Advertentie

911 en het raadsel van de gesmolten auto’s…


x

x

911 en het raadsel van de gesmolten auto’s…

2018 © WantToKnow.nl/be

x
Enkele weken geleden was, wat ons betreft, onze aandacht weer even intens gevestigd op de aanslagen van 11 september 2001. Dit vooral door de komst van Barbara Honegger en Richard Gage naar Nederland. 2 Uiterst erudiete mensen, die zich volkomen belangeloos inzetten om de waarheid rondom de aanslagen van deze verwoestende 9/11-aanslagen boven tafel te krijgen. De waarheid, omdat wat hen betreft, het ‘officiële’ plaatje niet klopt. TOTAAL gebaseerd is op leugens, halve waarheden en volstrekt ongefundeerde aannames.

Beiden waren hier in het kader van een, door de Stichting 11 september georganiseerd symposium, dat op 13 mei jl plaats vond in de Utrechtse schouwburg. Een directe link aldus gemaakt naar de voorstelling ‘Kom Plot’ van acteur/regisseur/theatermaker George van Houts, diezelfde dag in dit theater. Zowel Barbara Honegger als Richard Gage, zijn beiden uiterst intelligente mensen, die zich geen knollen voor citroenen laten verkopen. En precies dát is naar hun intensieve studies rondom de gebeurtenissen van 11 september 2001, wél gebeurd.

De wereld is opgezadeld met een ‘official story’, die precies de leugen zódanig inlijst, dat hij als ‘waarheid’ dient te worden behandeld. De leugen gecamoufleerd als ‘waarheid’ dus.. Want het grote publiek kijkt tóch niet verder dan hun neus reikt, in het vertrouwen dat het allemaal toch wel ‘goed geregeld zal zijn door onze regering(en)’…! En daarbij is het toch allemaal logisch geweest, wat er gebeurde en gebeurt..?

Wat die terroristen hebben gedaan; die moslims die een hekel hebben aan westerse landen en hun burgers. Logisch toch, dat ze zoiets uithalen..? Ze wilden Amerika eens een lesje leren, het land dat imperialistisch wereldwijd ’tekeer’ gaat, vanuit eigenbelang en het verspreiden van het kapitalistische gedachtegoed.. Nogmaals; het grote publiek kijkt tóch niet verder dan hun neus reikt….! De mensen in de regeringen -wereldwijd- zullen het oplossen; ze zullen dat varkentje weleens even wassen.

Of zoals George Bush jr zei, hieronder, vlak ná de aanslagen: “De mensen die dit gedaan hebben, zullen snel van óns horen!” Een president die de propaganda-machine op gang brengt, op de puinhopen van een eigen ‘valse-vlag-operatie’..! Kijk vooral naar hem, als ie van tevoren nog even een grapje maakt.. Op het graf van 3000 Amerikanen..!!

Tja, dat die regeringen voor het grootste deel gevormd worden, door politici, die ook maar doen, wat het officiële kader van ze vraagt, en daardoor net zo verlamd waren als alle wereldburgers, wordt dan vergeten. Weleens een ‘dappere politicus’ gezien? En.. beviel het..? Nee, van de kant van regeringen hoef je gaan ‘ontmaskering’ van de leugen te verwachten, zéker niet als de regering van het machtigste land ter wereld, al direct na deze aanslagen, het verhaal verkoopt, dat het hier om een megalomane aanslag ging van Al Quaida..

De enorme klap van de 9/11-aanslagen, was vooral een mentale. Het bewustzijn op de hele planeet kreeg een keiharde wake-up call.

Met wat voor bewijsvoering..? Bijvoorbeeld met het verhaal dat de 4 kapers vlieglessen hadden gehad? Hoe dan? In die kleine, één-motorige 4-persoons Cessna-sportvliegtuigen..? En dat ze nu ineens in staat waren, een 4-motorig straalvliegtuig te besturen? Is dat bewijsvoering..?

Osama Bin Laden en zijn nieuwe kleren…
Wat nou als juist die regering de dáder zou zijn..? Moeilijk voor te stellen? Nou welkom bij de club dan..! Want dat is niet alleen het grote dilemma waar velen mee worstelen, ook al hebben ze aan voorstellingsvermogen geen gebrek. Het gaat vooral om de ‘leugen’ die door bijna IEDEREEN wordt omarmd als waarheid.. Terwijl het toch ECHT een leugen is..Een sprookje dat ze verkocht hebben.. Zoals het sprookje van Hans Christiaan Andersen, over ‘De nieuwe kleren van de Keizer’.. (HIER)

En wanneer je de leugen wilt ontmaskeren, dan zou jij dat jongetje of meisje zijn in dit sprookje, dat op de markt roept, bij de parade van de Keizer die zijn nieuwe kleren toont, dat de beste man in zijn blote kont loopt…? Of in het 9/11-verhaal, zou jij durven zeggen wat je ziet en voelt? Kan toch niet..? Of wel..? Zou jij het durven, wat dat jongetje of meisje doet in dat sprookje.. Want dat je hier naar een sprookje zit te kijken, is voor ons in ieder geval zo klaar als een klontje..

