Advertentie

De folder is klaar..!


Vorige week was ik bij een meeting van bezorgde mensen.. Het klinkt als een zwaar verhaal, maar het thema waarvoor we gekomen waren, was dat niet ‘Strijdbaarheid tégen vaccinaties’. Naar mijn gevoel was het een bijzonder waardevolle bijeenkomst, waar het onderstaande verhaal een deel van is.

Een van die zaken waarover werd gesproken is de volgende:

Hoe vaak heb jij niet gemerkt dat het verhaal áchter de vaccinaties bijna niet uit te leggen is; dat het vaak een verhaal is tégen de vooringenomenheid van de luisteraar. Een luisteraar die op zijn beurt in het volste recht staat om kritisch te zijn naar jouw praatjes.. Want dát zijn het natuurlijk voor deze man of vrouw, ‘praatjes’. Totdat jij in staat bent om je oprechte bezorgdheid te onderbouwen met informatie die de ander begrijpt en ook kan delen.

Als het voor veel artsen al één groot vraagteken is, wát er eigenlijk in die spuit zit? Hoe moet jij dit dan weten? Gewoon maar blind vertrouwen..? Of jezelf informeren over de achtergronden van de 'noodzakelijke' vaccinaties.
Als het voor veel artsen al één groot vraagteken is, wát er eigenlijk in die spuit zit, hoe moet jij dit dan weten? Gewoon maar blind vertrouwen.., of jezelf EN ANDEREN informeren over de achtergronden van de 'noodzakelijke' vaccinaties..?

Inhoudelijk is het thema vaccinaties natuurlijk ook niet een van de makkelijkste; veel feiten, technische details, weetjes etc. maken het voor jou als verteller niet eenvoudig dit allemaal te onthouden. Had je maar een foldertje bij de hand…

Het idee om een folder te maken die je als ‘gewoon mens’ kunt uitdelen aan familie, vrienden en collega’s en anderen die je daarvoor in aanmerking vindt komen, vond veel waardering. Want waarom zou het maken en uitdelen van folders en dergelijke, alleen voorbehouden zijn aan bedrijven en organisaties..?

Kortom, de folder met informatie over vaccinaties is klaar!

Hierbij kun je deze downloaden en op je printer, op het werk of thuis, uitdraaien. De opmaak is zodanig dat je een velletje aan 2 zijden kunt printen en het velletje daarna in 3-en kunt vouwen. Het ziet er dus heel professioneel uit, MAAR HET GAAT VANZELFSPREKEND OM DE INHOUD.

Lees de eenvoudig leesbare tekst eens door en je zult zien dat moeilijke gesprekken hierover tot het verleden horen! Elke paragraaf geeft aanleiding om dieper door te dringen in elkaars beweegredenen om wel of niet te vaccineren. Aanleiding om dieper de achterkanten van het hele vaccinatie-wereldje te belichten.

HIER DOWNLOAD JE DE FOLDER. (pdf)

Heb je nog nooit een velletje papier 2-zijdig afgedrukt..? Nou dan wordt het toch echt eens tijd, al was het maar vanuit milieu-oogpunt! En natuurlijk kun je de pdf doorsturen, maar een geprint velletje laat zich toch even makkelijker lezen..

Dubbelzijdig printen is echt heel eenvoudig te doen door een printopdracht te geven en het velletje dat dan afgedrukt is, weer in de printerla te leggen. Maar vaak zitten er op het printprogramma van je printer ook opdrachten die je printer dit automatisch laten doen. DOEN DUS! Deel het verhaal uit en praat erover met elkaar.

Het informeren van de mensen om je heen waar je om geeft is het waard! Succes.

Met dank aan de mannen Herman en Marco van Groundcrew Amsterdam die deze folder hebben gemaakt en de redelijk gecompliceerde materie toegankelijk hebben gemaakt. Chapeau! HIER is hun website.

Advertentie

63 thoughts on “De folder is klaar..!

 1. tjonge jonge ik ben helemaal om !!
  en nu even serieus

  -informatie van de overheid
  via de site van de rivm kun je alle mogelijke informatie vinden.

  – schadelijkheid van het griep virus
  de verwachting was dat het virus van de zelfde grote wat als bv de Spaanse griep gelukkig viel het mee. zoals te lezen valt op de site van de rivm.

  – onvoldoende getest ?
  het vaccin is het zelfde gebleven alleen het antigeen verandert , als er een niet type spiegel op je auto komt moet hij dan weer van voor tot achter gecontroleerd worden ? dus voldoende getest.

  – beperkte aansprakelijkheid
  lijkt me logisch, er is altijd een kans dat het mis gaat met wat je ook doet. mochten er echt fouten in zitten zijn ze zeker aansprakelijk te stellen.

  – omstreden hulpstoffen
  de vermeende giftig heid van de stoffen in het vaccin, is sterk overtroffen , het gaat om de toxische drempel , als je maar genoeg water drinkt bv 6 liter in korte tijd is water ook toxisch.

  – varkens griep 1976
  griep virussen veranderen, die van 1976 zal niet exact de zelfde wezen als die van nu
  Antigene drift
  Antigene drift is het proces waarbij het influenzavirus zich langzaam maar zeker door natuurlijke mutatie van samenstelling wijzigt ten einde het immuunsysteem van gastheren te omzeilen. Door antigene drift verandert het virus door de tijd heen van genetische samenstelling. Hierbij kan de samenstelling van de eiwitmantel veranderen in andere typen hemagglutinine of neuraminidase, maar ook de interne RNA samenstelling.
  Zo goed als alle influenzavirussen veranderen nagenoeg jaarlijks. Dit komt omdat influenzavirussen geen mogelijkheid hebben om fouten in hun RNA te controleren of te herstellen. Wanneer een virus een gastcel infecteert gebruikt het de interne mechanismen in de gastcel om zich te vermenigvuldigen. Er worden dan kopieën van het virus RNA gemaakt, waarbij kopieerfouten kunnen optreden. De nieuwgevormde virussen zijn dan van een andere streng dan het originele virus. Deze nieuwe virusstreng kan dan mensen of dieren infecteren die wel al resistent waren voor de originele streng omdat het immuunsysteem de nieuwe streng niet meer herkent.
  Antigene shift
  Antigene drift staat recht tegenover antigene shift, wat doelt op de plotslinge recombinatie van twee of meer bekende strengen influenza in een compleet nieuwe influenzavirus.
  Antigene drift vindt plaats in alle typen influenza, zoals influenza A, B en C. Antigene shift echter vindt alleen plaats bij het influenza A-virus omdat dit virus meer dan alleen mensen kan infecteren. Het kan namelijk ook andere zoogdieren en vogels infecteren, wat influenza A de mogelijkheid geeft om de eiwitmantel grondig te reorganiseren.

  – vrijwillige vaccinaties ?
  in nl is het vrij willig !
  volgens de rechten van de mens blijft dat vrijwillig !

  – de belangen verstrengeling is niet handig

  conclusie het hele foldertje is een grote hoop onzin en bang makerij, niet meer niets minder.

  Vriendelijke Groet de gait der gaiten !!

 2. @ Reptielo
  ik denk ook niet dat guido enige toekomst visie heeft.
  + hij reageert snippig op kritiek.
  en de waarheid kan hij ook niet aan.

  het zal me ook niks verbazen dat hij sommige berichtjes onder valse namen schrijft .

