Advertentie

Collega worden van Ivo, Ivo en Lixel, op VenJ?


hetbelangvandehelm534

x

x

Collega worden van Ivo, Ivo en Lixel, op VenJ?

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

Tja, we kunnen nu wel een heel verhaal houden, maar dat komt natuurlijk ook weer terecht bij de Nederlandse ‘Stasi’-medewerkers op het ministerie van Veiligheid en Justitie.. Zij dienen te weten waar we het allemaal over hebben, waar ze ‘onderwerp’ van gesprek zijn.. Want dit ministerie is, evenals hun collega’s van het RIVM (Volksgezondheid), bezig om de ‘discussies in kaart te brengen’, die over het ministerie gaan.. Hebben we het nu over Big Brother, of hebben we het over radeloze bestuurders, die zó ver van de maatschappij afstaan, dat hun daden té ridicuul voor woorden aan het worden zijn..??

Adjunct-hoofd-communicatie Lixel Huijts en/of hoofd-communicatie, Ivo Hommes, zullen hun handen eraan vol krijgen, aan de mensen die gewoon zichzelf proberen te zijn op het internet; hun gedachten en gevoelens met anderen aldaar willen delen. Het ministerie wil namelijk officieel iemand in dienst nemen, die bij gaat houden, ‘hoe burgers online praten over het ministerie van Veiligheid en Justitie (VenJ)’.

Het is een mooie baan met veel emolumenten en ‘carrièrekansen’… Want als je voor 32 á 36 uur surfen per week, én het opstellen van verslagen, over ‘wat er allemaal gezegd wordt over het Ministerie van V&J’ een kleine € 4000,- p.mnd. op kunt strijken, dan is dat toch geen gekke baan..?

opsteltenOmdat deze vacature natuurlijk snel zal zijn ingevuld (wie zoekt er niet zo’n baantje?), en daarmee de betreffende personeelsadvertentie van de site van het Ministerie zal worden gehaald, hebben we hem maar even uitgeknipt en hieronder ‘opgeplakt’.. Het lijkt ons onze burgerplicht, JOU te informeren over wat Ivo Opstelten vindt waar HIJ en collega’s over geïnformeerd moeten worden..! Belastinggeld van de burger, naar budgetten voor ‘STASI-praktijken’ over die burger.. Of overdrijven we nu?

Als je tussen de regels doorleest, valt duidelijk op, dat je als ‘WEB-CARE-redacteur’, natuurlijk zélf ook mee dient te doen.. Want anders ben je geen redacteur, toch? Dan kijk je en doe je niet mee. Maar als je actief meedoet, mensen uitlokt en op de kast jaagt, mensen aanvalt op zaken, dan krijg je natuurlijk reacties.. Of is er een bepaald beleid, dat je je als ‘WEB-CARE-redacteur’ als het ware voorzichtig in de discussie mengt..? Je weet het gewoon niet, en het staat er ook niet bij.. Maar wel belangrijk toch? Hoe dien je je als WEBCARE-redacteur te gedragen, hoe dien je jezelf -namens V&J- te ‘profileren’..

We laten de verder beoordeling van dit verhaal maar aan jou over. Het alleen wéér een stap richting het volgen van burgers, die nietsvermoedend hun gedachten en ideeën met elkaar delen op het internet. In your Facebook..?
Tot slot willen we de nieuwe afdeling de links geven, die hier op de site staan, en van belang kunnen zijn voor interne verspreiding op het ministerie van Ivo Opstelten. Dan hoeft de man of vrouw in kwestie, straks ook niet meer zo te zoeken..

 1. Ivo Opstelten in relatie tot de zaak Joris Demmink: wanttoknow.nl/politiek/opstelten-september-2013-er-zal-niets-rondom-demmink-worden-aangetoond/
 2. Ivo Opstelten in relatie tot de zaak Joris Demmink: wanttoknow.nl/nieuws/henk-krol-onthult-joris-heeft-pedo-vrienden/
 3. Ivo Opstelten in relatie tot de zaak Joris Demmink: wanttoknow.nl/nieuws/pg-van-justitie-joris-demmink-in-vrije-val/
 4. Ivo Opstelten in relatie tot het blokkeren van toegang van burgers tot de rechterlijke macht: wanttoknow.nl/nieuws/geen-blokkades-om-je-recht-te-halen/
 5. Het ministerie van Justitie in relatie tot Ritalin-gebruik bij kinderen: wanttoknow.nl/gezondheid/kinderen-aan-de-schandpaal-lezersbrief-aan-2e-kamer/
 6. Het ministerie van Justitie in relatie tot dwangbevel zorgverzekering: wanttoknow.nl/gezondheid/dwangbevelloos-gezond/
 7. Het ministerie van Justitie en de enorme afname van geweld in de VS: wanttoknow.nl/nieuws/enorme-afname-grote-misdaad-in-vs-doet-experts-versteld-staan/
 8. Het ministerie van Justitie in België en de zaak Peter Vereecke: wanttoknow.nl/nieuws/hoe-een-overheid-een-persoon-kapot-wil-maken/
 9. Hoe minister van Justitie, Jan Hein Donner ’n relatiegeschenk op Marktplaats plaatste: wanttoknow.nl/nieuws/verpatste-donner-zn-cadeau-op-marktplaats/
 10. Het ministerie van Justitie in relatie tot de aanklacht tot RIVM-hoofd Roel Coutinho: wanttoknow.nl/gezondheid/is-dit-de-coutinho-van-de-aanklacht/

We zullen vast niet compleet zijn, maar de nieuwe man of vrouw heeft in ieder geval, waar het deze site betreft, even een goed beginnetje.. Wanneer hij/zij zich hier op de site begeeft als reagluurder, dan krijgt hij van ons automatisch een zg. Gravatar toegewezen. Dat is het leuk symbooltje dat bij je reactie komt te staan.. Veel succes hoor, nieuwe Web-care-redacteur..! (Zolang de vacature nog online staat bij V&J, kun je klikken op onderstaand screenshot, om meteen door te gaan naar de betreffende vacature..)