Judy Wood
Naast de genoemde Richard Gage (van AE911) en ex-WitteHuis-medewerkste Barbara Honegger, zijn er duizenden wetenschappers en vooraanstaande regeringsfunctionarissen, militairen en wetenschappers, die -desnoods onder ede- willen verklaren, dat wat hen betreft het officiële verhaal rondom de 911-aanslagen, volstrekte onzin is. Kijk eens bij onze collega’s van WantToKnow.info, die een onnavolgbare lijst met deze personen hebben opgesteld.. Kijk ze eens door en voel je wellicht gesterkt door HUN durf en HUN oprechtheid..!

Het zijn vooral de wetenschappelijk geschoolde, intelligente mensen, die zorgen voor degelijke onderbouwing van de conclusie, dat het huidige ‘officiële verhaal’ rondom de aanslagen van 11 september 2001 volstrekte onzin is. Mensen die al zeer heftige ontdekkingen hebben gedaan, zoals de Deens professor Nils Harrit, die samen met zijn collega professor Steven Jones enorme hoeveelheden nano-termiet vond in het stof van de gebouwen die waren ingestort..

Professor Judy Wood stelt de juiste vragen..
Je zult ongetwijfeld het werk van professor dr. Judy Wood kennen in het kader van onderzoek naar de feitelijke oorzaken van de ineenstorting van de WTC-gebouwen, na de aanslagen op die bewuste 11e september 2001. Wat deze erudiete vrouw in onze ogen fantastisch doet, is uitgaan van het fenomeen, dat de COMPLETE TORENS tot stof zijn vergaan.. Tja, dat is nog eens wat ánders dan een instorting nietwaar..? Als een gebouw instort, dan stort het in, maar het vergaat niet tot stof..!!

Wat Judy Wood doet is natuurlijk heel wetenschappelijk bekijken, waar AL DIE ENERGIE vandaan kan komen, die ervoor zorgt dat beton verpulvert..!! Want laten we welwezen, het is toch niet normaal dat dat is gebeurd op 11 september 2001 in New York, toen de WTC-torens en later WTC#7 instortte..!!? En dat er sprake is geweest dan een volledig ándere energiebron, dan de kletskoek over de jetfuel, de vliegtuigbrandstof, die voor alles verantwoordelijk zou zijn geweest, is door haar werk inmiddels duidelijk geworden. Judy Wood is in die zin dan ook een dappere tante, die wel degelijk aan de kern zit, van de ineenstortingen van deze gebouwen en de gevolgen ervan.

Het mysterie van de ’toasted cars’..
Dan is er in dit verband natuurlijk het mysterie van de ’toasted cars’.. De geroosterde auto’s. Want wat blijkt? Er zijn veel auto’s, brandweerwagens en ambulance verloren gegaan bij deze chaos op Zuid-Manhattan die dag. Maar waar het om gaat, zijn de auto’s die niet helemaal verloren zijn gegaan, maar een bizar patroon vertonen van schade en vernietiging.. Want hoe kan een politie-auto zoals hierboven getoond, voor de HELFT TOTAAL van lak, glas, strips etc zijn ontdaan, terwijl een paar decimeter verder, er GEEN ENKELE SCHADE ZICHTBAAR IS..?!?!

We laten professor Judy Wood zelf aan het woord, tijdens het onderdeel van een totale presentatie over haar werk in relatie tot 9/11. Dit onderdeel gaat over de ’toasted cars’. Kijk en trek zélf je conclusies. Heb je deze beelden nog nooit gezien? Vraag je af, waarom NOS en RTL, de ‘betrouwbare’ nieuwsmedia, deze beelden nog nooit toonden..!

Voor de goede orde vermelden we, dat de bovenstaande foto van de gerooste politie-auto is gemaakt aan DE ANDERE KANT (oost) van Manhattan, dus tegenover de westkant waar het WTC-complex stond. Kijk naar het kaartje en je zult helemaal niet begrijpen hoe deze auto op deze wijze ‘geraakt/beschadigd’ kan zijn..!! We spreken over een afstand van meer dan 1 kilometer..!!

Je hoeft dus geen kerngeleerde te zijn, om te kunnen concluderen, dat er hier sprake is van wel een heel bizar fenomeen. En bedenk, zoals je ook in de presentatie van Judy Wood kunt zien, dat veel meer auto’s er op deze manier aan toe waren.. Vooral TOTAAL gestript van verf, zonder dat ze in brand hadden gestaan..!

