Advertentie

Demmink haalt bakzeil in vonnis tegen AD..!


Tja, weer een teken aan de wand, dat de schandalige manier waarop Joris Demmink door de ‘Powers that Be’ wordt beschermd, aan het oplossen is..? De rechter heeft vonnis gewezen in de aanklacht van Joris Demmink zélf, waarin deze het Algemeen Dagblad beschuldigde van ‘onzorgvuldigheid’, verworpen. Het was voor Joris Demmink bijna noodzaak om deze aanklacht in te dienen, want hij werd nogal van zaken beschuldigd door het AD. En dat deed het AD volgens de rechtbank, ‘zorgvuldig en gedegen’…! Nou, dat is nogal een bewoording voor een vonnis tegen een oud-topman van Justitie nota bene, aangespannen doordat zijn goede naam besmeurd zou zijn.

Het Algemeen Dagblad leek vooralsnog de enige krant die haar plicht doet, om het verhaal van Joris Demmink te belichten.
Het Algemeen Dagblad leek vooralsnog de enige krant die haar plicht doet, om het verhaal van Joris Demmink te belichten.

Ja, die goede naam werd besmeurd. En Ja, dat deed het Algemeen Dagblad dus kennelijk zorgvuldig en gedegen, meneer Demmink.. Het is nu de vraag, welke standaard er nu is gezet in het hele proces om Demmink aan te pakken.. Want dat Demmink dit proces kon voeren op kosten van de Nederlandse Staat, op kosten van de Nederlandse burger, is natuurlijk schandalig..! Waar blijft een minister in dit opzicht..? Of was het één van de pensioencadeau’s die Demmink, namens de Nederlandse burgers in ontvangst mocht nemen..? Een topadvocaat naar keuze..

Hoe nu verder..? Want het lijkt daarbij vooral en steeds meer te gaan, om de weerzin die reguliere media en de alternatieve media krijgen, tegen de bescherming die Demmink kennelijk heeft van mensen als Ivo Opstelten, de man die vandaag  -oh toeval- een prijs in ontvangst mocht nemen.. Over de krankzinnige wijze waarop Demmink in staat is op kosten van de Nederlandse Staat een rechtzaak te voeren tegen een krant. En VVD-er Ivo Opstelten, wat speelt die nu eigenlijk voor rol hierin..?

Ivo Opstelten verdiende inmiddels, zo bleek gisteren, voor het 3e jaar op rij, de twijfelachtige ‘Big Brother’-award…! Een prijs die vanzelfsprekend volledig past in de beschermende rol die Opstelten Joris Demmink biedt. Door vooral dát NA TE LATEN, wat een erudiete minister van Justitie WEL hoort te doen: ‘Elke twijfel wegnemen, die kan duiden op onethisch handelen en juridisch dralen’. Maar kennelijk heeft Opstelten het meer op de ‘verdachte bevolking’ voorzien, dan op oud-Leidse-studiemaatjes..

Big Brother awardHet is minister Ivo Opstelten van Veiligheid en Justitie die onder meer de hackbevoegdheid van de politie toestaat.. Maar liefst 66% van de stemmen in de verkiezing van deze award, ging naar hem. Onder andere ook, doordat Opstelten de ‘bewaarplicht’ wenst aan te houden, hoewel de Europese richtlijn waarop die wet is gebaseerd door het Europese Hof van Justitie al van tafel is geveegd..! Opstelten speelt dus het liefst kennelijk zélf voor rechtertje..Zoals ook blijkt uit zijn aanpak van de procesgang tegen zijn oude studiemaatje Joris Demmink..!

