Advertentie

Ons immuunsysteem: de beste kankerbestrijder!


Een mijlpaal in kankeronderzoek!

Ons immuunsysteem IS de beste kankerbestrijder!

2013 WantToKnow.nl/.be (bron: HIER)

x

Menselijke T-cellen in de aanval op een kankercel.
Menselijke T-cellen in de aanval op een kankercel. We kijken naar de beste kankerbestrijder.. Het menselijke immuunsysteem..!!

Het wordt door veel artsen en wetenschappers al jaren vermoed en ook hardop gezegd. En nu zijn het leidende wetenschappers, die zich bij deze club scharen.. Een gezond immuunsysteem is de beste manier om kanker het hoofd te bieden. Feitelijk zullen we ‘het gevecht tegen kanker’ nooit winnen, wanneer we ons alleen richten op de effecten van chemotherapie..

Deze bevindingen, die worden gekarakteriseerd als ‘een mijlpaal in het kankeronderzoek’, zijn gepubliceerd in een recente uitgave van het gezaghebbende wetenschappelijke tijdschrift ‘Nature’.

Een onderzoeksteam aan het Medische Centrum van de Universiteit van Tübingen (Dld) heeft aangetoond en bewezen, dat het menselijke immuunsysteem de vaardigheid bezit om tumoren en kankercellen in een permanente ‘slaapstand’ te brengen. Dit betekent dat de zg. ‘immunotherapie’, waarbij het immuunsysteem wordt bekrachtigd om kanker in het lichaam te bestrijden, een effectieve kankertherapie is.

Professor Dr. Martin Rocken
Professor Dr. Martin Rocken

Het immuunsysteem doet dit werk in het lichaam zelfs zonder andere, gezonder cellen kapot te maken (zoals dit bij bestraling en chemotherapie gebeurt), aldus de onderzoekers, die werden geleid door professor dr. Martin Rocken. In plaats van vernietiging, veroorzaakt het immuunsysteem de kankercellen een levenslange slaaptoestand, en stopt het ook de verdere verspreiding van kanker in het lichaam.

Volgens professor Rocken is het “Bijzonder onwaarschijnlijk dat we met exclusieve militaire middelen de oorlog tegen kanker gaan winnen. Het zal daarentegen een mijlpaal zijn, als we erin slagen het lichaam te prikkelen, om weer het immuunsysteem de controle te laten overnemen, over de kankercellen en de tumoren.”

En met ‘militaire middelen’ doelt professor Rocken op o.a. chemotherapy en bestraling, de standaardreactie van veel artsen op de diagnose ‘kanker’. Deze ’therapieën’ blijken steeds vaker het immuunsysteem aan te tasten, i.p.v. te stimuleren. (zie hier ander artikel op de site)

(Source: Nature, 2013; doi: 10.1038/nature11824).

23 gedachten over “Ons immuunsysteem: de beste kankerbestrijder!

 1. Tijdje terug kopte het AD ; Broccoli werkt kanker genezing tegen !!
  Verbaasd als ik was ging ik de rest lezen en bleek dus dat gezonde voeding met veel anti-oxydanten de werking van chemotherapie tegenwerkte 🙄
  Wat een verknipte samenwerking tussen Jhoernalistiek en bigpharma .

  1. dat wat door de reguliere ziektekundigen en onheilsboodschappers in een wit pauselijk gewaad als fatale terminale ziekte gezien en gediagnosticeerd en verkocht wordt is vrijwel altijd een natuurlijk bio-logisch wetmatig dynamische genezingsfase die deel is van een VierVoudig Universeel Voorspelbaar en Meetbaar Proces.., veel witte speciale brigade reflector jassen willen zelf voor geen goud chemo ondergaan, ze weten zelf te goed van de hoed en de chemische rouw rand,

   dr. Ryke Geerd Hamer weet er meer van;

