Advertentie

Het Epstein-proces opent gruwel-kelderdeuren…


Prins Andrew, kort nadat hij is voorgesteld, door Ghislaine Maxwell (r), de PA van Jeffrey Epstein, aan de minderjarige Virginia Roberts, toen 17 jaar oud. Later zal deze Virginia Roberts zeer belastende verklaringen afleggen over seksueel misbruik door Andrew en andere ‘vrienden’ van Epstein.. De juridische verklaringen zullen aan bod dienen te komen, bij de behandeling van de zaak tegen Epstein.

x

x

Het Epstein-proces opent gruwel-kelderdeuren…

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Afgelopen zaterdag werd Jeffrey Epstein gearresteerd door de FBI in New York én de speciale afdeling van de New York Police Department, het ‘Crimes Against Children Task Force’. 12 Jaar ná de arrestatie van de 66-jarige Epstein, werd hij dus nu opnieuw opgepakt voor het molesteren en misbruiken van vele tientallen minderjarig meisjes in Florida. Om een of andere wazige reden, bleef Jeffrey Epstein als het ware onaantastbaar. Waren het zijn banden met inlichtingendiensten uit het buitenland -met name Saudi Arabië, waar Epstein innige financiële banden mee had- of was het zijn miljarden dollars omvattende fortuin…? Zijn sociale connecties met beroemdheden in de Amerikaanse ‘upper-elite’..? Wist hij veel, téveel van al die ‘belangrijke hotemetoten’..?

Meer dan een decennium is het vermeende misbruik van minderjarigen door Epstein het onderwerp geweest van juridische claims van slachtoffers, onderzoeken van lokale en federale juridische autoriteiten EN heel veel artikelen in de roddelpers en reguliere nieuwskanalen. Het kan natuurlijk niet anders zijn, dat Jeffrey Epstein derhalve een ‘beschermd persoon’ is geweest, bijna onaantastbaar. Zoals wij hier in Nederland de ‘Zaak Demmink’ hebben, waarin overvloedig bewijs over de randen klotst, maar waarbij de persoon in kwestie, Joris Demmink, VOLLEDIG immuun lijkt te zijn voor aantijgingen en juridische stappen.

Tot op heden heeft Epstein slechts één straf uitgezeten, na het ondertekenen van een zg. ‘plea deal’ met justitie, waarin hij 13 maanden gevangenisstraf uitzat, van de straf van 18 maanden. Daarvoor moest hij bekennen, dat hij met 2 vrouwen een illegale prostitutie-deal had gehad. Maar laten we er duidelijk over zijn: het is in ieder geval duidelijk, dat hetgeen waarvan Epstein nu wordt beschuldigd, slechts het topje van het topje van de ijsberg is.. Dan kun je nog zoveel miljarden op de bank hebben staan; advocaten kunnen de wet niet veranderen.. En die is vooral in de VS, keihard en onherroepelijk voor de overtreders van deze misbruik van minderjarigen-wetten.

Epstein stond in kleinere kring bekend om de geruchten dat hij een seksuele perversie heeft om gruwelijke aanvallen op vrouwen te doen, zonder dat deze vrouwen ook maar enigszins de mogelijkheid hebben zich te verdedigen. En in dit verband, heeft zijn vermeende juridische onaantastbaarheid ongetwijfeld te maken met een groot, wereldwijd satanistisch-pedofiel netwerk waar Epstein één van de ‘vooraanstaande figuren’ was/is.. In dat verband speelt het privé-vliegtuig van Epstein, in relatie tot het gruwelpaleis op zijn privé-eiland ‘Little Saint James’ -onderdeel van de maagdeneilanden (…)- in het Caraïbisch gebied een hoofdrol.

Het berucht ‘zwarte boekje’ van Epstein, dit is het verhaal erachter..
Het is november 2009 als meer bekend wordt over de misdaden van Jeffrey Epstein, wanneer één van zijn butlers, Alfredo Rodriguez, aan een undercover FBI-agent een zwart boek probeert te verkopen. Met daarin de namen van honderden meisjes en jonge vrouwen die Epstein zou hebben gerecuteerd voor seks en massages. De butler vertelt FBI-agenten dat hij getuige was van naakte minderjarige meisjes bij Epstein’s zwembad en wist dat de miljonair seks met hen had.

Deze Alfredo Rodriguez, verklaarde ook, dat hij pornografie met minderjarige meisjes op de computers van Epstein had gezien. Later wordt deze Rodriguez via een obscuur proces beschuldigd van ‘obstructie van de rechtsgang’ en veroordeeld tot een federale gevangenisstraf. Hij sterft 5 jaar later, in 2015. De inhoud van het zwarte boek wordt vervolgens openbaar gemaakt, in het kader van verschillende civiele rechtszaken. Dus je kunt ervan uitgaan, dat alle betrokken meisjes, alswel ALLE ELITE-CELEBRITIES uit dit boekje, bekend zijn bij de Amerikaanse justitie..!

Bill Clinton: de eerste rat die het zinkende Epstein-schip verlaat?
Hoewel het heel duidelijk is, dat ook Bill Clinton tot over zijn oren in het Epstein-schandaal betrokken is, schrijft zijn woordvoerder in een verklaring dat ‘president Clinton niks weet van de verschrikkelijk misdaden die Epstein in het verleden heeft toegegeven en van de recente beschuldigingen’. De verklaring meldt bovendien een opmerkelijk detail, doordat deze het aantal keren noemt, die Clinton met het privé-vliegtuig van Epstein gevlogen zou hebben:

‘Hij is in totaal slechts vier keer meegevlogen met het vliegtuig van Epstein; één keer naar Europa, één keer naar Azië en twee keer naar Afrika, allemaal in het kader van zijn foundation. Hij heeft al meer dan tien jaar niet meer met Epstein gesproken en is nog nooit op Little St. James eiland geweest, de ranch in New Mexico of zijn huis in Florida’

Maar hoe is het dan te verklaren is dat Bill Clinton ruim twintig keer is meegevlogen (volgens het passagierslogboek) met de ‘Lolita Express’, zoals het privévliegtuig van Epstein werd genoemd.. Het is kortom in ieder geval duideljk: de ratten verlaten het zinkende Epstein-schip..! En dat zijn er nogal wat.. In de tot dusver verzegelde schikkingsdocumenten uit het vorige Epstein proces, worden verschillende namen van ‘andere ratten’ genoemd; mogelijke medeplichtigen van Epstein.

Zo zouden onder anderen de namen van Woody Allen, acteur Kevin Spacey en vele, vele anderen staan, maar vooral de naam van prins Andrew in het zwarte notitieboekje van Epstein staat. Deze mensen waren allemaal, een of meerdere keren, te gast op Epsteins privé-domein St. James, een van de Maagdeneilanden. Het verhaal van prins Andrew gaat zeker een staartje krijgen, omdat het minderjarige meisje van toen, waarmee Andrew -na een introductie- het aangelegd zou hebben, een volledige belastende verklaring afgelegd zou hebben.

Terug naar Bill Clinton: dezelfde logboeken van de Boeing 727 van Epstein, onthullen, dat bijna elke keer als Bill Clinton vloog met Epstein’s Lolita Express er minderjarige meisjes bij hem in het vliegtuig waren, op dezelfde vlucht dus. Dat verklaart Conchita Sarnoff, onderzoeksjournalist en uitvoerend directeur van de Alliantie om slachtoffers van mensenhandel te redden. Sarnoff onderzoekt deze zaak al sinds Epsteins eerste arrestatie in 2005. Over Bill Clinton verklaring van 9 juli, zegt Sarnoff dat hij keihard liegt.

Zij vertelt in haar artikelen, dat Jeffrey Epstein een van de oorspronkelijke financiële architecten van de Clinton Foundation was. En dat niet alleen; hij doneerde er US$ 4 miljoen aan. Zij vraagt zich af, waarom Bill Clinton 27 x met het vliegtuig gevlogen heeft, dat niet van hem was? Hieronder een blik in het logboek van de Boeing 727 van Epstein, waarin duidelijk de naam van Bill Clinton prijkt. Zo komt zijn naam nog vele malen terug in passagierslogboek.

In 2008, was de presidentiële verkiezing dreigend en Hillary Clinton was de voorloper van de Democraat. Alexander Acosta. Zijn afdeling had een 2-jarig onderzoek naar Jeffrey Epstein uitgevoerd en een 53 pagina’s tellende aanklacht ingediend, maar het blijkt dat Acosta de opdracht heeft gekregen van de toenmalige Secretaris Generaal van Justitie Alberto Gonzalez, om ‘er geen politieke puinhoop van te maken.’ Fijn detail: Robert Mueller was toen de directeur van de FBI en voormalig Clinton-aanklager Kenn Starr was een van de advocaten die Epstein’s ‘plea deal’ had gemaakt, waardoor Jeffrey Epstein beperkt schuldig verklaard werd..

