Advertentie

Peter den Haring en zijn TIJDGEEST-Magazine..!


Peter den Haring tijdens een demonstratie voor de vrijheid op 21 juni 2020

“EEN KRISTALLEN JUBILEUM HEET DAT:

DIE 15 JAAR JOURNALISTIEKE INSPANNING!

*

Peter den Haring en zijn TIJDGEEST-Magazine..!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

Bijna 15 jaar al, schrijft astroloog (HIER), hypnotherapeut en ‘Familie-Opsteller’ Peter den Haring (1946),  tweewekelijks voor meer dan 11.000 lezers zijn Tijdgeest Megazien vol. Korte stukjes met alternatieve informatie over spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren Meestal biedt hij er een link bij met nadere informatie of de bron, zodat de lezers er eigen onderzoek op kunnen doen. Zijn aparte gevoel voor humor en Zen-insteek staat niet iedereen aan. Hij noemt het digitale magazine zélf, een ‘klimaatneutrale redactie’. Voor geïnteresseerden: volgens de Maya-kalender is hij (5 juli 1946) een Yellow Spectral Star Lamat (de Venusster) en is zijn kin-getal 128.

Voor mensen die Peter kennen, is deze glimlach maar een verkorte uitvoering van zijn karakteristieke bulderlach..

Peter verzorgde meer dan twintig jaar lang boekrecensies voor de organisatie ‘Biblion’, de boeken-aanschafservice voor de Nederlandse bibliotheken. Artikelen en interviews van zijn hand verschenen in talloze tijdschriften, zoals Onkruid, Bres, Jonas, Spiegelbeeld, Prana, Bewust Zijn, Educare, Orthofyto, Leef NU, Happinez en Frontier Magazine..

Zijn meest gecompliceerde eigenschap is wellicht z’n nieuwsgierigheid, naar al die verschillende spirituele kijkwijzen om ons heen. Peter weet dan ook veel/’alles’ over de Tao, het Manicheïstische Christendom, Hindoeïsme, Boeddhisme, Osho/Rajneesh (natuurlijk!), Shintoïsme en Samoerais. Over de Talmoed, sjamanisme, de Brahma Kumaris, enz. enz. Een gesprek met Peter is dan altijd ook ‘verre van saai’, om het zo maar uit te drukken.

Daarnaast is hij geïnteresseerd in allerlei duidings- en orakelsystemen, zoals we de astrologie, tarot, I Tjing en runen kennen. Peter den Haring schreef acht boeken: romans, kinderboeken, vakliteratuur (‘Eed op een Dode Moeder’) en ‘Het Domino Orakel’ voor occulte liefhebbers (HIER). Zijn gele jasje valt meestal snel op bij demonstraties, getuige ook de hier geplaatste foto.

Bijzonder ook nog om te melden, vinden we het feit, dat Peter met zijn magazine, op het zakelijke platform ‘LinkedIn’, zo’n 13.000 volgers heeft! Peter wordt gesponsord door de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn, die met 15 donateurs zorgt dat dit project gratis blijft.

Peter den Haring omschrijft zijn ‘TIJDGEEST*Magazine’ (TM) als een ‘blij-makende, onorthodoxe bijdrage aan de vrije en onafhankelijke, kritische pers in Nederland.’ Op zijn website tijdgeest-magazine.nl (HIER) biedt hij onder meer een collecte van zo’n 500 foute (..) grappen aan, maar soms ook publiceert hij wat van zijn bizarre strips. Abonneren kan je dus heel eenvoudig doen HIER op die site en volledig gratis.Wil je enkele vorige edities zien, dan kan dat. Rechts op de homepage kun je op die edities klikken.

Wij wensen Peter voor de kómende 15 jaar veel succes, vooral met onze wens, dat hij daarbij zijn uniciteit zal blijven manifesteren!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.