Advertentie

Een urgent bericht en URGENTE OPROEP!


Het lijkt of de strijd nu letterlijk aan het losbarsten is. Het onderstaande verhaal, door Richard van Freedom Central geschreven, heb ik zojuist vertaald uit het Engels, omdat ik jullie, niemand uitgezonderd, op de hoogte wil brengen van deze brute aanval op 2 goede mensen, afgelopen zondagnacht. Het verhaal zal zich hieronder voor je ontrollen, maar ik wil hier alvast oproepen deze mensen te steunen!

Toen het verhaal me afgelopen maandagmiddag bereikte, kon ik het haast niet geloven. Waar is onze democratie? Waar is de normale rechtsgang? Wanneer je er als overheid van overtuigd bent dat mensen een bedreiging, of iets dergelijks vormen voor  de democratie, dan is het voor de overheid, óf voor de krachten achter de schermen, toch ook zaak de ‘normale wegen’ te bewandelen..?

Een brute overval op mensen die een roeping hebben om andere mensen te helpen bewust-worden, is toch alleen maar in het voordeel van het democratische proces. Of praten we hier over hele andere krachten, of moeten we zeggen: machten-achter-de-schermen..?~

Als ik je mag adviseren: stuur het verhaal in ieder geval even rond!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Freedomcentral is een rijzend alternatief nieuwsmedia-team, medogenloos achter de waarheid aan van onze huidige realiteit. We zijn onze zoektocht begonnen om kennis aan te bieden over de huidige situatie op onze planeet aan mede-waarheidszoekers en ieder die op een evolutionaire reis is.

Ons eerste interview was het interview dat we deden met Désiré Röver, over de gevaren van het verplichte H1N1-varkensgriepvaccinatie-programma en de historie en de gevaren van de Big Pharma-industrie. Ons tweede interview maakten we met Drs. John Consemulder. En ons derde interview was een 1,5 uur durend gesprek met David Icke juist vóór zijn optreden in Amsterdam op de 19e September jl.. Dit interview kun je vinden op onze homepage. HIER

Sinds kort is het ons duidelijk dat we gevolgd worden door de krachten-aan-de-macht en ook dat mijn telefoon afgeluisterd wordt. Dit werd me maar al te duidelijk de dag ná de Vrijheidsparade in Den Haag, op 26 September jl., toen ik brutaal door politiemensen werd aangesproken met de mededeling dat ze getipt waren over mijn persoon en dat ze zouden proberen me te beschuldigen van overtredingen op het gebied van (auto-)verzekeringen, rijbewijscontrole, drank-blaasproeven etc.

Aankondiging van de Freedom Central bijeenkomst van afgelopen weekend.
Aankondiging van de Freedom Central bijeenkomst van afgelopen weekend.

We organiseerden een aantal interviews tijdens de afgelopen Groundcrew conferentie in België in het afgelopen weekend, 10 en 11 Oktober. (kijk HIER voor de lead) Wij waren aanwezig op de conferentie en waren in staat geweest al interviews af te nemen met o.a. Bill Ryan en Kerry Cassidy van Project Camelot, Andreas Kalker (van MMS-drops en de ontwikkelingen rondom de GEET-motor), Peter Vreecke (de burgemeester die de chemtrails aan de kaak stelt in België), Marcel Messing en Stephen Basset.
In totaal hadden we zo’n 6 uren interviews bij elkaar gesprokkeld, met waardevolle informatie van de leidende figuren, noem het autoriteiten op het gebied van waarheidsvinding en vechters voor vrijheid. In deze interviews zaten tevens een paar sappige onthullingen en informatie die voorheen nog niet was geopenbaard.