* * *

 

webredacteur Veiligheid en Justitie

 

58 gedachten over “Collega worden van Ivo, Ivo en Lixel, op VenJ?

  1. Dan weten we nu wat hij maandelijks verdient.. 😉
   De vraag is: wat is genoeg om het geweten te sussen?

   Hier wat voor de toekomstige medewerkers:
   Neem ontslag. Geen euro kan dit waard zijn om mee te werken aan TOTALITAIRE DICTATUUR.

 1. Oud nieuws. Dit bestaat al jaren. Zo is ook bekend dat veel overheidsmensen eurosceptische internetfora afstruinen om mensen te ontmoedigen om te gaan stemmen. Zo lees je in heel veel reacties dat ‘stemmen toch geen zin heeft’, of ‘dat je toch niet gehoord wordt’, of dat NL ‘maar 26 zetels heeft’.

  Op die manier hebben ze voor elkaar gekregen dat heel veel PVV- en SP-stemmers niet zijn gaan stemmen.

  Ik denk dat er op bijna elk forum wel een tussen zit. Je hebt het niet in de gaten omdat ze zich eurokritisch voordoen, maar je herkent het aan het feit dat ze het stemmen proberen te ontmoedigen.

 2. De handelswijze van Justitie en Veiligheid op basis van de NP is internationaal onwettig verklaard in het UCC (International Law). Dus een strafbaar feit in de hoogste rechtsorde van iemands(website)privacy en vrijheids van meningsuiting.

  1. Eh ja nou eh, zou je beschuldigd willen worden van zaken die met je werk te maken op basis van een onwettig staatsstelsel.

  2. Beste LoKi,

   Ik zou willen dat alle mensen de integriteit hadden om deze vacature onwenselijk te vinden. 😉
   Als niemand het wil doen houdt dit hele verkeerde systeem binnen een dag op. Dus ik hoop dat men dat inziet.
   Een dictatuur kan alleen door de mensen die bereid zijn die het te steunen.
   Maar goed die zijn dus STRAFBAAR bezig, dat is fijn om te weten loki thanx.

 3. Op 22 mei 2014 heeft Harrie Braam het volgende geschreven en als nieuwsbrief aan geïnteresseerden verstuurd:

  Lieve luitjes,

  Heb je interesse om € 4000,- per maand te verdienen en tegelijkertijd als rijksambtenaar over de ruggen van de bevolking jouw carrièrekansen te maken, dan is de volgende link wellicht aan jou besteed: http://www.wanttoknow.nl/politiek/collega-worden-van-ivo-ivo-en-lixel-op-venj (ook als pdf-bestand toegevoegd).
  Cynisch? Welnee, keiharde realiteit!
  Het is ook mijn burgerplicht om medelandgenoten op deze advertentie te wijzen, toch? En om de toekomstige WEB-CARE redacteur alvast een handje te helpen, krijgt ie ook van mij enige data:
  Naam: Harrie H. Braam, geboren 25 mei 1954 (ja ja, zondag a.s. word ik 60 jaar, dus deze mijlpaal verdient een apart hoofdstuk in de registratie van de WEB-CARE redacteur). Overige gegevens zijn op te vragen bij de Belastingdienst.

  Hartegroet van ’t Brummelheukske,
  Harrie

  Lieve luitjes,

  Verdorie heb ik toch maar half werk geleverd, door de pdf-bijlage vergeten mee te sturen aan jullie? Nou daar gaat m’n kans op € 4000,- per maand, want halfslachtig werk betekent, dat je niet geschikt bent voor de job! Maar ik maak het goed hoor, door de bijlage nu wel mee te sturen! SORRY, maar gedane zaken nemen geen keer, DUS mijn kans op de baan is verkeken!
  Gelukkig, want ik heb ook geen enkele behoefte a) om rijksambtenaar te worden b) om mijn landgenoten te bespioneren en/of verraden, want mijn credo is en blijft waarheid = eerlijkheid = zuiverheid = Liefde.
  Hartegroet van ’t Brummelheukske,
  Harrie

  1. Mensen als u en LoKi, sluit ik in mijn hart! 🙂
   Fijn dat jullie er zijn!

  2. Dank je Jouke. Toen ik 10 jaar geleden vijftig werd, zei men, dat het leven pas zou beginnen. Ik moet je eerlijk zeggen, dat de afgelopen 10 jaren zowel bijzonder mooi als ook tropenjaren voor me zijn geweest. Nu wordt gezegd, dat het èchte leven pas begint! Hoe het ook zij, ik begin er in ieder geval vol enthousiasme aan en zie de negenenvijftig voorgaande jaren als een prachtige levenservaring en opbouw voor de bijzondere tijd, die Moeder Aarde en alles wat groeit, bloeit, leeft op en in haar de komende tijd ondergaat. Jouke jij weet het, ik weet het, velen weten het, maar het wordt een bijzondere periode, die zowel mens, dier- en plantenwereld tegemoet gaan. Ik ben er klaar voor, volg en neem met zeer grote interesse aan het leven deel waarbij ik mijn credo hoog in het vaandel heb staan en zal delen met een ieder. Het blijft uiteraard de vrije keuze van een ieder om bij zichzelf te rade te gaan dan wel te ervaren in hoeverre hij/zij hiermee resoneert.