   Quote: “Video uit 1984 van Dr. Hamer, die in zijn ziekenhuis in Oostenrijk patiënten behandelt en geneest met een genezingskans van 90%. Deze patiënten zijn meestal door de gevestigde geneeskunde afgeschreven of komen helemaal niet voor een behandeling in aanmerking. De video laat het onstaan, het verloop en de genezing van kanker zien, volgens wetenschappelijke wetmatige regels. ”

   http://www.youtube.com/watch?v=H0baHWZgRjU

   Obama ‘is playing possum’ en is nu fotografisch gepubliceerd met een jachtgeweer in actie, dit om de actuele publieke backfire terugslag te neutraliseren van de onlangs live doorgeprikte infiltratie van Engelse ‘red coats’ presentatoren bij cnn ;

   http://www.infowars.com/video-alex-jones-confronts-piers-morgan-at-gun-range/

   http://www.wbir.com/news/article/252644/16/Obama-gun-photo-triggers-mocking-comments

  2. speciaal voor onverwoestbare degelijke flintstone rock chickie en notoire inmiddels landelijk beroemde hard rock outdoor rock bewerkster gewapend met pneumatische hamer en bodywarmer met schapenvacht Imke, redneck Tedje kadetje gaat zeggen wat ie er van vindt, de North and the South, wie kent die tv serie nog van vroeger, zonder aangebakken kulkoek recht in ons gezicht, ik moet zelf nog kijken, ben benieuwd stik nieuwsgierig komt ie dan;

   http://www.youtube.com/watch?v=pkjIMxf0VyU

  3. Hey hallo cozmic
   je gaf me laatst hele juiste info om lyme aan te pakken

   bij deze uitzending met Bert Suik van 22-01-2013
   kwam iets voor wat me een hele goede lijkt
   een apparaatje ala Hulda Clark maar dan om bij je te dragen
   zo groot als een lucifer doosje
   ik wil deze bestellen en uitproberen,bij deze de

   uitzendinghttp://www.uitdaging.net/SLOG_podcast_2013.html

   grtz

  4. Sorry cozmic (reactie 1), maar het is geen “verknipte samenwerking”dat broccoli kanker behandeling kan tegenwerken. Broccoli en verwante groenten verhogen de productie van het enzyme CYP1A2. Dit enzyme vernietigt heel wat verschillende medicamenten, waaronder die voorkankerbehandeling. Hoe meer enzyme er geproduceerd wordt, hoe meer medicament vernietigd wordt, en dus hoe minder er actief is. Als er te weinig medicament is, dan werkt het niet meer.

   Het is trouwens niet alleen brocolli en verwante groenten waar dit wordt waargenomen: veel fruitsappen hebben een effect op CYP3A4, sigarettenrook heeft ook een effect op CYP1A2,… Je hebt dus twee keuzes: ofwel helemaal niks eten (en dan niet sterven van kanker maar van de honger), of gewoon een gebalanceerd dieet, met nooit te veel van één type voeding (gewoon gezond eten dus).

 2. The Exploding Autoimmune Epidemic – Dr. Tent – YouTube

  Laura: A MUST WATCH ! How Ebola, AIDS, Cancer were created in labs in the CIA Labs from the 50s on. Entire sum up in medical research and biological warfare, thanks to Bonnie who wrote:
  “This is not the type of thing I enjoy posting, but I feel it’s something we all need to watch. I did watch all 2 hours, and if you do the same, your world will be flipped upside down most likely, and you may get some answers… It is simply amazing information. The biggest thing is the history lesson, which starts with how we all as children were injected with a polio vaccine (or given orally) which was made with monkey kidney tissue, and we were basically injected with unknown numbers of “monkey viruses” many of which cause cancer. This was the start of the “cancer epidemic” in the US. The whole thing was swept under the rug, and in trying to find a “cancer vaccine” they developed a cancer weapon, and other viruses as weapons… HIV etc. The really fun fact at the end of the lecture is the fact that the current vaccines are made with aborted fetus tissue (you can read right on the vaccine label), which means that foreign DNA is being injected into our bloodstream, which causes the body to attack itself, and why there is an epidemic of autoimmune disease in addition to the cancer epidemic.”
  The Exploding Autoimmune Epidemic – Dr. Tent
  Watch Video: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-aHRMjVHggI

 3. Ha!, dank je Guido, weer zo’n artikel dat de waterval aan WAARHEID over kanker en de levensbedreigende speeltjes van de farmacie (de meest gore troep als chemicaliën en radioactieve straling) aan kracht doet winnen, nog even en de hele oude kliek spoelt gorgelend door het afvoerputje!