Daarnaast wil Opstelten de opslag van kenteken- en locatiegegevens van voertuigen doorzetten en negeert hij, zoals het juryrapport vermeldt ‘structureel privacybezwaren’  De ‘Big Brother’-prijs is een initiatief van burgerrechtenorganisatie ‘Bits of Freedom’. Volgens Ivo Opstelten in een reactie, is hij slechts ‘voor een sterke rechtsstaat en een veilig Nederland’. Hij heeft -zo liet hij weten- een ‘gemengd gevoel’ bij deze prijs. “Tegen het gevaar van cybercrime en jihadisme moeten we ons wapenen”, aldus Opstelten, die ook aantekent dat het volgens hem met de privacy in Nederland goed is gesteld.

Wat voor prijs Opstelten tegemoet kan zien voor het beschermen van Joris Demmink, nu dit rechterlijke vonnis wel degelijk een DUIDELIJKE kant opwijst, valt nog te bezien. Maar waar wij als Nederlanders kennelijk geen prijs op stellen, is het gedraai en gekonkel rondom de zaak Demmink, door deze minister, die kennelijk zijn eigen rechterlijke macht vertegenwoordigt..

x

* * *

x

Opstelten Demmink

x

x

Demmink haalt bakzeil in vonnis tegen AD..!

2014 WantToKnow.nl

x

Naast de Gay-krant zijn het Panorma en zoals hier, het AD dat aandacht besteedde aan de affaire Demmink. Het wachten is nu op de zaken die deze media naar buiten brengen, nu Henk Krol het zwijgen heeft doorbroken.
Naast het AD, waren het de Gay-krant (vandaar de hetze tegen Henk Krol?) en weekblad Panorama, die aandacht besteden aan de ‘Affaire Demmink’. Het wachten is nu, na dit voor de media bemoedigende vonnis, wat er meer voor informatie op straat komt, waartegen Demmink zich wel 3x zal beraden om hier ook tegenop te willen gaan treden..!

Joris Demmink mag zijn wonden likken.. De met bravour aangespannen rechtszaak tegen het Algemeen Dagblad is verloren..! Demmink is de gepensioneerde topambtenaar van het ministerie van Veiligheid en Justitie, het ministerie van Ivo Optelen, die deze rechtszaak had aangespannen. De krant/redactie is vanochtend door de Rotterdamse rechtbank in het gelijk gesteld, waarbij het vonnis -heel opvallend, spreekt van ‘zorgvuldige’ verslaggeving.

Joris Demmink eiste in de aanklacht tegen het AD rectificatie en een forse schadevergoeding van het AD, omdat hij onterecht schade zou hebben ondervonden door berichtgeving van de krant. Demmink moest ook wel, want hij stond met zijn rug tegen de muur; het AD liet voor duidelijkheid in de berichtgeving niet veel aan onduidelijkheid bestaan.. Zie de krantenkop hiernaast bijvoorbeeld.. Het artikel in het AD verscheen in oktober 2012 en liet meerdere ooggetuigen aan het woord, die verklaarden dat Joris Demmink, begin jaren ’80 contact had met een beruchte Haagse jongenspooier.

Volgens Joris Demmink was het verhaal van de ooggetuigen ‘uit de lucht gegrepen’. Maar nogmaals; volgens de Rotterdamse rechtbank is het Algemeen Dagblad wel degelijk zorgvuldig geweest in de publicaties rondom Demmink. Journalist/reporter Koen Voskuil heeft de betrouwbaarheid van bronnen getoetst, hij heeft geen onjuiste feiten gepubliceerd en wat nog belangrijker is: Voskuil heeft Joris Demmink voldoende kans gegeven om een weerwoord te geven.

En wat bleek..? Joris Demmink had geen zin op de uitnodiging van Koen Voskuil in te gaan..De rechtbank in haar vonnis: “Het AD heeft geen grenzen overschreden. En dát het AD, dat is aan te merken als een serieus dagblad met een aanzienlijk maatschappelijk gezag, het tot zijn taak rekent om over Demmink in deze zin te berichten past bij zijn rol als waakhond in het publieke debat.”