  3. Harrie, het leven begint niet met 50…
   Mijn leven begon toen ik besefte dát ik een leven had, en was toen nog erg jong.
   Was altijd een soort vechten tegen de bierkaai.
   Het bewust keuzes maken heb ik altijd gedaan met de nodige consequenties, omdat mijn leefgenoten er niet aan toe waren.
   Dus een voorloper zijn heeft zo zijn gevolgen.
   Het leven begint op elke leeftijd, het bewuste leven, wanneer je daaraan toe bent 😉

 4. Peanuts, een kennis van ons, werkt voor semi staats beveiligings bedrijf, momenteel op de booreilanden van Total voor de kust van Nigeria, beschikt over 12 verschillende paspoorten, heb ze gezien, verdiend +/- 500 000 per jaar, en hij is één van de velen, in onze gesprekken liet hij blijken, mensen te mogen doden, zonder dat daar vragen over worden gesterld, in de vriendschappelijk omgang hele geschikte vent, maar het is een soort France Blackwater soldaat,
  t’is de realiteit!

 5. Hieruit blijkt maar weer eens hoe bang ze voor ons zijn, waarschijnlijk hebben ze zelf nog niet door dat dit een strohalm is die zowiezo weer zal breken.
  De industriële revolutie brokkelt aan alle kanten af maar men probeert het met alle macht in stand te houden door dit soort provocerende acties.
  Mensen worden wakker, begrijpen dat ze jarenlang zijn gemanipuleerd..
  Zij willen dit niet zien maar zullen het meemaken, diegenen die straks uit schaamte naar de grond zullen staren zijn diegenen die nu nog arrogant hun neus optrekken en geen enkel respect tonen voor hun medemens, zoals gezien dit artikel maar weer eens duidelijk blijkt.
  Het positieve zal altijd zegevieren, dat is nu eenmaal de wet van het universum….

  1. Ook in het kwaad tref je positiviteit aan, t’is aan welke kant je staat, en wat je als positief wilt zien.

  2. Stay away from the dark of this time, yet recognize it, call it by name and put it into its boundaries as it seeks your vicinity.
   Call it by name so it may be recognized! Then observe it without “feeding” it.
   It is impossible to liberate the dark from darkness, because nothing and nobody wants to deny its nature.
   Therefore recognize your own nature, that, what you are – then the dark becomes familiar to you, the evil becomes conscious – and the darkness is recognized.
   The “Satan of this world” can only leave this world until he has been recognized, respected and removed from his position. And this happens if the light warriors wake up and no longer deny the great reflection of the prince of darkness. Remain alert, keep your eyes open and your mind ready – because the last battle decides between good and evil – in you. Alertness is the command of the hour, in order to keep the orientation in the resonance fields of this time.

  3. @jenne

   Klopt jenne, het kwade een kan ook een positieve invloed uitoefenen, yin & yang zal ik maar zeggen, zolang het maar positief blijft 😉

 6. Heb zelf voor Justitie gewerkt in kader reorganisatie paieren administratie. Als grafisch ontwerper dus…In die tijd kreeg elk ministerie een eigen huisstijl.
  Ben bij een aantal betrokken geweest. Die hele scala aan identiteiten is alweer de nodige jaren geleden tot een eenheidsworst gebreid, waarbij de overheid in dat opzicht weer terug gegaan is naar de jaren 0, danwel nog verder terug.Wat een verarming…

  Ik word binnenkort internet trol omdat ik af en toe gek wordt van de belazerde leeskwaliteit van sites op zich, danwel de blazerde leeskwaliteit van postings van heel veel mensen die niet meer zijn opgevoed in leesbare teksten produceren. Krijg je schele hoofdpijn van, en waarschijnlijk ook ADD en ADHD.

  1. Och ja en u zal vast bijdragen aan een perfecte wereld met uw nietzoheelveelzeggende comment.

   Wat vind u van het feit dat de overheid zich op websites bevind om mensen te beïnvloeden? Wat kan de volgende stap zijn? Dit beste Anne, is een gevaarlijke ontwikkeling. Mindpolice, daar gaat dit naartoe,is een gevaarlijke ontwikkeling.

  2. Oei oei Anna11, nog niet meegekregen dat ADHD en nog meer van dat soort onzin een verzinsel is.

  3. Eh ja nou eh,
   Uiterlijk en innerlijk zijn verwant.
   De buitenkant laat iets zien over de binnenkant.
   De buitenkant van de overheid in kader van de visuele presentatie laat iets zien over een ogenschijnlijke terugtredende overheid met een redelijk politieachtige uitstraling.
   Teken aan de wand voor mij iig.
   Mensen maken een organisatie maar dezen verdwijnen mee in de zogenaamde gereserveerde anonimiteit.
   Anonimiteit staat voor mij deels voor niet zuiver, niet oprecht, en dergelijke bewoordingen.
   Anonimiteit houdt de werkelijke bedoelingen achter, niet transparant dus.
   Die advertentie is daar een schrijnend voorbeeld van.
   En inderdaad een kwalijke ontwikkeling…

  4. Loki,
   Een baldadige opmerking van mij inderdaad, maar met een kern van waarheid.
   Vormgeving, visuele presentatie heeft een invloed op het brein.
   Chaotische presentatie geeft ook chaos in het brein.
   Als je extreem lange zinnen in visuele breedte gezien, moet lezen, geeft dat een overactiviteit van ogen, oogspieren en brein.
   Daardoor verminderde concentratie en daardoor verminderde opname van de uit te dragen boodschap.
   Valt nog veel meer over te zeggen 😉

