Advertentie

Bush, Cheney verhoord door de 9/11-commissie: ’n lachertje!


 

x

Bush en Cheney voor de 9/11-commissie: ’n lachertje!

2011 © WantToKnow.nl – Guido Jonkers

x

De aanslagen op 11 September 2011 hadden nog maar nét plaatsgevonden, of de Amerikaanse overheid begon al met haar gecontroleerde manier van het dwarsbomen van officieel onderzoek. Waarom zou je zeggen, waarom moest bewijsmateriaal worden vernietigd, uit het zich worden gehouden of mocht het in het geheel niet worden gebruikt..?
Wat te denken bijvoorbeeld van het direct opdracht geven tot het opruimen van de puinhopen van de twin-towers, gebouw no. 7 én die bij het Pentagon, ZONDER dat ook maar één onderzoeker de tijd en ruimte had gekregen, zorgvuldig onderzoek te doen in deze aanslag-restanten. En waarom alles zo snel opruimen, uit het zicht houden en/of tegenwerken?

Het antwoord daarop is natuurlijk uiterst simpel: de regering Bush had, en de personen uit die regering hebben wat te verbergen. Een andere reden is er niet te bedenken! Zo simpel is het dus..!

Klik op de illustratie voor een link naar WantToKnow.info, naar een artikel over topmilitairen, top-regeringsfunctionarissen en top-wetenschappers, die het officiële onderzoek met de grond gelijk maken..!

We zijn 10 jaar ná de aanslagen en nog steeds is er geen degelijk onderzoek naar de aanslagen geweest. Feitelijk een schandaal, maar het zegt natuurlijk nét zoveel  over het Amerikaanse volk, als over de toenmalige (en huidige?) regering in de VS.

De Bush-regering wees direct ná de aanslagen naar Osama bin Laden en al-Qaeda als enige daders en vond daarom niet nodig een onderzoek in te stellen. Het instellen van een onderzoeks-commissie werd meer dan een jaar lang getraineerd, en toen het onderzoek uiteindelijk onderweg mocht, werd het vervolgens overal waar mogelijk beïnvloed en tegengewerkt.

Het officiële onderzoek…
Een onderzoekscommissie mocht aan de gang dus, láng na het aandringen door diverse Congresleden, die weer onder druk waren gezet door familieleden van de 9/11-slachtoffers. En er moest natuurlijk een budget komen voor deze commissie, toegewezen door de regering.. En wat denk je.. Er werd een minimaal budget van US$ 3 miljoen toegewezen..! Echter, na een hoop herrie hierover, werd US$ 13 miljoen toegekend, wat natuurlijk nog steeds een schijntje is voor een dergelijk onderzoek naar de oorzaken van een terroristische aanslag op de VS..!

Weet je dat het hele Clinton-onderzoek naar de Lewinski-affaire bijvoorbeeld, naar o.a. de ‘vlek’ op de jurk van Monica Lewinski, US$ 30 miljoen heeft gekost..

Wist jij dat het maar liefst ruim 15 maanden heeft geduurd, vóórdat dus -onder grote publieke druk- dit officiële onderzoek naar de feiten van  9/11 mocht beginnen..? Waarom waren zowel president George W. Bush en vice-president Dick Cheney helemaal tégen enige vorm van onderzoek naar de feiten rondom de 9/11-ramp?

Het 9/11-commissie-rapport
In 2004 verschijnt een rapport dat volgens vele, vele deskundigen de feiten verdraait, gegevens weglaat en zichzelf tegenspreekt. Het is werkelijk een schandalig rapport over de aanslag op een land, waarbij meer dan 3000 doden vielen. De foto hierboven is gefotoshopt, waardoor de titel van het rapport is gewijzigd in ‘9/11-OMISSION-report’. Oftewel: het ‘9/11-nalatigheid-rapport’..!

Het verhoor van Cheney en Bush…
In het onderzoek dienden George Bush en Dick Cheney natuurlijk ook gehoord te worden door de 9/11-commissie, maar beide heren hadden daarbij hun voorwaarden..! En niet zomaar voorwaarden..
Er dienden uiterst ondemocratische zaken te worden afgesproken, vóórdat beide heren zich wilden laten ondervragen.. Voorwaarden die er niet om logen en je doen afvragen, hoe het mogelijk is dat de president en vice-president van een democratisch land in staat zijn deze voorwaarden door te drukken, voor een interview met deze commissie die deze uiterst vijandige aanslag op de VS dient te onderzoeken.

