Advertentie

You Jane, me…?


Zonder in Story of Privé-uitwassen te gaan vervallen, wil ik hierbij verslag doen van mijn bizarre mailwisseling met Jane Burgermeister, het afgelopen weekend. Waarom..? Omdat ik vind dat wij van WantToKnow jullie, zeker de mensen die een donatie aan haar adres hebben gedaan, dit verschuldigd zijn.

Vorige week, vlak na mijn vakantie, vond ik het noodzakelijk Jane te vragen of het geld dat we hadden ingezameld voor haar, daadwerkelijk ook op haar bankrekening was bijgeschreven; het leek me een ‘normale zaak’ dat ze me deze bevestiging zou geven. Ik had haar namelijk ook al 2 mails vóór deze overmaking van het eindbedrag gestuurd, dus ze had/heeft mijn e-mailadres.

Na een paar mails heen en weer over de storting, bleek uiteindelijk uit haar woorden, dat ze nog niet op haar bankafschrift had gekeken, maar ervan uitging dat het geld wel op haar rekening stond. Maar ze bedankte me wel in heel beperkte zinnen.

Toen ik haar toch duidelijk wilde maken, dat je niet zomaar niets van je kunt laten horen, in het geval zoals het onze, en je toch eigenlijk even een soort bedankje ‘moet’ schrijven, omdat mensen -zeker zij die geld hebben gedoneerd- dit toch van je verwachten, schreef ze op 20 Augustus de woorden die ik op de site plaatste. Je kunt haar letterlijke woorden lezen in dit stuk. HIER

Jane Burgermeister constateert een heftige ontwikkeling

Maar er speelde vorige week (en nu nog steeds) iets anders. Ook ik was en ben geschrokken van berichten als zou Jane niet ‘echt’ zijn.. Dat ze een fake zou zijn, die zaken zou opblazen, zodat mensen uiteindelijk zouden zeggen: “zie je wel, het valt allemaal wel mee met die vaccinaties”.

Tja, maar dát is nou wel het laatste dat ik verwachtte in dit grote vaccinatie-welles-nietes-spel. Jane als dubbelspion.. ‘Ze leek toch  zo betrouwbaar’ en ‘Maar wát is er dan mis met haar?‘. Gedachten die bij me opkwamen. Zoeken op het internet, mailtjes naar Arend Zeevat, Désirëe Röver en Johan Oldenkamp.

Het blijkt dat Jane op dit moment in de clinch ligt met 2 artsen, de namen van deze personen zegden me niets. Deze personen beschuldigen haar van verraad en het weergeven van onjuiste ‘feiten’. Bovendien beschuldigden zij haar van het niet-filen van haar aanklachten. Het niet-indienen dus bij de rechtbank van de aanklachten tegen de WHO, de Amerikaanse regering, etc., kortom tegen al die instanties die het grote vaccinatie-welles-nietes-spel naar alle waarschijnlijkheid hebben bedacht.

Kortom de feitelijke kern van zaken, waarom we Jane toch voor een soort dappere eigentijdse Jeanne D’Arc hebben gekroond. En dat zou dan allemaal niet waar zijn..??!!

Maar dát is nogal wat zeg. Afgelopen zondag vroeg ik Jane de laatste keer schriftelijk te bevestigen of ze haar belofte na wilde komen, inzake de ontvangst van de donatie. Door ons eenvoudig even te bevestigen dat ze DAADWERKELIJK het geld op haar rekening gestort heeft gekregen, na het inzien van haar bankafschriften.

En in deze mail vroeg ik tevens of ze me kon bevestigen dat haar aanklachten ook DAADWERKELIJK waren ingediend bij de (diverse) rechtbank(en). Want het gerucht ging, zo verwoordde ik het maar even, dat ze dat NIET gedaan had.

Hier is de letterlijk tekst van dat stuk uit mijn mail:

“By the way, the story on the internet goes, that you DID NOT file lawsuits against all these international organisations. Is this true and if you did file the lawsuits, is there any proof whatsoever? This filings are public, right? Could we print them on our website for instance, or are they anywhere else to view?”

Jane reageerde als door een horzel gestoken en ik kreeg heel snel hierop een mail met deze heftige paragraaf:

“I am putting up the file number for the anti terrorism unit’s on my website so you can check there too if publicising the case numbers to the world influences  the course of the investigation and a successful outcome. You can take your share of the responsibility because I have had enough of the harrassment and insults from people like you and refuse to put up with it.”

Na nog een paar mails, vragen wat ik nou verkeerd gedaan had, waarom ze nu ineens zo kwaad op me was, enz., bleek dat ze impliciet uit mijn woorden had opgemaakt, dat ik ook twijfelde aan het indienen van haar aanklachten en haar ‘daarom’ vroeg om met bewijzen te komen. Ik had haar, zo bleek uit haar woorden, dus impliciet een leugenaar genoemd.

Maar het enige wat ik natuurlijk trachtte te doen, is de bewijzen te krijgen van haar en deze te laten zien op de site, zodat ze geen ‘fraud’ is, althans niet op het punt van het niet-filen van de aanklachten.

