Advertentie

E-book Lyme Kaj Alexander

Advertentie

Indringende brief/eis aan Minister Ab Klink


En opnieuw ziet het Ministerie van VWS zich geconfronteerd met een eis tot openbaarmaking van gegevens omtrent de aangekochtte vaccins tegen de varkensgriep.  Is de andere eis afkomstig van Stralingsvrij Nederland, zie deze case HIER, dit keer komt de eis van Ingenieur Ad van Rooij, directeur van het Ecologisch Kenniscentrum.

 

Het seizoensgriepvaccin maakt het lichaam gevoeliger voor de H1N1-griep. Wetenschappers staan verbaasd...
Bevat het vaccin een verboden en giftige stof?

De hele eis met de inhoudelijk verwijzingen naar de mogelijke aanwezigheid van verboden componenten in de vaccins, is hieronder afgedrukt. Het is natuurlijk ongelooflijk, wanneer zal blijken of blijkt dat de door Ad van Rooij genoemde schadelijke stoffen daadwerkelijk in de vaccins aanwezig zijn.

Het zwijgen van de minister en zijn ministerie zegt wellicht al genoeg. Ook zij zitten waarschijnlijk met deze affaire. Morgen 30 Oktober is de uitspraak van de andere zaak…!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Aan Minister A. Klink van VWS

Verzoek om informatie op grond van de Wet Openbaarheid van bestuur inzake uw bestelopdracht om de influenzavaccins A (H1N1) vanuit het buitenland over de grens van Nederland heen Nederland te laten binnenkomen.

Geachte Minister Klink.

Naar aanleiding van dit schrijven (lees: HIER ) ben ik in contact getreden met het Nederlands Vaccin Instituut. Ik heb gesproken met vervangend hoofd dr. ir. M. W. Weststrate. Ik heb hem uitgelegd dat het influenzavaccin A (H1N1) de biocide ‘Thiomersal’ bevat die in Nederland ingevolge de Bestrijdingsmiddelenwet niet is toegelaten. Voor feitelijk bewijs zie het voorblad en blz. 38 en 39 uit betreffend rapport d.d. 8 november 2007 met als referentie: 9S4280.01/R0004/Nijm (zie productie 1)

Ik heb dr. ir. M. W. Weststrate tevens uitgelegd dat om die reden betreffend influenzavaccin A (H1N1) nooit via de grenzen Nederland had binnen mogen komen en nu het in Nederland is niet meer over de grens naar het buitenland mag op grond van de volgende wettelijke bepalingen in de Bestrijdingsmiddelenwet (zie productie 2)

Artikel 2 Bestrijdingsmiddelenwet, feitnummer:

o BMW020101, verbod om bestrijdingsmiddel af te leveren, indien het middel niet is toegelaten, direct strafbaar feit;

o BMW020102, verbod om bestrijdingsmiddel voorhanden te hebben, indien het middel niet is toegelaten, direct strafbaar feit;

o BMW020103, verbod om bestrijdingsmiddel in Nederland te brengen, indien het middel niet is toegelaten, direct strafbaar feit;

o BMW020104, verbod om bestrijdingsmiddel te gebruiken, indien het middel niet is toegelaten, ernstig strafbaar feit;

Daarmee is feitelijk bewezen dat degene die de bestelopdracht heeft gegeven om betreffende influenzavaccin A (H1N1) vanuit het buitenland over de grenzen naar Nederland te brengen daarmee een direct strafbaar feit (misdrijf) heeft gepleegd.

Mijn vraag of dat de influenzavaccins A (H1N1) al in Nederland zijn, beantwoordde dr. ir. M. W. Weststrate met “JA”.
Mijn vraag “Wie heeft de bestelopdracht gegeven?” beantwoordde dr. ir. M. W. Weststrate met “Minister A Klink van VWS persoonlijk”.

Om van dit ernstig strafbaar feit (misdrijf) aangifte te kunnen doen bij de officier van justitie van het Landelijk Parket in Rotterdam moet ik de beschikking hebben van een kopie van uw bestelopdracht. Op grond van de Wet openbaarheid van bestuur bent u wettelijk verplicht om zo spoedig mogelijk (in dit geval direct) bij besluit een kopie van uw bestelopdracht aan mij te verstrekken nu ik daarom verzoek.

Gezien de zeer hoge urgentie verzoek ik u aan mij per kerende e-mail een kopie te verstrekken van uw bestelopdracht om de influenzavaccins A (H1N1) vanuit het buitenland over de grens van Nederland heen Nederland te laten binnenkomen.

In afwachting van het verzochte document (uw bestelopdracht van de influenzavaccins A (H1N1)) per kerende e-mail, verblijven wij;

Hoogachtend

Ecologisch Kennis Centrum B.V.

ing. A.M.L. (Ad) van Rooij (directeur)

’t Achterom 9a, 5491 XD, Sint Oedenrode:

Tel: 0413-490387 / fax: 0413-490386 / e-mail: a.vanrooij1@chello.nl

Voor mijn CV, lees: http://www.hetechtenieuws.org/2007-10-20.php en http://www.lijst14.nl/kandidaten/rooijvan/rooijvan.html en http://www.ineveen.nl/iv16.htm

Advertentie

168 thoughts on “Indringende brief/eis aan Minister Ab Klink

 1. Ze hebben het bericht aangepast.
  Geloof jij natuurlijk niet maar wat ik om 19.07 tussen aanhalingstekens heb staan stond er letterlijk. Ik zal even kijken of ik het ergens anders nog kan vinden.