Tot slot plaatsen we hier het relaas van Virginia Roberts die -nadat ze geïntroduceerd was aan prins Andrew- opgedragen werd, hem seksuele diensten te verlenen. Van de eerste ontmoeting werd deze foto gemaakt, die duidelijk maakt dat Andrew haar heel dicht benaderd en dat Virginia Roberts daar behoorlijk minderjarig is..

Wat is de relatie van Epstein met Donald Trump..?
Het is niet verrassend de nieuwberichten dezer dagen te zien in de VS, waarvan de stevige haat afdruipt, van de collectief-gesponsorde main-stream-media die naar President Donald Trump wijzen en diens vroegere ontmoetingen met Jeffrey Epstein noemen. Deze media maken kennelijk liever een grotere krantenkop over dit verhaal, dan over de arrestatie van Epstein zélf..

Alexander Acosta

Natuurlijk heeft Trump in dezen ook zaken op te lossen.. Want toen in 2006 het bewijs voor de schuld van Epstein zich begon op te stapelen, en getuigen en slachtoffers zich hadden gemeld bij justitie, begon de FBI met haar onderzoek, naar de vermeende wandaden van Epstein en diens relaties inzake sex-trafficking met minderjarigen.

Maar in 2007 was daar dus ineens die ‘plea-deal’, ondanks het substantiële bewijs tegen Epstein. Het was de US-officier van justititie in Miami, Alexander Acosta, die deze GEHEIME DEAL met miljardair Epstein accordeerde. Feitelijk een vreemde zaak, maar dit is pas te beoordelen wanneer je de feiten rondom en reden van de deal weet.

Maar deze Acosta is inmiddels wel minister van Arbeid onder president Donald Trump en hij was degene, die met deze deal met Epstein ervoor zorgde, dat zelfs de slachtoffers in deze zaak niet in staat waren te achterhalen wie bij deze zaak betrokken waren, noch wat de volledige reikwijdte was van de misdaden begaan door Epstein. En natuurlijk krijgt dit verhaal een staartje, want de huidige rechter verklaarde dat NIETS boven het belang gaat van de slachtoffers. EN DUS GAAT HET DOSSIER OPEN..!!

Maar hier zijn enkele feiten die deze collectieve media waarschijnlijk niet rapporteren, in hun bevooroordeelde rapportages tegen de president. Kennelijk om hun rapportage niet uit evenwicht te brengen…

 1. De arrestatie van Epstein is afkomstig/terug te voeren tot order van de regering Trump. De arrestatie namelijk uitgevoerd door agenten van de speciale afdeling van de NewYorkPoliceDepartment, het ‘Crimes Against Children Task Force’ en de FBI-afdeling ‘Violent Crimes Against Children International Task Force’ (VCACITF)
 2. Deze actie is in volledige overeenstemming met het beleid van de regering Trump, die via een speciale commissie (HIER en HIER), waarvan Ivanka Trump  voorzitter is, meer mensen heeft gearresteerd betrokken bij mensenhandel, dan zijn voorgangers. Waarom wordt dit niet in de media gemeld..?? Kijk naar de video hieronder, waarin Trump de installering van deze speciale commissie bekend maakte.
Epstein’s eiland -Little Saint James- met de bijzonder tempel als in het oog springend landmark. Geruchten in de omgeving gaan, dat de afgelopen 2 jaar, op het eiland vele explosies te horen zijn geweest, die doen vermoeden, dat Epstein opdracht heeft gegeven, de onderaardse kelders te vernietigen.

38 gedachten over “Het Epstein-proces opent gruwel-kelderdeuren…

 1. Het volgende artikel op Zerohedge geeft aan dat het Epstein-konijnenhol veel dieper gaat dan menigeen kan vermoeden. Het zou ook eens niet zo zijn.

  https://www.zerohedge.com/news/2019-07-11/giraldi-did-pedophile-jeffrey-epstein-work-mossad

  Een deel van de inhoud had ik al eens eerder vernomen. Het betreft de link van Epstein met de Israëlische Mossad, die belangrijke figuren maar al te graag wil compromitteren en chanteren om ze blijvend de Zionistische agenda te laten uitvoeren. Waarschijnlijk zal Epstein wel als zondebok ‘geofferd’ worden om andere belangen en personen buiten beeld te houden. Ook betreffende Trump zal er wel het nodige chantagemateriaal achter de hand gehouden worden. Het laat eens te meer zien dat macht corrumpeert en een zeer giftige slangenkuil schept. Men moet te corrumperen zijn om überhaupt op een positie als die van Trump te komen.

  Wil de onderste steen in dit verhaal, net als in het Dutroux- en Demminkverhaal boven komen, dan zal eerst de zon in het westen moeten opkomen.

  1. Arend,
   Inderdaad het Mossad spoor. Voor een goed begrip is het dan ook noodzakelijk te kijken naar Ghislaine Maxwell :
   http://themillenniumreport.com/2019/07/ghislane-maxwell-anyone-who-doesnt-believe-epsteins-recruiter-was-mossad-needs-to-understand-her-fathers-story/
   Ik verwijs naar de inhoud van de link. Robert Maxwell was indertijd oppermachtig tot op het ogenblik hij de Mossad ging bedreigen… en vervolgens van zijn boot viel en verdronk.
   De dochter moet dan ook veel weten !!! Ik begin meer en meer te denken dat zij de spin is in het Mossad chantage netwerk, met dan Epstein als uithangbord. Zoals men in het frans zegt :
   “Cherchez la femme”. En hier gaat het dan nog om de “zwarte weduwe” .
   Zoals reeds vermeld in een vroegere reactie is Epstein verbonden met tal van andere dossiers , zie link met een nieuw verband :
   http://aanirfan.blogspot.com/2019/07/epstein-trump-9-11.html
   Een bron met een link naar 11.09 !!!
   Zijn banden met Wallstreet :
   https://www.zerohedge.com/news/2019-07-11/epsteins-elite-wall-street-ties-revealed-filing
   Belangrijker is m.i de internationale pedo netwerken, die olie dit dit gigantische crimineel corrupt systeem smeert :
   Een link met video met een foto met drie gezichten die imo een goede afspiegeling zijn van deze internationaal pedo maffia’s :
   https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=o1GQehNcZZw
   Als ik de voormelde elementen (=beperkte opsomming) samenlegt dan gaat het hier om een gigantisch crimineel netwerk…. waarmee Trump nu geconfronteerd is… en waarover nog steeds de wet van de omerta heerst.
   Bekijk ook de laatste bijwerkingen in de volgende link :
   http://themillenniumreport.com/2019/07/heres-why-jeffrey-epstein-was-arrested-now-and-whos-really-behind-it/
   De samenzwering met de klachten tegen hem was dus blijkbaar al opgestart nog voor hij aan de macht was.
   Wat Mr Paul Harmans over Trump schrijft is grotendeels juist en ik hoop dat hij gelijk krijgt en er dus een mirakel gebeurt, maar ik ben een realist. De vijand is immers de Nebula of “the absolute power” zoals beschreven in het boek The Nebula van W. Baeyens. Of een de facto fusie van de Mossad met de Russische joodse maffia, die de plaats heeft ingenomen van de Italiaanse maffia’s in de USA. Een Nebula die bij manier van spreken de ganse wereld in zijn macht heeft…met o.a. de hulp van de loge maffia’s, de dodelijke kanker. En hier heb ik enige persoonlijke ervaring. Ik sluit af met een citaat van William Colby, ex – CIA directeur die kort nadien “verdronk” ,‘nog ene !!!:
   “What you have to understand, John, is sometimes there are forces and events too big, too powerful, with so much at stake for other people or institutions, that you cannot do anything about them, no matter how evil or wrong they are and no matter how dedicated or sincere you are or how much evidence you have. This is simply one of the hard facts of life you have to face.”
   Former CIA Director William Colby to Senator John Camp, concerning the Franklin child abuse cover-up. (=einde citaat)

  2. Sorry Arend en Sub Rosa, ik zie nu dat jullie de Israël-Epstein-Connectie ook al ter sprake hebben gebracht, ik deed het net voor Arnold onder het andere artikel over Epstein.

