Advertentie

100 Redenen waarom 9/11 doorgestoken kaart is..!


11 September, onderzoek naar de feiten. Daar gáát het natuurlijk om: FEITEN. En in dit kader is de schrijver van dit boek, Dr. David Griffin, een Pietje Precies. En ook zijn feitenrelaas staak haaks op de conclusies van het officiële 9/11-rapport. (klik op de cover voor een gratis .pdf van het hele boek!)

De gebeurtenissen van 11 September 2001 liggen volgende week precies 10 jaar achter ons. Over de hele wereld worden de aanslagen herdacht en de gebeurtenissen weer onder de aandacht gebracht. Maar de vraag is natuurlijk welke gebeurtenissen je dan te zien krijgt.. Het zijn vaak, zeker in de mainstream media (MSM), de voorgekauwde beelden en emoties, die toch vooral het beeld van de officiële versie van 9/11 dienen te versterken.

Maar een groeiend aantal mensen over de hele wereld pikken het niet meer, dat de waarheid van de WERKELIJKE gebeurtenissen onder de tafel blijf. Mensen willen duidelijkheid en geen onwaarheden, eerlijkheid en geen leugens. En leugens is wat we tot nu toe als ‘officiële versie’ voorgeschoteld hebben gekregen. WantToKnow.info heeft in de VS altijd een grote rol gespeeld bij het bewust maken van mensen van de WERKELIJKE gebeurtenissen achter de 9/11-‘voorstelling’. Het grote toneelstuk dat moest dienen om mensen angst aan te jagen, zódanig dat vooral het Amerikaanse volk haar eigen macht uit handen gaf.

Over de wet die destijds is aangenomen om de ‘veiligheid’  van de mensen in de VS en elders in de wereld te ‘waarborgen’ en ‘verdedigen’, de zg. ‘Patriot Wet’ is al veel geschreven en gesproken. Het is vooral deze wet die de vrijheden, die nota bene via de grondwet van de VS gewaarborgd zouden moeten worden, buitenspel zet.

Naast deze ‘100-redenen’-lijst hieronder in het artikel, zijn er veel sites die ook goed gefundeerde feiten tonen en deze lijst van 100 eenvoudig aanvullen. Kijk maar eens op deze lijst van 250+ punten, die ‘smoking gun’ worden genoemd. We bieden jou hier in ieder geval deze 100 punten aan..

x

* * * 

100 Redenen waarom 9/11 doorgestoken kaart is..!

© September 2011 – WantToKnow.nl / Guido Jonkers

x

 1. Hoge pentagon-medewerkers cancelden al hun reisplannen en –vluchten op 10 September 2011
 2. De burgemeester van San Francisco ontving op 10 September 2001 een waarschuwing, om niet te gaan vliegen de volgende dag.
 3. Scotland Yard liet Salman Rushdie weten dat hij niet op 11 September 2001 moest gaan vliegen.
 4. 2 Medewerkers van de boodschappendienst Odigo, kregen per e-mail waarschuwingen binnen, 2 uur voordat de eerste aanslag op het WTC zou plaatsvinden.
  Een president die de propaganda-machine op gang brengt, op de puinhopen van een eigen ‘valse-vlag-operatie’..! ‘De daders zouden hun straf niet ontlopen en zij zouden de kracht van de wapens van de VS voelen..’ En dat was preciés de bedoeling van de valse-vlag-operatie..!
 5. Zakenmensen die normaal op 11/9 in het WTC-torens zouden werken,  waren die ochtend in Nebraska, om een vergadering bij te wonen op de Offutt Airforce Base, gesponsord door miljardair Warren Buffet. En hoe vreemd.. later die dag zou president George Bush jr. daar ook landen.
 6. Procureur-generaal Ashcroft stopte met het vliegen met commerciële lijndiensten, in de zomer van 2001.
 7. Doordat beide vliegtuigen, die in de WTC-torens zouden vliegen, opgestegen waren vanuit Boston, was er 40 minuten méér tijd voor de luchtmacht om hen te onderscheppen.
 8. Vlucht 77, die uiteindelijk naar Washington zou terugkeren, was zelfs al 1 uur en 23 minuten gekaapt, voordat deze terugkeerde naar het Pentagon om dit gebouw te rammen. Meer dan genoeg tijd, om daadwerkelijk het luchtverdegingsysteem op orde te maken.
 9. Vlucht 93 vloog naar het Midwesten van de VS en keerde daar om, maar stortte neer, aldus de officiële berichten. Had het de hoofdstad bereikt, dan zou het ook meer dan 1,5 uur in de lucht zijn geweest. Eveneens een tijdsperiode waarin elke luchtverdediging het vliegtuig had kunnen neerhalen.
 10. De dader was snel bekend, op naar het Midden Oosten. Oorlog voeren tegen mannen op ezeltjes.. De ‘warrrrrr on terrrorrrr’ is geboren..

  Van de vermeende Moslim-kapers werd verklaard, dat zij zich in toplessbars zouden hebben opgehouden en zich met alcohol hebben laten vollopen.  Gedrag dat voor oprechte Moslims op zijn zachts gezegd vreemd is..