 2. Ik kwam op dat bericht via een gecopy paste verhaal op niburu.nl.
  Bijna onderaan staat het:

  door Socrates op di nov 03, 2009 7:38 pm

  Ik las net het volgende stuk op de Televaag, maar als je het onderstaande filmpje ziet dat trek je deze cijfers als snel ik twijvel!

  Oordeel zelf:
  ———————————————-
  ’95 procent van griepgevallen is Mexicaans’
  BILTHOVEN – 95 procent van de mensen die zich met griep bij de huisarts melden, blijken Mexicaanse griep te hebben. Dat heeft het Nederlands Huisartsen Genootschap dinsdag gezegd. Volgens huisarts en woordvoerder C. in ’t Veld lijkt de ziekte met een duidelijke opmars bezig. Het genootschap baseert zich op cijfers van het RIVM, het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.

  Volgens hem is het opvallend dat de Mexicaanse grieppatiënten, naast normale griepverschijnselen als verkoudheid, koorts en hoesten, ook diarree hebben. Bij veel patiënten nemen de klachten na twee, drie dagen af.

  Familieleden moeten zich ongerust maken als de patiënt niet of nauwelijks drinkt, niet plast en een suffe indruk maakt, zegt de dokter. „Als een kind ziek is, moeten ouders vooral hun eigen kompas varen om te bepalen of er een dokter nodig is. Zij kennen hun kind en weten hoe griep zich normaal uit bij hun zoon of dochter.”

  Huisartsen hebben geen standaardaanpak voor behandeling van de griep. „Ze zullen per geval kijken wat de verschijnselen zijn, of er andere ziektes meespelen en hoe de algehele conditie van de patiënt is. Eventueel kan de dokter vragen of de patiënt naar het spreekuur komt.” Er zijn nu zoveel ziektegevallen dat het volgens In ’t Veld geen zin meer heeft om zieken thuis te isoleren. „Als de situatie heel ernstig is, kan de patiënt naar het ziekenhuis worden gebracht, bijvoorbeeld om aan de beademingsapparatuur te worden gelegd.”

  Het gros van de patiënten zal de griep gewoon thuis moeten uitzieken, zegt de huisarts. „Natuurlijk met goede afspraken met de huisarts. Als de situatie verergert moet die snel kunnen ingrijpen.”

  In ’t Veld zegt te begrijpen dat veel mensen zich ongerust maken, zeker nu het aantal doden is toegenomen. „Maar we moeten de zaak in balans bekijken. Er overlijden elk jaar mensen aan de griep, ook gezonde kinderen. Zo overlijden er ook elk jaar een paar kinderen aan de mazelenvaccinatie. Alleen lezen we daar normaal gesproken niets over. Mensen denken dat de Mexicaanse griep iets heel bijzonder is, maar in feite is het tot nu toe een gewone griepgolf.”

 3. SNELNIEUWS
  Dinsdag 3 november
  rss Nationale Grieplijn 16:34 Griepvaccin 2010 in griepprik 16:32 ’95 % griepgevallen Mexicaans’ 14:04 ‘Ernst griep dringt door’ 13:07 Griep begint economie te raken 08:00 Mondkapje om in supermarkt? 20:31 Geen bezoek ziekenhuis om griep 19:43 Verspreiding griep-vaccins begonnen 05:30 Vaccins jeugd maand later 18:14 Veel griepvragen bij Postbus 51 17:41 Nederland wil kinderen inenten 12:52 Klink: vaccin tegen Mexicaanse… 05:30 Paniek door griepdoden 19:34 Vaccinatie in ontwikkelingslanden 18:53 Meisje (3) overlijdt aan… 12:32 Aantal griepdoden loopt op 12:01 Twijfels over twee prikken 05:30 Meisje (3) door griep overleden 01:52 Kamer kritisch over rol Osterhaus 08:50 Klink heeft geheime voorraad… 17:50 ‘Naalden Mexicaanse griep niet bot’ 14:41 Een eigen headset? 08:52 Mexicaanse griep slaat toe 07:20 Vrees voor zeer jonge griepdoden 18:43 ‘Niet spugen op het voetbalveld’ 16:59 ‘Injectienaalden zijn bot’ 95 procent van griepgevallen is Mexicaans
  Gerelateerde artikelen

  ‘Ernst griep dringt door’
  Nu in Nederland enkele…

  Twingly blog zoekenJouw blog hier

  di 03 nov 2009, 16:32 ’95 procent van griepgevallen is Mexicaans’ BILTHOVEN – 95 procent van de mensen die zich met griep bij de huisarts melden, blijken Mexicaanse griep te hebben. Dat heeft het Nederlands Huisartsen Genootschap dinsdag gezegd. Volgens huisarts en woordvoerder C. in ’t Veld lijkt de ziekte met een duidelijke opmars bezig. Het genootschap baseert zich op cijfers van het RIVM, het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.

  Ads door Google
  Nieuwe Influenza A
  Informatie over Nieuwe Influenza A (H1N1) van de rijksoverheid.
  http://www.grieppandemie.nl
  Mexicaanse Griep Test
  Doe de online Mexicaanse Griep Test en ontdek hoe je het kunt voorkomen
  http://www.grieprisico.nl/Mexicaanse_Griep
  Symptomen Mexicaansegriep
  Heb jij Mexicaanse griep symptomen Test nu online de Mexicaanse griep
  http://www.mexicaansegriep.org
  Volgens hem is het opvallend dat de Mexicaanse grieppatiënten, naast normale griepverschijnselen als verkoudheid, koorts en hoesten, ook diarree hebben. Bij veel patiënten nemen de klachten na twee, drie dagen af.

