Advertentie

Hoe draagt jouw Atlas jouw wereld..?


x

Hoe draagt jouw Atlas jouw wereld..?

© Guido Jonkers – oorspronkelijke plaatsing 2009

x

Het is 2 juni 2006, bijna 5 jaar geleden dus. Zoals elke ochtend, bij mijn beker koffie op het werk, kijk ik even naar de nieuwe onderwerpen op Niburu. ‘Reversing the curse’ (Het omkeren van de vloek) staat er tussen een aantal andere onderwerpen. Ik klik op het artikelen zie in de eerste alinea in één oogopslag het woord ‘Annunaki’ staan; dat past precies in mijn focus en mijn visie van dát moment. Wauw, wat een verhaal.

Bram Vermeulen was in de ban van Zecharia Sitchin.
Bram Vermeulen was in de ban van Zecharia Sitchin.

Want niet lang daarvoor had ik namelijk de mooie presentatie van Bram Vermeulen gezien. ‘In den Beginne’ heet deze indrukwekkende voorstelling en als je hem niet gezien hebt, doe dat alsnog, als ik je mag adviseren. Lang leve Youtube, want HIER staat deze 50 minuten durende opname in 5 delen. Beker koffie of thee erbij en je bent op de hoogte. (Je kunt de DVD echter ook via de RVU nog bestellen.)

Volledig gefascineerd was ik dus door het onderwerp van het betreffende Niburu-artikel, prachtig geschreven door Jean Claude Koven, een Amerikaanse schrijver, publicist en levenskunstenaar. ‘Wat een verhaal’, dacht ik  en ik had een ongelooflijk gevoel van herkenning. Noem het gerust euforie.

Het werd zelfs nog doller. 1 Week erna, pak ik de telefoon en bel JeanClaude Koven bij hem thuis in California. Ik wilde meer weten en hem vragen hoe het nu met hem was. Hij was verrast door mijn telefoontje, maar in een korte uitleg vertelde ik hem hoe ik bij hem terecht was gekomen en wilde weten hoe het nu met hem was. ‘Fine! I am very well, thank you!’ was zijn antwoord. Een geanimeerd gesprek volgde en na enige tijd geeft hij mij de precieze gegevens van de uitvinder van deze ingreep, de Zwitser René Schümperli.

Via de site van deze Zwitser die deze simpele, maar vakkundig te verrichten, correctie-methode bedacht, kreeg ik een filmpje te zien van de feitelijke stand-van-zaken zeg maar, van de stand-van-de-atlas. Heel duidelijk; kijk hier naar de YouTube met het hele verhaal.

Aan de huisarts, de fysiotherapeut en de via-via neuroloog in mijn persoonlijke omgeving gevraagd: “Kan dit?” en “Herken je dit?” Er kwam de bevestiging van genoemde artsen/verzorgers, dat het hele atlas-C1-gebied in de nek heel vaak voor veel heftige ‘shit’ zorgt in de fysieke constitutie van patienten. Maar er kwam dus geen enkele inhoudelijk afwijzing op het verhaal en dat was voor mij genoeg. DOEN dus!

2 Maanden later, eind Augustus 2006,  was de ingreep achter de rug, eh, boven de rug. Uitgevoerd bij een officiële therapeut in Duitsland. En inmiddels, nu in 2011, zijn er ook in Nederland al diverse therapeuten die deze ingreep kunnen uitvoeren, dus mocht je interesse hebben, een ‘verre’ reis is niet nodig. Maar even over de essentie van het verhaal.

Maar ik hoor je denken: “Wat heeft het dan voor resultaat, zo’n atlas-profilax ingreep?” De essentie van de gevolgen van deze ingreep, die ik telkens hetzelfde onder woorden breng, is dat er voor mij een betere centrering van het fysieke én mentale lichaam is ontstaan. Het was voorbij met een soort ‘afwezigheid’, en méér in staat te focussen.

Verder zijn er geen fysieke klachten opgetreden, wel één nabehandeling, maar daarna was het klaar.  Wat me wel opviel, enige tijd later, was dat ik van de rugpijn af was, die ik als sporter vaak lichtelijk tot redelijk zwaar had. Het is naar mijn idee daarom heel waardevol deze informatie met je te delen.

De essentie, dat je atlas, vlak onder je hoofd, de sleutel is van je lichaam, is een understatement. Hij wordt niet voor niets de ZIEL van je fysieke lichaam genoemd! De correctie in dit gebied, op een eenvoudige wijze, is naar mijn idee een godsgeschenk.. Wellicht indirect van de Annunaki, die -onbedoeld?- deze verborgen sleutel in ons lijf plaatsten en ons daarmee vervolgens ook het bos instuurden. “Ga de sleutel maar zoeken”.. Maar bij mij kwam 5 jaar geleden in ieder geval Niburu stevig langs..! Dank Anton!

Inmiddels zijn er veel therapeuten in Nederland die deze ingreep doen. Wil je deze ingreep evt. ook laten doen, lees jezelf eerst in, want het is niet zomaar wat, ook al duurt de ingreep maar een minuutje. Maar er gebeurt namelijk nogal wat met je! En in de tweede plaats wil ik je op het hart drukken een gecertificeerd therapeut te kiezen, van de site van de officiële bedenker van deze ingreep, René Schümperli. Er lopen ook op dit gebied weer amateurs rond!

Hier is dan het betreffende artikel van Jean Claude Koven, 5 jaar oud, maar het heeft nog niets van zijn glans verloren. Plezier! Kom daarna eventueel even hierboven terug en kijk het interview met Michael Hane op het Conscious Media Network HIER

x

* * *

x

De vloek wordt opgeheven: de blokkade in ‘Homo Sapiens’.

Jean Claude Koven

© vertaling: Guido Jonkers 2007
x

Een van de vele duizenden Sumerische kleitabletjes, die ons inzicht geven in een ver verleden.
Een van de vele duizenden Sumerische kleitabletjes, die ons inzicht geven in een ver verleden.

“Ik hoorde van de Annunaki ongeveer 20 jaar geleden toen ik ‘De Twaalfde Planeet’ las van Zecharia Sitchin. Dit boek, dat is gebaseerd op zijn intensieve research van de Sumerische kleitabletten en andere oude geschriften, beschrijft de Annunaki als de bewoners van Nibiru, een planeet die een 3600 jarige, elliptische baan heeft om onze zon en haaks op alle andere planeten in ons zonnestelsel in een baan draait.

