Advertentie

Nigel Farage spuwt vuur over EU-moloch..!


euro cartoon

x

x

Nigel Farage vuurspuwend over EU-moloch..!

x

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

Soms zijn er artikelen waarbij je niet téveel hoeft, noch moet schrijven.. Het e.e.a wijst zich eigenlijk allemaal vanzelf.. Daarom alleen even dit commentaar over deze Nederlands-ondertitelde video:
Het is de reactie van Europarlementarier Nigel Farage, van de UKIP-partij (UK) in de eerste zitting van het Europese Parlement, na het Kerstreces. Een reactie op het nieuwe EU-voorzitterschap van Griekenland, de komende 6 maanden. Farage spreekt in niet mis te verstane woorden over de moloch die Europa dreigt te worden.. Het lijkt er steeds meer op, dat de woorden van Farage een steeds grotere impact krijgen op het onkreukbare beeld van Europa, zoals dat bij veel pro-EU-ers leeft. Kijk zelf en deel je mening onder het artikel! 

x

x

Euro how long have I got

26 gedachten over “Nigel Farage spuwt vuur over EU-moloch..!

 1. Een duidelijk, eerlijk en helder verhaal. UKIP vertegenwoordiger Nigel Farage is een voorbeeld voor de politiek! Hij spreekt duidelijke taal en is voor zover ik weet ook eerlijk. Anders had het wel ergens breed uitgemeten staan.
  Verder hoop ik dat hij gelijk heeft wat betreft de verkiezingen. Mijn stem TEGEN de huidige EU heeft hij in ieder geval.

 2. Duidelijke taal..mei wordt interessant.
  Tot grote verbijstering van Brussel zullen de lieden ontdekken dat er echte mensen buiten Brussel wonen.
  En deze mensen kunnen net zo hard buiten dat Brussletje als dat ongekozen Brusseltje zonder die mensen van buiten kan

  Maar op een of andere manier dringt het niet tot deze imbecielen door..ze vinden zichzelf te goed en menen zich al helemaal ingegraven te hebben voor een federale EU

 3. Duidelijk taal.
  En hij heeft groot gelijk, als de verkiezingen gaan komen gaat de EU onderuit.
  Alle anti EU partijen, gaan straks na de verkiezingen veel hoofdpijn bezorgen aan EU Brussel.
  Geen enkel burger zit te wachten op een US -EU staat, Ze zijn gewoon gestoord, het is het zelfde systeem als Hitler propaganda waar dat ze mee bezig zijn.

 4. Zijn partij groeit in Engeland naar een ongekende top. Het Britse parlement is erg bang geworden voor het succes dat Farage boekt bij de bevolking.
  Hopelijk stapt Engeland uit de EU dan gaat bij meerdere landen eindelijk ook het licht eens branden.
  De betogen van Farage zitten altijd vol prikkels naar de “dromers” zoals hij ze noemt, waarvoor mijn welgemeende complimenten.
  Het verbaasd mij nog altijd dat een groot deel van de Europese bevolking respect heeft voor zoiets als het EU parlement.
  Ga zo door Nigel! Ze verdienen niet anders dan verbale klappen in hun zelfgenoegzame smoelen!

 5. ????? wat een verademing om deze persoon zo te horen spreken !!en hij heeft nog gelijk ook, ook ik zal tegen deze europeeze 1 wording stemmen als dit er zou komen .

 6. Laat je niet betoveren door zijn gekweel, het is steeds opnieuw een herhaling van de vos die de passie kweelt tegen de in de boom zittende raaf, mensen met een echte ideologie hangen niet de politiek aan, dat zijn de messiasen die dagelijks worden gekruizicht,
  vermoord aan stukken getrokken.