  Familieleden moeten zich ongerust maken als de patiënt niet of nauwelijks drinkt, niet plast en een suffe indruk maakt, zegt de dokter. „Als een kind ziek is, moeten ouders vooral hun eigen kompas varen om te bepalen of er een dokter nodig is. Zij kennen hun kind en weten hoe griep zich normaal uit bij hun zoon of dochter.”

  Huisartsen hebben geen standaardaanpak voor behandeling van de griep. „Ze zullen per geval kijken wat de verschijnselen zijn, of er andere ziektes meespelen en hoe de algehele conditie van de patiënt is. Eventueel kan de dokter vragen of de patiënt naar het spreekuur komt.” Er zijn nu zoveel ziektegevallen dat het volgens In ’t Veld geen zin meer heeft om zieken thuis te isoleren. „Als de situatie heel ernstig is, kan de patiënt naar het ziekenhuis worden gebracht, bijvoorbeeld om aan de beademingsapparatuur te worden gelegd.”

  Het gros van de patiënten zal de griep gewoon thuis moeten uitzieken, zegt de huisarts. „Natuurlijk met goede afspraken met de huisarts. Als de situatie verergert moet die snel kunnen ingrijpen.”

  In ’t Veld zegt te begrijpen dat veel mensen zich ongerust maken, zeker nu het aantal doden is toegenomen. „Maar we moeten de zaak in balans bekijken. Er overlijden elk jaar mensen aan de griep, ook gezonde kinderen. Zo overlijden er ook elk jaar een paar kinderen aan de mazelenvaccinatie. Alleen lezen we daar normaal gesproken niets over. Mensen denken dat de Mexicaanse griep iets heel bijzonder is, maar in feite is het tot nu toe een gewone griepgolf.”

  Mail Print Plaats op:

  SITEMAP
  Nieuws:
  Binnenland
  Buitenland
  Sport
  Showbizz
  Snelnieuws
  Video
  DigiTaal
  Tips voor
  de redactie
  Lifestyle:
  Vrouw
  Eten & Genieten
  Horoscoop
  Financieel:
  DFT
  OverGeld
  WUZ:
  Wat U Zegt
  Vraag en aanbod:
  Auto
  Reizen
  Speurders
  Boten
  Werk
  Speurders in
  de krant
  Service:
  Abonnementen
  Adverteren
  Bezorging
  Webshop
  Contact
  Bezorger
  worden
  Korting

  © 1996-2009 Uitgeversmaatschappij De Telegraaf B.V., Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.
  e-mail: redactie-i@telegraaf.nl
  Privacy | Disclaimer
  1. Gratis Blackberries
  2. Gratis iPhone 3Gs Het meest actuele
  file-overzicht Wil jij mij nu live zien?
  Webcam 18+ Win gratis ooglaseren! Speel nu online poker Lage energierekening? Vergelijk hier! (tip) De rente daalt! Vergelijk 25 hypotheken Single?
  Test nu wie bij u past Stedentrip Istanbul
  Nu al voor 199,- YummY, 18+ X X X Kim Holland exclusief Win € 2.500,-
  Luxaflex® producten! Thriller Live
  Vanaf € 25,- ! Klik hier ! Alles over
  de Mexicaanse griep! Alles over Mode & Beauty Nu SNS Plussparen tot 2,75% Vraag direct aan! Voel je vrij in het groene hart
  TOP 5
  HYPOTHEEKRENTE TOP 5
  ENERGIEAANBIEDERS
  1. AEGON 2.80% 1 Energie:direct
  2. Hypoth. shop 2.80% 2 Essent
  3. WestlUtrecht 2.82% 3 Eneco
  4. ING 2.83% 4 Nuon
  5. Hypodomus 2.90% 5 RWE
  Alle rentetarieven >>> Direct vergelijken >>>

  Wie, wat Waar Gouden Gids
  De Telefoongids

 4. ik heb het gelezen lijkt me een geval van fout citeren

  Mazelen
  (Morbilli)

  Mazelen worden veroorzaakt door een virus. Besmetting vindt plaats via druppeltjes die met hoesten en niezen worden verspreid. Mazelen zijn zeer besmettelijk: één ziek kind besmet minstens tien anderen. Patiënten zijn het meest besmettelijk van 1 tot 2 dagen vóór de uitslag begint tot ongeveer 4 dagen erna. Mazelen breken gemiddeld tien dagen na de besmetting uit.

  Ziekteverschijnselen

  Hoge koorts, hoesten, verkoudheid en rode ogen.
  Witte vlekjes met een rode stip aan de binnenkant van de wangen.
  Vlekken op het gezicht, in de nek en de hals.
  Na verloop van tijd een bijna egaal rode huid.
  Complicaties

  5 tot 10% van de patiënten krijgt oorontsteking met soms blijvende doofheid als gevolg.
  1 tot 5% krijgt een (levensbedreigende) longontsteking.
  Heel soms (1 op de 1000 keer) leidt mazelen tot een acute hersenontsteking die vaak blijvende hersenschade geeft.
  1 tot 2 van de 1000 patiënten sterven.
  Er is geen behandeling voor mazelen, behalve bestrijding van koorts en pijn. Antibiotica kan helpen bij het bestrijden van een bijkomende bacteriële infectie. Tegen hersenontsteking is helemaal niets te doen.

