Advertentie

MH17: Tekende Rutte geheimhoudingsverklaring..?!!


Parool MH17 crashTja, het was dus weliswaar muisstil, maar er werd achter de schermen wel degelijk hard gewerkt in de zaak rondom het achterhalen van de oorzaken van de MH17-ramp. Namelijk hoe de voorlopige onderzoeksresultaten te verkopen aan het publiek, en vooral aan de nabestaanden van de slachtoffers van deze misdadige daad. Wat velen inmiddels te ore is gekomen, en waar opnieuw de MSM in Nederland over zwijgt als het graf, is een overeenkomst, die getekend zou zijn door bij de ramp betrokken landen, dat de RESULTATEN VAN HET ONDERZOEK GEHEIM ZULLEN BLIJVEN…!

Inmiddels zijn de beide black-box-recorders van de Boeing 777 al lang uitgelezen, maar daar horen we niets over. Anders dan ‘dat de resultaten zullen worden meegenomen in het definitieve onderzoeksrapport’..  En, zo meldt de website van de ‘Onderzoeksraad voor Veiligheid’: ‘Het kan nog wel even duren voordat de resultaten bekend zijn’…! (‘Geruime tijd vergen’…) Zie hiernaast voor het bericht op de site van deze Onderzoeksraad..

Is onderzoeker Wim van der Weegen, die hier in het Parool wordt geciteerd, nu helemaal in de war, als hij vertelt, dat de eerste gedegen conclusies van het voorlopige onderzoek naar de oorzaken van het neerhalen van de de MH17 klip en klaar zijn? En dat er ‘binnen veel kortere tijd dan werd gedacht’ resultaten gepresenteerd zouden kunnen worden..? ZONDER DAT HET NODIG IS OM DE CRASHSITE TE BEZOEKEN..!!

Wat speelt hier anders, dan dat onderzoeker Wim van der Weegen is teruggefloten door hogere echalons..? Natuurlijk had Van der Weegen duidelijkheid, na het beluisteren van de cockpit-voice-recorders, die licht beschadigd waren, maar simpel af te luisteren zijn geweest..

Is het niet de taak van elke journalist deze Onderzoeksraad het vuur aan de schenen te leggen, om het naadje van deze kous te weten te komen..?? Of zijn wij van de alternatieve media nu zo dom..? Met het bekend worden van de informatie rondom het artikel hieronder, namelijk dat er een geheimhoudingsverdrag getekend zou zijn, staat de informatie die op 29 juli door de Onderzoeksraad voor de Veiligheid (OVV) werd vrijgegeven, wel in een heel bizar daglicht..!

Of om het in simpele mensentaal te vertellen: Wim van der Weegen en zijn team, hebben snel duidelijkheid gekregen over de oorzaak van de crash. Die wilden ze snel bekend maken, ZONDER DAT ZE HET WRAK GEZIEN ZOUDEN MOETEN HEBBEN.
Wanneer een BUK-raket het passagiersvliegtuig, de MH17, plotseling en in een flits, geraakt zou hebben, dan zouden er -laten we wel wezen- geen duidelijke gegevens zijn opgenomen op de cockpit-voicerecorders, die zo snel duidelijkheid zouden geven aan de OVV, om haar conclusie te trekken, ‘binnen korte tijd‘…!

En als deze Wim van der Weegen dan ook nog vertelt, dat het bekijken van het vliegtuigwrak alleen maar goed zou zijn voor een ‘verificatie’ van de conclusies, dan lijkt een aanslag met luchtdoelraketten vanuit een gevechtsvliegtuig en het daarna neerhalen via zwaar mitrailleurvuur door dezelfde jagers, een veel aannemenlijker conclusie, dan de BUK-raketoptie, waarbij wel degelijk het wrak onderzocht dient te worden, om een explosie door een lekker brandstoftank etc. volledig uit te sluiten..!

Kennelijk hebben de piloten van de MH17 melding gemaakt van de aanval door de gevechtstoestellen van de Oekraïense luchtmacht..! En laten we welwezen, deze informatie komt EXACT overeen met de oogggetuigenverslagen van de dorpelingen in oost-Oekraïne, die jagers bij de MH17-Boeing hebben gezien (HIER) EN HET OOGGETUIGEVERSLAG van verkeersleider Carlos (HIER)

* * *

x

x

MH17: Tekende Nederland geheimhoudingsverklaring…???!!

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

Geruchten en berichten op het internet worden steeds sterker, dat Nederland een geheimhoudingsverklaring getekend zou hebben, rondom de feiten van de MH17-crash.. Als dat waar is, worden we als Nederlandse volk en indirect als wereldbevolking een ‘vuile streek’ geleverd.. Op 8 augustus al, zou deze overeenkomst zijn getekend, tussen Nederland, Oekraïne, Australië en België.. Het zou dan gaan over een zogenaamde ‘non-disclosure agreement’ die eruit zou bestaan, dat geen van deze landen data openbaar mag maken, die verkregen zijn tijdens het onderzoek naar de oorzaken van de crash van de Malaysian Airlines Boeing 777, vluchtnummer MH17.

De hele wereld zo op haar hoede moeten zijn, voor het vieze spelletje dat gespeeld zou KUNNEN zijn. De geschiedenis toont aan, dat dit geen kletsverhaal is, maar een UITERST REËLE OPTIE..!
De hele wereld zo op haar hoede moeten zijn, voor de vieze spelletje die gespeeld worden. De geschiedenis leert ons, dat keer op keer deze ‘methode’ gebruikt wordt om via een 180-graden operatie, voor elkaar te krijgen, wat anders onmogelijk zou zijn, of politiek zelfs volledig onhaalbaar..! Het toedekken van een dergelijke valse-vlag-operatie, kan -zoals kennelijk nu met de crash van de MH17 gebeurd- een wirwar van leugens en een netwerk van bedrog opleveren..

