Advertentie

Na de vaccinaties de terugslag op de autoriteiten?! (+update)


Frankrijk heeft de griep en niet zo’n beetje ook. Of moeten we zeggen: ‘er de griep in’..? Het dondert door het hele land, omdat er geruchten gaan. Want waarom laat slechts 8% van de Franse bevolking zich vaccineren? Misschien een betere vraag: Waarom koopt een minister van Volksgezondheid zóveel vaccins in? Door wie heeft ze zich laten adviseren? En is er een verband tussen hoeveelheid vaccins en adviseurs?

De grote vraag in Frankrijk is nu, overigens de vraag die we ons hier in Nederland ook mogen stellen is, waarom een deskundigenraad, waar een minister zich met zijn/haar oordeel op baseert, niet veel kritischer tegen het licht wordt gehouden.

Maar mevrouw de Franse minister van Volksgezondheid, Rocelyne Bachelot, mag zich nu voor de rechter verantwoorden voor haar beslissingen en afwegingen in dezen. Hopelijk is het Franse gerechtelijk systeem wat meer solide dan het Nederlandse, omdat de groep mensen die in Nederland een rechtszaak tegen de overheid begon over dit verhaal, nóg aan het procederen is..!

~~~~~~~~~~~~

Rocelyne Bachelot, de Franse minister van Volksgezondheid, heeft vrijdag een dagvaarding ontvangen om maandag 4 januari in kortgeding te verschijnen voor de Rechtbank van Eerste Aanleg in Parijs, om zo vlug mogelijk een einde te maken aan de vaccinatiecampagne tegen de H1N1 griep vanwege het dreigend gevaar dat de bevolking loopt.

Deze procedure gaat uit van de vereniging ‘Cri-Vie’ (Coördinatie van Onderzoek en Onafhankelijke Informatie op het gebied van Gezondheidszorg), voorgezeten door Dokter Marc Vercoutère (Pau, Atlantische Pyreneeën) en van de centrum-rechtse partij ‘Politique de Vie’, van de socioloog Christian Cotten (St-Aubin, Essonne).

In een klimaat van angst, die door bepaalde deskundigen wordt gecreëerd door het dramatiseren van ‘enkele spectaculaire overlijdens’ (dixit Pr Daniel Floret), worden de Fransen onderhevig aan een commerciële promotiecampagne van enerzijds Tamiflu (Firma Roche), oorzaak van onder meer bacteriële resistentie en van acute ademhalingsstoornissen, en anderzijds zwaar toxische vaccins die veel te vlug op de markt gebracht zijn, ondanks besef van meerdere acute auto-immune hepatitis gevallen bij 400 vooraf geteste kinderen (…).

Misschien had mevrouw de minister naar meer adviseurs moeten luisteren, dan alleen naar die adviseurs, die door Big Pharma worden betaald.

Er is verder melding via de FAO (Food en Drug Administration) en het EAG (Europese Agentschap voor Geneesmiddelenbewaking) dat het squaleen vervat in de vaccins vele auto-immuun ziekten veroorzaakt bij volwassenen. Ondanks onvoldoende notificaties, heeft dit agentschap op 17 november melding gemaakt van 55 overlijdens op 5,7 miljoen ingeënte mensen terwijl het aantal doden door vaccinatie “slechts” geraamd werd op 5,75 doden per 10 miljoen gevaccineerden.

Die ongunstige kosten/baten verhouding heeft zich op zeer kort termijn ontwikkeld maar zal nog geaccentueerd worden op lang termijn door het verschijnen van duizenden neuropsychologische problemen zoals autisme, ADHD, en talrijke andere auto-immune neurologische ziekten. Dat ze ja dan neen te wijten zijn aan vaccins, feit is dat het aantal auto-immuunziekten zoals multipele sclerose aanzienlijk toegenomen is, vooral na de hepatitis B vaccinatie (Prof. Marchou, Universtair Centrum van Toulouse).