Op de avond van de 11e Oktober, zondagavond dus, reden we van de conferentie naar Nederland terug, met een soort onrustig gevoel over de aard van alle informatie die we verzameld hadden. We besloten rond 10:30 ’s avonds te vertrekken om thuis te gaan werken aan de interviews, meteen de ochtend daarop. Rond middernacht reden we van de E19 tussen Antwerpen en Breda. We legden al onze bezittingen in onze camper en verzekerden onszelf ervan dat al onze deuren gesloten waren. We roken, vlak voordat we gingen slapen een gaslucht, maar na controle bleek dat er geen lek was in het keukentje.

Toen we de volgende ochtend wakker werden, bleek onze camper nog steeds afgesloten aan de binnenzijde en alles stond keurig op de plek, waar we het hadden neergezet. Totdat we de gordijnen openden en zagen dat een van onze tassen op de voorste stoel stond, terwijl we die toch onder de stoel hadden gestopt.

Dát was het moment waarop we beiden tegelijk naar de tas keken, waar de informatie in zat, en de opnames die we gemaakt hadden. Daar zaten ook onze laptops in en het zilver met een waarde van € 5000,- dat we altijd bij ons hebben voor noodgevallen. Het bleek dat alleen de tas weg was..

Er was nog iets weg. Dat was de folder waarin de informatie stond/staat met de het procesverbaal dat we ingediend hadden tegen de Nederlandse overheid inzake genocide rondom het verplichte H1N1-vaccinatie-programma, dat de komende weken van start gaat. Onze sieraden, ons cashgeld, de mobiele telefoons waren achter gelaten, hoewel deze open en bloot op het tafeltje lagen. Inbrekers zouden deze zaken zeker hebben gezien en ze ook zeker niet hebben achtergelaten.

We kwamen erachter dat Melani’s lichaam uit de camper was gehaald; ze zat ernstig onder de blauwe plekken alsof ze meegesleurd was door iets of iemand. We zijn ons bewust van de heftigheid van odnerdelen van de informatie die we bij ons hadden en sluiten daarom niet uit (eigenlijk weten we het wel zeker) dat het een professionele, weldoordachte en gecoördineerde aanval was, uitgevoerd door mensen die wisten waarnaar ze moesten uitkijken, gestuurd door de krachten-achter-de-macht. De aanwijzingen hiervoor worden alleen maar sterker, als je natuurlijk kijkt naar de zaken die van ons werden ontvreemd. Deze zaken zouden van waardevolle, zo niet onschatbare waarde geweest zijn op de stroom van informatie naar de steeds groeiende massa mensen die bewust worden en ontwaken.

In feite zien we deze inbreuk ook als een waarschuwing naar ons, om te dimmen en dat door interventie van iets of iemand verdere schade was voorkomen.

We zijn alternatieve media, die niets voor hun diensten rekenen, omdat we van mening zijn dat deze informatie vrij toegankelijk zou moeten zijn. Dit kost ons weliswaar veel moeite maar we doen dit omdat we geloven dat groeiend bewustzijn het enige is waar het om gaat. Zelfs nu nog, ook al geloven we dat door het opschrijven van dit relaas onze levens gevaar lopen, hebben we besloten met ons werk door te gaan. Ook al kunnen we (zoals de krachten-achter-de-macht weten), om financiële redenen, nu even niet direct alles vervangen, wat van ons ontvreemd is.

In deze stevige economische tijden begrijpen we dat niet iedereen in staat is om deze zaken te vervangen, zoals we daartoe zelf ook niet in staat zijn. Maar we willen deze kans wel aangrijpen om de waarheidszoekende gemeenschap op te roepen te assisteren om ons weer op de rails te krijgen. Zodat we weer door kunnen gaan met ons streven de waarheid aan het licht te brengen, waardoor we op een dag allemaal weer vrij zullen zijn.

Zaken waaraan we enorme behoefte hebben om de nieuwe serie interviews te openbaren (hetgeen volgende week al zou moeten gebeuren), zijn een laptop met video-bewerkingssoftware (het liefst Apple-software) en een hoge kwaliteits, digitale videorecorder. Weet jij iemand die ons bij de vervanging zou kunnen assisteren, of ben jij degene die dat kan doen, dan zouden we daar enorm dankbaar voor zijn.