Het verhaal gaat, dat juist dóór deze elliptische baan, deze planeet heel moeilijk te ontwaren is. Deze elliptische rotatie brengt Nibiru namelijk maar eens in de 36 eeuwen in de buurt van onze en de andere planeten. De mythe van de schepping volgens Sitchin gaat als volgt:

Vlak nadat ons zonnestelsel zich begon te vormen passeerde een andere planeet ons zonnestelsel; de andere planeet was ontsnapt uit een ander zonnestelsel. De planeet werd ons stelsel binnengetrokken en botste op de planeet Tiamat, die uit elkaar werd getrokken en zo de Aarde vormde en de asteroïdengordel. De planeet zelf werd gevangen in een enorme omloop om onze zon en vormde zo de planeet Nibiru.

De planeet leek zoveel op de aarde dat ‘de zaden van leven’, die op deze planeet al in volle ontwikkeling waren, door de botsing werden verspreid op onze Aarde en het leven op Aarde was een feit.

12e planeet sitchinEonen gingen voorbij en leven ontwikkelde zich op Aarde als wel op de planeet Nibiru. Op een gegeven moment werden de Annunaki,  de bewoners van deze planeet, geconfronteerd met het vooruitzicht van uitsterven, doordat hun planeet langzaam maar zeker haar luchtvoorraad aan het verliezen was. De enige oplossing die de Annunaki hadden, was het verspreiden van enorme hoeveelheden goud in hun vallende atmosfeer. Toen hun technologie zover gevorderd was, dat ze ruimtevaart onder de knie kregen, veel éérder dan de Aarde-ontwikkeling!, kwamen de Annunaki naar de Aarde. Daar vonden ze dus de enorme hoeveelheden goud, die ze zo hard nodig hadden om hun planeet te redden.

Na een intensieve periode op aarde en veel succesvolle mijnactiviteiten rebelleerden de mijnwerkers die de Annunaki van Nibiru hadden meegenomen.

De Annunaki besloten toen, onder deze druk, deze werkers te vervangen door oorspronkelijk aards leven. Maar hun initiatief was niet succesvol zodat ze hun toevlucht namen tot genetische ingrijpen, waarbij ze de genen van de oorspronkelijke Homo Erectus verbonden met de complexe Nibiruiaanse genen.

Na meerdere pogingen slaagde de Annunaki erin een hybride ras te creëren dat ideaal aan hun verwachtingen voldeed. Dit ras noemen wij nu Homo Sapiens…. Na bezwaar van de vrouwen die als draagmoeders fungeerden voor dit ras, werd opnieuw besloten in te grijpen in het DNA, dit keer door het hybride ras wel voortplantingsmogelijkheden te geven.

De mythe gaat echter verder en verhaalt van ongecontroleerde groei van de populatie, het ontstaan van stammen en volkeren als gevolg van inteelt en ongecontroleerde bevolkingsgroei.

Er braken oorlogen uit en de Annunaki namen de beslissing om de planeet Aarde te verlossen van het nieuwe ras door massale overstromingen. Vanaf daar lopen veel parallellen tussen Sitchin’s sage en de Genesis, waarvan Sitchin dus claimt dat het een aanpassing is van de Sumerische geschriften.

Dit alles staat borg voor een ongelooflijk verhaal, temeer omdat Sitchin als wetenschapper, uitgebreide documentatie onder dit verhaal legt. Ik dacht altijd, dat dit verhaal wellicht op waarheid zou kunnen berusten in een of ander parallel universum o.i.d. en dat ‘de feiten’ veel meer als metafoor zouden moeten worden gelezen dan letterlijk.

Wat er toen gebeurde!

Maar toen gebeurde, zo’n 2 maanden geleden, het onmogelijke en begonnen voor mij de grenzen tussen de parallelle universa te verschuiven. Vlak voordat ik in maart 2006 op het podium zou verschijnen in San Diego om een praatje te houden tijdens de Body, Mind & Spirit expo, werd ik geïntroduceerd aan Ranan Shakar, de oprichter van de New Dawn Clinic in Los Angeles.

De positie van de Atlas (blauw) als start/sluitstuk van onze wervelkolom tegen de schedel.
De positie van de Atlas (blauw) als start/sluitstuk van onze wervelkolom tegen de schedel.

Hij was onlangs teruggekeerd van een cursus in Zwitserland waar hij kennisgemaakt had met een proces dat de Atlasprofilax wordt genoemd. Dit proces, deze behandeling zorgt ervoor dat onze bovenste wervel, genaamd de C1 of de Atlas, weer in lijn wordt gezet met de onderliggende wervels. Dit curieuze deel van onze anatomie, weinig gelijkend op andere wervels, kreeg deze passende naam naar Atlas, de Titangod uit de Griekse mythologie, die de wereld op zijn schouders droeg.

Volgens Shahar en de Atlasprofylaxe-literatuur, is de C1 van bijna elk mens ontwricht (of ‘luxatie’, zoals het in giropraktische termen heet), waardoor energieblokkades optreden in het ruggenmerg en een enorme hoeveelheid fysieke en mentale verstoringen optreden.

Verbazingwekkend, zo werd me verteld, is deze ‘luxatie’ altijd in dezelfde richting, statistisch onmogelijk natuurlijk, als deze ontwrichting het gevolg zou zijn van een simpel fysiek trauma.

Hoewel de ontmoeting met Shahar maar een half uur was, vóórdat ik op moest voor mijn presentatie, accepteerde ik Shahar’s uitnodiging om het proces van de Atlasprofylaxe te ondergaan. En inderdaad, ondanks al mijn voorgaande metafysieke behandelingen, ontelbare Rolfing sessies, ‘diepweefsel’- én giropraktische behandelingen, bleek óók ik bij de 99,9% van de mensheid te horen met een significant geluxeerde Atlas.

De donkergekleurde atlas ligt in de juiste positie. Vlak boven de uiteinden, links en rechts, zijn de 'palletjes' te zien, die aan de schedel zitten. Hier hoort de atlas, zoals op deze tekening recht achter te liggen en niet scheef tussen.
De donkergekleurde atlas ligt in de juiste positie. Vlak boven de uiteinden, links en rechts, zijn de ‘palletjes’ te zien, die aan de schedel zitten. Hier hoort de atlas, zoals op deze tekening, haaks achter te liggen en niet scheef tussen. (Zie tekening hieronder)

De behandeling bestond eruit dat ik werd gemasseerd (inclusief het gebruik van een pulserende sonde) in het zachte weefsel rond de C1-wervel. Schijnbaar is een éénmalige sessie van ca. 15 minuten voldoende en, indien correct uitgevoerd, is het resultaat levenslang blijvend.