Tussen 1994 en 2008 is het aantal gevallen van MS (multipele sclerose) toegenomen van 20.000 tot 83.000 gevallen! Daar waar het Franse gerecht laattijdig opgetreden is bij het schandaal van de hepatitis B vaccinatie, namelijk slechts een aantal jaren na de ontdekking van de eerste gevallen van post-vaccinale multipele sclerose, krijgt het zelfde gerecht nu de kans om zowel de nutteloze Mexicaanse griepvaccinatiecampagne als de verspreiding van antivirale middelen een halt toe te roepen, in afwachting van de evaluatie van de neveneffecten van het Tamiflu® door een college van onafhankelijke deskundigen.

In afwachting ook dat er eenvoudige en niet schadelijke preventiemaatregelen tegen de griep uitgevaardigd worden. Ons gerecht kan niet verder loochenen dat de WHO, onze verantwoordelijken voor de Volksgezondheid, en de farmaceutische firma’s een wereldwijd netwerk van propaganda opgebouwd hebben rond zogenaamde ‘nakende’ pandemieën. Mevrouw Chan, Directrice van de WHO heeft het niveau 6 van de pandemie van Mexicaanse griep afgekondigd, door het ‘alwetend’ advies te volgen van deskundigen verknocht aan de farmaceutische industrie.

Dit is ondermeer het geval van de Professoren Bruno Lina, Voorzitster van het Franse “GEIG”, een wetenschappelijk instituut dat voor 100% gefinancierd wordt door de vaccinfabrikanten, en Oosterhaus, Hoofdadviseur in virologie voor de Engelse en Nederlandse regeringen.
Oosterhaus is bovendien een sleutelfiguur bij de SAG
E : de Strategic Advisory Group of Experts, en Voorzitter van de ESWI : de Strategic Working Group on Influenza
.

Beide verenigingen worden exclusief gefinancierd door de farmareuzen, meer bepaald de fabrikanten van vaccins.

Polen heeft geweigerd het Mexicaanse griepvaccin te bestellen en Igor Barinov, Voorzitter van de Duma, heeft de Russische Ambassadeur bij de WHO geïnterpelleerd teneinde een officieel onderzoek te starten naar getuigenissen en bewijzen van massale corruptie binnen de WHO. Verder heeft Igor Barinov gevraagd om de banden tussen de deskundigen van de WHO, inzake de Mexicaanse grieppandemie, en de farmaceutische firma’s aan het licht te brengen.

Indien de corruptie bewezen wordt, zal Rusland zich terugtrekken uit de WHO. Het wordt hoog tijd dat er een internationale onderzoekscommissie opgericht wordt”. Aldus Igor Barinov (Der Spiegel, 12/12/09).

Geeft het niet te denken, dat de financiële achtergronden van overheidsbestedingen aan vaccins, voorlopig geheim zijn in Nederland?

De verantwoordelijken voor de dagvaarding en hun advocaten, Meester Malika Quarti (Parijse balie) en Meester Jean-Pierre Joseph (balie van Grenoble) nodigen journalisten en sympathisanten uit om talrijk aanwezig te zijn op de openbare zitting die zal gehouden worden op maandag 4 januari om 9.00 uur ’s morgens. Adres : Tribunal de Grande Instance de Paris, 4, boulevard du Palais, 75001 Paris (cabinet van Vice-Voorzitter Emmanuel Binoche).

Een paar cijfers over de vaccinatie-idiotie in Frankrijk:
(met dank aan Ellen Vader)

Vandaag blijkt er een fikse (politieke) discussie losgebarsten over zin en onzin van de vaccinatiecampagne. Even een paar cijfers op een rij die dit illustreren.

 • 5 miljoen fransen gevaccineerd sinds 21 Oktober (op 64 miljoen inwoners), de laagste opkomst van alle ontwikkelingslanden. Minder dan 8% van alle Fransen..!
 • meer dan 90 miljoen vaccins aangekocht, waarvan een slordige 70 miljoen stuks niet gebruikt
 • de enige die victorie kraaien zijn dus de farmaceuten
 • de voorraad Tamiflu in Frankrijk bedraagt 1/3 van de totale hoeveelheid wereldwijd..