Dankjewel aan al degenen die ons werk hebben gesteund, de afgelopen jaren; we doen dit werk omdat we van je houden, van deze planeet houden en weten dat we allen Een –zijn.

 

Vrede, liefde, eenheid en respect!

Richard & Mel

Freedom Central

 

FreedomCentral

www.freedomcentral.info

www.youtube.com/freedomcentral

66 gedachten over “Een urgent bericht en URGENTE OPROEP!

 1. Ik was al van dit zorgwekkende voorval op de hoogte, schrok me toen al wezenloos.. Je houdt dit nauwelijks voor mogelijk.. Doodeng dit! Alle sterkte voor deze 2 kanjers en voor allen die aan de bel trekken…blijf alert!

 2. @ Ellen,

  Wist je nog niet dat ze over lijken gaan dan? Niemand staat de elite in de weg, er zijn presidenten voor omgebracht dus dat je dit nauwelijks voor mogelijk houdt vindt ik een beetje “short-minded” 😉

 3. er staat bij de poster dat het de aankondiging is van freedom central bijeenkomst terwijl het van project camelot is.
  en hoezo -We kwamen erachter dat Melani’s lichaam uit de camper was gehaald; ze zat ernstig onder de blauwe plekken alsof ze meegesleurd was- ?

 4. @ Ellen

  Aanvallerig nogwel haha, je kan ook stellen dat JIJ in de verdediging schiet 😉

  Nee als dat zo overkwam, sorry niet mijn bedoeling. Vindt het gewoon vreemd dat je er nog van opkijkt als je al zo lang op dit soort sites komt!

  Enja we zijn allemaal mensen, ook zij die de wereld willen domineren kosten wat kost. Het enige wat je kan doen is het ze vergeven, ze kunnen er ook niets aan doen dat ze de persoon geworden zijn die ze nu zijn? Vindt ze eerder zielig als iets anders!

  Peace M.

 5. @M. Ik weet het, we zijn al gepokt en gemazeld inmiddels, maar toch… Goed om me even te attenderen op het feit dat ik in de verdediging schoot, af en toe is het nodig gecorrigeerd te worden! Vandaag nog eens rustig over dit voorval zitten prakkedenken en er rijzen hoe langer hoe meer vragen bij me op: wat is de achterliggende reden waarom zij uit de caravan gesleept zou zijn, terwijl “ze” alleen maar die ene tas nodig hadden? En waarom zijn er totaal geen tekenen van inbraak, geen schade aan de caravan (meen te weten dat deuren van binnen uit met een grendel wordt gesloten)? Waarom geen back-ups gemaakt van dit gevoelige materiaal (usb-sticks)? Veel vragen, (nog) weinig antwoorden…

 6. @Guido

  In de bovenstaande artikel staat melding van de proces tegen de NL overheid i.v.m vacinaties.

  Guido heb jij of anderen contact met die mensen? Is er mogelijkheid meer info over te krijgen? Er moet echt meer info over komen. Als zij met een proces bezig zijn tegen de overheid, dat is enige bescherming, publiciteit.

 7. Ik heb op een andere site van mij een blog met vermelding van een kort geding.
  Ms dat dit hetzelfde betreft.

  *

  26 september 2009

  PERSBERICHT N.A.V. HET AANSPANNEN VAN EEN KORT GEDING TEGEN HET MINISTERIE VAN VWS EN HET COLLEGE TER BEOORDELING GENEESMIDDELEN DOOR DE STICHTING STRALINGSARM NL
  Wat vooraf ging:
  Op 23 juli 2009 verzocht SAN (Stichting Stralingsarm Nederland) het Ministerie van VWS, in het kader van de Wet Openbaarheid Bestuur, om informatie over de vaccinatie en het vaccin tegen de Mexicaanse griep. Deze informatie werd niet binnen de wettelijk vastgestelde termijn verstrekt. Op 3 september 2009 diende SAN een bezwaarschrift in. Opnieuw werd niet binnen de wettelijke termijn gereageerd.
  SAN heeft op 25 september 2009 bij de Rechtbank in Den Haag een Kort Geding ingediend (zie onderstaand persbericht).