Ondanks het feit dat me verteld werd wat de aard van het proces was, had ik het effect ervan volledig onderschat. Stel je voor dat je onder aan een dam staat in een droge rivierbedding en de dam wordt weggehaald.. Dat is eigenlijk de beste wijze waarop ik kan beschrijven wat er gebeurde.

De ‘oude ik’ werd weggetrokken in een golf van vrij stromende energie en ik zag mezelf uitstijgen boven mijn persoonlijk omhulsel. Binnen enige minuten werd deze vloedgolf een regelmatige flow en ik ontving een duidelijke boodschap die me vertelde dat ik door een barrière was gebroken die met opzet in het menselijke gnoom was ingebracht.

Hoewel ik zo nu en dan wel van een spannend verhaal kan genieten, eiste dit verhaal natuurlijk wel een onafhankelijke bekrachtiging. Een paar dagen later belde ik met mijn vriend Wynn Free. Hij is de auteur van het boek ‘The reïncarnation of Edgar Cayce?’ en hij werkt samen met Terry Brown in channelingen met een hoog-ontwikkeld buitenaards ras genaamd de Elohim. Dit is zijn site HIER.

Ik vertelde hem het hele verhaal en toen hij me een paar dagen later terugbelde, nádat hij een channelingsessie met de Elohim had gedaan, werd mijn informatie bevestigd. De luxatie van de C1 werd express door de Annunaki ingebracht in het menselijk DNA om de oorspronkelijke groep van mijnslaven meer te kunnen controleren, te programmeren en gedwee te maken. Dit mechanisme is in het menselijk gen gebleven en ik vermoed dat het ook wel bekend is bij die groep die begrijpt hoe je het best dit soort dingen uitbuit…!

atlas in FOUTE positie tegen schedel
De atlas in de scheve positie, daarmee ook een deel van het ruggenmerg afknellend…

Dit verhaal wordt ook nog bevestigd door de 2 Atlasprofilax-therapeuten die er nu zijn in de VS. HIER

Want ook weer heel toevallig (…) kreeg ik een paar weken na de behandeling bezoek van Théodor Haene, de enige persoon in de VS die getraind is om deze behandeling toe te passen. (Zal ik de kansberekening dat deze gebeurtenissen zo vlak na elkaar plaatsvonden, maar achterwege laten? Het universum werd nooit onderworpen aan de regels van het menselijk spel..)

In eerste instantie was Théodore terughoudend om te spreken over de achtergronden van dit biomechanische proces. Maar toen ik het verhaal met hem deelde van de Elohim, keek hij me met ongeloof en een brede glimlach aan. Hoewel het er naar uitziet, dat het weer in lijn zetten van de atlas een goed en noodzakelijk proces is, is er wel degelijk een prijs verbonden aan deze behandeling.

Want wie weet hoeveel rommel er ligt opgeslagen achter onze ‘damwallen’? Wanneer de energie eenmaal vrij kan vloeien, hebben zowel het fysieke als het emotionele lichaam een hoop in te halen. Terwijl mijn spirituele lichaam een grote vlucht nam en mijn emotionele lichaam zich ook snel aanpaste aan het nieuwe spel, begon mijn fysieke lichaam zich stapsgewijs aan te passen aan deze hogere staat van vibratie.

Tien dagen na de behandeling onderging ik stevige spasmes onder mijn linkerschouder die 72 uur duurden. Binnen enkele weken riep ik de hulp in van een healer om stevige blokkades in mijn darmen op te lossen en zelfs terwijl ik deze woorden aan het intikken ben, ben ik herstellende van een borstholte-infectie en neus- en keelholteaandoening die het gevolg was van een schoonmaak van opgestuwde rommel van jaren.

Er is me verteld dat Atlasprofilax, die op dit moment overigens in 10 landen wordt toegepast, niet het enige proces is om de positie van de C1-wervel weer te corrigeren. Blijkbaar zijn sommige netwerken van giropratikers, doktoren die de Blair Upper Cervicale Techniek toepassen en mogelijk andere therapeuten en sjamanen ook geoefend in het keren van de effecten van deze klassieke ‘vloek’. Zowel Haene als Shahar staan volledig open om hun werk op dit specifieke gebied te delen en zijn bereid zoveel mogelijk therapeuten op te leiden.

Ik steun het verspreiden van elke kennis die het menselijk ras kan bevrijden.

Dit zijn de tijden om te ontwaken. Wanneer elk van ons wordt uitgedaagd om tevoorschijn te komen uit het valse comfort van onze schuilplaatsen in het stille donkere water achter onze persoonlijke dammen. Van Albert Einstein is het volgende citaat: ‘Geen enkel probleem kan ooit worden opgelost vanuit hetzelfde bewustzijnsniveau dat het creëerde’.

Als we een eind willen maken aan de krankzinnigheid die ons collectieve gevoel in een dodelijke greep heeft, dán zullen we een stap moeten maken naar een hoger niveau van bewustzijn, voordat het te laat is.”

Jean Claude Koven

Advertentie

248 gedachten over “Hoe draagt jouw Atlas jouw wereld..?

 1. Hallo, ik heb met veel intresse het artike over de atlas gelezen alsmede de discussie. Ik kan het niet nalaten mijn ervaring met jullie te delen. Omdat ik zelf al langere tijd last heb van rug en nek heb ik besloten om eerst eens bij de giropractor langs te gaan, scans gemaakt, allerlei testjes gedaan en idd. de uitkomst was mij niet vreemd en we zijn met de behandeling begonnen. Bij het tweede consult stond ik al na 10 minuten weer buiten nadat ik wel voor de volle tijd á 55 euro werd aangeslagen. Ik vond op z´n zachts gezegt wel heel makkelijk verdient.
  Heb m´n verzekering gevraagt of dit normaal was…., jawel zogaat gaat dat wel vaker als hij niets meer voor je kan doen dan kun je weer gaan en hij heeft een studie er voor gedaan en een half uur voor je ingelast. Jaja dat zou mooi zijn …, worden mijn rijbewijzen ook betaald aan wie kan ik dat doorberekenen .., en als ik eerder klaar met werken ben word ik dan ook gewoon doorbetaald ?, niet dus en oja…ik verdien mss bruto 25 euro per uur .Zolang dit normaal gevonden wordt ben ik liever abnormaal.

  Vriendelijke Groet.

 2. @ Remco

  Er is veel scheefgegroeid in deze wereld en ik weet niet of dat door de atlas komt die scheef staat.
  Zou mooi zijn wanneer de hele maatschappij zou veranderen door het rechtzetten dan de atlas met vergoeding van de ziektekostenverzekering.
  Maar ja, ik ben al lang niet meer naief. Kunnen we misschien beter proberen in de maatschappij te beginnen. Is goedkoper.