Dit zou zijn bevestigd in Kiev, waar een briefing gegeven zou zijn door het bureau van HoofdOfficier, generaal Yuri Boychenko. In zijn woorden betekent deze overeenkomst, dat de resultaten van het MH17-onderzoek zullen worden gepubliceerd, wanneer deze volledig zijn EN INDIEN ER CONSENSUS BEREIKT WORDT, TUSSEN ALLE PARTIJEN DIE DE OVEREENKOMST GETEKEND HEBBEN..! Maar het meest heftige is het kennelijk afgesproken VETO-recht..!
Maar het allerbelangrijkste lijkt de overeengekomen voorwaarde in de onderlinge, getekende afspraak te zijn, die bepaald: DAT ALLE ONDERGETEKENDEN HET RECHT HEBBEN PUBLICATIE VAN DE ONDERZOEKSRESULTATEN TEGEN TE HOUDEN, VIA EEN VETO, ZONDER DAT DEZE PARTIJEN DAAROVER UITLEG VERSCHULDIGD ZIJN..!

Volgend op het ondertekenen van het akkoord tussen genoemde landen, werd ook door de ‘Verkhovna Rada’ van Oekraïne het akkoord geratificeerd en werd vervolgens toestemming gegeven aan Maleisische onderzoekers, nadat Maleisië mogelijk ook getekend heeft, om deel te nemen aan het onderzoek naar de toedracht van de ramp. Volgens internationale experts kan het onderzoek van het wrak van de Boeing 777 nog enkele weken in beslag nemen.

De tweede fase van het onderzoek zal betrekking hebben op de stoffelijke resten van de slachtoffers van de MH17-crash. Het is vooralsnog dus duidelijk dat de resultaten van het MH17-onderzoek ‘classified’ – topgeheim zullen zijn en dat het uiteindelijke onderzoek NIET ZAL WORDEN VRIJGEGEVEN..!! Of -zoals dat te doen gebruikelijk is- pas over tientallen jaren, als de politieke relevantie van deze ramp haar belang heeft verloren..

En je hoeft natuurlijk geen raketgeleerde te zijn, wanneer je 1 + 1 gaat optellen.. De conclusie is simpel: de voorlopige onderzoeksresultaten hebben aangetoond dat Rusland en/of de separatisten volledig onschuldig zijn aan het neerhalen van de MH17 en de doodslag op bijna 300 medemensen.

Kijk hier voor de bron van het bericht in een Russische krant. En jawel, dat kan een fake-bericht zjin, net zoals de main-stream-media in Nederland het ook té vaak worst zal wezen, of ze ook maar één gebaar maken richting het midden. En daarbij vooral Poetin wensen af te schilderen als boze geest, boven de primaire taak van de media om ONAFHANKELIJK nieuws te verzorgen…! Want hoe kun je een neutraal oordeel vellen, neutraal nieuws verzorgen, als je vol zit met voor-oordelen..?!

De consequenties voor Rutte en zijn kabinet..
Die zijn natuurlijk heel simpel, als dit verhaal op waarheid berust.. Of Rutte gaat met de billen bloot en vertelt wat, waar, hoe en waarom van deze overeenkomst.. Of hij komt met een fake-verhaal, een fake-onderzoeksresultaat, dat wel degelijk Poetin en/of de pro-Russische separatisten de schuld van deze ramp in de schoenen schuift. Maar goed, hoe dan ook, als dit contract werkelijk zo is getekend, betekent het in ieder geval dat Rutte keiharde leugens moet gaan vertellen. Een grote schande en disrespect natuurlijk voor de nabestaanden van de slachtoffers van de MH17-ramp..

Mark Rutte de belofte

Alles in het teken van NATO-alliantie als VS-schoothondjes…??
Het zijn natuurlijk allemaal VS-bondgenoten, de landen die bij het onderzoek betrokken zijn. En sinds de omwenteling, de pro-VS/Westerse omwenteling in Oekraïne, dient Europa kennelijk in de pas te lopen met het ‘beleid van de VS’.. Maar Oekraïne is in het geval van de MH17-ramp niet alleen een eerste verdachte van het neerschieten van de Boeing 777, maar is op dit moment bezig met het voorbereiden van een ‘etnische schoonmaak‘ onder de pro-Russische bevolking in het oosten en zuidoosten van Oekraïne. En het is natuurlijk duidelijk, dat wanneer Oekraïne bij deze overeenkomst tot geheimhouding betrokken is, er NOOIT een contra-Oekraïne rapport zal verschijnen..!

Anders Fogh Rasmussen, de baas van de NATO, was kennelijk liever gisteren dan vandaag Rusland naar de hals gevlogen, rondom de ramp met de MH17.. Agressieve woorden gebaseerd op... Loze bewijslast en het 'meehuilen met de wolven in het bos'.
NATO-baas Anders Fogh Rasmussen was kennelijk liever gisteren dan vandaag Rusland naar de hals gevlogen, rondom de ramp met de MH17.. Agressieve woorden gebaseerd op… loze bewijslast en het ‘meehuilen met de wolven in het bos’. Vooral de VS dus..

Op 12 Augustus verscheen een bericht met dezelfde strekking als in het Russische dagblad, maar dan in een PRO-OEKRAÏENSE nieuws-site, namelijk gordonua.com,Het blijkt dat deze site, ook weer de Russische bron citeert, zonder kennelijk verder te checken.. Kennelijk beseffen de nieuwsmakers van deze site nog niet, wat ze hun regering ‘aandoen’, door dit nieuws als ‘hot’ te presenteren.. En tot 23 Augustus bleef verder nieuws over dit mogelijke onderlinge ‘contract’ uit, behalve dat enkele kleine, ook weer PRO-OEKRAÏENSE nieuwsmedia het nieuws brachten als ‘goed nieuws’.. En ook die media waren weer pro-Obama-pro-Oekraïense-overheids-media. Alleen wil het kennelijk, zoals bij het valse-YouTube-filmpje, niet lukken, mee te spelen met de professionele valsspelers in het bos..!