 4. Wat ik zo mooi vind, is dat een aantal alternatieve zienswijzen nu zo langzamerhand worden overgenomen door mensen binnen de gevestigde orde. Ik vermoed door jongere artsen/onderzoekers, die wellicht zelfstandiger denken, minder gehinderd door dogma’s.

  Dat in het AMC Curcuma wordt onderzocht bijvoorbeeld, had ik voorheen nooit kunnen denken. http://www.amc.nl/web/Het-AMC/Nieuws/Nieuwsoverzicht/Nieuws/Geelwortel-tegen-tumoren.htm

  Ik moest in 2010 nog praten als brugman met de oncoloog om mijn vrouw curcumine te laten gebruiken tijdens chemo. Alleen door een geprint artikel op z’n bureau te leggen, waarin de combinatie gemcitabine / Curcumine een positief effect had, ‘mocht’ het.

  1. Ik gebruik al sinds 2002 curcuma en nog steeds een onderhouds dosis , mijn oncoloog stond toendertijd ook op z’n achterste benen !! Langzaam aan gaan ze wel beseffen dat als je regulier hand in hand laat gaan met orthomolucaire geneeswijze , je er als patient/mens sterker uit kan komen. !

  2. Wowwie Liszie nog an toe zeg, oh my god wat een Lioness Leeuwen schoonheid van heb ik jou daar, dat haar die hals lijnen die ogen oooooooo what a beauty, wat een zalig zeer verfijnd statieportret van heb ik jou daar mag ik wel zeggen, om bij weg te zwijmelen en zeer goed voor mijn cure coema poema berg poes immuunsysteem, van mij mag olieverf tovenaar JaNee ooit ever een schilderij maken van dit fotografisch kunst stuk, met het accent op stuk.. Je hebt het voor elkaar Lisz, geen idee hoe je het doet, welk Top Foto Team zit daar in hemelsnaam achter, maar 1 van de knapste dingen die ik ooit gezien heb.. die lijnen die inkadering die kleuren, alles klopt, met recht Boegbeeld van je eigenste bio hazard schoonheidsbedrijf!!!!!!!!!! En nou niet weg doen die knappe foto want dan ga ik jengelen en hengelen.. groetjes van de zelfbenoemde voorzitter van de Liszie Foto Fan Club 4 Ever (LFFC-4e afdeling Noord Nederland). Het was zeer aangenaam tjit tjat kwartetten afgelopen vannacht met industrieel ontwerpster Anna11 van een brug verder over de Ijssel, over Quadrafonie en double triple 4 setjes van de sky is de limiet. De gehele zonnige dag met een big smile heerlijk hyper rond gelopen, thnx Wtk gurrrlllliess. Ik zal Monika advies gaan vragen over hoe mijn statieportret er uit moet gaan zien.. Tegenwoordig heb ik weer lang krullende wild golvend haar.. zo anders dan militaire stikkeltjes , hoe is het om naar een kapper te gaan, tondeuse is zo gemakkelijk, zouden er nog goede kerel kappers bestaan? ik wil geen grrrrefooo coupe

   Quote:

   “The cougar (Puma concolor), also known as the puma, mountain lion, panther, or catamount, is a large cat of the family Felidae native to the Americas. Its range, from the Canadian Yukon to the southern Andes of South America, is the greatest of any large wild terrestrial mammal in the Western Hemisphere.An adaptable, generalist species, the cougar is found in every major American habitat type. It is the second heaviest cat in the Western Hemisphere, after the jaguar. Solitary by nature and nocturnal,the cougar is most closely related to smaller felines and is nearer genetically to the domestic cat than true lions.”

   http://en.wikipedia.org/wiki/Cougar

   http://en.wikipedia.org/wiki/File:The_Lioness_novel_cover.jpg

   http://en.wikipedia.org/wiki/The_Lioness_%28novel%29

  3. Jeetje Hyper, bedankt 🙂 Er verschijnt een grote glimlach op mijn gezicht. Dit geeft mij energie voor de hele dag of misschien wel voor het hele jaar. Wordt er zelfs een beetje verlegen van haha.