 • het budget voor de aankoop van de griepvaccins is 3x zo hoog als voorzien voor het landelijke kankerplan..
 • de politieke partijen Partie Socialiste en Nouveau Centre vragen dringend om een parlementaire enquête om te onderzoeken hoe deze campagne tot stand is gekomen. Daarbij willen zij duidelijk het disfunctioneren bij het hele vaccinatiegebeuren in kaart brengen en zo transparant mogelijk.

Verder (in het Frans) op deze link HIER

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

UPDATE 4 januari ’s avonds 21:00 uur

Zojuist een nogal geagiteerde en zich aangevallen voelende Mme Roselyne Bachelot aangehoord tijdens het TF1 journaal. Duidelijk onthutst door de haar onbegrepen aantijgingen van verschillende kanten die vandaag op haar afgekomen zijn, “Vorig jaar deed ik niet genoeg, nu opeens weer té veel”.

Ze herhaalde nogmaals haar dringende oproep om zich wel degelijk te laten vaccineren, “Want er zijn momenteel voldoende vaccins voorhanden”.
Een opvallende opmerking tijdens dit interview is de opmerking van Mme Bachelot : “Afgelopen weekend vielen er maar liefst 18 griepdoden te betreuren en deze behoorden niet tot de risicogroepen”.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

129 gedachten over “Na de vaccinaties de terugslag op de autoriteiten?! (+update)

 1. zullen we morgen eens naakt over straat gaan??? Dat mag dan ook wat hoeven ons echter dan ook niet meer te schamen en de schuld aan de bodyscan geven en is toch ook als normaal wat ons opgedragen wordt als weer een nieuwe vuistregel waar we zelf geen keuze in kunnen maken en maar weer ff bepaald wordt dat dat er zover mogelijk komt of er niets te verbazen al is

 2. Helaas geldt vaak ook:

  “Al is het immuunsysteem nog zo snel, de vaccinatie achterhaalt hem wel.”

  Is het niet direct, dan wel als ninja sluipmoordenaar op de zeer lange termijn, zoals we nu weten (net zoals alle wetenschappers en autoriteiten ook weten dat de langetermijn effecten van ALLE vaccinaties onbekend zijn… terwijl we deze effecten van enkele schadelijke ingrediënten van deze vaccinaties ironisch genoeg wel kennen helaas…)

  Dus gelukkig komt de waarheid steeds sneller… aan het licht en is er een prima voedingsbodem gecreëerd voor voor het direct neersabelen van een volgende vaccinatie/pandemie hoax!

 3. Tja, nu staat dat artikel in de telegraaf maar toen ik tegengas gaf, waarbij ik mij overigens altijd keurig aan de huisregels heb gehouden, m.b.t. de onduidelijke consequenties omdat er niet voldoende onderzoek was gedaan, werden mijn reacties consequent geweigerd. Overigens zonder reden aan te geven. Ook zij hebben meegedaan aan de propaganda toch vooral WEL te vaccineren.

  Stelletje ratten zijn het, NSBers zou ik zeggen. De Telegraaf is minstens net zo schuldig wanneer blijkt dat mensen gezondheidsschade hebben opgelopen aan de vaccinatie!

  Ik heb nu een reactie ingestuurd waarin ik (keurig zonder tegen de huisregels in te gaan) heb laten weten dat de Telegraaf mee heeft gedaan aan de propaganda, zal wel niet geplaatst worden maar dan wordt het in ieder geval gelezen door het moderatieteam…… Misschien moeten wat mensen hier ook meedoen en plaatsen:-) De kracht van de massa haha

 4. @Tweede Ronde,
  Ik heb ook heel wat mails rondgestuurd naar de telegraaf en andere media de afgelopen tijd
  Kreeg nooit antwoord .Ik ken een journalist persoonlijk toen ik dit hem allemaal voorlegde
  kreeg ik als antwoord te lastig Ze vertonen geen enkele onderzoekspassie meer het wordt gelijk in een hokje geplaatst complotdenkers aan mijn hoela complotfeiters

 5. @alle gezondheidswerkers Het ministeriesteld jullie verantwoordelijk als je de mexgriepspuit hebt gehanteerd zonder goede voorlichting te geven of zonder onderzoek te doen op de te prikken persoon naar contraindicaties zie mijn post 4 jan 18:05.Het ministerie verzuimt te vermelden dat het hele vaccinatieprogramma door hen was geindiceerd.Jullie lijken het haasje te kunnen worden !

