Advertentie

Bellingcat-kletskoek met een grote korrel zout..


x

eliot higgins belingcat
Sinds wanneer presenteer je door jou gewenste conclusies en zoek je daar de argumenten bij die het verhaal geloofwaardig maken..?

x

x

Belingcat-kletskoek met een grote korrel zout..

2016 © WantToKnow.nl/be

x

De propagandamachine van de NOS loopt gesmeerd; het jubileumjaar is kennelijk reden te over de regeringspropaganda-motor volop te laten draaien. Zeker in het geval van de MH17-ramp, blijk tot groot genoegen van premier Rutte (wat een toeval niet dat ze dezelfde gedachten hebben over Poetin) dat de NOS netjes haar werk doet, als voorlichtingsbureau van de politiek.

Eliot Higgins van Belingcat. Hij is één van de musketiers, die vanachter hun thuiscomputer het werk doen, wat internationale grote onderzoeksbureau's niet zouden kunnen doen..
Eliot Higgins van Belingcat. Hij is één van de musketiers, die vanachter hun thuiscomputer het werk doen, wat internationale grote onderzoeksbureaus niet zouden kunnen doen.. Higgins wordt ook niet belemmerd door enige ervaring..!

En zo komt het NOS-Journaal ineens met Bellingcat op de proppen. Een onderzoekscollectief, waarover zo meteen meer, dat het aantal mensen dat in beeld is als ‘schuldigen’ voor het neerhalen van vlucht MH17 heeft ’teruggebracht’ tot zo’n 20 Russische militairen. Zij zeggen te weten wie van dit collectief op 17 juli 2014 de Buk-raket afvuurde op het toestel van Malaysia Airlines. Althans dat zijn de woorden van Belingcat-oprichter Eliot Higgins, in een interview met, jawel de NOS. (HIER) Het netwerk van burgerjournalisten spoorde via sociale media en andere openbare internetbronnen de militairen op, zo gaat hun verhaal.

Kennelijk weet de NOS niet dat George Soros, de miljardair die ook achter de grote vluchtelingenstromen zit naar Europa, ook de grote financier is van Bellingcat..! Het was o.a. Joost Niemöller, die dit netjes en overzichtelijk heeft aangetoond. Belingcat zelf zegt over deze financiering geen enkel woord.. We laten graag Joost Niemöller, auteur van het boek MH17 aan het woord:

Joost Niemöller, journalist en auteur van het MH17-boek
Joost Niemöller, journalist en auteur van het MH17-boek ‘MH17, de doofpotdeal’.

“Ogenschijnlijk gaat het slechts om de eenvoudige blogger anex huisvader Eliot Higgins. In veel voor de media geproduceerde plaatjes doet hij zich voor als een enthousiaste amateur, vanuit zijn huiskamer werkend met een eenvoudige PC. RTL Nieuws bijvoorbeeld was er al heel snel bij om Higgins, toen nog opererend onder de naam Brown Moses, voor te stellen als de slimme huisvader die eventjes uitzocht dat Assad met chemische wapens op zijn eigen mensen schoot.

In de media werkt dat goed, zo’n onschuldig beeld van een mannetje thuis op zijn bank met zijn pc. De mensen zijn niet geneigd om allerhande veiligheidsdiensten te geloven, maar zo’n eigenzinnige nerd in die wat sjofele Engelse huiskamer, dan moet het wel waar zijn. En het is nog modern ook; internet, social media, dat doet het altijd goed. En gaan we af op de informatie die Bellingcat zelf biedt (HIER) over de financiering van zijn project, zoals hij het noemt, dan zou er ook alleen maar sprake zijn van kleinschalige giften. Een onschuldig netwerkje van vrienden.

Maar de werkelijkheid is anders..

Higgins maakt onderdeel uit van een medianetwerk, The London Project Investigation (HIER), een samenwerkingsverband van allerhande hackers en journalisten van The Financial Times. Deze groep werkt, zoals ze zelf aankondigen, ook samen met het veel grotere OCCRP, The Organised Crime and Corruption Reporting Project. Een blik op de gelikte website van de OCCRP (HIER) maakt duidelijk dat dit in werkelijkheid niet zomaar een onderzoeksproject is over de georganiseerd misdaad, zoals hun naam suggereert. Het is in werkelijkheid een anti-Russische informatiedatabank.