   Wat een prachtig dier is de Cougar, deze kende ik nog niet. Die lijnen in het gezicht..Wauww en prachtige ogen.
   Wat is jouw sterrenbeeld Hyper?

   Interessante link heb je geplaatst over de NWO. Daar ben ik de laatste jaren ook achter ben gekomen en wat een rust van binnen nu de tv zelden nog aan staat.

   Iets dat je best wel kan kijken:
   http://www.youtube.com/watch?v=mZw-1BfHFKM

 5. zinds enkele weken neem ik tot mij een bortje vla aan gevuld met yochurt en daarover heen doen curcuma en wat kanneel beide een theelepel smaakt uitstekend .en ik voel mij er goedbij .nou wat wil nog meer .

  1. Grappig recept. Maar als je het voor de gezondheid doet, houdt er dan rekening mee dat Curcuma zonder olie en zwarte peper nauwelijks de darmwand passeert.

   zie ook

   http://wapensindestrijdtegenkanker.blogspot.nl/2010/08/curcuma-longa-een-super-supplement.html

   citaat:

   “NADERE UITLEG
   De werkzame stof van kurkuma is curcumine, waarvan de poedervorm bestaat uit 5% en de capsulevorm maar liefst 95% (extract) bevat. Het is pas echt effectief in het lichaam als het wordt gebruikt in combinatie met zwarte peper (werkzaam piperine) en olijf/lijnzaadolie, of andere vetachtige substantie. Het ligt dus voor de hand om de capsulevorm te gebruiken.
   Zwarte peper werkt als een katalysator en kan de werkzaamheid van curcumine meer dan 1000x versterken! Olijf-lijnzaadolie (biologisch) of een andere vetachtige substantie dient als transporteur (dus ook naar kankercellen) omdat curcumine… niet in water oplosbaar is!
   .
   Bioperine is ook een uitzonderlijk pure en veilige vorm van piperine, de belangrijkste alka-loide in zwarte peper. Omdat Bioperine een extract is bevat het 95% werkbare stof en is het vele malen sterker dan gewone zwarte peper dat slechts 3 tot 5% van de werbare stof bevat.
   .
   AANSCHAF CAPSULEVORM
   De capsulevorm is met en zonder toevoeging zwarte peper verkrijgbaar. Het moge duidelijk zijn dat de combinatie met zwarte peper de absolute voorkeur geniet. Het is verkrijgbaar bij natuur of reformwinkels in uw omgeving of te bestellen middels internet. Kies altijd voor natuurlijke en/of biologische supplementen, dus zonder (schadelijke) toevoegingen! AOV is een gerenomeerd-betrouwbaar merk en ondermeer hier te bestellen. Kurkuma is er ook in poedervorm, maar heeft natuurlijk weinig zin gezien het lage percentage… (5 %) curcumine.

 6. Helemaal mee eens………… het weerbaar maken van het immuunsysteem, dmv. juiste voeding, beweging en juiste gedachten/gevoelens…….. Edoch ben ik blij geweest met 30 bestralingen en 2 chemo’s die het symptoom weghaalden van keelkanker… Zoals altijd… zowel het een , als het ander… en voor ieder zijn eigen unieke werkelijkheid…
  Wat een cadeautje die guru kanker!! Wat een les in nederigheid en overgave aan al wat is als liefde in verbondenheid. Van hoofdzaken naar hartzaken en zo anders als gedacht….. wonderlijk

 7. Met de huidige vol chemische voeding. Is het moeilijk het immuunsysteem gezond te houden. Wij zijn binnenkort bezig om te kijken wat wietolie op de cellen doet. Door onder de microscoop te kijken het effect op de cellen.
  Resultaat komt op you tube en twitter.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.