  Het effect van vaccinatie
  In ontwikkelingslanden sterven per jaar meer dan 300.000 kinderen aan mazelen. In Nederland is het aantal sterfgevallen en zieken spectaculair gedaald sinds de mazelenvaccinatie in 1976 werd opgenomen in het Rijksvaccinatieprogramma. Eerst als los vaccin, vanaf 1987 als onderdeel van de BMR-vaccinatie. Deze geeft bij meer dan 95% van de ingeënte mensen persoonlijke bescherming. Onder bevolkingsgroepen die zich niet laten vaccineren, breken van tijd tot tijd nog mazelenepidemieën uit. Tijdens de epidemie van 1999/2000 werden 150 kinderen met mazelen in het ziekenhuis opgenomen en stierven drie kinderen aan de gevolgen van de ziekte.

  Het vaccinatieschema
  Kinderen worden tegen mazelen ingeënt als ze 14 maanden zijn en als ze 9 jaar zijn. De vaccinatie is onderdeel van het combinatievaccin BMR, dat met één prik beschermt tegen bof, mazelen en rodehond. De BMR-prik wordt onderhuids in de bovenarm gegeven. Tegelijk met de eerste BMR-inenting krijgen kinderen ook een inenting tegen Meningokokken C. De tweede BMR-inenting wordt tegelijk met de DTP-prik gegeven. Deze prikken krijgen kinderen op een andere plek dan de BMR-prik. De twee BMR-prikken samen zorgen voor levenslange bescherming tegen mazelen.

  Mogelijke bijwerkingen van de BMR-vaccinatie
  De BMR-inenting geeft meestal weinig bijwerkingen. Als ze voorkomen, zijn ze mild en duren ze kort. Bijwerkingen beginnen pas 5 tot 12 dagen na de vaccinatie.

  1 op de 10 tot 20 kinderen wordt na de eerste BMR-prik hangerig, krijgt koorts en/of huiduitslag. Dat duurt meestal 1 of 2 dagen.
  Sommige kinderen krijgen hoge koorts en heftige huiduitslag.
  Bij heel hoge koorts kunnen sommige kinderen koortsstuipen krijgen. Dat gebeurt bij 1 op de 5000 tot 10.000 kinderen.
  Heel zelden komt een tekort aan bloedplaatjes voor. Dat is bij 1 op de 25.000 kinderen en gaat vanzelf weer over.
  Zeer zelden krijgen kinderen gewrichtsklachten. Ook die gaan vanzelf weer over. Bij volwassen komt dit vaker voor.
  Na de tweede BMR-prik zijn er bijna nooit klachten. Oudere kinderen kunnen wel, zoals bij elke injectie, flauwvallen.
  Omdat het BMR-vaccin een levend is, mag het niet aan zwangere vrouwen worden gegeven. Vrouwen moeten tot 3 maanden na een BMR-vaccinatie voorkomen dat zij zwanger worden.

 5. Ik denk dat de toekomst wordt dat we een grote coctail krijgen aan het begin van ons leven en dan nooit meer ziek worden. Spuit maar in, tegen kanker, diabetes, hiv, hart en vaatziekten, reuma, infecties. Geweldig, alleen voor een spuit kom ik er uit!!!!

 6. Je kan beter je zelf af gaan vragen hoe lang nog deze soort ziektes in stand blijven, gezien het er steeds meer worden en ook het aantal mensen wereldwijd is de grote vraag is er iemand nog wel heel erg gezond te noemen ?

  Kan het me niet meer voorstellen…

 7. Alle bijwerkingen van vaccinatie zijn meestal op het moment mild, maar niemand weet wat al deze onnatuurlijke en bewerkte en in elkaar genknutselde vaccins op de lange duur veroorzaken.
  Diegenen die dat onderzoeken en verbanden leggen worden niet gehoord en diegenen die achter vaccinaties staan leggen nooit de link naar de vaccinaties in verband met vaccinatie. Ook al hebben ze een ziekte 3 dagen na de inenting dan nog ligt het niet aan de vaccinatie. En hoeveel stoffen kan een jong geborene aan.
  Er wordt gezegd dat een jonggeborene nog niet opgewassen is tegen ziektes. Maar hij krijgt niet eens meer de kans om opgewassen te raken. Het hele immuunsysteem wordt binnen korte tijd overgenomen en het wordt steeds erger. Er komen steeds meer inentingen. En worden wij als mens gezonder, laat me niet lachen.
  Om mij heen vallen bosjes mensen weg aan de uiteenlopende ziektes waar nog steeds niet een remedie tegen gevonden is. Er wordt gedaan of voor elke ziekte een remedie is gevonden. Waarom sterven er dan zoveel aan kanker, hart en vaatziekten en zijn er zoveel diabetici. Zelfs bij kinderen stijgt het aantal.
  Ook kanker heeft met het immuunsysteem te maken. En eigenlijk heel veel ziekten.
  Ik ben benieuwd welke nieuwe ziektes we in de toekomst kunnen verwachten waar de pharmaceutische
  industrie dan weer nieuwe medicijnen voor uitvindt. Ja , de zaak moet bliujven draaien natuurlijk. Beetje beter worden en aan de andere kant weer nieuwe ziektes veroorzaken. Mooi systeem, maar voor wie?

