Advertentie

G-M-O-bama.. Wie had dat gedacht..??


x

President Barack Obama van de VS heeft afgelopen week een wet getekend die deels letterlijk is geschreven door dezelfde multi-national die direct zal profiteren van deze wetgeving. Afgelopen dinsdag plaatste Obama zijn handtekening onder wetgeving #HR 933. Vanaf afgelopen dinsdag dus een wettige resolutie, die een paar dagen ervoor ook al door het Amerikaanse Congres was aangenomen. En ergens, verborgen in deze 78 pagina’s tellende wet, zit een maatregel opgesloten die erop neerkomt, dat biotech-bedrijven, zoals het in Californië gestationeerde Monsanto, NIET meer juridisch vervolgd kunnen worden. Het lijkt té krankzinnig om los te lopen, maar tóch is het zo.
Hiermee krijgen Monsanto, en de collega-bedrijven in deze ‘branch’, zoals DuPont, Syngenta AG en Bayer, dezelfde status als de farmaceuten in de VS, die al vanaf de jaren 1950 immuun zijn voor juridische vervolging. Simpelweg komt het er voor deze farmaceuten sinds die tijd op neer, dat schade door vaccinaties niet kan worden verhaald bij de fabrikanten, dezelfde farmaceuten die verantwoordelijk zijn voor de letselschade aan mensen, burgers van de VS.

GMObama-640x330Met de handtekening van de Amerikaanse president, krijgen deze landbouw-giganten, die GMO-zaden en -gewassen op de markt brengen en daar patenten voor hebben, een vrijbrief om dóór te kunnen gaan met het aanplanten en verkopen van deze GMO’s, ZELFS als er bijvoorbeeld ernstige vraagtekens zouden worden gezet (wat nu al het geval is!!) bij de veiligheid van dit type gewassen en zaden voor burgers/consumenten. (klik HIER voor een artikel op de site)

Petitie had ook geen zin!
Deze wetgeving werd aangenomen in de Senaat (vergelijk de Eerste Kamer in NL), ondanks het indienen van een petitie, die gesteund werd door 250.000 uiterst bezorgde burgers. Zij vroegen Barack Obama om zijn veto over dit wetsvoorstel uit te spreken, met name over het venijn/gevaar dat in biotech nog verstopt zit en langzaam maar zeker nu steeds meer aan de oppervlakte komt. Daardoor wordt nu al over deze wetgeving gesproken als de ‘Monsanto Protection Act’, de ‘Monsanto-beschermingswetgeving’.

obama monsanto lobbyJournalist Connor Sheets van de ‘IB Times‘ schrijft hierover: “Maar Obama koos ervoor om de petitie geheel te negeren, en in plaats daarvan om de wet te tekenen. Een wet die er feitelijk op neer komt dat het volledige rechtssysteem in de VS opzij wordt gezet, in het kader van een mogelijk verbod het planten of de verkoop van GMO-gewassen en -zaden. Ongeacht de gezondheidsrisico’s die aan de consumptie van voedsel zitten; voedsel dat voortkomt uit de oogsten van de GMO-gewassen.”

James Brumley is reporter voor ‘Investor Place’, toch niet het meest linkse medium in de VS. Hij legt uit hoe ernstig het venijn is dat op de loer ligt, nu dat deze biotech-bedrijven volledig, en in volle vrijheid hun gang kunnen gaan, daarbij mogelijke juridische vervolging vermijdend:
“Totdat deze wet was getekend, bleek al dat de USDA (US Department of Agriculture = Ministerie van Landbouw) het overzicht had over de goedkeuring en het testen van genetisch gemodificeerde zaden. Elke poging van burgers of organisaties om bij de rechter uitspraken te laten doen rondom de legitimiteit van GMO-zaden en gewassen, werd door deze USDA getorpedeerd. Nu wetgeving HR933 van kracht is, heeft de rechterlijke macht geen enkele jurisdictie meer om de consument te beschermen.