 3. Ik begrijp wat je bedoelt Riet en ik doe ook m´n best hiervoor. Het laconieke antwoord van de ziektekostenverzekeraar zegt mij genoeg ,het is helaas gemeengoed dat we zo met elkaar omgaan. Ik doe zeker m´n best om te laten zien dat het anders kan en dit voorbeeld geeft mij alleen maar meer inzicht in de noodzaak hiervan. Mijn probleem is alleen dat je hoe dat ook afhankelijk bent van dit soort uitwassen.

  Groetjes ; Remco

 4. @Remco

  Ja dat is een probleem. Toch heb ik het gevoel dat er vanuit de onderkant om het maar zo te noemen van deze samenleving verandering moet komen. Dat is het brede vlak van de samenleving. Eigenlijk de pijlers waarop onze samenleving opgebouwd zou kunnen worden.
  En verandering kan op heel veel manieren neergezet worden. Zoals b.v. zo min mogelijk medicijnen slikken, weer ontdekken dat we allemaal de gave hebben om de ander te masseren, een luisterend oor te hebben, en bedenk nog maar wat.
  Als je goed kijkt zie je dat alle innerlijke kwaliteiten van de mens overgenomen wordt door machines.
  Het geheugen door het telmachientje, telepatie door de telefoon, helderziendheid door de t.v., gezondheid door doktoren, geestelijke gezondheid door psychiaters. Nu dreigt ons immuunsysteem overgenomen te worden door de vaccinaties.
  We zijn onszelf volledig aan het verliezen en denken dat we niets
  zelf kunnen. Er is een inertie opgetreden. Teveel mensen zitten onder de medicijnen, zoals slaaptabletten, antidepressiva en
  allerlei medicijnen die het een in je lijken te verbeteren en het ander in je vernietigen.
  Je kunt ook door praten hierover mensen wakker maken in je omgeving.
  Ik ben ervan overtuigd dat je zelf de verandering moet waarmaken die je in de maatschappij wilt.
  Dus denk na over een vorm van samenwerking, organiseer avonden voor mensen die genoeg hebben van de maatschappij zoals deze nu gevormd is. Neem initiatieven en vooral in deze tijd maak alle kennis en hulp beschikbaar die nodig is om wakker te worden voor iedereen.

 5. De eerste keer op het forum van wanttoknow wilde ik toch even wat kwijt.. Afgelopen donderdag is mijn atlas gecorrigeerd en wat is dat toch een bevrijding. Ik zit in een keer anders in m’n lijf; m’n lichaam is veel soepeler; ik sta weer in mijn kracht en ik heb het gevoel dat ik een veel grotere aura heb!Dit is het beste wat mijn lijf is overkomen.. Ik had van tevoren wel veel klachten die atlas-gerelateerd waren dus dat scheelt misschien in mijn perceptie, zou kunnen.Daarnaast was de handeling zelf een diepe emotionele beleving bij me..

 6. Hallo,

  Dit is de allereerste keer dat ik op deze site kom. Ik kwam terecht op dit artikel door atlascorrectie in google in te geven. Dus wat de inhoud van de site wanttokwnow
  inhoudt weet ik niet omdat ik de moeite nog niet gedaan heb om de homepage ervan te openen. Door bovenstaande reacties te lezen kan ik mij toch al wat voorstellen wat het gaat zijn.
  Dit even terzijde.

  Nu mijn ervaring.

  Ik ben 35 jaar en heb al jaren last van spierpijnen, hoofdpijn, nekpijn rugpijn. Alles is al de revue gepasseerd.

  De behandelingen die hiervoor gehad zijn zijn kinétherapie, pijnmedicatie, spierontspanners, osteopaat, microkiné, … Dus heel wat.

  Toen vernam dat atlascorrectie een mogelijk oplossing zou zijn had ik zo iets van tja baat het niet schaadt het niet. Want als niets echt helpt sta je op den duur skeptisch tegenover alles.

  Bon, gisteren heb ik mijn eerste behandeling gehad. De intake, uitleg en de behandeling namen ongeveer een uurtje in beslag.
  Met een pulserende sonde werd er ongeveer een kwartierje aan mijn spieren rondom mijn atlas gemasseerd.
  Aangenaam was het niet te noemen. Voor mij was het vrij pijnlijk maar dit kan natuurlijk voor iedereen anders zijn.

  Nu er werd gevraagd van voel je anders. Tja ? Ik kon inderdaad mijn nek wat vlotter naar links en rechts bewegen dus dat is een begin.

  Nu gevoelsmatig voel ik mij niet echt beter… bedoel ik leef nu opeens niet op een wolk, bevrijdt van alles en nog wat.
  Maar geloof me dat was ook niet mijn doel. Voor mij is mijn doel eindelijk van mijn pijnen af te komen. Fysiek welbehagen komt voor mij op de eerse plaats en het gevoelsmatige op de tweede. Ik wil niet ontkennen moest ik mij fysiek beter voelen dat mijn gevoelsmatige ik er ook wel mee gebaat zal zijn.

  Binnen 5 weken volgt er nog een nabehandeling en dan zou ik mij al veel beter moeten voelen.

  Vandaag een dag later had ik serieuze hoofdpijn maar nu is hij gelukkig verdwenen. De plaatsen waar het toestel op gemasseerd heeft zijn nog wel gevoelig en wat pijnlijk. Maar ik vermoed dat wel zal verminderen volgende dagen.

  Blijkbaar zou er volgens de therapeut nu een grote kuis gaan gebeuren binnen mijn lichaam. Met gevolg dat oude kwaaltjes de kop terug kunnen opsteken. Echt daar verheug ik op. ‘:-) …

  Ik ga gewoon zien van dag tot dag om zo binnen een 5 tal weken te kijken of ik mij echt beter voel.

  Wat ik nog wel kwijt wil dat Belgische ben en dus naar een therapeut bij mij in de buurt ben geweest. Ik ga nu zijn naam niet noemen maar als je in google ingeeft atlascorrectie + Zelem, dan vindt je het wel.

  Kostenplaatje 90 euro (waarvan wij hier 16 euro terugtrekken van de mutualiteit) voor de tweede keer kost het nog 60 euro.

  Ik hoop alvast dat jullie iets met mijn reactie zijn.

  Ik zal binnen een vijftal weken mijn bevindingen nog eens op de site plaatsen.

  Groeten

  Anne

 7. De vraag lijkt me Arjan of je het al gelezen hebt..? Zoja, ben je dan alleen op de wereld?
  En zoja, waarom hoor ik dat nu pas?

  (Ben niet boos hoor, beetje teleurgesteld..)