 8. Weet je ,de oplossing is natuurlijk,dat alle tegenstanders van de vaccinatie,het gewoon niet doen.Ik hoop,dat jullie kinderen van de ziekte verschoond blijven.Indien niet,enh ze overlijden,zijn JULLIE als ouders zo SCHULDIG als wat.
  Vertel me nu eens eerlijk.Wat doen jullie ,als het werkelijk uit de hand gaat lopen,he?Toch effe stiekum een prik halen?Hier in de States staan de mensen in de rij.Mijn vrouw werkt in de zorg en heeft vorige week een prik gehaald.Bezoek van jonge kinderen in ziekenhuizen is verboden.Alles ,om de TOENEMENDE griep een halt toe te roepen.Hier in IOWA 10 doden,waaronder een kind van 10 jaar vandaag.

  Jullie moeten stoppen met mensen wijs te maken,dat het vaccin niet deugd en dat niemand zich moet laten inenten.Dat is bangmakerij en paniek zaaierij.Wat ik het ergste vind,is dat misschien kinderen niet worden gevaccineerd,omdat pa deze belachelijke ideeen heeft.Als DAT kind overlijd,dan zal PA voor de rest van zijn leven een schuldgevoel hebben.Willen jullie dat?

  Mijn email:kjbronts@imonmail.com

  Veel wijsheid.
  Kees

 9. Een schuldgevoel Kees, zal alleen aanwezig zijn als er sprake is van schuld. Misschien was je email gericht naar de vaccinproducenten of de Nederlandse overheid die deze misdadigers ‘immuniteit’ verleent tegen wettelijke aansprakelijkheid? En de ouders die toch besluiten te vaccineren kunnen ook al geen schuldgevoel aangepraat worden, want dan hadden zij eerst eerlijke en betrouwbare informatie moeten hebben die overduidelijk aantoont dat vaccinaties ineffectief en gevaarlijk zijn en zeker niet beschermen tegen deze ziekten…Onze kinderen klagen nog steeds niet en zijn gezonder dan menig gevaccineerd kind. Leve de vrije wil, de toekomst zal uitwijzen wat er al al jaren ligt aan bewijs dat vaccinaties onwetenschappelijk, ineffectief en uiterst schadelijk zijn en allerlei ziekten kan scheppen in plaats van te ‘beschermen’…

 10. ik zelf neem de griepprik niet mijn instinct gelooft dat je er eerder dood aan gaat. ik was eerst bang omdat ik bij de ricicogroep hoor maar na wat ik nu allemaal ben gelezen heb pieker ik erniet over.jehoeft alleen maar naar wide eye cinema te gaan eerst was hij er en nu is hij gedeeltelijk weg en zo zijn er meerdere ze roeien ons uit en de regering weet het wat kunnen we doen ?

 11. Geachte NOS journaal lezers die op deze site terecht zijn gekomen na doorklikken: gelieve ook kennis te nemen van alle andere vaccinatie artikelen op deze website. Hier staat veel belangrijke informatie (ook een aantal artikel van mijzelf) die voldoende bewijs en informatie leveren dat vaccinaties ineffectief zijn en potentieel levensgevaarlijk en al zeker niet’beschermen’ tegen ziekte helaas (ook ik zou willen dat het wel zo was.) Zie ook de website http://www.argusoog.org voor nog een aantal belangrijke artikelen. Vooral de vaccinatie tegen de ‘nieuwe’ (Mexicaanse) griep is uiterst gevaarlijk, mede vanwege squaleen en organisch kwik (thimerosal) als ingrediënten (neurotoxisch, auto-immuunziekten creërend, bloed-brein barrière vernietigend, etc). Gif voor het brein, immuunsysteem en gehele lichaam vanwege de interacties. Bewezen levensgevaarlijk en een waar Russisch roulettespel met uw gezondheid en uw leven als inzet…Vergis u niet, er zijn bergen wetenschappelijk bewijs dat vaccinaties ineffectief zijn en eerder epidemieën veroorzaken juist door massale vaccinatie. Hete nige veilige vaccin, is het vaccin dat nooit gebruikt wordt, zei ex directeur van het National Institute of Health James Shannon al. De enige ware immuniteit is gezondheid, dus maakt u lieve rgebruik van gezond (biologisch) voedsel en een kwalitatief leven en preventieve maatregelen, in plaats van te vertrouwen op incomplete en onjuiste informatie via het reguliere nieuws (aantoonbaar worden hier de schadelijke effecten van vaccinaties weggemoffeld en niet besproken, omdat u dan mogelijk de vaccinatie zou weigeren, wat u mijn inziens ook zou moeten doen)! Onderzoek het zelf, als u de studies hebt doorgenomen en de volledige informatie weet, is het goed mogelijk dat u uzelf en uw gezin nooit meer laat vaccineren! U heeft een vrije wil, maar maak er gebruik van met behulp van volledige informatie, zodat u een ware keuze kunt maken.

 12. Och och och. Ze proberen ons te vermoorden! Lol! Mensen die al dit soort conspiracies geloven zijn meestal niet tevreden met hun eigen leven en zoeken de schuld/ wijzen met vingers naar anderen.

  Get a life!

 13. @ Martin,

  Jij neemt niet eens de moeite om de feiten te onderzoeken, zegt meer over jou dan over de mensen hier.