We hopen je met deze info even weer met de neus op de FEITEN te hebben gewezen. Feiten die maar blijven schreeuwen om aandacht, zodat de grotere waarheid zich mag laten zien. Door bijvoorbeeld een totaal NIEUW en ONAFHANKELIJK onderzoek naar deze misdaden te houden, zodat de wérkelijke daders hun moorddadige samenzweringen met gepaste straffen mogen bekopen. En dat de wereld zich mag wentelen in het Licht van deze waarheid, in plaats van gevangen te blijven in het cachot van de leugen..!

 

ken

18 gedachten over “911 en het raadsel van de gesmolten auto’s…

 1. Het voorbeeld van the toasted cars is één van de vele bewijzen welke aantonen dat de officiële versie van de verenigde staten fake is. Een ander is eveneens een goed voorbeeld. Namelijk de totaal onbeschadigde cockpit na de inslag van het vliegtuig in building WTC.
  https://www.wanttoknow.nl/overige/911-gewoon-even-n-paar-zaken-op-n-rijtje/

  Het mag wel duidelijk zijn dat tevens ook de intellectuele gemeenschap zich volledig laat bedonderen door de officiële versie. Als technisch geschoold persoon begrijp ik thans hoe waardeloos deze intellectuelen eigenlijk zijn want zij worden door andere visies dan de waarheid gedomineerd. Zij worden geacht voorbeeldfunctie te zijn maar laten volledig verstek gaan! Weining om mee te stoefen!!!!

  1. Peter van Hecke 1 :
   De intellectuele gemeenschap weet maar al te goed dat de officiële versie vals. De houding van deze intellectuelen variëert dan ook van lafheid tot verraad. De verklaring is eenvoudig : het volstaat dat de sporen leiden naar een organisatie waarvan de eerste letter een “M” is, en een nooit geziene omerta treedt in werking. Dit doet zich in alle landen voor. Een “klokkenluider” wordt binnen de kortste keren “geneutraliseerd…” door de MIB of de kidon. In België zien we hetzelfde met tal van bloedige terreuraanslagen .. Een start werd genomen in mei 1967 met de brand in het warenhuis “Innovation” met meer dan 300 doden… Na al die al die jaren mag de waarheid nog steeds niet het licht zien, gezien de betrokkenheid van “the usual suspects”. Dit geldt ten andere ook in NL met Pim Fortuyn, het ongeluk van Van Tra en meer recent de zaak van MH 17. Zolang deze internationale maffia de wereld domineert en terroriseert zie ik dan ook niets veranderen.

 2. En weer worden we geconfronteerd met de begripstraagheid of de begrips onwil van de grootste groep mensen die braaf blijven volgen wat hen uiteindelijk niet dient.
  De ene site na de andere die als onderwerp heeft, of het nu gaat om frequentieverhoging, dierensterfte, oorlogsvoering vanuit de machtspropaganda, wandaden van de pharma maffia daaraan gekoppeld witte jassen criminaliteit, politieke incompetentie, gijzeling van enige vorm van alternatieve energie door goede uitvindingen te boycotten enz enz, maken melding van de massa welke wakker moet worden om het tij te keren…
  Men zegt dat steeds meer mensen wakker worden maar hoe snel gebeurt dit?
  Mensen die niet willen en vast blijven houden aan oude begripstoestanden werken toch slechts als remparachute? Helaas zijn er dat een heleboel.

  1. Hoe snel gaat het ontwaken ’s ochtends bij je in de buurt..? Heb je daar zicht op? Nee toch? Nou, dan is het -wat betreft dat ‘andere’ wakker-worden- dus gewoon doen-wat-je-kunt-en-dat-blijven-doen.. Door mensen je verhaal te vertellen etc.

   Maar er is wel degelijk verandering op komst/aan de gang. En.. De mensen die denken te kunnen blijven slapen, dus in hun ‘oude frequentie’ te blijven hangen, hebben/krijgen het héél moeilijk. Frequentieverhoging op Aarde gaat NIEMAND ongemerkt voorbij. Het gaat vanzelf, uiteindelijk, om het verhoogde bewustzijn(sniveau). En dat stijgt met rappe schreden. Je kunt ook kijken naar allen die nog ‘slapen’ in jouw ogen.. Maar dat is niet érg opbeurend en nogal aanmatigend.. Alsof jij weet wat slapen is en wakker zijn betekent; hoe dat herkenbaar is..
   So the HOPI-prophecy again:

   “You have been telling the people that this is the Eleventh Hour, now you must go back and tell the people that this is the Hour. And there are things to be considered . . .