Hoewel de president’s handtekening onder deze wet wellicht in het geheel niet verrassend is voor sommigen, bedenk dan toch wat de reikwijdte van deze wetgeving kan zijn. Maar lees ook eens het artikel dat afgelopen maandag in de ‘New York Daily News’ werd gepubliceerd, waaruit keihard blijkt dat Senator Roy Blunt (Republikein uit Missouri) “samengewerkt heeft met Monsanto, om de teksten in de wet vorm te geven”…!”

X
X

monsanto-barack-obama

x

x

Top 10 van Obama-excuses om de ‘Monsanto Protection Act’ te tekenen..

2013 © Jon Rappoport – 28-03-2013 – nomorefakenews.com

2013 © Vertaling WantToKnow.nl/.be – Guido Jonkers

x

Jazeker, hij tekende ‘HR 993’en het was een wet die de federale overheid voedde.. En er zat een venijn in. Het venijn van Monsanto en het venijn van de biotechnologie.. De kracht van dit venijn is, dat gevaarlijke, zelfs demonische, genetisch gemanipuleerd voedselzaden niet meer kunnen worden tegengehouden door een gerechtelijke uitspraak..! Het GMO-gewas mag gewoon worden geplant, geoogst en zelfs verkocht in de VS.

'Barry' Hoessein Soetoro Obama, een man met een uiterst mysterieuze achtergrond.
‘Barry’ Hoessein Soetoro Obama, een man met een uiterst mysterieuze achtergrond. Is het een man die -zoals hij beloofde- de nieuwe wereld vorm gaat geven? Of een man van de leugens, van juist de ‘gebroken beloftes’ en het diepe verraad..?

En is dat niet prachtig, is dat niet een waar wonder..? Zeg nou zelf: is dat niet schitterend? 250.000 Mensen tekenden een brandbrief aan president Obama, waarin hem werd gesmeekt om wetsontwerp HR993 naar het Congres terug te sturen, zodat het venijn uit het wetsontwerp kon worden verwijderd. Maar hij deed het niet..!

Natuurlijk moet er hier sprake zijn van een fout, want we kennen Obama toch allemaal als de ‘stralende Messias’..? Toch? Hij verzekerd het Amerikaanse volk continue dat ‘We’re all in this together.’ of in goed Nederlands: ‘We zitten met z’n allen in hetzelfde schuitje’ 
Hij zou het niet toestaan dat een dergelijk venijn door zijn handen rolde en tot wet werd verheven, want het is toch wetenschappelijk bewezen inmiddels: GMO-voedsel IS feitelijk gevaarlijk voor de menselijke gezondheid en is door veel wetenschappers als geduid als een onderdeel van een groter plan om de voedselketen in de wereld in handen te leggen van een paar bedrijven, zoals het duivelse Monsanto. Daarom heeft Obama zijn excuses, die hij zeker heeft.

Daarom stel ik gewoon het volgende voor: je kunt je keuze maken en daarbij je geloof in zijn missie bekrachtigen; een missie die toch staat voor het brengen van vrede en liefde in de wereld. Toch? Obama is niet gewoon opnieúw een ‘zetbaas’ van de elite, die het Witte Huis in is gemanoeuvreerd.. Natuuurlijk niet. Hij zou toch nooit Monsanto de steun geven in haar streven om levensvormen te patenteren, de voedselketen te beheersen en de wereld te verstikken in dodelijke pesticiden zoals ‘RoundUp’..?
Noch steun geven aan het streven van Monsanto om het RNA van GMO-zaden zodanig te verwoesten, dat deze zaden in staat zijn in het menselijk lichaam genen lukraak aan- en uit te zetten, waardoor ondenkbare consequenties ontstaan voor het menselijke ras..? Nee, hij zou nooit naar de verkeerde kant overlopen, en zeker niet op dit gebied dat alle andere onderwerpen overstijgt, in de zin van het kneden van de toekomst van het menselijk ras..

