Advertentie

Aanslag 9/11: kluizen waren al leeggehaald…


911 gebrek aan onderzoek

x

x

Voorkennis 9/11..!
x

FEMA-onderzoeker zag leeggehaalde kluis …

2016 © WantToKnow.nl/be (vertaling L.Smit)

x

paspoort 911De aanslagen van 11 september 2001 zullen altijd met twijfel en achterdocht herinnerd worden; zeker door de miljoenen mensen die de gebeurtenissen live op televisie zagen. Onmiddellijk na de aanslagen ontstonden al diverse theorieën, omdat velen de simpele ’terroristische kapers’-theorie niet konden plaatsen. Waren de kapers misschien leden van Westerse inlichtingendiensten? Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat een paspoort van een van de terroristen de aanval doorstaan zou hebben, om daarna midden in de puinhopen van de Trade Centers volledig ongedeerd te worden teruggevonden..??

Hoe kan het dat WTC Building 7 is ingestort, hoewel het niet werd getroffen? Waarom had president George H.W. Bush op de dag van de aanslagen bezoek van familieleden van Osama Bin Laden? Waren de vliegtuigen commerciële lijnvliegtuigen of waren het misschien op afstand bedienbare drones? Waarom werd Ground Zero meteen en in alle haast geruimd? Vervolgens ter recycling verscheept naar China, voordat er enig onderzoek kon hebben plaatsgevonden?

Weet je dat het een MISDAAD is, om materiaal van de  plaats-van-misdaad te verwijderen..?  En, hoe groot is de kans dat op dezelfde dag dat het Amerikaanse legeroefeningen houdt waarbij gesimuleerde kapers vliegtuigen crashen tegen gebouwen, ook terroristen vliegtuigen crashen tegen het Pentagon en de World Trade Centers?

Het heeft in de Verenigde Staten geleid tot totale verwarring en zou duiden op enorm falen van hun defensie. Maar defensie heeft niet gefaald, het heeft gedwaald..! In de maling genomen door leidinggevenden, die geen pottenkijkers wilden bij ‘hun aanslag op de VS’… Weg met die beveiliging, stuur ze maar naar zee voor oefeningen..

us_department_of_homeland_security_sealEr zijn vele duizenden vragen, die al bijna 15 jaar het onderwerp zijn in levendige debatten en net als de moord op JF Kennedy, zullen er misschien nooit officiële antwoorden op volgen. Wellicht worden we geacht onze eigen waarheid uit deze aanslagen te destilleren, in afwachting van een FATSOENLIJK officieel onderzoek, door ON-partijdigen. Maar nieuwe details en bewijzen rondom de gebeurtenissen van die dag blijven opduiken, net als bij het onderzoek naar de moord op JFK. Eén van die nieuwe feiten presenteren we je hier graag.

Inside information toont ‘inside job’ aan..
Kurt Sonnenfeld is ex-werknemer van de Amerikaanse overheidsdienst FEMA, de ‘Federal Emergency Management Agency’. Hij verklaart aaan journalisten, dat hij bewijs heeft, waaruit keihard blijkt, dat bepaalde insiders vooraf op de hoogte moeten zijn geweest van de aanvallen op de VS. Tot die insiders hoorde ook president George W. Bush. Toen de aanslagen op het World Trade Centre plaatsvonden, werkte Kurt Sonnenfeld voor het FEMA, een organisatie die ook nauw verbonden is met het US Department of Homeland Security.

Kurt had als een van de weinigen onbeperkte toegang tot Ground Zero, direct na de aanslag. En men vroeg de 39-jarige, om met zijn camera alles te filmen wat hij zag. Zijn opnames moesten een deel worden van een rapport dat zou vertellen wat er op 9/11 precies was gebeurd. Kurt Sonnenfeld heeft echter het beeldmateriaal nooit overhandigd aan zijn ‘meerderen’. Sinds die tijd is er een grote operatie opgezet om hem tot zwijgen brengen over wat hij heeft gezien onder met name World Trade Center 4. Kurt is overtuigd dat het bewijs is voor het feit, dat de regering-Bush een grote speler was bij de dodelijkste aanslag op Amerikaanse bodem.

911 vault kluis goudVan bijzonder belang was wat hij dáár vond, in de kelders onder World Trade Center 4 en 6. Binnenin het gebouw vond hij een kluis die voor de aanslag was leeggemaakt. In een in door hemzelf in Argentinië -waar hij heen was gevlucht- gefilmde documentaire zegt Kurt dat die ontdekking op zijn minst het bewijs is dat iemand in Amerika wist dat de aanvallen zouden komen. Sonnenfeld: “Ik ben er zeker van dat de geheime dienst van Amerika op de hoogte was dat er aanslagen gepleegd zouden worden en dat ze het in ieder geval gewoon hebben laten gebeuren. En ze hebben het niet alleen van te voren geweten dat het ging gebeuren, ze hebben samengewerkt”.