 11. Behalve de video die de wereld is overgegaan van Mohammed Attah, zijn er geen vliegveld video-opnames van ook maar één van de andere 18 kapers van de lijntoestellen. Uiterst vreemd.
 12. Minimaal 6 van de 19 kapers zijn elder op de wereld levend opgedoken na de aanslagen. Terwijl alle vliegtuigen verwoest waren en er geen overlevenden gemeld zijn.
 13. Geen van de 4 bemanningen van de gekaapte vliegtuigen maakte melding bij de luchtvaartautoriteiten van een op gang zijnde kaping..
 14. Geen van de 4 bemanningen van de gekaapte vliegtuigen drukte de speciale, 4-cijferige code in, die als een stil alarm, melding maakt van een op handen zijnde kaping..
 15. Er is geen enkel bewijs dat ook maar iets van overblijfselen van de kapers  is geïdentificeerd op één van de 4 crash-sites.
 16. Van geen van de 8 zwarte dozen van de 4 vliegtuigen die gecrashed zouden zijn, is officieel melding gemaakt, laat staan dat er over de inhoud van de gesprekken die op band zouden moeten staan, melding is gemaakt.
 17. Hoewel de kapers de kaping met simpele schuifmessen zouden hebben gepleegd, heeft geen van de 4 bemanningen zich ingespannen om de kaping te onderbreken, ondanks het feit dat er een paar Vietnam-veteranen onder deze piloten zaten.
 18. Hoewel de 2 WTC-torens en het Pentagon met een ongelooflijke precisie zijn geraakt, heeft geen van de vermeende 19 kapers ooit een degelijk groot-vliegbrevet gehaald.
 19. Hoewel er voor verdediging van het Amerikaanse luchtruim een tijd staat van 10 tot 20 minuten, konden de zogenaamd gekaapte vliegtuigen meer dan een uur vrij rondvliegen, in het inmiddels gesloten luchtruim.
 20. De FAA, de Amerikaanse luchtvaartautoriteiten, hadden maar liefst 18 minuten nodig, om het verlies van contact met vlucht 11 en het afwijken van haar vluchtplan te rapporteren.
 21. Voor de afwijkingen van deze zaken van vlucht 77, had de FAA maar liefst 39 minuten nodig..
 22. Hoewel de vluchten 11 en 175 op weg waren naar New York, werden de speciaal voor New York bedoelde interceptie-straaljagers op de basis La Guardia in New York, niet gewaarschuwd. Noch die van het ook nabij gelegen Langley militaire vliegveld in Virginia.
 23. Hoewel de speciale verdedigingsgroep NORAD, die het Amerikaanse luchtruim defensief dient te bewaken, de eerste melding kreeg van een kaping om 8:38 uur, werden geen straaljagers de lucht in gestuurd, om bijv. het Pentagon te bewaken. Dit gebouw werd vervolgens om 9:37 uur getroffen door een ‘verkeersvliegtuig’.
 24. De 2 F-15-onderscheppingsjagers, die onderweg waren om de gekaapte vlucht 11 uit de lucht te halen, vlogen met een snelheid van zo’n 447 Mph, dat is 24% van hun topsnelheid..
 25. 2 F-16-jagers die uiteindelijk van Langley Airbase opstegen, vlogen zo’n 410 Mph, en dat is 28% van hun topsnelheid..
 26. Door velen beschouwd als één van de complotontwerpers: vice-president Dick Cheney. Hij wilde in ieder geval NIET voor de 9/11-commissie getuigen, alleen op zijn voorwaarden. (klik voor artikel)

  Pas nádat de tweede WTC-toren was getroffen, werden 2 F-15 jagers, die voor de kust van Long Island/New York vlogen, ingezet om naar Manhattan te vliegen.

 27. Deze 2 jagers, die waren opgestegen van Otis Airforce Base, hadden binnen 9,5 minuut New York city bereikt, waren ze daartoe ingezet; ruim 34 minuten voordat het Pentagon werd getroffen.
 28. Het WTC-gebouw nummer 7, stortte die middag rond 17:30 in. Dit zou zijn gebeurd, doordat het ondermijnd zou zijn geweest, door de hitte van een klein brandje op de onderste verdiepingen die dag. Het is de eerste wolkenkrabber met een stalen constructie, in de geschiedenis van de mensheid, die ooit is ingestort. Zelfs wolkenkrabbers die veel hoger waren en veel intenser brandden, vele dagen lang, zijn nooit ingestort.
 29. Filmbeelden en getuigenverklaringen maken melding van slechts kleine branden in WTC-gebouw no. 7. Het gebouw was een 47-verdiepingen hoge wolkenkrabber en het had een feitelijke kracht die 5x hoger lag dan benodigd om het gebouw te ondersteunen.
 30. Dit gebouw no. 7 stortte die middag in, in een perfecte verticale val. En het veroorzaakte nauwelijks schade aan de omgevingsgebouwen. Het Verizon hotel en de gebouwen van de posterijen, die slechts zo’n 20 meter tegenover gebouw no. 7 lagen, werden bijna niet geraakt..
 31. Hoewel er nog nooit een stalen wolkenkrabber in volledig stof is veranderd, gebeurde dit wel met gebouw no. 7 en de beide andere WTC-torens. Alle 3 de gebouwen stortten in hun eigen fundament in, de val die de meeste bouwtechnische weerstand oproept.
 32. In gebouw no. 7 was overigens ook de noodbunker, voorzien van een US$ 15  miljoen kostende alarmcentrale. In plaats van het gebruik maken van deze bunkerverdieping, gingen burgemeester Guiliani en zijn team onderdak zoeken in een noodopvang-commandocentrum, zodra de aanvallen op 11/9 startten.
 33. De alarmcommando-bunker in gebouw no. 7 was juist geconstrueerd om bomaanslagen te weerstaan, maar het kwam netjes in poedervorm met de rest van het gebouw naar de grond, toen het gebouw instortte.
 34. Hoewel de wet dit uitdrukkelijk verbiedt, zijn de overblijfselen van gebouw no.7 direct ná de instorting verwijderd, het staal gerecycled, en vond er geen onderzoek op de plaats van het delict plaats, en maar een uiterst beperkt onderzoek op de plaats waar het puin naar toe werd gebracht.
  Deze operatie kon zo worden uitgevoerd, omdat niet naar slachtoffers gezocht diende te worden; het gebouw was al ontruimd. Kennelijk door lieden met een vooruitziende blik. Bovendien lag het puin niet op straat, zodat er direct groot vrachtverkeer mogelijk was, om de restanten van deze plek te verwijderen.
 35. Hoewel de zuidelijke WTC-toren 17 minuten ná de noordelijke WTC-toren was geraakt, en veel minder schade was toegebracht, stortte deze toren 29 minuten vroeger in, dan de noordelijke toren.
 36. ‘Gesmolten staal’-collage: (lb en lo) weken ná de instorting van de WTC-torens werd nog VLOEIBAAR staal uit de puinhopen gevist. (ro) Op sommige plekken van de staande torens is vloeibaar staal te zien, dat naar buiten loopt; het gevolg van het gebruik van termiet, dat de stalen kolommen doorsneed. (rb)

  Deze zuidelijke toren was dusdanig off-centre geraakt door het vermeende vliegtuig, dat de centrale steunkolom van deze toren onbeschadigd was gebleven, en toch stortte deze toren eerder in.

