Advertentie

‘Oorlog tegen drugs’ blijkt compleet bedrog..!x

– ‘Oorlog tegen drugs’ onthuld als compleet bedrog –
x

Amerikaanse leger bevestigt bewaking en assistentie
van de lucratieve opiumhandel in Afganistan

Origineel Natural News, Ethan A. Huff (HIER)

december 2011 © Nederlandse vertaling: Frank Bleeker

x

Afghanistan is op dit moment verreweg de grootste teler en exporteur van opium in de wereld. Dit omvat een marktaandeel van 92 procent van de wereldwijde opiumhandel. Maar wat voor velen een schok kan zijn is, dat het Amerikaanse leger speciaal belast is met het bewaken van de Afghaanse papavervelden, waaruit de opium voort komt, ter bescherming van deze multi miljarden dollarindustrie, die Wall Street, de CIA, MI6 verrijkt en verschillende andere groeperingen die gigantisch van deze illegale drugshandel mee profiteren.

Amerikaanse soldaten in Afghanistan houden zogenaamd het telen van papavers ‘in de gaten’, zodat de wereld niet overspoeld wordt en de Afghaanse papaverboeren tóch een bron van inkomsten hebben.. Geloof jij het?

Voor de tragische gebeurtenissen op 11 september 2001 was Afghanistan nauwelijks een wereldspeler in de teelt van papavers, die zowel voor de illegale heroïnehandel als voor de farmaceutisch zuivere morfine geteeld wordt. De Taliban was in feite bezig om de plant actief te vernietigen als onderdeel van een poging om volledig van deze schadelijk plant af te komen, zoals werd gemeld in de Pittsburgh Post-Gazette van 16 februari 2001 in een artikel onder de kop: Naties’ opiumproductie zo goed als uitgeroeid (hier).

CIA verantwoordelijk voor het herstel van de opiumindustrie in Afghanistan, na 11 september 2001..!
Maar na 11 september 2001 startte het Amerikaanse militair-industrieel complex  snel een invasie in Afghanistan en begon met het vergemakkelijken van de herinvoering van de papaverindustrie van dat land. Volgens het United Nations Drug Control Program (UNDCP) – het drugscontroleprogramma van de Verenigde Naties, steeg de opiumteelt in 2002 met 657%, nadat het Amerikaanse leger onder leiding van de toenmalige president George W. Bush het land binnenviel (hier).

Een van de schaarse (!) foto’s van George Bush sr. op zijn ‘Zapata Oil’-olieplatform, in 1963, 7 jaar na oprichting van dit oliebedrijf. Het platform zou later zijn diensten op heel andere wijze bieden..

In 2009 meldde The New York Times dat de broer van de huidige President van Afghanistan, Hamid Karzai, toen al minstens acht jaar op de ‘loonlijst’ van de CIA stond. Ahmed Wali Karzai speelde een cruciale rol bij de herintroductie van de drugshandel in opium van dat land, die bekend staat als de Gouden Sikkel en de CIA financierde deze onderneming van achter de schermen (hier).

“De drugshandel in de ‘Gouden Sikkel’, die begin jaren ‘80 door de CIA gestart werd, blijft beschermd worden door de Amerikaanse Inlichtingendiensten, in samenwerking met de NAVO bezettingsmacht en het Britse leger,” schreef professor Michel Chossudovsky in een rapport uit 2007, voordat onthuld werd dat Ahmed Wali Karzai op de ‘loonlijst’ van de CIA stond. “De opbrengsten van deze lucratieve vele miljarden dollars aan smokkelwaar omvattende handel worden bij westerse banken ondergebracht. Vrijwel de gehele opbrengst komt ten goede aan zakelijke belangen en criminele bendes buiten Afghanistan”

De grote mastermind zat op zijn troon, eindelijk. George Bush sr. werd in 1976 directeur van ’s werelds meest geheime macht-achter-de-schermen: de CIA. Hij werd machtiger dan de president, die wél verantwoording moet afleggen aan zijn volk. De CIA doet zg. alles in het belang van het land, maar vooral ‘geheim’. George Bush zou later een stapje hoger stijgen, zijn CIA-macht niet meer verliezend..! Drugs waren en zijn de financiële levensader van de CIA..!

De Gouden Sikkel is de naam voor een van de belangrijkste opiumproducerende gebieden in Azië. Het gebied wordt zo genoemd omdat de vorm van het gebied aan de vorm van een sikkel doet denken. De Gouden Sikkel strekt zich over de bergachtige buitengebieden van drie landen uit; Afghanistan, Pakistan en Iran. In 1991 werd Afghanistan de grootste opiumproducent ter wereld. Hiervoor was dat Myanmar, onderdeel van de Gouden Driehoek.