  PERSBERICHT N.A.V. HET AANSPANNEN VAN EEN KORT GEDING TEGEN HET MINISTERIE VAN VWS EN HET COLLEGE TER BEOORDELING GENEESMIDDELEN DOOR DE STICHTING STRALINGSARM NL.
  Datum: 25-9-2009
  Vanochtend is bij de Rechtbank in Den Haag het Kort Geding ingediend. De stichting eist dat de rechtbank het Ministerie van VWS, dat onder verantwoording staat van minister Ab Klink, haar voorbereidende activiteiten, werkzaamheden en protocollen rondom de vaccinatie tegen de Mexicaanse Griep staakt.
  Het Ministerie en haar adviesorgaan CBG hebben verzuimd te beslissen op ons verzoek in het kader van de Wet Openbaarheid Bestuur van 23-7 jl. en het daarop volgende Bezwaarschrift van 3-9 jl. De stichting wil inzage in alle belangrijke documenten, die helderheid verschaffen over de specifieke ingrediënten van de griepvaccins, de producenten en de afspraken omtrent de juridische aansprakelijkheid, indien door vrijwillige / verplichte / gedwongen vaccinatie burgers gezondheidsschade oplopen.
  Deze informatie is cruciaal voor iedere burger om het beleid van de overheid te kunnen toetsen en zich een oordeel te vormen over het al dan niet toestemmen in de vaccinatie.
  Pas als het Ministerie van VWS en het CBG deze informatie vrijgeven, is een opheffing van het gerechtelijk verbod bespreekbaar.

  *

 8. Het kort geding zal op donderdag 22 oktober plaatshebben in de Rechtbank van Zwolle, aanvang 14.00 uur.
  Iedereen is vrij om erbij te zijn.

  Het is vreselijk wat Richard en Mel overkomen is. Dit zal ons aanzetten om toch andere strategieen te gaan gebruiken. Zeker als het om belangijke informatie gaat.

  Onze creativiteit is grenzeloos !!

  Warme groet voor allen.

 9. Een erg aangrijpend verhaal, maar het maakt eveneens duidelijk dat de machthebbers bang aan het worden zijn… En dat we met z’n allen vooral door moeten gaan op deze manier!
  Ik hoop dat jullie niet de enige zijn geweest die filmbeelden hebben gemaakt van dit evenement?

 10. Dit verhaal maakt mij des te meer duidelijk, dat we nu echt de handen ineen moeten slaan, de gelederen moeten sluiten en in onze eigen kracht moeten gaan staan. Alleen vanuit die Lichtkracht achter alle krachten/machten kunnen we hetgeen komen gaat en nu al is het hart bieden. Keep your head cool and your heart warm.

  In Licht en Liefde,

  Arend

 11. oh, en telefoontabs op een mobiel zijn heel gemakkelijk te controlleren op de volgende manier:
  toets *#06# als er een 15-cijferige imei code verschijnt is er niks aan de hand. Bij het verschijnen van een 17-cijferige imei code is er een tap aanwezig, laatste 2 cijfers zijn een code voor een bepaalde categorie tab. Die code’s zijn zover ik weet niet bekent.

 12. Het in het gaten worden gehouden is niet alleen bepaald door het afluisteren van je telefoon gesprekken en of whatever dan ook, het is hoe je manifesteert en sporen achterlaat, aan de ene kant moet iedereen het horen en aan de andere mag men dat weer niet, opnieuw een vorm van dualiteit in je zelf.