Dus.. Kies hier jouw excuus uit en voorkeur:
Allereerst kan het gewoon zo zijn, dat de brave man niet wist wat hij tekende.. Hij was gewoon te druk met andere zaken. Hij was met vakantie. Hij telde zijn knopen in deze krankzinnige tijden. Hij dacht dat de protestbrief, zoals gezegd door 250.000 Amerikanen getekend, wellicht over een nieuwe Tv-show ging, die het ‘Monsanto-venijn’ heet, zeg maar een soort western. Hij vertelt ons dat, net als bij de NDAA, die de president toestaat, zonder daarbij enige verantwoording te hoeven afleggen, om Amerikaanse burgers lukraak te doden, deze Monsanto-wet nooit bekrachtigd zal worden. Het is allemaal voor de show. Het is gewoon, gewoon een idee, en niet écht een wet. En het is helemaal al geen precedent dat wordt geschapen om de kracht van de gerechtelijke macht te ondermijnen. Nee hoor. Het loopt ons dun door de broek zonder dat daar reden voor is.. Rustig aan. Alsjeblieft..!

Monsanto-imago?

Barack en Michelle zijn in het geheim bezig, samen met Chief Chef Bloomberg, om een biologische voedselrevolutie te ontketenen in de VS, die alle, maar dan ook alle tegenstand zal wegvegen. Want het kan toch ook best eens zo zijn, dat Barack Obama zogenaamde ‘inside-information’ heeft, waar wij helemaal niet aan denken..Het ontlast Monsanto daarbij, op een voor iedereen verbijsterende wijze. Monsanto blijkt dan gewoon een vertegenwoordiger te zijn van ‘hoop en verandering’, ‘Yes, we can!’... Obama is gewoon Obama. Omdat zijn karakter feitelijk van ‘een andere wereld’ is (in de goede zin..) zou hij toch nooit dit soort pijnlijke zaken veroorzaken. Daarom is het venijn, dat Monsanto benut, helemaal prima. We moeten ons écht niet druk maken, té druk.. Wees gewoon gelukkig!

Is het niet zo dat alle grote profeten tests moeten ondergaan en dan crises overleven..? En is dit niet gewoon één van die tests..? Vroeger of later zal Barack Obama van koers veranderen en zal hij Monsanto in het licht zetten, en ontmaskeren als de ‘duivelse zoon van Satan’, die het daadwerkelijk is. Wacht maar, wees vooral geduldig…!

Het doel van Monsanto is duidelijk. Over lijken desnoods, zo blijkt uit het gedrag van deze club elders in de wereld. (klik op de foto voor een eerder Hoofdartikel hier op WantToKnow!)
Het doel van Monsanto is duidelijk. Over lijken desnoods, zo blijkt uit het gedrag van deze club elders in de wereld. (klik op de foto voor een eerder Hoofdartikel hier op WantToKnow!)

Want Obama weet heus wel hoe sluw Monsanto het wereldtoneel besluipt met haar genetische gemanipuleerde trucs. Hoe dit bedrijf het ene na het andere zaadbedrijf in de wereld opslokt en hoe het boerenlevens verwoest (HIER) en hoe het bedrijf op een Frankenstein-wijze genetische afwijkingen in onze lichamen stopt.. Hij zorgt ervoor dat Monsanto gewoon genoeg touw aangereikt krijgt om zichzelf op te hangen.. Hij laat Monsanto toe om haar spel te spelen, totdat… Totdat iedereen helemáál duidelijk de grijnzende schedel zal zien, die onder het gedrocht Monsanto schuilgaat.. Dan zal er een populaire revolutie komen van het volk en zal de zaadkoning van zijn troon worden gestoten. We vragen je opnieuw: ‘wees geduldig!’.. ‘We zitten met z’n allen in hetzelfde schuitje’..! Ja toch?

Bedwelmd?
Obama  is gewoon gedrogeerd door de medewerkers van Monsanto. Wanneer hij wakker wordt, dan herinnert hij zich niet meer dat hij überhaupt deze wet heeft getekend. Het is een nieuwe soort drug, een drug die ervoor zorgt dat deze in zijn brein werkzaam blijft en dat specifiek dit onderwerp, genetisch gemanipuleerd voedsel, op deze wijze wordt behandeld. Wanneer hij in deze staat ooit leest dat hij deze wet heeft getekend, dan zal hij geloven dat hij leest over een Senator die 3 casino’s in Las Vegas heeft gekocht, daarbij plastic chirurgie heet laten toepassen om op James Bond te lijken.