 37. In de zuidelijke toren was nauwelijks vuur of heftige brand te ontwaren, na de impact. Toch stortte deze toren als eerste in, ten gevolge van de ondermijnde structuur als gevolg van ‘de hitte van het vuur’.
 38. Er vloeide een stroom van gesmolten metaal op diverse plaatsen uit de zuidelijke toren, alvorens deze instortte.
 39. Brandweerlieden die in de beide torens rondliepen, spraken over ‘kleine vuurhaarden’ die ‘redelijk snel onder controle gebracht zouden kunnen worden’…
 40. OP filmbeelden is duidelijk te zien dat BEIDE torens op een bijzonder wijze de eerste seconden van hun ineenstorting starten. Dit gebeurde namelijk BOVEN en ONDER de impactzone van de vermeende verkeersvliegtuigen.
 41. Beide torens vielen op een manier, waarbij ze de MEESTE weerstand moesten overwinnen, namelijk verticaal. Dit is een ineenstorting van een gebouw, die nog NOOIT eerder was waargenomen bij een dergelijke verticale structuur. Normaal stort een gebouw in via het pad van ‘de MINSTE weerstand’.
  Het zijn vooral de architecten en ingenieurs van de AE911-stichting, die de wereld de ogen willen openen over het FEIT dat de officiële versie, waarom de torens instortten, vals is..! (klik voor artikel)
 42. Het is uitermate bizar dat de officiële versie luidt dat de torens door brand-ondermijnde, ineenstortende staalstructuren zouden zijn ingestort. Terwijl er overduidelijke kenmerken te zien zijn van een zg. controlled demolition. Een gecontrolleerde ineenstorting. Een plotselinge ineenstorting  en luide knallen, die als donderslagen te horen waren. Ook zijn er overal in het gebouw energetische uitbarstingen te zien, die óók een kenmerk zijn van ‘controlled demolition’. Het met explosieven gecontroleerd neerhalen van grote gebouwen.
 43. En ook de enorme berg stof doet niet vermoeden dat het hier in de verste verte NIET zou gaan om een instorting veroorzaakt door vuur…
 44. Bij een ineenstortend gebouw veroorzaakt door brand, zie je geen buitenwaards gerichte explosies optreden, tenzij er iets zit in het gebouw dat de explosie veroorzaakt. De WTC-torens werden volledig tot poeder en stof verpulverd. De officiële verklaring kan geen verklaring geven voor het optreden van deze heftige energie-kostende explosies, die sommige enorme stukken puin, wel zo’n 150 meter verderop tegen andere gebouwen op smeten.
 45. Ziet dit eruit als een gebouw dat in elkaar stort, of een gebouw dat ontploft..!?

  De beide WTC-torens en het gebouw no.7 waren zodanig fijn verpulverd, dat er GEEN ENKEL lichaamsdeel terug te vinden was in de puinhopen, die de dagen erná, laag voor laag werden afgegraven.

 46. E r is geen enkele officiële verklaring voor de enorme poel van gesmolten metaal van meer dan duizend graden, die tot vele dagen ná de ineenstorting van de beide torens, diep onder het puin te vinden en te zien was.
 47. In de stofrestanten van de WTC-torens werden residuen aangetroffen van alumino-thermische reacties en actieve thermische pyrotechnische stoffen.
 48. Het Pentagon is het hart van het militaire apparaat in de VS, de grootste militaire macht op Aarde, lag volledig open en bloot voor een aanval, terwijl er militaire vliegtuigen zijn, die het gebouw specifiek dienden te beschermen. Een simpel en relatief traag verkeersvliegtuig zou in staat zijn gebleken om het Pentagon te treffen.. Zonder dat er ook maar enige defensieve actie ondernomen was.
 49. Om 9:37 werd het Pentagon getroffen,  34 minuten nádat de eerste WTC-toren was geraakt en het duidelijk was dat er een heel gevaarlijke situatie aan de gang was.
 50. Op Andrews Airforce base staan altijd 2 gevechtsstraaljagers paraat om direct op te stijgen, wanneer er sprake is van een noodsituatie in het Amerikaanse luchtruim. Deze basis ligt 16 kilometer van het Pentagon af.
 51. Een van de meest cruciale bewijzen: hoe kan een aluminium verkeersvliegtuig door 6 betonnen wanden heenvliegen, om dan bij de laatste muur een ‘keurige’ opening achter te laten? Een opening die ook nog eens minder dan een kwart is van de werkelijke diameter van het vermeende vliegtuig..!

  De spiraalvormige afdaling van het verkeersvliegtuig dat het Pentagon getroffen zou hebben, was een dusdanige gecompliceerde manouvre, dat de zeer ervaren luchtverkeersleiders bij het zien van de radarbeelden, dachten dat het om een straalvliegtuig ging…