 3. En nu de inhoud:

  In een griepprik zitten de volgende gifstoffen:
  Ethyleen glycol = antivries; Phenol = een desinfecteringsmiddel; Formaldehyde = kankerverwekkende stof;
  Aluminium = deeltjes die je hersencellen aantasten; Thimerosal (kwik) =
  desinfecteringsmiddel tast immuunsysteem aan en veroorzaakt
  hersenbeschadiging; Neomycin & Streptomycin = anti-biotisch en
  geeft allergische reacties.

  DPT – Difterie en Tetanus Toxoide en Pertussis Vaccine
  SmithKline Beecham Pharmeceuticals 800-366-8900 x5231
  Wat zit er in? Aluminium fosfate, formaldehyde, ammonium sulfaat,
  Rode bloedcellen van schapen, glycerol, sodium chloride, thimerosal
  medium: porcine (PIG) pancreatic hydrolsate van kaasstof.

  Hepatitis B
  SmithKline Beecham Pharmaceuticals 800-633-8900 x5231
  Inhoud: aluminum hydroxide, thimerosal.
  Medium: gist (mogelijk 5% overblijfsel).

  MMR
  (mazelen, bof, rode hond)
  Levende virussen vaccin Merck & Co., Inc. 800-934-5556
  Inhoud: sorbitol, neomycin, gehydroliseerde gelatine.
  Mediums: M&M kippen-embryo.
  Rode Hond (Rubella) – Human diploid cells (van menselijke foetus weefsel). Diploïde betekent: het aanwezig zijn in de lichaamscellen van het normale aantal menselijke chromosomen, in dit geval van foetussen)

  Vaccines gegroeid in geaborteerde foetus cel culturen:
  Waterpokken, VARIVAX: Merck
  Hepatitis A, VAQTA: Merck
  Polio (oral), Poliovac, Canada: ConnaughtPolio,
  IMOVAX: Connaught
  Rabiës, Imovax: Pasteur Merieux
  Rode Hond, MERUVAX: Merck

  Als we naar de ingrediënten kijken zien we een aantal ronduit bizarre zaken staan.

  Thimerosal (kwik)

  Allereerst thimerosal, een product dat hoofdzakelijk uit kwik bestaat, kwik is zo’n beetje de meest giftige stof voor de mens. Mensen die met kwik werken (dimethyl kwik) hebben speciale handschoenen aan die voorkomen dat er kwik op hun huid komt, een druppel op je huid is al genoeg om binnen een paar maanden te sterven. Een ander zeer nare eigenschap van kwik is dat hoeveelheden die je niet doden zich ophopen in je hersenen en daar letterlijk je hersenweefsel wegvreten. Dit proces stopt ook niet, eenmaal in je hersenen blijft het kwik jaar in jaar uit zijn vernietigende werk doen. Wat doet dit in hemelsnaam in een vaccin? Als reden wordt opgegeven dat het er is om bacterie groei tegen te gaan in het vaccin. Inmiddels blijkt uit jarenlange studies dat kwik bovenaan de lijst staat als de veroorzaker van ziekten als Alzheimer. Een vooraanstaand onderzoeker stelt zelfs dat het opeenvolgend nemen van drie griepprikken je kans op Alzheimer met een factor TIEN toeneemt. Dit kan ook verklaren waarom er de laatste 10 jaar een explosie is en het aantal gevallen van Alzheimer en de aanwezigheid van Thimerosal in vaccins. Thimerosal staat ook als hoofdverdachte in de lijst als het gaat om de explosieve toename van Autisme. Alleen al in de Staat California tonen officiële cijfers aan dat 10 jaar geleden 1 op de 2000 kinderen aan Autisme leed, terwijl dat getal inmiddels ligt op 1 op de 165. Kinderen die door een vaccinatie Autistisch zijn geworden verslechteren met de jaren alleen maar, dit komt omdat het kwik zijn vernietigende werking in de hersenen blijft doen.

  Er zijn alternatieve voor Thimerosal, maar vaccinaties zonder Thimerosal zijn nog steeds zeer beperkt beschikbaar.

  Formaldehyde

  Nog zo’n bizarre stof die zijn weg vindt in de cocktail van een vaccin. Formaldehyde is bekend in het gebruik om dode mensen of dieren te conserveren. De bekende kikker in het glas met vloeistof in het laboratorium op school of universiteit ligt dus in een bad van Formaldehyde. Wat doet dit in een vaccin en wat heeft dit in hemelsnaam te maken met het voorkomen van een griep? Onderzoek naar de werking van Formaldehyde hebben aangetoond dat het een kankerverwekkende stof is.

  Ethyleen glycol

  Een chemische stof die we gebruiken als koelvloeistof in de radiator van uw auto of motorfiets. Bekend is dat 30 milliliter al dodelijk is, het is dus een zeer giftige stof. Tja, wat moet ik hier nog aan toevoegen?

  Aluminium

  Afhankelijk van de hoeveelheid die we binnen krijgen, kan aluminium kanker aan long, borst en blaas veroorzaken en is er een relatie met Alzheimer.

  Human diploid cells, gemaakt van menselijke foetus weefsel

  Veel mensen hebben een mening over wel of geen wetgeving rondom abortus, maar vrijwel niemand is zich bewust wat er gebeurd met al die dode foetussen. Nou, ik kan u melden dat er levendig in gehandeld wordt, de meeste dode foetussen belanden dus in vaccinaties, de rest als collagen in gezichtcrèmes (kijkt u maar eens op de verpakking en weet dat u cellen van een dode foetus op uw gezicht smeert). Het is niet alleen een walgelijk gegeven, maar er is ook nog eens sprake van kannibalisme, ronduit gruwelijk. Wederom, wat doet een foetus in een vaccin?

  Golfoorlog experimentele vaccinaties

  Ik zou nog even terugkomen op de vaccinaties die de Amerikaanse militaire hebben gekregen voordat de golfoorlog uitbrak in 1991. Het betrof experimentele vaccinaties tegen chemische en bacteriologische wapens. De gevolgen bleken ingrijpend, vele werden direct ziek, andere pas maanden later. Van de 650.000 ingezette militaire die deze vaccinatie ondergingen, raakte er 250.000 totaal arbeidsongeschikt. Nog eens 200.000 militaire raakte deels arbeidsongeschikt, wat het totaal brengt op zo’n 450.000 militaire, oftewel tweederde van alle gevaccineerde mannen en vrouwen.

  Een duidelijk en vreselijk voorbeeld hoe gevaarlijk vaccinaties kunnen zijn.

  Ons immuun systeem behoord ons te beschermen

  Ons immuunsysteem is er niet voor niets, het is er om ons te beschermen tegen allerlei ziekten, bekend en onbekend. Komen we in contact met een bacterie of virus, dan moet deze zich eerst een weg banen langs diverse verdediging mechanisme. Onze huid is zo’n eerste barrière, inhaleren we ziekten, dan dienen onze longen als barrière. Ziekten die we via ons drinken of eten binnenkrijgen zullen ook hier via maag of darmstelsel een weg moeten banen naar onze bloedbaan. Een vaccinatie omzeilt al deze natuurlijke beschermingslagen, het levende virus (plus al dat andere gif) komt vrijwel direct in onze bloedbaan terecht.

