Advertentie

Sean Penn: Cheney en Bush achter ISIS..!


Langzaam maar zeker komt er ook bij de Amerikanen een besef dat de grote boze wolf die IS, ISIS of ISIL heet, simpelweg is ontstaan door de aanwezigheid van de VS in het Midden Oosten. In hoeverre de VS deze beweging nog steeds steunt, is geen vraagteken meer, maar een FEIT. Het is precies ook de reden dat de naam van ISIS diende te veranderen in IS.. ISIS staat namelijk voor de afkorting Independent Syriah Islamic State… Tja, en die jongens waren de zg. ‘opstandelingen’ die tegen president Assad vochten, voor een ‘onafhankelijk Syrië’..

En toen explodeerde de boel.. Volgens de officiële berichten, begon ISIS eigenlijk voor zichzelf, liet daarbij wereldwijd kennelijk haar eerste ‘IS’-afkorting vallen en werd ‘IS’.. En ja, Sneeuwwitje en Roodkapje zijn figuren die ooit tussen ons in leefden.. Met andere woorden: hoeveel sprookjes laten we ons nog op de mouw spelden.. Als het werkelijk zo was gegaan, dat een deel van de ISIS-strijders zich had afgesplitst, dan was DAT toch wereldnieuws geweest.. Waarom is verzwegen dat dit dan gebeurde..? Waarom pikt de hele wereld als schaapjes de afkorting ‘IS’, terwijl ze de jaren ervoor gewoon met de goegemeente meehuilden over ISIS…?? 

En natuurlijk komt het regeringen in de hele wereld goed uit, wanneer de wereldbevolking bang is, heel bang.. En natuurlijk is het een fenomenale zet van de ‘krachten-achter-de-schermen’ om een dergelijke beweging, zonder leider, zonder land, zonder hoofdkwartier, zonder website etc. etc. te creëren.. Een werkelijke grote boze wolf’ is gecreëerd, die wereldburgers bang maakt, in angst houdt. Het is wat dát betreft ‘business as usual’..

Want wie herinnert zich niet meer de rollende ‘r’  van George Bush in zijn speeches over de Warrrrr on Terrrrorrrrrr’..? En nu is het weer een nieuwe persoon die ons probeert wakker te maken. Zoals al zovelen hebben gedaan.. Van ex-CIA-mensen tot wereldleiders, van politieke figuren tot bekende personen, zoals filmsterren.. En ja, wat nog valser is, is het mobiliseren van moslim-jongeren, om hun boosheid en strijdvaardigheid te misbruiken en tégen henzelf in te zetten.. Of hoe deze kinderen en jonge mannen en vrouwen worden misbruikt door de verdeel-en-heers-Heersers op deze planeet.. Luister naar het verhaal van Sean Penn.

x

* * *

x

sean penn

x

Sean Penn: ‘Cheney en Bush achter ISIS’..!

2015 © WantToKnow.nl

x

Tijdens zijn optreden in de TBS talkshow ‘Conan’, gaf Sean Penn, acteur en ex van Madonna) afgelopen woensdag te kennen, dat het voor hem duidelijk is, wat ISIS betreft. Het zijn ex-president George W. Bush en zijn oud-vice president Dick Cheney die ISIS hebben gecreëerd. De terreurgroep die grote delen van Irak en Syrië in zijn macht heeft. Bijna gelijktijdig kwamen er berichten over de resultaten van een onderzoek door CBS News, dat de wortels van ISIS terug had gevonden, in een militaire gevangenis van de VS in Irak, tenminste 2 jaar nádat George Bush was afgetreden.

Sean Penn: “Dit zijn de mannen, hij en president Bush en nog enkele anderen, die ‘Daesh’ of ISIS hebben bedacht.” En met ‘hij’ richt Sean Penn zijn pijlen op Dick Cheney, de Republikeinse liberale leider, die in de politieke kringen vaak wordt aangeduid als ‘Darth Vader’. “Ik bedoel“, zo ging Sean Penn verder, “Zij zijn degenen die het hebben gecreëerd, en daarom wil ik hem hier eens in het zonnetje zetten”, zo vertelde hij showpresentator Conan O’Brien. “Bedankt Cheney voor je daden”

cheneyEn Sean Penn is niet de eerste liberaal die George Bush verantwoordelijk houdt voor de huidige situatie in Irak. Vorig jaar nog, liet senator Barbara Boxer (D-Californië) nog weten dat zij Bush verantwoordelijk hield voor het ontstaan van ISIS, ondanks het feit dat Obama de man was die degene vrijuit liet gaan, die deze organisatie sinds 2009 geleid zou hebben. Het was ook George Bush die tegelijkertijd met het laten ontstaan van ISIS (vanuit o.a. Al Qaida (zie de quote van ex-UK-minister Robin Cook)) waarschuwde dat er een groep als ISIS zich aan het vormen was in 2007. En dat daarom de VS niet zo snel uit Irak zou moeten vertrekken..

