Advertentie

Varkensgriep Hoax?


Het onderstaande artikel uit het Conscious Media Network geeft een goed beeld van de hoax rondom de ‘officiële pandemie’ die is uitgeroepen m.b.t. het varkensgriepvirus.

Steeds meer mensen twijfelen aan de ‘waarheden’ die door de officiële media worden verkondigd, kennelijk in opdracht van en/of omdat zij niet beter weten.

Frank Hoogerbeets heeft dit artikel vertaald en het toont aan hoe de medische wetenschappelijk wereld zélf ook verdeeld is in haar kijk op de pandemie. Maar de daadkrachtige wijze waarop Dr. Lorraine Day het hieronder verwoord, mag een voorbeeld zijn voor ons allen.

Laat het een voorbeeld zijn om op te blijven letten, om onverminderd kritisch te zijn op de officiële berichtgeving en vooral om jezelf nu te weer te stellen tegen het idee je te laten vaccineren met een zeer dubieus griepvaccin. Deze ‘remedie’ is zeer waarschijnlijk erger dan de kwaal. Doe er je voordeel mee en deel het zoveel mogelijk met anderen, zodat zoveel mogelijk mensen zich bewust worden van de andere kanten van dit verhaal!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Varkensgriep Hoax?

bron: Conscious Media Network Juni 2009

vertaling: Frank Hoogerbeets Ditrianum (Hier zijn site)

Wie zijn de varkens achter de varkensgriep?

Dr. Lorraine Day: "Het varkensgriep-verhaal is opnieuw een hoax!"
Dr. Lorraine Day: "Het varkensgriep-verhaal is opnieuw een hoax!"

Dat is wat ik wilde weten. Altijd als ik schreeuwende krantenkoppen zie over het woord “pandemie”, bel ik Dr. Lorraine Day, het voormalige hoofd van Orthopedische Chirurgie bij USF. Als een volhardend onderzoeker en iemand die geen blad voor de mond neemt, kan ik ervan op aan dat Lorraine mij het grotere beeld geeft achter deze krantenkoppen. Ik belde haar gisteren.
Haar eerste woorden, vergezeld van een hartelijk gelach, waren: “Het is gewoon opnieuw een hoax!”
Dit is waar het volgens Lorraine op neerkomt.
Ten eerste blijft de regering paniek zaaien opdat wij in het gunstigste geval bescherming eisen tegen dit ‘dodelijke virus’ in de vorm van vaccinaties.

Het CDC, een twijfelachtige overheids-club. Ineens is het oude vogelgriepmedicijn geschikt voor de nieuwe varkensgriep...
Het CDC, een twijfelachtige overheids-club. Ineens is het oude vogelgriepmedicijn geschikt voor de nieuwe varkensgriep...

Hierdoor zou een minder populair verplicht vaccinatieprogramma niet nodig zijn, wat de Elite graag ziet gebeuren. Lorraine zegt er ook meteen bij dat echt schadelijke vaccinaties worden ontwikkeld in laboratoria waarbij menselijke en dierlijke virussen worden gecombineerd en die zeer schadelijk zijn voor onze immuunsystemen, wanneer we ons deze vaccinaties laten toedienen.Het CDC, een twijfelachtige overheids-club. Ineens is het oude vogelgriepmedicijn geschikt voor de nieuwe varkensgriep…

Ten tweede vertelde ze dat het Center for Disease Control (CDC) van hun voorraad Tamilflu afmoesten, die was overgebleven van de laatste paniek rond de ‘vogelgriep’. Ik vind het interessant dat het geneesmiddel Tamiflu aanvankelijk was ontwikkeld als middel tegen vogelgriep, terwijl het CDC nu zegt dat het ook werkt tegen varkensgriep. Het lijkt erop dat het een algemeen middel is tegen wat wordt gezien als een zeer specifieke griepvariant. Hmmm, hoe dan ook, farmaceutische bedrijven zoals CVC maken nu voorraden aan in voorbereiding op de ‘pandemie’.