Wordt dit de grootste moordzaak-cover-up..??
Stel je voor een moordzaak, waarbij 298 onschuldige slachtoffers geteld worden. En er zijn slechts 3 verdachten: Oekraïne, Rusland en de pro-Russische rebellen. En stel je voor dat 1 van de 3 verdachten een vetorecht krijgt, die het officieel bekend maken van de ware toedracht van de moordpartij op bijna 300 onschuldigen, kan blokkeren. En precies DAT is er nu kennelijk gebeurd; Oekraïne kan zich als mogelijk dader volledig veilig achten, achter de muren van deze overeenkomst.  Wanneer er dan tóch publiekelijk een dader dient te worden aangewezen, dan zal dit Rusland en/of de separatisten zijn. Of er komt geen uitslag van het onderzoek, wanneer Oekraïne de dader blijkt te zijn, uit de officiële onderzoeksresultaten..

 * * *

onderzoek crash

 

 

268 gedachten over “MH17: Tekende Rutte geheimhoudingsverklaring..?!!

 1. Als Rutte ook ondertekend heeft en inderdaad geen bericht over het ware gebeurde naar buiten brengt,dan heeft hij niet alleen tegen de nabestaanden gelogen,maar ook tegen alle mensen die met de slachtoffers en de nabestaanden meeleven(zie de belangstelling tijdens de rouwstoeten).
  En als er geen informatie naar buiten mag komen over wat er rondom vlucht mh 17 is gebeurd,dan is deze overeenkomst nu al geschonden,want gisteren werd bekend gemaakt dat de seperatisten onderzoek op de rampplek ernstig hadden bemoeilijkt,en voorkomen hadden dat met kranen zware vliegtuigdelen werden weggehaald,of is het een eenzijdig zwijgen?
  Daarbij komt dat de seperatisten(en daar is bewijs genoeg van)alleen maar hulp hebben gegeven,denk hierbij maar aan het bergingswerk wat deze mensen hebben gedaan.
  Daarbij komt nog dat Porosjenko wil gaan zuiveren(dat waren zijn eigen woorden op tv)door aanhang van de vorige president weg te sturen en zogenaamde vervroegde verkiezingen uit te schrijven(waarvan natuurlijk allang bekend is wie dat zijn,namelijk westers gezinden)en zo de weg vrij maakt voor etnische zuiveringen(moord dus).
  Ik hoop wel dat Rutte beseft dat als dit zo is hij zichzelf schuldig maakt aan moord,hiervoor kan hij niet vervolgd worden wegens onschendbaarheid,maar wel als er foltering bij komt kijken.

  1. Het werd bekend gemaakt door RTL-nieuws, dat vanaf het begin bijzonder opvallende, maar vooral éénrichtingsnieuws verspreidde.. Telegraaf was er niets bij imo.

  2. Vanmorgen lieten ze in de ondertiteling nog lezen dat Porosjenko het woord zuiveren gebruikte,dit is ondertussen geschrapt.

  1. Dus als ik het goed begrijp willen ze schaliegas gaan importeren naar oa nederland door de leidingen die tot voor kort gebruikt werden voor russisch gas,dat zou betekenen dat de heren hebben wat ze wilden en dat verklaart ook de sancties tegen Rusland zonder bewijs.

  2. Monika,

   Heel interessante informatie. Dank. Wees niet gierig en maak het openbaar. De nabestaanden hebben verdiend de waarheid te kennen, naar mijn mening. Ook jouw mening?

   Veel dank!

 2. laat iedereen dit delen op facebook en eisen voor de mensen ovverleden en hun nabestaanden dat hier openheid van zaken komt ,en wanneer gooien we die wolven in schaapskleren nu eens eindelijk uit de politiek ,dit is geen democratie waarin we leven ,maar we woorden als vuil gebruikt door handjevol leugenaars en machts misbruikers al gedurende laattstte 20 jaar genoeg is genoeg ,mensen sta op voor de vrijheid !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Arnold, het ziet er wel erna uit….bende!
   Joris, graag gedaan…dank aan milieudefensie. En idd de nabestaanden hebben dat zeer zeker verdiend!

 3. Ach wat maakt het allemaal uit, in the big picture staat het duidelijk, Oekraine wordt een zuster staat van Israel, het Europese Israel is geboren, de macht ligt bij de Joden, in Wasighton is het het zelfde, Israel kan meer als 1000 moeders en kinderen vermoorden, het zelfde in de Oost Oekraine, geen woord van protest, ze zetten de hele wereld in vuur en vlam, we worden geregeerd door psycho’s met hun handlangers, het gaat om het grote geheel de werkelijke waarheid achter dit alles, en jammer voor ieder één, maar zonder bloed vergieten komen we niet van dit/dat kwaad af.

  1. Ik snap niet dat je dan überhaupt nog reageert, ouwe ZUURkous..! Ach wat maaaaaaaaaaaaaakt het allemaal uit.. Mijn hemel Jenne, ga lekker bij ‘OPZIJ’ bloggen..!

  2. GUIDO.J, als mijn geschrijf je niet bevalt geef ik je zonder meer toestemming om het weg te halen, je bent bijna net zo erg als de censuur op de VK, helaas kan ik in dit laatste geval je niet het plezier doen op Nu.JIJ te schrijven, is echt onder mijn stand, toch vriendelijke groet Jenne.

  3. Volgens mij Jenne.. Is het niet ‘Jij bent net zo erg’.. maar ‘Ik vind dat je net zo erg bent’.. 2 Woordjes, de essentie van je bestaan. En energetisch een WERELD van verschil. Vergeten..? Op jouw leeftijd en met jouw ervaring..? Kom op zeg.