Multi-miljardair George Soros ziet wel wat in AVAAZ, een manier om de publieke wereldopinie naar je hand te zetten. Écht iets voor een marionettenspeler-achter-de-schermen..!
Multi-miljardair George Soros ziet wel wat in AVAAZ, een manier om de publieke wereldopinie naar je hand te zetten. Écht iets voor een marionettenspeler-achter-de-schermen..!

De OCCRP bericht bijvoorbeeld uitvoerig over Russische corruptie in de bancaire wereld. Maar belangrijk nog: De OCCRP wordt, zoals ze zelf aangegeven, gesponsord door organisaties als The Open Society van de speculant George Soros. Deze Soros is een hele grote jongen in de anti-Russische propagandamachine. Zoals in dit uitgebreide artikel (HIER) van William Engdahl wordt vastgesteld, is de speculant Soros er vooral op uit om van de wereld een ‘Open Society’ te maken, omdat dit voor mensen als hij de beste kansen biedt om nog veel meer geld (en dus macht) te vergaren.

Hiermee steunt hij ‘democratische’, prowesterse doelen. Soros heeft bijvoorbeeld een hulpactie opgezet om Oekraïne te steunen. Door zijn goede connecties met de invloedrijke Rothschild familie heeft de speculant Soros toegang tot unieke informatiekanalen zoals de Britse geheime dienst, maar ook de Engelse Koninklijke familie. Wie hierover meer wil lezen, raad ik het boek Geld komt uit het niets aan, van de econoom Ad Broere. Een andere sponsor van de OCCRP is USAID, de internationale hulporganisatie van de Amerikaanse overheid.

Met andere woorden: die onschuldige huisvader Higgins is in werkelijkheid onderdeel van een veel groter, bepaald niet onschuldig, netwerk waarachter onvoorstelbaar veel geld, hele grote belangen en pressiegroepen schuilgaan. Doel van de pressiegroepen is het openbreken van de Russische en Chinese markten, die zich op hun beurt steeds meer organiseren binnen de tegenhanger van de dollar-macht, het BRICS verband.

Poetin is daarbij een sta in de weg. Als ‘bewezen’ kan worden dat Poetin achter de aanslag op MH17 zit, dan is er een grote stap gemaakt. MH17 is niet zomaar een neergehaald verkeersvliegtuig. Eliot Higgins is niet zomaar een huisvader. Noem me maar een aluhoedje. Dit is allemaal openbare informatie, met een beetje Googelen voor iedereen te achterhalen. (Joost Niemöller HIER)

En bij de NOS zijn ze waarschijnlijk het hele verhaal rondom de journalistieke kwakzalverij van Bellingcat vergeten dat Der Spiegel zo krachtig aan de kaak stelde..! En het blijkt dat een deel van het bewijs van Bellingcat, waar de NOS nu ineens aandacht aan geeft, al sinds 8 september 2014 op de site van Bellingcat staat.(HIER) En oja….waar blijven de radarbeelden van de aanslag in de lucht..? (HIER)

De kritiek op Bellingcat is fundamenteel..!!
Op internet is er al veel langer kritiek op Higgins en op media die Bellingcat overschrijven. Want alles wat de Russen beweren over de toedracht rond MH17 wordt geclassificeerd als propaganda, terwijl een ‘jongen’ als Higgins en zijn club op hun blauwe ogen worden geloofd. Het lijkt er sterk op dat deze Bellingcat-club eerst de conclusies formuleert, om er vervolgens ‘bewijs’ bij te gaan zoeken. Tja en als bijvoorbeeld de CIA die broodkruimeltjes eerst heeft gestrooid, ja, dan vind iemand die wel..!!

Wie is nu vooringenomen en wie de ware journalist..?? Wie de Tweet van Higgins goéd leest, leest meer dan hij ws. kwijt wil..
Een Tweet-converatie tussen Niemöller en Eliot Higgins. Wie is nu vooringenomen en wie de ware journalist..?? Wie de Tweet van Higgins goéd leest, leest meer dan hij ws. kwijt wil.. Joost Niemöller die een simpele journalistieke vraag stelt en Higgins die zijn stokpaardje van stal haalt..! Eerst de conclusies en dan de bewijzen DAARbij zoeken..!!

