Advertentie

Corona-‘beleid’: Italiaanse minister voor rechter..!!


* * *
‘De beschuldiging is dat de verantwoordelijke minister
én het hoofd van de drugsautoriteit,
de nietsvermoedende Italiaanse bevolking,
willens en wetens aan dit risico hebben blootgesteld.”

* * *

Roberto Speranza en Nicola Magrini

*

Corona-‘beleid’: Italiaanse minister voor rechter..!!

2024 © WantToKnow.nl/be
*

Het Openbaar Ministerie van Rome doet onderzoek naar Roberto Speranza, de minister van Volksgezondheid van de Italiaanse regering, ten tijde van de COVID-maatregelen die verantwoordelijk was voor de vaccinatiecampagne in Italië. De onderzoeken zijn het resultaat van klachten met betrekking tot de zogenaamde AIFA-e-mails van het Italiaanse Geneesmiddelenbureau. Er loopt ook een onderzoek naar Nicola Magrini, de voormalige directeur van AIFA.  Dit nieuws sloeg in als een bom, werd gerapporteerd door zowel Duitse als Italiaanse nieuwsnetwerken, maar werd volledig genegeerd door de reguliere pers in Nederland, maar ook in de VS. Het was InfoWars-presentator Greg Reese die op ‘X’ dit nieuws wereldkundig maakte:

“Er loopt een onderzoek naar de voormalige Italiaanse minister van Volksgezondheid Roberto Speranza wegens moord nadat uit e-mails blijkt dat hij vanaf het allereerste begin van de vaccinaties wist dat de vaccins mensen doodden en hij de lokale gezondheidsautoriteiten opdracht had gegeven om sterfgevallen en ernstige bijwerkingen te verbergen om de Italiaanse autoriteiten gerust te stellen. burgers te verzekeren van hun veiligheid en om de vaccinatiecampagne niet in gevaar te brengen”.

Uit de publicatie van deze interne AIFA-emails bleek, dat zij zich vanaf het begin bewust waren van de gevaren van de COVID-vaccinatie. De beschuldiging is dat de verantwoordelijke minister en het hoofd van de drugsautoriteit de nietsvermoedende Italiaanse bevolking willens en wetens aan dit risico hebben blootgesteld. En ja, ze moedigden Italianen aan om zich te laten vaccineren, waarbij voor bepaalde beroepsgroepen, de mRNA-injectie zelfs verplicht werd gesteld.

Als gevolg hiervan kwamen veel bijwerkingen aan het licht, waaronder dodelijke. De onderzoeken richten zich op moord, ernstig lichamelijk letsel, en meer omdat Speranza en Magrini klaarblijkelijk instructies hebben gegeven aan de plaatselijke gezondheidsautoriteiten om de sterfgevallen en ernstige bijwerkingen die zich onmiddellijk na het begin van de vaccinaties voordeden te verbergen, om zo de vaccinatiecampagne niet in gevaar te brengen. de burgers gerust te stellen over hun veiligheid.

Dit bericht van de uitvinder van het middel, zou toch genoeg geweest moeten zijn, om in ieder geval GOED TE EVALUEREN, voordat weer een nieuwe ‘vaccinatie-ronde’ los gaat..!

Er wordt nu verwacht dat de verantwoordelijke minister en het hoofd van AIFA zich zullen verantwoorden voor deze acties. Volgens de klachten van de politievakbonden en de financiële politie, maar ook van de particuliere organisatie ‘Listen to Me’, die 4.200 mensen vertegenwoordigt die door vaccins in Italië zijn beschadigd, werden politieagenten en leraren onderworpen aan verplichte COVID-vaccinatie. De voormalige minister van Volksgezondheid, Roberto Speranza, maakte trots de vaccinatiestatistieken in Italië bekendmaakt.

“We hebben nu een enorm significant percentage van de gevaccineerde mensen in Italië bereikt, 89,41%. Daarom is momenteel in Italië iets meer dan 10% van de bevolking nog steeds niet gevaccineerd.”

Ook voormalige premier Giuseppe Conte geconfronteerd met Covid-onderzoek..!
Conte, ex-minister van Volksgezondheid en 17 andere politici zijn onderzocht, op verdenking van ‘verergerde verwijtbare epidemie’ en doodslag. Italiaanse aanklagers hebben de voormalige premier Giuseppe Conte (HIER) , de voormalige minister van Volksgezondheid Roberto Speranza en 17 anderen onderzocht op verdenking van ‘verergerde verwijtbare epidemie’ en doodslag, in verband met de reactie van de regering aan het begin van de coronaviruspandemie.