 8. @Guido
  Zijn er dan helemaal geen updates bij dit artikel? Ontwikkelingen?
  Ik snap ook wel, dat er meer bezoekers op deze site komen, die dit artikel nog niet gelezen hebben. Ik ben dus niet alleen op de wereld.

  @Paul
  Wat heeft de ‘Garden of Eden’ hier nu mee te maken? Bovenstaand artikel beschrijft een totaal andere schepping, dan het bijbelse ‘Garden of Eden’.

 9. Ik denk dat 180 euro voor de behandeling weer overdreven veel is !! Weer mensen die profijt nemen van iets wat weer ontdekt is ! Daarbij is het ook normaal maar wij denken dat het opnieuw ontdekt is maar dat is niet zo !
  Vies en smerig en ik ga gewoon naar mijn fysiotherapeut die het gewoon doet doet voor het ziekenfonds ! Mensjes let op want er zijn veel mensen die het alleen maar doen voor geld en dat is helemaal verkeerd !!!! Er zijn zoveel viezerikken en oplichters dus let a.u.b. ook een gewone fysiotherapeut kan dit ook doen dus laat de oplichters maar achterwege 180 euro wat een smeerlappen ! het is een proces van 15 minuten en daar vraag je 180 euro voor dan ben je echt een smeerlap !!!! OK ik heb gezegd welterusten en laat je niet oplichten a.u.b. de smeerlappen zijn overal om je heen onthou dat !

 10. @ Arjan

  ‘k heb het niet over de bijbelse versie van de Garden of Eden, had het precies over het zelfde onderwerp zonder afdwalingen, het mesopothamische gedeelte van de Garden of Eden zit constructief heel anders ik elkaar dat de bijbel ons wil laten geloven.
  Maar was onder verontstelling dat wel bij je overduidelijk was, blijkbaar zat je atlas verkeerd of zo, niet de mijne die heb ik onlangs recht laten zetten.

 11. Ik vind het wel boeiend. De enige atlassen die ik tot nu toe heb rechtgezet zijn die bovenop een klok pronken.

  Ik kende wel de veronderstellingen van Zecharia Sitchin en het kan best wel eens kloppen maar die atlas die opzettelijk is scheefgezet, daar heb ik toch mijn twijfels aan.

  Ik weet wel dat dit punt een belangerijk punt is.
  Heb zelfs een aantal jaren geleden een week niet kunnen slapen van verschrikkelijke pijnen aldaar.

  Ik heb er nu alleen last van als ik mijzelf blokkeer.

 12. Tijd om eens die wereldbol van je schouders te halen (je bagage) die je dagelijks steeds maar weer mee sleurt.

  Zecharia Sitchin heeft wel een goed boek geschreven maar er zijn er zoveel die het weer tegen spreken, Zecharia is maar 1 van de tien mensen op dze planeet die eigenlijk spijkerschrift kan lezen en begrijpen, de rest die daar overheen rept, snapt nog niet eens van 1 spijker de correcte vertaling.

  Je atlas kan scheef komen te zitten tijdens je geboorte, als de verloskundige bv moeite heeft van het kind bij de geboorte op een natuurlijke wijze, dan schrik je toch wel als met aan het kind hun hoofdje zoveel druk oplegt, dan is de kink in de kabel voor een weg gedraaide atlas heel erg goed mogelijk.
  Een chiropracticor is dan een goede uitkomst (heb je Paul ook weer :D)

 13. Ik heb deze correctie zo’n 2 maanden terug uit laten voeren bij Het Essentie-Instituut, dit heeft gepruts van een slecht manueel therapeut 8 jaar geleden ongedaan gemaakt. Hiermee was ik al bij meerdere andere therapeuten teleurgesteld die dit niet voor elkaar kregen. Sinds de slechte behandeling had ik gemiddeld maandelijks migraine. Sinds de atlascorrectie geen last meer van gehad. Wel zit ik sind de correctie thuis met een burn-out, dus denk als je dit overweegt niet dat het je altijd een oppepper of zo geeft, want je lichaam en geest worden letterlijk in lijn gebracht waardoor je lichamelijk gaat voelen hoe je er geestelijk aan toe bent en dat was in mijn geval blijkbaar niet geweldig. Maar je blijft wel beter bij jezelf en het is zeker aan te raden voor mensen die zichzelf willen blijven ontwikkelen en in synchroniciteit willen leven, want je wordt veel opmerkzamer. Natuurlijk zijn de veranderingen nog allemaal vers en bezig, maar ik heb er zeker geen spijt van!

 14. Martijn: speciaal voor jou dit artikel weer even op de homepeedj gezet..!!
  Pietje: niet alles is wat het lijkt; enne: wat Piet zegt over Klaas, zegt trouwens meer over Piet dan over Klaas..!!

 15. Of je waar voor je geld krijgt weet ik niet. Maar ik begrijp dat deze mensen iets essentieels aan ons leven toe kunnen voegen en daar geld voor vragen. Dat doet Gary met EFT (www.emofree.org) anders.

  Ik doe dat in mijn praktijk in ieder geval ook anders. Want ik heb er voor gekozen dat het helpen van mensen de primaire functie is van mijn onderneming. Het staat een ieder vrij een andere keuze te maken. Deze therapeuten kiezen blijkbaar primair voor het geld. Ook goed.

  Waar ik echter HEEEEELLLLLL EEERRGGGGG nieuwsgierig naar ben is of iemand al eens een second opinion heeft gedaan?
  Dus bij Pietje de correctie laten doen en meteen door naar Marietje en vragen of C1 scheef staat.

  En hebben degene met een correctie, na bijvoorbeeld een jaar, wel eens een (onafhankelijke) controle gedaan. Want er trekken spieren aan die wervel. En als die spierspanning niet verandert, dan beloof ik dat die wervel weer scheef gaat staan. En die spierspanning wordt in onze hersenen geregeld en is vaak een afspiegeling van onze gedachten.

  Dat is wat ik “want to know”.

 16. @Dzyan, je hebt helemaal goed ingevoeld.. Hoe vreemd het ook klinkt, bij sommigen is de Atlas toch in staat terug ‘te schieten’… (hahahha)
  Maar ff serieus: er zijn gevallen bekend ja. En regelmatig even checken kan geen kwaad. Laat deze ingreep nou gewoon toch eens gemeengoed worden, zoals alternatieve geneeskunst ook gewoon vergoed wordt door ziekenfondsen.