En natuurlijk speelt de propoganda-oorlog tussen Rusland en het Westen een grote rol. Sinds de crisis in Oekraïne uitbrak, krijgen we om onduidelijke redenen, een soort activistische, anti-Poetin journalistiek voorgeschoteld. We hebben hier bijvoorbeeld de idiotie van een man als DavidJan Godfroid in deze materie aan het licht gebracht..In plaats van ZELF bewoners in het MH17-rampgebied te interviewen, gaf deze journalistieke kwast af op zijn Russische collega’s die dat deden.. Onder de woorden: ‘En het zál en moét een straaljager zijn geweest die de MH17 neerschoot’… (HIER)

De schuld voor de gewelddadige escalatie in de regio dient bij het Kremlin te worden gelegd en welkome ‘nieuwsfeiten’ in dit kader worden direct de ether in gestuurd. Tja, en Bellingcat bedient de journaalredacties op hun wenken, want zeker Eliot Higgins is er van het begin af aan van overtuigd dat pro-Russische separatisten de daders zijn. Hoezo met onpartijdige, open mind de feiten bestuderen..?

Simpele klus voor de gebrainwashte journalistiek en dito media die achter het propaganda-frame van Washington en Brussel (NAVO) aanrennen: Kijk maar, die Poetin zit er achter, Bellingcat heeft het ‘sluitende bewijs’. Ja en ook DWDD met de onvolprezen Matthijs van Nieuwkerk doet een duit in het Bellingcat-zakje.. Op 4 januari jl. haalt hij Volkskrant-journalist Modderkolk in de studio. Klik op dit screenshot voor de zoete pro-Bellingcat-promotie van DWDD..

DWDD Bellingcat

Gedegen onderzoek, dát kan ook nog..
En ja, er zijn gelukkig ook journalisten en burgeronderzoekers die deze conclusies niet zomaar overnemen en zelf op onderzoek gaan, zoals schrijver Joost Niemöller. Wij lieten hier op de site al het een en ander van hem lezen, en ook zijn boek is indrukwekkend. ‘MH17: de Doofpotdeal’. Niemöller komt tot de simpele conclusie dat het net zo goed mogelijk is dat niet Rusland of de separatisten, maar Kiev schuld is aan het afschieten van de Boeing en dat dit het werk zou kunnen zijn van Oekraïense gevechtsvliegtuigen. Hij is het dus volstrekt oneens met Higgins/Bellingcat. Bovendien is het bij een misdaad toch altijd de vraag naar een MOTIEF.. Wat voor motief/belang kan Poetin bij dit verhaal hebben en wat voor motief hebben de CIA-gesteunde Westerse propagandatoeters in Oekraïne..?

Ook het zojuist verschenen boek van Joost Niemöller spreekt al van een 'doofpot'.. Waar gaan we naar toe met kapitein Rutte en de morele en ethische koers van het MH17-onderzoekl?? (klik voor artikel)
Ook het boek van Joost Niemöller sprak al van een ‘doofpot’.. En over kapitein Rutte en de morele en ethische koers van het MH17-onderzoekl..

En natuurlijk worden dan Joost Niemöller en anderen, zoals de actieve onderzoeker Max van der Werff veelal als complotdenkers (ook een CIA-uitvinding overigens..!) weggezet.. Niemöller zou ‘knettergek’ zijn, zo tweette onlangs de prominente Nederlandse Rusland-correspondent DavidJan Godfroid..

Maar steeds meer zwaarwichtige media, zoals het Duitse dagblad Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) en het gezaghebbende weekblad Der Spiegel, hebben een oogje op Bellingcat. Het voert te vér om hier alles uit de doeken te gaan doen; mocht je geïnteresseerd zijn in de analyses van deze bladen rondom Bellingcat, kijk dan even bij onze collega’s van DePostOnline (HIER).

Volgens Bellingcat zijn veel Russische beelden gemanipuleerd: bijvoorbeeld op een andere dag zijn gemaakt dan de Russen aangeven en zou de BUK-installatie via fotoshop zijn in gemonteerd! Higgins conclusies haalden alle belangrijke media en waren weer prominent bij Spiegel Online te vinden: ‘Hoe Rusland het MH17-bewijs manipuleerde’. 