  Dat jij de massamedia als waarheid aanneemt moet je natuurlijk helemaal zelf weten. Maar om een stel politici te geloven is echt DOM

 14. @ Martin

  Iedereen heeft zijn eigen inzicht, wij zijn niet bezig met conspiracy, maar willen graag het verhaal van beide kanten beter begrijpen dan we 1 kant van het verhaal tot ons toe nemen.
  De een gelooft in GOD de andere in Allah, de rest in helemaal niks, of misschien wel in iets anders.
  Het duwen en trekken aan elkaar en het opleggen aan de ander van wat je allemaal wel en niet moet, mag van mij wel eens stoppen.
  Ik geloof zelf geen drol van beide verhalen, nu jij weer…

 15. @ Martin

  Als jij nog steeds denkt dat de politici gekozen zijn en dat wij in een democratie leven dan ben je echt nog in een diepe slaap.

  Simpel voorbeeld: de EU, kan me herinneren dat iedereen NEE had gestemd, en wat hebben we nu? ja idd een EU met een euro (overigens ook een afzettersmunt, alles werdt 2x zo duur maar de lonen bleven gelijk) en nu komt er een wereldregering achter de schermen vandaan, de G20 mannen hebben het er zo vaak over maar de burgers hebben het nogsteeds niet door.

  Nee, politici zijn echt geen volksvertegenwoordigers, het zijn graaiers!

 16. Zolang er van beide kanten geen samenwerking komt dan neem ik ook geen spullen tot mij waarvan ik niet zeker weet wie ik nou moet geloven.
  Eerst zekerheid alvorens wat er gaande is, want ben al zo vaak belazerd door veel mensen die ik vertrouwde.

 17. @ M.

  Wie was de vorige keer de grootste Partij waar heel Nederland op gestemd heeft en welke eigenlijk non-aktief gesteld is?
  Leuke is dat er nu andere niet verkozen pretletters aan het besturen zijn.

 18. Precies,

  en zolang er nog teveel losse eindjes zijn en teveel verwarring wordt gecreëerd ga ik het risico niet lopen om doodziek te worden van een prik.

  De griep is een griep, uitzieken zoals ik altijd doe.

  Vaccins geven overigens nooit garantie op het niet besmet raken. sterker nog, je krijgt het virus letterlijk toegediend. Nu durven ze dadelijk ook nog te beweren dat de mensen die zich niet laten vaccineren EEN GEVAAR VORMEN VOOR DE SAMENLEVING OMDAT ZE ANDERE KUNNEN BESMETTEN!

  Eerder andersom dacht ik zo, maar goed, als ik logisch nadenk dan wordt het door de sceptici hardt afgestraft omdat de overheid voor ons met denken natuurlijk, die weten het immers zo goed en staan zo dicht bij het volk.

 19. @ M.

  Wat je zelf ervaart en waar je potpillekes met je iegen neus er boven op staat, wordt het uit je handen gerukt dat je niet deugd en niet goed bij je hoofd bent, volgens de heren skeptisi, nog erger wat je ervaart en wat door meerdere mensen onafhankelijk wordt waar genomen, is in hun ogen lacherig en zweverig niet goed bij het hoofd zijn.
  Als ze er zelf mee geconfronteerd worden gaan ze heel gekke dingen doen.
  Elke keer heb je het gedaan en doe je alles verkeerd, dat je bezig bent met horizon verbreedingen of inzichten in bepaalde zaken krijgt zeikte men je letterlijk en figuurlijk af, vergetend dat je misschien wel heel anders tegen alles op kijkt dan men het zelf veronderstelt.
  Sceptici zitten vast in hun zelf, zijn jalours dat jij het wel ervaart en zij weer niet.
  Ja allemaal doen we mee met de programering tot we buiten de boot vallen.
  Kijk nog maar eens naar dit filmpje, dan valt eigenlijk toch alles op zijn plaats ?

  http://www.youtube.com/watch?v=Fce5uG18ZTI&feature=fvst

 20. @ M reactie op Paul zoals je aangeeft precies wat je zegt, niet meer aan toevoegen, ben ik het ook volledig mee eens.

  @ Paul, dat filmje omtrent ADHD vind ik nog steeds super geweldig, en zo wordt er ook veelal mee om gegaan en is een vorm van herkenning en waarheden. iedere x weer als ik het filmpje zie lig ik in een stuip hoe massaal met deze “handicap” om gesprongen word.

 21. Omdat sommige mensen moeite hebben met sommige auteurs en wetenschappers op het gebied van de ineffectiviteit en schadelijke effecten van vaccinaties (maar ondertussen de regelrechte manipulatie en onvolledige informatie van bepaalde ‘experts’ en ‘objectieve berichtgeving ‘in de reguliere media wel direct aannemen, nog even het volgende als reactie:

  Als neuropsycholoog leer je na een academische bio-wetenschappelijke universitaire studie van alles op het gebied van (psycho)farmaca, drugs en farmaceutische middelen, gezondheidsleer, geneeskunde, gezondheidszorg, neurologie, cognitieve en neurologische functies en stoornissen, neuropsychologie, immunologie, psycho-neuroimmunologie, endocrinologie, fysiologie, biochemie, psychiatrie en een uiteenlopend scala aan onderwerpen met betrekking tot gezondheid en ziekte.

  Als autodidact en onderzoeksjournalist kun je dan vervolgens met deze kennis verder onderzoek doen naar de effectiviteit en bijwerkingen van vaccinaties. En dan vind je bij grondig onderzoek (wat ik dus heb gedaan en blijf doen) een wetenschappelijk berg aan bewijs (nog maar het puntje van de ijsberg omdat er zoveel wordt verzwegen en gemanipuleerd door de farmaceutische industrie, WHO, RIVM, Gezondheidsraad en wetenschappers die in loondienst zijn/adviseur zijn van/banden hebben met de farmaceutische machten).