Obama heeft deze wet NOOIT getekend.. Dat was namelijk een zogenaamde ‘body-double’, of een ‘look-alike’, die dienen we de schuld van deze stupiditeit te geven. Obama verblijft nu, zwaar bewaakt, samen met Piers Morgan, ergens op ranch in Texas, die gerund wordt door cowgirls. Het is vicepresident Joe Biden, de man die pretendeert dat hij van de leg is, maar die feitelijk het land regeert. Hij is de Dick Cheney van Obama. Het was deze Joe Biden die ervoor zorgde dat Barack Obama, zijn president, deze wet ging tekenen.

Dus kies je ‘wat-voor-excuus-had-Obama’-variant!
loesje monsantoDus daar sta je dan; kies je favoriete excuus. Voor het geval dat je gelooft dat Barack Obama slechts in de verte connecties heeft met Monsanto, dan vergis je je droevig. Hier is het bewijs dat ik de afgelopen maanden heb opgestapeld en dat ik her en der al heb gepubliceerd:

Tijdens zijn 2008 campagne om president van de VS te worden, liet hij doorschemeren dat het op de hoogte was van het GMO-dossier. Hij maakte daarmee behoorlijk indruk op een aantal anti-GMO-acitvisten. Zij dachten dat Obama, wanneer hij eenmaal in het Witte Huis zou komen, naar hun zorgen zou luisteren en aldus zou gaan handelen. En deze activisten waren niet alleen theeblaadjes aan het lezen, want Obama liet zich tijdens zijn campagne ook in deze zin uit: “Laat mensen wéten wanneer hun voedsel genetisch gemanipuleerd is. Want Amerikanen hebben het recht te weten wat ze kopen”.

Het benadrukken van het verschil in GMO en niet-GMO producten was zeker een indicatie dat Obama besefte dat het belangrijk was om een lijn in het zand te trekken. Dit in tegenstelling tot de overheidsinstellingen FDA (waren- en voedselautoriteit in de VS) en de USDA (Ministerie van Landbouw). Daar bovenop beloofde Obama ook nog eens dat er een tijdperk aan zat te komen, als hij tot president zou worden gekozen, van een ’transparante overheid’… Hij was daarin kraakhelder en sprak over de de nieuwe aanpak van zijn regering, die niet meer ‘op de oude wijze’ zou gaan regeren. Hij zou ‘uiting gaan geven aan de behoeften van de Amerikaanse burger’. En toen kwam de realiteit..! Maar eerst nog maar eens de belofte terugkijken..!
X

X

Ná de verkiezingen, en tijdens zijn eerste termijn als president, bleek dat mensen, die bezig waren met wetsontwerpen om voedsel verplicht te laten labelen, dat afkomstig is van GMO-gewassen, om aldus mensen te waarschuwen voor de enorme gevaren ervan, zich dood schrokken. Zij zagen als eerste dat Obama had toegehapt en op zijn schreden terugkeerde.. Het bleek dat Obama allerlei sleutelposten in het Witte Huis en in zijn regering toespeelde aan oud-Monsanto-medewerkers.

En dat ook op federale posities, die van oudsher een essentiële rol spelen in voedselpolitiek, namelijk.. de FDA en de USDA. Eén van hen is de voormalig directeur van het Monsanto Danforth Center’, Roger Beachy. Hij kreeg op het Ministerie van Landbouw de positie van directeur van het ‘Nationaal Instituut van Voedsel en Landbouw’..

benoeming Monsanto VP als FDA adviseurEn dan is er de vice-directeur van de FDA, de nieuwe tsaar, die verantwoordelijk is voor, voedselveiligheidszaken. Het is de prins-van-het-duister, Michael Taylor. (zie foto hiernaast) En raad het eens.. Voormalig vice-president van publieke relaties bij.. Monsanto! Het was Taylor die ervoor zorgde bij Monsanto, dat het omstreden groeihormoon ‘Bovine’ werd goedgekeurd door de FDA..! (HIER) De trots waarmee Obama deze Taylor presenteert, komt nu ineens in een heel ander daglicht te staan..