  Over die kosten: ik weet dat een opleiding zo’n € 13.000 kost..! Bedragen blijven, hoe je het ook wendt of keert, wat je ook verdiend (en misschien niet krijgt..), een relatief geheel. Deze discussie staat hier uitgebreid boven deze reacties.
  De kosten voor de behandeling bevatten 2 consulten. Je praat in feite dus over € 90,- per consult van 1 uur. Een huisarts verdiend meer (en krijgt het ook.. hahaha)

  Dzyan, ik kan je evt. wel het mailadres geven van een vriend van me, die deze officiële ingreep ook doet.

 17. Dank je Guido voor je snelle reactie. Het lijkt zo wel een chat 😉

  Probleem is dat ik ALLES eerst op mezelf uitprobeer, alvorens ik het klanten adviseer. En dat betekent helaas dat het waarschijnlijk na 2010 gaat worden. Immers is de komende maand mijn darm integriteit het experiment (en dat gaat meer dan €180 kosten). Daarna het combineren van intenties met de Maya Zolkin. En dan komt die wervel aan de beurt, als ik in ieder geval tegen die tijd voldoende info heb.

  Op dit moment ben ik echter zeer sceptisch. Ik volg een opleiding ontwikkelingsmotoriek en zie dus met regelmaat hoe bepaalde gedachten de oorzaak zijn van scheefstand of scheefgroei. En ik zie hoe je dat met oefeningen zelf kunt corrigeren. Ook zie ik vaak fisiotherapeuten een (1) spier losmaken en niet de hele keten behandelen. Dergelijke klachten komen dan ook heel vaak terug.

  Maar ik laat me komend jaar graag overtuigen.

 18. Dag Dzyan, wat ik bij je voel zijn de ‘vakjes’ die je gebruikt om zaken te benaderen. Op zich niets mis mee, maar een meer holistische kijk zou je wellicht ‘boven’ zaken uittillen, buiten ‘vakjes’ doen denken. Daar waar het lichaam PER DEFINITIE de spirit (ziel) volgt, is introspectie vanuit deze holistische kijk naar mijn idee essentieel.
  ‘Gedachten zijn oorzaak van veel klachten’… Jouw observatie klopt dus in dezen volledig. Maar deze Atlas is niet scheef te groeien; JE WORDT ER ZO MEE GEBOREN! 99% van de mensheid heeft een Atlas die scheef staat. Heb je het filmpje gezien hierover?
  Ik zou je (bijna) willen adviseren een bezoekje te brengen aan, en een gesprek te hebben met mijn vriend.. Maar volg je hart en dus je pad! Succes!
  Enne: de Atlas staat in de geneeskunde bekend als DE ZIEL van het lichaam.. Mooi toch?

 19. @ Dyzan

  Ik kan me helemaal vinden in jouw verhaal.
  Ik vind het prachtig te lezen dat jij eerst zelf alles wil ervaren voordat je dit doorgeeft aan anderen.
  Wat betreft het rechtzetten van wat dan ook ben ik het volledig met je eens dat een behandeling op gebied van de wervels niet voldoende is. Vooral de spieren doen mee in de uiteindelijke genezing en die hebben vaak te maken met emoties en thema’s die opgelost dienen te worden in de geest. Dus iets in de geest dient rechtgezet te worden wil er een definitief resultaat zijn.

  Daarbij zou degene die de behandeling ondergaat ook advies dienen te krijgen over het achterliggende probleem en de wijze waarop zij/hij er mee om zou kunnen gaan.

  Ik ben zelf quantumtouchtherapeut en heb ook gemerkt dat er meer nodig is voor een goed resultaat, dat ook weer langere tijd nodig heeft. Dat doe ik met visualisatie, eft en alles wat nodig is om het thema aan te pakken. Ik leer de mens zichzelf te helpen. Daarom ben ik ook zeer kritisch.
  Vaak moet de levensstijl veranderd worden en dat doe je niet met twee behandelingen.
  De mens kan zoveel zelf en daar zou veel meer aandacht aan besteed moeten worden en dan zouden we niet meer zo afhankelijk zijn van buitenaf.

 20. Helemaal goed Riet! Al de zaken die je noemt zitten inderdaad in de nabehandeling.
  Weet je wat er overigens heel veel uitkomt, uit die nabehandeling..? Dat het lichaam van ‘vaccinatieschade’ af wil..!!

 21. @ Guido,

  Daar heb ik zo gauw nog niet aan gedacht, bedankt voor de tip Guido. Ik kan me voorstellen dat er neurologische klachten door de vaccinatie zijn ontstaan. Dat maakt het plaatje weer een stuk heler.
  De nabehandeling Guido, kost tijd. Gaat niet in een nabehandeling. Dat vraagt om begeleiding van langere tijd.
  Dat is voor veel mensen echt niet te betalen en dit soort zaken zouden dan ook in het ziekenfonds opgenomen moeten worden.
  Zolang dat niet gebeurt vind ik dat er andere tussenoplossingen zou moeten komen waaraan een ieder die zich lichtwerker noemt mee zou moeten willen werken.
  Dat betekent niet dat het gratis moet, maar tegen een voor ieder betaalbaar bedrag.
  Het gaat om de mens en zijn terug mens worden. Er zijn heel veel mensen die wat te bieden hebben, die ervaringsdeskundig zijn en die zijn medemens wat te bieden heeft.

 22. Helemaal eens Riet. Het zou toegankelijker moeten worden. Basisgezondheid.
  Als Klink zo’n 250 miljoen € overheeft voor vaccins, dan is er ook ruimte voor een boel Atlascorrecties, voor hen die dit liever willen/wilden dan een vaccin..!

  Maar we hebben het er hier ook al over gehad; geld is ook een menselijke uitvinding… Daarmee kan het een natuurlijke zegen zijn of een onnatuurlijke barrière..

 23. @Guido Het klopt ik heb 3 HBO opleidingen, waarvan een chemisch en een Medisch. Dus dat hokjes gebeuren klopt voor een deel wel. Ook heb ik al sinds mijn eerste opleiding een enorme voorliefde voor annomalies. Tot groot ongenoegen van mijn leraren 😉 Want ik bracht de anomalies ook ter sprake in de diverse lessen.

  @Riet. Gezien de stand van de informatie op medisch gebied, MOET je wel alles eerst zelf uitproberen. De medici zitten in een dusdanig ander paradigma, dat hun ideeen wel aardig zijn maar je moet ze altijd vertalen.

  Mijn gedachte bij behandelingen is:
  Eerst de erfzonden (de dingen die al generaties in de familie spelen.
  Tweede de traumas (waaronder vaccinatie). Ik zie een vaccinatie als een ernstiger trauma dan een verkrachting. Immers bij verkrachting wordt een bestaande lichaamsopening gebruikt en bij vaccinatie wordt zie lichaamsopening in het proces gemaakt.
  Derde is darmintegriteit (Lees: extra cellulaire matrix; losmazig bindweefsel; Low Grade Inflammation)
  Gedurende het hele behandeltraject: Lifestyle, lifestyle, lifestyle en daartussendoor praten we over lifestyle.