Hier zijn deze voorwaarden:

– Bush en Cheney wilden niet onder ede worden gehoord.
(andersom gezegd, ze waren ‘dus’ straffeloos in staat te liegen!)

– Bush en Cheney wilden persé dat ze sámen werden verhoord, niet onafhankelijk van elkaar
(zo konden ze dus geen tegenstrijdige verklaringen afleggen op verschillende vragen!)

– De sessie met de commissie mocht NIET worden opgenomen op band of op film.
(bewijzen achteraf dus gebaseerd op hun woord tegen dat van de commissie!)

– De inhoud van de vragen/antwoorden uit deze sessie mocht niet publiek gemaakt worden, noch worden opgetekend..!

Het presidentiële verhoor
Op 29 April 2004 was het dan zover, George Bush jr. en Dick Cheney werden 3 uur lang ondervraagd door leden van de 9/11-onderzoekscommissie, een commissie, die beide heren vanaf het begin al niet hadden willen instellen..

Een momentopname van het nerveuze gezicht van Bush jr. tijdens de persconferentie, als hem gevraagd wordt of de familieleden van de 9/11-slachtoffers het recht hebben om een woordelijk verslag van het verhoor te krijgen…

George Bush staat meteen hierna de pers te woord en verteld over zijn ‘bezoek aan de commissie’. Kijk zelf naar de ongelooflijke onbeholpenheid en behoedzaamheid waarmee hij zijn woorden kiest. Terwijl het toch gaat om één van de meest ingegrijpende gebeurtenissen in de geschiedenis van de VS, praat Bush alsof hij aan het vertellen is over zijn schoolreisje…

Verborgen onder een camouflage-uitspraak ligt de open zenuw.. Bush zegt op een gegeven moment: “If we had something to hide we wouldn’t have met with them in the first place”, of in goed Nederlands: “Als we iets te verbergen hadden, dan zouden we überhaupt niet met deze commissie hebben gesproken.”
Maar dat is de feiten omdraaien! Als ze niets te verbergen hadden, dan hadden ze deze verhoren publiekelijk gedaan, onder ede en niet achter gesloten deuren. Dit is een van de grootste openbaringen uit het gesprek. Hoezo: inside job?

Wat te denken van deze bijna idiote uitspraken van Bush uit de persconferentie:

“Het was belangrijk en we hadden een goede ‘discussie’.”

” Ik wil de voorzitter en de vice-voorzitter bedanken om de commissie hier naar toe te halen. Ze hadden een aantal goede vragen en ik ben blij dat ik het gedaan heb. Ik heb ervan genoten.. “

Om er even later aan toe te voegen dat hij het een ‘important  commission’ vindt.. Maar waarom hadden hij en Cheney dan al die tijd een officieel onderzoek, méér  dan 400 dagen tegengehouden..??!

Vervolgens komt er dan opeens, ná een vraag van een van de reporters, waarom Cheney en Bush sámen daar waren, een heel verhaal van Bush, waarin hij verklaart:

“Het was goed voor hen (de commissie) om te zien hoe we omgingen met onze lichaamstaal..”

Waar gááát dit over..? Of is het één van de instructies die hij gekregen had vóórdat hij het gesprek inging..?

x

11 gedachten over “Bush, Cheney verhoord door de 9/11-commissie: ’n lachertje!

 1. Zelfs na 10 jaar is het nog niet onder het vloerkleed geveegd.
  In tegendeel zelfs, er zijn steeds meer mensen die beseffen dat het om een aanval van binnenuit ging.
  Er zijn verschillende theorieen hoe het gebeurd is, van “controled demolition”, nucleaire wapens en zelfs wapens op basis van het “Hutchison effect”, maar duidelijk is in ieder geval wel dat deze gebouwen niet door vliegtuigen zijn ingestort.
  De waarheid moet boven tafel komen, want het is in het belang van de hele wereld.

 2. Ongelooflijk is dat. Waarom mag dat niet gewoon in de reguliere pers. Een gebouw stort niet verticaal (imploderen) in na een inslag van een vliegtuig. En zeker niet zo een sterk stalen gebouw. Enkel een gecontroleerde ontploffing geeft dit resultaat. De temperatuur van de brand is totaal onvoldoende om het staal te laten begeven enz…. Ooit zal dit wel worden gepubliceerd en bevestigd. Als de daders al lang dood zijn, natuurlijk!

