Advertentie

Wauw, 5,9 miljoen x ‘Hoe-nu-verder-Krant’..!


X
X

Help jij mee met de verspreiding van

5.900.000 exemplaren van de ‘Hoe-Nu-Verder-Krant’..!
X

Een groep bezorgde Nederlanders heeft in samenwerking met de Vereniging Vrije Journalisten en verschillende onafhankelijke media, het initiatief genomen om voor iedere inwoner van Nederland een gratis krant uit te brengen. De Hoe Nu Verder krant. Naast informatiedeling over de staat van onze samenleving is het doel van de krant is om een maatschappelijk debat op gang te brengen over onze gezamenlijke toekomst. Onderwerpen die aan bod komen zijn de democratie, grondrechten, onderwijs, economie en gezondheid.

Een krant voor heel Nederland
Het doel is de ‘Hoe-Nu-Verder-krant’ vanaf 7 maart op ieder adres in Nederland te bezorgen. Het streven is een oplage van 5,9 miljoen stuks. 54% van het bedrag wat hiervoor nodig is, is al geworven. Met dit bedrag kunnen en ZULLEN sowieso ruim 3,1 miljoen kranten worden gedrukt en bezorgd!. Maar, om écht iedereen in Nederland een krant te kunnen aanbieden is er een crowdfund actie gestart. Iedereen kan mee helpen om de bezorging in hun eigen woonplaats of wijk financieel te ondersteunen.

Dit kan heel eenvoudig door op de donatiepagina jouw woonplaats of wijk te selecteren en dan je donatie te bepalen door het aantal kranten waarvoor je wilt bijdragen te vermenigvuldigen met 10 eurocent. Met bijvoorbeeld € 25,- financier je de bezorging op maar liefst 250 adressen in jouw woonplaats of wijk en help je mee om je omgeving bewust te maken en het gesprek op gang te brengen. Meer informatie over de Hoe Nu Verder Krant en de crowdfund-actie is te vinden op de speciale website: hoenuverder.org.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.