  Overdenking

  Dit alles is maar een tipje van de ijsberg, in de kolom artikelen zal ik zoveel mogelijk goed onderbouwde informatie verzamelen. Het zal uw denken over vaccinaties voor altijd veranderen en ook u zult zich gaan afvragen of de gezondheidsrisico’s van een vaccin niet groter zijn dan de dreiging van een epidemie. Overigens, zowel in de grote griepepidemie van 1918 (Spaanse Griep) alsook in een epidemie die in Duitsland vele het leven kosten, is van bekend dat de meeste doden vielen onder diegene die een vaccinatie hadden ondergaan. Hierover zal ik informatie verzamelen, aangezien er voldoende data bestaat om aan te tonen dat vaccinaties juist eerder een epidemie veroorzaken dan tegengaan.

  Veel deskundige op het gebied van vaccinaties vergelijken het nemen van een vaccinatie met het spelen van Russies Roulette.

  Als laatste wil ik u nog meegeven, een goed functionerend afweer systeem voorkomt dat u slachtoffer wordt van een bacterie of een virus. Het is dus beter om uw immuunsysteem te optimaliseren door een gezonde levensstijl, dan met een slecht immuunsysteem te vertrouwen op een vaccinatie. In mijn sectie gezondheid zal ik veel aandacht schenken aan welke keuzen u kunt maken die uw algehele gezondheid ten goede zal komen.

 4. @Gait: de inhoud van Paul’s reactie zou je als waarheid kunnen zien, als je tenminste je blinddoek afdoet..
  Maar ga rustig door met je vooringenomen kwakzalverij-verhalen. Vooral die vooringenomenheid, waarvan je zélf menigeen hier beschuldigd…

 5. Veel heibel over weinig kwik
  Gepubliceerd: 5 november 2007 12:15 | Gewijzigd: 5 november 2007 15:32
  Mogelijke schade door kwik in vaccins heeft in de VS tot onrust geleid. In Nederland is geen reden voor bezorgdheid.
  Door Femke van ’t Hof

  (Foto AP)
  Veel ouders van autistische kinderen in de Verenigde Staten waren ervan overtuigd: de ziekte was het gevolg van de overdosis kwik die hun kinderen via vaccins hadden binnengekregen. Ze weigerden verdere vaccinatie, en ze spanden rechtszaken aan. Maar Amerikaanse onderzoekers zien geen schadelijke effecten van vaccins op het neuropsychologisch functioneren, zo schrijven ze in de New England Journal of Medicin van 27 september.

  Zolang er vaccins zijn, vanaf de jaren dertig van de vorige eeuw, zijn er vaccins waar thimerosal als conserveringsmiddel in zit. In Nederland is het middel nooit gebruikt binnen het rijksvaccinatieprogramma dat in de jaren zestig ontstond. Het zit wel in de tetanusprik voor volwassenen. Toch zijn er ook Nederlandse anti-vaccinatiewebsites te vinden die waarschuwen voor kwik in vaccins. In Amerika zat tot 2000 thimerosal in alle kindervaccins. De ophef rond het middel is daar nog lang niet voorbij, want er liggen nog voor miljoenen dollars schadeclaims op een beoordeling te wachten.

  himerosal bestaat voor de helft uit kwik. Kwik is in hoge dosis schadelijk voor het zenuwstelsel, dat is wel zeker. In de jaren tachtig steeg het aantal nieuwe gevallen van autisme in de Verenigde Staten gelijktijdig met de hoeveelheid thimerosal die kinderen bij vaccinatie binnen kregen. Dat was verdacht.

  Hoewel er nooit duidelijk bijwerkingen zijn aangetoond van de kleine hoeveelheid kwik in vaccins, is het in verband gebracht met ontwikkelingsstoornissen en neurologische problemen, zoals taalachterstand, tics en autisme. Sinds de jaren tachtig steeg het aantal vaccins met thimerosal vrijwel ongemerkt, tot in mei 1999 de Amerikaanse Food and Drug Administration constateerde dat Amerikaanse baby’s al voor ze een half jaar oud waren 187,5 microgram kwik kregen ingeënt. Dat was gemiddeld meer dan de maximaal toegestane dagelijkse hoeveelheid van 0,1 microgram per kilo lichaamsgewicht.

  Alleen, die grens van 0,1 microgram was gebaseerd op de schadelijkheid van methylkwik in vis. In thimerosal zit ethylkwik en dat wordt veel sneller afgebroken en uitgescheiden dan methylkwik. Ethylkwik komt ook minder snel in de hersenen terecht.

  Van methylkwik zijn nadelige effecten gezien bij neuropsychologische tests die werden afgenomen bij kinderen in kustgebieden. Die aten veel vis. Maar er zijn ook onderzoeken waaruit geen effect bleek. Ethylkwik is beduidend minder schadelijk. Het kan in doseringen boven 3 milligram per kilo lichaamsgewicht stollingsstoornissen en schade aan het centrale zenuwstelsel veroorzaken.

  Onrust In juli 1999, enkele maanden na het bericht van de FDA over de te hoge dosis kwik in vaccins, moesten de Amerikaanse farmaceutische bedrijven zo snel mogelijk vaccins zonder conserveermiddel ontwikkelen. Ook werd het vaccinatieprogramma aangepast, zodat de kleinsten minder prikken kregen.

  In 2003 nam de onrust toe: consultatiebureaus hadden gegevens uit de jaren negentig boven water gehaald waaruit bleek dat uitgebreid gevaccineerde kinderen iets vaker tics of een lichte taalachterstand hadden dan minder vaak gevaccineerde kinderen. Het was een kwalitatief niet zo goede studie. Daarom is er later beter onderzoek gedaan. Daarvan zijn de resultaten dus nu naar buiten gebracht, in de New England Journal of Medicin. 1047 kinderen van 7 tot 10 jaar oud deden een neuropsychologische test, waarin werd gekeken naar verbale en motorische vaardigheden, en ook naar hyperactiviteit, stotteren en tics. Op enkele onderdelen scoorden kinderen met een hoge inname van thimerosal (tot 200 microgram in hun eerste zeven levensmaanden) gemiddeld net iets slechter. Hieronder vielen ook de tics en enkele taaltesten. Maar op andere punten waren ze juist wat beter. De conclusie is dat de testscores geen duidelijk verband hebben met thimerosal.

  Wat nog steeds niet is onderzocht, is de relatie tussen thimerosal en autisme. Critici wijzen er steeds op dat de neurologische verschijnselen van een overdosis kwik, zoals spierzwakte en spraakproblemen, helemaal niet lijken op de motorische kenmerken die bij autisme worden gezien.