  Als we massaal hier praten overmindcontrol, dan vergeten we eigelijk dat waneer we buiten dit systeem gaan staan puur verdacht worden, we worden getracked omdat we anders zijn dan het normale systeem ons wil doen laten geloven, de techniek die men gebruikt gaat verder dan wat we ons nuchter kunnen voorstellen.

  Het in de gaten worden gehouden is niet alleen van uit deze 3d dimensie een waar feit maar tevens ook van genezijde waar iets plaats vind wat we niet kunnen zien maar wel kunnen voelen dat we in de gaten worden gehouden.

  Mocht je dan een hersen spinsel hebben, een plan, een idee, een concept, een afspraak met iemand dan zijn er altijd wel mensen die daar ongevraagd van op de hoogte zijn en je daar nog mee confronteren.

  Zoals wat drs. John Consemulder in zijn boek ‘Blauw Druk’ beschrijft van een aantal om onstotelijke feiten die wel degelijk bewezen kunnen worden en waar de grote jongens achter innovatie projekten happig op zijn om er een boterham mee te willen verdienen men gewoon van verschillende invals hoeken alles toepast en uit test.

  Tis het allemaal een conspiracy en WIJ niet goed bij ons hoofd ?! dan wil ik er voorts op toe spelen waar er dan innovatie plaats vind dagelijks op elk gebied, dat men eigenlijk maar in denken heel beperkt is door dat er eigenlijk helemaal niks gaande is in en om je heen, dan blijft Human nature dom en niet voor uit te branden en daar zit je nu juist op het punt weer van mindcontrol, het niet aan willen gaan van vernieuwing of veranderingen, je blokkeert je eigen constructie er in, de angst is dan gezet en gemaskerd.

  Als je een computer hacker bent en je kan heel goed alles op internet omzeilen dan is de kracht in jezelf ook aanwezig om het hele systeem te omzeilen en ook al die afluister praktijken en het in het gaten houden van.

  De meeste meisjes en jongens die ik ken die operatief zijn in het veld, hebben massaal allemaal iets van achtervolgings waanzin, ik ook wel maar weet dan men je heel goed aan de andere zijde in de gaten houdt.

 13. @Guido: klinkt erg verontrustend, maar kan je nog eens checken hoe het nu zat? Ik vind het een vrij onvolledig verhaal.
  Een lichaam uit de auto gesleurd? Was dat lichaam dan dood, of werd ze niet wakker tijdens het sleuren?
  De deur dicht van binnen?
  Waar stond die camper dan tijdens de nacht; langs de weg, parkeerterrein?
  etc?

 14. Moet even denken aan Loesje tekst die ik jaren geleden las: “Being paranoid doesn’t mean nobody is following you” 😉

  Maar even serieus, de mensen van Freedom Central belden mij totaal overstuur nadat hen dit was overkomen. Ik weet ook dat andere mensen die ik ken daar aanwezig waren na het voorval en het ook bevestigen. Het ‘uit de camper gesleurd zijn’ en de blauwe plekken is niet bewust meegemaakt, naar het schijnt zijn ze dus bedwelmd en zijn ze zich niets meer bewust geweest de dag erna. De camper stond zover ik begrepen heb langs de weg die nacht. Dag erna nog een vreemde geur in de camper, de geur van de olie rook anders dan de reserve olie, een soort zoetige lucht hing er begreep ik.

 15. Gebruik van gassen wordt wel vakker gemeld door mensen die met Mind control te maken hebben.

  Bizaar! De onzichtbare oorlog tegen de menselijkheid wordt steeds zichtbaarder.

  @John Dank voor de toelichting!

 16. De informatie die ik heb over de 17-cijferige imei is wel al 2,5 jaar oud en kwam van niet ontzettend beschaafde milieu’s uit Italië. Ik zou me er niet te druk om maken maar hou het gewoon in je achterhoofd. je kan het eventueel controleren door een week een andere telefoon te gebruiken met dezelfde sim-kaart, als er na een week ineens weer een 17-cijferige code opduikt weet je het zeker.