  4. Beste GUIDO.J,

   ” Je bent bijna net zo erg als de censuur op de VK ” in wezen is dit natuurlijk niet waar je bent een stuk menselijker en ook meer persoonlijk.
   Ik begrijp jouw streven 100% meer Schrijvers op de WTK site, er hoeft geen conclusie te ontstaan, je verwijst ons altijd naar de CHAT, politieke onderwerpen smeken om een eind conclusie, pseudo wetenschappelijk niet echt nodig, daar leer je van elkaar.
   En wat mijn leeftijd hier mee te maken heeft weet ik niet, maar goed, we zijn beiden goedmoedige mensen, dus bij deze vriendelijke groet mijn beste Guido.

 4. Ik weet niet hoe het komt, maar Trouw heeft het behaagd mijn post over de kamervragen te plaatsen: http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/3724904/2014/08/26/Topoverleg-over-Oekraine-in-Minsk.dhtml

  “Als hierbij een deel van de kamervragen van Angelien Eijsink van de PvdA dd 15 augustus 2014 beantwoord wordt, is er kans op vooruitgang! . . o.a.: vraag 7 d. . Is het juist dat gesprekken tussen de piloten in het vliegtuig en de verkeerstoren in beslag zijn genomen door de Oekraïense autoriteiten of zijn deze beschikbaar gesteld aan het onderzoeksteam? . . . http://tinyurl.com/q9ovc22 . nr. kamervragen: 2014Z14098″

  Wie weet zijn er nog meer mensen die daarop willen wijzen en/of zelf over bovenstaande artikel ook eens de MSM zouden willen horen…

  1. Goed hoor Joris, iedereen die dit leest:
   DIT IS DE ENIGE WEG..
   Gewoon via opstaan, mail sturen, volksvertegenwoordiging waarschuwen, vragen stellen, informatie aanreiken (in liefde ipv boosheid/haat) etc. etc.
   En last but not least, voel hoe je je actief betrokken voelt bij verbetering..!
   Ik maak bijvoorbeeld dan weer een website.. hahaha.. 🙄

  2. Top Joris, de aanhouder wint!

   Men moet het gewoon doen , we kunnen dit omdraaien, ik mail me suf richting tweede kamer.
   Het lijkt alsof mensen dit niet meer durven, maar wij betalen ze hoor!
   Ze zitten er voor ons, mogen ze ook onze vragen beantwoorden, heel simpel.
   En ja dat voelt lekkerder dan toekijken en ergeren.
   🙂
   En tot nu toe krijg ik gewoon bericht terug.En die beantwoord ik dan weer met NOG een vraag 🙂 En dit soort dingen leiden dan tot jawel Kamervragen!
   Dus mailen mensen!

  3. Leve de vooruitgang! Uniek hoor. Ik heb zoveel naar de pollutiek gestuurd maar bijna nooit iets terug, alleen iets van de Partij voor de Dieren en iets wat van SP. Zouden ze wakker worden in slaperig Dern Haag?

  4. @ willie

   als er veel email belletjes rinkelen moeten ze wel he?
   Ga je het weer proberen? Ik hoop van wel.
   Groet!

  5. Eh nou eh,

   wow! Wat goed!
   Dat men niet reageert is in eerste instantie geen probleem.
   Dat ze weten dat iedereen het weet is het eerste doel.

  6. Joris, heb een poging gewaagt op trouw 😉
   Deze mededeling na het posten liet me echt in een lach schieten….haha jaja ‘ze behouden zich het recht’…hoe noemen we dat nou weer…?

   ‘We hebben je reactie goed ontvangen en zullen ze zo snel mogelijk verwerken. De redactie behoudt zich het recht om reacties in te korten en te herformuleren. De redactie is niet verplicht alle reacties te publiceren.’ pffff

  7. Guido.j, 5,1

   DIT IS DE ENIGE WEG.. “” en waar leidt deze weg dan heen “”, En last but not least, voel hoe je je actief betrokken voelt bij verbetering..!
   Ik maak bijvoorbeeld dan weer een website..haHaHa..
   Nou wie neem je nou in de maling ons of je zelf beste Guido.j Weels in Weels, er veranderd niets, helemaal niets, op deze manier! Schrijven tot je een ons weegt.

  8. Jenne,
   Informatie delen en nog eens delen om te beginnen. Wanhoop is wat ze willen, niet aan toegeven.
   Hoe ik ook mijn bedenkingen heb bij Facebook. Wel een ultiem middel om links/informatie uit te wisselen. En natuurlijk zoals oa Joris doet, blijven reageren.
   Hartegroet

  9. Jenne, je zit voor mij zo vast als een huis in je denken.. Sorry hoor, maar probeer eens flexibel te begrijpen wat iemand (ik in dit geval) bedoelt, ipv dat gemekker over ‘de enige weg’ etc. Dus.. Wat ik ermee bedoel dan maar?
   Als we niet per persoon opstaan, geloven dat we er geen sodemieter toe doen allemaal, moet je ook niet hier komen lezen. Doe ajb je ding, waarvoor je verdorie hiervoor naar deze planeet gekomen bent. Als dat voor jou lekker pierewaaien is, prima.
   Maar als we het hebben over het aanpakken van de rotzooi in de wereld, is het ECHT HEEL SIMPEL DE ENIGE WEG..!

   DOE WAT JE KUNT EN LAAT DAT NIET NÁ..!!