  Hoewel het verband tussen thimerosal en autisme nooit wetenschappelijk is aangetoond, hebben meer dan 5000 Amerikaans ouders van autistische kinderen een claim bij de overheid ingediend, in de hoop dat ze vergoeding zouden krijgen uit een speciaal fonds voor algemene gezondheidsklachten na vaccinatie. Dit fonds heeft 2 miljard dollar in kas, afkomstig van een kleine toeslag op ieder vaccin. Tot nu toe zijn er 2.000 uitkeringen van gemiddeld 850.000 dollar toegekend aan bijvoorbeeld kinderen die door het vaccin een polio- of kinkhoest-infectie opliepen. In de VS werd – Nederland deed dat nooit – tot voor kort een poliovaccin gebruikt met levend verzwakt virus dat kon terugmuteren naar een agressieve variant. Maar autisme staat niet op de lijst van vaccinatie-bijwerkingen, zodat tot nu toe geen enkele aanklacht is toegewezen. De ouders van autistische kinderen die schade claimen wachten op onderzoek dat wel een verband aantoont.

  conserveermiddel In Nederland is die cultuur van rechtszaken er niet, mogelijk omdat thimerosal nooit een ingrediënt is geweest van vaccins voor kinderen. Rudy Burgmeijer, hoofd medische informatie van het Nederlands Vaccin Instituut: “In Nederland werden tot voor kort de meeste vaccins niet geproduceerd door internationale farmaceutische bedrijven. Toevallig worden in Nederland andere conserveermiddelen gebruikt, zoals 2-fenoxyethanol. Ook kunnen er kleine hoeveelheden formaldehyde in vaccins zitten, als overblijfsel van het productieproces of soms ook als conserveermiddel. Formaldehyde is een kankerverwekkende stof die onder andere in tabaksrook zit. Maar de concentratie in vaccins is zo laag dat ze niet in verhouding staat tot wat je in je hele leven binnenkrijgt via voeding of inademing.” Jeroen Sloendregt, voorzitter van de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken, denkt hier minder makkelijk over. “Bij vaccineren passeer je de normale filtersystemen in de longen en darmen, die er bij inademing of voeding wel tussen zitten. De effectieve dosis conserveermiddel zou dus hoger kunnen zijn, daarover is gewoon te weinig bekend. Bovendien blijft het kankerverwekkend, ongeacht de hoeveelheid.”

  Sinds het bericht in 1999 zijn steeds meer vaccins in thimerosal-vrije vorm op de markt gekomen. In westerse landen zit het nog in tetanus- en griepprikken. In ontwikkelingslanden is het gebruik ervan nog wel gangbaar, omdat de thimerosal-vrije vaccins te duur zijn.

 6. Heerlijk zo hè Gait, hele stukken copy-pasten..?! Misschien had je deze zin over het hoofd gezien:
  “Ethylkwik is beduidend minder schadelijk.” in je gekopieerde stuk. Minder schadelijk dan wat.. Het punt is, dát het schadelijk is.

  Kwik als conserveermiddel… Een van de giftigste metalen spuit je in bij babies. En gewoon goedpraten. “Minder schadelijk dan andere soorten kwik”…

  http://www.rollingstone.com/politics/story/7395411/deadly_immunity/

  Volgende stap is wellicht dat ouders zélf bij dienen te gaan houden, net als bij GSM-straling, dat de kritische dosis niet wordt overschreden… Zodat je lekker de ouders aansprakelijk kunt houden en in het geval van GSM, de gebruiker.
  “Tja, moet je maar niet zoveel bellen, we hebben het gezegd”…

 7. @ Gait

  Ik hoef geen websites of info te verzalemen om te zien dat we in een verotte winst wereld leven.

  Die vaccins stinken gewoon, is gewoon zo overduidelijk hoe de media de angst onder het volk brengt

  En om het te vergelijken met de Spaanse griep is helemaal belachelijk.

  Toen de Spaanse griep uitbrak wist men nog niet eens hoe je besmet kon raken.
  Men had een lage weerstand/hygiëne na de 1e Wereldoorlog en de penisciline was nog niet uitgevonden!

  Vaccins zijn al gekocht en moeten gewoon kwijt, of het nu rotzooi is of niet, ik doe niet aan die ziekelijke handel mee. PERIOD!

 8. @ guido

  even een linkje met bewijs dat paul zijn informatie ook heeft gekopieerd.

  http://www.google.nl/search?hl=nl&q=Allereerst+thimerosal,+een+product+dat+hoofdzakelijk+uit+kwik+bestaat,+kwik+is+zo%E2%80%99n+beetje+de+meest+giftige+stof+voor+de+mens.+Mensen+die+met+kwik+werken+(dimethyl+kwik)+hebben+speciale+handschoenen+aan+die+voorkomen+dat+er+kwik+op+hun+huid+komt,+een+druppel+op+je+huid+is+al+genoeg+om+binnen+een+paar+maanden+te+sterven.+Een+ander+zeer+nare+eigenschap+van+kwik+is+dat+hoeveelheden+die+je+niet+doden+zich+ophopen+in+je+hersenen+en+daar+letterlijk+je+hersenweefsel+wegvreten.+Dit+proces+stopt+ook+niet,+eenmaal+in+je+hersenen+blijft+het+kwik+jaar+in+jaar+uit+zijn+vernietigende+werk+doen.+Wat+doet+dit+in+hemelsnaam+in+een+vaccin%3F+Als+reden+wordt+opgegeven+dat+het+er+is+om+bacterie+groei+tegen+te+gaan+in+het+vaccin.+Inmiddels+blijkt+uit+jarenlange+studies+dat+kwik+bovenaan+de+lijst+staat+als+de+veroorzaker+van+ziekten+als+Alzheimer.+Een+vooraanstaand+onderzoeker+stelt+zelfs+dat+het+opeenvolgend+nemen+van+drie+griepprikken+je+kans+op+Alzheimer+met+een+factor+TIEN+toeneemt.+Dit+kan+ook+verklaren+waarom+er+de+laatste+10+jaar+een+explosie+is+en+het+aantal+gevallen+van+Alzheimer+en+de+aanwezigheid+van+Thimerosal+in+vaccins.+Thimerosal+staat+ook+als+hoofdverdachte+in+de+lijst+als+het+gaat+om+de+explosieve+toename+van+Autisme.+Alleen+al+in+de+Staat+California+tonen+offici%C3%ABle+cijfers+aan+dat+10+jaar+geleden+1+op+de+2000+kinderen+aan+Autisme+leed,+terwijl+dat+getal+inmiddels+ligt+op+1+op+de+165.+Kinderen+die+door+een+vaccinatie+Autistisch+zijn+geworden+verslechteren+met+de+jaren+alleen+maar,+dit+komt+omdat+het+kwik+zijn+vernietigende+werking+in+de+hersenen+blijft+doen.&meta=

 9. Nog wat aanvullende informatie: Thiomersal zit wel degelijk in de griepvaccins, Pandemrix, Daronrix, Prepandemic en Prepandrix, alle van GSK en deze zullen zonder twijfel ook aan kinderen worden toegediend. Daronrix en Pandemrix zijn 2 van de 4 goedgekeurde vaccins in Europa.

 10. Nou Guido wederom goed lezen !!

  http://skeptico.blogs.com/skeptico/2005/06/robert_f_kenned.html
  ik ga nu lekker aan de koffie , met lekker veel caffeine !

  en niet boos worden hoor , verdrietig mag wel natuurlijk want die Kennedy heeft een wonderlijke voorstelling van zaken !

  en ik dacht dat volgens jullie de Kennedy’s banden hadden met de bilderbergergroep, illuminatie, Freemasons enz en de hele wereld bevolking naar 500 miljoen personen wilden terug brengen ?

  misschien geeft hij daarom wel desinformatie over de vaccinaties, en neemt hij de vaccinaties zelf lekker wel.

 11. Neem een lekker neusspray-vaccinatie bij de koffie; dubbele werking gegarandeerd. En door de minder schadelijke thimerosal, zul je voor de spiegel ook de temperatuur kunnen aflezen op je neus.
  Pak meteen de laatste kwik, kwek en kwak erbij, voor de mogelijk volgende copy-paste.
  Mijn vraag en van zovelen hier, aan jouw adres, is: wat je er zélf van vindt..
  Boos? Boos? Hoe kom je erbij. Zou je wel leuk vinden nietwaar?