  1. spreken uit naam van de oppositie kan een bevlieging geven , een opstuwende kracht opleveren, het lijkt dan allemaal zo echt. Totdat je de meerderheid hebt en die vertegenwoordigt, dan zijn de rollen omgekeerd en staan de lieden die je vroeger uitkafferde jou nu uit te kafferen. Nigel is ook maar een trekpop, hij slaapt duidelijk niet met de grote beleidsmakers, want die werken achter de schermen, hebben geen kogelvrije vesten nodig want niemand weet precies wie er aan welk touwtje trekt.
   Al het geld verdwijnt in een zwart gat waardoor iedereen in de schulden lijkt te zitten, bij je geboorte wordt je al ingeschreven als schuldige, door je nietsvermoedende ouders. De heren hoger in de pyramide blijven het spel welwetend meespelen omdat ze er een vet salaris uithalen en er toch geen reet aan denken te kunnen veranderen.
   Wanner klapt de piramide ineen en heeft het heersende clubje dan een leger paraat dat zich tegen het eigen soort zal keren, of is er een leger in opbouw dat daar geen last van zal hebben? Worden de science-fiction films waarheid of bestaat er nog gerechtigheid? Hoever laat de mensheid zich in de hoek drijven tot de pleuris uitbreekt, en wanneer is het te laat? Welk spel zit hierachter, geen empatisch mens kan zonder hartzeer dit spel uitspelen.
   sympathy- http://www.youtube.com/watch?v=9IaOtSibgnw

  2. Cozmic, precies, maar ik denk dat we toch wel kunnen weten wie die touwtjes in handen heeft, maar inderdaad de handlangers van het kwaad, dat is de bottel nek.

 7. Jammer dat er in Nederland niet zulke mensen in de politiek zitten waar je op kunt stemmen .Alleen maar leugenaars en volksverlakkers . Ga door heer Fararge maak de Europese burgers wakker voor dar het te laat is.

  1. Dan zal je juist hierover heel diep over moeten nadenken.
   De PVV vind ik helemaal de plank mis slaan als ze het over het vertrek van de Euro en de EU als paradepaardje voor de verkiezingen.
   De EU en Euro is het paradepaard van het Zionistisch goed (ga es heel diep dat bestuderen, wat is Zionisme? )
   Wilders is PRO Zionisme, hoe gaat hij dat aan de ondemocratische zichzelf geplaatste niet officiële maar wel invloedrijke wereld-heersend Illuminati NWO Zionisten uitleggen? Het is juist dit groep die Farage aanduid zonder naam te noemen, hij is al eens aan een moordaanslag ontsnapt.
   PVV is een zooitje vergeleken met de UKIP.

  2. Dat een deel van de Israëlische bevolking het niet meer pikt is duidelijk en logisch, maar dat zegt niets over de zionisten elders in de wereld.
   Zij gaan voor een groot Israël, en laten dit echt niet los hoor.

  3. ‘Truus’ je snapt er -met alle respect- geen zier van.. Het Zionisme gaat helemáál NIET voor ‘een groot Israël’.. Het Zionisme is de grootste dekmantel/camouflagedeken waaronder allerlei manipulerende, onderdrukkende en overheersende machten op deze wereld hun kunsten uithalen. Met het Zionisme kunnen ze hun masker laten zien, waarvan ze doen geloven dat het hun gezicht is..! Trap er niet in, maar verdiep je erin, lees de artikelen o.a. hier op de site. Je zult ervan rillen.
   Dat de echte Joden het opnemen voor de Palestijnen is ‘maar’ één klein aspect van het hele Zionistische verhaal. Judaïsme is iets volstrekt anders.. Dát is een streven met compassie, liefde en medemenselijkheid. Geen kilheid en harteloosheid van een Netanyau. Of een Ariel Sharon, ‘de grote krijgsheer’ die verantwoordelijk was voor gifgasaanvallen op Palestijnse vluchtelingenkampen.

  4. Het gaat altijd om een deel, net zoals het zionisme niet alleen maar gehandhaafd wordt door joden.
   Feit is dat inderdaad dat wel degelijk een groot deel van de zionisten voor een groot Israël gaan, en het deel dat zich er niet mee bezigt zal er echt niet tegenin gaan mocht dat lukken.
   Dat zionisten wereldwijd verspreid zitten, en dat het opkomen voor de Palestijnen slechts gelieerd is aan een deel van de Israëlische bevolking maar dat schreef ik hierboven, in het kort, ook al.
   Truus is prima geïnformeerd hoor, ook al past het kennelijk niet zo bij haar alias.
   En rillen doe ik, gezien mijn leeftijd al jaren niet meer.

  5. Geloof jij dat dit waar is, ik heb veel Joden gekend, en nu nog maar zij houden zich wel heel vaak afzijdig, en doen of hun neus bloed, net als veel Moslims die het misschien met lede ogen mee aan zien, maar niet genoeg tegen gas geven, hun, protest teld wel voor twee natuurlijk.