Maar op zijn zachtst gezegd was het te laat. De ene na de andere ‘Liar’  werd me toegesmeten.. Geen mail dus meer mee te bezeilen. Mijn conclusie op dat moment: Of Jane is overspannen, heeft heel lange tenen, ik ben me niet bewust van de intensiteit van mijn nogal directe woorden/vragen, of ze is zwaar lijdend aan achtervolgingswaanzin, enz. Ik wist/weet het niet meer.

Dreiging voor een aanklacht wegens smaad.

Ik vertel haar uiteindelijk dat ik onze mailwisseling op deze site ga zetten en krijg na een paar minuten de volgende tekst van haar toegezonden:

“I can tell you this, if you misrepresent my position on your website and give the impression through leaving out your emails that you did not call me a liar, or imply I was a liar, then you will have criminal charges for slander, understood? So you had better put up every item, including your every email so that people can understand just what has happened.”

Het enige dat ik toen uit kon brengen waren de woorden: “Yes Sir!”

De lust om deze tekst van haar te vertalen is er even niet, teleurstelling overheerst nog steeds.. Ik kan me voorstellen dat ze kwaad is, na al datgene dat haar  overkomen zou zijn. Laat ik het maar zo formuleren. Maar een conversatie is niet meer mogelijk, ik heb afgedaan.

Maar om nou zo overspannen te reageren, me zelfs een leugenaar te noemen en me tot dezelfde kliek te rekenen, die aan haar twijfelt, gaat me een beetje ver. En uiteindelijk ook nog eens te dreigen met een aanklacht wegens smaad…??? Mijn hemel.. Maar misschien maak ik er hier alsnog een Privé/Story-verhaal van, maar ik wil dit toch graag met jullie delen.

Ik begrijp dat Jane inmiddels een nieuwe, eigen website heeft, die ik dus nog niet kende, toen we de e-mailwisseling hadden. Kijk zelf en deel hieronder je commentaar. HIER En dit is overigens de ‘oude’. HIER.

Overigens de 2 journalisten/artsen die Jane op de huid zitten, zijn Dr. Bill Deagle, Dr. True Ott. Er is onder deze namen genoeg te vinden op het internet. Ik heb geen zin alle leads te gaan naspeuren, wellicht dat (sommigen van) jullie dat wel hebben. Volgens Désirée Röver zijn deze mannen betrouwbaar. Is Jane daarmee een phoney? Jij mag het zeggen.

Het bizarre van alles vind ik nog dat zowel Jane Burgermeister, Dr. Ott en Dr. Deagle eigenlijk hetzelfde verhaal verkondigen.. Gooi het maar in mijn pet.

Ik voel de energie als in een putje weglopen als ik me hierin verder ga verdiepen. Voor mij zijn het ‘words of wisdom’ als ik zeg: ‘Let it be’.. En er zal vast en zeker wel een vervolg komen, maar nu heb ik het écht even gehad met Jane. Er is een boel te vinden op YouTube over deze welles/nietes discussie. Zoek zelf. Het vaccinatie-verhaal is geen exclusief spannend verhaal van Jane. Dat is één. Daarnaast vind ik dat ze helemaal  over de top reageert op een relatief simpele vraag. Dat is twee. En tot zover, tot 3 tellen kan ik even niet meer..

Me Tarzan, you…?

Laten we er maar gewoon even over discussiëren, in de hoop dat ik geen aanklacht voor smaad aan de broek krijg. Want dát lijkt me zoooo vernederend. 😉

57 gedachten over “You Jane, me…?

 1. “We hebben geen NWO nodig om elkaar van desinformatie te voorzien of elkaar ‘af te maken’, dat kunnen we zonder hen ook prima: nl. gewoon zelf…”.

  Dit is een vrije vertaling van een uitspraak die te horen was op Whistleblower Radio – Project Camelot (gemakkelijk te vinden via Google).

  Er zijn diverse uitzendingen die zowel een interview geven met Jane Burgermeister, alsook Dr. Deagle en ook Dr. Ott (alledrie los van elkaar). Op deze manier kun je de zaak vanuit meerdere oogpunten bekijken.

  In de uitzending met Dr. Deagle wordt er o.a. gesproken over het gevecht dat ontstaan is tussen Deagle, Ott en Burgermeister.
  Het mooie van Project Camelot is, dat zij open blijven luisteren naar alle informatie en zelf niet meegaan in het veroordelen/zwart maken van informatie of klokkenluiders, ookal doen (in dit geval) hun interviewees dat wel.

  De ervaring van Project Camelot is, dat er ‘white hats’ zitten tussen de ‘slechterikken’ die van binnenuit informatie proberen te laten lekken (dus in zo’n geval is een liason met een verdacht bedrijf geen bewijs van ‘fake’ zijn). En andersom, er zitten geinfiltreerde ‘black hats’ tussen de ‘goeierikken’ met een dubbele agenda. Uiteindelijk komt uit de grote brij van info en disinfo een verhaal dat globaal vorm begint te krijgen en waaruit je zelf je eigen conclusies moet trekken.

