Advertentie

9/11, de leugen wordt ondermijnd!


x

x

x

x

“It is already possible to know, beyond a reasonable doubt,
one very important thing:
the destruction of the World Trade Center was an inside job,
orchestrated by terrorists within our own government.”

(vert.)

“Het is alvast goed te weten, zonder enige gegronde twijfel:
de vernietiging van het World Trade Center,
was het werk van binnen-uit,
georchestreerd door terroristen in onze eigen overheid.”

Dr. David Griffin
X

* * *
X

x

x

x

9/11, de leugen wordt ondermijnd!

september 2011 © WantToKnow – Guido Jonkers

x

Onze zustersite, het Amerikaanse WantToKnow.info, is één van de sites, die er fundamenteel toe bijgedragen hebben, dat veel mensen de zoete koek van de officiële 9/11-versie niet meer slikten. Een sprekend voorbeeld is de eminente, gepensioneerde hoogleraar, Dr. David Griffin, die door het lezen van artikelen op de Amerikaanse WantToKnow-site wakker werd.. Sinds die tijd, besteed hij een groot deel van zijn vrije tijd aan het bestuderen van de WERKELIJKE gebeurtenissen rondom deze laffe valse-vlag-operatie, die de wereld tot op haar grondvesten deed schudden.

Dr. Griffin is ervan overtuigd dat de versie zoals de wereld de gebeurtenissen rondom 9/11 gepresenteerd heeft gekregen, één grote leugen is. Vanzelfsprekend laat hij zich in keurige bewoordingen uit, wanneer hij over deze leugen spreekt, maar zijn uitspraken laten aan duidelijkheid niets te wensen over..!

Professor Dr. David Griffin heeft zich vastgebeten om zijn vaderlandslievende rol te vervullen door de Waarheid boven tafel te brengen rondom 9/11.

Dr. Griffin is er op zijn beurt erin geslaagd, met de tientallen boeken die hij schreef, de ontelbare presentaties die hij gaf en geeft over dit onderwerp over de hele wereld, om andere erudiete mensen wakker te maken. Deze mensen gaan op hun beurt weer aan de slag, om in hun vakgebied de onjuistheden van de officiële versie van 9/11 aan te tonen. Het belangrijkste dat daarbij kan gebeuren in onze optiek, is het feit dat mensen bereid zijn om hun vooringenomen positie te verlaten, en de MOGELIJKHEID open gaan houden dát 9/11 NIET gegaan is, zoals de heren Bush, Cheney, Rumsfeld e.a. ons willen doen geloven..!

De rook van 9/11 is opgetrokken, maar het rookgordijn rondom de werkelijke toedracht vertoont kale plekken, maar is nog niet verdwenen..!!

Het is met name de christelijke achtergrond van professor David Griffin die hem deed realiseren, dat met name veel Amerikanen niet eens dúrven twijfelen aan de officiële versie, omdat zij de indruk hebben dat dit geen vaderlandsliefde is.. Terwijl het tegendeel natuurlijk waar is..! JUIST het in twijfel trekken van lege praatjes, manipulatie en keiharde leugens rondom een aanslag op het vaderland IS vaderlandsliefde.. Het was opnieuw Bush die de Amerikanen in dit dualisme duwde: “Of je bent voor ons of je bent tégen ons, en als je niet voor óns bent, ben je voor ons gelijk aan de terroristen”..

Is dit geen schandalige uitspraak, als je er goed naar kijkt..? Het áfnemen van de eigen oordeelsvorming van mensen..? Wat hij eigenlijk schreeuwde is dat IEDERE wereldburger de visie van Bush en Cheney diende omhelzen.. Dat mensen hun eigen waarheid opzij dienen te zetten en leugens dienden als waarheid te worden geaccepteerd.

Het is ook de oprichter van de Amerikaanse (Engelstalige) site WantToKnow.info, oud-presidentieel vertaler Fred Burks, die ook oproept om je best te doen, je eerdere ‘waarheid’ rondom 9/11 ter discussie te willen stellen. Je kent het spreekwoord: ‘Beter ten halve gekeerd, dan ten hele verdwaald’.. Dit is precies wat Fred Burks nu oproept te doen: ten halve keren.. En wat is een beter en speciaal moment ervoor dan de 10-jarige verjaardag van deze verschrikkelijke aanslagen..? Stuur deze boodschap naar je vrienden, familie en kennissen en laat hen lézen wat onderstaande hooggeplaatste burgers, waaronder veel Amerikaanse topfunctionarissen, van mening zijn over de officiële versie van 9/11.