  5. Ben het met #7.4 eens (ben ook grafisch ontwerper en chaotische tekst komt nou eenmaal niet binnen als die bestaat uit lange zinnen zonder beginhoofdletters en leestekens, vol staat met spel- cq taalfouten, talloze afkortingen die het leestempo afremmen). Ik zou graag zien dat in de hele bewustwording ook het taalaspect aandacht zou krijgen. De nieuwe technologie draagt daar in eerste instantie niet echt aan bij (denk aan mini-toetsenbordjes op de mobiels waarmee berichtjes worden getikt, autocorrectie die een eigen leven leidt, etc.). Terwijl de betreffende teksten hartstikke interessante info kan bevatten.
   Laat ze het geld van de webcare-redacteur aan taalles op de PABO besteden zodat alle juffen en meesters het dt-drama foutloos aan kunnen leren aan nieuwe generaties.
   Vacture lijkt trouwens een bijzonder slechte 1 aprilgrap, hoe kan een democratische overheid zo’n totalitaire zet zelfs maar overwegen. 🙁

  6. AnnaII, Eva, bijzondere mensen creéeren bijzondere teksten, en andere grafiek toch, alles zo opleiden, dat het éénheids worst wordt, dat staan jullie voor, maar op het zelfde moment verwerpen jullie dit ook weer, in mijn Grafische opleiding les gehad van een Japanse meester, Grafische caligrafie, mooi mooi maar duivels moelijk, soms kom je bijzondere créatisch tegen op Grafisch gebied, maar door je opleiding krijg je daar ook oog voor, en ook voor de andere schoonheid in deze wereld, op mijn visite kaartje staat naam en adress, met Cher’cheur de la beauté, kan ik mij nu veroorloven, mag een beetje hautain zijn in mijn vue sur la monde, Cher, tendrement aimé la beauté, moet eerlijk zijn, kijk mijn ogen uit op al het mooi’s te zien op het internet, je tikt het in en het hele oeuvre komt op je scherm, maar beste dames niemand is volmaakt, groet.

  7. Eva,
   Leuk een collega hier te treffen, die iets weet over de dienende kwaliteit van een grafisch ontwerper en de effecten van verwarrende tekstopmaak als het gaat informatie over te dragen 😉

  8. Jenne,
   Ben jij ook al grafisch ontwerper?
   Volgens mij heb je bijna alle beroepen van de wereld uitgeoefend 😉
   Ben wel benieuwd naar jouw grafische opleiding eerlijk gezegd.
   Gevoel voor schoonheid is één van de redenen dat ik een kunstopleiding ben gaan doen.
   En ben net als jij een bewonderaar van de oosterse kalligrafie.
   Alleen als het om grafische vormgeving gaat in kader van tekst gaat het om een paar verschillende zaken:
   Je kunt het creatief en kunstzinnig gebruiken, dan ben je meer als kunstenaar bezig.
   Je kunt het creatief en dienend gebruiken, dan ben je bezig om tekstuele informatie zo neutraal mogelijk vorm te geven, opdat de inhoud zo goed mogelijk overkomt.
   Als deze twee vervolgens kunnen samengaan, dan is het helemaal feest natuurlijk 😉

  9. Twaalf ambachten en dertien ongelukken, trouwen PAUL5.5, is Typhograaf aanverwant, ook ik heb dat beoefend, heeft allemaal met créatie te doen, moet zeggen onze mensen wereld zit vol onvolmaakte mensen maar dat maakt het nu net zo interessant en mooi, noem ze maar op Hyper Alert is kunstzinnig net als JaNee zonder het weten, de natuur is soms te perfect geregeld, tegen over de mensen wereld dan weer, ben verzamelaar van alles wat ik mooi vind, in de boeken geef ik altijd aan als ik een rivier in de pagina tekst vind, je weet wel zo’n witte lijn van, boven naar beneden die door de letters van de tekst loopt, doe nog wel eens penseel schrijven, zo van dioe verloren uurtjes, momenteel ontwerp ik juweeltjes, met bepaalde kleuren, momenteel veel rose rhodondrite en groene perido of jade, verleden jaar veel met Lapis lazuli gewerkt met corail, en zo slijt ik mijn leven, zoekende en denkende, en natuurlijk met muziek, weet je Anna het zoeken van perfectie leidt tot niets, nou dat is niet helemaal waar, maar ik zou zeggen laat het maar komen, alles stroomd op deze planeet, alles !

  10. Jenne, ik ben nu bezig met labels aan het designen en die zijn in een laatste fase. De eerste reeks zijn al de deur uit en zijj blijkbaar geliefd bij iedereen die er mee geconfronteert wordt. Eye Candy effect, Anna11 kent dat wel :wink:.
   We hebben het oude vak maar weer eens opgepakt en we doen het als weer anouds, het is net als fietsen wat je nooit verleerd. Nu zijn de Labels nog ff geheim maar zijn binnenkort wel te zien hier op WTK, na een launch van een artikel. In iedergeval het is een samenwerking verband van een stel mensen achter de schermen om van wtk, we doen het omdat we voor elkaar klaar staan om er iets moois en groots van te kunnen maken. Ik heb net zo’n creatieve brein alleen die is ooit op een zijspoor gezet door dwazen die het verwierpen dat ik het wel zou kunnen, nu sla ik hard terug en heb blijkbaar succes ermee. Anna zou eigenlijk mee motten doen, samen met haar leuk dingen maken en bedenken, heel misschien komt dat ooit nog wels eens wie weet… Het is aan haar en niet aan mij…