Kijk naar deze Vimeo, waarin je Kurt Sonnenfeld beter leert kennen:

Goud in de WTC-kelders..
De ontdekking van een kelderdeur onder World Trade Center 4. Volgens een artikel in de New York Times was de deur naar de kluis nog intact, maar ‘leek het alsof iemand had geprobeerd om er toegang toe te krijgen.’.. Achter deze kluisdeur was bijna duizend ton aan zilver en goud opgeslagen en volgens  911 Research, was dit gewelf onder WTC 4 eigendom van COMEX. Uit rapporten over de inhoud van de gewelven blijkt dat daar voor bijna $ 1 miljard aan edele metalen was opgeslagen.

In een artikel in de ‘National Real Estate Investor’ dat werd gepubliceerd na de aanval werd een getal genoemd van $ 650.000.000; blijkbaar gebaseerd op rapporten van vóór 9/11. Wat de meeste mensen op dat moment niet wisten, was de US$ 650.000.000 aan goud en zilver dat in een speciale kluis vier verdiepingen onder World Trade Center 4 lag opgeslagen. Een artikel op TimesOnline geeft de volgende opsomming van edele metalen in de WTC kluis van Comex.

 1. Comex handels metalen  – 3800 goudstaven met een gewicht van 12 ton en een waarde van meer dan 100 miljoen dollars.
 2. Van Comex klanten – 800.000 ounces goud met een waarde van ongeveer $ 220.000.000
 3. Van Comex klanten – 102 miljoen ounces zilver, ter waarde van $ 430.000.000
 4. Van de Bank of Nova Scotia – $200 miljoen aan goud

Het is belangrijk te vermelden dat Sonnenfeld’s vrouw onder mysterieuze omstandigheden is gestorven, kort nadat hij zijn onderzoek begonnen was. Ze is gedood, door een kogel die is afgeschoten door de achterkant van haar hoofd. Kurt Sonnenfeld werd beschuldigd van moord, maar deze beschuldiging werd uiteindelijk ingetrokken, waarna hij in staat was naar Argentinië te vluchten. Over de werkelijke dader van de moord op zijn vrouw, is nooit helderheid gekomen. In Argentinië is Kurt Sonnenfeld hertrouwd en heeft hij daar twee kinderen.

Het Amerikaanse ministerie van Justitie doet nu al enkele jaren, pogingen hem uitgeleverd te krijgen naar de Verenigde Staten, waar hij opnieuw beschuldigd zal worden van de moord op zijn vrouw. Maar volgens Kurt Sonnenfeld is de echte reden een heel andere; hij doelt daarmee op zijn bijzondere kennis van Ground Zero als crime scene. We weten dat onder Trade Center 4 goud was opgeslagen en kennelijk heeft Kurt Sonnenfeld, bewijsmateriaal van vergelijkbare rijkdommen die onder WTC 6 opgeslagen waren. Dat de kluis helemaal leeg was onder WTC4, toen Sonnenfeld zijn onderzoek uitvoerde, duidt op voorkennis door hooggeplaatste insiders.

Heb je ruimte voor het 8 uur durende video-materiaal dat Kurt Sonnenfeld maakte op 11 september 2001 en de dagen erná..? Kijk naar dit materiaal op de 2 YouTubes via onze player..

* * *

En wil je je geheugen ronsd 9/11 nog even opfrissen..? Deze video van James Corbett blijft onnavolgbaar..

 

17 gedachten over “Aanslag 9/11: kluizen waren al leeggehaald…

 1. Als er zoveel Amerikanen corrupt zijn. Dan verdienen ze het toch!

  “A nation can survive its fools, and even the ambitious. But it cannot survive treason from within. An enemy at the gates is less formidable, for he is known and carries his banner openly. But the traitor moves amongst those within the gate freely, his sly whispers rustling through all the alleys, heard in the very halls of government itself. For the traitor appears not a traitor; he speaks in accents familiar to his victims, and he wears their face and their arguments, he appeals to the baseness that lies deep in the hearts of all men. He rots the soul of a nation, he works secretly and unknown in the night to undermine the pillars of the city, he infects the body politic so that it can no longer resist. A murderer is less to fear. The traitor is the plague.”