Maar dat is allemaal onzin, beweerde een forensisch expert en daarmee begint de aftakeling van de geloofwaardigheid van Bellingcat. ‘Der Spiegel’ besloot te doen wat journalistiek voor de hand ligt: aan echte deskundigen vragen welke waarde we nu eigenlijk aan Bellingcats aanpak en gevolgtrekkingen kunnen hechten.

 • der spiegel bellingcatEen van deze mensen, wetenschapper Jens Kriese, laat van Higgins’ methodologie niets heel: ‘Koffiedik kijkerij’ is het, zegt hij, “Prutswerk van een enthousiaste amateur, meer niet: subjectief, forensisch niet verantwoord en dus onbetrouwbaar; deze analyse heeft niets verduidelijkt, alleen dat de bekendheid van Bellingcat erdoor is vergroot.”
 • Een andere forensisch deskundige, de Amerikaan Hany Farid, sluit zich bij Krieses analyse aan.
 • Weer een andere vakman, de ontwerper van de software waarmee Higgins en diens team werken, dr. Neal Krawetz, distantieert zich inmiddels van Bellingcat. “Dit is nou een voorbeeld van hoe je beelden NIET moet analyseren,” tweette Krawetz.

En ja, toen voelde ‘Der Spiegel’ zich genoodzaakt tot een opmerkelijke draai. Het was chefredakteur-online Florian Harms, die erkent dat de redactie in de berichtgeving te kort door de bocht is geweest. “We hadden vanaf het begin voorzichtiger moeten formuleren.” (klik op illustratie hiernaast voor hele artikel)

In elk geval zijn er voor Der Spiegel inmiddels voldoende redenen om, zoals Florian Harms het formuleert, ‘selbstkritisch’ te zijn. Nu maar afwachten of Harms’ internationale collega’s, die in hun berichtgeving eveneens sterk leunen op het werk van Bellingcat – ook in Nederland – bereid zijn om de chef van Spiegel Online in diens zelfkritiek te volgen. Voorlopig zat gisteren, 4 januari, een journalist van de Volkskrant met kleine-journalistiek-geile-oogjes naast Matthijs van Nieuwkerk de loftrompet af te steken over deze Bellingcat-club.

Zelfs een tijdschrift van statuur als Der Spiegel maakt zo nu en dan een misstap op het mijnenveld van de propagandaoorlog. Een tijdschrift met een redactie waar menig Nederlandse krant ‘U’ tegen zegt. Dus ook voor Nederlandse media is dit een wijze les: aan het schimmige spel rond MH17 doen echt niet alleen de Russen mee. Let eens goed op de krachten van CIA-hoek die als ‘adviseurs’ in de Oekraïne aanwezig zijn om het vuurtje niet te laten uitgaan.

Bellingcat-amateurs uit de STASI-hoek..??
De hype rond Bellingcats ‘onthullingen’ werden, na de ‘Der Spiegel-inkeer, nóg pijnlijker toen bleek dat een medewerker van het cluppie van Eliot Higgins, die vanuit Berlijn als vrijwilliger werkt onder het pseudoniem ‘Timmi Allen’, een verleden heeft als medewerker van de Stasi, de voormalige Oost-Duitse geheime dienst. Deze Allen is degene bij Bellingcat die de achtergronden van de aanslag op MH17 onderzoekt. En de voormalige Stasi-agent bekende tegenover Der Spiegel niet trots te zijn op zijn vroegere werk voor de beruchte Oost-Duitse afluisterdienst. Eliot Higgins zei desgevraagd ‘Timmi Allen’ niet te willen veroordelen ‘omdat hij niet in de positie verkeert om Duitsers te vertellen wat zij van het verleden van Timmi Allen moeten vinden.’

bellingcat scientific amateur

Laten we dus voorzichtig zijn en oppassen voor de zoetgevooisde lof rondom deze Bellingcat-club..
Het verhaal rondom Bellingcat is dus tamelijk bizar. Het is dus allemaal niet wat het lijkt.. Want hoe is het mogelijk dat deze zelfbenoemde ‘expert’, Eliot Higgins, die ooit als werkloos financieel en administratief medewerker, vanuit z’n Engelse appartement, begon aan onderzoek naar de oorlogshandelingen in Syrië, zo’n prominente status – nagenoeg een monopolie – in de westerse media heeft weten te veroveren…!!? Er zitten naar onze mening grotere krachten achter deze Bellingcat, dan wat op het eerste gezicht een avontuurlijk Sjors-van-de-Rebellenclubje lijkt te zijn..