  11. Ben heel benieuwd PAUL5.5, en jouw idée met AnnaII helemaal niet gek,
   dat wordt dan de PaulAnnaas seven and a half design club, de PA7.
   Heb heel vroeger ook nog in de mode gezeten, trends, new trends heel leuk werk, kleine Amsterdamse ateliers, snel snel en nog sneller, ook het geld hoopte zich op, heerlijk de great gatsby, mooie tijd.
   Nu geef ik nog wel eens trends aan, ook met mijn juweeltjes, heb er al enige verkocht hoofdzakelijk Italia, is een land vol handwerkslieden ongelovelijk, Frankrijk is dood, alle bedrijfjes zijn weg zonde hoor was een land met een bloeiende hele créatieve Klein industrie, nou zie net van avond krijgen de socialisten de rekening gepresenteerd voor hun geknoei, als ze na het referendum de zin van de citoyen hadden gedaan had de partij er nog geweest en de bedrijfjes ook, maar het is het paradijs van de ambtenaren.

 7. De grootste vijand van deze zogenaamde democratische Staat, is de Staat zelf. En gelukkig zien steeds meer mensen in dat deze Staat der Nederlanden helemaal geen democratie is, maar een gecontroleerde gestuurde graaiende monarchistische dictatuur waarin als moet en niets of steeds minder mag.

  Het mooie ervan is dat het zichzelf van binnenuit vernietigd door continue leugens te blijven verspreiden vanuit Den Haag.

 8. Ik heb ze het volgende even gemaild:

  Geachte,

  Als jullie politici willen weten hoe de burger over schorem denkt, vraag het mij even, je hebt nu mijn e-mailadres.

  Paul Harmans

 9. QUOTE:[“je hebt een goed gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen”]
  Zoals aangegeven in de criteria van de sollicitatiebrief.
  Met andere woorden, je bent op maatschappelijk gebied zodanig geconditioneerd dat wij je daarin zullen herkennen als een juist geprogrammeerd element wat dientengevolge de ‘afwijkende’ burger door de politiek correcte zeef zal laten vallen.
  Goh, dat riekt naar dictaturen en onderdrukking, goelags en martelingen en kuilen voor lijken.
  Maar ja….het is voor uw veiligheid natuurlijk..!

 10. tja, het lijkt idd op spionagepraktijken maar als je het van de andere kant bekijkt ziet het er weer anders uit. Kijk, als je bv baas bent vind je het belangrijk te weten wat de werknemers vinden zodat je je organisatie aankunt passen (voor zover dat gaat natuurlijk). Maar dat gaat dan waarschijnlijk op een open manier en niet met geheime camera’s e.d..
  En is het verzamelen van gegevens van mensen dan onjuist? Ja, wel als het op je pc staat en ze breken in in jouw computer. Nee als je op FB en bloggen je mening deelt. dan is het openbaar en moet je ook niet zeuren dat anderen hun ding hiermee doen. Aan de andere kant leidt een google actie “van onze kant” naar deze vacature dus andersom doen we het ook en proberen we zoveel mogelijk info te verzamelen van de overheid of wie dan ook. wat is daar het verschil in?

  1. Ben

   Niet klagen als anderen hun ding ermee doen??

   Hun “ding” is meningen forceren/manipuleren op fora.
   Ik wil graag vrij kunnen blijven discussiëren zonder dat mijn mening op valse gronden wordt gemanipuleerd met foefjes, halve waarheden en voorkennis. We leven in een “vrij” land en niet in China, dit is wat ze doen in China! Wanneer slaat dit door naar een verlengde van de vacature om de persoon te monitoren die het niet eens is met de trol? ?
   Nee dit moeten we niet willen.
   Willen ze een goede reputatie? Moeten ze gewoon eerlijk te werk gaan in justitie en veiligheid. Dan zijn dit soort praktijken toch niet nodig?
   Of start een enquête, kostenbesparend ook nog, wellicht een keer 4000 euro uitgeven in plaats van tig jaarinkomens op 4000 in de maand. En de samenleving corrumperen, en burgers tegen burgers opzetten.
   Want dat is wezenlijk wat hier gebeurd. Niemand vertrouwt elkaar nog straks.. Dat valt toch niet onder de taak van een overheid gekozen door het volk?

  2. Ben je vergeet dat het meeste wat op SM begint nog niet eens de puberteit bereikt heeft. Zij hebben geen weet van de werkelijke mogelijkheden van het medium en denken dat de overhead net zoals papa en mama zijn: beschermend en met de beste intenties.
   Tegen de tijd dat ze adolescent zijn, zijn ze al zo gehersenspoeld dat het kwaad al geschied is, net zoals schadelijke bacteriën hun weg zoeken door een verzwakt lichaam.

   Voor dit baantje vragen ze niet voor niets HBO of WO, die zijn het beste gehersenspoeld en afgeleerd om zelf te denken.

   Dus kom niet aan dat het de burger zijn schuld is, die zijn op slinkse, ja duivelse wijze, misleid en ingelijfd.

  3. Hahaha Lente, vroeger en nog niet zo heel lang geleden stond SM héél ergens anders voor. Zie de overeenkomst. Maar er zijn natuurlijk ook integere social media’s, laten we niet alles over één kam scheren.