 52. Zeer ervaren luchtvaartpiloten vragen zich af, hoe het mogelijk is om met een verkeersvliegtuig de nadering naar het Pentagon te maken, zoals die gegaan zou zijn. Op boomtop hoogte, daarbij lantaarnpalen en andere objecten rakend, en dan tóch in staat zijn op de begane grond van het Pentagon in te slaan..
 53. Hani Hanjour, de moslim-kaper, die deze vlucht op zijn naam zou hebben staan, was volledig incompetent geclassificeerd door luchtvaartinstructeurs om een éénmotorig vliegtuigje te huren.
 54. De FBI wist binnen 20 minuten ná de aanslag alle videobanden in beslag te nemen van bewakingscamera’s van bedrijven om het Pentagon heen. Ze wisten dus niet allen precies waar alle beveiligingscamera’s stonden, maar de in beslag genomen videobanden hebben nooit de publiciteit gehaald. Volgens officiële berichten zijn deze beelden té emotioneel om naar te kijken voor de nabestaanden.
 55. Er zijn door het Pentagon slechts enkele beelden vrijgegeven van de vermeende aanslag door het verkeersvliegtuig. Op al deze beelden is geen verkeersvliegtuig te ontwaren.
 56. Tot half Oktober werd onderzoekers van deze Pentagonramp, de volledige toegang ontzegd tot het Pentagon-gebied, waar het vliegtuig ingestort zou zijn.
 57. Ooggetuigen in het Pentagon meldden de geur van cordiet.
 58. Verschillende ooggetuigen meldden dat het vliegtuig geëxplodeerd zou zijn op het moment dat het de gevel van het Pentagon raakte.
 59. Op die plaatsen, waar de vleugels en de hoge staartvin van het verkeersvliegtuig, een Boeing 757,  de gevel van het Pentagon geraakt zouden hebben, is nauwelijks beschadiging te zien op de vele foto’s en filmbeelden.
 60. Alle 4 de vluchten waren uitzonderlijk laag bezet voor een ochtendvlucht. Deze vluchten #11, #175, #77 en #93 waren respectievelijk gevuld voor 51%, 31%, 20% en 16%..!
 61. Op deze dag werden verschillende oorlogsoefeningen gehouden, voor verschillende onderdelen van het militaire apparaat. Hierdoor ontstond enorme verwarring, waar oefening en realiteit gescheiden moesten worden.. Operatie ‘Northern Vigilance’ had luchtverdedigingsoefeningen die uitstrekten van de Oostkust van de VS, via Canada tot aan Alaska.
 62. Maar tegelijkertijd waren er nóg 2 oefeningen aan de gang. Operatie Vigilant Warrior en Vigilant Guardian simuleerden kapingen van verkeersvliegtuigen..! Beide oefeningen gingen gepaard met het projecteren van ‘gekaapte vliegtuigen’ op de radarschermen van militaire- en burger verkeersleiding. Verwarring alom..
 63. Het National Reconnaissance Office, dat satellieten en vliegende objecten in de gaten houdt, boven het Amerikaanse continent, was geëvacueerd, omdat er óók een oefening gaande was, namelijk een inslag van een vliegtuig in hún gebouw..
 64. In New York, specifiek op Manhattan, waar het WTC-centrum lag, was óók een oefening aan de gang. Deze oefening, de Tripod II chemische oorlogsvoering-oefening, zorgde ervoor dat FEMA in Manhattan volop aanwezig was, precies vóór de vliegtuiginslagen.
 65. Militaire orders voor al deze oefeningen, maakte feitelijk een adequaat optreden tegen de WERKELIJKE aanslagen, onmogelijk.
 66. De luchtvaartautoriteit FAA, verbood 2 maanden vóór de aanslagen, het bezit van vuurwapens door commerciële piloten.
 67. George Bush jr. zit ‘ondergedoken’ in een schoolklas en leest het boekje ‘Mijn vriendje de geit’ mee. Alleen is hij kennelijk zó zenuwachtig, dat hij niet ziet, dat hij zijn eigen boekje ondersteboven houdt..!

  President Bush was op bezoek bij een basisschool en blééf daar zitten, tot anderhalf uur NA de aanslag op de eerste WTC-toren. Hij las voor aan tweede klassers uit het boekje ‘Mijn vriendje de geit’ en hield vervolgens een korte persconferentie op de stoep van het schooltje.

 68. De grote man, die feitelijk de leiding had over de Amerikaanse verdediging, de voorzitter van de gemeenschappelijke militaire leiders in het land, bleef in een vergadering zitten met Senator Max Cleland, tótdat het Pentagon óók was getroffen.
 69. Brigade-generaal Montague Winfield, had op 11 spetember 2001 heel toevallig, ’s ochtends om 8:30 uur, de leiding van NMCC (het Nationale Militaire Commando Centrum) overgegeven aan een rookie, kapitein Charles Leidig jr. Nádat de aanval op de VS over was, nam hij de leiding weer op zich van het NMCC..
 70. Ondanks de grootste aanval ooit op de VS, én het grootste militaire falen om de Amerikaanse burgers te beschermen, de grootste bouwkundige fouten in de historie (als we de ineenstortingstheorie van de WTC-torens en WTCno.7 moeten geloven), bleef al dit falen zonder consequenties voor de verantwoordelijke autoriteiten. Er werd ook geen onafhankelijk en eerlijk onderzoek naar –ongeachte welk facet van- de aanslagen gedaan.
 71. Ondanks het feit dat hij het antwoord op bijna alle vragen schuldig moest blijven, omtrent het falen van het Amerikaanse leger om de Amerikaanse samenleving te beschermen, kon de voorzitter van de Chefs van Staven van het Amerikaanse leger, Generaal Richard Myers, op 13 September, 2 dagen dus ná de aanslagen, weer in dezelfde functie aan het werk..
 72. Een andere generaal maakte promotie.. Generaal Richard Eberhart, de commandant van NORAD (Noord Amerikaanse Aerospace Defensie Commando)  op 11 September, werd gepromoveerd tot hoofd van het nieuw op te richten NORTHCOM.
 73. Het persbericht van NORAD over de gebeurtenissen van 11 September 2001, dat er geen gevechtsvliegtuigen ingezet hadden kunnen worden die dag, was in volledige tegenspraak met statements van hooggeplaatste officieren van NORAD.
 74. De tijdslijnverklaring die NORAD geeft, levert veel meer vragen op, dan deze beantwoordt. Tot op heden zijn officieren van NORAD nooit onder druk gezet, om volledige verantwoording af te leggen voor deze vele onduidelijkheden.
 75. Vervolgens komt de 9/11-commissie met haar eigen, nieuwe tijdslijn van de gebeurtenissen op 11 September 2001, een opzet die volledig in tegenspraak is met de verklaringen van de militaire topstukken van NORAD, áán deze commissie..
 76. FEMA is het Federale Emergency Management Agentschap in de VS. Dit bureau kreeg de volledige zeggenschap over het onderzoek rondom de ineenstorting van de WTC-gebouwen. Het FEMA is echter in het geheel hiertoe niet opgericht noch uitgerust.
 77. Het onderzoeksteam dat FEMA vervolgens op de been bracht, bestond uit vrijwilligers, die NIET betaald werden..!
 78. Deze mensen kregen geen toegang tot Ground Zero, het gebied waar de WTC-torens stonden.
 79. Deze mensen kregen geen blauwdrukken van de architectonische tekeningen van de WTC-gebouwen.
 80. De door deze mensen vervaardigde rapporten maken melding van een ineenstorting van de torens, als gevolg van vooralsnog onbekende oorzaak.. Toen het rapport van FEMA verscheen, bleek het staal van het puin van de WTC-torens al te zijn verscheept naar overzeese opkopers; er bleek geen ander onderzoek meer mogelijk zijn.
 81. Eind van de middag op 11 September 2001, stort gebouw no.7 in. Uiterst verticaal, dus uiterst gecontroleerd. Zo simpel is de conclusie..!