De Gouden Sikkel kent een veel langere geschiedenis betreffende de opiumproductie, dan de Gouden Driehoek. Dit ondanks dat de Gouden Sikkel zich in de jaren zeventig van de twintigste eeuw ontwikkelde als een modern opium producerend gebied, nadat de Gouden Driehoek dit al in de jaren vijftig had gedaan. (zie het rapport van Michel Chossudovsky)

Maar de mainstream media probeert een ander verhaaltje aan het Amerikaanse publiek te verkopen.
FOX News bijvoorbeeld, zond in 2010 een propagandabericht uit waarin beweerd werd dat het militaire personeel de Afghaanse papavervelden moet beschermen in plaats van vernietigen, om de lokale bevolking te vriend te houden en een mogelijk ‘veiligheidsrisico’ te vermijden. Verslaggever Geraldo Rivera van FOX News staat in een rapportage schaamteloos te liegen over hoe de papaverboeren financieel gesteund worden door de Taliban, in plaats van de CIA en andere buitenlandse belangen. Kijk hier naar dit nieuwsitem:
X

X

Dus, terwijl tienduizenden Amerikanen ieder jaar beschadigde raken door, of overlijden aan een overdosis drugs, afkomstig uit de illegale opiumhandel, en het telen van onschuldige zaken als marihuana en hennep in de Verenigde Staten verboden blijven, bewaken Amerikaanse militairen actief juist die papavervelden in Afghanistan, die de wereldwijde drugshandel bevoorraden. War is a racket..!

Er is in dit plaatje dus iets stevig scheef gegroeid..

Er staan op YouTube en verder op het internet, honderden artikelen en filmpjes over de drugtrade van de CIA. Wij kozen deze eruit:

een YouTube, waarin duidelijk gemaakt wordt door een klokkenluider dat de CIA tot de nek in de heroïne-import zit:

x

* * *

DISCLAIMER (vertaler):

Dit is een vertaling van een Amerikaans artikel. Hoewel veel van wat betoogd wordt van toepassing is op de wereldwijde situatie, dienen we ons te realiseren dat sommige van de genoemde voorbeelden vooral betrekking hebben op omstandigheden in de Verenigde Staten.

* * *

x

The War on Drugs

55 Jaar ná het begin van de ‘War on Drugs’, door president Richard M. Nixon afgekondigd, zitten er zo’n 1 miljoen niet-gewelddadige overtreders van de drugswetten achter de tralies..!! De ‘War on Drugs’ is inmiddels de langstdurende én meest kostbare oorlog uit de geschiedenis van de VS. De vraag die oprijst, is hoeveel méér het land nog kan verwerken op dit gebied. Geïnspireerd door de dood van 4 familieleden aan ‘legale drugs’, maakte de Texaanse filmproducent Kevin Booth een documentaire over de ‘War on Drugs’, en waarom deze zo’n ongelooflijke zeperd is geworden..

De film maken duurde zo’n 3,5 jaar en Booth volgt leden van gangs, voormalige DEA-agenten  (anti-narcotica-afdeling van de VS), CIA-kopstukken, narcotica-rechercheurs, rechters, politici, gevangenen en beroemdheden. Meest opvallend in dit rijtje is het interview met Ricky Ross, de man die ervan wordt beschuldigd verantwoordelijk te zijn voor de Crack-epidemie. Ná de arrestatie van Ross, kwam deze erachter dat de man die hem de cocaïne leverde, voor de CIA had gewerkt..

De film heet ‘American Drug War’ en laat zien hoe geld, macht en hebzucht verantwoordelijk zijn voor het corrumperen van niet alleen de drugshandelaars, en de ‘vrienden van drugs’, maar dat ook een hele overheid wordt besmet door deze corruptie.

x

x

14 gedachten over “‘Oorlog tegen drugs’ blijkt compleet bedrog..!

 1. In een perfecte maatschappij zou er geen behoefte zijn aan alle soorten drugs die er nu circuleren . Het heten niet voor niets verdovende middelen , de onderlaag van de bevolking gebruikt het om de ellende in hun leven te ontvluchten en dan ook nog een zootje omhooggevallen commercielen die de druk van hun succes niet aankunnen .
  Door het te verbieden wordt alleen de prijs opgedreven en het criminele circuit gevoed . De arme donders worden er geen steek wijzer van , het Engelse koninklijk huis heeft er menig paleis van laten bouwen . Ze eten waarschijnlijk nog steeds een maanzaadbolletje bij het ontbijt om dit te vieren .
  Leuk weetfeitje is dat de Nederlandse naam voor Papaver slaapbol is . De papaverzaadjes ( maanzaad ) werden in de fopspeen van de baby gedaan als die huilerig was , en de baby sliep als een (klap)roos .
  Is de heroine het probleem of de gebruiker of de achtergrond van de gebruiker of de maatschappij an sich ? Vernietig al de papavervelden en men vind wel iets anders om high op te worden , voorlopig worden er alleen de rijken er rijker van , same shit as usual .