De ernst van de ramp met de MH17 vraagt om professionele aanpak, en geen ‘slimme-amateurs’.. En zeker geen Minister van Buitenlandse zaken, in de persoon van Koenders, die zich meteen ná de publiciteit rondom de Bellingcat-bevindingen publiekelijk uitlaat, over het ‘voor-de-rechter-brengen’ van de ‘schuldigen van de MH17-ramp’.. Dat is niet de schijn vermijden, maar de schijn gebruiken..! Op een PvdA-onwaardige manier, Bert Koenders..

Als over enkele jaren de geschiedenis van de berichtgeving over het Oekraïense conflict zal worden geschreven, zal menig historicus ongetwijfeld z’n hoofd schudden. in het bijzonder door de wazig-prominente rol die aan Bellingcat werd toegeschreven, inzake het onderzoek naar de oorzaken van de MH17-ramp, waarbij 300 mensen het leven verloren en hun dood vooral gebruikt leek te zijn geworden als anti-Ruslandpropaganda..!

* * *

eliot higgins belingcat2

 

22 gedachten over “Bellingcat-kletskoek met een grote korrel zout..

 1. Wat Bellingcat heeft gedaan is de puzzelstukjes van het grote “blame Russia” puzzel in elkaar gezet. De uitkomst stond bij wijze van al op de doos. Het klinkt ook allemaal erg spannend natuurlijk, een paar hobbyisten die in een café in Leicester een mysterie ontrafelen. Het is net The Imitation Game.

  En het verhaal over dat Assad sarin zou hebben gebruikt tegen zijn eigen bevolking is door een gerenommeerd onderzoeksjournalist als Seymour Hersh al onderuit gehaald. Wellicht zou deze Eliot Higgins eens google streetview moeten verruilen voor de straten van de werkelijkheid.

 2. Ik weet al jaren dat feiten door alle main stream media in nederland en de ons omringende landen verdraaid worden, of zelfs kompleet verzwegen. Dit is voor mij de reden geweest al jaren geleden de krant de deur uit te doen en niet meer naar allerlei nieuwsprogramma’s te kijken.
  Het wordt tijd dat de nederlandse burgers onafhankelijk nieuws gepresenteerd gaan krijgen.
  Het is overigens ook te schandalig voor woorden dat bijna 1.5 jaar na de MH17 crash de nabestaanden voorgelogen worden door de Amerikaanse marionet genaamd Mark Rutte.

  1. dat doet hij niet alleen met de mh 17, de neus wordt steeds langer naarmate de lach die hij steeds te voorschijn tovert..
   je ziet wel dat het hem niet meer zo makkelijk af gaat al dat liegen en bedriegen en denken dat we in NL echt zo dom zijn om alles maar voor zoete lieve Gerrit te accepteren.. Nee.. Nederland gaat een heel zwaar en WAAR politiek jaar in, zeker nu met het achterlijke voorzitterschap van de e c die maar liefst 60 miljoen kost.. terwijl WIJ er als BURGER helemaal GEEN MOER aan hebben !

   Nederland is verkocht aan de duivel des leugens, zijn naam is met een U netter als de O er tussen in

   fijn weekend en hopen dat Arnold Karstens meer op de tv komt !!!

 3. Het straffe is dat de Bellingcat fraude al ontmaskerd werd in mei 2015. Rutte, Koenders en van de Steur (stinkt al rotte vis) herhalen dezelfde leugen schaamteloos nóg een keer. Komen weer met dezelfe oplichter opdraven. Het opvallende is: niet één partij in de Kamer stelt dit aan de orde!
  Veelzeggend.
  Let op: hier draaien de geallieerde fascisten uit naam van ‘het Westen’ het zelfde script af als gedaan is met Lockerbie. ‘story telling’. Net zo lang de tijd nemen, als nodig is om een plot te bedenken – en het daarbij benodigde bewijsmateriaal TE FABRICEREN.
  De misleiding van de hele wereld is uitvoerig gedocumenteerd. o.a. het boek ‘Flight 103’, ‘Operation Trojan’ en ‘The Other side of Deception’.
  Let in dit verband ook op de leugens die vd. Steur de Kamer heeft verteld. En dát de Kamer dat wel goed vind. (geen motie van wantrouwen, zelfs geen ophef in de media).
  De redactie van RTL heeft dit uitstekend blootgelegd: http://www.rtlnieuws.nl/columns/column/pieter-klein/ministerie-van-zwarte-stiften