Elk van hen schaart zich achter de stelling
dat de 9/11-aanvallen NIET zijn gebeurt zoals officieel nu wordt aangenomen!

Over wie spreken we?
Inmiddels is de volgende lijsten beschikbaar, die door iedereen -wereldwijd- in te zien zijn. We raden je aan er eens doorheen te lopen en zo kriskras eens wat commentaren te lezen.. Daar waar de ene persoon zich voorzichtig uitlaat, is de andere bijzonder uitgesproken en spreekt over regelrecht bedrog!

1500+ Architecten en Ingenieurs bewijzen dat de officiële versie van 9/11 onjuist is. En dat het daarmee een in stand gehouden leugen is.. Het is met name het werk van Richard Gage, die aantoont dat de officiële verklaring over de ineenstorting van de WTC-torens en gebouw WTC #7 volledig onjuist is (Om het maar even netjes te zeggen..)

250+ Piloten ondermijnen de officiële verhalen over de vliegroutes en capriolen die de verkeersvliegtuigen uitgehaald zouden (kunnen) hebben. Vliegtechnische onmogelijkheden dienen volgens de officiële 9/11-versie als waarheid te worden geslikt.. Maar deze piloten tonen je de andere kant van de medaille..

220+ Hoge militairen noemen het officiële rapport rondom 9/11 een farçe en eisen een nieuw en ONAFHANKELIJK onderzoek. Vaderlandsliefde wil de Waarheid omarmen..! Onder hen generaal Wesley Clark en dr. Edgar Mitchell, oud astronaut en ex-militair.

440+ Professoren zeggen met zoveel woorden, dat de wetenschappelijk onderbouwingen rondom het 9/11-rapport volledig onjuist zijn en dienen te worden teruggenomen. Onmogelijke verklaring rondom met name het instorten van de torens, het niet onderkennen van wetenschappelijk rapporten die de officiële versie tegenspreken, stuit deze mensen vooral tegen de borst.

400+ Topmedici zeggen hun vertrouwen op in de overheidsversie van de 9/11-aanslagen. Hun reputatie en naam staat op het spel; desalniettemin spreken zij zich uit!

200+ artiesten/kunstenaars en filmhelden zetten hun faam en naam op het spel, door jou te vragen GOED te kijken en de waarheid te zien van het grote fake-spel rondom 9/11..! Onder hen Charley Sheen, zijn vader Martin Sheen, Michael Moore, Sharon Stone, Ed Asner, Rosie O’Donnell, top-regisseur David Lynch en vele anderen.

en dan ‘last but not least’..

300+ familieleden van de slachtoffers. De familieleden van de slachtoffers worden eenvoudigweg niet gehoord. Hoewel zij wel degenen waren die vlak ná de aanslagen aandrongen, via hun Congresleden, op een officieel onderzoek naar de toedracht rondom 9/11, werd hun verzoek door Bush en Cheney pas ingewilligd, ruim 1,5 jaar ná de aanslagen..!! Voor Bush en zijn club was het kennelijk niet nodig een onderzoek te doen. Dat kon alleen maar lastige vragen opleveren. Uiteindelijk mocht het onderzoek er komen, de 9/11-commission werd opgezet en kreeg een budget van…. US$ 15 miljoen.. Werkelijk schandalig. En het resultaat? Een schandalig eenzijdig rapport.. Een ‘officieel’ rapport naar de ‘ware’ toedracht rondom 9/11, die de leugen alleen maar groter maakt..!

 

12 gedachten over “9/11, de leugen wordt ondermijnd!

  1. Maar misschien zijn er wettelijke wegen die wél naar Rome leiden… Om niet de waarheid te bewijzen maar de leugen te ontmaskeren..! Ken je de hearings in Toronto..? Die overigens op DIT moment begonnen zijn.. (HIER)
   Daar komt een behoorlijk wetenschappelijke/erudiet rapport van uit straks. Basis voor een openbare aanklager om zijn tijdloze roem te halen..!
   Of eens kijken naar het commentaar uit 2006 van Andreas von Bulow en Michael Meacher, 2 oud-ministers, die overtuigd zijn van de LEUGEN. HIER

  2. Maar Henk,

   Jij bent er toch ook nog? Jij kunt toch overal waar je maar wilt deze dagen posts plaatsen met linkjes onder allerlei artikelen over 9/11? Het is werkelijk overall aanwezig.