 11. Anna11 / 7.4 Voor de goede vorm Anna hersenen zijn te trainen middels meditatie en belangrijke voedingsstoffen.

  In ierder geval is ook een chaotische tekst goed te lezen als je de onzin achterwege laat en alleen de kernpunten pakt. Da’s ook een stukje training. In de volksmond noemen we dat tussen de regels doorlezen.

  Als je concentratie problemen het is het sowieso belangrijk dat je genoeg zuurstof tot je neemt, stress en zenuwen uitschakelt, want dat zijn 2 boosdoeners die je concentratievermogen en capaciteit van je hersenen behoorlijk ondermijnen.

 12. Ben…

  Het verschil ligt in de INTENTIE waarmee dingen gedaan worden.
  Het gaat steeds verder de kant uit van een paranoïde overheid die zijn burgers nergens meer in vertrouwt.
  Verzamelen van gegevens hebben we inderdaad zelf een vrij mandaat in gegeven door zeer slordig met onze gedachten over onze privacy om te gaan ,het beroemde ach joh ik heb toch niets te verbergen .
  Dat is helaas naïef het hangt helemaal af van WIE de macht heeft en hoe die daar mee omgaat en wat de staatsfilosofie van deze groep is het is maar een heel kleine stap naar dictatuur en machtswellust en voor je het weet is alles wat wij nu vrolijk en vrij uiten verboden gebied en wordt je afgerekend op je naïeve gedrag. Werkgevers die je email checken en je face book bekijken of je wel hun belang dient is niet gezond dit soort dingen moeten wij helemaal niet willen… er is al te veel controle over wat we doen en zeggen.
  Overheden die op die manier denken de burger te kunnen manipuleren moeten zich schamen…
  Een overheid die zuiver en eerlijk in het belang van het volk handelt heeft dit soort praktijken helemaal niet nodig.
  Wie denken ze wel dat ze zijn… uiteindelijk hebben ze hun positie aan dat zelfde volk te danken en het is dat zelfde volk dat via de belastinginkomsten hun riante baan betaald. Helaas hebben wij als werkgevers van deze staatslieden geen enkele mogelijkheid om ze ter plekke te ontslaan wat deze mannen in het echte bedrijfsleven zeker gekregen zouden hebben.. liegen en knoeiwerk op staande voet ontslag.
  De staat is geen geluk machine….. nee maar het wordt nu steeds meer een dwangbuis met ziekmakende regeltjes en dwang , het ontbrak nog maar net aan de mind politie.. nou met dit soort praktijken komt die er nu dus aan… maar ja we hebben toch niets te verbergen?

 13. Wat doen ze toch weer moeilijk, maar ja daar zijn het ook ambtenaren voor, helaas wordt bij die functies niet gekeken naar IQ, EQ of enig moraal of gezond verstand gezond verstand.

  Als ze nou eens een referendum houden wat de burger van ambtenaren en politici vindt, dan weet ik zeker dat het de opkomst van de eeuw wordt.
  En dat allemaal gratis zonder personeelskosten te hoeven uitgeven.

  Het verzoek om een mailtje of een briefje met een mening zal ook genoeg zijn schat ik zo in.

  Ik geef mijn mening alvast: ambtenaren en politici mogen wat mij betreft gevoeglijk opkrassen naar een onbewoond eiland omringt door een oceaan met veel vleesetende vissen. Geen reddingsboot of ander vervoermiddel en een permanente verblijfsvergunning. Neem graag de rest van jullie soort ook mee!

  1. !x gezond verstand is voor hen al ondoenlijk, laat staan 2x, sorry hiervoor. Ik had ineens inspiratie uit enthousiasme over dit idee, vooral het eiland gedeelte :).

  2. 🙂
   He, proberen kan geen kwaad, doe er nog een keer gezond verstand bij, ambtenaren doen alles in drievoud!
   😛

 14. Ah…..het Ministerie van Vuiligheid en Klassejustitie…..hoer a voor de rat die dit baantje pakt. Ivo’tje vind er echt wel een. Sukkels te over die het geweldig vinden om in de schaduw van hun eigen illusie mee te mogen doen aan het terroriseren van de Nederlandse staatsburger.

  Bwerkh……!

  1. De wervingsadvertentie had veel korter gekund.

   “Alle trollen verzameluh…”!!!!!

 15. Kali Mantra ; Dheli 13 juni 2010 Paulus efeze 6:12

  Kling ping ding ,
  we have a woman in our kitchen these day’s …. Kali,so :
  The lightening is comming out of the windows , the smoke is comming out of rooftop, lightenings and tornado’s all over the world …

  Kali ma-ta de moeder van huis en haard , maar als er gedonder komt..
  Kali Mantra [verkorte versie]

  We roll the in the thunder , kick them in the lightening , tare tyhe in the lightening appart !
  Dump the on earth , into the ocean , chace them behind into hell !!
  Do the same all over again , kick the out of the volkano ,
  Do the same all over again ,
  and they’ll burn as 1 in the lightenning in hell 4 ever !!
  The devil, satan , the beast, de dragon and the servants;
  hell’s angels , comorra , dragon, freemansons [maffia].
  bildenbergers ,
  witches , ‘black’ magicsians, satan churchers , jezuÏts , illuminatie ,
  Mass murderers , slave/man hunters , liars , thieves , child fuckers, [social] psycologists ,scientists [some],
  fascitsts /nazi’s [auwitz/treblinka],
  And so on and so on and so on..
  40% of mankind these days
  They will burn in hell 4 ever !!
  half of them might get out of there again by the way..
  good luck !!