  meer journalisten vegen de vloer aan met de rammelende conclusies en ondeugdelijke ‘bewijzen’ van de onderzoekscommissie:
  http://www.counterpunch.org/2015/10/14/nprs-distortions-about-the-mh-17-report/
  http://www.sott.net/article/299627-US-wants-an-MH17-tribunal-minus-the-investigation

  Het doel is duidelijk: de wens ten aanval te trekken tegen Rusland. Op ónze kosten, en voor óns risico. Onze leugenmedia en dito politici verzwijgen de oorlogsmanouvres:
  “With NATO-backed Romanian military forces loaded with anti-aircraft guns, trucks and ground -to- air missile systems now moving towards the Ukrainian border, http://www.whatdoesitmean.com/index1765.htm
  Bellingcat is not neutral.
  Founder Eliot Higgins is a proud fellow of the Atlantic Council, a well endowed think-tank developping NATO policy.
  Hoofdsponsors o.a.: Airbus, Chevron, Corporate Commercial Bank, Brent Scowcroft, US State Department, Raytheon, Rockefeller Brothers Fund, Inc., SAAB, TECRO, Ukrainian World Congress, Central Europe Energy, Cheniere Energy, Inc., Chopivsky Family Foundation, Defense Ministry of Norway, Genel Enerji, Google, Lockheed Martin Corporation.
  N.B.: Scowcroft: retired United States Air Force Lieutenant General. He was the United States National Security Advisor under U.S. Presidents Gerald Ford and George H. W. Bush. He also served as Military Assistant to President Richard Nixon and as Deputy Assistant to the President for National Security Affairs in the Nixon and Ford administrations. He served as Chairman of the President’s Foreign Intelligence Advisory Board under President George W. Bush from 2001 to 2005 and assisted President Barack Obama in choosing his national security team.

  Here is our nerd on an Atlantic Council sponsored trip to Kiev, representing western interest pure and simple.
  image: https://cdn.liveleak.com/80281E/ll_a_s/2015/May/28/LiveLeak-dot-com-16d_1432796866-higgins-at-cou_1432797312.jpg.resized.jpg?d5e8cc8eccfb6039332f41f6249e92b06c91b4db65f5e99818bdd2944d40dad0c7e5&ec_rate=230

  Bellingcat en de leugenaars die hem napraten zijn een gevaar voor vrede en veiligheid van iedereen op deze planeet.

  1. En het gaat nog veel verder want Wilders heeft gisteren geschreven dat zolang Rutte in de VVD zit hij nooit met de VVD zal samenwerken(coalitie vormen).
   Velen zien dat rechts (fascisme) in Europa weer de kop opsteekt en velen zien ook dat de landelijke politici alleen maar uit mogen voeren wat vanuit de EU gezegd wordt dat zij moeten doen.
   Frankrijk Front National=RECHTS Nederland PVV =RECHTS enz.
   De uitspraak van Wilders is uitgekiend en doortrapt want hij en Rutte weten beiden dat Rutte het goed verpest heeft en hoogst waarschijnlijk niet herkozen zal worden,dus door te schrijven dat samen werking met Rutte uitgesloten is weet Wilders dat velen op hem zullen stemmen om van Rutte af te komen aleen vergeet hij erbij te vertellen dat het niets uitmaakt en dat de ingeslagen weg door Rutte gewoon vervolgd zal worden alleen in nog extremere mate.
   Al die EU politici (hielenlikkers van de EU bonzen met name Juncker,in samenwerking met Dragi van de ECB onder toezicht van de FED)moeten gewoon afgezet worden en dat is naar ik meen de enige oplossing.

  1. En er was ook ineens -volgens onze Volkskrant-journalist- een bedrag van 50.000 pond.. Sorry… Weetjewel hoe vaak mensen proberen fondsen bij elkaar te krijgen..?
   En dan zou dit wazige intiatief ineens een rond bedrag van 5 cijfers binnen harken..??
   Make that the cat wise..!