  Het feit dat gebouw nummer 7 ingestort zou zijn, op de manier waarop het officieel ingestort zou zijn, in tegenspraak met meer dan 100 jaar ingenieurs- en architectonische ervaring, maakt het ineenstorten van dit gebouw, letterlijk één klap tot de minst begrepen ineenstorting van een gebouw in de geschiedenis.

 82. Het officiële 9/11-commissie-rapport, maakt niet eens melding van het ineenstorten van gebouw no. 7. De 47 –verdiepingen tellende wolkenkrabber, die vlak naast de WTC-torens had gestaan, voor zijn mysterieuze  ineenstorting.
 83. Dezelfde 9/11-commissie ontkende het bestaan van de hard stalen kernkolommen van de WTC-torens 1 en 2…
 84. Het rapport van NIST (National Institute for Standards and Technology) over het instorten van de Twin Towers, toont een prachtige animatie van de ‘waarschijnlijke instortingsvolgorde’, voor iedere toren, maar snijdt de tijdslijnen af, dáár waar de ineenstorting feitelijk pas begint..
 85. NIST heeft in haar rapporten geen woord vuil gemaakt aan de eerdere bevindingen, waarbij staal is gevonden, waaraan zwavelverbindingen kleven (mogelijk in relatie met explosieven)  en ook gesproken wordt over ‘verdampt staal’. Vervolgens laat het via de New York Times weten, dat dit gegeven ‘een van de grootste mysteries is die zijn blootgelegd bij het onderzoek’…
 86. Het eindrapport van NIST over de ineenstorting van gebouw no. 7, verlaat de eerder gekozen officiële lezing, als zou er enorme structurele schade aan het gebouw zijn opgetreden en door ‘dieselbrandstof gevoede vuurhaarden’. In plaats daarvan komt een bizarre theorie, waarbij een kleine instorting in het gebouw de oorzaak is van soort een kaartenhuis-instorting. En dat voor een gebouw dat 5x haar eigen gewicht kon dragen, qua structurele constructie. Deze zou dan zijn veroorzaakt, doordat 1 simpele drager door vuur oververhit zou zijn geraakt, daardoor zou zijn uitgezet, en de constructie van gebouw no. 7 zou hebben ondermijnd. Een totaal nieuw faalmechanisme, waarvoor geen enkel aanvullend bewijs wordt aangedragen.
 87. NIST brengt volledig ondoordachte argumenten naar voren, als reden waarom zij niet in het puin heeft gezocht naar mogelijke sporen van explosieven, een toch vrij logische veronderstelling. Zij blijft deze argumenten herhalen, zelfs in haar directe response naar publieke kanalen en commentaren, die wijzen op het falen van deze argumenten.
 88. Het wachten is op het ineenstorten van de officiële 9/11-versie, zodat deze plaats kan maken voor de waarheid.

  Er zouden zwarte dozen zijn gevonden op Ground Zero, aldus de eerste 2 onderzoekers ter plaatse, niet met naam en toenaam genoemde NTSB-medewerkers (National Transport Safety Board). Maar deze zwarte dozen waren plotseling verdwenen’ en het bestaan ervan wordt zelfs ontkend in het officiële 9/11-commissierapport.

 89. Hoge ambtenaren in de VS blijken keer op keer in staat om bewijsmateriaal te laten verdwijnen of zelfs te vernietigen. Zoals bijvoorbeeld de banden die geluidsopnames zouden moeten laten horen van de vluchtverkeersleiders die de New York-vluchten hadden afgehandeld.
 90. Verschillende klokkenluiders, zoals Sibel Edmonds en Anthony Shaffer) werden ernstig geïntimideerd, gesanctioneerd en aangepakt, waarbij een duidelijk signaal uitging naar mogelijke andere mensen die gedacht hadden dat ze vrijuit zouden kunnen spreken.
 91. Het opblazen van verkeersvliegtuigen of er een terroristische daad mee uithalen is al veel eerder als mogelijk ‘plot’ uitgewerkt, nota bene door het Pentagon zelf..! Er bestond een openbaar gemaakt plan voor een valse-vlag-operatie, waarbij een vliegtuig in de buurt van Cuba in de lucht opgeblazen zou worden, om Fidel Castro er de schuld van te geven en zo een invasie in 1962 in Cuba mogelijk te maken. Deze ‘Operatie Northwoods’ was bijna realiteit geworden, waarbij president John F. Kennedy deze persoonlijk wilde accoorderen, maar zijn broer Bobby Kennedy hem daarvan op het laatste moment kon weerhouden.
 92. En dan is het 1999 en wordt er een rapport opgesteld door havikken uit de Republikeinse Partij. Dit rapport, ‘The Project for the New American Century’  was een aantal pro-Zionistische Israëlische neo-conservatieven, die heden ten dagen nog steeds op strategische posities in de overheid zitten. In het rapport schrijven zij, dat de VS met moeite een plek in het Midden Oosten zou kunnen veroveren, dat het een lange weg zou zijn, ‘of er zou zich een cataclystische gebeurtenis moeten voordoen, zoals een nieuw Pearl Harbour’. Deze gebeurtenis zou het Amerikaanse volk gereed maken om in naam van de Amerikaanse vrede, landen in het Midden Oosten te bezetten.
 93. De CIA heeft een lange historie als het gaat om valse-vlag-operaties, evenals de Israëlische Mossad. Zo is er de aanval op het Amerikaanse verkenningsschip ‘US Liberty’, waarbij de VS bijna gedwongen werd om oorlog te gaan voeren tegen Egypte in 1966. Er was ‘Operation  Gladio’ in Europa tijdens de Koude Oorlog, en de omverwerping van een democratische regering in Chili, waar Henry Kissinger het brein achter was. Ook de fake Al-Qaidacel op de Westelijke Jordaanoever was een valse-vlag-operatie.
 94. Een generaal van de Pakistaanse inlichtingendienst, Mahmoud Aboud, blijkt vlak voor de aanslagen van 9/11 een bedrag van US$ 100.000 te hebben overgemaakt aan kaper Mohammed Atta. Hiervan wordt ook weer geen melding gemaakt in het officiële 9/11-rapport..! Op de ochtend van 11 September 2001 bleek deze generaal in gezelschap van George Bush sr. in het kantoorcomplex van de Carlyle Group te zitten. De Carlyle Group is één van de machtigste militair-industriële bedrijven in de wereld, en George Bush sr. is een van de leidende, officieuze figuren in dit bedrijf.
 95. Ook ‘Able Danger’-officier, Luitenant-Kolonel Anthony Shaeffer werd het werken onmogelijk gemaakt..