Tussen twee haakjes, je zult er wellicht niet van opkijken dat de voormalige minister van defensie Doanld Rumsfeld een grootaandeelhouder is in Gilead Sciences, een Californisch biotech-bedrijf dat de rechten bezit van het middel Tamiflu. Een CNN-rapport uit 2005, toen we werden bedreigd met de vogelgriep, plaatste Rumsfeld’s vermogen ergens tussen 5 en 25 miljoen dollar. Rumsfeld is een en hetzelfde heerschap dat ons het giftige Aspartaam heeft gebracht, waarvan nu bekend is dat het ernstige neurologische problemen veroorzaakt bij mensen. Dat dus terzijde…..

Lorraine stelde verder dat 12, 60 of zelfs 120 doden als gevolg van een griep geen pandemie betekent. Meer dan 500.000 mensen sterven jaarlijks aan allerlei griepvirussen en er zijn altijd actieve griepvarianten van de gebruikelijke bronnen.

Onlangs werd gerapporteerd dat twee jonge mensen in het gebied rond Sacramento waren geïnfecteerd met de varkensgriep, maar, geen zorgen; zij herstelden binnen 24 uur van hun griep. Niets anders dan de griep die mijn vriend en andere kennissen in Sacramento, de afgelopen weken  hadden.

Misschien weet je nog dat Charles’ vader, prins Phillip, toen hem werd gevraagd in welke vorm hij wilde terugkeren als hij een volgend leven zou krijgen, antwoordde: “Als een virus”.

Hij zou dan namelijk alle nutteloze leden van de samenleving kunnen doden. Wat een heer!

Prins Phillip: wil terugkomen als dodelijk virus..
Prins Phillip: wil terugkomen als een zeer dodelijk virus..

Verder zij Loraine dat prins Charles het onderwerp ‘Developmental Sustainability’ (duurzaamheid in ontwikkeling Vert.) boven aan de agenda van de G-20 wil hebben. Developmental Sustainability is volgens Dr. Day het code-woord voor ontvolking.

Misschien weet je nog dat Charles’ vader, prins Phillip, toen hem werd gevraagd in welke vorm hij wilde terugkeren als hij een volgend leven zou krijgen, antwoordde: “als een virus”. Hij zou dan namelijk alle nutteloze leden van de samenleving kunnen doden. Wat een heer!

Om kort te gaan, Lorraine zegt dat we ons geen zorgen hoeven te maken. Zorg gewoon goed voor je lichaam met een goed, zuiver dieet vol verse groente en fruit, voldoende zonlicht en frisse lucht. Doe je spirituele oefeningen, ontspan, en laat je in geen geval vaccineren!

We worden allemaal blootgesteld aan griepvirussen, maar als je je immuunsysteem sterk houdt, hoef je je nergens zorgen om te maken, en de enige varkens waarmee we hier te maken hebben, zijn diegenen die proberen ons in angst te houden.

bron: Conscious Media Network

2 gedachten over “Varkensgriep Hoax?

 1. Vaccines, anti-biotics and the North American agenda
  In our third interview with Dr. Lorraine Day, we revisit her to get up to date on the current health trends and things to avoid. We also discuss the plan that has been in place to create a North American Community, something that has been disputed by most people yet remains in plain site at the CFR website (see link below).
  The information in this interview is designed to inform you rather than scare you – the initial impact may speed up your heart rate or challenge you but this is important information to know about and Lorraine is a straight talker. Remember that she is a trained surgeon and to her, understanding the body and medicine is second nature. She is also married to a retired Congressman and her understanding of the political agenda comes from credible sources.
  http://www.consciousmedianetwork.com/members/lday3.htm

  consciousmedianetwork.com/members/lday2.htm
  consciousmedianetwork.com/members/lday.htm

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.