   Dergelijke chantage kan er inderdaad al die jaren voor gezorgd hebben dat Israël elk jaar de vele miljarden dollars aan ‘hulp’ van Amerika kreeg en geen president die dat ooit zou durven stopzetten. Ik zeg al jaren dat de politieke wereld (Deep State) nog verrotter en corrupter in elkaar zit dan zelfs wij kunnen vermoeden, hoewel we toch aardig op de hoogte denken te zijn. Geen wonder dat geen enkele journalist hier zijn handen aan gaat branden, vandaar geen kritische vragen over 9/11, MH-17, enz, enz, enz, je kunt bij al die schandalen en aanslagen een lijntje zien lopen naar de Mossad en de Zionisten, wee degene die daar melding van gaat maken.

   Ik kan ook niet voor 100% beweren dat Trump in het verleden geen vuile handen heeft gemaakt, maar als je wilt kun je nagenoeg iedereen chanteren met iets dat hij/zij ooit in zijn leven heeft gedaan en die dat maar wat graag onder pet wil houden. Ik ben heel benieuwd hoe dit allemaal gaat aflopen, maar er komen beslist een aantal grote onthullingen waarbij hooggeplaatste koppen gaan rollen. Ik vermoed dat we Trump daar voor nodig hebben, hij heeft altijd aangegeven dat hij de Deep State gaat oprollen (het moeras dempen). Mocht Trump voortijdig van het toneel verdwijnen en de democraten het weer volledig voor het zeggen krijgen, dan weet ik zeker dat het subiet gedaan is met onthullingen en arrestaties.

  3. Mr Paul Harmans 1.2 :
   Ik hoop ook dat Trump nog voldoende troeven achter de hand heeft, zo niet ziet het er zeer benard uit. Ik denk ook zoals Arend, dat Epstein nu voor de leeuwen wordt gegooid.. zijn rol is nu uitgespeeld, maar of hij zal “kunnen” spreken, is niet zeker. Inmiddels heeft min. Alex Acosta ook ontslag genomen. Ik vermoed dat hij door de Deepstate in de regering van Trump werd gedropt om op het gepaste ogenblik tegen Trump te worden ingezet. Van belang imo is niet wat Trump vroeger al of niet zou hebben gedaan, maar wat anderen, en met veel invloed en macht , op het Lolita eiland hebben gedaan… en zij zullen Trump en de Republikeinen onder druk zetten. Vergeet ook niet dat de Mossad in de eerste plaats een instrument is in handen van de RKM, idem voor de CIA. Israël is de schurkenstaat van waaruit de wereld wordt geterroriseerd, maar dat m.i ook een instrument is in handen van diezelfde RKM. In zijn boek The Making of an Atlantic Ruling stelt Prof. Kees van der Pijl dat alle na oorlogse terreur terug te voeren is tot de banksters van Wallstreet en The City. Ik denk dan ook dat het hier over veel meer gaat dan Epstein en zitten we volop op het internationale geo – politieke schaakboord. Trump zit bovendien opgescheept met een USA congres dat gekocht werd door de AIPAC, en dat volledig ten dienste staat van Israël. Het Paard van Troje zit dus al binnen de muren. Nog een bron :
   https://beforeitsnews.com/v3/opinion-conservative/2019/3473133.html
   met citaten :
   “CIA Robert Steele: Epstein Mossad Connection Now Has Legs, the Big Takedown by Trump, Clinton in the Crosshairs: Capt. Dave Bertrand, Ret. +Video…………
   Message from former CIA Robert David Steele:
   I remain of the view that Jeffrey Epstein is a Mossad clandestine operations officer, assisted by Mossad clandestine operations officer Ghislaine Maxwell, and that their mission is to do precisely what they have been doing: entrap US politicians, judges, celebrities, prosecutors, and corporate leaders with rigged “no name” hotels and the mult-cavern “Lolita Island” where anything goes and the Mossad gets it all on video — grown people doing bad things to small children……………………
   My sources suggest that Vicky Ward has it wrong, Epstein is not a grifter that made it big on crime, that is a cover story. I believe he was given a billion dollar line of credit by a real Zionist billionaire, and has always been “on the job.”
   Alert readers will recall that Ghislaine Maxwell is the daugher of Robert Mazell, one of Israel’s most famous super-spies, and the man who single-handedly opened all doors for Israel’s promulgation of PROMIS, the first major “hack” of many Western governments by Israel…………….” (=einde citaten)
   En het besluit :
   “f President Donald Trump follows through on this — and then throws in 9/11 disclosure and an end to our support for Zionist Israel and its unregistered agents bribing and blackmailing everyone of consequence (AIPAC and ADL), then he will in all probability be re-elected in a landslide, at the same time that the Democrats lose the House and 27 states flusher their Governors and state legislators out for making it a felony to speak freely about the need to boycott Zionist genocidal apartheid criminal invented state Israel.
   Whatever the President’s intent, American disgust over pedophilia, transgenderism, political correctness, legalizes lies, and foreign wars is now at “Peak Disgust.” Hear us, Mr. President — we want heads to roll — many heads.
   Robert Steele “(=einde citaat). Ik ook, maar….!!!
   De vraag is natuurlijk wie er nog niet gechanteerd is..Lolita eiland is imo immers de opvolger van Franklin case…!!! Er is echter nog een ander weinig gekend aspect, namelijk de rol van de occulte groeperingen, met o.a. de loge maffia’s in de hoofdrol. Bij de initiatie en bij rangverhogingen dienen de betrokkenen deel te nemen aan “rituelen” die van die aard zijn dat ze nooit meer zullen spreken, en voor eeuwig en altijd gebonden zijn.
   Ik hoop dan ook voor het beste, maar ik vrees wel het ergste !!!

  4. Misschien zien wij iets belangrijks over het hoofd want zelfs wanneer Trump de Mossad en andere “slechte” organisaties zou opruimen dan nog kan hij de banksters dienen.
   Zelfs de Mossad en die andere organisaties kunnen gebruikt zijn als puppets door de banksters.Zoals in het boek “De dertien satanische bloedlijnen” beschreven is zijn het uiteindelijk maar een klein aantal families die wereldheerschappij willen hebben.
   Natuurlijk zullen de meeste mensen Trump als eerlijk beschouwen vooral wanneer hij de zichtbare criminelen opruimt.Maar wanneer hij dan naar voren komt als diender van die “Dertien families” bestaat het risico dat ook zij geaccepteerd zullen worden terwijl zij juist de grootste boosdoeners zijn en al die anderen voor hun karretje hebben gespannen om hun doel te verwezenlijken.Mogelijk willen zij als wereldheersers geen risico lopen om door diezelfde krachten die nu voor hen werken later gedwarsboomd te worden waardoor het risico zou kunnen bestaan dat zij alsnog hun verworven macht zouden kunnen kwijtraken.Mogelijk hebben ze hier ervaring mee opgedaan tijdens de tweede wereldoorlog want was het niet zo dat ze eerst Hitler aan de macht hebben geholpen maar dat hij zich later tegen hen keerde?

  5. Ook wanneer de Nazi’s bv goud verstopten in bv gebergtes schroomden ze niet hen die daarvan wisten op te ruimen zodat het geheim bleef.
   Die dertien families zijn niet rechtvaardig en zullen dat ook nooit worden omdat voor hen alleen geld,rijkdom en macht telt.
   Eigenlijk vind ik het vreemd dat er telkens bedelacties moeten zijn op bv de TV om geld bij elkaar te sprokkelen om zogenaamd iets goed voor mens,dier en milieu te doen terwijl vaak zelfs een groot deel van dat geld naar eveneens de rijksten gaat namelijk de farmaceutische industrie. Er is wel eens uitgezocht dat wanneer de familie Rothschild hun vermogen zouden verdelen iedereen 7 miljoen zou hebben waardoor in één klap armoede en honger en leed uit de wereld zou zijn geholpen,maar waarom wordt er nooit op aan gedrongen dat dan ook te doen? Zijn die rijkste families niet schuldig aan op z,n minst nalatigheid of dood door schuld omdat zij wel kunnen helpen maar dat gewoon niet doen?