Maar we zijn er nog niet.. Nog láááng niet.. Bijvoorbeeld de commissaris van USDA, het Ministerie van Landbouw, oud-gouverneur van Iowa, de landbouwstaat, Tom Vilsack. Vilsack was de man die een nationale adviesgroep had opgezet, die de illustere naam kreeg: ’the Governors’ Biotechnology Partnership’. Zeg maar zoiets als in Nederland: ‘Het Biotech-partnership van Commissarissen der Koningin’. Hij was het ook die in dat kader een eerst prijs kreeg uitgereikt door dit ‘partnership’. Een prijs gesponsord door de ‘Biotechnology Industry Organization’, een organisatie waar Monsanto natuurlijk een hoofdrol in speelt.

De nieuwe Handelsvertegenwoordiger voor Landbouw- en handel, de persoon die GMO-zaden en -oogsten voor export diende klaar te stomen, werd Islam Siddiqui. En inderdaad, hij was een voormalig medewerker van Monsanto. Hij was namelijk lobbyist.

Als nieuwe adviseur voor het Ministerie (USDA), werd Ramona Romero aangesteld. Hij was kort daarvoor nog bedrijfsadviseur geweest voor een andere biotech-gigant, DuPont.

Als het nieuwe hoofd van de officiële ontwikkelingsorganisatie ‘USAID’ (US Agency for International Development) kunnen we je Rajiv Shah voorstellen. Hij had kort daarvoor nog in een sleutelpositie gewerkt bij de ‘Bill en Melinda Gates Foundation’. Zoals je wellicht weet is dat een organisatie, die grote fondsen schenkt aan de research en development van de GMO-industrie.

19 maart 2009: Michelle Obama laat een grote groenten-tuin aanleggen achter het Witte Huis met genoeg biologische groenten voor het hele personeel! September 2009: Michelle Obama (rode overhemd) in de tuin van het Witte Huis met schoolkinderen. Is het naïviteit of een bewuste cover-up.. PR-verhaaltjes voor het slapen gaan.. Hoe valt haar gedrag anders met dat van haar echtgenoot te rijmen.. 'Yes, we can'..??
19 maart 2009: Michelle Obama laat een grote groentetuin aanleggen achter het Witte Huis met genoeg biologische groenten voor het hele personeel! Hier staat ze daar op de foto met schoolkinderen. Het goede voorbeeld, toch? Is het naïviteit of een bewuste cover-up..? PR-verhaaltjes? Hoe valt haar gedrag anders met dat van haar echtgenoot te rijmen.. ‘Yes, we can’..??

En natuurlijk hebben we daar Obama’s minister van Buitenlandse Zaken, Hillary Clinton, ooit werkzaam bij het advocatenkantoor ‘Rose law firm’. En dit bedrijf was een van de eerste juridische adviseurs van Monsanto..!

Vervolgens bleek dat Obama Elena Kagan had genomineerd als superrechter in het ‘US Supreme Court’, zeg maar de Hoge Raad van de VS.. En het was Kagan, die daarvoor nog, als federaal procureur generaal, het had opgenomen vóór Monsanto in een rechtszaak van ‘Monsanto vs. Geertson’. Een rechtszaak die ging over de rechten van zaden die voor de Hoge Raad werd uitgevochten.

De kaarten bleken geschud..! Obama heeft gewoon geen ‘eerlijke fouten’ gemaakt..! Obama is gewoon nalatig gebleken in het juist uitoefenen van overzicht in wie hij op welke posities in zijn regering plaatste.. Het was geen geval van een aanval korte-termijn-geheugenverlies. Hij was landje-pik aan het spelen, en dat op instigatie van Monsanto en andere GMO-industriële giganten. Maar laten we nu eens kijken wat al deze mensen voor elkaar hebben gekregen voor hun ECHTE bazen..! Dit zijn de GMO-gewassen die door de open-deur van het Obama-GMO-presidentschap zijn gewandeld:

Monsanto GMO alfalfa.

Monsanto GMO suikerbieten.

Monsanto GMO Bt sojabonen.

En binnenkort in dit theater:
Monsanto’s GMO zoete maïs.

Syngenta GMO maïs voor ethanol.

Syngenta GMO gestapelde maïs. (waarop meerdere ’technieken’ zijn toegepast).