   En ga zeker niet lopen mekkeren dat het allemaal tóch niets meer uithaalt. Dit soort pessimistische zwartgalligheid, DAAR gaat de wereld van naar de ratsmedeej.. Dag Jenne, welcome aboard… 🙄

  10. Volgens mij was het even onduidelijk…door the rolling eyes 5.1…maar nu is het ook mij duidelijk Guido, en Jenne zeker ook 😉

  11. In 1988 heeft zich een soortgelijk ongeluk voorgedaan met een passagiersvliegtuig van Iranian airline .

   ” on the 3rd of July 1988, in an incident which echoed horribly in the MH17 disaster, the captain of American warship the USS Vincennes launched two guided missiles to destroy Iran Air Flight 655, an Iranian civilian Airbus carrying 290 passengers and crew to Dubai”.

   England heeft Amerika toen geholpen om de feiten te verdraaien. Het rapport wat lang geheim is gebleven is nu openbaar en lees hier alles over die ramp en vergelijk :

   http://www.vice.com/en_uk/read/secret-papers-reveal-the-uk-helped-america-cover-up-a-plane-shooting-disaster-199

   Als je dit leest dan weet je waarom de MH17 ook in de doofpot moet en de geheimhoudingsverklaring !!!!!!

   Wie gelooft Mark Rutte of Frans Timmermans nog ?

   Wanneer komt er een Internationaal leugen tribunaal ?

  12. Systematically Reconstructing the Shoot-Down of the Malaysian Airliner: The Guilt Is Clear and Damning

   http://www.opednews.com/articles/1/Systematically-Reconstruct-by-Eric-Zuesse-Obama-Administration_Peace_War_President-Barack-Obama-POTUS_Propaganda-140807-371.html

   Hier een belangrijk stuk uit het artikel:

   The Twenty First Century Wire article also noted that, “The BBC reported on July 17th: ‘Ukraine’s SBU security service has confiscated recordings of conversations between Ukrainian air traffic control officers and the crew of the doomed airliner, a source in Kiev has told Interfax news agency.’” (That’s time-stamped at the BBC site as “15:29″ on the 17th.) That is damning; it proves the Ukrainian Government’s complicity. (Why else would they do that?)

   The Twenty First Century Wire article also mentioned that, “On June 4, 2014, Janes Defense reported that Kiev have recently returned to service two other higher performance fighters, including the Su-27 ‘Flanker’ and the MiG-29 ‘Fulcrum’ fighters.” Moreover: “According to IHS Jane’s World Air Forces data, Ukraine still possesses a fleet of 24 Su-24Ms, 36 Su-25s, 45 Su-27s, 20 An-26s and 140 MiG-29s,” but regarding the MIGs, “39 of these were captured” by Russia when Crimea broke away from Ukraine and rejoined Russia, of which it had been a part between 1783 and 1954. Obama and his regime demand that Crimea be returned to Ukraine, which the Crimeans never ever voted to become part of. He supports the Ukrainian Government’s promise to seize it by military means.

   Vandaar dat de Video van BBC van sites worden gehaald of sites worden geblokkeerd.
   Vandaar dat de volgende link zo belangrijk is om aan te tonen hoe men bewijzen vervalst !
   http://www.vice.com/en_uk/read/secret-papers-reveal-the-uk-helped-america-cover-up-a-plane-shooting-disaster-199

   Wie het “onafhankelijk ” onderzoek wil geloven …….. die geloofd alle leugens van regeringen.
   Je kunt je niet langer verschuilen achter de woorden : “Wir haben es nicht gewußt” want er zijn overtuigende bewijzen van de werkelijke toedracht van de MH17.

  13. According to Ukraine, rebels possessed one Buk launcher capable to shoot down airplanes even at the height of 10,000 meters. As for the Buk anti-aircraft system, the Internet says that it is quite a complicated system consisting of four vehicles. So it’s hard to imagine how the launcher itself could “accidentally” lock onto Boeing 777 and shoot it down without guidance and targeting station that detects the target within 150 km.
   A friend of mine, an air defense officer, told me an interesting thing. The Buk launcher hitting range is about 30-40 km. The militaries always use several missile launchers to destroy air targets as at a high altitude and speed (about 900 km/h) an aircraft stays in the hitting area of one launcher just for 4-6 minutes. I also can’t imagine how untrained personnel could acquire a target and hit it. And it is known that most of rebels are workers, miners, metallurgists, who are unlikely to have necessary skills to manage such a complex technique that requires special education and regular training.

   ******** !!!!! At the same time we are aware that the Ukrainian militarymen are skilled enough in such things. In 2001, Ukraine had sad experience downing a civilian aircraft by mistake. Siberia Airlines Flight 1812 from Israel to Russia was shot down over the Black Sea by the Ukrainian ground-to-air missile. Furthermore, it were Ukrainian air defense experts who were shooting down Russian military aircraft in the sky over Georgia in August 2008. And we know exactly that the Ukrainian Buk system was located near the crash site. In any case, Russians showed the satellite images proving it and Ukraine did not refute that.
   However, in my opinion, you need to find out who gains profit to determine who is really guilty. In this case, it’s obvious that Boeing 777 crash brought huge benefits only to the Ukrainian side which sought for global support to reverse an unfavorable military situation in Donbas. Besides, keep in mind that the US was able to persuade the Europeans to introduce new sanctions against Russia only after the disaster.

   http://www.opednews.com/articles/MH-17-crash-mystery-by-Zhuge-Li-Malaysia_Mystery_Russia_USA-140825-804.html

  14. Ik zou best graag willen weten hoeveel nabestaande van de MH17 daadwerkelijk hun overleden familieleden in real hebben mogen en kunnen identificeren?
   Het blijft bij mij maar in mijn hoofd spoken hoe de lichamen enkele uren na de ramp al een geur hadden van een verre staat van ontbinding……hoe is dat mogelijk ?
   Heeft iemand daar een verklaring voor want dit hebben we vaak van getuigen kunnen horen.