 6. Ik heb zojuist het ministerie een nieuwe vraag gesteld aangaande thiomersal met vermelding van de rapporten van die philips medewerker ik zal wederom het antwoord posten

 7. De Telegraaf is zo’n dagelijks puur volksblad vermaak nr 1, je mag het vergelijken met de Prive, Weekend en Story journalistiek waarvan heel wat pulp-schrijfertjes heel veel geld mee verdienen.
  Hoe zieker er over geschreven kan worden hoe meer het gelezen wordt door nog ziekere mensen die er als schaapjes in geloven, laat staan dat we de bekende TV zenders daar dagelijks nog een schepje bovenop doen.
  Vergeet de propaganda dragende reclame spotjes niet die het toegevoegde leed nog aan het versterken zijn ook, tis voor hun smullen geblazen, voor ons braken in een teiltje.

 8. @ Marcel W: Overigens is de Philipsmededewerker al meer dan een jaar niet in dienst van Philips terwijl hij zich daarvoor wel heeft uitgegeven. Dat maakt zijn brief minder betrouwbaar in de ogen van mensen. De informatie kun je vinden op Internet (weet even niet zo snel meer hoe hij heet)

 9. @Paul, de pulp wordt door veel mensen gelezen en daarom is het juist daarom goed tegengas te geven omdat je dan een grotere meerderheid bereikt dan b.v. bij het NRC…. Overigens, geef mij het Parool maar haha maar dat is een Amsterdamse krant:-) en eigenlijk geen landelijke. De mensen die zich goed informeren en zelf verdiepen, is helaas slechts een kleine groep. De meeste mensen vertrouwen nog altijd op de “wetenschappers” en dat wat ze op t.v. zien of in een landelijke krant lezen.

 10. En………….. inderdaad, mijn reactie wordt niet geplaatst bij het desbetreffende artikel want dat zij zelf mede hebben gezorgd dat mensen zich hebben laten vaccineren is natuurlijk teveel een schop tegen het zere been:-)

 11. @ tweede ronde

  Het lijkt een kleine groep, wel nee, wereldwijd gezien lezen de meeste mensen niet eens dagelijks een krant, de enige invloeds vorm die men heeft is een mobieltje en een lokale volksvertegenwoordiger die mededeelt dat men lokaal de enigste op deze planeet is.

  Voor dat artikel zou ik persoonlijk meer dan 1x posten, doe het liefst 100.000x tegelijk, 1 reactie valt toch niet op.
  Zou het bij een artikel plaatsen waar eerder men al meer dan 2x gevaccineerd is en waar hulp zwaar te kort schiet.

 12. Wel, het artikel van de telegraaf die ik hier gepost had over “kritiek op macht farmaceuten”(de link doet het nog wel) is in zijn geheel verdwenen wanneer je nu naar de online krant gaat en het is ook niet terug te vinden bij binnen- of buitenlands nieuws

 13. @ Tweede Ronde: zie mijn interview Ad van Rooij bij http://www.argusoogradio.org/?page_id=1808

  Ad van Rooij is feitelijk nog steeds safety manager bij Philips, alleen is hij zonder keuring zeik gemeld, zonder dat hij hier zelf van weet…En dat terwijl hjij zelf Safety Manager is en Arbo werk verricht. Philips maakt het hem dus erg moei.elijk, omdat zij zelf betrokken zijn bij de h1N1 hoax…

  Luister naar deze uitzending en je begrijpt al snel waarom…

 14. @ John, dat had ik anders begrepen………. wat een vuiligheid.