 12. ach guido, mooie subjectieve inleidingen schrijver met zwaar commercieele belangen in groenbeheer bv ?
  http://www.greenmotion.nl/catalog/product/view/id/20/s/ecobutton/category/14/
  dat verkoop je toch ? schrijf er dan ook bij dat je je pc zo kunt instellen dat je de uit knop ook in kan stellen als slaap of suspend knop
  “hier kom ik nog op terug”

  tja je zult je eigen toko nooit tegen spreken , maar dat maakt ook niet uit

  nogmaals een stof is pas schadelijk als een bepaalde drempel bereikt is.

  onder die drempel is er niks aan de hand.

  de stukjes die ik heb gekopieerd hebben een bron vermelding en of de schrijver van het stuk staat er bij.

  waarom geef je je geen antwoord op de twijfels van mij over dhr kennedy .

  mijn mening over het vaccineren, het lijkt me een goede zaak. niks meer niks minder , en dat er in elk bedrijf kloten rondlopen is bekend.
  met dubbele agenda’s enz

  maar nu even terug.
  hoe kun je over milieubewust praten terwijl je een onzin knop verkoopt die totaal overbodig is en die dus het milieu onnodig belast ?
  dat heet commercieel misbruik maken van de goedgelovigheid van mensen.

  concreet
  1 wat vind je zelf van die kennedy naar het lezen van mijn link.

  2 hoe kun jij concreet maken dat je site alleen voor bewust wording is opgezet en niet uit commercieel ook punt en winst uit reclame ?

  3 waarom zet je sexueel getinte en vrouw onvriendelijke plaatjes op je site zoals nu de vrouwen kont en pas die fallus ?

 13. ellen ben jij guido’s slaafje ?
  heb je zijn reacties op mij gezien ?
  heb je gezien dat hij wat onvriendelijk reageert (zacht uitgedrukt) op kritiek ?
  heb je gezien dat de medewerkers van zijn site , weg gaan bij wanttoknow ?
  zoals de loodgieter en tessa. enz enz enz ?

 14. @Gait
  Guido is gewoon een sex maniak. Maar dat mag die van zichzelf niet weten. Hè,hè, een van de velen, gevangen in ons net.
  Verder heeft die vermoed ik, ook een gecorrumpeerde relatie met geld, macht: 1ste chakra overprikkeld. Goed werk van ons, gaap.

  Gelukkig kunnen de meesten hier niet lezen. Of weigeren ze te lezen. Lezen, horen en zien ze alleen wat ze willen lezen, horen, zien. Hè,hè, dat maakt ons werk helemaal makkelijk.
  Mensen-rechten: Dom mens-vee dat tegen zichzelf beschermd moet worden, door ons uiteraard hè, hè.

 15. En nu weer on-topic graag !
  Met denigrerende opmerkingen toon je niet je intelligentie aan.

  Gait en Repto maak je nuttig en zet een pro-vaccinatie folder in elkaar 😉 Ga spelen, peuter uit je neus maar ga een topic niet zitten te bestoken met uitlokkertjes.
  Gebruik je potentieel constructief.

 16. ok krispy

  even een kopie over pro vaccineren
  bron rivm

  dus krispy wat er al is hoef je niet te verzinnen. !!

  Inenten beschermt
  Vergeten leed

  Ziekten als difterie, kinkhoest, tetanus, polio, bof en mazelen komen in Nederland nog maar zelden voor. Daardoor vergeten we bijna dat ze vroeger veel leed veroorzaakten. Die tijd is gelukkig voorbij, maar nog steeds is het belangrijk dat bijna alle kinderen worden gevaccineerd. In Nederland is dat het geval bij meer dan 95% van de kinderen. Een hoog percentage is belangrijk om de infectieziekten buiten de deur te houden. Als er namelijk veel ongevaccineerde kinderen en volwassenen zijn, kunnen ronddwalende ziektekiemen vatbare mensen besmetten. Maar als meer dan 90 procent van de kinderen en volwassenen is ingeënt wordt de mogelijke verspreiding door die overige 10 procent geneutraliseerd door de 90 procent eromheen. Dat effect heet groepsimmuniteit.

  Ook al lijken sommige ziekten uit Nederland verdwenen, dat zijn ze vaak niet helemaal. Ziekten kunnen ook weer opduiken via mensen die terugkomen van reizen naar landen waar deze ziekten nog volop heersen. Alleen als een infectieziekte wereldwijd is uitgeroeid, vervalt de noodzaak van vaccinatie. Dat is het geval met pokken. Die ziekte heeft eeuwenlang grote epidemieën veroorzaakt waarbij miljoenen mensen zijn overleden. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft in 1980 de wereld pokkenvrij verklaard. Sindsdien wordt tegen deze ziekte niet meer ingeënt. Datzelfde hoopt de WHO in 2010 te bereiken met polio.

  Epidemieën
  Wat kan gebeuren als vaccinatie achterwege blijft, valt op te maken uit een ervaring in Zweden. Daar stopte in 1979 de vaccinatie tegen kinkhoest. Dat ging drie jaar goed, maar daarna steeg het aantal kinkhoestgevallen explosief. In 1983 en 1985 braken zelfs epidemieën uit. Het aantal kinkhoestgevallen bij kinderen onder de 6 jaar nam toe van 700 gevallen per 100.000 kinderen in 1981 tot 3.200 gevallen per 100.000 kinderen in 1985.
  In Nederland kwam in 1999/2000 een mazelenepidemie voor. Van de mensen die besmet raakten, had 94 procent zich niet tegen deze ziekte laten vaccineren. De epidemie kostte aan drie kinderen het leven. In 2004/2005 heerste in Nederland rodehond onder mensen die niet tegen de ziekte waren gevaccineerd. Minstens 387 mensen kregen de ziekte. Hieronder bevonden zich 32 zwangere vrouwen.

  Antistoffen en afweercellen
  Vaccineren helpt het immuunsysteem van een kind. Het zorgt ervoor dat het lichaam op gecontroleerde wijze antistoffen en afweercellen aanmaakt tegen de ziekmakers. Het lichaam doet dat ook als een kind de echte ziekte krijgt, maar de risico´s zijn dan veel groter. Bij zo’n natuurlijk opgelopen besmetting is het afwachten hoe ernstig de infectie is en welke gevolgen die zal hebben. Kinkhoest bijvoorbeeld, is voor kinderen een uitputtingsslag en sommige kinderen overleven de ziekte niet.

 17. Beste Gait ik had het ook niet over verzinnen, ik had het over in elkaar zetten.

  Mooi stap 1 is gezet, je hebt voor jou relevante en aan voor jou waarheid voldoeninggevende info gevonden.

  Stap 2 maak een mooie lay-out

  Stap 3 zoek en vind de brievenbussen en de emailadressen en sites die behoefte hebben aan jou info.

 18. @krispy
  Als je een paar seconden zoekt op internet vind je fantastische artikelen met nog fantastischer lay outs. Die ook veelvuldig gelezen worden door heel veel verschillend mens-vee.
  Dus als je even tijd hebt, succes ermee.
  Naar de bekende weg vragen is echt heeeel saai.

 19. Eigenlijk is dat gestruikel over dat kwik gebeuren wel een zeer hectisch voornemen, vergeet dan gelijk niet al die mensen die al jaren vervuild zijn met almangaan in de mond, die hebben nu veel last van neuropathie in voeten en onderbenen, handen en aangezicht.