 17. Vandaag met Richard gesproken; hij zal proberen hier op deze plek een paar reacties te geven. Hij is méér gemotiveerd dan ooit om door te gaan. Waarvan akte!
  De website is inderdaad uit de lucht..! Vreemd.

 18. @ Guido

  Kan jij mij even helpen ?
  Ik weet dat er papagaaien zijn, maar zijn er ook Gaits te verkijgen in de lokale dierenwinkels? want zou best zo’n Gaitje willen hebben in huis, dan kan ik John ook eens uitnodigen om antwoord te komen geven.
  Kunnen wij toe kijken onder het genot van een bakkie koffie en een leutje…

 19. Beste Mensen,

  Ik wil even een aantal dingetjes toelichten betreffende een aantal punten die aangehaald zijn door jullie en zoals beloofd aan Guido.

  1) het lichaam van Melani dat uit de camper gehaald is was terwijl zij onbewust was. Er is een gas gebruikt om ervoor te zorgen dat wij dusdanig diep waren dat wij niet wakker konden worden onafhankelijk of hoeveel lawaai gemaakt werd of verplaatst werden. Dit is door zowel de politie als de medische professie bewezen. De blauwe plekken die we hebben zijn in een onderbewuste staat gemaakt, ook dit is door de dokter geverifieerd.

  2) De camper stond op een parkeerterrein langs de kant van de weg, zoals je die wel vaker hebt.

  3) De website is uit de lucht, ik heb gesproken met de provider en die hebben mij verteld dat wegens “technische problemen” aan hun kant de website niet bereikbaar is. Ze verwachten dat ie tegen het midden van volgende week weer bereikbaar moet zijn.

  4) De backup’s waren niet gemaakt wegens tijdgebrek en ook al waren die gemaakt waren die ook meegenomen. Nogmaals ze hebben andere waardevolle zaken laten liggen in de camper terwijl die toch echt duidelijk in zicht lagen.

  5)De deuren waren van binnen uit op slot gedaan voordat we naar bed gingen en waren nog steeds van binnen uit dicht toen wij wakker werden s’ochtends en er achter kwamen dat onze spullen weg waren.

  6) Wij weten gelukkig nog wel een groot deel van de informatie die gegeven is tijdens de interviews en zijn op dit moment bezig om deze informatie op een nieuwe manier bijeen te zetten zodat deze informatie toch nog verstrekt kan worden aan alle truthseekers en mensen op het evolutionary pad.

  7)We zijn hierdoor teruggezet maar niet verslagen. Het is dus nu zo dat we klaarblijkelijk door het brengen van de waarheid ons eigen leven in gevaar brengen maar dat betekent voor ons alleen maar dat wij moeten doorgaan met ons werk ongeacht de consequenties omdat als ze dit soort dingen gaan doen betekent het dat we op het goede spoor zijn.

  En als laaste wil ik daar nog aan toevoegen.

  De informatie die we geven geven we gratis omdat we geloven dat informatie het geboorterecht is van elke levende persoon en niemand heeft het recht om informatie te weerhouden en totdat we een punt bereiken waar mensen zoals wij niet langer worden gecensored zullen we nooit echt in vrijheid leven.

  Peace Love Unity Respect

  Richard & Mel

 20. 1.hoe kan een dokter verifieren dat blauwe plekken in onbewuste staat zijn aangebracht,volgens mij kan een dokter alleen verifieren dat er blauwe plekken zijn aangebracht?
  2.hoe is het gas door de politie en medische professie bewezen? is er bekend om wat voor gas het gaat?hebben jullie nu ook aangifte gedaan?de politie en medische professie is hier nu dus ook van op de hoogte aangezien het onderzocht is?is jullie bloed onderzocht?mischien kunnen jullie toch nog wat specifieker zijn….
  3.wat voor informatie hadden jullie die op de brussel livestream niet is uitgezonden?
  of door de klokkenluiders niet naar buiten worden gebracht op project camelot?