  15. Global Res. 21 July 2014: “The Russian military discovered at least one following Ukrainian SU-25 fighter jet gaining height near the Boeing MH17 on the day of the disaster .
   It is repeatedly argued that the SU 25 had a service ceiling of 7,000 meters and thus could not have shot the MH17 down.
   Comment: The manufacturer´s manual gives the service ceiling of SU25s as 7 km. And nevertheless MH 17 was obviously shot down by shells – see below. Kiew has returned 68 fighter aircraft into service:
   On June 4, 2014, Janes Defense reported that Kiev have recently returned to service two other higher performance fighters, including the Su-27 ‘Flanker’ and the MiG-29 ‘Fulcrum’ fighters. Was the observed war plane(s) not of the SU25 type – but Fulcrum or Flanker? The altitude ceiling performance characteristics of all in-service Ukrainian fighters are as follows (see SU25 above):
   Su-27 ‘Flanker’ fighter – Ceiling: 64,000 ft/ 19,000 m
   MiG-29 ‘Fulcrum’ jet – Ceiling: 59,000 ft/ 18,000 m
   Su-24 ‘Fencer’ fighter – Ceiling: 36,000 ft/ 11,000 m, or up to 57,400 ft/ 17,500 m (depending on variations of turbo intake”.

   http://new.euro-med.dk/20140804-expert-and-eye-witnesses-testify-flight-mh17-was-downed-by-air-to-air-shells-not-by-surface-to-air-missiles.php

  16. Beste GUIDO.J, hoeveel van deze progresieve sites zijn er wel niet op de wereld, in alle landen en alle talen, ondanks al onze energie van schrijven en informeren, gaat hun programma gewoon door, het kwaad heeft zo’n groot volume aangenomen, en God alleen weet waarom, en hoe dit is bereikt, is zie dit al decenia lang aan, en ieder wel denk mens met mij, ze hebben schijt aan alle mensen progresief of weldenkend, en dat maakt mij soms verdrietig en beschaamd, om dat we er in wezen niets aan doen, mijn vader ging nog ten strijde tegen Franco, maar ik zou net zo goed, net als jij trouwens niet kunnen/hoeven zijn!
   Ken je Don Quichotto de la Mancha, zo voel ik mij !
   Groet Jenne

  17. GUIDO.J, 5.9

   Wat weet jij nou van mijn levens wandel, als ik niet zo’n goedmoedig niet te verwisselen met deemoedigheid, en vergevens gezind mens zou zijn zou ik me beledigd kunnen voelen, pierewaaien, ja ik leef graag en intens, maar dat is geen pierewaaien beste GUIDO,

   “”Het aan pakken van de rotzooi de enige weg””, nou ze staan te trillen op hun benen als WTK onder ogen krijgen!!!

   Verder mekker ik niet, en ben ook niet zwartgallig, ben soms heel droefig bij het vermoorden van 1300 onschuldige mensen, en ook bij de foto’s van de Oekraine, waar mensen dagelijks worden vermoord.

   “”En doe wat je kunt en laat dit niet na””, nou mijn beste GUIDO misschien doe ik dit al langer als dat jij oud bent, ik ben een bewust levend mens, leef met mijn kinderen en kleinkinderen en bijna achter-achter Klein kinderen, en van daar mijn bezorgtheid, over deze wereld, Groet Jenne

  18. AnnaII, 5,8

   Als volgens de geschiedenis protesteren op een beschaafde wijze niets helpt, verwordt dit tot een klaagzang, klaagmuur zo je wilt,
   volgens mij is het min of meer je Eigen gemoed ontlasten, van je zorgen, gedeelte smart is halve smart mijn beste Anna, hier mee wil ik niet de WTK site van zijn luister ontdoen, want uiteindelijk zijn we hier onder mekaar, en dat is het sterke punt van WTK, groet Jenne

 5. Nog even dit over de MH 370

  Missing MH370: CIA ‘Withholding Information About Flight Disappearance’ says Former Malaysia PM Mahathir Mohamad
  http://www.globalresearch.ca/missing-mh370-cia-withholding-information-about-flight-disappearance-says-ex-malaysia-pm-mahathir-mohamad/5395111

  De oplossing van de aanslag op de MH 17 zal wel in de zelfde trant tegengewerkt worden.

  MH17 Downing: CIA Analysts Won’t Support White House Claims of Russian Culpability
  http://www.globalresearch.ca/mh17-downing-cia-analysts-wont-support-white-house-claims-of-russian-culpability/5397090

  1. afgelopen vrijdag kon zelfs de NOS niet meer om die kamervragen heen: http://nos.nl/artikel/689519-kamer-tientallen-vragen-mh17.html

   zelfs de geheimhouding wordt er besproken: Geheimhouding

   De Kamer vraagt verder om een overzicht van alle afspraken die zijn gemaakt met andere landen en organisaties over het onderzoek naar de ramp. Zo vragen de Kamerleden of het klopt dat er een schriftelijke overeenkomst is tussen Oekraïne, België, Nederland en Australië over het openbaar maken van de toedracht. Aanleiding zou een afspraak zijn tussen die landen om de openbaarmaking te blokkeren als een van de ondertekenaars zich er niet in kan vinden.

   Het kabinet moet de vragen uiterlijk 25 augustus beantwoorden.

   25 augustus? Was dat niet eergisteren?