  Neuropathie is te vergelijken met spook pijnen, bepaalde delen van het lichaam zijn niet langer voelbaar, het zenuwsysteem dedecteert alleen nog de bloedstroom en wat spieren tracties, de rest is alsof het geen ge-amputeerd is.

  Kwik had je zelfs vroeger al op school in de scheikunde, op een schoteltje van de leraar om het effect van kwik te bestuderen terwijl je zonder enige voorzorgsmaatregelen er mee gespeeld werd.

  We moeten dus ook niet gelijk languit gaan liggen als we het over vaccins hebben, kijk eens langer terug op den duur hoe lang we eigenlijk al bloot gesteld zijn aan al die troep.

  Kan me nog herineren dat ik zelf ooit op een hometrainer moest trappen bij een hart chirurg, vol gespoten met radio active deeltjes, in de tijd dat we nog niet bezig waren met dit soort feiten omdat we domweg nog niet over de hedendaagse kennis bevatten die we als een gewoon mens kunnen inkleuren.

 20. Oh vergeet nog toe te voegen dat we 3x per week vette vis moeten eten voor onze Omega gezondheid, wat vol met kwik zit!

  Iemand nog een gezonden gezouten haring met uitjes ???!

 21. @ Reptielo

  Neeee geen zin in om die te lezen, waarom zou ik daar energie in steken.
  Ik ben en blijf anti-vaccinatie na vele tegenstrijdigheden gelezn te hebben in vele pro-vax artikelen.

 22. Ik vind dat er van beide kanten goede en minder goede argumenten komen en men gewoon niet naar elkaar wil luisteren, alsof beide kampen de waarheid in pacht hebben.
  Sluit het feit dat ernstige ziektes al op hun terugweg waren dan bijv. uit dat vaccinaties daar wat mee te maken zouden kunnen hebben?
  Daarnaast wordt er gebekvecht over de woorden minder schadelijk in relatie tot ethylkwik.
  Zoals Gait zegt, ligt de schadelijkheid van een stof bij een bepaalde drempel. Minder schadelijk betekend in deze dat die drempel hoger ligt dan bij methylkwik.
  Slangengif is ook erg schadelijk, toch wordt het in de homeopathie in verdunde vorm toch toegediend. In dat geval heeft het zelfs positieve invloeden.
  Nu ga ik geen standpunt innemen over de schadelijkheid van vaccins, maar ik zie wel dat in het geval van HPV en mex. griep er toch duidelijk erg grote economische belangen meespelen die niet noodzakelijkerwijs de gezondheid van de mens dient.

 23. @MORELIO

  Dat is waar het om draait volgens mij. Het is zeer duidelijk dat er grote economische belangen meespelen betreffende heel veel medicijnen die van de pharmaceutische industrie afkomstig zijn. Dat is wat moet veranderen. We kunnen toch duidelijk zien en van alle kanten zijn daar bewijzen van dat het niet om onze gezondheid gaat maar om de belangen van degenen die betrokken zijn bij het produceren daarvan. Ik denk dat er ook zo wie zo aan de alternatieve kant niet altijd naar onze gezondheid gekeken wordt en er net zo goed belangen bijkomen. Het gaat er om dat dit soort peraktijken ophoudt te bestaan en dat vraagt om een mentaliteitsverandering en dat vraagt om bewustwording.
  Wij moeten ophouden die makke schapen te zijn die alles maar geloven van wat er ons voorgespiegelt wordt op dat gebied.
  Helaas is dat de realiteit. Je kunt niet vetrouwen op diegenen die wat dan ook produceren. Ook vraag ik mij vaak af wat er in de alternatieve geneesmiddelen zit en of dat wel te vertrouwen is.
  Als ik zie hoeveel reclame er wordt gemaakt op dat gebied van middelen om af te slanken terwijl je gewoon weet dat dit niet het effect heeft dan dat wordt voorgeschoteld dan moeten we ook daar onze ogen openhouden.
  Helaas vrees ik dat het met die menstaliteitsverandering lang wachten is.
  We zijn ver weg gedreven van de basis van ons bestaan. Ons immuunsysteem is al lang overgenomen door de pharmaceutische industrie.
  Weet jij nog of jouw immuunsysteem
  dankzij of ondanks al die medicijnen goed functioneerd?
  Daar krijgen we niet eens de kans meer toe. Voor dat je het weet wordt je volgestopt met medicijnen en wordt je verteld dat dit nodig is want anders……
  Heel veel kanker blijkt gewoon vanzelf te genezen als het maar niet ontdekt wordt en de mallemolen er op los gelaten wordt.

  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M4&s=M78&ss=P781&l=NL

  Zelf heb ik ervaring met een vriendin van mij die nu vier maanden geleden te horen kreeg dat ze longkanker heeft en nog maar 6 maanden te leven had.
  In eerste instantie chemo, werkt niet, dan ander medicijn die de
  kanker in zal dammen.
  Meer kan er niet gedaan worden.
  Dan visualisatie via Simontontherapie, quantumtouch,
  homeopathie, intuitief tekenen en schilderen. Goede gesprekken en het begrijpen van het achterliggende probleem en wat blijkt. Na 4 maanden waarin ze nu eigenlijk ernstig ziek in bed zou moeten liggen is vrijdag vastgesteld dat haar ene long waar uitzaaiingen zijn schoon is op wat onrust na en de andere de andere long de kanker dramatisch verminderd is tot verbazing van de longarts. Dit is voor mij voldoende bewijs dat we met de gezondheidszorg op de verkeerde weg zitten en dat het noodzakelijk is om nieuwe vormen van genezing een kans te geven en ook de pharmaceutische industrie mag wat mij betreft blijven bestaan als deze maar weer de mens gaat dienen.
  Ik zie ook daar zeker wel goede dingen gebeuren.
  Er dient evenwicht te komen en beide partijen zullen kunnen samenwerken in dienst van de gezondheid van de mens zoals bedoelt. En het is toch zeer duidelijk dat van de kant van de chemische productie grote weerstand is tegen het natuurlijk genezen. Ons immuunsysteem is zo intelligent en zo sterk dat het ondanks alle rotzooi die het binnenkrijgt ons nog steeds in leven houdt. Maar hoe, we zijn nooit helemaal gezond en gaan net niet dood. Dat hoeft niet zo te zijn en daar zouden we over kunnen uitwisselen. Dat levert volgens mij meer op dan al dat ja/nee gedoe.
  Waar is samenwerking mogelijk.

 24. @Riet: Ik denk idd. dat het delen van alternatieven meer oplevert dan al dat ja/nee gedoe. En idd.. ook in de alternatieve geneeskunde is meer kaf dan koren, om het zo maar even uit te drukken. Ik heb ervaring op beide vlakken.
  Helaas wordt door beide partijen een soort van lobby gevoerd over de werkzaamheid van hun medicijnen en vooral de niet-werkzaamheid van de producten van de andere partij.
  Ik denk dat (zoals je ook al zegt.) beide partijen eens goed samen moeten gaan werken ten behoeve van ONZE gezondheid.
  Helaas heeft de farmaceutische industrie meer geld en dus meer macht, maar ik zou bijv. wel eens het verhaal van de arts van je vriendin willen horen. Denkt hij dat het medicijn dat de kanker in zou dammen mss. toch gewerkt heeft of is dat niet mogelijk?
  Juist dat soort zaken zou de bevolking ervan kunnen overtuigen dat er meer is dan pillen.