  – Marcus Tullius Cicero

  Voor Nederland geld hetzelfde. Er liggen hier Amerikaanse kernwapens die een ons een legitiem militair doel maken. Kan onze elite deze kernwapens niet verwijderen omdat zij corrupt zijn en zich druk maken om geld dan zullen wij allen sterven op hetzelfde uur, dezelfde minuut, dezelfde miliseconde. Zo ook met 9-11. Als er zovelen corrupt zijn en bereid te liegen dan verdienen die Amerikanen het toch. Geen liefde voor hun eigen volk.

  P.S. Ik heb het idee dat men 9-11 moe is.

 2. March 9—In February 2012, Philip Marshall, a veteran airline pilot, published The Big Bamboozle: 9/11 and the War on Terror, which documents the role of Saudi Arabia in running the Sept. 11, 2001 attacks on the World Trade Center and the Pentagon, and of the Bush Presidency in facilitating it by standing down. One year later, on Feb. 2, 2013, Marshall was found dead, along with his two teenage children and his dog, at his home in California. havhttp://www.larouchepub.com/eiw/public/2013/eirv40n11-20130315/22-26_4011.pdf
  De huidige laatste kopieën gaan voor 1400 dollar van de hand, maar voor die niet zoveel heeft te besteden hier het gratis pdf boek
  https://www.scribd.com/doc/296104327/911-The-Big-Bamboozle-Philip-Marshall-pdf

  1. Omdat ze in NY gewerkt heeft bij de Deutsche Bank en het was cynisch bedoeld………………….

 3. Dat er nog steeds mensen zijn die het officiele verhaal geloven van 911 dat laat zien dat er nogal wat mensen in een soort massahypnose zitten. Wat een zombies. het is duidelijk dat er explosieven zijn gebruikt en wtc7 is ook gecontroleerd neergehaald.

  1. Anu Knaakies, http://www.encyclo.nl/begrip/knaak over edele metalen uit 1821; Quote: bladzijde VI, “Voorrede … begreep ik het noodig te zijn, om een kort Overzigt over de Metalen in het algemeen te doen voorafgaan; wanneer ik in de eerste plaats het Goud, ten opzigte van deszelfs Geschiedenis, Natuurlijken toestand, Natuurkundige eigenschappen en algemeene Scheikundige betrekkingen, heb voorgedragen; daarop al de verschillende Vereenigingen en Scheidingen van hetzelve heb opgegeven, en ten laatste meer opzettelijk deszelfs verschillend Onderzoek op het Gehalte heb voorgesteld, met bijvoeging van deszelfs toegepaste Aanwending en verschillende behandeling…” maar euh Formidabel de kluis deuren waren dicht toch? zelfs goud damp kan niet zomaar ontsnappen op die manier.

 4. 9/11 was een prima doelwit. Daar zou je immers de meeste Joodse slachtoffers kunnen maken. Dat land staat bol van de intriges. Een actie gericht tegen het Zionisme. Een soort waarschuwing aan alle graaiers in de V.S. Het gaat natuurlijk niet echt goed met de V.S. De Zionistische wapenhandel heeft heel Amerika in zijn greep. Na WWII is er geen enkel oorlog “gewonnen”. Na WWII ontstond het Wirtschaftswunder in Duitsland. Zonder Joden ging het na de oorlog prima. Inmiddels meer dan 200.000 Joden “teruggekeerd” in die Heimat. Uiteraard gevestigd rondom Frankfurt, Keulen en Bonn (Banken)EN wat gebeurt er. De Deutsche Bank ligt onder vuur. De rijkste bank v.d. wereld in zwaar weer. VW moet naar de bliksem. Eigenlijk wil iedereen van die rovers af. Het wachten is weer op iemand die de Tollenaars de les leest. De Tollenaars zijn als de dood voor Trump. Die heeft n.l. veel zaken met de heren gedaan in het onroerend goed. It takes one, to know one. Zo doorzichtig allemaal. Eerst een Neger en nu een “Mevrouw”.

 5. Er is meer goud ‘zomaar verdwenen’ in de historie, wie zal het zeggen waar het naar toe is gegaan
  bijvoorbeeld van de Inca’s
  http://science.nationalgeographic.com/science/archaeology/lost-inca-gold/
  de Nazi’s
  http://coolinterestingstuff.com/lost-treasure-nazi-gold-and-treasure
  Een aardig lijstje samengevat;
  http://mashable.com/2014/09/02/buried-treasure/#iM4YTjii4aq1
  en voor de open-minded is er nog veel meer weg…
  https://www.environment.co.za/mining-2/south-africas-ancient-annunaki-gold-mines.html 😉

  1. Er is een gouden hand in Jacob Rotschild s nieuwe huis……een kunstwerk? Of groeien zijn handen boven zijn graf uit….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.