   Where are you living?
   What are you doing?
   What are your relationships?
   Are you in right relation?
   Where is your water?
   Know your garden.
   It is time to speak your Truth.
   Create your community.
   Be good to each other.
   And do not look outside yourself for the leader.”

   Then he clasped his hands together, smiled, and said, “This could be a good time!”

   “There is a river flowing now very fast. It is so great and swift that there are those who will be afraid. They will try to hold on to the shore. They will feel they are torn apart and will suffer greatly.

   “Know the river has its destination. The elders say we must let go of the shore, push off into the middle of the river, keep our eyes open, and our heads above water. And I say, see who is in there with you and celebrate. At this time in history, we are to take nothing personally, Least of all ourselves. For the moment that we do, our spiritual growth and journey comes to a halt.

   “The time for the lone wolf is over. Gather yourselves! Banish the word struggle from you attitude and your vocabulary. All that we do now must be done in a sacred manner and in celebration.

   “We are the ones we’ve been waiting for.”

  2. https://nos.nl/artikel/2237550-extra-geld-moet-goederenvervoer-per-spoor-aantrekkelijker-maken.html
   Deze verwijzing gaat niet over 9/11 maar past mogelijk wel in het rijtje methoden die toegepast worden om de plannen uit te voeren zodat ze naar een NWO kunnen toewerken.
   Te vaak gebruiken overheden smoezen om hun plannen te verwezenlijken,hiermee bedoel ik naar buiten toe lijkt het goed voor (in dit geval) het milieu en de drukte op de weg door vrachtverkeer.Hoe het ook gedraaid of gekeerd wordt hier gaat wederom belastinggeld naar de multinationals= grote bedrijven en hun aandeelhouders zoals dat ook gebeurd met de dividendbelasting afschaffing terwijl kleine bedrijven (MKB) steeds zwaarder belast worden zoals dat ook geldt voor de werkende bevolking en de meeste burgers die al weinig hebben.De boeren beginnen aan de bel te trekken omdat tegenstijdige wetgeving een gevaar voor hun toekomst is.
   Wat hier met dit plan niet deugd is dat vrachtwagenchauffeurs hun baan door deze maatregel van overheidswege gaan kwijtraken die dan indien ze geen andere baan kunnen vinden ook weer op de schouders van de belastingbetaler terecht komen.
   Zij die belastingontduiken en afspraken met de belastingdienst maken (de rijken dus) worden er alleen maar beter van terwijl dat ten koste gaat van de minstbedeelden.
   Diezelfde overheid die de rijken continue spekt laat de zieke/werkeloze medemens niet zelden in de kou staan omdat er geen geld zou zijn terwijl de zieken als goedkope krachten met behoud van uitkering dan ook nog vaak uitgebuit worden wat ook weer in het voordeel van de rijken is.Een werkende zal zijn uitgaven doen naar de op dat moment binnenkomende gelden en de problemen beginnen dan ook vaak pas nadat iemand arbeidsonbekwaam is geworden of werkeloos omdat de overheid GEEN MEDEDOGEN heeft met deze mensen en alleen maar kort op uitkeringen.
   Misschien moet de overheid minder begaan zijn met de rijken want die hebben niets tekort maar hulp aan de minst bedeelden die niet zelden hun baan verliezen door medewerking van diezelfde overheid lijkt meer op z,n plaats.
   Wanneer er wel geld is voor een vervoerskwestie van de producent is dat geld verkeerd en onterecht besteedt omdat de producent dat behoort op te lossen en niet de belastingbetaler.Waar zijn de vakbonden?

 3. Dat zijn prachtige woorden van dat Hopi opperhoofd.

  @Rob. Het is werkelijk heel moeilijk en ontmoedigend dat bijna niets is zoals het ons wordt voorgeschoteld. Je zou denken dat ik er heel wat van weet, omdat ik zelf een SRM overlever ben. Dat is niet zo. tientallen jaren heb ik gewoon gedacht dat het iets was dat slechts in mijn leven was voorgekomen. Nooit en te nimmer had ik kunnen verzinnen dat manipulaties die ik in “het klein” heb meegemaakt wereld wijd gewoon zijn.
  Jouw irritatie over begripstraagheid van mensen die als een remparachute werkt, helpt ook niet mee om de vibraties op aarde te verhogen. Want dat is waar het om gaat, dat we onze vibraties verhogen. als voldoende mensen dat voor elkaar hebben gekregen, dan wordt de wereld bevolking vanzelf wakker.
  We wachten dus om zo maar te zeggen op “de honderdste aap”.