  2. Nu is er een nabestaande die de beelden heeft opgevraagd waarvan de Amerikanen zeggen dat zij die hebben.(beelden van de toedracht van de ramp met MH 17).
   Telkens proberen ze er onderuit te komen door te zeggen dat ze dan de geheime locatie van hun sataliet zouden blootgeven.
   Dat is wel vreemd natuurlijk als je zegt dat je beelden hebt (en daarmee aangeeft dat daar gespioneerd wordt)om dat dan vervolgens als reden te gebruiken om de beelden niet vrij te geven.
   Nu zou het mooi zijn als de opvrager van de beelden naar allerlei talkshows zou gaan om zijn verhaal te vertellen om zo meer druk op de Amerikanen te zetten waardoor ze gedwongen zullen worden om de beelden vrij te geven of ze vallen door de mand omdat ze gewoon geen beelden hebben,ik ben benieuwd.

 4. Eliot Higgings, de oprichter van Bellingcat:op twitter “Just had my profile added to the Atlantic Council site – Nonresident Senior Fellow for New Information Frontiers . Nonresident Senior Fellow, Future Europe Initiative
  Hij staat sinds gisteren dus officieel als “expert” op de website van Atlantic Council, een van de grootste Amerikaanse propaganda machines. Zegt genoeg toch? http://www.atlanticcouncil.org/about/experts/list/eliot-higgins

 5. Er MOET en ZAL oorlog komen als het aan de Amerikanen ligt.
  Een handjevol opletters heeft het door alleen de schapenmeute blaat zoals de msm dat voorschrijft. Ik hoop niet dat daar de besluitvorming van af hangt.

  1. @ Rob, we zitten midden in WWIII, maar deze oorlog woed op alle daar voor uitgekozen punten !

   Het is niet die oorlog die we gedacht hebben, deze kost millioenen schapen uit de schapen wereld het leven, geen soldaten deze keer.

   En wij de schrijvende duidende super sheep dogs, weten allemaal haar fijn hoe het moet en niet moet, maar daar blijft het dan weer bij, het is blaf blaf tegen bla bla, en we stonden er bij en keken er na !

  2. Wat niet is kan nog komen Jenne.
   Nu steeds meer mensen door krijgen wat het beruchte clubje allemaal uitspookt waardoor de weerstand toeneemt zullen zij vroeg of laat ook zien dat hun bedrog niet meer het gewenste effect heeft.
   Als zij in het nauw gebracht worden kunnen zij rare sprongen gaan maken.
   Daarom vind ik dat wat wij hier doen(schrijven)wel degelijk belangrijk is.
   Het belangrijkste daarbij is wel dat de waarheid wordt verteld en met goede argumenten,verwijzingen wordt onderbouwt zodat iedereen kan controleren dat er geen onzin verkondigd wordt.
   Bij de vorige twee oorlogen wisten de mensen nog niet wat nu wel steeds meer duidelijker wordt en dat zal mensen aan het denken zetten hoop ik.
   Als er problemen zijn kun je die het beste oplossen door de bron aan te pakken ipv in het wilde weg klappen uit te delen wat alleen maar meer ellende veroorzaakt.

  3. zo is het wat mij betreft Arnold! het heet niet voor niets ‘infowars’, met de snelheid van het licht van het web. zoals v&d even snel leeg geroofd is door een overzees hedge stekelvarken roof-fonds.

   Quote: “Het in een hedge fund belegde bedrag is zeer omvangrijk. Door de “leverage” neemt dit bedrag nog eens fors toe. Er is in 2007 in ieder geval voor (de tegenwaarde van) enkele honderden miljarden dollars in hedge funds belegd. Indien naar de balanstotalen wordt gekeken, neemt dit bedrag, vanwege de leverage, nog aanzienlijk toe. Tevens is bij veel hedge funds sprake van off-balance verplichtingen, bijvoorbeeld uit hoofde van derivaten. In aanmerking nemende dat de waarde van dergelijke verplichtingen vaak uitermate snel kan wijzigen, en soms ook slechts bij benadering te bepalen is, is het uiterst moeilijk een indicatie te geven van de omvang van deze sector.