  1. Officieel, in architectentermen heet het dan, dat het gebouw is ingestort langs het pad van de MEESTE weerstand. VERTICAAL dus. Zwaartekracht zoekt altijd de weg van de minste weerstand, dan kan de kracht direct vloeien/in beweging komen. Verticale dikke stalen balken zijn er idd juist voor gemaakt om deze verticale weerstand op te roepen en dus een gebouw te laten verrijzen..

 3. 45 jaren later nog steeds actueel

  Meneer de president, welterusten
  Slaap maar lekker in je mooie witte huis
  Denk maar niet teveel aan al die verre kusten
  Waar uw jongens zitten eenzaam ver van huis

  Denk vooral niet aan die 46 doden
  Die vergissing laatst met dat bombardement
  En vergeet het vierde van die 10 geboden
  Die u als goed Christen zeker kent

  Denk maar niet aan al die jonge frontsoldaten
  Eenzaam stervend in de verre tropennacht
  Laat die bleke pacifistenkliek maar praten
  Meneer de president, slaap zacht

  Droom maar van de overwinning, en de zege
  Droom maar van uw mooie vredesideaal
  Dat nog nooit door bloedig moorden is verkregen
  Droom maar dat het u wel lukken zal ditmaal

  Kijk maar niet naar al die mensen die verrekken
  Hoeveel vrouwen, hoeveel kind’ren zijn vermoord
  Droom maar dat u aan het langste eind zult trekken
  En geloof van al die tegenstand geen woord

  Bajonetten met bloedige gevesten
  Houden ver van hier op uw bevel de wacht
  Voor de glorie en de eer van ’t vrije westen
  Meneer de president, slaap zacht

  Schrik maar niet te erg, wanneer u in uw dromen
  Al die schuldeloze slachtoffers ziet staan
  Die daarginds bij het gevecht zijn omgekomen
  En uw vragen hoelang dit nog zo moet gaan

  En u zult toch ook zo langzaamaan wel weten
  Dat er mensen zijn die ziek zijn van ’t geweld
  Die het bloed en de ellende niet vergeten
  En voor wie nog steeds een mensenleven telt

  Droom maar niet teveel van al die dooie mensen
  Droom maar fijn van overwinning en van macht
  Denk maar niet aan al die vredeswensen
  Meneer de president, slaap zacht!

  http://www.youtube.com/watch?v=Xj6vG3LEaVc&feature=related

 4. Allemaal onzin wat een zielige toespraak van Bush alleen maar om zich zelf vrij te spreken en ook nog eens zo doorzichtig ! Waar kijken we naar !!!!!! Natuurlijk om de onzin te zien maar toch !

 5. Die schepster toch he, die doet het helemaal fout ! (not)
  Alles is goed want alles is bewustzijn aan het werk.

  Gelukkig bestaat er nog de dualiteit….for as ter effe niets op TV is 🙂 !

 6. Ik heb nu zo’n beetje alle ontwikkelingen over “11 september” gevolgd die er maar te volgen zijn en kan maar tot een conclusie komen, zeker nu blijkt dat die 9/11-commissie een zeer slappe hap blijkt te zijn: ja, “een lachertje”. Daarom denk ik niet dat er ooit een werkelijke vervolging van de daders zal komen. Het is “G..” geklaagd dat dit kon gebeuren en dat de Amerikanen niet protesteren en opstaan tegen deze praktijken, daar kan ik met mijn pet al helemaal niet bij. ZIEK!!!!!

 7. hieruit blijkt dus wel dat de AMERIKANEN er zelf debet aan zijn dat die zgn vliegtuigen die gebouwen zijn ingevlogen ;zij geven daarom maar gemakelijk osama bin laden de schuld hiervoor maar uiteindelijk hebben zij zelf die gebouwen doen in storten ;in den bijbel staat zoiets van gij zult niet moorden maar dat gezegde geld dus niet voor die AMERIKANEN zij mogen alles jawel echt alles .waar alles ( OOK MOORDEN )mag en niets kan want het geloof viert hoogtij daar .het geloof in moorden zit er verdomd diep in .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.