Advertentie

De UFO op de vrachtwagen…?!


x

De UFO op de vrachtwagen…?!

© WantToKnow.nl/.be

x

De inwoners van het plaatsje Cowley County in Kansas raken er nog steeds niet over uitgepraat.. Het onderwerp is de UFO die werd gezien op de avond van maandag 12 December 2011. Geen gewone UFO, want deze vloog niet..!

Deze UFO lag op de bak van een dieplader, een vrachtwagen die geschikt is om zware en vooral grote objecten te vervoeren. Afgelopen maandagavond reed deze vrachtwagen over de rijksweg US 77. Kammi Root, een medewerkster van het bedrijf  ‘Lindly’s Appliance Store’ is wel gewend om grote machines en andere zware vrachten voorbij te zien rijden, maar wat ze maandag zag is iets dat ze niet snel zal vergeten.

Ook de sheriff die je in dit filmpje hoort, maakt het verhaal alleen maar mysterieuzer..! Het ging volgens de opdrachtgever’, die dit gevaarte wilde laten vervoeren, om een ‘aircraft’, dus om een ‘vlieg-tuig’.. Hem werd gevraagd er niet teveel rumoer en aandacht aan te besteden. Kijk zelf naar deze twee filmpjes en oordeel zelf zouden we willen zeggen..!
x

x

x
Kan het misschien dit geheime vliegmasjien geweest zijn..? HIER

Het lijkt erop dat de contouren kloppen, ingeklapte vleugels en onderstel. Beetje schuine opbouw. Geen staartvin. Who knows..? Alleen is dit geheime vliegtuig zo’n 40′, dus zo’n 12 meter, terwijl de getuigen spreken over een maat van 30′, en dat is zo’n 9 meter.. Een kniesoor die daar op let..?
x

 

 

25 gedachten over “De UFO op de vrachtwagen…?!

 1. Goede stunt, hoor. Het ziet eruit als een gelamineerd kunststof reclameobject dat wegrestaurants langs een autoweg plaatsen om de aandacht te trekken. Door er eerst een flink eind mee te gaan rijden krijgen ze ook nog eens alle aandacht van de pers, haha.
  Echt vette humor en zeer effectieve reclame. Intussen is het ook weer meegenomen dat veel mensen nog weer eens in contact komen met het idee van ufo”s, al heeft dit er alles van weg dat het gewoon maar een beetje sensatiezucht is.

  1. Nog even dit: Kom op mensen, als het hier echt om geheime technologie zou gaan, dan zouden ze dit object heus wel afgeschermd of omhuld hebben. Dit is zooo overduidelijk erop gericht om de aandacht te trekken.

  2. Daar heb je wel een punt Wilfried.

   En eerlijk gezegd zie ik een meer een klein vliegtuigje in dan een UFO want:

   1)Er zijn 3 wielen zichtbaar

   2)Het vliegtuigje lijkt overkapt te zijn met een witte doek die strak geboden is aan het vliegtuigje, waardoor het lijkt als het vliegtuigje geen ramen heeft, maar wel tegelijk heeft, alleen niet zichtbaar door het doek.

  3. Goede observatie Thomas,
   Er zit inderdaad plastic of doek omheen gespannen. Er zijn ook geen bewegende beelden, maar het is duidelijk dat het object behoorlijk asymmetrisch is. Het lijkt zo verdraaid veel op een ingepakt vliegtuigje zonder motoren en staartvin.

  1. Reclame voor wie..?? Ik weet niet veel van reclame, maar wel dat het de naam of de reputatie van een organisatie of bedrijf, door herhaling bekend(er) wil maken..
   Bovendien zie ik, als je goed kijkt op de truck, de wielen van ‘dit ding’ onder het apparaat, de UFOoaT.

  1. ongedentificeerd had ook goed geweest , zou zoiets betekenen als dat het geen tanden zou hebben .

 2. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Maakt er U niet druk om nep of niet. Roswell 1947, ufo-crash veroorzaakt door wat?
  De gecrashte ufo werd door buitenaardsen niet opgehaald, dan zat er een andere vlieg tegen de lamp. Alle gecrashte schroot van vliegtuigen…. moest en moet opgeruimd worden, nu nog dagelijks….. Maar de zwarte budgetten en defensieproblematiek….

 3. Waarschijnlijk een experimenteel ontwerp gecreëerd door mensen (wellicht beïnvloed door UFO’s?). In 1989 vloog men voor de eerste keer de B-2 Spirit stealth bomber, welke een overeenkomende design gedachte heeft (stealth). Inmiddels zijn we bijna 23 jaar verder, dan lijkt het niet zo’n grote stap.

 4. Hallo iedereen!

  Dit is de X-47 drone (van defensie) Met de vleugels gedemonteerd. Is dus zo’n vliegtuigje wat je op afstand kan besturen (en misschien kan hacken).

 5. De relaliteit ter gronden uit, altijd lijkt alles voor de eerste keer op wereldnieuws, alleen bij doordacht onderzoek blijkt het om zaken te gaan
  die niet meer tot onze verbeelding kracht werken, of toch wel?

  Kijk maar eens naar onze wereld van zaken die er toch alledaags zijn en toch
  ergens massaal aan ons voorbij trekken met de nodige aah’s en ooh’s:

  http://www.youtube.com/watch?v=TXdsqWqR4ro&feature=player_embedded#!

  1. Geweldig Paul, ik heb me weer eens 3 en een halve minuut mogen verbazen.
   3:04 zo’n uiltje lijkt me leuk 😉

  1. Groot gelijk, dit is gewoon een zelfgemaakt ding.
   Heeft in dit geval totaal niets met ufo’s te maken.
   Waarschijnlijk wordt dit op het filmpje afgevoerd naar de sloop.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.