   Bezwaren tegen hedge funds; Tegen de rol die hedge funds in de financiële wereld spelen zijn diverse bezwaren geuit. Systeemrisico Deze hebben bijvoorbeeld betrekking op de mogelijkheid dat problemen met een of meer hedge funds een verstorende werking op het financiële systeem zouden hebben.”

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Hedgefonds#Bezwaren_tegen_hedge_funds

   http://www.merriam-webster.com/dictionary/hedgehog

   Haaah die Chrissie, let maar op je eigen war-taal heer Jenne de hardleerse slordige treiterbol op leeftijd, mij krijg je niet onder met je grefoooh steken onder water.

  4. King of the Road Jan de Rooy over Extra Vermogen en de sneuheid van daar klaarblijkelijk niet mee om kunnen gaan, zoals van tevoren ingeschat, de trots van de dutch nation die niet met z’n eigen voorsprong kon en kan omgaan en vervalt weer in sjarretel aandrijving met een kunstgebitje als het meezit; powerrrrrrrrrrrrrrr; zie dat big Truck 1000 pk zee schip met over de 200 km/h golvend optimaal ondersteund door innovatieve wielophanging een inhaal manoeuvre doen langs de toenmalige wereldkampioen van de woestijn rally auto’s vroaarrrrrrrrrrrrrrrrrr; over beroepslafaarden die het beleid blijven bepalen en mensen met wat extra’s die daar maar ja en amen tegen moeten blijven zeggen en vooral genieten van de beelden die Ons zijn afgenomen, trouwens de hollandse vlag werd volgens mij in Minsk schaatsen Ek live (‘Sven the Man’ zei het direct op camera van word ik hier voor lul gezet nu?) opzettelijk gemolesteerd door de Russen als teken aan ons.

   Andere Tijden 9 jan 2016 : Het drama DAF in Dakar
   http://www.gemistvoornmt.nl/a.aspx/505694580/0

 6. STOP toch eens met van Nieuwkerk “goedgelovig”te noemen!!!! Daarmee maken jullie je ook schuldig aan misleiding. Van Nieuwkerk is één ding NIET en dat is goedgelovig. Hij ontvangt honderdduizenden euro’s van de VARA, in handen van de wereldmaffia en zenden dus alleen uit wat toegestaan is, en dat WEET mathijs. Mensen moeten er niet meer naar kijken want het zijn enkel leugens met een vleugje show. Iedereen die zijn/haar gezonde verstand gebruikt en verder kijkt dan de neus lang is, wéét inmiddels dat de Russen NIETS te maken hebben met het neerhalen van de MH17. Daar zijn 300 mensen WILLENS en WETENS opgeofferd voor de “agenda”van de NIEUWE WERELD ORDE.

  1. Beste Jeanine Hoefnagels,

   absoluut zeker wat U hier schrijft, het zijn de Goebels van de Nederlandse omroep wereld, zij bedriegen en beliegen de inwoners van Nederland, en volgen nauwgezet het voor geschreven Soros CIA scénario !; Jenne

  2. ik adviseer iedereen om het 1e deel (deel 2 en 3 volgen nog) van de trilogie: ANDER NIEUWS, wat het journaal niet uitzond, van janneke monshouwer te lezen.Dan begrijp je héél erg veel.

  3. Niemand gooit een winnende hand weg in poker dus waarom zou Kerry WEL de bewijzen hebben maar deze NIET willen tonen. En dit terwijl Barack Obama binnen 24 uur na de ramp al met het vingertje naar Rusland wees. En de argumenten om het niet te openbaren als “staatsgeheimen” of “staatsveiligheid” hebben in mijn ogen alleen betrekking op zij die nu gezeteld zijn.

 7. Bellingcat kort samengevat:

  Bellingcat is een propaganda-machine, een door machtige en zeer invloedrijke personen en instanties gesponsorde anti-Russische club, die eerst háár gewenste conclusies trekt en er vervolgens letterlijk het zogenaamde bewijs bij fabriceert, waarbij de werkelijke waarheid niet van belang is en waarbij de media wordt gebruikt en misbruikt om hun anti-Rusland propaganda te verspreiden en waarbij het kenmerkend is dat deze media weinig tot geen kritische vragen stelt omtrent deze club van zelfbenoemde experts.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.