  Dan is er de uiterst geavanceerde computer die in dienst stond van de US Intelligence Service. Dit project had de naam ‘Able Danger’ en de computer bleek in staat, een aantal weken vóór de aanslagen van 9/11, door het combineren van data van over de hele wereld, 2 groepen kapers aan te wijzen en hun bewegingen in de VS te monitoren. Deze informatie is bewezen onderdrukt, waarbij zelfs de harddrives van deze computers ‘crashten’.. Deze hele ‘Able Danger’-operatie werd  op een laag pitje gezet en opnieuw verschenen deze belangrijke gebeurtenissen NIET in het officiële rapport van de 9/11-commissie. Het is duidelijk dat er een ‘geheime muur’ bestaat tussen overheden onderling in de VS en dat er serieuze inspanningen zijn verricht vóór en ná de aanslagen van 9/11 om iets   extreem groots te verbergen.

 96. Pete Zalewski is dezelfde vluchtverkeersleider die de verkeerstoestellen van vlucht 11 en 175 behandelde. Maar wat bizar is, dat hij ook de man was die aan de knoppen stond, toen in 1999 vlucht 990 van een Egyptische maatschappij neerstortte in de Atlantische oceaan. Dit toestel had een enorme hoeveelheid militaire wapens en uitrustingen aan boord voor het Egyptische leger.
 97. Alle 4 de vluchten bleken bijna geruisloos te worden gekaapt. Hoewel er zoiets bestaat als een ‘praatknop’ op de stuurknuppel van een verkeersvliegtuig, waarbij de mensen van de vluchtverkeersleiding een gesprek uit de cockpit zonder tussenkomst volledig kunnen meeluisteren. In geen van de 4 vliegtuigen gebruikt de piloot of co-piloot deze simpel in te zetten anti-kaapknop.  Alleen piloot John Ogonowski, ex-soldaat, maakt gebruik van deze knop. Maar veel is er niet te horen. Het enige wat hij op een gegeven moment zegt is iets als: “dreigende stemmen”. Alleen tijdens de laatste minuten van vlucht 93 ljikt er sprake te zijn geweest van een fysieke worsteling in de cockpit.
 98. 4 Van de 8 (co-)piloten had een militaire achtergrond en het is hún familie die er met name van overtuigd is, dat deze mannen zich niet zomaar zouden hebben overgegeven aan kapers, die met stanleymessen de cockpit binnen gekomen zouden zijn. En zich daarbij zonder slag of stoot zouden hebben overgegeven. Gezagvoerder kapitein Burlingame v an vlucht 77 was zelfs een marinepiloot die een intensieve training achter de rug in anti-vliegtuigkapingstactieken.  Later, wanneer de familie dit heeft geuit in de pers, komt de FBI de familie vertellen dat zijn stoffelijk overschot tekenen van een worsteling te zien zou hebben gegeven. Hoe dat weer mogelijk is, terwijl dit vliegtuig geheel verdampt zou zijn tijdens de crash in het Pentagon, waarbij geen enkel stoffelijk overschot is gevonden, is tot op heden niet opgehelderd.
 99. FBI–agent Colleen Rowley mocht niet rechtstreeks met de CIA spreken over ‘op hande zijnde aanslagen’..

  Raar maar waar. Nadat vlucht 11 in de noordelijke WTC-toren is gevlogen, vind een ‘voorbijganger’ het paspoort op straat van kaper Satam al-Suqami, in Vesey Street.  Dit gebeurde echter voordat de zuidelijke WTC-toren was getroffen door vlucht 175. Heel bizar, omdat het paspoort, om daar te belanden, terug moet zijn gevlogen, dóór het explosie-pad om zo voor het oprapen te belanden op Vesey Street..!

 100. Zowel binnen de CIA als de FBI vinden vreemde zaken plaats, waarbij de goede en slechte agenten het onderling met elkaar aan de stok krijgen.. De CIA heeft zaken achtergehouden die de FBI in staat zou hebben gesteld, maatregelen te nemen, om de kapingen te voorkomen. Maar bij de FBI gebeurde hetzelfde.. Speciaal agent Colleen Rowley werd ernstig vermaand, doordat zij zélf contact probeerde op te nemen met de CIA.  En verzoeken van CIA-onderzoeksagenten  om de computer van kaper Zacharia Moussaoui te onderzoeken, werden om belachelijke redenen geweigerd door het hoofdkwartier van de FBI.

 

158 gedachten over “100 Redenen waarom 9/11 doorgestoken kaart is..!

 1. De foto met Bush en het boek-ondersteboven is briljant – Ware het niet gefotoshopt…

  Zie de pixels rondom de strakke lijnen van het boek en vergelijk de opmaak van de achterzijde met het boek dat het meisje vast heeft: Het witte kader naast de rand is breed; terwijl het bij Bush helemaal niet aanwezig is…

  Misschien vervangen om geloofwaardigheidsredenen? Daar gaat het uiteindelijk toch om, zeker met zoiets groots en geschiedenis veranderend als de (volksmanipulatie)aanslag op 9/11

 2. Ik weet dit al jaren die leugens over de twintowers, Zou het niet kunnen zijn dat als het te heet word voor die reptielen (machtgeile hartteloze popie jopies) ze alles uit de kast gaan halen om die 96% om te gaan leggen met al hun geheime projecten en wapens? Misschien een drone? HAARP word aangezet of wie weet staat ie al maanden aan, het weer is toch steeds van slag. Ik denk dat er een wereldoorlog aan komt, ik had in 2006 een visioen dat ik in 2015 een kippepoot zat te eten tussen de resten van in puin geschoten huizen. Nu is het 2013 en begin het een en ander te begrijpen van wat er aan gaat komen.