  1. Arend,
   Uw link naar Henry Makow is in die mate interessant gezien in de tekst de aandacht getrokken wordt op enerzijds de Zionistische clan en anderzijds op de Kommunistische.
   Voor alle duidelijkheid voeg ik nog eens de link toe over dit schisma dat terug gaat tot de machtsgreep van Stalin, die Trotski uitrangeerde die de man was van de banksters :
   https://www.henrymakow.com/2018/03/Jewish-Schism-Over-Trump%20.html
   Bij de zaak Epstein duikt dit conflict imo opnieuw op :
   1. De Zionisten met Bibi willen een oorlog tegen Iran, te voeren door de USA,
   2. De Kommunisten geven voorrang aan de NWO met het Coudenhove Kalergi plan, agenda 21-30, een virtuele wereld munt met de libra van Faceboek ….
   Dit blijkt m.i. ook uit het volgende bericht :
   Henry Makow @HenryMakow
   Epstein arrest is against Trump, but not “Khazar anger at Trump’s failure to attack Iran”. It is Rothschild anger at crypto-Jew Trump for putting Israel above the Judaic dark pool of capital with his crazy policy of seeking to obliterate Iran for Israel
   .http://www.twf.org/News/Y2019/0711-TrumpRothschild.html
   (=einde citaat).
   Intussen is er al nieuws van een andere bezoeker van Lolita eiland :
   https://www.prisonplanet.com/dershowitz-admits-he-got-massage-at-epsteins-place-but-it-was-from-an-old-old-russian-woman-and-i-kept-my-underwear-on.html
   met citaat : “Chris Menahan Information Liberation July 11, 2019
   Jeffrey Epstein’s longtime lawyer Alan Dershowitz admitted he got a massage while at Epstein’s house but reportedly said it was from an “old, old Russian woman” and “I kept my underwear on.” (=einde citaat).
   Hopelijk is deze oude Russische vrouw geen familie van Putin, want dan wordt Russiangate opnieuw leven in geblazen.
   Het conflict tussen de 2 clans blijkt ook uit het volgende :
   http://themillenniumreport.com/2019/07/heres-why-jeffrey-epstein-was-arrested-now-and-whos-really-behind-it/
   met citaat :
   “Update 8 : In light of the following linked article, SOTN is open to a revised analysis of why the Epstein arrest was conducted. There’s no question this renewed prosecution is a major move against Trump. However, it’s also possible that Trump’s failure to attack Iran after Tehran was falsely blamed for the false flag ops in the Gulfs is not the real reason. It just may be that Trump’s foreign policy in the Middle East is a little too Hitlerian for the International Banking Cartel. (See: Epstein’s Arrest: Rothschild vs Trump) How this plays out will eventually reveal the true impetus behind the Epstein drama. It’s so captivating that our fear (and suspicion) is that EPSTEINgate is primarily a HUGE distraction while TPTB intensify their military deployment of 5G—Trump’s primary mission.[2]” (=einde citaat)
   Over 5G : http://stateofthenation2012.com/?p=120765
   met citaat : “The 5G Roll-out is Trump’s 9/11 Posted on April 13, 2019 by State of the Nation
   And it’s the same power elite behind 9/11 who are forcing the deployment of 5G worldwide…………… Capstone of the New World Order
   It’s of paramount importance for everyone to be aware of this factoid: 5G and the Internet of Things (IoT) represent the capstone of the New World Order agenda toward the establishment of a One World Government. In point of fact, the Internet of Things can only be fully operational when the 5G power grid is functioning at full tilt.The IoT is central to the globalist scheme to exert total command and control over every resident of Planet Earth….. (=einde citaten).
   Het voormelde geeft m.i. dan ook een totaal andere wending aan het Epstein dossier. Trump zit dan bij manier van spreken tussen hamer en aambeeld, waarbij Epstein gebruikt wordt door één of door beide clans om Trump onder druk te zetten.

  2. Sub Rosa 2-1.
   https://www.henrymakow.com/2018/03/jewish-schism-Over-Trump%20.html
   U schrijft en ik citeer u:Epstein arrest is against Trump,but not “Khazar anger at Trumps failure to attack Iran”.
   It is Rothschild anger at crypto-jew Trump for putting Israel above the Judaic dark pool of capital with his crazy policy of seeking to obliterate Iran for Israel.(einde citaat).
   Mag ik dat als volgt lezen?Het is woede van de Rothschilds tegen Trump omdat hij de belangen van Israël boven de financiële belangen van de Rothschilds zet.
   Dit zou hij dan doen door alle sporen te proberen uit te wissen die in het geval van een oorlog met Iran naar Israël zouden kunnen leiden.
   Aangezien er al toestellen onderweg waren richting Iran duidt dat er mogelijk op dat hij toen nog in opdracht van zeg maar het capital handelde,maar dat hij zich bedacht heeft omdat Israël mogelijk teveel in beeld zou kunnen komen.
   Wanneer deze beschrijving klopt zou dat voor de toekomst kunnen betekenen dat wanneer Trump zeg maar van het toneel verdwenen zou zijn en vervangen wordt door iemand die wel de belangen van kapitaal dient er alsnog een oorlog met Iran komt omdat wanneer hij zich niet bedacht zou hebben was dat nu al het geval.
   Dit geeft aan dat hij nog steeds de Rothschilds dient met dit onderscheidt dat hij nu eerst de belangen voor Israël op de eerste plaats zet door sporen te wissen terwijl de Rothschilds liever zien dat hun kapitaal uitgebreid wordt zelfs al zou dat ten koste gaan van Israël waar zij toch ook innige banden en belangen bij hebben.Zie ik dat zo goed?

  3. https://en.wikipedia.org/wiki/Avichai_Mandelblit
   Deze man zou de aanklager van Netanyahu zijn in verband met fraude,omkoping en een vertrouwensbreuk in drie verschillende zaken.Wanneer u onder de foto rechts op Zvi Hauser klikt kunt u lezen dat deze persoon banden had/heeft met de Cable and satellite Broadcasting council maar ook dat hij directeur van de Dori Media Group was die ook weer op de London stock exchange aanwezig zijn/waren.
   Dit maakt uw verwijzing naar het 5 G netwerk wel aannemelijk en nog meer lijkt het erop dat er een machtswissel in Israël moet komen omdat Netanyahu in de weg lijkt te lopen.
   https:// nos.nl/artikel/2273851-hoofdaanklager-israel-wil-netanyahu-vervolgen-voor corruptie.html
   https:// rightsforum.org/nieuws/gevangenis-lonkt-voor-israelische-premier-netanyahu
   en https://newsmonkey.be/alle-schandalen-ten-spijt-netanyahu-lijkt-weer-premier-israel-te-worden-maar-voor-hoe-lang/ Wanneer u namen als Thyssen Krupp ziet zegt dat ook wel het één en ander en lijkt er inderdaad een strijd gaande tussen de Rothschilds en de premier van Israël.

  4. Arnold 2 : 2.2 en 2.3 :
   Ik denk dat we met het schisma binnen de Joods – Zionistische – Illuminati wereld met enerzijds de “Zionisten – Nationalisten met Bibi” en anderzijds “ Globalisten – Communisten met de RKM “ bij de essentie van het conflict beland zijn.
   1. Bibi wil een oorlog tegen Iran in het kader van het Oded Yinon plan, maar wel uit te vechten door de USA , onder aanvoering van Trump. Ik weet niet of de afgeblazen aanval op Iran er kwam onder druk van de RKM of omwille van het feit dat Iran getipt was en klaar stond, en de aanval kon uitdraaien op een fiasco. Feit is wel dat Bibi en consoorten allesbehalve te vreden zijn.
   2. De RKM wil een NWO zoals beschreven in de Protocollen die je ook regelmatig citeert, en waar ik denk dat we in een beslissende fase zijn beland. Een oorlog tegen Iran kan hier alleen maar stokken in de wielen steken. Intussen is de RKM er in geslaagd om via de democraten in het Huis van Afgevaardigen een oorlog tegen Iran te blokkeren :
   https://theintercept.com/2019/07/12/trump-iran-vote-congress/
   met citaat :“Democrats in the House of Representatives on Friday passed an amendment that would sharply restrict President Donald Trump’s ability to attack Iran without congressional authorization, attaching the language to an annual must-pass defense bill.”(=einde citaat).
   Merk ook op dat dit schisma ook binnen de Republikeinen door werkt!!
   Er is dus een conflict tiussen beide “clans” over de doelstellingen en over de te volgen strategie, en beide clans gebruiken dan alle middelen waarover ze beschikken. Een der middelen is Epstein.. om Trump onder druk te zetten en ook al diegenen die in het Mossad chantage netwerk zitten. Momenteel weet ik echter niet welke clan Epstein gebruikt, maar ik acht het niet uigesloten dat hij door beiden gebruikt wordt. Epstein wordt nu voor de leeuwen gegooid, althans tijdelijk, om druk uit te oefenen en dus niet zo zeer omwille van edele motieven of omwille van de bezorgdheid voor de slachtoffers.Mysterieus is ook dat Epstein naar de USA kwam, in plaats van bv in het buitenland te blijven
   https://www.zerohedge.com/news/2019-07-14/why-did-jeffrey-epstein-fly-back-us
   met citaat :
   “So I remain with two questions: why did Epstein return to the US from an alleged multi-week stay in Paris mere days after a federal appeals court ordered 2,000 pages unsealed that can only possibly be damaging to him (or some of his rich and powerful friends), or they wouldn’t have been sealed. Second question: why is this playing out when it is, as in today? Who ordered this? Was it Trump? He appears to be one of the few people in the rich New York/Florida scene who doesn’t have much to fear from Epstein and his potential blackmail schemes. I base that on the -pretty well documented- fact that Trump threw Epstein out of Mar-a-Lago on 2011. He wouldn’t have done that if Epstein had anything on him. I wouldn’t rule out Epstein chasing Ivanka back then either. “(=einde citaat).
   Wie gaf Epstein dus het bevel terug te keren naar de USA ?? Zijn terugkeer lijkt dan ook meer op een “psyops”. Zijn aanwezigheid is imo zeker noodzakelijk om de Lolitia pandora doos te openen. Als Trump niet kan gechanteerd worden met de Lolita express, dan zijn het zeker anderen met meer invloed en macht dan Trump. Wie moet er dan uiteindelijk geliquideerd worden en waarom ?? Zoals reeds vermeld in de link naar The Millenium Report, lijkt het er m.i. meer en meer op dat Epstein met zijn Lolita eiland, en bijhorend Mossad chantage netwerk , nu gebruikt wordt , als dekmantel voor momenteel nog duistere zaken, waaronder het 5G netwerk, dat blijkbaar een cruciale rol speelt in deze Big Brother NWO, met als de drijvende kracht de RKM.
   Arnold 2, dit is mijn voorlopige analyse op basis van de momenteel beschikbare gegevens. Alles blijft echter nog mogelijk.