 25. @ Morelio

  Je hebt gelijk. Juist die arts zou
  haar verhaal moeten doen. Maar zover ik het begrijp is ze net aan het wakker worden. Je weet hoe dat gaat met onderzoeken.Voor dat iets bewezen is moeten er zoveel onderzoeken gedaan worden voordat er overtuigend bewijs is.
  Je hebt me wel op een idee gebracht. Ik zal mijn vriendin vragen of ze met de arts in gesprek hierover gaat. In ieder geval weet ik dat ze zeer enthousiast was en ook verbaasd.
  Het is wel zo dat het medicijn dat mijn vriendin nu heeft zoveel bijwerkingen had dat ze nog maar een derde ervan neemt en dat dit medicijn slechts de kanker staande kan brengen, maar niet verminderen.
  Dus daarmee is al bewezen dat het
  haar houding en vooral haar beslissing om een andere weg in te slaan en daar alles voor te doen wat nodig is dit resultaat heeft opgeleverd. De tijd zal bewijzen of dit proces zich voortzet.
  Voor mij is het voldoende bewijs omdat ik zelf met haar werk op gebied van intuitief tekenen en quantumtouch en we diepgaande gesprekken voeren. Ik heb de werking al meerdere malen ervaren bij mensen, niet zozeer met ernstige ziektes maar met problemen. Heel veel is op te lossen maar vraagt om een totale verandering van levenstijl en dat willen maar weinig mensen.
  Een pilletje is dan wel makkelijk en het leven gaat “gewoon” verder.

 26. Soms is kanker hebben niet een proces alleen maar voor jezelf … soms heb je kanker (of een andere ernstige “ingrijpende” ziekte) voor je familie. Potentie tot transformaties gaan verder dan je eigen teennagels. Soms is het ook niet de “bedoeling” dat mensen “beter” worden of van die ziekte genezen (keuze voordat je incarneerde).

 27. @ Krispy: belangrijke opmerking, vooral je laatste zin! Er zijn vele factoren die meespelen bij gezondheid en ziekte, niet alleen virale, psychische, voedinggerelateerde, emotionele, situationele, maar ook zeker dit soort ‘overkoepelende’ variabelen waar we vaak geen goed beeld van hebben. (ps het interview van gisteren is nu na te beluisteren: http://www.argusoogradio.org/?page_id=1808 )

  Nog iets: zojuist met tegenzoin tijdschrift Ouders van nu gekocht, ook zij hebben nu een ‘Mexicaanse griep’ boekje erbij gratis…waarschijnlijk vanuit industrie ondersteunde propaganda (zoals ook de info in libelles, ouder bladeren, etc vanuit de farmaceutische industrie komt!)

  Ga het nu ff opzoeken, het onzinnige blad zelf is al in de prullenbak…

  Nog even info mbt vaccianti

 28. @ krispy,
  BEdankt voor je reactie.

  Dat is helemaal waar, daarom is het ook zo dat mijn vriendin mij leidt in haar begeleiding door mij en ik ook wel terwijl we afgesproken hadden dat ik haar quantumtouch zou geven omdat zij daarom vroeg dit niet tot stand kon komen omdat ik tegengehouden werd terwijl ik haar wilde behandelen.
  Ik heb daarnaar geluisterd en het haar ook verteld en wij kwamen beiden tot de conclusie dat zij haar eigen kracht op dit moment aan moest spreken en niet op mij
  mocht gaan leunen. En zo heb ik wel meer zaken ondervonden met begeleiden. Ik luister altijd naar mijn intuitie en geef zo min mogelijk hulp. Ik help de ander zichzelf te helpen. Of mijn vriendin beter wordt doet er voor haar niet toe, ze voelt wel dat er een kracht (het leven zelf) in haar is dat haar nu op dit moment nog steeds doet besluiten om alles te doen wat voor haar gevoel gedaan moet worden en op haar manier.
  Het is zo bijzonder om dit mee te mogen maken. Terwijl wij in de serre gesprekken hadden hierover kwam opeens een mooie vlinder op het doorzichtige dak zitten. Ze had haar vleugels wijd uit gespreid om de zonnestralen te vangen. Ik wees mijn vriendin daarop. Ja, zei ze , ik ga mijn vleugels ook spreiden en genieten van de zon.
  We kwamen beiden tot de conclusie dat dit is wat ze op het moment moest doen. Om straks als ze voldoende zonlicht heeft opgenomen haar vleugels uit te slaan. Welke kant op is de vraag. En toen vloog de vlinder weg.
  Zo spreekt de kosmos een woordje mee, dat is zo’n magisch moment.
  Velen zullen zullen deze communicatie niet zien en anderen zullen er gekscherend over doen.
  Maar wij voelden de magie van deze Mijn vriendin is in dit proces
  mijn lerares en ik ben graag leerling als je begrijpt wat ik bedoel.

 29. Kijk, daar gaan we weer! Is ie verkouden of is er meer aan de hand? Alles over verkoudheid, Mexicaanse griep en het RS-virus. ‘Gratis'(door farmaceut Abbott betaald dus!!!) bij Ouders van Nu (van gistern als ze hier intrappen helaas…)

  In kleine lettertjes: “Dit is een uitgave van Ouders van Nu in samenwerking met Abbott”

  http://www.abbottnederland.nl/

  technologisch farmaceutisch concern dus…laatste stukje van kinderinfectioloog Tom Wolffs (‘Er is geen reden om bang te zijn voor de Mexicaanse griep’-maar let op de volgende tekst!!!):

  “Deze maand komt er een vaccin tegen de Mexicaans griep beschikbaar. Die krijg je als je vier maanden of langer zwanger bent of gezinsleden hebt die een zeer groot risico lopen om te sterven aan de griep. Maar hoe bang moeten we eigenlijk zijn voor deze griepvariant? Niet meer dan nodig, zegt kinderinfectioloog Tom Wolfs.”

  Let op: er staat dat je de vaccinatie KRIJGT als…niet kunt krigen of mag aanvragen…en er staat groot risico om te STERVEN, niet eens ziek worden…En niet meer dan nodig houdt volgens deze ‘door de farmacie betaalde expert’ blijkbaar in vaccineren en virusremmers?

  Let op de tekst die volgt:

  …als kinderen jonger dan twee jaar eenmaal besmet zijn, hebben zij een hoger ekans op complicaties. Ze hebben bijvoorbeeld sneller een bacteriele ‘superinfectie’ te pakken of last van oorontsteking. Er volgen dan meer huisartsenbezoeken en ziekenhuisopnames”

  Een SUPERINFECTIE nog wel! En er VOLGEN huisartsenbezoeken en ziekenhuisopnames…mogelijk volgen er, mijnheer Wolfs (in schaapskleren)???

  En dan dit: “Om deze complicaties te verkleinen, krijgen kinderen jonger dan twee jaar die griepverschijnselen vertonen uit voorzorg virusremmers toegediend.”

  Ze KRIJGEN ze, je hoeft niets meer te wensen…Er wordt voor je gedacht en besloten blijkbaar…Tamiflu? Niet effectief, hooguit een dag minder SYMPTOMEN en ondertussen een reeks ‘bijwerkingen’ en ernstige ziekten als gevolg. Nou nee Wolfje…

  “Ook voor zwangeren geldt dit…Het verschil tussen de gewone griep en deze nieuwe variant is dat meer mensen risico lopen besmet te raken.”

