Advertentie

Planeetgrote UFO’s bij onze Zon..?!


x

Planeetgrote UFO’s bij onze Zon..?!

2011 © WantToKnow – Guido Jonkers

x

Het is Nasim Haramein, de eminente wetenschapper, die er maar niet over uitgepraat raakt.. UFO’s die de zon naderen en erin op lijken te gaan. De zon wellicht als een ‘poort’ gebruiken.. Maar de plaatjes die deze UFO’s tonen, resulteren in de conclusie dat deze UFO’s mega-afmetingen moeten hebben.

Deze baanbrekende wetenschapper gaf vorig jaar een indrukwekkende lezing in Nederland en hij is vooral bekend om zijn Verenigd-Veldtheorie (Unified Field Theory). Hierin verklaart Nassim Haramein zaken, waar de huidige wetenschap in vast loopt. De Hawaiiaan probeert al heel lang aansluiting te vinden bij de gevestigde wetenschap, het bed op te schudden zeg maar, maar hij wordt veelal, net zoals veel wetenschappelijke toppers vóór hem, als ‘buitenbeentje’ in de negatieve zin gekarikaturiseerd..!

Aan de ene kant is dát wel verklaarbaar, omdat zijn theorie namelijk zó revolutionair anders is, dat deze eigenlijk veel professoren weer terugstuurt naar de wetenschappelijke kleuterschool..! En welke professor-met-ego zou hiertoe bereid zijn? Haramein schaart zich met zijn wetenschappelijk bewezen inzichten achter o.a. de grote fysicus Amit Goswami die eenzelfde visie ontvouwt over de fundamenten van ons levende heelal. Steeds meer lijken de wetenschappelijke grenzen op te schuiven richting de Oosterse zienswijze van onze Aarde en haar kosmische verbindingen. Zo boven, zo beneden, zo binnen, zo buiten.

“De realiteit zoals wij die observeren is slechts een heel klein deel van wat er gaande is,” aldus Nassim Haramein, die op 7-jarige leeftijd in de schoolbanken al het gevoel had dat er iets niet klopte van wat hem allemaal werd voorgeschoteld en voorgekauwd. “En het deel dat we niet zien heeft een gigantische impact op dat deel van de natuurkunde dat we zien.” Door zijn onbevangen manier van kijken naar de realiteit, schroomt Nassim Haramein niet, om de uiterste grenzen van onze Aardse realiteit te benaderen en hier zijn hypothese op los te laten. Hypotheses die MET ELKAAR een prachtig beeld vormen dat menig wetenschapper niet eens hardop durft te denken..

Het detail uit de originele, kennelijk over het hoofd geziene, foto van NASA, uit haar STEREO-archief.

En dat Haramein niet uit zijn nek kletst, de wetenschappelijke benadering trouw blijft, mag blijken uit het feit dat hij een prijs in ontvangst mocht nemen van de Universiteit van Luik. Hij kreeg deze oorkonde voor zijn wetenschappelijke werk rondom ‘The Schwarzschild Proton’, een verhandeling rondom de kwantumtheorie.

UFO’s bij onze Zon..
Nassim Haramein gaat geen enkele controversieel betoog uit de weg; als hij voelt dat zijn observaties en zijn wetenschappelijke achtergrond conclusies kunnen trekken, die feitelijk voor de hand lijken te liggen, dan laat hij dat niet achterwege. In dat opzicht is de vraag tegelijk simpel én revolutionair, die hij aan professoren om hem heen stelde, waarom zij eigenlijk de materie bestuderen in het heelal en niet het ‘niets’, de ruimte ertússen dus. Want deze ‘ruimte-ertussen’ beslaat immers 99,9999999999999999% van het heelal..!!

Kortom ‘common sense’ fysica en -natuurkunde, of in goed Nederlands: op zijn ‘JanBoerenfluitjes’-wetenschap. Zo komt Haramein ook tot de krachtige hypothese rondom het spektakel dat wij hier op Aarde al geruime tijd, o.a. via de SOHO-obsservatie-satellieten kunnen waarnemen. De satellieten die onze Zon observeren, sturen regelmatig plaatjes naar de Aarde, die werkelijk onthutsend zijn. Want dáár waar je zou verwachten een relatief rustig plaatje te zien te krijgen van onze Zon, met zo regelmatig eens een CME, oftewel een zonnevlam, blijken er nu veel merkwaardiger beelden te worden ontvangen.. UFO’s rondom de Zon..!!

Laten we eerst even kijken naar een YouTube van één van de mensen die zich inspant om zoveel mogelijk beelden van Zonne-UFO’s te pakken te krijgen. De video is al van Januari 2010, maar als je wilt kun je op YouTube veel meer van deze beelden vinden.
We plaatsen deze video, zodat je kunt kijken naar o.a. de achtergronden van de technische beelden. Overigens, we plaatsten al eerder een uiterst opvallende fotoreeks HIER op de site, waarin ook duidelijk wordt dat NASA haar maanactiviteiten meent te kunnen voortzetten, door deze Zonne-UFO-beelden te ‘verdonkeremanen’…!

X

Kijk hier naar de imponerende video van Nasim Haramein.

x

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.