  6. Zeker tellen zij voor twee. Als er een schaap over de dam is, komt de rest er vanzelf achteraan.

  7. GUIDO.J,
   ik denk inderdaad dat je er even goed aan doet, om te wijzen op een al tegemakkelijke generaliserende houding, in het algemeen tegen Joden en Moslims, het grootste gedeelte van deze bevolkings groepen zijn van goede wille, en willen in vrede en voorspoed leven met hun familie, maar ze zouden er goed aan doen hun standpunt duidelijker uit te dragen ” als dit kan natuurlijk”.

 8. Wie zegt mij, dat deze mensen, niet door onze vijanden zijn gecreééerd en neer gezet om als tegenstander te fungeren, het is bekend dat die 85 mensen welke hun bezit net zo groot is als de helft van de wereld bevolking, deze rijkdom niet zo maar op zullen geven.
  En dit soort speculatieve denken slaat op heel veel onderwerpen besproken hier, het creéeren van voor en tegenstanders is oud nieuws, en dan daar mee de media laten spelen, houdt de burgers bezig, we zouden wijzer moeten zijn!

 9. Let op dat UKIP precies aangeeft hoe het EU publiek die wakker is naar de EU kijkt, dat doet hij al een tijdje en soms doet hij of zijn maat Bloom de grondvesten van Brussel schudden.
  Niets doet de andere politici van koers veranderen, integendeel, ze willen nu de verkiezingen beïnvloeden door CENSUUR op internet te plaatsen, ja BETAALDE “shills” moeten de gemoederen naar het voordeel van de EU besturen, of simpelweg ons gaan verraden. Wat Bloom zei enkele maanden terug. Als de mensen eens wakker worden bestormen ze dit gebouw en hangen jullie allemaal op, en gelijk hebben ze ook nog! Sorry, maar dit gaat heeeel erg ver. En dat politici gelaten reageren vind ik het bizar duister! Wees voorbereid op een hoop manipulaties en leugens die deze keer vel dieper zullen gaan. Ik vrees dat de grens waar mensen nu naar psychiaters onder politiebegeleiding worden gesleurd is begonnen, naar gedwongen zonder vooronderzoek opsluiten gaat ook komen, dan is moorden maar een stapje verder, het gebied en specialiteit der Zionisten.

  1. Pablo Hein, Als je alle mensen die zich binnen de particuliere sfeer bewegen zo als Media, Politiek, die afkomstig of beinvloed worden zijdelings of direct door het zionisme aan zou duiden, zouden de meeste mensen versteld staan.
   Deze groep heeft procentage wijs gezien hun aantal, een veel te grote invloed, die dan weer direct ten goede komt aan die befaamde 1%.
   Het heeft in de Brusselse politiek via lobby’ing een corrupte invloed op gebouwd, die keihard groeit, met alle kwade gevolgen van dien.

 10. Thank you Mr. Nigel Farage!!! I do so agree with you. I DO NOT WANT A UNITED STATES IN EUROPE!!!LET US KEEP & VALUE OUR VALUES.

  And to give a reaction on the Jew’s issue. Maybe we should stop feeling pity for them and hold them accountable and responsible for their own fate. Isn’t that what we teach our children? Why not teach it a country.

  Look at it in another way. Why were Jew’s being driven away. Do they think they are the highest human kind? Is there some hidden arrogance involved? Was the hate in very earlier days a sign to change? He who has something to hide is vulnerable to manipulation. This counts for men and countries. He who does not trust will not be trusted. He who does trust the not to be trusted will be fooled. USA in Irak, USA in Afghanistan only to secure at an enormous cost natural sources. What is it that the Jew’s, USA, Muslim countries, Europe and people in general fear?

  Is it possible to work together when there is no trust, when fear (False Evidence Appearing Real) rules? He who does fear is also vulnerable to manipulation.

  So make up your mind what you want for Europe. DO you want to work together? If so, WHY do you want to work together and HOW.

  And for the 85 richest people/families and banks that seem to rule our world. When money and possessions are of no value anymore as they are now, than where are they? What can possibly remain of their force?
  It is the same old song over and over again. Your neighbour wants to rule the street. Immediately you should ask yourself WHY, and why would you let him do that. Hold yourself accountable for what happens in your street, neighbourhood, in your country, continent and in the world.

  Stop your fear of human force, it is of no use to you, and most of all it is your worst adviser ever. The natural elements you can not change but learn to work with them.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.