Uit ALLES blijkt, dat in Nederland deze ‘voorzitter’ van de Gezondheidsraad, VOLLEDIG in het duister tastte, bij zijn adviezen rondom de toediening van de mRNA-injectie. Een EXPERIMENTEEL MIDDEL, waarmee -zo is inmiddels overduidelijk gebleken- Pfizer fraude pleegde bij de research naar het ‘middel’…

Het onderzoek, gelanceerd door aanklagers in Bergamo, de provincie Lombardije die het zwaarst werd getroffen tijdens de eerste golf van het virus, volgt op een voorlopig onderzoek dat medio 2020 begon en werd aangestuurd door familieleden van Covid-19-slachtoffers. Speranza, die minister van Volksgezondheid bleef tot de val van de regering van Mario Draghi afgelopen zomer, zei dat hij zich “zeer sereen en zeker” voelde dat hij altijd “met discipline en eer had gehandeld in het exclusieve belang van het land”.

Welnu, Roberto Speranza wordt inmiddels onderzocht wegens leugens die hij zou hebben verteld over vaccins. Tot de misdaden waarvan hij wordt beschuldigd behoren ‘ideologische leugens en moord’. In een vrijgegeven officieel document, staat dat de voormalige minister, Roberto Speranza, samen met Nicola Magrini, de voormalige algemeen directeur van AIFA, beiden zijn geregistreerd in de onderzoeksdossiers van het Openbaar Ministerie in Rome.

Consuelo Locati, wiens vader aan Covid-19 stierf, is de advocate van die de families die deze zaak zijn gestart, via aangifte bij het OM. Zij vertegenwoordigt hen en zal mede het onderzoek leiden. Haar opmerking laat zich niet mis-verstaan:

“Het bloedbad in Bergamo en Lombardije zal worden herschreven; we voelen ons gerespecteerd omdat de openbare aanklager onze dierbaren die er niet meer zijn eer heeft bewezen en antwoorden geeft op de vragen die we drie jaar geleden begonnen te stellen. In al die tijd hebben de instellingen nooit antwoorden gegeven; in plaats daarvan probeerden ze het verhaal te herschrijven.”

De vraag is in hoeveel landen een dergelijk actie zal gaan plaatsvinden.. Zie je het al voor je.. In Nederland Marion Koopmans, Jaap van Dissel en Hugo de Jonge in het beklaagdenbankje..?

Wist je het Filipijnse Huis van Afgevaardigden onlangs heeft gestemd voor een onderzoek naar de mysterieuze golf van onverklaarde sterfgevallen, die in 2021 ruim 260.000 bedroeg en in 2022 ongeveer 67.000. Daar lijkt het er echter op, dat het overheidsonderzoek naar ‘schokkende’ onverklaarde sterfgevallen, belemmerd is, nádat het land een krachtige aardbeving met een kracht van 7,6 op de schaal van Richter heeft meegemaakt.

Ook dit vond in Italië plaats..!
Begin mei, tijdens de International Covid Summit in het Europees Parlement, deed de Italiaanse neuroloog Dr. Rosanna Chifari Negri brisante uitspraken over de covidprik. De specialist zei dat het mRNA-injectie gedurende lange tijd grote hoeveelheden spike-eiwit produceert in het lichaam. “We weten niet hoelang. Wel weten we dat het een gif is. Een gif dat ons lichaam continu blijft produceren.”

Er is ook officieel bewijs dat ze neurodegeneratieve ziekten kunnen veroorzaken, waaronder alzheimer, parkinson, beroerte en de ziekte van Creutzfeldt-Jakob. Dr. Rosanna Chifari pleit dan ook met klem voor verder onderzoek om het brein van pasgeborenen te beschermen. De neuroloog vindt daarnaast dat overheden het boosterbeleid dienen te heroverwegen, op basis van ERNSTIGE SIGNALEN VAN HEFTIGE BIJWERKINGEN. Volgens de arts moeten alle prikcampagnes onmiddellijk worden gestaakt. Deze heftige uitspraak die zij tijden deze meeting in het EU-parlement deed, kreeg een klaterend applaus als reactie:

“Wij kunnen bevestigen dat het coronavaccin – we weten al dat het geen vaccin is – een biowapen en misdaad tegen de menselijkheid is,”

* * *

1 gedachte over “Corona-‘beleid’: Italiaanse minister voor rechter..!!

  1. Als de minister van Volksgezondheid heeft beweerd dat er geen bijwerkingen op de lange termijn zijn, en later blijkt dat deze bewering onjuist is, kan hij wettelijk aansprakelijk worden gesteld voor schade die is veroorzaakt aan personen die op deze bewering hebben vertrouwd.

    Het bewust doen van valse beweringen over bijwerkingen van een vaccin door een minister van volksgezondheid, ondanks kennis van het tegendeel, zou echter een zeer ernstige vorm van nalatigheid zijn. Een dergelijke handeling kan worden gezien als opzettelijk schade toebrengen aan het publiek.

    https://frikandellenpolitiek.substack.com/p/bijwerkingen-daar-kunnen-we-duidelijk

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.