Advertentie

Netanyahu de voorspeller van 911 (1995)..!


x

Netanyahu, de voorspeller van 911 (1995)..!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Netanyahu’s boek uit 1995. (Voor de liefhebber: nog steeds te koop op Amazon.)

Wat een visionair nietwaar? Benjamin Netanyahu, door intimi ‘Bambi’, eh.. ‘Bibi’ genoemd. Omdat het kennelijk zo’n lieverdje is.. En niet alleen dus een lieverdje, maar een man die zaken dúsdanig in perspectief kan zetten, dat hij op basis van zijn eigen visionaire inzichten, uiterst nauwkéurige voorspellingen doet. Met het daarbij noemen van man-en-paard; je kan immers niet duidelijk genoeg zijn toch? We hebben het over de voorspelling van Netanyahu in zijn boek van 1995, dat het ‘WTC néérgehaald zou gaan worden’, wanneer de wereld niets zou gaan doen aan de militante Islam.

We zijn 11 jaar verder, ná het verschijnen van dit boek (zie hiernaast). Het is november 2006. De aanslagen van 911 hebben hun 5e verjaardag gehad en Benjamin Netanyahu, leider van de Likud-partij, is zelfverzekerd aan een interview bezig op CNN. En dan plotseling, geheel onverwacht, in een antwoord over het ‘dreigende moslimgevaar’ in de wereld, komt deze tekst eruit:

“I wrote a book in 1995, and I said that if the West doesn’t wake up to the suicidal nature of militant Islam, the next thing you will see is militant Islam bringing down the World Trade Center.”

“Ik schreef in 1995 een boek, met de waarschuwing,
dat als het westen niet wakker zou gaan worden,
door het zelf-moorddadige karakter van de militante Islam,
dat dan het volgende wat zou gaan gebeuren, dat de
militante Islam het World Trade Center zal gaan neerhalen”

Wauw, Netanyahu als ‘ziener’.. Niemand die ooit nog dit boek had geciteerd en/of wist dat deze ‘voorspelling’ van Netanyahu zo was gedaan. Hij noemt in zijn waarschuwing/voorspelling één van de moeilijkste gebouwen in de wereld om te slopen/een aanslag op te plegen. Een, met ’n mega-stalen balkenconstructie gebouwd, fenomenaal architectonisch hoogstandje. En precies dát gebouw kiezen, dat ook daadwerkelijk 6 jaar daarna werd neergehaald. Let wel, hij schreef het in 1995 in ‘zijn boek’, maar het was kennelijk niemand opgevallen;  kennelijk dus nóg maar een keer, out-of-the-blue, in een interview erop gewezen.. Bizar of héél bizar..?

Waarom het WTC??
Er zijn duizenden gebouwen in de VS of elders in de wereld (Eifeltoren, Empire State building, Witte Huis, Pentagon, de Big Ben in Londen, etc. etc.) die hij had kunnen noemen, of OOK erbij had kunnen noemen. Maar nee, onze ‘Bibi’ liet zijn Nostradamus-talent even los op de toekomst en ‘zag’ deze aanslag precies in dit gebouw (WTC 1/2) plaatsvinden. En dat niet alleen, hij vond het kennelijk de moeite waard, het ook allemaal -met naam en toenaam- in dit boek op te schrijven.. Met het risico dat je als ‘hitser’ groepen op ideeën brengt.

Vlak ná de aanslagen van 11 september, werden 4 Israëlische ‘studenten’ opgepakt, die op de Hudsonrivier-oever aan de NewJersy-kant filmcamera’s hadden opgesteld om -zoals ze later zeiden- ‘TO FILM THE EVENT’. (klik voor artikel op illustratie)

Grappig is overigens in dit verband.. -nou ‘grappig’..- dat de voormalige eigenaar van het WTC-complex, Larry Silverstein, een boezemvriend is van deze Netanyahu. Zie je een verband..?