   Bijvoorbeeld hier: http://www.trouw.nl/tr/nl/7753/9-11-11/article/detail/2897070/2011/09/08/Voorgangers-boos-over-uitsluiting-9-11-herdenking.dhtml

   Zijn we niet allemaal ‘ze’, als we niets doen?

   ‘We’ kunnen er ook voor kiezen om ons mond open te doen.
   Als ‘we’ dat doen, dan is er geen ‘ze’ meer,
   dan zijn we allemaal ‘we’. It’s up to ‘we’

   Mijn post (nog niet geplaatst):

   Als dit nieuws je bereikt als journalist, zou je je kunnen afvragen wie er eigenlijk wel mogen komen en ook wie er nog meer niet mogen komen?

   Dan kom je toch vanzelf op het gegeven dat de first responders ook niet mogen komen? Dit nieuws werd gewoon door CNN gebracht op 17 augustus jl.: http://tiny.cc/v173v

   Waarom eigenlijk niet? Misschien bang dat mensen explosies gehoord hebben die dag? http://tiny.cc/ywfpu

 1. Dit artikel gaat over aantallen, ik las daar iets over op een Belgische site, die wel voor MSM begrippen ‘controversiele info’ toont, maar afzwakkend spreekt over “een kleine groep truthers”.

  Ik vond dat wel een interessante ingang eigenlijk. De informatie wordt nog steeds vrij systematisch van de MSM weggefilterd, maar over welke aantallen mensen spreken we eigenlijk, die er toch tegenaan lopen, bewust of onbewust?

  Als je daar naar gaat zoeken, krijg je toch een beetje het gevoel dat de MSM beginnen te lijken op Woody Allen in de film ‘Take the money and run’, waarin hij in zijn eentje uit de gevangenis probeert uit te breken, terwijl hij niet wist dat de grote uitbraak afgelast was wegens verraad. Ik zie ‘m nog staan op de binnenplaats voordat ie weer gepakt wordt: “Waar is iedereen, we zouden toch…?” Massaal antwoord van de gevangenen: “Hahahahaha!”

  Hier mijn post bij de Belg: nog niet geplaatst:

  http://www.een.be/programmas/koppen/10-jaar-na-911-vlaamse-complottheorieen-springlevend

  U schrijft over “een kleine groep truthers of waarheidszoekers”. Wat verstaat u precies onder klein? Aansluitend op eerdere reacties heb ik wat getallen voor u:

  1500+ Architecten en Ingenieurs bewijzen dat de officiële versie van 9/11 onjuist is. En dat het daarmee een in stand gehouden leugen is.. Het is met name het werk van Richard Gage, die aantoont dat de officiële verklaring over de ineenstorting van de WTC-torens en gebouw WTC #7 volledig onjuist is (Om het maar even netjes te zeggen..)

  250+ Piloten ondermijnen de officiële verhalen over de vliegroutes en capriolen die de verkeersvliegtuigen uitgehaald zouden (kunnen) hebben. Vliegtechnische onmogelijkheden dienen volgens de officiële 9/11-versie als waarheid te worden geslikt.. Maar deze piloten tonen je de andere kant van de medaille..

  220+ Hoge militairen noemen het officiële rapport rondom 9/11 een farçe en eisen een nieuw en ONAFHANKELIJK onderzoek. Vaderlandsliefde wil de Waarheid omarmen..! Onder hen generaal Wesley Clark en dr. Edgar Mitchell, oud astronaut en ex-militair.

  440+ Professoren zeggen met zoveel woorden, dat de wetenschappelijk onderbouwingen rondom het 9/11-rapport volledig onjuist zijn en dienen te worden teruggenomen. Onmogelijke verklaring rondom met name het instorten van de torens, het niet onderkennen van wetenschappelijk rapporten die de officiële versie tegenspreken, stuit deze mensen vooral tegen de borst.

  400+ Topmedici zeggen hun vertrouwen op in de overheidsversie van de 9/11-aanslagen. Hun reputatie en naam staat op het spel; desalniettemin spreken zij zich uit!