 21. @ Gait

  Doe jij dat dan niet? je zit overal tussen iedereen door met aantuigingen jegens John, zonder dat je mee doet aan verdere deelname betreffende onderwerpen, tis net of je een te kort gekomen jalourse ex bent van John die de hele tijd wraak wilt nemen.

  Laat het eens los, want het is wel je visite kaartje van wat je hier over je zelf los laat.

  Laat de boel eens los Gait, misschien is er wel een ander die je het ware antwoord kan geven, anders wordt je hier steeds zo’n storend narcistisch probleem, dat iedereen je straks gaat negeren.

  Zou zonde wezen.

 22. Ik betwijfel hier het waarheidsgehalte van dit verhaal. En ik lees dat meerdere dit vinden. Iedereen kan gewoon een rechtzaak indienen.

  Wel ’toevallig’ dat nu ineens het bewijsmateriaal is ontvreemd. Ik lees dus wederom geen enkel hard bewijs wat dit verhaal staaft, enkel een verborgen anti-pathie tegenover mensen die geen probleem maken betreffende vaccineren. Tja, sommigen gaan wel heel erg ver om eigen ideeën aan de man te brengen. Sorrie, ik geloof geen snars van dit verhaal.

 23. @ Richard

  Je zult dus nog meer op je hoede moeten zijn, d’r is genoeg aan de hand dat je van alle kanten in de gaten wordt gehouden, zijn niet alleen mensen die je leven komen bezuren.

 24. wat is een imei nummer????

  De term International Mobile Equipment Identity, meestal afgekort tot IMEI staat voor het (meestal 15-cijferige) nummer dat een gsm-toestel identificeert. Het kan worden gebruikt om het toestel te laten blokkeren bij verlies of diefstal. De provider heeft het nummer ook nodig om een mobiele telefoon te unlocken.

  Sommige apparaten, zoals het toestel op de afbeelding, geven na het controlecijfer nog een tweecijferig Software Version Number SVN dat de softwareversie aanduidt. De 16-cijferige combinatie van IMEI plus SVN wordt International Mobile station Equipment Identity and Software Version Number (IMEISV) genoemd.

  Indeling

  * De eerste acht cijfers vormen de Type Approval Code (TAC). De eerste twee cijfers van de TAC vormen de landcode van het land dat het apparaat heeft toegelaten. De volgende zes cijfers van de TAC vormen de toelatingscode.
  * De volgende zes cijfers vormen de SNR, het eigenlijke serienummer.
  * Het laatste cijfer (CD, Check Digit) is een controlecijfer. In Phase 1-apparaten is dit 0, vanaf Phase 2 is het in gebruik.
  * Sommige apparaten, zoals het toestel op de afbeelding, geven na het controlecijfer nog een tweecijferig Software Version Number SVN dat de softwareversie aanduidt. De combinatie van IMEI plus SVN wordt International Mobile station Equipment Identity and Software Version Number (IMEISV) genoemd

 25. “Kan jij mij even helpen ?
  Ik weet dat er papagaaien zijn, maar zijn er ook Gaits te verkijgen in de lokale dierenwinkels? want zou best zo’n Gaitje willen hebben in huis, dan kan ik John ook eens uitnodigen om antwoord te komen geven.
  Kunnen wij toe kijken onder het genot van een bakkie koffie en een leutje…”

  Paul, ik vind dit ZO ranzig bot. Ik kan het alleen maar toejuichen dat mensen ALLES bevragen en onderzoeken en dan reageer jij zo..? Tamelijk respectloos.

