Advertentie

De Berlijnse fake-kerstmarkt-aanslag van 2016..


Een jaar geleden, werd de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn uitgevoerd. Om precies te zijn, op maandag 19 december 2016 rond acht uur ’s avonds. Dat gebeurde, volgens de officiële ‘story’, toen een vrachtwagen met Pools kenteken, met hoge snelheid op de Breitscheidplatz bij de Gedächtniskirche op het publiek van een kerstmarkt inreed. Deze vrachtwagen zou daar 50 tot 80 meter hebben afgelegd. Het officiële aantal dodelijke slachtoffers bedroeg 12 en het aantal gewonden 56. Van de dodelijke slachtoffers op de markt waren 8 Duitsers, één Israëlische toeriste, een Italiaanse vrouw die in Duitsland woonde, een Tsjech en een Oekraïner.

In de cabine van de vrachtwagen werd het lijk aangetroffen van een man, naar later bleek de oorspronkelijke Poolse chauffeur. De Berlijnse politie meldde dat hij door de aanslagpleger was vermoord. En ja, zoals zo vaak bij ’terroristische aanslagen’, werd in de vrachtwagen het identiteitsbewijs gevonden van een toen 23-jarige Tunesische man. Want wat moet een terrorist zonder een paspoort op zak, dat ze ook altijd vervolgens vergeten in het voertuig waarmee ze de aanslag uitvoerden. Als een soort ‘handtekening’ of noem het een identificatie-ansichtkaart. Hier begint ons verhaal.

En ja, zo heeft de kerstmarkt in Berlijn direct zijn lijntjes naar de ’tactiek’ in Syrië, om een ‘derde macht’ het werk te laten doen. Moorden en plunderen en zorgen dat een ander dan de werkelijke schuldige, aangewezen wordt als het kwade genie, achter de aanslag..!!

De achterdocht die wij hebben, bij ‘officiële aanslagen’ van bijv. IS, is volledig gerechtvaardigd gebleken. Keer op keer blijkt de boeman-organisatie ISIS, verantwoordelijk voor deze daden. Terwijl we weten, dat deze organisatie wordt gesteund, door CIA en andere krachten uit ‘het Vrije Westen’.. Laten deze krachten dan toe dat dit soort daden gebeuren, of zijn ze er -keihard gezegd- niet gewoon zelf de initiators van.. Om onrust te stoken, de bevolking báng te maken, teneinde een vruchtbare bodem te kweken, voor nóg meer vijheidsbeperkende wetten en maatregelen..?

Hoe simpel is die gedachte ten opzichte van de ‘ingewikkelde optie’ van een groot-ISIS-spook, dat door de Westerse wereld doolt en haar slachtoffers eist.. Ongrijpbaar voor ál die geheime diensten, die er maar niet achter komen, wie of wat dit spook behelst.. Niet in staat zijn, met de vele miljarden aan budgetten, een simpele organisatie te ontmaskeren.. Lam te slaan en te ontmaskeren. Want maskers, die dragen ze allemaal, die ISIS-strijders.. Snap je waar we op duiden..? Het verhaal van deze Berlijnse kerstmarktaanslag past hier weer naadloos in. En hulde aan de man die deze camouflage van deze aanslag heeft kunnen verwijderen. Heeft kunnen onthullen, dat ook déze aanslag pure volksverlakkerij was.. Zo simpel als het hier geschreven is..

x

* * *

x

x

x

x

De Berlijnse fake-kerstmarkt-aanslag van 2016..

2017 © WantToKnow.nl/be

x

De verdachte van deze ‘aanslag’, werd vanaf 21 december, 2 dagen ná deze ‘happening’, gezocht als officiële verdachte. Deze man, genaamd Anis Amri, had in 2015 asiel aangevraagd in Duitsland. De federale recherche loofde een beloning uit van € 100.000,- voor aanwijzingen die tot de aanhouding van de verdachte zouden leiden. Een dag na de aanslag, op dinsdag 20 december, eiste terreurgroep IS, via een persbureau deze aanslag op, daarbij vermeldend, dat de chauffeur van de vrachtwagen, een IS-strijder was.