Pioneer GMO sojabonen.

Syngenta GMO Bt katoen.

Bayer GMO katoen.

ATryn, een anti-klonter-middel, gemaakt uit de melk van transgene geiten.

Een GMO papaya-soort.

En binnenkort ook in dit theater: genetisch gemanipuleerde zalm en appelen..

Is het naïviteit die Bill Gates tentoon spreidt of doortrapte leepheid. Denkt hij de elite te helpen met hun droom om de wereldbevolking te decimeren..?
Is het naïviteit die Bill Gates aan de dag legt? Of doortrapte leepheid. Denkt hij de elite te helpen met hun droom om de wereldbevolking te decimeren..? Zoals hij zich al eens versprak in een presentatie over ‘vaccins’.. (klik voor link)

Is het geen uitzonderlijke parade van GMO-voedsel? Het maakt van Barack Obama feitelijk de meest GMO-toegewijde politicus in de historie van de VS. En let wel: je krijgt deze positie niet zomaar; daar is overzicht voor nodig, en foutloos werk afleveren.. Het blijkt gewoon dat Obama al die tijd, een ‘mol’ was, in dienst van Monsanto, de biotechnologie, de GMOs, en de drijvende kracht achter de ‘corporate control’ van de toekomst van de landbouw in de VS en wellicht ver daar buiten!  En vanuit dit perspectief zijn de inspanningen van Michelle Obama in haar campagnes voor tuintjes en schoon, biologisch en voedingsrijk voedsel, niets meer dan een afleiding..!  Een schutblad van al het obscure dat haar man feitelijk aan het uitspoken was..!

En is het toevallig dat twee van de krachtigste supporters van Obama, Bill Gates en George Soros, respectievelijk 900,000 en 500,000 Monsanto-aandelen kochten in 2010? Obama was toen al alles bij elkaar aan het liegen. Hij was en is nog steeds: Monsanto’s man in Washington.. Voor die mensen die vechten voor GMO-labeling, en tegen het decimeren van voedselvariëteiten en de verwoesting van de menselijke gezondheid, maar die nog steeds geloven in het ‘lichtbaken dat Barack Obama’ heet, kan ik maar één ding zeggen:

WORDT WAKKER!

Bronnen:

monsanto labelingredgreenandblue.org/monsanto-employees-in-the-halls-of-government-part-2

redgreenandblue.org/monsanto-employees-in-the-halls-of-government

motherjones.com/fda-labeling-gmo-genetically-modified-foods

fooddemocracynow.org/update-obama-goes-rogue-gmos-tell-him-say-no-monsa

foodandwaterwatch.org/food/genetically-engineered-foods

news.yahoo.com/not-altruistic-truth-behind-obamas-global-food-security

Jon Rappoport, is auteur van 2 spraakmakende boeken:  ‘THE MATRIX REVEALED’ en ‘EXIT FROM THE MATRIX’. Hij was kandidaat voor het US Congres en kandidaat voor de Pulitzerprijs. Werkt al meer dan 30 jaar als onafhankelijk onderzoeksjournalist, schrijft artikelen over politiek, gezondheidszorg voor veel media. Zoals ‘CBS Healthwatch’, ‘LA Weekly’, ‘Spin Magazine’, het Duitse weekblad ‘Stern’ en andere dagbladen en tijdschriften in de VS en Europa. Hij geeft ook seminars en lezingen over globale politiek, gezondheidszorg, logica en de kracht van creativiteit aan publiek over de hele wereld. Op zijn site kun je je opgeven voor de gratis nieuwsbrief.

HR933 monsanto protection act

x

En natuurlijk heeft Monsanto er al voor gezorgd, dat de wetgever, tot in de hoogste regionen gesteund is. Kijk eens waar de draaideur-lobbypolitiek toe in staat is. Een monstrueuze verkrachting van het democratische proces. Een diep manipulatieve verkrachting van jouw vrije keuze om veilig voedsel te eten. Zéker in de VS..

En ook rechters lijken een regelrechte sponsor te hebben in de VS. De naam van die sponsor..? Begint met een 'M' en eindigt met een 'O'..
En ook rechters lijken een regelrechte sponsor te hebben in de VS. De naam van die sponsor..? Begint met een ‘M’ en eindigt met een ‘O’..