  5. Dank Sub Rosa voor uw antwoorden in 4. Waar ik niet uitkom is de rol van Erdogan in Turkije want hij lijkt zich tegen de VS te keren en zelfs te dreigen met renteverlaging.
   https://nos.nl/artikel/2293129-eerste-onderdelen-russische-s400-raketsystemen-aangekomen-in-turkije.html
   De VS heeft al laten weten dat ze bang zijn dat bekend wordt hoe de JSF onschadelijk gemaakt zou kunnen worden.
   Als lid van de NAVO vind ik het onbegrijpelijk dat we daar zo weinig van horen/lezen in de MSM.Nederland heeft ook JSF toestellen gekocht maar de politici lijken zich totaal geen zorgen te maken over de veiligheid van de piloten die met die toestellen vliegen terwijl zij mogelijk in gevaar komen wanneer via Turkije gegevens bekend gemaakt worden aan mogelijk de “vijand” hoe ze deze toestellen onschadelijk kunnen maken. Ook het feit dat ze nu samen lijken te werken met de Russen als lid van de NAVO zou toch de NAVO op z,n grondvesten moeten doen beven? Eerder is Turkije toch ook al onbetrouwbaar gebleken vooral wanneer je dat artikel leest over samenwerking met IS waarbij de Turkse vlag naast die van IS is te zien en natuurlijk de olieleveranties die eveneens via Turkije liepen en die de Russen hebben bestookt.Maar goed ook Nederland zelf heeft steun gegeven aan “rebellengroepen” waar we wel iets over hebben vernomen maar waar verder geen grote gevolgen uit zijn voortgekomen voor zeg maar betrokken politici in Nederland.
   Met al deze ontwikkelingen kan men wel militairen willen werven omdat ze dat nodig vinden in verband met de veiligheid van Nederland maar wanneer gelijktijdig NAVO bondgenoten dingen doen die NIET binnen de NAVO passen en daar is totaal geen aandacht voor van politici dan vraag ik me af of Nederlandse (eigenlijk NAVO militairen ) nog wel weten waar hun landen voor staan.Natuurlijk zal ook de deal met Turkije betreffende vluchtelingen wel een grote rol spelen.

  6. https://www.zerohedge.com/news/2019-07-14/margolis-turkey-calls-trumps-bluff
   Trump heeft kennelijk niet alleen te maken met het verschil van mening wat betreft de RKM en Netanyahu maar mogelijk ook nog met Erdogan (Turkije).
   Turkije zou tijdens de Koreaanse oorlog de VS trouw zijn geweest en veel Amerikanen hebben gered.Trump stelt telkens sancties tegen Turkije in.
   Op de VS na is Turkije de grootste binnen de NAVO en dan kunnen ze dreigen de NAVO te verlaten indien nodig wat natuurlijk niet door iedereen gewaardeerd zal worden.
   Ook kunnen ze de Amerikaanse basis in Incirlik sluiten en de US vragen het land te verlaten.
   Ongeveer een eeuw geleden werden de Iraakse olievelden door het Ottomaanse rijk gebruikt tot de Fransen en Engelsen ze dat afnamen.
   De haat jegens de VS maar ook het westen kan wel eens onderschat worden.

  7. Arnold 2 : 2.6 :
   Om Turkije en Erdogan te begrijpen moet je kijken naar de rol van de Dönmez..

  8. http://www.opiniestukken.nl/opiniestukken/artikel/220/Kredietcrisis-Griekenland-lost-op-in-olie-en-gas Het vechten duurt al langer en op dit moment lijkt het erop dat de boel zomaar zou kunnen escaleren met alle gevolgen van dien. Hoe onze staatsomroep hiermee omgaat doet de vraag oproepen of we deze staatsomroep nog wel nodig hebben aangezien ze zich lijken af te keren van belangrijke zaken door geen zinvol inhoudelijk verslag meer te doen.
   http://verenoflood.nu.turkije-eu-cyprus-gas/

 2. Arnold deux,
  Ooit wel eens gehoord van het Stockholmsyndroom? Vast wel.
  Onvoorstelbaar hoevaak het voorkomt dat er toch mensen zijn die sympathiseren met gruwelijke klootzakken of akelige misstanden.
  Als voorbeeld wil ik de corrupte autocratische, bijna op een dictatuur lijkende kleine overheid die ik gemeentebestuur pleeg te noemen. De ene misstap na de andere en dan zijn er bosjes mensen die bij het waarnemen ervan diep zuchten en nog een slokje koffie nemen om dan even later in een soort lethargische verzuchting te zeggen dat je ook naar de positieve dingen moet kijken.
  Natuurlijk moet je OOK naar de mooie dingen kijken maar niet omdat je wil wegkijken van een realiteit die erom smeekt met wortel en tak uitgeroeid te worden. Maar door de apathie gewoon kan blijven doorwoekeren en groeien! GVD.
  Gisteren hoorde ik weer via ‘het nieuws’ (propaganda) die oerhufter Kutte praten over de oproep van de VS om mee te doen in de opmaat naar oorlog tegen Iran. Dat het vieze Israel hiervan de grote instigator is zou iedereen wel moeten weten.
  Ik ga mij op alle voor mijn maat, denkbare manieren inzetten om deze hoerige collaborerende biomassa te laten inzien dat hier weer sprake is van een moderne versie van het Tonkinincident.
  En dat destijds juist Groen Links het was die de goedkeuring gaf aan de deelname aan het Afghanistandrama door in te stemmen met Urugskan. Je weet wel die partij die zo,…klimaat, duurzaam, CO2, klimaat, duurzaam, CO2, klimaat, duurzaam, CO2, klimaat, duurzaam, CO2, is.