  2. Volgens mij is deze stem ook onder bepaalde 9/11-docs te horen.. Wel heel erg Amehrikhaaans.. 😉

 6. dit zaakje stinkt zooooo erg, we zijn er nog niet klaar mee, zeker in den haag niet want er is niet voor niets afgelopen avond opeens een bijeenkomst geweest met de talrijke nabestaanden ( die hoop ik ook net zo wakker zijn als wij hier bij Guido!) ik zie deze regering overal voor in staat als ze maar zelf niets overkomt.. eng eng en nog eens DOODENG

 7. Hiermee is een feit bevestig dat de Nederlandse regering en het Koningshuis bewust
  hebben mee gewerkt aan het opruien, moorden van burgers, het plegen van oorlog handeling
  die gespaard ging met het chemische bombarderen van bewoonbare gebieden.
  Die geleid hebben tot slachting en die je kan om schrijven als een voor bewuste genocide.
  Ook hebt regering en koningshuis en de media welbewust de mensheid op hebben lopen hitsen en valse oorlog programma,s tegen Rusland met het doel om een derde wereld oorlog creëeren, samen met Amerika hun bevriende landen.
  Het is duidelijk dat Amerika en Engeland Nederland nog bezet houden.

  1. Kijk naar de banden welke ons koningshuis en het Eengelse koningshuis met elkaar hebben,en je zult het begrijpen.

  2. Nee een derde wereld oorlog riskeren ze niet, want ze weten dat ze dan van de aardbodem worden geveegd, inclusief de USA, ze hebben hier niet met Iraq of Libye te maken, eerst worden hun sateliten uit de hemel geveegd, zo dat ze blind zijn.

 8. Rick.
  Als antwoord op je vraag uit 5.15 of iemand een verklaring zou kunnen geven,hoe het mogelijk is dat een paar uur na de ramp de lichamen al een geur hadden van een in verre staat van ontbinding,denk ik zelf dat vlucht MH 370 daar misschien een antwoord op zou kunnen zijn,dit vliegtuig is in maart verdwenen en was een vliegtuig van dezelfde maatschappij en type,hoe is het in deze tijd mogelijk dat zo een groot vliegtuig spoorloos verdwijnt,met alle sattalieten over de hele wereld die zelfs een merk op een tennisbal kunnen laten zien?
  Er is nu ik meen 40 miljoen voor uitgetrokken om naar dit vliegtuig te zoeken,maar ik denk dat dit weggegooid geld is.
  Om verder antwoord op je vraag tegeven,vraag je eens af dat wanneer er opzet is geweest en MH 370 bewust is verdwenen wat er dan met die mensen mogelijk gedaan zou kunnen worden,misschien is dit een mogelijke verklaring.
  Verder is er beeldmateriaal van het zogenaamd neerkomen van MH 17,maar daarop is niets van brokstukken tezien die nadat het zwaarste gedeelte op de grond uiteenspat nog neerkomen,als een vliegtuig na in de lucht te zijn geexplodeerd naar beneden valt,dan zou men daarbij rokende brokstukken uit de lucht moeten zien vallen,dit is op dit filmpje niet te zien.

  1. Wat ik mij de laatste tijd afvraag is,waarom men zoveel aandacht aan het terugbrengen van de slachtoffers van MH17 besteed en alles eromheen.
   De mensen die in vlucht MH370 zaten hebben toch ook nabestaanden,en die verkeren nu nog steeds in de onzekerheid waar hun geliefden zijn,wat er is gebeurd,komen ze nog terug of niet en daar wordt helemaal geen aandacht meer aan besteed,dat vind ik toch wel op zijn zachtst gezegd heel vreemd.

  2. Phil Wood heeft nog een welliswaar zwarte foto verstuurd,en zijn verhaal over een kaping gedaan en dat hij werd vastgehouden door onbekende militairen,zijn verloofde heeft tv interviews gegeven,wat voor de nerlandse pers kennelijk geen aanleiding is om daar het fijne van te weten tekomen door op onderzoek uit tegaan,maar feit is wel dat Phil bij IBM werkzaam was,en dit samen met het verhaal over eigenaren/aandeelhouders van een technologisch bedrijf dat bij het overlijden van de aandeelhouders/eigenaren en indien er nog 1 over zou zijn hij het bedrijf volledig in handen kon krijgen,en het feit dat IBM in handen is van naar ik meen Rockefeller of de Rothchilds,dan moet het toch mogelijk zijn uit te zoeken wie nu dat bedrijf in handen krijgt en dus mogelijk iets te maken zou kunnen hebben met het verdwijnen van MH370.
   Ik geloof er niets van dat op zo,n korte tijd na elkaar twee vliegtuigen iets overkomt zonder dat dit verband met elkaar heeft.

  3. Ook kan ik mij de uitleg van de identificatiespecialist nog herinneren,deze heeft gezegd dat de idetificatie weken,maanden en soms langer dan een jaar kunnen duren,we zijn nu nog maar een maand en een goede week verder en het overgrote deel zou al geidentificeerd zijn?
   Dit is volgens mij een erg luguber gebeuren,maar sommigen deinzen nergens voor terug,zolang ze maar geld kunnen verdienen.
   Het gaat mij niets aan,dat weet ik wel,maar gisteren is voor de nabestaanden een soort informatie bijeenkomst geweest,en eerder op de avond zag ik een reportage met een nabestaande en die had bepaalde vragen zoals o.a of hij de slachtoffers nog zou kunnen zien(zijn geliefden)vermoedelijk zal het antwoord daar op geweest zijn beter van niet omdat ze te erg beschadigd zijn en dat het na al die tijd beter is van niet.(denk hier eens overna wat er dan gedaan zou kunnen worden).

  4. @Arnold, Ik heb meer materiaal over de verdwijning van de MH370 maar mijn account hier is om wat voor reden geblokkeerd. Ik weet niet eens of ik dit bericht kan plaatsen.

  5. @Arnold,
   Wat de verdwenen MH370 betreft zijn er eigenlijk maar 2 mogelijkheden.
   1. Ze hebben Nano-termite gebruikt ( net als bij 9/11 ) wat alleen in handen is van het Amerikaanse leger, en dan vindt je er nooit meer iets van het vliegtuig terug.
   2. Het vliegtuig is gekaapt door Amerika en doorgevlogen naar Diego Garcia ( vliegtuig had juist voldoende brandstof om dit Amerikaanse Militair vliegveld te bereiken).