23 gedachten over “G-M-O-bama.. Wie had dat gedacht..??

 1. Daarna komt de vrijhandelsovereenkomst tussen Europa en USA.
  Wij weten nu wat wij uit USA binnen krijgen om te eten.
  Wat kunnen wij als Europeanen doen? Onze politici benaderen om de
  vrijhandelsovereenkomst tegen te gaan.
  Gelukkig zijn er veel landen, regio’s en gemeenten in Europa die gentechvrij zijn zoals o.a.Nijmegen. Volgend jaar zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Burgers, probeer jullie gemeenten gentechvrij te maken. In Amsterdam zijn acties van Partij van de Dieren gaande. Wilt u informatie? http://www.gentechvrijvoedsel.nl
  Nederland moet gentechvrij worden. Helpt u??

 2. Peer, ik denk dat het al veel en veel te laat is. Er moet uitgevoerd worden wat in de Guide Stones staat gebeiteld: miniseren van de wereldbevolking! Sorry, maar ik geloof niet dat welke actie ook nog enig zin heeft. Heb je echt nog geloof en vertrouwen in politici. Leuk dat Nijmegen gentechvrij is, maar denk je echt dat de GMO-zaadjes uit andere regio’s Nijmegen zullen passeren en overslaan? Het GMO-kwaad is hier, vooral hier in Nederland, al te diep geworteld. Nederland(se-regering) is een vuilnisbakkenras!

 3. dus RUTTE en SAMSON zijn niet de enigen die hun land en?? het volk veraden .zo ziue geld doet wonderen !!voor de rijken wel te verstaan de armen kunnen maar het beste meteen hun ogen sluiten !

 4. Ik ben oud, en net als vele anderen kan moedeloos worden, als ik de mensen om mij heen zie leven, onbewust leven, weten, en willen niet weten wat ze boven het hoofd hangt, maar ik geef het nog NIET op!!!

 5. Wie had dat gedacht, wat een stupidité om deze vraag te stellen, een van de meest gebruikte huur moordenaars, en hij blijft maar lachen en danspasjes maken, de man moet een diep, heel diep gewortelde minachting hebben voor de mens, en mensheid in het algemeen, een psychopatische lustmoordenaar.

 6. Als dat zo is, dan kun je hem wel bij een satanische sekte indelen!
  Je moet toch een pact met de duivel gesloten hebben, als je zulke instanties een vrijbrief van handelenm geeft?
  Het bereiden van bezine(zgn groene benzine) uit landbouwproducten vind ik op zich al een gotspe.
  Eden helder nadenkend persoon kan op zijn pinken al nagaan, dat dit economisch consequenties geeft.
  Juist multinationals, die zich zowel financieel als in menselijk opzicht niet in de ‘haak’zijn moeten juist ‘gemuilkorfd'(beteugeld) worden.

 7. De nog slapende meerderheid het belangrijkste tegen wapen geeft
  er niet zoveel om allemaal , als je ze er op aanspreekt dan antwoorden ze ,”jij bent gek man…
  Welk belang zullen zij erbij hebben dat wij ongezonder worden”
  Ik “allerlei financieel belang en gewin …”
  Hen die ik aanspreek :
  “Je moet niet zoveel op die rare sites kijken , en in al die conspirancy theorie gasten geloven “, kwibus…..
  “Je kan er toch niks aan veranderen ”
  Ik weer : “Jawel hoor wij zijn de consumenten”
  Hen : Ja, ja ….
  WAKKERRR WORRDEN !!!