  1. Salal,
   Je zegt heel terecht, “dat wanneer genoeg mensen dat voor elkaar hebben gekregen, dan wordt de wereldbevolking vanzelf wakker”.
   Niets is minder waar! Het is een numeriek concept wat ons in de welkende matrix vasthoudt. Vandaar mijn eveneens aanmatigende stelling, dat wanneer genoeg mensen het echt zouden willen, we morgen in een paradijs zouden kunnen zitten…in principe.
   Toch is het niets negatiefs om te stellen dat naast de machinaties die bewust de schapen in slaap willen houden ter meerder glorie van zichzelf, ook nog eens geholpen worden door mensen die wel kunnen klagen maar niets doen om de koers te verleggen en juist klokkeluiders en aanverwanten weghonen. Dat zijn de remprachutes! Die mening matig ik mijzelf aan. En daarom heeft het geen zin een Rotchild of mijn part Rutte zelf te ontmaskeren en aan te wijzen als propagator van het kwaad als het ook niet kon zijn dat jouw eigen buurman lid is van de steunende partijen.
   Dat wat Guido beschreef als niet erg opbeurend voor de medemens ben ik glad met hem eens maar moet ik dat opvatten als een paternaliserende vingerwijzing of eenvoudigweg een heldere constatering?
   En dan nog, hoe wakker is wakker?
   Even een voorbeeld m.b.t. dit artikel.
   Ik was als vrijwillige medewerker aanwezig in Hilversum in 2012 tijdens de eerste BEM conferentie waar ik ook de lezing van Judy Wood heb gezien en na afloop uitvoering gesproken. Deze conferentie ging hoofdzakelijk over exotische/alternatieve energie in het algemeen.
   Judy hield rekening met een toepassing van een energiemodel waarbij de opgewekte krachten min of meer als een gaswolk gericht konden worden waardoor desintegratie van vast stoffen plaatsvond.
   Zoals de bekende meneer Tesla al zei, “denk in termen van frequenties als je praat over materie en energie”. Nou als er één enorm voorbeeld van remparachutewerking is dan is het wel de werken van Tesla waarbij de simpel bruikbare vindingen direct zijn gejat en andere wel degelijk bruikbaar, maar om machtpolitieke redenen weggemoffeld.
   9-11 was naar mijn idee een enorm voorbeeld van achtergehouden en toegepaste kennis.
   Judy had nóg meer noten op haar zang maar daarvoor zou je eigenlijk haar boek moeten lezen. Wat mij niet alleen zorgen baart maar ook steekt is de onevenredige vertegenwoordiging van vrouwen in de zoektocht naar de transmutatie van Aetherenergie.
   Mensen die tot dusver wat teweeg gebracht hebben zodat er nu niet zo onnodig gebleken veel handwerk gedaan hoeft te worden zijn vaak mannen met een technisch inzicht.
   Waar blijven de vrouwen met hun intuïtieve creatieve vermogens?
   Is het niet eens tijd om de linker en de rechter hersenhelft daadwerkelijk bijeen te voegen.

  2. Rob 3-1
   Zonder dat ik me met het gesprek tussen jou en Salal wil bemoeien lees ik toch in jou reactie 1 iets waar ik graag op reageer.Jij schrijft:En daarom heeft het geen zin een Rotchild of mijn part Rutte zelf te ontmaskeren en aan te wijzen als propagator van het kwaad als het ook niet kon zijn dat jouw eigen buurman lid is van de steunende partijen.
   Een probleem oplossen begint meestal bij het herkennen van dat probleem en het ook te benoemen zodat een ieder ook kan zien wat het probleem is.
   Je hebt gelijk dat “mijn eigen buurman” lid kan zijn van de steunende partijen maar niet alleen die buurman kan dan een medewerker zijn waardoor veel kwaad kan gebeuren het zijn in mijn zienswijze ook vooral zij die blindelings wet en regelgeving volgen zonder na te denken omdat er geld in het laatje voor onder andere de hypotheek moet komen.
   Wanneer steeds meer mensen uiting geven van hun ongenoegen ten overstaan van dergelijke lieden dan kan er een moment komen waarop ook zij een keuze zullen moeten maken want blijven zij het kwaad steunen of kiezen ze toch voor iets anders omdat de publieke opinie zich tegen hen kan gaan keren?Mogelijk hebben velen niet eens in de gaten dat ze het kwaad helpen in stand te houden en daarom denk ik dat het wel van belang is een Rothschild of Rutte te ontmaskeren als vertegenwoordigers van het kwaad.
   Benoem het in de steek laten van de Groningers door bv Wiebes die veel beloofd maar weinig doet tenzij het in het belang van Shell of bv Esso is.
   Maak duidelijk dat veel kantoorvolk in overheidsdienst vaak meer kwaad doen dan goed al zullen velen dat niet beseffen omdat ze voor brood op de plank moeten zorgen en mogelijk routinematig hun werk doen zonder de gevolgen te (willen) overzien.
   Veertig jaar geleden kende Nederland bijna geen werkeloosheid omdat kleine bedrijven in de streek mensen van werk voorzag en toen was men ook nog meer met elkaar begaan.
   De ellende is pas begonnen toen er grote supermarkten en andere grote jongens kwamen waardoor die plaatselijke groenteboer,schoenmaker,bakker enz hun deuren moesten sluiten en Rutte beloond ze daar ook nog voor.
   Die kleine boer van toen of die bakker van toen moest natuurlijk winst maken maar wanneer dat het geval was waren zij tevreden en konden zij blijven draaien,nu moet er steeds meer winst gegenereerd worden om AANDEELHOUDERS tevreden te stellen terwijl zij niets doen wat hun delen in de winst rechtvaardigt en zij maken meer kapot dan goed is.
   Zelfs in de protocollen van Sion staat dat een maatschappij bestaande uit plaatselijke bedrijfjes geen werkeloosheid kent.Alleen al de problemen herkennen en benoemen kan de slapenden wekken daarom heeft het naar mijn mening wel zin.