  1. robvdz 3.
   Ik maak me niet druk over hoe iets genoemd wordt want wanneer een boer zegt ik heb een koe kan hij ook zeggen ik heb vee.
   Dat er veel “mensen” zijn die voor eigen belang = gewin hun eigen moeder nog zouden verkopen is wel duidelijk.
   Vaak wordt ook wel geantwoord met “mogen we wel mopperen eigenlijk? want we hebben toch niets tekort?”. Dat ondertussen kinderen misbruikt worden daar hebben ze het dan maar niet over want dan moeten ze al een beetje gaan nadenken en mogelijk actie ondernemen wat ze waarschijnlijk dan weer veel te moeilijk en gevaarlijk vinden,dus is het makkelijker om te ontkennen en net te doen of alles koek en ei is.Dan heb je natuurlijk ook nog lieden die alleen maar interessant willen doen door zich voor te doen als iemand die zeer invloedrijk is waardoor ze het gevoel vaak krijgen dat ze belangrijk zijn terwijl ze vaak alleen opdrachten van anderen mogen uitvoeren.En natuurlijk ambtenaren die alleen maar regeltjes opvolgen zonder zelf hun verstand te gebruiken want dat zou niet stroken met wat van hen verwacht wordt door hun bazen (meestal overheidsinstellingen).
   Hoe het ook is ik denk dat het al winst is wanneer pedofielen (kindermisbruikers en mensenhandelaren opgepakt worden zie de verwijzingen van Cozmic).
   Nog mooier zou zijn wanneer ook anderen zouden worden opgepakt die zich ook hebben geleend voor wanpraktijken en of dat nu onder dwang gebeurd is of niet,het is en blijft een keuze die ze zelf hebben gemaakt.
   Wat er nu gebeurd is naar mijn mening vooruitgang maar dat wil niet zeggen dat de echte criminelen aan de top (de echte elite) ook aangepakt worden maar alleen tot op heden de lagere garde.Zoals Arend ook al schreef wil dat gebeuren dan zal eerst de zon in het westen moeten opkomen ben ik bevreesd.
   Ik weet nog ten tijde van Dutroux dat er beelden werden getoond van de bevrijding van die kinderen en bijna dagelijks werd er wel aandacht aan besteedt maar nu vind ik dat de MSM weinig laat zien en horen.

 3. Ik weet eerlijk gezegd dat de wortel van dit kwaad pas werkelijk uitgeroeid zal worden als alle omhoog gevallen elitisten, die zich met satanische seks, geld en machtsrituelen bezighouden, worden onttroond en worden opgeborgen. Dit zal echter minder snel gebeuren dan dat de zon in het westen op zal komen.

  1. https://nl.wikipedia.org/wiki/Spaghetti-arrest
   Ten tijde van de Dutroux affaire werd een ervaren onderzoeksrechter van de zaak gehaald omdat hij een bordje spaghetti had gegeten en een vulpen had ontvangen.
   Wanneer ik de verwijzing lees uit 9 dan lees ik dat zelfs de familie Bush in verband wordt gebracht met dat kasteel waar kinderen ritueel misbruikt zouden worden.
   Wanneer dat waar is dan zijn “hoogwaardigheidsbekleders” dus betrokken bij kindermisbruik en andere zaken die geen daglicht kunnen verdragen. Is het dan vreemd om te denken dat zij die hoge posten bekleden bij het vlaamse OM of justitie eveneens corrupt kunnen zijn vooral als je weet dat deze onderzoeker om een drogreden van de zaak is gehaald door juist hoge koppen binnen justitie mogelijk zelfs met hulp van politici?
   Wanneer een bordje spaghetti al reden is om iemand van de zaak te halen omdat hij niet meer onpartijdig zou kunnen werken wat moeten we dan van hen denken die deze man van de zaak hebben gehaald? Staat voor hen het redden van kinderen niet voorop?Vinden zij een bordje spaghetti belangrijker?Waarom wordt er geen inval gedaan in dat kasteel uit de verwijzing? Wanneer zelfs justitie (of de rechtsspraak in het geheel) al niet meer te vertrouwen is wie komt er dan op voor de kinderen?Rabbi Hier die bij de inauguratie van Trump was wordt ook in verband gebracht met praktijken die niet deugen die eveneens tot in België rijken zou dat toeval zijn? Ik dacht dat de groep Morkhoven ook vaak genoeg heeft geschreven dat dergelijke dingen gebeuren en die worden dan als idioten aan de kant gezet en niet geloofd.In Nederland hebben we dan natuurlijk de Demminkzaak,wat een smeerlapperij over de rug van kinderen echt ongelofelijk.

  2. Arend en Arnold 2 :
   Het betreft het kasteel gelegen bij Muno, in het zuiden van de provincie Luxemburg. Niet ver daar vandaan werd Dutroux aangehouden na zijn “ontsnapping” door een boswachter, die daar dan ook in de weg liep. België is een gigantische beerput, maar men slaagt er in om naar buiten de schone schijn op te houden. De O.R. Connerotte die van de zaak werd gehaald, werd bewaakt, niet om hem te beschermen, maar om hem in de val te lokken.
   Het gaat hier wel om het Belgische gerecht en niet om het Vlaamse, en in dit Belgische gerecht zijn praktisch alle sleutelposten bezet door de loge maffiosi, of door diegenen die men “bij hun kl…ten” heeft. De top van het corrupte systeem is volledig op de hoogte van wat er allemaal gebeurd is, maar zoals een speurder het verklaarde :” les têtes sont trop grosses” (=de koppen zijn te dik..). Een lid van de Mossad, Zev Berkan, was ten andere betrokkene bij de cover – up. van het Dutroux dossier. De twee meisjes, Julie en Melissa, werden gruwelijk misbruikt… en zijn dus niet verhongerd, cfr de officiële versie. Tijdens het proces voor het Hof van Assisen in Aarlen werd door een Franse wetsdokter (in NL spreekt van een forensische deskundige als ik mij niet vergis) een vervalst autopsie verslag gepresenteerd. Over al wat er rond gebeurd is, is er op internet een synthese nota beschikbaar van ruim 1000 blz opgesteld door een lid van de toenmalige Rijkswacht. (wel in het Frans, en vraagt wel wat voorkennis). Als maar de helft er van juist is, dan gaat het om een gigantische beerput. Volgens bepaalde bronnen is er zelfs een film over het misbruik van Julie en Melissa. Het netwerk van Dutroux is trouwens een internationaal netwerk. In het kader van deze zaak zijn ruim 30 à 40 slachtoffers, getuigen, speurders, magistraten… verongelukt, verdronken, verdwenen of gezelfmoord. Zoals reeds gemeld, is de pedo industrie de olie die het ganse wereldwijde crimineel corrupt systeem smeert. Het epicentrum is m.i. G.B. met The Brotherhood en de Kosher nostra in de hoofdrol. Op de website van Aanirfan zijn er dagelijks afleveringen over de Britse beerputten. (voor toegang tot de website : Aanirfan intikken, en vervolgens Aangirfan aanklikken.). Er zijn ook recente publicaties over Epstein. Als ik alle beschikbare elementen naast elkaar, dan maak ik mij geen illusies meer. Een rot corrupt systeem gaat immers zich zelf niet “zuiveren”. Dit systeem heeft intussen de ganse wereld in zijn macht. Cfr Karl Marx begint een vis te rotten aan de kop… dus de kop moet eraf.. maar imo is dit niet meer mogelijk met wettelijke middelen. Het voormelde is echter maar een miniem topje van de ijsberg, en de non fictie overtreft ruim de fictie.

  3. Je schrijft ware woorden Sub Rosa, waar ik mij helemaal in kan vinden. Het is een illusie om te menen dat dit zieke systeem van binnenuit verandert kan worden.

 4. Kennelijk ligt er ook een Bijbelse achtergrond bij de tot standkoming van de NWO, zeg maar wereldoverheersing en alle smeerlapperij die je je eigenlijk niet wil voorstellen.
  Wanneer ik de puzzlestukjes zie liggen dan kan ik al een patroon zien terwijl de puzzle verre van af is. Feit is dat de belangen van ‘geld’ de boventoon voeren, zo niet de belangrijkste.
  Niet voor niets zegt men vaak,”geld is het speelgoed van de duivel”.
  Wie heeft het geld tot ultiem machtsmiddel weten te verheffen? De Rotschild?
  Wie wil zich donders graag vestigen in Israël en van daar uit de wereldhegemonie van de VS overnemen in de Pax Judeïca? Wie wil héél graag al sinds lange tijd bonje met de Islam om zo een soort van eindstrijd te kunnen voeren om ten einde de moskee in Jeru (nieuw) Salem (oude plaats in India), plat te kunnen gooien om er vervolgens de tempel van Salomon op te (her)bouwen? Kijk naar de vrijmetselarij! Wie is er doorwrocht vrijmetselaar? Diezelfde rode schildmannekes?

  Tot zover de ideologie. Maar er ook nog zoiets als buitenterrestriële contacten die volgens dezelfde agenda werken maar niet zo stoffelijk zijn als wij. Ze hebben echter wèl de energie en de sprankelende vitaliteit nodig die met name kinderen plenty schijnen te hebben. Ook de sexenergie die mensen in de meest extatische vormen kunnen opwekken vanwege hun ruime geest.(niet te verwarren met bewustzijn). Het is die kracht welke zij ‘draadloos’ kunnen aftappen middels een z.g.n. conduïie (doorgeefluik). Dus een sadistisch aangelegde pedofiel is het ideale doorgeefluik. Ook allerlei andere immorele handelingen zoals oorlog en dergelijke rituelen waarbij moord en haat in veel hoofden kolkt, is voor de aftappers een ‘Grande Boeuf’.
  De handlangers van de Luciferische agenda, waarbij de schepping van God waar ze ruzie mee hadden, moest sowieso kapot om er een dooie zielloze wereld voor terug te zetten. Deze handlangers krijgen energetisch prima de wind in de zeilen om de agenda verder te zetten.
  In ruil voor de vuiligheid die in dit artikel is besproken. En de politiek, zoals we kunnen zien, doet er ook vrolijk aan mee. Willens en/of wetens.
  Ooit had ik met met compagnons van een internetradioprogramma een dispuut en de sfeer was smikkelen en smullen voor de krachten die ik hierboven heb proberen te duiden. Op enig moment zei ik, “als wij hier niet uitkomen dan spint er één garen door dit conflikt”.