Deze ‘dader’ werd uiteindelijk vrijdag 23 december gesignaleerd en doodgeschoten in Milaan. Dit incident vond om 1.00 uur ’s nachts plaats, nadat 2 agenten een man hadden aangesproken en hem naar zijn identiteitsbewijs vroegen. Daarop trok de man een pistool uit zijn rugzak, schoot en raakte een politieagent in zijn schouder. De andere agent trok een wapen en schoot de verdachte neer. De vingerafdrukken van de doodgeschoten man zijn vergeleken met die van verdachte Anis Amri en deze komen overeen.  Het bleek dat deze Amri, na de aanslag, vrij door Europa kon reizen via onder meer Nijmegen en Amsterdam.

Tot zover de officiële berichtgeving.
De afgelopen weken is er op internet nogal consternatie ontstaan, door de onderstaande 2 video’s, die UITERST NAUWGEZET een haarfijne analyse weergeven van de feiten rondom deze ‘aanslag’. Een analyse die is gemaakt op basis van het rangschikken van officieel beschikbaar bewijs, beelden, eigen metingen, etc. etc. Dit hele arsenaal aan bewijs wordt nauwkeurig in de video uit de doeken gedaan, op een rijtje gezet en leidt tot de onwrikbare en onthutsende conclusie, dat we opnieuw met z’n allen zijn bedonderd.

Uiteraard tonen we je hieronder deze video’s en hopen dat je de Duitse taal in voldoende mate machtig bent, om de key-punten uit de video te volgen. Het beeld spreekt overigens in bijna alle gevallen voor zich. Overbodig om te zeggen, dat wij niet écht opkeken van de conclusie die je dient te trekken, na het afwegen van alle FEITEN en logische gevolgtrekkingen uit deze analyse.

Het zal duidelijk zijn, dat alleen al op het EERSTE GEZICHT er geen bal van het hele verhaal lijkt te kloppen. Een -zoals de onderstaande video ook meldt- uit de auto gemaakte foto, die kwalitatief te vergelijken is met de beginperiode van de stomme film.. De 2 scherpe bochten (zie foto boven artikel) aan het begin van de kerstmarkt, die deze LKW/vrachtauto gemaakt zou hebben en de bizarre plaats van het raam-plastic (rechts van het pad), zijn 2 andere ONVERKLAARBARE zaken, die kennelijk nog geen persbureau zijn opgevallen..?!

Maar al-met-al dat we als bevolking, opniéuw en zó heftig werden en worden besodemieterd, met een valse-vlag-aanslag van deze orde, recht onder de neus van de wereld, dáárvan schrokken we tot op het bot. Maar maak alsjeblieft zélf je eigen afwegingen, want ook wij -en de mensen die achter deze analyse zitten- kunnen het fout zien. Voorbarige of zelfs foute conclusies trekken bij de getoonde data. Oordeel dus zélf en blijf in ieder geval bij jezelf en beoordeel op ratio en gezond verstand. Neem je tijd en kijk deze video’s:

Er is op YT veel aanvullend materiaal te vinden aan zelfgedraaide (kwalitatief goede!) filmpjes over deze locatie, onder aan de Gedächtniskirche in Berlijn. Kijk zelf en trek de onvermijdelijke conclusie.. We laten je aanvullend nog even dit filmpje zien, dat er voor ons ook uitsprong..

5 gedachten over “De Berlijnse fake-kerstmarkt-aanslag van 2016..