  Een andere ervaring van Project Camelot is, dat vele klokkenluiders in de hitte van de strijd die ze voeren, zelf enorm kwetsbaar zijn en daarmee vaak overgevoelig worden. Het minste of geringste kan het delicate evenwicht van weinig slaap, veel stress, ineens grote tijds-/werkdruk, persoonlijk (financieel) overleven en tegelijkertijd vechten voor een goede zaak, in elkaar laten storten. Objectieve beoordeling van extra stressfactoren van buitenaf is een van de eerste dingen die dan wegvallen en direct ’terugslaan’ bij vermoeden van een ‘aanval’ is dan simpelweg een overlevingsreflex in de waan van alledag, in een poging om gefocused te blijven.

  En dat geldt dus in dit geval zowel voor Deagle, Ott als Burgermeister, en vele anderen die strijden of denken te strijden voor een goede zaak (aan welke kant ze ook staan).

  Het gaat om leven en dood, in ieder geval in de perceptie van de klokkenluider, maar vaak ook in de realiteit.
  De klokkenluider steekt zijn/haar nek uit (letterlijk). De stuurlui aan de kant hebben de luxe-positie om vanuit de relatieve comfortzone te kunnen oordelen.

  Het komt de NWO uiteraard fantastisch uit dat we zelf onze eigen energie laten weglopen in het afvoerputje (prachtige beeldspraak, Guido), omdat we zelf ervoor kiezen niet boven de ‘obvious’ te verwachten aanvallen van welke zijde dan ook te kunnen gaan staan.
  We laten ons afleiden en verzanden in (forum)discussies over de authenticiteit van deze of gene. Weer energie weggelokt, bingo!

  Er bestaatn niet zoiets als 100% waar of niet waar, verkondigd door een mens. Daarvoor is deze materie teveel verdeeld over teveel mensen die het allemaal ook maar half weten.

  Het enige wat we weten is dat we het niet weten.

  Iedere poging tot waarheidsvinding, hoe ongelukkig en vervormd ook, is daarom prijzenswaardig.
  Aan de stuurlui aan wal de taak om inderdaad te blijven prikkelen, want de waarheidsvinder heeft de stuurlui nodig om een zelflerend systeem te worden, waarbij constant bijgestuurd wordt dichter tot de kern van de gezochte waarheid.

  Dit alles met incalculering van de wijsheid dat klokkeluiders ook maar mensen zijn, die hun grenzen hebben. De gemiddelde mens flipt al veel eerder, om veel kleinere zaken en neemt niet eens de moeite om tegen de stroom in te zwemmen.

  Voorspelling: hoe meer er aan het licht komt, hoe meer er sprake zal zijn van lastercampagnes uit onverwachte hoeken. De druk wordt opgevoerd en het zal steeds meer een uitdaging worden om ‘gecenterd’ te blijven.

  Succes, geduld en compassie aan iedereen in deze roerige tijden.

  Groet,
  N.

 2. Bravo N. ! Heel mooi gezegd hoor; we zitten met z’n allen midden in een Quest for Life; wie altijd al ridder Camelot, op jacht naar de Graal en de prinses op de erwt, had willen zijn kan dit beeld Nu direct in praktijk brengen want alleen iets hoger te paard of nog iets hoger boven op wel 7 matrassen kan je al scannend, speurend & puzzelend een beeld gaan vormen van wat er allemaal aan de hand zou kunnen zijn daar beneden in het slangen moeras…

 3. begrijp ik het goed dat jullie op deze site mensen hebben opgeroepen om geld aan haar te doneren voor de (goede) strijd ??

  niet meer doen jo, hoogstens een verwijzing naar haar site, maar haar punt is en kan niet hard gemaakt worden dus nogal risicovol om het als 100% waarheid te brengen, klinkt allemaal heel spannend natuurlijk maar zou toch maar wat reëler in het leven gaan staan, sluit niet uit dat ze gelijk kan hebben, KAN hebben.

 4. Ik begrijp niet dat iedereen als een blinde achter deze Jane aan heeft gehobbeld. Zij is een ‘shill’ die er voor zorgt dat de mensen, die zich met deze onderwerpen bezig houden, gaan geloven dat de concentratiekampen en dergelijke zullen worden gebruikt. Dit is totale nonsens, die ook door meester acteur Alex Jones regelmatig wordt aangehaald. De gevestigde orde heeft verloren! Ze krijgen hun plannen absoluut niet meer uitgewerkt. Het volk wordt wakker, hoewel sommigen nog steeds in slaap worden gehouden door dit soort figuren. Wordt eens ECHT wakker, mensen. Je laat je indoctrineren en bang maken door een stel huurlingen…

 5. @Evert: hoe goed je het ook meent, het komt me nu voor als mosterd na de maaltijd. Je staat onderaan met je commentaar; bovenaan was heel dapper geweest.
  Ben je het met me eens of niet? Het gaat me ook niet om wat je zegt, maar de toon is een beetje ‘overdone’. Alsof jij het allemaal zo goed weet.. En misschien is dat ook zo..!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.