 

Dodelijke verklaringen voor Demmink..
Vanzelfsprekend is de hoofdredactie van deze krant verheugd dat de rechtbank hen in het gelijk heeft gesteld. Bart Verkade reageerde namens de hoofdredactie: “Het AD heeft altijd pal achter deze publicatie gestaan. Wij weten dat onderzoeksjournalist Koen Voskuil, ruim ’n jaar diepgravend onderzoek gedaan heeft naar alle beschuldigingen en geruchten over Demmink. Daar zijn deze feiten uit naar voren gekomen en 6 getuigen hebben -ook nog eens onafhankelijk van elkaar- verklaard dat Demmink in de jaren ’80 omgang had met een beruchte jongenspooier in Den Haag.

Twee getuigen hebben hun verklaring onder ede herhaald bij een notaris. Ons verhaal deugde van A tot Z en was helemaal, zoals wij dat noemen, fit to print. Het is goed dat de rechtbank dit nu heeft bevestigd. Deze rechtzaak, waarin Demmink op kosten van de Nederlandse staat tegen het AD kon procederen, heeft ons ruim twee jaar onder druk gezet. Wij zijn altijd overtuigd gebleven van de juistheid van onze publicatie.”

Ongetwijfeld heeft deze uitspraak van de rechter in Rotterdam zijn weerslag op het lopende strafrechtelijk onderzoek tegen Demmink. Want nádat hij in 2003 voor het eerst in de media werd beschuldigd van seks met minderjarige jongens, heeft de overheid meerdere keren onderzoek laten doen tegen Demmink. Daarbij worden met name de aangiftes van twee vermeende Turkse slachtoffers van verkrachting door Demmink momenteel onderzocht. Deze zaak blijkt echter voor velen onnodig lang te duren..

Demmink uitsnede

* * *

14 gedachten over “Demmink haalt bakzeil in vonnis tegen AD..!

 1. De eerste uitspraak “GeRechter Trouw de Waarheid”

  En nu met te rug wer(k)ende kracht voor uit

  PROJECT CAMELOT: MIKE HARRIS: SYRIAN BRIEFING ON ET PRESENCE
  ◾11:00 Groups using human trafficking for profit.
  ◾16:15 Attempt to compromise VT group with planting of drugs.
  ◾31:00 ET information
  ◾45:00 VT information about ETs shared with state-level personnel
  ◾46:30 Significance of the Gordon Duff statement.
  ◾55:00 Question about Stargates.
  ◾1:00:00 How international commerce has been infiltrated by criminals.
  https://www.youtube.com/watch?v=PnyqLX5ycfQ

 2. http://www.demminkdoofpot.nl/home.html

  Guido,
  Misschien kan je, de jouw vast wel bekende bovenstaande link, even doornemen in verband met wat mij betreft zeer belangrijke informatie die eigenlijk op voorpagina’s van kranten zou moeten staan.
  DE doofpot wordt hier duidelijk zichtbaar en er wordt alles aan gedaan om die gesloten te houden, binnen onze politiek nota bene.
  Kamervragen die gesteld worden, waarvan de belangrijkste door de voorzitter geschrapt worden. Hoe ver zijn we hier gezakt?
  Wat mij betreft een bericht dat alle aandacht verdient en vol in de kijker zou moeten staan.

 3. http://www.nu.nl/buitenland/3958896/krant-mocht-in-jaren-tachtig-niet-engelse-pedobende-publiceren.html

  ‘Krant mocht in jaren tachtig niet over Engelse pedobende publiceren’
  Foto: ANP
  Gepubliceerd: 21 december 2014 12:31 Laatste update: 21 december 2014 13:08

  Een Britse krant die in de jaren tachtig wilde publiceren over een politieonderzoek in een huis waar pedofielen samenkwamen, heeft destijds een officiële waarschuwing gekregen om dat niet te doen.

  De voormalige redacteur Hilton Tims van de lokale krant Surrey Comet heeft dat verklaard tijdens het onderzoek waarmee de Britse politie duidelijk wil krijgen of een pedobende op hoog niveau is beschermd in de jaren zeventig en tachtig.

