Advertentie

Google-Mars toont ‘intelligent gebouw’! (update)


Google-Mars toont ‘intelligent gebouw’..!

Discovered by David Martines ©  2011.
x

Het zou weleens een van de belangrijkste ontdekkingen op Mars kunnen zijn, tot nu toe! Deze ‘structuur’, die duidelijk van ‘intelligente oorsprong’ is, niet natuurlijk dus, heeft afmetingen van 210 meter (L) x 50 meter (B) en is wit-gekleurd, waarbij rode en blauwe (!) strepen tegen de rode Marsgrond te zien zijn. Het is geen rots of een berg, het is duidelijk een gefabriceerde structuur. Nadat David Martines deze opname maakte, nam hij contact op met NASA, maar kreeg geen enkel antwoord op zijn vragen.

Je kunt deze structuur zélf gaan observeren, wanneer je Google Mars installeert op je computer  (HIER), als aanvulling op en werkend met Google Earth. Vervolgens kopieer je deze coördinaten in de zoeker van het programma en vervolgens ga je naar de specifieke plek. Dit zijn de coördinaten:  71 49’19.73″N 29 33’06.53W”

Is dit een Marskolonie van Aarde?
Trouwe WantToKnow-bezoekers weten dat wij hier op de site uiterst kritisch zijn over wat NASA en/of de Amerikaanse overheid ons wenst voor te schotelen van hun ruimteprogramma’s. Of dat nou opnames en data zijn van de maanreizen en ontdekkingen aldaar, of het nu om opnames gaat van SOHO, het satelliet-zonne-observatorium in de ruimte, of het gaat om, zoals hier het opnieuw verzwijgen van deze Marsgegevens.

Het lijkt erop dat klokkenluider Laura Eisenhower, de kleindochter van de oud-president van de VS, tóch gelijk krijgt, over haar beweringen, dat Mars al lang door de ‘krachten achter de schermen’ wordt gebruikt voor hun programma’s..! Leess HIER haar indringende verhaal. Ondanks de enorme weerstand, maar vooral het enorme ongeloof, waarmee haar verhaal werd ontvangen, lijkt het er meer op, dat mensen die haar verhaal lezen, het zélf niet kunnen geloven, en zó geschokt zijn door haar verhaal, dat ze het afwijzen, om zichzelf te beschermen.

Laten we eerst naar deze YouTube kijken:

x

We zijn benieuwd wat de follow-up zal worden van dit verhaal. Óf er nog een reactie komt van NASA, of ‘men’ deze YouTube zal verwijderen van het internet, enz. Maar het is natuurlijk opnieuw een extra puzzelstukje dat op zijn plaats valt. Op zijn plaats valt in een grotere puzzel, waarvan de ‘afbeelding’ langzaam zichtbaar wordt.

Een detailopname van een van de vele Marsfoto’s; zien we hier een ‘rots’ of een (gefossilleerde) boomstam..?

De ‘krachten achter de schermen’ zijn met een volledig geheim, uiterst vertrouwelijk (zodat ze lekker hun gang kunnen gaan!) en vele miljarden kostend programma bezig, dat aantoont, dat deze groepen volledig lak hebben aan ‘gewone burgers’, zoals jij en ik.

Bomen en bossen op Mars.
Voor mensen die de verschillende verhalen niet kennen over de andere puzzelstukjes, het verdraaien van de feiten rondom data van Mars, laten we je hier nog even een klein overzichtje zien.

Allereerst is er natuurlijk het verhaal van de vele, vele opnames van Mars, waaruit toch duidelijk contouren te zien zijn van plantachtigen, op in gewone mensentaal: van bossen en bosages. Kijk eens naar deze opnames en let daarbij vooral op de slagschaduwen van deze bomen. Het lijkt erop dat het NASA weer gelukt is, een prachtige cover-up in elkaar te draaien. Hier is een van de vele YouTubes, waarin je het verhaal van de bossen op Mars kunt zien.
X

Maar Mars is toch heet en onbewoonbaar?
Natuurlijk willen ze je graag laten geloven dát Mars onbewoonbaar, vijandig en bloedheet is. Maar steeds méér bewijzen komen boven water dat Mars een planeet is, die wel degelijk de kracht en potentie heeft om ‘normaal’ leven herbergen. De inspanningen van NASA om Mars als onherbergzame planeet af te schilderen, zijn soms te kinderachtig voor woorden en simpel te ontmaskeren. Wij hebben hier op WantToKnow een krachtig artikel staan over met name het fake-rood, dat consequent door NASA wordt gebruikt, om Mars af te schilderen als de ‘Rode Planeet’.. Want rood staat in onze belevenis natuurlijk ook voor ‘vuur’ en ‘heet’.. De associatie met ‘onleefbaar’ is dan helemaal niet zo moeilijk meer..!

En waarom NASA heel bewust bezig is, de publieke opinie zodanig te beïnvloeden, dat men zelfs foto’s manipuleert, lijkt steeds duidelijker te worden. Er ligt gewoon een groot masterplan te grondslag aan de verovering van de ruimte en de kolonisatie, BUITEN de invloed van belastingbetalende en democratisch-denkende burgers..

Maar als Mars werkelijk zo levensvatbaar en vitaal-krachtig is, waarom zijn er dan zo weinig wetenschappers, die het lef hebben om naar voren te komen, en te vertellen hoe de vork wat hen betreft in de steel steekt. Het lijkt erop alsof vele wetenschappers zich veilig achter de ‘gevestigde orde’ schuilhouden en geen zin hebben om hun nekken uit te steken. Totdat de stoom in de doofpot zodanig oploopt, dat het deksel er met een grote knal vanaf schiet.. Het lijkt er nu vooral op dat de tactieken van de ‘krachten achter de schermen’ werken, en dat zij hun gang kunnen blijven gaan.

Hier een overzicht van de vele anomalieën die op het Mars-oppervlak te zien zijn, inclusief de bossen, die je zojuist zag, én de waterpartijen die op Mars te vinden zijn.

* * *

– UPDATE –

Verloren JPG-blokjes..?

Deze mogelijk verklaring vonden wij op het net onder dit topic. Wellicht verklaart het een boel.

“I’m sorry to disappoint you, but what we’re looking at here has none of the characteristics of a surface feature and all the characteristics of a JPEG data dropout. The person who made that video appears to have limited understanding of digital imaging, and has extrapolated an imaginary three-dimensional structure from a set of unreconstructed JPEG macroblocks.

There are lots of these kinds of artifacts in planetary images. Some are dropouts, others are oddities that often crop up at the borders of overlapping photographic strips. There are also tons of armchair experts who have been finding “artifacts” on Mars, the moon and so forth for decades. Only a very small percentage of these “discoveries” are arguably anomalous. Most of them are embarrassing exercises in wishfully imaginative extrapolation.

If you set up a Google Alert with the keyword UFO, you’ll find a similar situation with alleged UFO videos, only a very small percentage of which are arguably legitimate. Alas, the field of anomalistics tends to be more of a minefield than anything else. And that’s just how the Powers that Be like it.

With ‘experts’ like these we don’t need black ops to give the field a bad name.

<sigh>

* * *

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.