  Het verdwijnen van het artikel bij de Telegraaf en ook niet terug te vinden bij het nieuws van de afgelopen 2 dagen, zal ook geen toeval zijn denk ik. De schrijfster van het artikel, René Steenhorst, is overigens medisch verslaggever bij de Telegraaf en heeft dit jaar nog de Pfizer Pers Prijs ontvangen. Niet de minste dus.

 15. Die Rene belde mij onlangs pissed om, omdat hij werd genoemd in het 3-luik ‘de leugen regeert’ (hier op de site te vinden)…Hij vond het niet zo leuk dat ik een stukje van klokkeluideronline had overgenomen waarin gemeld werd dat hij door pfizer (de farmaceut ja) betaald werd. Hij melde mij dat hij de prijs had gedoneerd en dat hij niet betaald werd door…Leuke afleidingsmanouvre, maar het Diabetesfonds waar hij de prijs aan gaf heeft weer leuke banden met…Pfizer…

  Hij is ook degene die het ‘demoniserende’ stuk schreef over Karel en Caroline van Huffelen (zie einde deel 3 van mijn drieluik). Schandalige journalistiek.

  Hij eiste dat ik zijn naam verwijderde. Ik eiste terug dat hij dan maar mijn Kwik, kwek en kwak artikel (ook hier op de site, over levensgevaarlijk kwik in griepvaccins!)maar eens moest plaatsen (zeker omdat zijn hoofdredacteur bij Pauw en Witteman schijnheilig sprak over ’transparantie’, mbt tot een ander onderwerp, het privacy kastje voor de kilometers).

  Tot nu toe heeft Rene niet echt laten zien dat hij onafhankelijk is. Ik gaf hem alle feiten en wetenschappelijke studies die aantonen dat Klink loog toen hij zei dat “de verhalen op het internet allemaal niet op feiten berusten…”. Wat mij betreft dus wel de minste…

 16. http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/de-leugen-regeert-de-grote-griep-propaganda-deel-3/

  Zie laatste deel vanaf:

  “Hier volgt nog een laatste toevoeging, gebaseerd op het laatste nieuws via enkele kranten van gisteren en vandaag. Allereerst staat er weer een enorm ‘demoniserend’ stuk in de Telegraaf van vandaag met het kopje ‘Weg met de angstprofeten’…”Minister Klink opent frontaal de aanval op lieden die doelbewust bezig zijn de landelijke vaccinatiecampagne tegen de Mexicaanse griep te torpederen. De bewindsman komt in geweer tegen wat hij noemt “vaccinatiefabels en-geruchten” die inmiddels overal de ronde doen op het internet.

  De dirigent van onze volksgezondheid ergert zich langzamerhand geel en groen aan de zelfuitgeroepen waarheidsverkondigers, rampspoedpredikers en complotzieners die volgens hem de grootst mogelijke onzin over de influenza-pandemie verspreiden.” De suggestieve taal liegt er niet om. Sinds wanneer is het in een democratisch mogelijkheid niet je mening te verkondigen? En sinds wanneer staat een sterk beargumenteerde mening (en zeker een die gebaseerd op wetenschappelijke feiten) gelijk aan een complottheorie? Wanneer deze gelijk is aan de praktijk? En sinds wanneer heeft informatie verstrekken die juist gericht is op betrokkenheid, zelfbeschikkingsrecht, preventie en gezondheid met betrekking tot de vrijwillige vaccinaties…, te maken met rampspoed of profetieën?

  Socioloog Klink is nu zelf stemmingmakend bezig en verspreidt leugens door te stellen dat geen van deze ‘verhalen’ op wetenschappelijke feiten berusten. De “dirigent van onze volksgezondheid” heeft misschien dan wel nog wat noten op zijn staf, maar zet hier echter wel een valse grondtoon. De toon is gezet, maar de dirigent is de controle over het arrangement kwijtgeraakt.