  Tims wilde berichten over een politieonderzoek in het Elm Guest House in Barnes, waar een groep beruchte pedofielen zou hebben geopereerd. De krant kreeg daarop een zogeheten D-notificatie, een formele waarschuwing geen informatie te publiceren die de nationale veiligheid in gevaar zou kunnen brengen, meldt de zondagskrant The Observer.

  Het politieonderzoek richt zich op een groep prominente figuren, waarbij mogelijk ook parlementariërs, politieambtenaren, militairen en mensen met banden met het koningshuis waren betrokken. De groep heeft mogelijk ook kinderen gedood. De politie riep deze week slachtoffers op zich te melden.

 4. En nu maar hopen dat de mensen het uithoudings vermogen hebben om door te gaan. Zodat Demmink dat gepresenteerd krijgt wat bij deze overtreding passend is ook gezien het feit dat de man een royaal leven mocht leiden op kosten van de belasting betaler. En de heer Opstelten niet vergeten wordt, het lijkt mij dat deze man het nodige uit te leggen heeft.Ik wens de onderzoekers voorspoed en zegen toe in de zoektocht naar het RECHT.

 5. Er staat ergens op YouTube een documentaire over Afghanistan. In deze documentaire zie je een Amerikaanse sergeant gesprekken voeren over pedofielie met Afghaanse politiechefs en Afghaanse provincie bestuurders. Deze zijn door de CIA geinstalleerd. Deze pedofielen ontvoeren kinderen uit dorpen die onder hun controle staan en zij vermoorden die kinderen als ze niet goed luisteren of willen ontsnappen.
  Het is dus een wereldwijde Amerikaanse CIA strategie om de landen die zij bezetten (dus ook Nederland) te voorzien van pedofielen in sleutelposities in de wetgevende, uitvoerende en rechtsprekende macht van de bezette landen.
  Sun Tzu zegt ook dat men altijd de strategie van de vijand moet proberen te ontdekken en deze strategie aan te vallen om te winnen.
  Amerikanen gebruiken pedofielen in vassal staten zoals Nederland en Afghanistan omdat deze maximaal chanteerbaar zijn. Daarna zijn natuurlijk oversekste homosexuelen goed chanteerbaar.
  Ik heb lang gezocht naar die documentaire. Kon hem niet meer vinden. Ik zal het nog een maal proberen en hem dan hieronder posten.

  1. Ik heb die documentaire gevonden. VICE documentaire.
   http://youtu.be/Ja5Q75hf6QI
   (die ga ik snel even downloaden voordat de CIA hem verwijderd, er zitten wel 30 geheime diensten mee te lezen op mijn PC)
   Spoel even naar 51:12 (51 minuten en 12 seconden). Vanaf dat punt gaat het over CIA geinstalleerde pedofielen op sleutelposities in door Amerika bezet Afghanistan.
   Nederland is sinds de 2e wereld oorlog bezet door de Amerikanen. En deze bezetting is nog steeds niet over.

 6. wijlen Pim Fortuyn waarschuwde al voor Ivo Opstelten, dat is een gevaarlijk mannetje heeft hij gezegd. Het hoe en waarom weet ik niet omdat pim kort daarna vermoord werd.

 7. Het gaat er veel op lijken dat de (meer gedreven) journalist van heden de waaakhond wordt voor onze democratie. De politiek probeert het ook wel maar blijft steken in waterigheid.

 8. Waarom staat het hier niks over verslagen in Katholiek Nieuwsblad?
  Dit is de enige krant die steeds over deze kwestie publiceerde. AD publiceerde maar 1 artikel…

 9. Denk maar niet, dat deze viespeuk ooit gepakt zal worden..
  Hij word beschermd door heel Hooge internationale en invloedrijke medestanders!Als het nou Jan met de pet was, dan was er misschien … MISSCHIEN nog een klein kansje geweest .
  Maar het zit er echt niet in dat de werkelijkheid ooit boven water getrokken zal worden !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.