  1. Naar mijn mening stoppen de meeste conflicten wanneer de door de mens bedachte grenzen ( op landkaarten via lijntjes aangegeven ) komen te vervallen en regeringen doen waarvoor zij aangesteld zijn.Zolang militairen zich blijven lenen voor rooftochten die alleen de rijksten op deze aarde nog meer materiele rijkdom en elders zeggenschap geven ten koste van vele levens van mensen die deel nog schuld aan conflicten hebben zullen conflicten blijven bestaan.
   Regeringen zouden het volk moeten dienen die zich in bepaalde gebieden van origine bevinden wat niet wil zeggen dat mensen van andere gebieden niet welkom zouden moeten zijn omdat men vrij moet kunnen bewegen waar men ook naartoe wil gaan.
   Zo kan iedereen gaan en staan waar men wil en heeft men ook gelijktijdig een thuis waar men eventueel naar terug kan keren.Wanneer regeringen dan in die bepaalde gebieden zorgen dat hun landgenoten alles hebben wat echt nodig is voor een menswaardig bestaan dan zullen mensen daar eerder blijven en alleen daar gaan waar men vrijwillig naartoe wil gaan.Geen conflicten kan ook betekenen geen vluchtelingen omdat er oorlog heerst of omdat het elders economisch beter zou zijn.Wat zou een NWO zijn zonder militairen die zich voor hun karretje laten spannen? Dit wil niet zeggen dat militairen niet nodig zouden zijn maar het zou een groot verschil zijn wanneer zij hun landgenoten zouden beschermen tegen eventuele aanvallen van anderen die niets goeds van plan zijn op het grondgebied wat zij dan dienen te beschermen.Waar ik nu het meest voor vrees is dat Rutte Trump schepen gaat toezeggen in de Straat van Hormuz waardoor Nederland het risico loopt om de schuld te krijgen van een eventuele oorlog met Iran omdat er zomaar een confrontatie tussen Iran en een Nederlands schip kan plaatsvinden.
   Trump (Israël) heeft dan z,n zin en kan de schuld bij Nederland neerleggen waarmee Israël dan uit beeld zou kunnen verdwijnen als boosdoener.Dat de militaire top van de EU=NAVO niet bijster slim blijkt te zijn is gebleken met de bekendmaking van plaatsen waar nucleaire wapens zouden liggen en dus een doelwit kunnen vormen.
   Vergeet ook niet de eerdere valsevlag pogingen en het aan de ketting leggen van schepen door bv de Engelsen die dan weer boos zijn wanneer Iran Engelse schepen hetzelfde laat overkomen.Waar ik ook vraagtekens bij heb is wat moeten schepen met olie bij zich voor Syrië terwijl het daar bulkt van de olie?

  2. Nou ben ik ook maar een simpele ziel die dingen verkeerd kan zien maar wanneer een schip met olie vanuit Iran op weg naar Syrië bij Gibraltar (Spanje) door Britten aan de ketting wordt gelegd komt dat bij mij ongeloofwaardig over omdat Gibraltar nogal uit de route lijkt te liggen. https://nl.wikipedia.org/wiki/Gibraltar
   https://nos.nl/artikel/2294256-iran-britse-olietanker-negeerde-noodsignaal-vissersschip.html
   citaat:De Britten vermoedden dat de in beslagname een vergeldingsactie is voor de Iraanse olietanker die begin deze maand door de Britse marine aan de ketting werd gelegd voor de kust van Gibraltar (einde citaat).
   Het schip dat gisteren door Iran aan de ketting zou zijn gelegd was op weg naar Saoedi Arabië.De vraag is of hij geladen of leeg was?
   Helaas zie ik in de berichtgeving van de NOS geen melding daar over terwijl ze wel schreven dat een Iraans schip op weg was om olie in Syrië te leveren wat betekend dat die Iraanse tanker dus geladen moet zijn geweest.Dit kan wel toonzettend zijn omdat dan EU regels of sancties zouden zijn overtreden.Wanneer die Britse tanker leeg naar Saoedi Arabië voer om daar olie op te halen lijkt mij dat ook onlogisch vanwege de kosten.En Waarom zou Iran een lege tanker aan de ketting leggen?
   Was die Britse tanker geladen met olie is dat eveneens onlogisch want waarom zou men olie brengen naar een land dat zelf bulkt van de olie? Vandaar de vraag wat die Britse olietanker daar deed.Dat een Britse olietanker olie uit Saoedi Arabië haalt en naar Europa vervoert kan ik nog begrijpen maar dan had er moeten staan dat een Britse tanker van Saoedi Arabië naar ……..op weg was.Hoe dan ook ik kan het verkeerd zien maar toch heb ik het gevoel dat hier het één en ander niet klopt.Vreemd is ook dat Frankrijk en Duitsland de Britten steunen zonder feiten maar op vermoedens van de Britten zoals dat ook eerder is gebeurd met die Syrische gifgasaanvallen waarvan later zelfs White Helmets zeiden dat dat ook niet klopte.

  3. Nog even over die Iraanse tanker bij Gibraltar.
   Waarom nam men niet de kortste route via het Suez kanaal?
   Waarom zou Iran een olietanker met olie voor Syrië via Gibraltar ( wat Brits terrein zou zijn) sturen terwijl ze weten dat de EU sancties en regels daartegen ingesteld hebben?
   Syrië heeft als bondgenoot de Russen,was het dan niet slimmer om zich te laten bevoorraden door de Russen?
   Bij de mh 17 ramp lijkt het erop dat de Russen de schuld moeten krijgen en is het nu de bedoeling dat Iran de schuld moet krijgen in geval van bv een oorlog?