  200+ artiesten/kunstenaars en filmhelden zetten hun faam en naam op het spel, door jou te vragen GOED te kijken en de waarheid te zien van het grote fake-spel rondom 9/11..! Onder hen Charley Sheen, zijn vader Martin Sheen, Michael Moore, Sharon Stone, Ed Asner, Rosie O’Donnell, top-regisseur David Lynch en vele anderen.

  en dan ‘last but not least’..

  300+ familieleden van de slachtoffers. De familieleden van de slachtoffers worden eenvoudigweg niet gehoord. Hoewel zij wel degenen waren die vlak ná de aanslagen aandrongen, via hun Congresleden, op een officieel onderzoek naar de toedracht rondom 9/11, werd hun verzoek door Bush en Cheney pas ingewilligd, ruim 1,5 jaar ná de aanslagen..!! Voor Bush en zijn club was het kennelijk niet nodig een onderzoek te doen. Dat kon alleen maar lastige vragen opleveren. Uiteindelijk mocht het onderzoek er komen, de 9/11-commission werd opgezet en kreeg een budget van…. US$ 15 miljoen.. Werkelijk schandalig. En het resultaat? Een schandalig eenzijdig rapport.. Een ‘officieel’ rapport naar de ‘ware’ toedracht rondom 9/11, die de leugen alleen maar groter maakt..!”

  Het zijn wellicht maar enkele duizenden hierboven genoemd en wellicht bedoelt u dat met klein, maar het zijn wel mensen die uiterst relevant zijn voor deze case en bovendien vele, vele duizenden mensen bereiken.

  bron: http://www.wanttoknow.nl/politiek/9-11/911-de-leugen-wordt-ondermijnd/

  Daarnaast wordt de site over building 7, het derde gebouw dat de wetten van de zwaartekracht overtrad, in commerciele Amerikaanse advertenties aangekondigd: http://rememberbuilding7.org/10/ met 14.000+ facebook likes en naar eigen zeggen 10 miljoen mensen commerciele exposure. Daarnaast is het meest bekeken youtubefilmpje over 9/11 meer dan 23 miljoen keer bekeken. http://www.youtube.com/watch?v=8n-nT-luFIw

  http://ae911truth.org/ heeft alleen op dit moment al 19.660 mensen online

  De eerste 10 hits op youtube, als je 9/11 in tikt als zoekterm zijn samen 124.883.344 maal bekeken. In totaal zijn er echter niet 10 maar 32000 hits, uiteraard aflopend op het aantal bezoekers uiteraard en niet allemaal met informatie die afwijkt van de MSM, maar toch.

  Ik ben zo benieuwd wat u precies bedoelt met een klein aantal. Wellicht interessant om dit eens af te zetten tegen kijkcijfers.

  1. Het is mijn ‘Vlaamse’ naam die wellicht kennelijk triggert, en het gebruik van het woordje ‘zot’ in mijn tekst Joris.. 🙄 Aléz mijn jong, nie getreurd niet!

 2. kijk ze,n l0l hebben omdat ze veel mensen ?vermoord hebben op deze dag eigen burgers nota bene en vooral hoeveel mensen zij beliegen zelfs ande regeringen worden voor gelogen wanneer gaat er bij deze mensen eens een bellete rinkelen!ik geloof het nooit?omdat zij zelf hier al net zo hart aan meedoen t,wordt tijd ook voor nederland dat er een andere regering komt in de andere europeze landen!en ?wel zeer snel.dit draait voledig uit op een nieuwe oorlog

 3. Men blijft hier in de regulieren media nog steeds huichelen over terroristen en dergelijke. Afschuwelijk. Het lijkt de DDR wel. Wat een intens verrot rotland met een grotendeels onnozele schaapachtige bevolking.

 4. beste mensen,

  Ze zeggen wel dat het al qaida was.
  ma ze hebben geen eens bewijs dat er een al qaida groep is.
  dit zijn de mensen die men moeten aanpakken.
  :bush
  :cia
  de onschuldige mensen die familie hebben verloren,
  die mensen hebben pijn geleden.
  maar helaas geloven in de afschuwlijke regering(om netjes te zeggen)
  ze zeggen dat het moslims zijn,dat mogen ze van mij zeggen,
  mijn geloof is namelijk de islam.maar je moet wel respect hebben.