  En als mens kun je een zwaar besmettelijke ziekte hebben waartegen niet gevaccineerd kan worden. Deze ‘ziekte’ heet betrokkenheid en uit zich in alle bewijsvoering die systematisch aantoont dat vaccinaties ineffectief en potentieel levensgevaarlijk zijn, uit te dragen…En dat is nu precies wat Vierra schreibner uitstekend heeft gedaan en ik en anderen ook doen.

  Geen meningen, geen ‘conspiracy theory’(die geen theorie of samenzwering meer is van de kant van ‘anti-vaccinatie groeperingen’ als de ‘praktijk’ van de werkelijke ’samenzwering’ om schade na vaccinatie te blijven verzwijgen en vaccinatiepropaganda te verspreiden aantoonbaar aan de kant van de ‘pro-vaccinatie instanties ligt!), maar simpelweg een overweldigende berg bewijs dat vaccinaties ons niet dienen, levensgevaarlijk zijn en op lange termijn een bewezen ‘Russisch roulette’ zijn voor ons immuunsysteem en brein, en daarmee de gezondheid, immuniteit en de zeer reële en kostbare levens van alle kinderen en volwassenen op het spel zetten.

  De wereld is niet plat, de farmaceutische industrie is niet Verantwoordelijk, Integer en Transparant (VIT) en vaccinaties zijn niet veilig en effectief. De omgekeerde wereld draait weliswaar door, maar met steeds meer bewuste mensen die kiezen met hun portemoNEE en biologisch voedsel en energetische geneesmiddelen kiezen zonder de ‘gratis toevoegingen’ in de vorm van chemische additieven en neurotoxische, immuunsysteem onderdrukkende en kankerverwekkende ingrediënten in alle vaccinaties…Waarom? Omdat men niet gestudeerd hoeft te hebben om te voelen en in te zien dat er van alles niet klopt aan de ‘nuchtere en feitelijke’ informatie van het RIVM, Roel Coutinho, Ab Osterhaus, Gezondheidsraad en onwetende huisartsen (degene die wel op de hoogte zijn willen nu ineens zelf de vaccinatie niet of vaccineerden hun eigen kinderen al langer niet…).

  Voor mensen zonder vooropgezette onjuiste vooroordelen, lees inderdaad het (Nederlandse!) boek van Vierra Scheibner om daarin een ongelofelijke opsomming aan studies te vinden die dit alles bewijzen! De wetenschap kan opgevat worden als een geschiedenisles aan gecorrigeerde fouten. Maar in het geval van vaccinaties kan deze les opnieuw weer pas geleerd worden nadat u zichzelf en uw kinderen heeft laten onderwerpen aan een bewezen en toegegeven medisch experiment met onbekende (maar goed voorspelbare) afloop op de lange termijn. Heeft u de les inmiddels al geleerd? Zeg dan NEE tegen vaccinaties (of onderzoek in iede r geval zelf al het bewijs en de volledige informatie voordat u een besluit neemt met de ‘vrije wil’ en verantwoordelijkheid die de keuze op het gebied van gezondheid nu eenmaal met zich meedraagt. Het is uw lijf, uw gezondheid, uw immuniteit, niet die van iemand anders. Wees daarom ook zelf ‘VIT’ met betrekking tot alle informatie en uw persoonlijke besluit…

 22. Toch vandaag maar even het blad Elsevier aangeschaft (nr 45 , 7 november 2009). Op de voorpagina een bezorgd kijkende moeder die mobiel belt (extra bewezen neurotoxische en kankerverwekkende invloed, toe maar) terwijl haar rood ogend ziek kind op de achtergrond in bed ligt…’Mexicaanse griep, alles wat u NU moet weten’ (alles wat u NU moet weten vindt u gelukkig in artikelen en commentaren op onder andere deze website).

  Maar liefst zeven pagina’s worden aan de griep gewijd. De kop luidt: Een milde griep, maar wel eng” The only thing to fear , is fear itself en het moge duidelijk zijn dat dit artikel zelf angst dient op te roepen, terwijl de ware voorzichtigheid juist bij het vaccin zelf zou moeten liggen.

  Allereerst wordt gesuggereerd dat je pas echt zeker weet of je de Mexicaanse griep hebt als je een keeluitstrijkje laat maken. Men probeert verder wat vertrouwen te winnnen door het ook over uitzieken te hebben en dat koorts in beginsel een goed iets is (wat zo is!).

  Men gaat dan verder door de Mexicaanse griep wel besmettelijker (maar minder gemeen)te noemen dan de gewone griep. “Probleem is dat voor een HEEL KLEIN deel van de patiënten de Mexicaanse griep wel degelijk levensbedreigend is. Hierna wordt op het gevoel ingespeeld en haalt men de jonge sterfgevallen erbij: “Klaarblijkelijk weegt de dood van een peuter zwaarder dan die van van vijftig tot honderd zeventigplussers. Het begraven van kinderen door hun ouders zien wij als onnatuurlijker dan het begraven van ouders door hun kinderen.” (een rector heeft uiteindelijk via jongerenkanalen als Hyves en MSN het bericht ‘dat het de Mexicaanse griep betrof’ doen uitgaan. Hopelijk gebeurt dat ook met de artikelen op deze site?)