 5. Een bron over de voorgeschiedenis van Epstein en de sporen naar G.B. :
  http://aanirfan.blogspot.com/2019/07/epstein-maxwell-and-carl-beech.html
  In G.B. leiden deze sporen naar de pedo beerput met in de hoofdrol The Brotherhood en de Kosher Nostra. In de reacties is er nog een andere link over de oorsprong en de vertakkingen van het Epstein netwerk :
  https://www.mintpressnews.com/shocking-origins-jeffrey-epstein-blackmail-roy-cohn/260621/
  Ik voeg de tekst bij van de reactie met een korte synthese, maar de volledige tekst is fascinerend : ” Brabantian20 July 2019 at 00:19
  That’s indeed an interesting piece by Ms Whitney Webb on Mint Press News
  She argues that Jeffrey Epstein is really the direct successor of Roy Cohn (1927-86), in operating large-scale blackmail across the highest levels of US politics
  With collusion from both the FBI & CIA, and Epstein & Cohn backed by an ongoing linked group of Jewish mobster personalities, operating a continuum of illegal-to-legal businesses for nearly a century
  Many of the facts in Webb’s article are already known to Aangirfan readers but she assembles them in a significant way
  In the early 20th century, failed experiments in alcohol prohibition, first more briefly in Canada and then in the USA, led to the rise of the Canadian-Jewish Bronfmans of the Seagrams alcohol empire, who linked to the Jewish & Italian mobsters in the USA during its1920-34 Prohibition
  One of those mobsters was Jewish Meyer Lansky (1902-83), who before his death become arguably a major source of funds for young Donald Trump’s first big casino ‘deals’
  Indulging Lansky was secretly gay & cross-dressing FBI Director J. Edgar Hoover (1895-1972), who both gathered & held huge blackmail files on America’s top figures, with Hoover blackmailed himself by Lansky
  Lansky is said to have received the blackmail photos of Hoover in a dress etc, from CIA / OSS founder Bill Donovan (1883-1959) … so we have the CIA helping Jewish mafias right from the very beginning
  From the 1950s onwards, gay Jewish lawyer Roy Cohn:
  – Was a key figure mediating between the Jewish mobster world & the USA political word, e.g., Cohn in the White House with President Reagan
  – Cohn also becoming the mentor of young Donald Trump, and setting up Trump’s grand rise in the Lansky-sponsored New Jersey gambling casino start-ups
  – Cohn’s cousin, Richard ‘Dirty Dick’ Morris, became a key strategist & political advisor to Bill & Hillary Clinton
  – Cohn also apparently being a master blackmailer of USA political figures, Jeffrey-Epstein-style, using New York hotels etc rather than an island
  Cohn hosted major closet gays such as New York’s Catholic Church Cardinal Spellman, at New York’s Plaza Hotel, purchased by Trump in 1988
  An important Jewish mobster / businessman directly linking the Bronfmans and Roy Cohn and Meyer Lansky, was Lew Rosenstiel (1891-1976)
  As Roy Cohn was dying from gay-related immune deficiency syndrome in the 1980s, Jeffrey Epstein’s star was rising, seemingly taking Cohn’s place as procurer of sexual opportunities and blackmailer of the USA’s top figures
  In 1991 the Bronfman family, joined with fellow Jewish oligarch, clothing retail magnate Les Wexner, to found the ‘Mega Group’ of Jewish billionaires, meeting at least semi-annually to develop and further projects in support of Israel
  Les Wexner was, as far as is known, the major funds provider & ‘investor’ in Jeffrey Epstein … It appears to be a seamless web of Jewish mobsterism for a century now
  USA authorities used its RICO racketeering & other laws to haul in collaborators, & wreck the old Italian mafias, the ‘Cosa Nostra’, ‘our thing’ … but somehow holds back from using these tools against the Jewish mafias, the ‘Kosher Nostra’ … or against the Epstein crew. Why?
  ‘The Shocking Origins of the Jeffrey Epstein Case: Epstein is only the latest incarnation of a much older, more extensive and sophisticated operation that offers a frightening window into how deeply tied the U.S. government is, to the modern-day equivalents of organised crime.’
  https://www.mintpressnews.com/shocking-origins-jeffrey-epstein-blackmail-roy-cohn/260621/
  Ik zie hier dan ook dat politiek en misdaad quasi één geheel vormen. Een onontwarbaar kluwen.. van alles wat rot crimineel corrupt is. De vraag van 1 miljoen euro is nu inderdaad : Waarom werd Ghislaine Maxwell nog niet aangehouden en opgesloten ??

  1. Opvallend in de laatste paragraaf van mijn reactie Sub Rosa 13 ,is dat de Kosher Nostra door de USA autoriteiten met rust gelaten wordt. De Kosher Nostra is dus blijkbaar onaantastbaar. Dit blijkt ook uit de volgende bron :
   https://russia-insider.com/en/jews-not-italians-dominated-american-organized-crime-which-was-far-more-powerful-people-realize
   met citaat :
   “It turns out Italian-dominated mafia was yet another lie peddled by Hollywood, which by a shocking coincidence, happened to be run by Jews, many of them with deep ties to the criminal underworld……”. (=einde citaat). De volledige tekst is echter van belang voor een goed begrip. Er wordt ook dieper ingegaan op enerzijds het “antisemitisme” en anderzijds het verband met misdaden gepleegd door Joden, een citaat uit de voormelde link :
   “In 1997 Cambridge University Press published Esau’s Tears by eminent scholar Albert Lindemann, a 500 page study of 19th century European anti-Semitism. His historical evidence demonstrated a very widespread pattern of Jewish criminality across Europe, with nineteenth century France having been rocked by huge financial scandals engineered by immigrant Jews, which impoverished huge numbers of small investors. The situation in Russia was even more serious:
   As Lindemann candidly describes the tension between Russia’s very rapidly growing Jewish population and its governing authorities, he cannot avoid mentioning the notorious Jewish reputation for bribery, corruption, and general dishonesty, with numerous figures of all political backgrounds noting that the remarkable Jewish propensity to commit perjury in the courtroom led to severe problems in the effective administration of justice.
   Some historical tendencies remain remarkably consistent over time.
   All of us have our own areas of special expertise, and naturally tend to accept the conventional narrative on most other matters. Prior to reading Russo’s two lengthy works, much of my media-influenced understanding of American organized crime would have been entirely mistaken.”(=einde citaat).
   Dit laatste citaat is imo ook van belang voor de Epstein zaak :
   https://www.veteranstoday.com/2019/07/18/epstein-victims-considered-enemies-of-israel-and-the-jewish-people/
   met enkele citaten :
   “They were told Epstein’s “work” was vital to the security of Israel and that only “white girls” would be abused.
   Thus, when the Epstein/Maxwell child trafficking ring that touched three continents began to unravel, the big names of fashion, gambling, finance, distilling, all really moguls of organized crime, unleashed the machinery of intimidation honed during the USS Liberty scandal, that spun the 1967 “blitzkrieg” on Egypt as “defense,” and erased Mossad involvement in 9/11 into motion.
   All that had to do was terrorize “goyim” rape victims who were fed into the New York, Palm Beach and “Fun Island” trafficking machinery, operations that were duplicated in the UK, across Europe out of Belgium and into Saudi Arabia, the UAE and Bahrain…………………..
   Epstein and Maxwell were “special,” their job was blackmail, not pleasure. ……………………
   We now learn even more. We knew then US Attorney Andrew Acosta, the man who let Epstein go, a fake jail sentence that allowed him to jet around the world while supposedly behind bars, keeping up his sexual assaults, has told the press that Epstein was Mossad…
   That was changed to “intelligence.” More than that, we now learn that Epstein’s victims were threatened, had paramilitary/IDF types following them, looming over them when they shopped, grilling friends and employers and even using their Tahoe/Denali vehicles with suppressed license plates to run victims off the road……
   The press calls them “private detectives.” We know them as IDF and JDL, part of the ADL/AIPAC network tasked with protecting Jews from anti-Semites……..
   When police and Federal agencies learned they were dealing the the JDL/JINSA and “Mossad,” victims were ignored, their reports shredded. Here is a half baked report from CNN, very much part of the problem:…………………..”(=einde citaten).
   Het waren dus blijkbaar alleen maar “blanke meisjes” die geviseerd werden. En voor de rest de klassieke intimidaties.. met dan de “antisemitisme” dooddoener. Het geeft m.i. dan ook blijk van een nooit geziene arrogantie om minderjarige slachtoffers van verkrachtingen te beschouwen als vijanden van de Joden en Israël. Een land waar zo iets kan, is geen land meer maar een gigantische beerput. Trouwens waar zitten al de feministen.. en vooral het beruchte viertal met AOC op kop ?? Als ik alle elementen bekijk heb ik dan ook de grootste twijfels over de afloop van dit Epstein dossier, en ik zie het dan ook enkel als een drukkingsmiddel tegen Trump vanwege de 2 clans, met als doel : voor of tegen een oorlog tegen Iran.

  2. https://nos.nl/artikel/2294540-trump-ontkent-dat-iran-netwerk-van-cia-spionnen-heeft-ontmaskerd.html Het lijkt erop dat Trump tussen de Mossad (Israël) en de Amerikaanse CIA moet gaan kiezen.In het boek van Janneke Monshouwer staat ook het één en ander over Israël en de CIA (dus de nos moet dat ook bekend zijn maar die laten niet zoveel van zich horen) nou zal het ook niet gemakkelijk voor hen zijn wanneer nu veel naar buiten komt wat niet strookt met hun gevoerde propaganda natuurlijk.
   Een stukje citaat uit het boek ander nieuws deel 1:Blz 482 Als gezegd,Bush en Noriega waren oude bekenden via de CIA en werkten ook samen toen George H.W.Bush van 1976-77 CIA-directeur was en de Safari Club was opgericht. (eind van dit citaat) Op blz 493 staat:
   Nu duidelijk is dat George H.W.Bush in feite een CIA-agent was en zijn Zapata Offshore-bedrijf in werkelijkheid een undercoverbedrijf voor de CIA,wordt ook duidelijk dat het een CIA-operatie was voor de toen jonge George H.W.Bush om bevriend te raken met het Midden Oosten dit was natuurlijk vanwege olie en andere zaken ,maar daarbij ook met een ander strategisch doel:voor de veiligheid van de staat Israël tussen de omringende landen.(einde citaat). Wanneer Trump dan ontkend dat Iran een CIA netwerk zou hebben ontmaskerd heb ik daar mijn twijfels bij vooral ook wanneer gezegd wordt door Iran dat die spionnen in bepaalde bedrijven zouden hebben gewerkt en daar hun informatie vergaarden. Misschien dat de NOS weet welke bedrijven dat dan zouden kunnen zijn?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.