 1. Een bron, met zeer uiteenlopende info’s, waaruit ik enkele citaten herneem en waar ik dieper in ga op 3 aspecten van het gebeuren :
  http://aanirfan.blogspot.be/2016/12/berlin-market-attack-false-flag-inside.html
  1. Over ISIS :
  . “What about ISIS? On 22 December 2016, it was reported that Yves Chandelon, the Chief Auditor for NATO, had been found dead in the city of Andenne in the Belgian Ardennes.
  “Yves Chandelon had uncovered evidence that ISIS was being funded by Western governments.”
  Newsbud reported that Chandelon was left handed and a gun was found in his right hand.
  The gun found in his hand was not registered to him, or to anyone.
  Sibel Edmonds reports that prior to his death, Chandelon had told his son Xavier to keep certain information in case something happened.
  NATO Chief Auditor In Charge Of Counterterrorism Funding Assassinated
  2. Over de aanwezigheid van een “expert “:
  “Professor Shlomo Shpiro is a terrorist expert at the University of Bar-Ilan in Tel Aviv.
  He was at the Christmas Market in Berlin just before the truck struck.
  “Only ten minutes before the truck drove into the booths, Professor Shlomo Shpiro, a terrorist expert at the University of Bar-Ilan in Tel Aviv, strolled in the same Christmas market.”
  Israelischer Terror-Experte im BILD-Interview über den Anschlag … -BILD / Anschlag in Berlin – so erlebte Terrorismus-Experte Shpiro .
  3.Over een belangrijke ontmoeting voor de aanslag :
  .“Just before the Berlin attack, Donald Trump had a meeting with Yossi Cohen (above), the boss of Mossad.”
  In verband hiermede een ander citaat uit de eerste link :
  “Der Spiegel says Germany is preparing itself for a war with Trump’s America.
  The USA imports much more from Germany than it exports to Germany.
  According to U.S. government figures, the USA ran a deficit with Germany of $74 billion in 2015.Trump wants a war with Germany .
  How might the CIA and its friends destabilise Germany?”.
  Er zijn m.i. dan ook verschillende aspecten die van belang zijn op het tijdstip van deze “nep aanslag” : De toestand in het Midden Oosten met de herovering van Aleppo, het handelsconflict tussen de USA en Duitsland, en de onthullingen over wie er achter ISIS schuil gaat. Zoals gewoonlijk zijn dan ook de “usual suspects” betrokken bij deze false flag.(of wat er moet voor doorgaan), en waarbij er dan ook, zoals gewoonlijk, betrokkenheid is van de politie- en veiligheidsdiensten van het betrokken land. (via o.a. het Simas netwerk).

  1. Sub Rosa.
   Eerder heeft u al geschreven over de Russische maffia en de Amerikaanse maffia en hoe die tewerk gaan en samenwerken.
   http://tapnewswire.com/2017/10/rothschilds-crime-syndicate-jewish-russian-mafia-red-mafiya-red-octopus-jewish-mafia-linked-to-mossad-cia-aipac-adl-federal-reserve/ deze verwijzing is een aanvulling die veel duidelijk kan maken en ook gaat het over fals flag aanslagen.Hoe ongelooflijk het ook bij velen zal overkomen het bestaat gewoon.

  2. Arnold2 :
   Voor een goed begrip, gaat het hierbij deze “Joden” vooral om Khazaren, een Turks volk van boven de Zwarte Zee, dat zich bekeerd heeft tot het Jodendom, en meebepaald tot de Talmud versie ervan.
   In de volgende link heeft U een uitgebreide beschrijving van Khazarië en de Khazaren :
   http://www.veteranstoday.com/2017/09/05/khazarians-then-khazarians-now/
   Khazarië van toen, was de “schurkenstaat” avant la lettre. Dit dient men steeds voor ogen te houden, om het gedrag van de afstammelingen te kunnen duiden. De beschrijving in Uw link van dit, en wat ik noem het “International Crime Syndicate” is maar het topje van de “misdaadberg”. Het is een gigantische octopus met vertakkingen tot in de kleinste geledingen van de wereld. Als U dit als vertrekpunt neemt, dan kan U veel begrijpen en verklaren. Het heeft bij mij ook heel wat studiewerk gekost, om zover te komen, want inderdaad, zoals U het ook stelt, is het zo ongelooflijk, dat het op het eerste zicht niet te vatten is. Ik acht dan ook alles mogelijk, en ik durf dan ook niets uitsluiten, en “toeval” bestaat niet bij de activiteiten van dit International Crime Syndicate .

  3. Afgelopen week kwam ik op internet een soortgelijke beschrijving tegen.Deze beschrijving is van Curtis Clair Ewing en is op 22 maart 2015 gepubliceerd en te lezen op de site Bovendien.
   http://www.bovendien.com/categorieen/geschiedenis/het-joodse-koninkrijk-der-khazaren
   Ook kwam ik een artikel tegen waarin een ex minister van Canada zijn verhaal verteld via een video.http://delangemars.nl/2015/04/15/canadese-ex-minister-onthult-werkelijke-machthebbers-van-de-wereld/ Ook gaat het over het financiele gebeuren en nog meer.
   In uw verwijzing heeft men het over PNAC (Project of the New American Century) en als ik me niet vergis zie ik oa daar Victoria Nuland (fuck the EU) maar dit was/is een overeenkomst tussen Amerikaanse lieden en Netanyahu van Israel waarbij het gaat om de wereldheerschappij te grijpen en Israel veilig te stellen.In de volgende verwijzing zijn tal van verwijzingen die interessant kunnen zijn voor mensen die willen weten wat er gaande is.https:/www.sourcewatch.org/index.php/Project_for_the_New_American_Century

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.