 3. We worden dagelijks bedonderd door allerlei organisaties en alles draait om geld en macht.
  Lees oorlog, misleiding en bedrog, een boek van Fre Morel. Gebaseerd op feiten! Ik heb het nu mee op vakantie en heb het al bijna uit, resultaat voor mij. De wereld is kompleet anders dan we leren bij geschiedenis op school. Amerika is verschrikkelijk en stemmen is zinloos!
  De wereld wordt bestuurd door het grootkapitaal met als gevolg wreedheden en massaslachtingen en ieder middel is geheiligd om het doel te bereiken.
  Denk niet dat we geciviliseerder zijn,..
  de wereld wordt vrij als wij vrijdenkers worden. Leef je leven en besef dat niets is wat het lijkt

 4. Hoe verstoord en dom kan de mens zijn. De vijanden van het leven zijn angst, bezorgdheid. schuld, hebzucht en afgunst. In ongerechtigheid word je geboren en in zonde word je ontvangen. Ps .50

  Shalom

 5. Feiten zijn niet belangrijk! Wanneer de intuïtie verteld dat het de waarheid is dan ga je De Heer wel missen.

  De vrije wil van de mens blijkt zelfs een veel te grote verantwoordelijkheid die God ons gegund heeft!

  Diep triest van ons allen.

  Shalom!

  1. Vrije wil die gegund is ? Wat een paradox .
   Shalom voor de zionisten die de geschriften als een selffulfilling prophethy gebruiken . Maakt niet uit , paar duizend yuppies verdampten in de Twintowers , daarna nog een paar miljoen arabieren die het leven lieten vanwege de wraak van de USA . Voor de slapende wakkeren was het een wake-up call . Shalom from Schlomo .

 6. Die vliegtuigen die in de WTC towers vlogen die waren voorgeprogrammeerd.
  Er is geen leerling vlieger die met zo’n precisie dat voor elkaar had gekregen.
  Iets om over na te denken.

  1. Onzin, De twin towers waren zo dominant dat je deze al van veraf aan boven de rest van de gebouwen van manhattan kon zien uitsteken. Langzaam erop af vliegen en met lage snelheid bijsturen. Niks geen precisie manouvre. Een kind kan de was doen.

  2. @Jacco S: helemaal gelijk, alleen vlogen de vliegtuigen op 9/11 ver boven “normal operating velocity” (i.e. 510 knopen i.p.v. 360 knopen)… ff op lage snelheid bijsturen zat er dus niet in, nog afgezien van de vraag of deze sneleheden uberhaupt mogelijk waren met standaard lijntoestellen. Zie http://www.abovetopsecret.com/forum/thread592717/pg1

  3. JaccoS. heeft dus geen idee waar hij over ouwehoert.. Eerder hadden we al een piloot (NL) als gast, die regelmatige uiterste onduidelijkheden in het hele ‘officiële’ verhaal (de conspiracy dus!) aan de kaak stelde.

   We vragen je gewoon, mocht je twijfelen, een kijkje te nemen bij mensen die het weten kunnen. In dit geval piloten: http://pilotsfor911truth.org/

   En dan zijn er andere mensen die hebben doorgestudeerd, die het vanzelfsprekend ook ‘weten kunnen’, die het hele 9/11-verhaal aan de kaak stellen. Of je even wakker wilt worden. Hier op de site:
   http://www.wanttoknow.nl/politiek/oorlog/1277-architecten-en-ingenieurs-de-officiele-911-versie-is-nuts/
   en de officiële site hiervan: http://www.ae911truth.org/
   JaccoS.: neem eens een vlieglesje in de Windows-simulator en maak die vlucht, met de condities zoals ze gelden..! Prettige vlucht!

 7. Men kan proberen te leren begrijpen dat het systeem door en door corrupt is en dat er een groep is welke het veroorzaakt.Maar wat nu als deze Elite-Top het juist wil dat iedereen het weet hoe corrupt ze zijn, zodat iedereen op gaat staan tegen het onrecht en er om gaat roepen dat er iemand moet komen die het voor ze op gaat lossen? Of door de chaos , rellen opstanden e.d. de oplossing zelf door te stabilisatie ervan uitgeroepen wordt?En juist dat voldoet aan het Hegelian Dialect ,je creert een probleem , draagt de oplossing aan en fixed de zaak.Wat nu als de oplossing in ons zelf ligt?In onze onderlinge bereidheid in het klein met elkaar de handen ineen te slaan.Want als we vragen dat iemand anders voor ons de zaak op gaat lossen geven we onze eigen macht en kracht af.Dat heet de externalisation of the hierarchy : http://youtu.be/tQDh3yLaJ-A —En dit is een pdf van de oorspronkelijke schrijver Alex Bailey : http://www.bailey.it/testi-inglese/The-Externalization-of-the-Hierarchy.pdf

 8. sorry voor mijn taalfouten, Amerika is een toppie land, alleen jammer
  van die shadow shit people. Binnen 5 jaar komt deze leugen uit.
  Jammer van al die levens. Ik denk dagelijks aan hun. Ik vraag me af of de westerse inlichtingdiensten er van wisten, misschien alleen de personen op key posities. Shadow strekt zich over alle landen af. Je bent nergens veilig. Het enige waar ze belang bij hebben is de moslims op te zetten tegen de ongelovigen, christenen ect. Mensen wij zijn sterrenstof, dus wat moet die paus met zijn kleed om? wat moet die shadow? Allemaal mensen in een velletje vlees met een grote bek. Als ze
  alleen zijn schijten ze 7 kleuren stront. zo moet je het zien. De kosmos neemt de komende 7 jaar terug wat er afgepikt is. Het is nu schermering maar circa 2021 moeten allen shadow elementen verdwenen zijn en kunnen leven in harmonie. (alle heersers zij dan down)(alle reptiles are down)

 9. WAT MAAKT HET UIT???
  echt waarom verspil je je tijd om zoiets te maken het maakt niet uit hoe het gebeurd is het is gebeurd.
  weet je dan niet hoeveel mensen dood gegaan zijn?
  en het maakt niet uit hoeveel er gestorven zijn een mens z’n leven is veel waard maar echt WAT MAAKT HET UIT???

  1. en door kansloze mensen als jij gaat de wereld langzaam ten onder..
   als een zootje apen in Afrika lopen te klooien met een atoom bom en die gaat af.. hebben wij hier radioactief gras en koeien en melk en zo ook kaas.. maar dat boeit jou niet. want dat is daar.. en niet hier..
   zo ook met wat je aanhaalt omtrent de mensen die zijn dood gegaan.. dit zijn er veel minder dan dat er in de media wordt gemeld..maakt het niet minder erg.. maar juist erger dat Amerika hier zelf achter zit..
   ik vecht amper.. en begin nooit zelf,, maarr
   mensen zoals jij sla ik graag gelijk recht in het gezicht.. en de wereld af..
   “het maakt niet uit hoe het is gebeurd” kansloze stumpert dat je er bent. heeft je moeder gerookt en gezopen tijdens jou zwangerschap ?? ..