  1. nou cozmic wij gebruikten het ook voor de vogelkweek als we zo in begin januariee wilden beginnen te kweken ! dan werden de popjes en mannekes erg gijl van .

 2. En dit alles goedgekeurd door een familie die zegt bij de gratie GOD te handelen!
  De Nederlandse Handelsmaatschappij (nu ABN/Amro) wast al generaties drugsgeld wit van deze familie, maar ja GTST is zo spannend en leuk, welterusten.
  Voor eenieder die geloofd in deze familie en ze steunt; je oogst wat je zaait!

 3. Ha ha ha….En wij politieagenten opleiden in Kunduz? Een woordvoerder van het Nederlandse ministerie van Defensie houdt vol dat Afghaanse agenten ieder 420 uur (tien weken) training krijgen. Hij zegt dat de praktijklessen die op het ommuurde trainingskamp plaatsvinden worden aangevuld met lessen op de politiepost. Zo zou er vanaf volgende week twee tot drie uur per dag les worden gegeven in lezen en schrijven. Maar Sediq en ook de Afghaanse commandanten op de politieposten houden geen rekening met die extra lessen. Dienstroosters zijn niet aangepast. Agenten zeggen niet te weten dat er extra lessen zijn of wanneer die plaatsvinden, aldus de Volkskrant.

 4. Dit verklaart wellicht ook waarom alle drugs illegaal zijn en niet gelegaliseerd mogen worden door overheid. Als je dit wel zou doen dan zou de overheid in een keer 80% van alle criminaliteit opgelost hebben, kan er controle over productie en verstrekking plaatsvinden net zoals goede informatie en steun voor de gebruikers en via accijns kan een overheid dit doen zonder verlies te draaien. Het is ergens heel raar dat juist overheden drugs en vooral de productie ervan niet legaliseren maar goed, dit maakt goed duidelijk waarom dat blijkbaar niet gebeurt, de CIA zit niet op concurentie te wachten.

  1. Bush Noriega En de CIA is dan idd haar EIGEN budget kwijt; haar ‘vakantiebaantje’ om het zo te noemen..
   Heb je trouwens gezien dat de CIA eigen drones heeft en dat de door Iran in beslag genomen drone volledig anders is dan die we normaal te zien krijgen..? Het leek meer op een Stealth..!
   Kijk maar eens: http://www.nytimes.com/2011/12/09/world/middleeast/iran-shows-us-drone-on-tv-and-lodges-a-protest.html

   Heel bijzonder nu met de actuele situatie met Manuel Noriega, is de rol die Bush sr. hierin speelde. Hij en Noriega waren de dikste vriendjes..! (foto!) Scum onder elkaar.. HIER Waar Noriega eerst de dikste maatjes was met de CIA en door de VS in het zadel was geholpen (waar kennen we dat verhaaltje van..!?), moest Noriega het veld ruimen in 1983, toen hij dictator werd. De US beschuldigde hem van drugshandel (ahum..!). En HIER de officieel bekende stukken..

 5. prachtige bloemen!

  Opium is een soort zware hasj, een weldaad van moeder natuur, mits oordeelkundig gebruikt (je kan alles misbruiken; toch niet te vergelijken met chemische drugs).

 6. AND THAN THEY TALK SHIT ABOUT COLOMBIA AND THE DRUGS OVER THERE .

  I REALLY LOVE AND LIKE USA BUT IF YOU REALLY GOES DEEP AND DO YOUR SEARCH YOU WILL FIND SO MANY THINGS THAT USA GOBERMENT HAS DONE THAT IS LOGICAL THAT A LOT OF PEOPLE HATES THEM .

  AND WORST PART IS THAT ARTIKELS LIKE THIS HAS BEEN READ BY A MILLOS OF PEOPLE AND NOBODY DOES SOMETHING ABOUT IT

  1. because a millo people are a drugged out a using this a shit a on the streets or a watching zombie soap shitcom tv every day or a fake cnn news service that a produces sponsored state propaganda ‘news’ on a demand of a corrupt government like shit u f me states or puppet mini countries like a going dutch double cross Netherlands aye? But a you are a famous tv dog whisperer Cesar Milan? pleased to meet you, I a watcha your show in the middle of the night completely drugged out with a can of beer and love to see how stupid people are with a dogs and their f’ed up wives and a stupid screaming soda pop kids with the smart drugs and all because they have to sit still and shut the f up in the zombie state schools and all that or aye watch a paul & whiteman show on dutch tv about asperger guy who a gets very mad and screams at a stupid dumb assasocial worker; vanaf minuutje 20 ;

   http://www.gemistvoornmt.nl/a.aspx/14807902/0

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.