  3. https://nos.nl/artikel/2238615-maakt-het-dichtdraaien-van-de-gaskraan-groningen-veiliger.html Zoals ik al schreef ” Benoem het in de steek laten van de Groningers door bv Wiebes die veel beloofd maar weinig doet tenzij het in het belang van Shell of bv Esso is”.
   Ook nu weer neemt de NAM en haar aandeelhouders geen verantwoordelijkheid want de Staat=belastingbetaler draait wederom op voor het leeuwendeel van de schade.
   Rutte schijnt ook al eerder dividend afschaffing afspraken met Shell te hebben gemaakt wat gisteren weer een mooi toneelstukje in de kamer heeft opgeleverd.
   Kennelijk snapt geen één beleidsmaker dat de regering het volk moet vertegenwoordigen en NIET het belang van banken en multinationals.
   Hoeveel reddingsoperaties zijn er al geweest en hoeveel moeten er nog volgen eer men beseft dat banken en multinationals de belastingbetaler onderhand meer kosten dan ze opleveren niet zelden ook omdat ze de belasting ontduiken?Moeten we niet terug naar MKB bedrijfjes waar mensen voorop staan en niet de winst en aandeelhouders?Per slot van rekening zijn het zelfs nu de MKB bedrijven die het gros aan werk helpt en niet die grote bedrijven die niet zelden door digitaliseren en automatiseren mensen juist ontslaan.
   Ook lijkt er oneerlijke concurrentie te zijn want de multinationals/banken krijgen telkens alleen maar voordeel terwijl het MKB steeds zwaarder wordt belast.

 4. @Rob,
  Onze kennis ligt op twee verschillende vlakken. Ik kom uit de ervarings wereld van een SRM overlever. En zo te horen(lezen) kom jij van een andere plek. als we dan elkaar willen bereiken moeten we beiden trachten zo zorgvuldig mogelijk te communiceren.
  Er zijn dingen waar je over spreekt(schrijft) waar ik werkelijk geen enkel verstand van heb en zelfs nog nooit van gehoord heb. Die stukjes laat ik eventjes links liggen.
  Vanuit mijn ervaring heeft het inderdaad weinig zin om mensen te ontmaskeren zonder expliciet bewijs. De meeste mensen die deelnemen aan “het kwaad” weten daar in hun eigen dagelijks leven niets van en zitten alleen maar vast aan de afstandsbediening van zwarte (hoge) priesters. Overdag zijn ze aardige vaders, moeders, deskundigen advocaten, artsen or what ever. Dus als je die mensen gaat beschuldigen dan loop je zelf eerder kans op een rechtelijke machtiging voor een gesticht, dan dat die mensen iets overkomt. Niet doen dus, gewoon wachten op het volgende Oude Pekela drama.

  Je schrijft dat ik iets heel terecht zeg en je schrijft dat het niet waar is. Dat is nogal verwarrend. Ben je bekend met het principe van de 100ste aap?

  Je schrijft dat het je steekt dat de zoektocht van vrouwen naar transmutatie onevenredig groot is. Het zijn immers de mannen die met hun technisch inzicht zulke grote bijdragen hebben geleverd, dat er nu geen onnodig handwerk meer gedaan hoeft te worden. En dan weer: “Waar blijven de vrouwen” en “Is het niet eens tijd om de linker en de rechter hersenhelft daadwerkelijk bijeen te voegen.