Sean Penn ontstak in een tirade tegen Dick Cheney, die hij kwalificeerde als een ‘gevaarlijke bacterie voor de mensheid’. Hij vroeg zich af hoe deze Republikeinse havik, nog steeds in leven was, ondanks al zijn hartkwalen. “Het is voor mij altijd weer een verrassing te constateren, dat door de bionische technologie, deze kerel nog steeds rond loopt. Er zijn prachtige mensen als bijvoorbeeld Harvey Milk, die briljant en wonderschoon waren, veel impact hadden op mensen, en die -weet je- op hun goede daden eigenlijk zijn gestraft. En dan heb je figuren als de Cheney’s. Maar goed, ik ben een beetje aan het weeklagen.”

Er zijn in de VS veel mensen die de pik hebben op Dick Cheney, en dat zijn ook regelmatig bekende journalisten en media, die dit laten horen en zien. Zo was het vorig jaar een journalist van de New York Times, die zich afvroeg of het niet een goed idee zou zijn, om Cheney te martelen, na zijn verschijning in het NBC-programma ‘Meet the Press’. Het was David Dobbs die de vraag stelde: “Als we redenen genoeg hebben om aan te nemen dat Dick Cheney onze Amerikaanse waarden en grondwettelijke instituten wil vernietigen, ten koste van veel levens van Amerikaanse burgers, mogen we hem dan gewoon martelen?” 

x

* * *

x

Robin Cook Al Qaeda

13 gedachten over “Sean Penn: Cheney en Bush achter ISIS..!

 1. Mooie en heldere uitleg over het scheppingsproces. De mannen die Isis hebben bedacht zijn degene die het hebben gecreëerd. Al het zichtbare komt voort uit het onzichtbare. Het is de gedachte die schept. Wij hebben de keuze om de gedachte van de scheppers van Isis in onze werkelijkheid toe te laten. Dan leggen wij ons vermogen om te scheppen in handen van de bedenkers van Isis. Ik kan me wel iets mooiers bedenken en dus kan ik een mooiere werkelijkheid scheppen. De uitnodiging van de bedenkers van Isis om middels mijn gedachten deel te nemen aan hun schepping sla ik liefdevol af.

  1. Het doet mij een groot genoegen dat er in dat zieke land nog mensen als Sean Penn durven op te staan, verder lees ik regelmatig de VT, om de echte VS inwoners te horen.

  2. Zolang we de ene grote boze wolf inwisselen voor een andere, zo mogelijk nog grotere bozere, wolf blijven we wat onze resonantie betreft verdwaald in het angstaanjagende bos. Het maakt niet uit of ik bang ben voor, en kwaad ben op Jantje, Pietje of Klaasje. Het is belangrijk om uit het bos te ontsnappen. Het is belangrijk om te resoneren met een betere verblijfplaats. De sleutel tot die plaats hebben wij altijd zelf in handen, tenzij wij hem,(bang en kwaad) overdragen aan de wolf.

 2. Wetten worden veranderd zodat mensen makkelijker aan bv de V.S uitgeleverd kunnen worden.
  Bush zou in verschillende landen van oorlogsmisdaden beschuldigd zijn en men zou hem dus graag voor het gerecht brengen dan vind ik het wel erg egoistisch dat de V.S Bush niet uitlevert om zo het recht zijn beloop te laten krijgen.

 3. Die twee zieke zwarte zielen te weten Bush en Cheney zijn zo diep verrot dat ze zelfs in de hel de neuzen dichtknijpen.Zij en velen met hen zoals een Kissinger en Brezinsky het rijtje presidenten zitten allemaal op schoot bij het type wat we satan plegen te noemen. Ik denk dat hun tijd afloopt. Het is hen gegeven veel kwaad aan te richten om de mens te testen (denk ik) maar die tijd is niet oneindig.
  Ik dacht dat 2012 een sluitingsjaar was maar nee, kennelijk niet.
  Sommigen zeggen 2016, dan hebben ze 4 jaar respijt. Maar er moet een moment zijn waarbij >de kritische massa< aangeeft, "nu is het genoeg".
  Van mij mogen ze gruwelijk branden in de hel, anderen zijn vergeeflijker. Het maakt me niet zoveel uit als ze maar opflikkeren!

 4. Ach de verenigde staten van het kwaad, het is vreselijk complex dat kwaad daar, het is een amalgaam van klein, groot, en enorm groot kwaad, ga maar kijken, het is wat er allemaal bovendrijft, ik ga geen namen van organisaties of religies noemen, het is to much, hun bouwwerken spreken boekdelen, smakeloze protserige colossen, en ze zijn rijk inmens rijk, en door hun hobby het kwaad doen van/aan de mensen, worden ze nog steeds rijker.
  En de kleine handlangertjes kijken er naar en mogen de restjes verdelen.
  ’t was vandaag weer een mooie dag, strakke blauwe hemel, geen chemstrails.

 5. Amerika koos Bush, omdat hij een aardige kerel leek. Blijkbaar gaat het bij stemgedrag daarom. En vaak komt er na een democratische president weer een conservatieve, je houdt je hart vast. Wat erger is dat de president daarmee ook meteen leider van het “vrije westen” is. Eigenlijk zou dat de UN moeten zijn, maar die heeft Bush opzij geschoven.
  Wanneer mogen wij de boeven Bush en Cheney in het Internationaal gerechtshof in Den Haag begroeten? Of berecht dat alleen politici van de B-wereld?

  1. Klein foutje in je eerste zin.
   Amerika KOOS Bush niet. Hij is daar onrechtmatig terecht gekomen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.