  SRI SRI MAGNITUDE

 16. Bekijk het ook eens eventjes andersom: iedereen zit maar zijn gal te spuwen over de overheid op Facebook, Twitter enz en wil dat de overheid naar hen luistert. Maar als een overheidsinstelling dat stappen neemt om op een gestructureerde manier te luisteren naar wat er allemaal leeft over hen op Facebook en dergelijke, en iemand wil aanwerven om al die verzuchtingen samen te brengen, dan is het weer niet goed.

  De advertentie is toch duidelijk: ze is om na te gaan wat mensen publiekelijk posten op fora. Het is geen spionage of ‘Big Brother’ praktijken. Ze zullen dus ook eens kijken naar wat wtk over hen schrijft. Of mag dat niet?

  1. Helemaal gerustgesteld. Onze Feniks zal het eens ergens mee eens zijn. Al was het maar de teneur van een steeds heftiger beklemmender overheid. Geen last van? One of them..? Je verhaal staat in ieder geval weer bovenaan… 🙄

  2. Feniks, dan kan de overheid eindelijk zien wat voor een brave jongen je bent, de spreekbuis van de overheid…binnenkort een orde voor je.

  3. Het is geen teken van gezondheid geheel aangepast te zijn aan een compleet zieke samenleving Y. Krishnamurti

  4. Feniks, bij u is waarschijnlijk het kwartje nog niet gevallen.

   De hoogste rechtsorde de International Law (UCC, Common Law, Universal Law) heeft doormiddel van het “One People Public Trust” in het UCC opgenomen dat de (Natuurlijk) Persoon (je overheids ID zonder jouw toestemming gefabriceerd) onwettig is verklaard. Op deze wijze kan de overheid alleen maar funtioneren. Het grote bedrog van de ELITE CLUB.
   Het interreseert je waarschijnlijk ook niet dat je steeds meer op het bot wordt uitgekleed en dat er steeds meer “Mensen” uit hun huis worden gezet middels deze valselijke creatie.
   Dus wat geeft hen nog het recht te neuzen naar wat mensen van hun vinden. NIETS, HELEMAAL NIETS. Wat heden gebeurd in dit land wat een democratie wordt genoemd, niets anders is dan een dictatuur achter de schermen die er op gebrand hun ziekelijke machtspelletjes te kunnen blijven uitoefenen. Vandaar dat geneuzel op Faceboek, Hyves en al die andere zaken om op zaken te kunnen in spelen.
   Feniks je weet wat je nickname betekend, neem ik aan.

  5. LoKi op 30 mei 2014 om 11:25

   Feniks, bij u is waarschijnlijk het kwartje nog niet gevallen.

   Bij Feniks vallen elke maand duizenden kwartjes op zijn bankrekening, hij is namelijk al jaren Internettrol voor de gevestigde orde en elite. Het baantje dat de Nederlandse overheid nu in de aanbieding heeft, hebben ze afgekeken van al die andere misselijke clubjes waarbij Feniks op de loonlijst staat.

   Niemand kan namelijk van nature zo achterlijk zijn als Feniks zich hier voordoet, hij verdient er zijn geld mee en is onzichtbaar achter zijn nickname en wordt dus in de echte wereld door niemand herkend. Wel zo veilig natuurlijk, want ik denk dat er al heel wat Internetters zijn die hem al eens graag…

  6. Feniks/Koen de S. is in principe overal tegen, behalve tegen zichzelf. Dat is een beetje mijn ezelsbruggetje..
   En voor de rest zoekt hij het lekker uit. Regelmatig op de site bij Wilmazoon aan het klikken over wat hier wél en niet wordt geplaatst van hem.. Doet me een beetje denken aan een Vlaams peuterkesschooltje..

  7. ROFL, ik ben het een keertje met Feniks eens. Ik heb wat ambtenaren in mijn familie en ja, dit is hoe er gedacht wordt, achterliggende negatieve agenda komt niet bij hen op. Poldermodel, luisteren naar wat de alternatieve media meldt om te kunnen anticiperen.

 17. Beste feniks…

  Hoe naïef kun je zijn en uit welk bouwjaar kom jij???
  Wat onze overheid doet is meer en meer Big Brother en dat is dan nog vriendelijk uitgedrukt.
  Dit is eigenlijk uitlokking want hoe weet je of dit een overheidstrol is en wat zullen de gevolgen zijn van de uitspraken die je vol vertrouwen doet…. ga me nou niet vertellen dat de overheid die we nu hebben dat allemaal doet om het beter te doen… dit is hoe houd ik het gepeupel onder dwang . We moeten dus steeds meer op ons hoede zijn voor onderkruipers en trollen…. dit moeten wij echt niet willen.
  \het hele verhaal past helemaal in wat Brussel wenst TOTALE controle … Facebook praat er niet over Facebook introduceert een app dat het mee kan luisteren naar gesprekken die je voert met vrienden ,Vandaag de petitie hiertegen getekend te gek voor woorden en het grootse gedeelte van de mensen trapt daar weer in .. de CIA en de NSA lachen zich een deuk we sputteren een beetje maar leveren zelf continu materiaal voor hun paranoïde programma’s.
  Als de overheid naar ons wilde luisteren hadden we het bindend referendum maar nee die poepen peulen omdat onze uitspraken haaks staan op wat Brussel verwacht dus NIET doen stel je voor zeg het volk spreekt! Het enige wat nu spreekt zijn de Super Nationals en hun lobby en het grote geld.

  Ik kan IVO niet anders uitleggen dan een ultieme poging tot infiltratie bij de burgers en dit gaat zeer waarschijnlijk tot pijnlijke situaties leiden. Oh ja was ik vergeten wij hebben toch niets te verbergen Tja dat is helaas heel erg gerelateerd aan wie de macht uitoefent en hoe die denkt….