  Geen verschil dus, behalve een hoger risico? Dus als ik de statistieken weet en ik krijg griep weet ik welke het is? Of hoor ik misschien toch aan die andere kant van de statistieken? Tja, Wolf mag het weten…

  “Toch is het verloop niet ernstiger dan de gewone griep. Vooralsnog is er dus geen reden om bang te worden van de Mexicaanse griep.”

  Ja hallo Wolfje, hoe zit het nu? Had je dat niet kunnen zeggen voor ik bezweet die Tamiflu en vacciantie heb toegediend bij mijn gezin en 16 kinderen? Welterusten Wolf.

  Zo, ik ben weer 5 euro armer (hoop dat ik de huur nog kan betalen, misschien dat Abbott of RIVM wil toeschieten), maar jullie zijn weer ‘rijker’ aan propaganda inzichten die duidelijk maken dat de farmaceutische industrie de media blijft infiltreren met Klink-klare leugens…

  Bescherm je kind, hou je gezin gezond…

 30. Geachte redactie, ik ben zelfstandig onderzoeker, afgestudeerd biowetenschapper (neuropsycholoog), auteur en expert op het gebied van de schadelijke effecten van vaccinaties. Ik wil u er op attent maken dat vaccinaties zeer ineffectief en potentieel levensgevaarlijk zijn (evenals virusremmers). Dit houdt in dat u onjuiste informatie verstrekt en de keuzevrijheid van ouders en kinderen negatief beïnvloedt, ik stel ik hier dan ook aansprakelijk voor.

  Zie mijn artikelen op http://www.wanttoknow.nl en het vaccinaties dossier http://www.wanttoknow.nl/tag/vaccinaties/ en de website http://www.despuitblijfteruit.nl . Zie ook de inhoud van mijn artikelen en de studies en referenties naar de vele boeken die dit onomstotelijk aantonen. U creëert een valse zekerheid en de farmaceutische industrie creëert een valse immuniteit. Als vaccinaties zo veilig en effectief zijn, waarom moet de Nederlandse belastingbetaler dan meebetalen (zonder toestemming te vragen) om via de Staat de vaccin industrie te beschermen tegen wettelijke aansprakelijkheid bij ziekte of de dood na vaccinaties? Besteed uw redactie hier ook aandacht aan?

  Ik heb onderstaande reactie op http://www.wanttoknow.nl geplaatst, ik verzoek u deze informatie te corrigeren met een schriftelijk rectificatie, anders zal ik hier met een uitgebreid artikel verder op regeren. Alvast dank voor uw begrip en steun.

  Met vriendelijke groeten,

  Drs. John Consemulder

  =============================================================================
  • Kijk, daar gaan we weer! Is ie verkouden of is er meer aan de hand? Alles over verkoudheid, Mexicaanse griep en het RS-virus. Een ‘gratis’ boekje (door farmaceut Abbott betaald dus!!!) bij tijdschrift Ouders van Nu (van gisteren als ze hier intrappen helaas…)
  • In kleine lettertjes valt te lezen : “Dit is een uitgave van Ouders van Nu in samenwerking met Abbott”
  http://www.abbottnederland.nl/
  Een technologisch farmaceutisch concern dus…
  Lees vooral het laatste stukje van kinderinfectioloog Tom Wolffs (’Er is geen reden om bang te zijn voor de Mexicaanse griep’-maar let op de volgende tekst!!!):
  “Deze maand komt er een vaccin tegen de Mexicaanse griep beschikbaar. Die krijg je als je vier maanden of langer zwanger bent of gezinsleden hebt die een zeer groot risico lopen om te sterven aan de griep. Maar hoe bang moeten we eigenlijk zijn voor deze griepvariant? Niet meer dan nodig, zegt kinderinfectioloog Tom Wolfs.”
  Let op: er staat dat je de vaccinatie KRIJGT als…niet kunt krigen of mag aanvragen…En er staat groot risico om te STERVEN, niet eens ziek worden…En niet meer dan nodig houdt volgens deze ‘door de farmacie betaalde expert’ blijkbaar in vaccineren en virusremmers?
  Let op de tekst die volgt:
  …als kinderen jonger dan twee jaar eenmaal besmet zijn, hebben zij een hoger ekans op complicaties. Ze hebben bijvoorbeeld sneller een bacteriele ’superinfectie’ te pakken of last van oorontsteking. Er volgen dan meer huisartsenbezoeken en ziekenhuisopnames”
  Een SUPERINFECTIE nog wel! En er VOLGEN huisartsenbezoeken en ziekenhuisopnames…mogelijk volgen er, mijnheer Wolfs (in schaapskleren)???
  En dan dit: “Om deze complicaties te verkleinen, krijgen kinderen jonger dan twee jaar die griepverschijnselen vertonen uit voorzorg virusremmers toegediend.”
  Ze KRIJGEN ze, je hoeft niets meer te wensen…Er wordt voor je gedacht en besloten blijkbaar…Tamiflu? Niet effectief, hooguit een dag minder SYMPTOMEN en ondertussen een reeks ‘bijwerkingen’ en ernstige ziekten als gevolg. Nou nee Wolfje…
  “Ook voor zwangeren geldt dit…Het verschil tussen de gewone griep en deze nieuwe variant is dat meer mensen risico lopen besmet te raken.”
  Geen verschil dus, behalve een hoger risico? Dus als ik de statistieken weet en ik krijg griep weet ik welke het is? Of hoor ik misschien toch aan die andere kant van de statistieken? Tja, Wolf mag het weten…
  “Toch is het verloop niet ernstiger dan de gewone griep. Vooralsnog is er dus geen reden om bang te worden van de Mexicaanse griep.”
  Ja hallo Wolfje, hoe zit het nu? Had je dat niet kunnen zeggen voor ik bezweet die Tamiflu en vaccinatie heb toegediend bij mijn gezin en 16 kinderen? Welterusten Wolf…
  Zo, ik ben weer 5 euro armer (hoop dat ik de huur nog kan betalen, misschien dat Abbott of RIVM wil toeschieten), maar jullie zijn weer ‘rijker’ aan propaganda inzichten die duidelijk maken dat de farmaceutische industrie de media blijft infiltreren met Klink-klare leugens (zoals ze ook al deden met ‘Host Writing’ in medische tijdschriften en advertenties en artikelen in Libelles en andere ‘vrouwenbladen’…
  Bescherm je kind, hou je gezin gezond…
  ps:
  ‘Gelukkig’ zit Abbott ook in de kindervoeding…en nemen ze niemand minder dan Solvay Pharmaceuticals over… http://www.abbottnederland.nl/nieuws/artikel/item/abbott-neemt-solvay-pharmaceuticals-over/?tx_ttnews%5BbackPid%5D=1&cHash=2f2b8c41c4

  De belangenverstrengeling en farmaceutische propaganda is weer duidelijk, toch?

  gr John Consemulder

 31. @John, er wordt hier dus geen enkele waarschuwing gegeven tegen bv Tamiflu waarvan de houdbaarheidsdatum is overschreden, noch over eventuele bijwerkingen. In de prullenbak hiermee! Het spijtige is wel dat dit blad door veel goedgelovige gezinnen wordt uitgeplozen…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.