  De vraag of het virus nog gevaarlijker kan worden wordt ook met subtiele manipulatie beantwoord. “Daar twijfelen wetenschappers over (maw: zou kunnen suggestie!)…Heel soms kan een virus door een mutatie juist gemener worden. Dit heeft zich wellicht ook voorgedaan in 1918, tijdens de Spaanse griep die tientallen miljoenen doden eiste.”Suggestie en propaganda dus, want in 1918 was er spraken van een oorlog voor de epidemie, naast verslechterde sanitaire voorzieningen, slechte hygiëne, lagere kwaliteit voedsel en gezondheidszorg. Juist waar niet werd gevaccineerd maar deze zaken werden verbeterd, trad geen epidemie op!

  Waarom de griep voor de ene dodelijk is en de ander niet: “Dat weten we niet. Wellicht spelen genetische factoren, gevoeligheid, een rol.” Wellicht niet? Wellicht goede voeding, goede gezondheid en ware immuniteit? Wellicht al een ziekte onder de leden (over dit laatste gesproken, hierover wordt gesuggereerd dat het voor die groep extra risicovol is, mogelijk waar maar dan juist geen reden om te vaccineren en het immuunsysteem nog erger te verzwakken!). Nu geeft men mensen met hiv, kanker, astma, suikerziekte, hartproblemen het gevoel dat ze maar beter het vaccin kunnen halen (juist niet doen dus!)

  Er is ook een apart stukje ‘Bezorgde ouders’: “Voor het eerst in twintig jaar hadden we spuiten te kort” (wat denkt de onwetende ouder vervolgens? misschien moet ik ook maar snel aansluiten…niet doen dus!).

  Waarom gezonde jongeren sterven? “Wellicht hebben ze de verkeerde genen.”…

  Verderop staat iets over vaccins “levend, kreupel of dood”. Met kreupel bedoelt men afgezwakt, maar kreupel is misschien wel een betere term want dat is precies wat kan gebeuren als je dit vaccin met squaleen tot je neemt zoals diverse studies aantonen…

  En de zeer gevaarlijke en ineffectieve virusremmers (Tamiflu en Relenza) “zijn niet in staat het virus te inactiveren, maar verminderen het ziekteproces plus de besmettelijkheid wel.” Levensgevaarlijke bijwerkingen en bewezen ineffectief, dus ook deze ‘remmers’: niet nemen!

  Dan het meest leugenachtige stuk uiteraard: Hebben medicijnen en vaccins ook bijwerkingen…”Doorgaans zijn deze bijwerkingen gering en zelfs uiterst gering met de symptomen van de ziekte zelf.” Grote leugen want het is precies andersom: het middel is bewezen…erger dan de kwaal! over de hygiëne ‘theorie’ meldt men: “bewezen is dit echter niet.” …

  En dan de nog grotere leugen (de stof squaleen is levensgevaarlijk gebleken en creëert auto-immuunziekten en verlammingen, aangetoond in diverse studies, en dan heb ik het nog niet over thimerosal (organisch kwik) in hetzelfde vaccin!): “Verder zit in GEAVANCEERDE (suggestie; juist deze nieuwe vaccins zijn onvoldoende getest en al zeker niet ongevaarlijk en zelfs genetisch gemodificeerd en met nieuwe ongeteste hulpstoffen gevuld)vaccins tegenwoordig ook een adjuvans, een hulpstof. Dat zijn UITGEBREID GETESTE (nee dus, en al zeker niet in het geval van deze versnelde procedure en al zeker niet op de lange termijn en ook niet op de neurotoxische en kankerverwekkende effecten, u bent wederom een belangrijk onderdeel van een medisch experiment dus!!!) stoffen (zoals squaleen) die het afweersysteem extra oppeppen.” (Auto-immuun en hondsdol maken zou een betere term zijn lijkt mij na al die studies). Squaleen inspuiten is levensgevaarlijk, diverse studies tonen auto-immuunziekten en meer aan!). Uiteraard, zo zegt men, zijn de hulpstoffen ontwikkeld om het immuunsysteem te prikkelen en dus hebben ze meer bijwerkingen (weer een leugen, ze zijn levensgevaarlijk en ze zijn ontwikkeld omdat het vaccin simpelweg niet krachtig genoeg bleek te zijn en omdat dit enorme besparingen opleverde omdat men minder antigen bleek nodig te hebben bij de productiekosten!). “Maar ook een vaccin met adjuvans heeft nog steeds minder bijwerkingen dan de meeste medicijnen (giftige peren met giftige appels vergelijken, maar er geen genetisch gemanipuleerde kaas van gegeten hebbende blijkbaar. Vaccins en de nieuwe ‘hulpstoffen’ op oliebasis zijn levensgevaarlijk gebleken uit onderzoek (zie ook artikel over boek Gary Matsumoto en squaleen artikel hier op deze site!).

  ‘Gelukkig’sluit men het artikel af met de ‘hoopvolle’ tekst dat er genoeg vaccin zal zijn voor iedereen…Zit u al u nagels te verbijten? Geen zorgen, want dan zit u nu volgens de Telegraaf van vandaag en de directeur van IP ook in een nieuwe doelgroep, omdat u meer kans loopt om besmet te raken…

  Bij het kopje wat kunt u doen staan een aantal logische tips, maar dan dit: “Zeg tegen familieleden die in de gezondheidszorg werken dat ze zich moeten laten inenten'” Opruiend gedrag, ditmaal in de vorm van ene spuit gevuld met giftige en dodelijke ingrediënten zoals lezers van de artikelen op deze site weten…

  Uiteraard is de schrijver van deze subtiele vaccinatie propaganda Simon Rozendaal. U kent deze man niet? Misschien vind ik zo nog een leuke link voor u…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.