  Het was opnieuw Bush die de Amerikanen in dit dualisme duwde: “Of je bent voor ons of je bent tégen ons, en als je niet voor óns bent, ben je voor ons gelijk aan de terroristen”..

  terroristen zijn mensen die voor bush werken.
  het is nooit mogelijk geweest om 2 vliegtuigen te kapen.
  het twin tower is via constructie na beneden gevallen.
  dat wisten alleen de belangrijke mensen in amerika(bush)
  ik heb respect voor de fammilie leden.
  iemand moet ze helpen!
  als wij dat niet kunnen,kunnen de regeringen opkomen met alle militairen enz..
  maar helaas komt de waarheid nooit te boven.
  maar mensen moeten weten dat in landen zoals afghanistan en irak elke dag 9/11 is.
  de twintower laten terroriseren was een reden voor bush om afghanistan binnen te vallen, en het land bombarderen, honderden onschuldige mensen zijn overleden, waaronder kinderen, mannen,en vrouwen.

  1. Ze moeten toch wát zeggen na al dat PR geweld en publicatie van Architects & Engineers for 911 Truth… Trouwens, Dr. Steven Jones heeft die Hypothese 3 jaar geleden al gestest omdat er zogezegd een soort witte flood uit 1 van de ramen naar beneden stroomde waarvan werd gezegd dat het aluminium was van de vliegtuigen.

   Voor de believers,

   a: Smelttemperatuur voor Alu is c.a. 1000 graden Celsius
   b: Vliegtuigen waren toch uit elkaar geknald / versnipperd?
   c: Die mensen die in het inslaggat stonden te roepen om hulp en dat bij 1000 Graden?
   d: Temperatuur van de “vuile” brand was hooguit 600 graden Celsius dus zie a:

 5. http://www.niburu.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=1365:het-verband-tussen-het-world-trade-centrer-de-vrijmetselarij-en-het-oude-egypte&catid=20:het-complot&Itemid=33

  Het verband tussen het World Trade Center, de vrijmetselarij en het oude Egypte
  Vrijdag, 07 oktober 2011 14:13