  Tenslotte laat ik mijn klanten nadenken over het fenomeen Rente.

  Een warme groet,

  Dzyan

 24. @Dzyan, je volgorde is mooi. Voor de erfzonde komt nog de lichamelijke constitutie, het ‘fysieke huis’ waarin onze geest woont. Of bedoel je die er (o.a.) ook mee?
  Van hokjes zeg ik altijd: goed dat ze er zijn. Als stijgers om een huis te bouwen. Maar wat doe je als het huis klaar is, als de sodemieter? Juist, de stijgers afbreken. Anders zie je geen reet door je ramen.. hahahahaha..
  Alle goeds Dzyan, welcome of de site!

 25. @ Guido Dank je. Hoewel ik meer een lezer dan een schrijver ben. Lichamelijk constitutie is datgene dat je samen met de cliënt poogt te herstellen. Liefst hun eigen natuurlijke constitutie. Meestal vindt de cliënt het echter voldoende als de klacht verdwijnt. En ik doe pro Deo werk, omdat ik nogal een dure rakker ben om in te huren. Maar goed zegt de marketingman in me, ik scoor wel 80% bij, veelal uitbehandelde, volwassenen en 70% bij kinderen (en dat is me een doorn in het oog).

  En ik ben een lastige lezer hoor. Dus ben niet te snel blij;) Vanwege de hokjes wil ik graag bewijzen zien. En die blijven in veel fora achterwege, helaas.

 26. @iedereen

  ik heb de hele discussie gelezen, ik vond hem soms stroperig,
  maar ook mooie waardevolle gedachten en ideeen passeerden de revu.
  ik heb 2 maanden geleden een atlasprofilactie bij mezelf laten
  doen en ik ben hier laaiend enthousiast over. kort door de bocht-
  er is een lichtheid in mij gekomen,ik loop rechterop en het verschil in beenlengte wat ik mijn hele leven al had, is opgeheven.
  dit zijn mijn ervaringen tot nu toe.

 27. @ aram

  Wat wil je nu met die aanvulling zeggen?
  Ik heb gewoon via het ziekenfonds bij een manuele therapeut ooit een behandeling gehad omdat mijn rechterbeen 2 cm korter was dan mijn linkerbeen. Ik voelde me ook een stuk lichter en na een aantal behandelingen volledig anders als ervoor. dit allemaal gratis en voor niks.
  Wel 30 jaar geleden, toen was er nog een heel andere tendens als nu.

 28. @ Riet

  Bij de chiropracticor geweest ?

  Heb laatst m’n hele rugwervel kolom laten zetten, de zenuwen wat meer ruimte gegeven en kan weer een stuk beter balans houden met staan en lopen, ook me atlas laten doen en moet zeggen dat ik ook een stuk lekkerder in mijn vel zit.
  Grappige was dat mijn huisarts er niet mee akkord was en al een dialoog had met de chiropracticor dan het niet bij iij zou helpen, tegendeel is waar, ik en de chiropracticor zijn allebei dik tevreden.

  @ aram

  Precies hetzelfde verhaal, hier kan weer dansen, jiippihaaajeee !

 29. @riet

  wat ik met die aanvulling wil zeggen, dat ik toen ik hier kennis van nam en me daarin ging verdiepen, dat ik wist dat deze behandeling voor mij goed zou zijn en al had het 1000 euro gekost
  dat ik het dan ook zou laten doen.
  al had er bij wijze van spreken een jaar hard voor moeten werken.
  ik probeer hier mee aan te geven, dat als je zeker weet dat het goed voor je is het ook gebeurd.
  dat is mijn stellige overtuiging.
  mijn leeftijd is 67

 30. @paul

  heb het niet zo op die franse kazen, ben een echte hollandse kaaskop een overjarige goudse of leidse, daar mag je me voor wakkermaken, maar ik richt mij nu op de vele soorten geitenkaasjes, daar zijn ook heel wat soorten in te vinden hier,
  wel een lekker wijntje erbij!

 31. @ aram

  Ja rollende kazen zijn het lekkerst, die anderen blijven idd alleen maar plakken en kunnen alleen weg gespoeld worden met een slok franse wijn.

  Kreeg trek, zit nu ook aan de kaas, het houdt mij juist wakker…

 32. Inmiddels heb ik het ook laten rechtzetten en er al wat maanden van kunnen genieten 🙂

  Ik ben naar Corpus Massage in Amsterdam gegaan omdat met de behandelaar, Felix Baas, ook in de avond afspraken gemaakt kunnen worden. Omdat ik uit Eindhoven kom was dat wel makkelijk. Er zit er ook eentje in Son maar die was niet bereikbaar…

  Op mysterieuze wijze deed mijn GPS het juist niet op het moment dat ik naar Amsterdam reed, terwijl het eerder op de dag gewoon werkte…

  De behandeling bij Felix ben ik zeer over te spreken, en zeker ook de gratis nabehandeling met de Bowen techniek 🙂

  Nog nooit heb ik mijn skelet anatomisch-correct gevoeld!
  Maar de grootste bijdrage is wel dat ik nu stuk meer in balans ben en mij beter kan ontwikkelen.
  De potentie is nog groter omdat de regeneratie van alles wat geblokkeerd was gestaag verder gaat. Daarom is het het beste om Atlas behandeling te doen als men nog jong/kind is.

  Al met al een zeer zekere aanrader, met een knipoog naar Felix Baas 🙂

 33. hallo,

  Ik heb vandaag mijn atlas laten corrigeren, en ik moet zeggen dat de behandeling voorbij was voordat ik het wist, ik heb er zelf weinig van gevoeld, maar daar gaat het niet om , het gaat er om wat er daarna met je gebeurt, ik voel zeker stukken beter. Het gevoel dat me hoofd er weer goed op zit. Ik spreek nu voor mezelf, want elk persoon is anders!!

  Ik kan me hoofd weer soepel heen en weer bewegen, alsof het een geoliede machine is. Daarna is mijn onderkaak gaan trekken, voelt stijfjes aan, is later weer verdwenen, emoties die pas na jaren loskomen. Me balans is beter geworden. ik zit gewoon meer in me lichaam dan ervoor.