  1. Tja, er zijn altijd mensen die vanalles willen geloven. Allerlei mensen beweren dat we worden onderdrukt en het “gepeupel onder dwang” wordt gehouden . Maar ondertussen kunnen we toch allemaal mooi onze mening en zelfs de grootste nonsens vrij op het internet zetten. Dat noem ik toch geen “TOTALE controle”. En als een overheidsinstelling dan volledig publiekelijk aangeeft dat ze wil luisteren naar wat er gezegd wordt (dus tegemoetkomt aan jou wens “Als de overheid naar ons wilde luisteren”), en in kaart wil brengen wat er allemaal op dat internet over hen staat (in plaats van dat stiekem te doen) dan wordt dat ook weer zodanig verdraait alsof het een verdere “ultieme poging tot infiltratie” is.

   Ik ben ook niet naïef: ik besef wel dat ‘het systeem’ niet perfect is. Maar daarom wordt ik nog niet paranoïde en probeer ik niet achter elk initiatief een ‘machtsspelletje’ te ontwaren. We hebben veel meer vrijheden dan mensen ooit hebben gehad, en zijn veel beter beschermd tegen misbruiken dan ooit tevoren. En we mogen veel meer nonsens beweren zonder daarvoor ons te moeten verantwoorden. Ik woon veel liever hier en nu dan in Rusland, China, of in het Europa van 100-200 jaar geleden.

  2. Zit u nou echt te suffen. Gisteravond was de film “The Running Man” (1987) waarin even aan het begin precies wordt uitgelegd wat er in het jaar 2017 allemaal gebeurd. En precies dat is nu gaande!!! Je ziet nu overduidelijk dat men zaken versneld tracht in te voeren. Het systeem is allerminst perfect. Misschiem moet u maar eens nadenken over de uitspraak van dhr Dijsselbloem; in Nederland wonen geen mensen maar natuurlijke personen. Feitelijk zegt hij dat zij (de Staat der Nederlanden BV) zich nergens aan hoeven te houden. Alle slaafje kunnen we dus tot het bot uitkleden. Dus niet, je wordt dag in dag uit dwangmatig besodemietert.

   Fout fout en nog eens FOUT!!!!!!!

   Lees dit dan maar is even, toch gek dat media in alle talen zwijgt.

   http://giftoftruth.files.wordpress.com/2013/09/main-stream-media-cease-and-desist-letter.pdf

   Misschien begrijpt u het nu?

 18. Wij hebben wél een sollicitatiebrief geschreven Tot heden hebben wij van de overheid geen reactie ontvangen jammer genoeg. Wij hebben onze eigen adressen er wel bij vermeld haha:

  Adres van mij

  Adres van een vriend van mij

  Ministerie van Veiligheid en Justitie, Personeelszaken bestuursdepartement
  DP&O, 17e etage, Werving en Selectie
  Postbus 20301
  2500 EH Den Haag

  Provincie ****** 26 mei 2014,

  Betreft: Sollicitatie voor de functie webcare redacteur.
  https://www.werkenvoornederland.nl/vacatures/detail/webcare-redacteur

  Geachte heer mevrouw,

  Via onze sollicitatiebrief willen wij u graag in kennis stellen dat wij zeer gemotiveerd zijn om vanuit uw boeiende en interessante spionage NSB verraad functie onze mede mensen in kennis te stellen over de overheid die er niet voor de mensen is maar alleen om zichzelf Grieks rijk te rekenen ten koste van veel mensen die hier momenteel geen licht meer in zien!

  Doordat wij toch al dagelijks surfen op het internet weten wij precies hoe veel mensen denken over deze overheid met o.a. zeer onzuivere onbetrouwbare type’s aan het roer waarbij onze kinderen niet veilig zijn. Hierover kunnen wij u dan ook zeer goed informeren. Als u precies wilt weten hoe de klepel erbij hangt dan kunnen wij u zeer deskundig en professioneel van antwoorden voorzien waar u altijd al had van gedroomd had. Wij ambiëren deze top-baan bij de Nederlandse overheid daarom vanwege onze diepe gefundeerde en gegronde inzichten! Wij willen onze medemensen hun vrijheid teruggeven het leiden van mensen door oorlogen stoppen. De rijken die steeds meer geld willen hebben ten koste van de burgers met hun banken laten stoppen en de aarde behoeden voor totale uitputting en vernietiging ten behoeve van GELD en MACHT ! ten koste van alles voelen mensen dat ze kapot gemaakt worden, emotioneel fysiek en financieel uitgeperst!

  Als personen zijn wij **** en **** heel intelligent doortastend en hebben ook veel humor waardoor wij ons staande kunnen houden tussen al deze wanpraktijken zoals deze nu gaande zijn binnen de Nederlandse en Brusselse politiek die natuurlijk bestuurd wordt vanuit de zieke elitairen van Amerika. De afgelopen jaren hebben wij ons dus zeer goed ontwikkeld in de criminologie en psychologie waardoor wij vanuit reële inzichten niet als uw dienders, ontdaan van onze soevereiniteit als robotten kunnen functioneren maar juist als bruisende zelfdenkende individuen zoals u natuurlijk ook graag wilt waardoor wij uitermate geschikt zijn voor deze boeiende functie!!

  Graag belichten wij onze brief toe in een gesprek met u met onze kogel vrije vesten (zie eerdere misdrijven gericht op doortastende mensen) en hopen het gesprek levend weer te verlaten!

  Met vriendelijke groet,

  **** en ****

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.