  Ik, bijvoorbeeld, vraag me af waarom we niets horen van gedwongen vaccinaties in Amerika, mensen die FEMA-kampen ingegooid zouden worden. Is dat al gebeurd? Het zou toch 15 oktober beginnen? Waarom reageert niemand die dit voorspelde (Jan Burgemeister etc) als ik op hun sites vraag wat ze hiervan vinden, dat het klaarblijkelijk niet gebeurd is? Hanteert men opeens dezelfde tactieken als die, welke men aan politici etc zo vreselijk vond? Namelijk: ZWIJGEN?

  Tamelijk vreemd…?

 26. @Eugenie: de gedwongen vaccinaties zijn deze maand zeer zeker begonnen in de VS. De stappen gaan echter heel gelijdelijk. Vrijheden worden steeds verder (tersluiks) ingeperkt tot iedereen met zijn rug tegen de muur staat. Voor medisch personeel is het nu zo dat als je je niet laat vaccineren, je wordt ontslagen. De volgende lichting betreft het onderwijspersoneel. Straks zullen ongetwijfeld fabrieksarbeiders, taxichauffeurs, hotelpersoneel en zweminstructeurs aan de beurt zijn. Het breidt zich uit als een olievlek. Mensen kunnen het zich (zeker in deze economische nood) niet permitteren om hun baan te verliezen.
  Of deze tactiek slaagt of faalt zal afhangen van de mate waarin de bevolking bereid is aan deze dwang te gehoorzamen. Op een zeker moment zullen ook de Fema kampen daarin een rol gaan spelen.

 27. Ik geloof ook niet veel van bovenstaand artikel zoals wel blijkt uit mijn vorige post.
  Is het teveel gevraagd om met enig bewijs te komen? Politie dossier, bewijs van aangifte of medische verklaring?

 28. Misschien iets té veel naar Columbo gekeken Morelio..? 😉
  Kom op zeg. Mag ik eerst jouw rijbewijs eens zien? Misschien heet je wel helemaal geen Morelio?!
  Bovendien scheur jij hier ook maar gewoon door deze site heen.. L e v e n s g e v a a r l i j k..!

 29. Nou wees dan een kerel (?) en maak een deal. In ruil voor inzicht in het proces verbaal en de aangifte van deze zaak, zorg jij voor een laptoppie en/of video-bewerkingssoftware. (Een HD-camera is al geregeld.)

 30. Als ik het kon betalen zou ik het best willen hoor. Maar dan wel na overtuigend bewijs, dat wat er omschreven is ook daadwerkelijk gebeurd is èn (!) het nieuws ook daadwerkelijk zo wereldschokkend is.

 31. Het mag misschien niet gezegd worden, maar ’s nachts op een parkeerplaats gaan staan en er vanuit gaan dat daar niets kan gebeuren is werkelijk naïf, zeker met zoveel gevoelige info aan boord… Ik ga zonder gevoelige info al zowiezo op een camping overnachten ! Over waakzaamheid gesproken…

 32. Helaas kan het risicovol zijn om ergens langs de weg op een parkeerplaats te overnachten helaas, maargoed, fouten maken is menselijk en mss. was er geen andere mogelijkheid. Dat maakt verder niet zoveel uit in dit opzicht. Waar ik me wel over verbaas is dat we hier allemaal min of meer wakkere mensen zijn, d.w.z kritisch. In dat perspectief vind ik het vreemd dat ik dan zulke reacties van je krijg Guido.
  Mocht bovenstaand artikel gewoon waarheid zijn, dan vind ik het natuurlijk heel erg schokkend en wens ik de getroffen personen heel veel sterkte, maar dat wil niet zeggen dat ik alles zomaar aanneem. Ik blijf in alle opzichten kritisch.

 33. Ik miste gewoon een beetje een zin als: “Mocht bovenstaand artikel gewoon waarheid zijn, dan vind ik het natuurlijk heel erg schokkend en wens ik de getroffen personen heel veel sterkte..”.
  Die staat er nu wel. Dank!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.