  Al en al is het voor mij een bijzondere ervaring geweest om mezelf te ontwikkelen, en ik raad het echt iedereen aan. Wees er niet bang voor,maar hou er a.u.b. rekening mee wat je hebt meegemaakt in je leven dat er namelijk veel los kan komen. Ik ga zelf over een paar daagjes heerlijk naar egypte toe om te ontspannen 🙂

  Ik heb het laten doen in wezep (essentie instituut)
  ze heeft me erg goed geholpen! ook € 180,-
  Maar het is het waard voor de rest van je leven!

 34. Heeft iemand ervaring met Atlas Profilax in Son (Noord-Brabant). Ik lees zo veel positieve reacties en denk erover om het toch maar te gaan doen..

  1. Heeh Christel uit Brabant, dat is een tijd geleden! Welkom terug en als je zo’n Atlasprofie laat doen, ben benieuwd of het ‘verlichting’ van pijnen gaat geven, laat het ons weten, groetjes van mij uit een ander universum, nieuwsgierig aagje, hyperdepiep

 35. dankjewel Guido voor dit artikel ! Kom veel ”misalignments tegen in de nek /atlas , bij het ademwerk waar de blueprint van de geboorte / lymbic imprints for life al vaak beginnen en die worden door de adem zelf vaak opgelost , en tataaa, blijkt dat Maha avatar Babaji die het admwerk ook door gaf en ik ene Maya Reek die in frankrijk haar essentie instituut in frankrijk op t spoor kwam die een heel boek over babaji heeft geschreven , ook al jaren atlas correcties doet wat me de ultieme ondersteuning voor ademwerk lijkt , ze komt in februari naar nederland , cool , ik kijk er naar uit , want die atlas correctie is niet simpel uit te voeren met de handen – for sure some ancient anunaki-implants , heb ik normaal Johnny melville , peliadian lightworker voor om al die anunaki rotzooi bij mensen weg te trekken , maar die atlas is heel essentieel , nogmaals erg bedankt voor je leuke schrijfsels !

 36. De 1sre reactie is van 11 september 2009 en het artikel van 25 mei 2011 ?
  Is het bericht herplaatst ?

  En dan, lopen er twee artikels door elkaar heen ? 1 over de Anunaki en het ander over de atlas wervel ?

  Je ne compris pas.

  1. Het artikel is herplaatst. In welk opzicht lopen ze door elkaar heen..? Het (andere) Annunaki-verhaal staat hier ook nog op de site; kijk bij ‘reuzen’..!
   Is het niet te volgen dan? De info is het waard ter harte te nemen, naar ons idee. (Kijk eens naar de reactie van Shanti Devi, hieronder)
   Heb de kop van het artikel wel aangepast om verwarring te voorkomen. Dank voor de tip.

  2. Het ligt aan mij, ik zie geen verband tussen de atlas wervel en de anunaki.
   Gaarne toelichting.

  3. Charles, lees het artikel hierboven man.. Wat ben je aan het mutsen..?!!

  4. Mutsen ?
   Wat is dat nu voor een reactie ?
   Ik vraag uitleg en als reactie wordt ik beschimpt ?

  5. Het zou verbóden moeten worden; maar hopelijk heb je het overleefd én het artikel inmiddels gelezen, zodat deze kwestie naar het land van de afgehandelde zaken, doorverwezen mag worden.

  6. Een ding begint mij wel te dagen, if you want to know: don’t ask questions on Want to Know !
   Want die worden gewoon niet beantwoord.

   Spijtig.

   Ik heb het Anunaki verhaal gezien van Bram, maar het ontgaat mij compleet wat dat met een wervel te maken heeft.
   Waarschijnlijk heb ik de intelligentie test bij Want to Know niet gehaald.
   Want uitsluitend stommelingen stellen vragen.

   En stommelingen, tja die negeer je gewoon.

   Desillusie Guido !

  7. charles ,
   De luxatie van de C1 werd express door de Annunaki ingebracht in het menselijk DNA om de oorspronkelijke groep van mijnslaven meer te kunnen controleren, te programmeren en gedwee te maken. Dit mechanisme is in het menselijk gen gebleven en ik vermoed dat het ook wel bekend is bij die groep die begrijpt hoe je het best dit soort dingen uitbuit…!

   hopelijk zie je nu de connectie .

  8. Dank je Cozmic. Ik zie het e-mailadres van dhr. Charles en heb zo mijn twijfels over deze man.. Vandaar mijn wat zure reactie(s). That’s all folkes.

  9. Beste Guido,

   ik lees jouw reactie: “Dank je Cozmic. Ik zie het e-mailadres van dhr. Charles en heb zo mijn twijfels over deze man.. Vandaar mijn wat zure reactie(s). That’s all folkes.”

   Omdat ik ervoor kies om annoniem te reageren bestempel jij dat er twijfels over mij dienen te zijn ? Ben jij die grote voorstander van de OV-Chip ? van de Slimme Elektriciteitsmeter ? Van de opslag van alle internet bewegingen en mijn telefoon gegevens ?

   Want to Know als vertegenwoordiger van Big Brother ?

   Is dat daadwerkelijk jouw niveau Guido dat je mensen betijfeld op basis van hun EMAIL ADRES ?

   Bij ons beoordelen we mensen op basis van valide argumenten, deze valide argumenten zijn ver te zoeken bij jou Guido.

   SIC !

 37. Zo’n drie jaar geleden hebben zowel mijn vrouw als ikzelf onze atlassen door Maja Reek recht laten zetten. Had weinig effect bij ons beiden. Later is gebleken dat dat klopt, want de atlas stond nog steeds scheef. Drie maanden geleden is het opnieuw gedaan door Sacha van Rooij in Son en Breugel. Helemaal geweldig! Hij staat nu wel recht. We zijn nu driftig bezig met het opruimen van allerlei fysieke ongemakken.
  Hoofd en rugwervels staan recht (het hoofd van mijn vrouw stond permanent scheef)en we voelen ons anders…. beter!

 38. David Wilcock nu in Nederland

  Zaterdag 2 Juli 2011 van 10:00 tot 17:00, ter Gouwstraat 3 Amsterdam Mirror Center, kaartjes: €60,00 pp. Voor reservering 26 juni. via rek 519024028, ten name van ACM Groeneveld – David Wilcock + eigen naam, na 26 juni aan de kassa van Mirror Center Amsterdam.

 39. ik vind het een zeer interessant artikel en heb ook tal van reacties gelezen. het maakt mij erg nieuwsgierig en wil het ook wel gaan doen maar ik heb 1 vraag: is dit voor iedereen weggelegd (artikel:99,9% zou het moeten werken) of is een spirituele aanleg vereist?

  ik woon zelf in nieuwegein en is er iemand die een goede weet in de buurt daarvan?

  mvg

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.