Kevin Barrett, hoofdredacteur van het veelgelezen website ‘Veterans Today’ (VT), heeft in 2014 een cynische artikel geplaatst, waarbij Netanyahu de (fictieve) gotspe-award kreeg uitgereikt. ‘De Larry-Silverstein-award voor de beste gotspe. Het jiddische woord ‘gotspe’ is inderdaad wel heel erg van toepassing op deze materie hier. Waarbij de tactiek van de leugenachtige valse-vlag-operatie dient, als beschuldiging aan de onschuldigen. Terwijl je officieel natuurlijk de échte dader bent en van niets zegt te weten en zo handelt..! Een mooie definitie voor gotspe, haalt auteur van dit stuk (HIER) aan:

Gotspe (Chutzpah):
‘De kwaliteit van een man die,
als de moordenaar van zijn eigen vader en moeder,
de rechter vraagt om genade, omdat hij wees is.’

En natuurlijk dien je álles in verband te zien.
Dus het is geen ‘verspreking’ van Netanyahu of iets dergelijks, in dit CNN-interview uit 1995. Sterker nog, er is wellicht veel meer  redenen om deze voorspelling NIET te noemen/citeren, om jezelf niet onnodig zwart te maken..!! Maar het is natuurlijk óók de ‘meesterlijke’ truc om iets te verbergen onder andermans neus. Want waar ga je niet zoeken en speuren? Nou, dáár bij dátgene wat je al weet en ziet. Een soort dubbele valse-vlag zeg maar..

Het is gewoon hetzelfde verhaal als het paspoort van een van de kapers, dat gevonden werd, onderaan de ingestorte WTC-toren.. ‘TE ONWAARSCHIJNLIJK OM NIET ÉCHT TE ZIJN’.. of: ‘Dit moét wel waar zijn; zoiets ‘verzin je niet’ ‘.. Later werd bij bijna alle ’terroristische aanslagen’ dit paspoort-fenomeen ook waargenomen.. (HIER) Je meldt iets dat zó’n toeval lijkt, dat het wel heeft moéten gebeuren. Dat het wel zo gebeurd moét zijn.. Spelen met vuur en laten zien, hoe jij toch écht niet degene bent, die het vuur het aangestoken..!

Kijk eens naar het plaatje met de uitspraak van Netanyahu hierboven het artikel.. Dezelfde strekking, gespiegelde uitspraak, maar dan 1,5 jaar ná het CNN-interview waarin hij de uitspraak uit ‘zijn boek’ noemt.. Niemand had zijn waarschuwing over de aanslag op het WTC opgevolgd. Nou, dan moet je maar op de blaren zitten. En als het dan gebeurd is, hebben wij, Israël, er geen last van, maar profijt… 3.000 Doden op die dag en Israël heeft voordelen bij de aanslagen op het WTC-complex, het Pentagon en de oorlog in Irak, die de Amerikanen voeren..?!?! Of met de LETTERLIJK tekst van ‘Bibi’ zelf:

“We are benefiting from one thing, and that is the attack on the Twin Towers

and the Pentagon, and the American struggle in Irak.”

“Wij profiteren van één ding,
en dat is de aanval op de Twin Towers en het Pentagon,
en de Amerikaanse worsteling in Irak”

Indirect bewijs voor betrokkenheid..?
Het is natuurlijk duidelijk dat deze teksten van Netanyahu voor tweeërlei uitleg vatbaar zijn. En alleen al die strategische aanpak, past volledig in het valse-vlag-patroon, dat zoveel aanslagen kenmerkt. Het klassieke voorbeeld is alleen al, de aanval op het Amerikaanse marine-verkenningsschip, ‘US-Liberty’ in 1967. Dit schip werd aangevallen door Mirage jachtvliegtuigen, die zonder enige markeringen/herkenningstekens vlogen. Het waren Israëlische jets, die het schip tot zinken wilden brengen, zodat Egypte (dat toen in oorlog was met Israël) de schuld in de schoenen geschoven zou krijgen. (HIER op deze site en HIER)

Een van de meest laffe valse-vlag-operaties die Israël uitvoerde op een Amerikaans verkenningsschip. Zelfs grote broer de VS dient kennelijk rekening te houden met ‘wie de baas’ is..