  Er zullen vast hele logische gedachten achter zitten, maar die zijn niet opgeschreven en ik lees alleen maar tegenstellingen. Laat het me uitleggen. De vrouw is honderden jaren achtergesteld en onderdrukt geweest. Vrouwelijke krachten werden dermate angstaanjagend gevonden door de mannen dat die werden bestreden en vernederd en belachelijk gemaakt. de geschiedenis van het feminisme is je waarschijnlijk bekend, maar dat er tegelijkertijd met het ontstaan van het feminisme veel mensen, voornamelijk vrouwen, in spirituele groepen hun begaafdheden zijn gaan ontwikkelen, dat is minder bekend.
  dus ja, daar zijn vrouwen oververtegenwoordigd en niet zozeer bij de ontwikkeling van technologie.

  Maar vertel eens; Werken jou rechter en linkerhersenhelft al volmaakt samen?

 5. Neu, net als mijn linker en rechter hand tot elkaar staan die niet weten wat de een of de ander geeft (of neemt), is ook nog geen sprake van een consistente samenwerking tussen het linker en rechter hersengedeelte. Maar het gaat steeds beter.
  Ik merk ook nu je het hebt over tegenstrijdigheden dat ik een fout in de tekst gemaakt heb, daarmee een kafkaiaanse strik. Het is de tweede zin die het omgekeerde moet zijn.
  Laten we wel wezen dat het soms moeilijk is de juiste gedachte over te brengen per tekst want het is altijd de lezer die de uiteindelijke interpretatie voert.

  Energie.
  Ik praat liever over kracht maar daar gaat het niet om. Waar het wel omgaat is de sleutel te vinden die de deuren van de energiegevangenis kunnen openmaken.
  Er zijn mensen die het zoeken langs chemische weg en er zijn er die gravitatie/geokrachten onderzoeken en ik doe het langs de elektromagnetische weg. En de zoektocht is bedoeld voor iedereen die uit het gevang wenst te komen. Ik heb ooit een deel van een project in Suriname uitgewerkt waarbij handige structuren van toegepaste kennis een belangrijk deel van het bestaan daar op een kwalitatief veel hoger niveau zouden brengen. Hoe fantastisch is het niet om als witman (boeroe) samen te werken met mensen die hebben wat de witman te kort komt. Dat is goed ontwikkelde lagere chakra’s en wat de witman teveel heeft is de hogere chakra’s waarbij ik absoluut geen waardeverschil wil benadrukken over wat de hogere of lagere chakra is. T’is niet meer dan een verticale positie!
  De witman is goed in het aanbrengen van structuur en de zwartman is goed is in het vreugdevolle voleinden en het met de nodige plaatselijke materiaal bewerkingskunde uitvoeren.
  Het vergelijk van de lamme en de blinde gaat hierbij bijzonder goed op.
  Dat zie ik ook tussen mannen en vrouwen bestaan. In de consumptiewereld is bijna alles waar vrouwen naar verlangen in het voortplantingsnest om het leven de gemakken geven die het dagelijke leven makkelijker te maken, door mannen uitgevonden en/of geproduceerd.
  Daarom zouden vrouwen de zoektocht naar de sleutel uit het gevang heel veel beter samen met mannen kunnen doen.

  1. Bewustzijn alleen is niet genoeg. Je hebt om het maar eens materieel te vergelijken, ook een lichaam nodig om op deze planeet te bestaan.
   Als levend wezen hebben we het voorrecht dingen te kunnen manifesteren.
   Je hebt natuurlijk wel een zeker bewustzijn nodig en daarnaast de wereld aan kunde en vaardigheden om iets te vervaardigen maar alleen met de methode van Hermes Trismegistos komen we niet veel verder dan de grot zelf.
   Wel is het klip en klaar dat een grote mate van bewustzijn nodig is om tot inzicht te komen HOE je je praktisch gezien uit de slavernij kunt wurmen zoals de eerste uitvinders van de vliegmachines zich van de zwaartekracht konden onttrekken.

  2. Rob en salal,
   Je hebt een lichaam nodig om je op deze wereld te manifesteren?? Dat is een aanname en volgens mij niet geheel conform de waarheid . Het maakt het wel makkelijker om met minder gevoelige mensen te communiseren, maar is geen must. Uiteindelijk is het niet het lichaam dat de boodschap overbrengt maar de geest, die heeft verder helemaal geen lichaam nodig. Bewustzijn is alles, staat aan de wieg van mind over matter,en is imo het doel van deze “lichamelijke reis”.
   Dan over de eindeloze rij uitvindingen die zijn gedaan door mannen ten bate van de vrouwen…..,Grote bull wat mij betreft , het ging niet om het vergemakkelijken van leven maar om centjes te verdienen en afhankelijkheid te kweken,kortom ik zie hier de valkuil van verdeel en heers worden besproken zonder dat het werkelijk benoemd word .In die zin ben ik het wel eens dat de man en de vrouw zich moeten verenigen .Echter om alleen materiele uitvindingen te benoemen en de ontdekkingen van de geest te vergeten geeft m.i. een zeer beperkte weergave van wat werkelijk belangrijk is. Immers alle materie is “slechts gestolde energie” en energie is nu precies wat geest is!