  2. Wat is dat voor een achterlijke redenering. Als een naaste van u vermoord word ga je dan ook zeggen tegen de rechters dat onderzoek niet nodig is en dat het niet uitmaakt hoe het gebeurd is. Debiel da je bent

  1. Henry, dank voor je reactie. Wat onze conclusie voorlopig is, is dat de officiële verklaring volledig rot is. Wanneer we bedenken dat we dus leugens opgespeld krijgt, zou de werkelijke mis-daad weleens in de kringen van de leugenaars gevonden kunnen worden. Om maar eens een understatement te gebruiken..!
   Welke telefoonberichten bedoel je..??

  2. Als je de telefoonberichten uit het vliegtuig bedoelt: die passagiers wisten natuurlijk niets van wat erachter zat!

  3. Maar de passagiers zeiden door de telefoon dat er terroristen in het vliegtuig zaten. En ik weet nog steeds niet wie de daders waren.

  4. De telefoon gesprekken lijken niet mogelijk te zijn geweest met de toenmalige technieken. Ook leken de gesprekken vaak heel onnatuurlijk en manipulatief te zijn.

 10. Heel simpel, alle ellende van de wereld komt door de joden. Als die er niet waren was her vrede op aarde toch? Hitler was de enige die het door had en was goed op weg? Heeft niet met racisme te maken toch? Die joden hebben een heel groot deel van het midden oosten al gepakt. Een land van 20km breed en de 6 miljoen joden vormen een groot gevaar voor die 550 miljoen vredelievende moslims er om heen.

  1. Dit is wat wij een ‘ongenuanceerde reactie’ noemen. Spreken over ‘Joden’ is niet bijster intelligent! Maak het verschil tussen Joden, Zionisten (die niet perse Joods hoeven zijn!!) en de staat Israël. En de hele wereld verandert in één andere blik. Wat je met deze opmerking doet, is je eigen onwetendheid tonen. Geeft niks, maar verdiep je ajb in, om bij te dragen aan de oplossing van het hele verhaal..!
   Even maar weer Hajo Meyer zijn woord laten doen, Joodse-Nederlander en Auschwitz-overlevende.

  2. Momentje. Wat is 20 km nou op zo’n groot gebied? Israel is nog kleiner als Nederland! En weet je, ik weet zeker dat Israel alleen maar handelt vanuit de verdediging! Als de moslims(énorm vredelievend volgens de Koran…met hun haat, raketten etc)stoppen met aanvallen, is alles binnen een paar jaar over. Laat moslims eens echt vredelievend doen, onderhandelen…

  3. Fijn dat je dat zeker weet.. Peace of mind natuurlijk nu.
   Maar hoe plaats je de aanvallen met fosforgas-om-je-te-verdedigen..?

  4. Ruben, belangrijk is waar staat u?
   Neemt u afstand van de talmoed?
   Wilt u nou echt een keer vredelievend doen? Wilt u aub…? 😉

   “Volgens de Talmoed, zijn de Joden de enige nette, beschaafde mensen, die het recht hebben om te leven ( min of meer ). Omdat ze het beloofde land Kanaän/ Palestina moesten vestigen, was alles wat ze deden juist. Volgens Talmoed schrijvers is God alleen barmhartig en vol genade tegen Joden ( Israëlieten) en onbarmhartig en zonder genade tegen niet Joden.

   Enkele citaten uit de Talmoed;
   -“Een zwangere niet-Jood is niet beter dan een zwanger dier.” (Coschen hamischpat 405.)
   -“De zielen van niet-Joden komen van onzuivere geesten en worden varkens genoemd.” (Jalkut Rubeni gadol 12b.)
   -“De Joden worden mensen genoemd, maar niet-joden zijn geen mensen. Het zijn beesten.” (Talmoed: Baba mezia, 114b)
   -“Zelfs hoewel God de niet-Jood schiep zijn het nog altijd dieren in menselijke gedaante. Het is niet gepast voor een Jood om te worden gediend door een dier. Daarom zal hij worden gediend door dieren in mensengedaante. ” (Midrasch Talpioth, p. 255, Warsaw 1855.)
   -“Iedere Jood die het bloed verspilt van de goddelozen (niet-Joden), doet hetzelfde als het brengen van een offer aan God.” (Talmud: Bammidber raba c 21 & Jalkut 772.)
   -“Het is toegestaan het lichaam en het leven van een Ongelovige te nemen.” (Sepher ikkarim III c 25.)
   – “De akum (niet-jood) is als een hond. Ja, de geschriften leren ons aan de hond meer eer te betonen dan aan de niet-jood.” (Ereget Raschi Erod. 22 30.)
   -“Hoewel de niet-Jood dezelfde lichaamsbouw heeft als de Jood, verhouden ze zich tot de Jood als een aap tot een mens.” (Schene luchoth haberith, p. 250 b.)
   -“Als u eet met een niet-Jood, het is hetzelfde als eten met een hond. ” (Tosapoth, Jebamoth 94b.)
   -“Als een Jood een niet-Joodse dienaar of dienstmeid heeft die sterft, moet men geen sympathie voor de Jood betonen. U behoort tegen de Jood te zeggen: “God zal ‘uw verlies’ vervangen, net zoals een van zijn ossen of ezels zou zijn gestorven”.” (Jore dea 377, 1.)
   -“Geslachtsgemeenschap tussen Ongelovigen is als geslachtsgemeenschap tussen dieren.” (Talmud Sanhedrin 74b.)
   Met “Ongelovigen” in het Hebreeuws: ‘Goyim of Goijim, wordt bedoeld: niet-Joden, met name Christenen en Moslims.
   -“Het is de wet om iedereen te doden die de Torah ontkent. De Christenen behoren tot de ontkenners van de Torah. ” (Coschen hamischpat 425 Hagah 425. 5.)
   -“Een ketterse Ongelovige mag u met uw eigen handen doden. ” (Talmud, Abodah Zara, 4b.)…..etc”

   http://israelieten.nl/talmoed/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.