Ook andere onafhankelijken, trekken dezelfde conclusies!!
Kijk, het verhaal van ‘Bibi’ past PRECIES in de conclusies die erudiete, vooraanstaande personen hebben getrokken en hebben gedeeld met de wereld. Zij melden deze persoonlijke conclusies, simpel en kil, waarbij duidelijk is voor hen, dat de MOSSAD áchter de aanslagen zit van 11 september 2001. Wij laten er hieronder gewoon maar 3 zien. Die van Francesco Cossiga, oud-Italiaans president en Alan Sabrosky, oud-directeur van het US Army College. Daaronder de niet mis-te-verstane verklaring van Lt.Col. Robert Bowman, oud-luchtmacht officier.

Maar eigenlijk past deze verspreking, daar natuurlijk óók bij.. Een ex-MOSSAD-agent, Juval Aviv, een man met hoogmoed, die zich verspreekt. 2 Keer zelfs..! (HIER in dit artikel) Kijk vooral naar zijn reactie, als hij het zich realiseert, dat hij zich verraadt. Laten we hier eerst de oud-president van Italië voor dit verhaal spreken:

1 gedachte over “Netanyahu de voorspeller van 911 (1995)..!

 1. De vraag die ik mij op 11.09.2001 stelde was eenvoudig : wie is daartoe in staat ?? En nog voor de 2de WTC toren “geraakt” was, zegde ik aan mijn toenmalige medewerkers : ” Een typische Mossad operatie”. Alleen Israël met de Mossad is daartoe in staat. Deze dienst beschikt immers over een enorm leger van medewerkers = sayanim, met daarbij een enorme politieke en financiële macht.. via o.a. corruptie en chantage. In de USA is de Zionistische lobby met o.a. de AIPAC almachtig, en behartigt (sic) alleen de belangen van Israël, en verraadt en verkoopt deze van de USA, kortom het schoolvoorbeeld van een Paard van Troje !! Hierbij komt dan nog de “hulp” van de logemaffia’s, zijnde de operationele arm van de RKM, Zionisten, Lubavitch…!!! Deze logemaffiosi bezetten ten andere in tal van landen sleutelposities, en dicteren dan de wet, ook al zijn ze vergeleken met de totale wereld bevolking, maar een klein aantal. De 2de vraag die ik mij stelde was : Cui bono? Rekening gehouden met het verleden in het Midden Oosten, zag ik maar één land, en dat was Israël met zijn doel : Groot Israël via het Oded Yinon plan. De 3de vraag : zijn er voorgaanden ? Ik dacht aan o.a. Munchen 1972, een inside job, en Bologna 1980… en de USS Liberty, waarvan reeds melding in de voormelde publicatie WTK.
  Als ik alle elementen naast elkaar legde, dan liepen alle sporen naar Tel Aviv. Trouwens 9.11 was geen eindpunt, maar het begin van een lange reeks van flase flag aanslagen.
  Enkele bronnen :
  https://www.henrymakow.com/030203.html
  met titel :
  “Fake Terror is Oldest Trick in Zionist Toolbag ”
  https://www.henrymakow.com/181102.html
  met titel :
  “Terror is Longterm Zionist Strategy for World Domination”
  Ik verwijs naar de inhoud van de 2 linken, die aansluiten bij de tekst van WTK, en m.i. een duidelijk beeld geven van de ware aard van Israël, waar achter de RKM schuil gaat. Dit laatste mag imo niet verwaarloosd worden. Een recent vb van de perfide rol van de RKM is de betrokkenheid bij Russian gate in de USA. Het mogelijke vertrek van T. May kan hiermede ook te doen hebben, naast de Brexit. Zolang dat de waarheid over de rol van Israël bij deze false flags e.a. terreurdaden niet wordt ontmaskerd, zullen deze flags flag blijven verder duren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.