  Tijd voor een nieuwe compositie dan maar? Blijkbaar, want “Niet alleen wil het ministerie van VWS nu banners plaatsen die verwijzen naar de website waarop de overheid zelf informatie geeft over de Mexicaanse griep.” Lees: censuur en manipulatie dus, en dat voor de goedbedoelde ‘vrijwillige’ vaccinatie in onze ‘democratie’ waar ‘vrijheid van meningsopvatting’ zo hoog in het vaandel staat! “ Ook zullen ambtenaren actief gaan reageren op websites waar kul en larie worden uitgekraamd.”…

  Zie meer bij de link van deel 3 van dit artikel, het telegraaf stukje schrijven hierboven vermeld was van Pfizerprijser Rene Steenhorst… Hij heeft niet meer gereageerd op de kwik, kwek en kwakzalverij van thimerosal in de vaccinaties, en hij heeft toch alle informatie ontvangen…

 17. Woorden kunnen ook een vorm van vaccinatie zijn .We leven nu in een tijd van vibratie
  verhoging maar er zijn blijkbaar achter de schermen krachten bezig ons continu in een staat van ongerustheid te houden Dit zet ons in vechtstand hoe overleef ik dit alles wat is
  nog waar.
  Er wordt een vijandsbeeld gecreëerd waarvan wij denken die moet ik bevechten.
  Nu pleit ik niet voor maar apathisch voor je uit kijken maar wij kunnen deze conglomeraat niet bevechten, en dat weten ze maar al te goed achter de schermen.
  Het is een vibratie oorlog wat er gaande is let heel goed op jezelf welke kant je je laat verleiden is het angst of liefde. Wanneer je kiest voor liefde en je daar voor open stelt
  gaat je vibratie omhoog hiermee kom je tot een punt dat jij niet de BronGod vindt
  maar de BronGod vindt jou Laat deze Liefde onvoorwaardelijk stromen alles wat daar mee in aanraking komt wordt er mee gevaccineerd .Dit zorgt voor morfogenetische velden van zuiverheid de naakte waarheid komt aan het licht,Steeds meer mensen pakken het op.
  Nu staan we in onze kracht en als een golf spoelt het al het oude wat niet in overeenstemming met de BronGod is weg De buiten wereld hebben we niet onder controle maar wat in ons is is ons grootste geschenk, vertrouwen is een sleutel alles is Godsplan ,waar maken we ons druk over we staan vlak voor het grootste Kosmische moment in de menselijke geschiedenis dit is nog nooit eerder gebeurt Alles zal in een oogwenk veranderen naar zuiverheid en Liefde ja in een oogwenk
  De zon is bijna zover alles is gereed de polen zijn aan het verschuiven de aardas komt loodrecht te staan we zijn bijna op1 lijn met het centrum van het Universum
  Houd je rug recht zet je hart open observeer met 3 ogen adem diep en ontspan

 18. http://www.jurofoon.nl/nieuws/weblog.asp?id=3720&bron=rss
  Bijzondere uitspraak rechter
  Jeugdzorg verzocht onlangs aan de kinderrechter om twee onder toezicht gestelde en in een pleeggezin geplaatste kinderen in te laten enten tegen de Mexicaanse griep. De twee kinderen (1 en 4 jaar oud) hadden hun eerste vaccinatie niet gehad omdat de gezaghebbende moeder geen toestemming gaf. Daarom stapte de stichting naar de rechter om vervangende toestemming te vragen voor vaccinatie.

  Eindelijk gerechtigheid!!!!!!

 19. @ Janee,
  Houd je rug recht zet je hart open observeer met 3 ogen adem diep en ontspan

  Mooi verhaal Janee en hoewel ik het zeker met je eens kan zijn op bepaald gebied moet ik er tegelijkertijd om lachen.
  Niet dat ik je uitlach hoor, maar die drie ogen vind ik wel heel erg ko(s)misch om te lezen.

  Wanneer denk je dat we op 1 lijn staan met het centrum van het universum? en wat dan?

  Volgen Eskimose ouderlingen is de aarde richting noorden gekanteld
  http://www.niburu.nl/index.php?articleID=22417

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.