 6. @Rob. Ja je hebt een lichaam nodig om op deze planeet te bestaan. Maar het gros van de mensen is zich niet van dat lichaam bewust totdat het ernstige klachten ontwikkeld heeft (Om maar eventjes binnen jouw vergelijking te blijven)
  Maar we zijn het dus eigenlijk grotendeels met elkaar eens.

 7. @Marcel. Ja, ik heb er eventjes over nagedacht of ik wel in deze gelijkenis mee wilde gaan, want ik ben me er wel van bewust dat er aardig wat zonder lichaam op aarde rondloopt. Desalniettemin heb ik het voor het gemak van de conversatie bij deze aardse gelijkenis gehouden, omdat ik de nadruk op bewustwording in dit geval van meer belang vond dan het rondlopen van verloren zielen, waar deze discussie uiteindelijk helemaal niet over ging.

 8. Marcel W,
  Als je wil praten over absolute waarheden dan denk ik dat je niet zo ter tafel moet komen. Mind of matter betekent toch geest boven lichaam?
  Als je de lat naar dat niveau wil trekken, prima, ben je vrij in maar de realiteit van de meeste mensen, het gemiddelde is natuurlijk helemaal niet op het peil aangeland waar jij je op bevind. Helaas! Maar is ook niet de essentie van het onderwerp wat Salal en ik besproken/beschreven. Het is daarom misschien beter om de essentie te begrijpen anders kun je iedere discussie platgooien met uber-begrippen.
  Ik denk nog steeds dat de meeste uitvindingen gedaan zijn om het leven gemakkelijker te maken en idd is dat later tot een commerciëee hobby geworden van lieden die het geld verdienen ‘makkelijker’ vonden dan het Tomado rekje zelf.
  Uitgaande van een in de werkelijkheid volledig van de natuur ontaardde samenleving kun je toch rustig stellen dat de vrouw in het consumptiebestaan zich heeft verlaagd tot een hormoongestuurde consumptieautomaat waar binnen het te schapen nest eerst de labrador past en later de kinderen volgens ideaal model, jongetje, meisje. Dit alles is omkleed door het ‘nest’ waarbij grenzeloos Ikea voorziet in de nodige rommel welke na hooguit 5 jaar weer in de afvalstroom terecht komt en pappa zich mag manifesteren, indien een baan, als buit thuisbrengmacho. Veel van wat vrouwen in deze situatie ‘willen’ is meer rotzooi wat door mannen is bedacht, gemaakt en op de markt gebracht.

  Als je nou praat over ‘beperkt’ en wars van de essentie van het ‘bewustzijnsprincipe’ dan is dat het wel.
  Helaas, enige uitzonderingen niet te na gesproken is dit grosso modo het gehalte van de samenleving en de weg naar zelfbewustzijn en ‘wakker’ worden voor de meeste nieuwbouw/vinex wijkers nog een hele weg te gaan.

  1. https://www.deondernemer.nl/nieuwsbericht/172796/zo-loopt-harry-mens-binnen-met-business-class-vastgoed-beleggen-en-brutaliteit
   Inderdaad een hobby wat een commercieel verdien model is geworden.
   Wie de TV aanzet ziet alleen maar reclame doormiddel van kook,huizen,interieur,tuinprogramma,s waarvan het de bedoeling is dat mensen meer gaan kopen.
   Zelfs de overheid die ook zegt het Co2 “probleem” te willen aanpakken geeft financiele steun aan de publieke omroep waar ook reclame wordt uitgezonden wat leid tot meer vervuiling en overproductie.
   Telkens hebben ze het maar over auto,s terwijl meer productie niet zelden leid tot meer uitstoot van schadelijke stoffen door fabrieksschoorstenen maar dat is kennelijk wel OK.
   Bomenkap wat het ECO systeem kapot maakt en natuurrampen in de hand werkt lijkt ook wel OK zolang er maar verdient wordt.
   De plastic afvalberg breng dat in rekening van de vervuiler= de verdienende producent.
   Hoe moeilijk kan het zijn?
   Nederland telt enorm veel woon-werkverkeer en ook dat zal toenemen wanneer er meer geproduceerd moet worden door grote bedrijven en dat probleem heb je niet bij regio gebonden bedrijven waar men op de fiets naartoe zou kunnen gaan.
   Overheden zouden multinationals en banken niet moeten steunen maar juist de kleine bedrijfjes wat gezondere voeding en minder vervuiling en uitputting van bronnen met zich meebrengt.En zolang topmensen bij grote banken en multinationals zichzelf enorme bedragen toeeigenen lijkt overheidssteun zowieso al overbodig en weggegooid geld.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.