  1. Jasper: jij bent niet gek man! Enneh, je bent met meerdere “gekken” dus niet alleen ;).

 8. Als je denkt het ergste gehad te hebben, kan het altijd nog erger.
  En Oprah dacht nog wel dat Obama zo’n ‘goeie’ was voor Amerika’s volk.
  Maar wie het ook is of wordt, de illuminati zullen hun uiterste best doen om iedereen aan hun kant te krijgen, ze zijn als een kankergezwel dat niet in de gaten heeft, dat als de bevolking uitsterft, ze zelf meegaan…
  En iedereen is te koop als jij en je gezin/familie gechanteerd wordt met op z’n minst de dood. Of er moet een geheim overleg zijn met intergalactische grootheden

 9. Het Center of disease control in Amerika ontkent officieel het bestaan van de ziekte Morgellons.
  Een oorzaak van Morgellons zou bio-technologie kunnen zijn.
  Vandaar de plaatsing hier onder dit artikel.

  http://www.youtube.com/watch?v=YkWMKZmwYGk

  Lees even de volgende Nederlandstalige site’s met duidelijke beeldmateriaal en oordeel zelf.
  http://www.grenswetenschap.nl/blogbib.asp?bib=4

  http://diamental.nl/images-linsky/morgellons-gevolg-van-nanotechnologie/morgellons-gevolg-van-nanotechnologie-chemtrails-of-katoen6f24.html

  http://www.argusoog.org/mysterieuze-morgellon-ziekte-mogelijk-gevolg-van-biotechnologie/

 10. Om even wat dichter bij huis te blijven, het ongelovelijke onfatsoenlijke gedrag van onze gecorumpeerde overheids dienaren, , tegen over iemand als of hij de gene is, die met de regelmaat van de klok kinderen laat afslachten met zijn Drones, of overal oorlog sticht, en mensen ombrengt.

  Dit is toch wel werkelijk de echte en enige brain fuck, gebracht door het zionistische geweld, hoe brutaal kun je zijn.

 11. Ik weet soms echt niet meer wat ik er van moet denken. Soms als ik reportages als dit lees denk ik: Het bewijs ligt voor het oprapen en is ondiscussieerbaar. Toch werpt mijn gezonde verstand me iedere keer weer terug in stramienen van goed gebruik en kan ik niks anders doen dan simpelweg in dit systeem meegaan en de feiten naast me neerleggen.

  1. Dit komt waarschijnlijk om dat we allemaal ons in een stramien voort bewegen, het is een patroon, wat we zelf bepaald hebben, en nu niet meer zo eenvoudig uit kunnen bevrijden, en dat weten ze.

   Wat te denken van al die radeloze mensen die hun schulden niet meer kunnen aflossen, wat te doen ?

  2. Maar Luuk, activisme hoeft niet altijd groots en meeslepend. Op allerlei niveau’s kun je iets doen.

   Teken de petitie om te beginnen; 30 seconden werk
   http://www.avaaz.org/nl/monsanto_vs_mother_earth_rb/?fhCTObb&pv=66

   geef ‘m door aan anderen: 1 minuut werk

   Je kunt dit artikel aankaarten als post onder een krantenartikel:
   5 minuten.

   Je kunt ook meelopen op 25 mei met de wereldwijde actie tegen Monsanto. Nederland doet dat in wageningen om 14.00 uur. 1/2 dag werk.
   http://www.kritischemassa.nl/vervoer/163-agenda/2136-march-against-monsanto-25-mei-amsterdam.html

 12. Onze kinderen zijn liever een ‘watje’ dan ‘ziek, zwak en misselijk’ (of dood…). Opvallend is verder dat ze niet gevaccineerd zijn en daardoor JUIST kerngezond!!! De vorige Pr-firma die de propaganda van het het RIVM produceerde, heette ‘Combat’, maar blijkbaar kan het nog duidelijker: “De gevaccineerde kat in het nauw maakt nu zulke gekke sprongen, dat iedereen ineens door heeft dat er een kat in de ruimte was”. Stop de watjes maar in uw oren, dan hoeft u de leugens niet langer meer aan te horen…

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=4454%3Aik-ben-geen-watje&catid=17%3Agezondheid&Itemid=30

  1. Dank! Tja, helaas was dit te verwachten…Autoimmuunziekten en latente toestanden die juist door het vaccin manifest worden, zoals ik al voorspelde in 2008/9 in mijn artikelen.

   Alleen al de effecten van het adjuvant (de ‘hulpstof’ om het immuunsysteem ‘hondsdol’ te maken) squaleen zou dit al kunnen verklaren (zie ook boek ‘Vaccine A’ van Matsumoto).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.