  De Enneaden werden meer dan 3.000 jaar aanbeden, wat betekent dat deze theologie het langst stand heeft gehouden. Het lijkt echter dat de elite deze goden nog altijd aanbidt.
  De werkelijke daders van de aanslagen van 11 september bouwen momenteel aan het nieuwe WTC-gebouw waarbij de hoogte van het gebouw gelijk zal komen te staan aan het jaartal waarop de Illuminati is opgericht.
  Het Jacqueline Kennedy Onassis Reservoir in New York is exact uitgelijnd met de Tempel van Dendur. De lijn die door het reservoir loopt leidt precies naar het hoofdkwartier van de Verenigde Naties.
  Jacqueline Lee Bouvier Kennedy Onassis was de Amerikaanse first lady van 1961 tot de dood van haar toenmalige echtgenoot, John F. Kennedy in 1963.
  In het midden van de muurschildering in de vergaderzaal van de VN-Veiligheidsraad in New York bevindt zich een fenix. In de vlag van de VN wordt de Aarde onderverdeeld in 33 sectoren, de hoogste graad binnen de vrijmetselarij.
  Het wapenschild van de staat Israël is net als de vlag van de VN cyaan van kleur. Er is een zeer bijzondere correlatie tussen de menora, de vrijmetselaars en de weekdagen, zoals de onderstaande video laat zien.
  In 1988 publiceerde de Economist een artikel over de voordelen van één enkele munteenheid op Aarde, de fenix. Vanwege de wet van de vrije wil heeft de gevestigde orde dit in de openbaarheid gebracht om op deze wijze de goedkeuring van de massa te krijgen.
  “De fenix-zone zou de nationale regeringen onder de duim houden. Er zou niet zoiets zijn als een nationaal monetair beleid. De geldvoorraad zou worden vastgesteld door een nieuwe centrale bank, wellicht afgeleid van het IMF.”
  Op zijn kop draagt de fenix een fleur-de-lys. De fleur-de-lys is een van oorsprong joods symbool. De bloem wordt vaak genoemd in de liederen van David en is ook veel afgebeeld op vroege joodse muntsoorten. Het belangrijkse Kabbalistische werk, de Zohar, begint met het mystieke belang van de lelie.
  Nu de plannen van de elite om een wereldregering met één muntsoort in duigen vallen is het van belang te begrijpen hoe de mensheid het zover heeft kunnen laten komen zodat iets soortgelijks nooit weer zal gebeuren. Het pad van de unieke mensheid is duidelijk: het gaat in tegen de globalistische agenda van controle.
  Het oorspronkelijke Huis van de Fenix vinden we in Heliopolis in Egypte. Cleopatra’s obelisk in Central Park komt oorspronkelijk ook uit Heliopolis.
  Manhattan geomantie
  Vanaf Cleopatra’s naald bij het Metropolitan Museum of Art kun je een kaarsrechte lijn trekken tussen het Museum van Joods Erfgoed en de Grand Masonic Lodge of New York, op een bepaald moment de grootste vrijmetselaarsloge ter wereld. Het atrium van het Met ziet eruit als een piramide.
  De lijn loopt ook precies over Rockefeller Center en de fontein in Bryant Park, het meest dichtbevolkte stedelijke gebied ter wereld, gerestaureerd door het Rockefeller Brothers Fund.
  De lijn passeert precies de Bank of America Tower, het op één na hoogste gebouw in Manhattan. Dit $1 miljard dollar kostende monument is 365 meter hoog (1.200 voet). Een 77 meter hoge torenspits staat op een gebouw met 55 verdiepingen (numerologie).
  One World Trade Center, het gebouw dat momenteel in aanbouw is, ligt ook op de lijn. De Freedom Tower wordt exact parallel aan deze lijn gebouwd.
  De Freedom Tower zal met 1.776 voet het hoogste gebouw in de Verenigde Staten worden. Naar verwachting wordt het in 2013 opgeleverd. Op 4 juli 1776 werd de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring ondertekend en dit viel op dezelfde dag als het aphelium, de dag dat de Zon het verst van de Aarde is verwijderd.
  Bij het ontwerp van het gebouw passen twee obelisken precies in een derde obelisk die op een vierkant rust. De plattegrond voor het middelpunt van de schacht laat een octagram zien.

  Op 1 mei 1776 werd de Beierse Illuminati opgericht door Adam Weishaupt. De Amerikaanse grondwet werd op 21 juni 1788 geratificeerd, op de dag van de zomerzonnewende.

  De lijn komt uiteindelijk uit in het centrum van het Museum van Joods Erfgoed, aan de rand van Manhattan. Vrijmetselaars zijn geobsedeerd door de Kabbala en het oude Egypte.

  De belangrijkste tentoonstelling bevindt zich in een zeshoekig gebouw, dat symbool staat voor de zespuntige Davidster en de zes miljoen joden die omkwamen tijdens de Holocaust. Het gebouw is een trappiramide die doet denken aan de trappiramide in Laguna Niguel in de staat Californië met de coördinaten 33° 33′ N.

  Fenixen

  Vanaf de hexagonale punten van het Museum van Joods Erfgoed kan weer een lijn getrokken worden naar het gemeentehuis van Phoenix in de staat Arizona en nog een lijn van het museum naar de oudste obelisk ter wereld in Heliopolis.

  Na de Amerikaanse burgeroorlog wilde oud-generaal en toenmalig president Ulysses S. Grant, een 33e graads vrijmetselaar, de hoofdstad van de Verenigde Staten naar Phoenix in Arizona verhuizen. Phoenix in Arizona strekt zich uit over 33° N. Het stedelijke gebied van Phoenix wordt Vallei van de Zon genoemd. Heliopolis betekent Stad van de Zon.

  Naar verluidt herrees San Francisco uit de as van een aardbeving in 1906. De vlag op het gemeentehuis van San Francisco laat ook een fenix zien.

  De Enneaden (letterlijk: een verzameling van negen dingen) is in de Egyptische mythologie een groep van negen goden die aanbeden werden in Heliopolis. Tot de Enneaden behoorden Atoem; zijn kinderen Tefnoet, Sjoe; hun kinderen Geb en Noet en hun kinderen Osiris, Isis, Seth en Nephthys. Het lijkt er dus duidelijk op dat de elite deze goden nog steeds aanbidt.

  Bron: Viewzone.com

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.