   Reden die zowel voor 1 als 2 gelden : http://www.youtube.com/watch?v=fzgQwDeP7eM

   Als het vliegtuig was neergestort in zee in een straal van 1800 km ( laatste contact punt) was dat wel degelijk opgespoord door satelliet beelden of NSI en er waren vele wrakstukken die blijven drijven. Er is totaal niets gevonden !
   Bedenk ook hoeveel mist ze opzettelijk veroorzaakte hebben rond de verdwijning ! Die mist wordt met opzet verspreid . Als er veel mist is geloven mensen aangedragen feiten niet zo snel meer. Net als wat wij hier aandragen, zoveel mensen zijn al zo ver gehersenspoeld dat ze alles klakkeloos aannemen wat regeringen en media verkondigen.

  6. Rick.
   Ik denk dat de tweede mogelijkheid de waarheid het meest benaderd,want zo konden ze op de militaire basis alles doen wat ze van plan waren,bv het vliegtuig op de juiste plaatsen met bv termiet uitrusten zodat er niets van over zou blijven,en (dit is zeer gruwelijk,maar omdat je vraagt hoe het kwam dat er zo kort na het neerstorten al een sterke lucht hing)en ook omdat er beelden zijn die bevestigen dat er geknoeid is met de nummers(zie filmpje op i want to know)en twee dezelfde vliegtuigen ongeveer 5 minuten na elkaar zouden zijn opgestegen denk ik dus dat MH 370 bij de ramp met MH17 is ingezet.

  7. @ Arnold, Daarom ben ik ook erg benieuwd of de nabestaande omgekomen familieleden hebben kunnen zien of dat er alleen een identificatie via DNA heeft plaats gevonden?
   Als het identificatie met DNA is dan zijn de echte lichamen niet in Nederland dan is de kans erg groot dat het de mensen zijn van de MH370.

   Wie kan mij de verklaring geven dat enkele uren na de crash de lichamen al geurde naar verre ontbinding ?

   Het is niet voor niets dat alles geheim moet worden gehouden. Het hele zaakje stinkt naar een groot complot.

  1. Als Rusland een burger vliegtuig boven de Oekraine neer zou hebben geschoten,denk je dan niet dat dit allang als bewijs zou zijn aangevoerd?

  2. Nee, omdat het niet te achterhalen is.
   Overigens Oekraine is niet gebaat bij het neerschieten van een passagiersvliegtuig.
   Rusland wel want het zet Oekraine ten opzichte van het “Westen” in een zeer slecht daglicht.
   Ontkenningen van S.Lavrov aan de orde van de dag bijvoorbeeld over geen Russische soldaten in de Krim, later in een lange toespraak van Putin is dat toegegeven.
   De FSB voert allerlei zaken uit die het daglicht niet kunnen verdragen.

  3. Ben
   Als reactie op 15.2 Als Rusland erbij gebaat zou zijn om het westen in een zwart daglicht te plaatsen,dan zou ik zeker zorgen dat er satalietbeelden vrij gegeven werden,waarop je in ieder geval kunt zien dat een jager het vliegtuig heeft neergeschoten,en of dat dan een russisch of een Oekrainse jager dat gedaan heeft zou dan nu uitgevochten worden,en volgens mij staan er op jagers op de staart en vleugels ook herkennings tekens,en natuurlijk zijn er in de Krim russische soldaten omdat de Krim nu weer russisch is,daartegenover staat dat in het oosten van de Oekraine vreemde niet herkenbare strijders aan het vechten zijn tegen de zogenaamde rebellen,dit kun je op tv beelden zien omdat er interviews zijn geweest met burgers die dat bevestigen.

  4. Nou Ben, vertel ons even wat Rusland en/of de separatisten te winnen hebben met het neerschieten van een passagiersvliegtuig uit het Westen.. Als je een (wereld)oorlog wilt, moet je het idd zo aanpakken, maar ik neem aan dat je het met me eens bent dat dát niet de bedoeling is..
   En kennelijk heb je nog niet veel gehoord over het ‘valse-vlag-fenomeen’.. Verdiep je er eens in. DUS HEEFT OEKRAINE WEL DEGELIJK WAT TE WINNEN BIJ HET NEERHALEN VAN EEN VLIEGTUIG..! ALS RUSLAND EN DE SEPARATISTEN DE SCHULD KRIJGEN..!!

   Maar beste Ben, WHO IS REALLY TO GAIN.. Denk even ná, en verlies je wellicht niet in al die details.. Grote lijnen..!

  5. Zelf heb ik een andere mening over die verschrikkelijke ramp van de MH17.
   Het BUK systeem wat door de separatisten is gebruikt was niet volledig geinstalleerd met andere apparatuur waardoor diverse informatie ontbrak.
   Het is neergeschoten door raket van het Buk systeem door een enorme blunder van de seperatisten met onvoldoende complete apparatuur.
   Ik heb de kruissnelheid van de Boeing genomen van rond de 905 km per uur.
   De maximale reikwijdte van de betreffende raket genomen in al haar kleine en grote hoeken(tot 90%), ofschoon de raket in principe in een hoek wordt afgeschoten groter dan 80 graden en zoekt daarna haar doel.
   Vervolgens heb ik de stelling van Pythagoras genomen, waarbij de hoogte bekend is van 10 km en de schuine zijde afhankelijk is van de genomen hoek van de raket(die je moet variieren zelfs vanaf een paar graden van onder), daardoor is de basislijn te berekenen.
   In alle gevallen kwam de basis lijn maximaal uit in het separatistengebied toendertijd (zelfs vanuit Russisch grondgebied is mogelijk maar sluit ik voorlopig uit in de tegenovergestelde richting van het vliegtuig).

  6. Nou Ben….

   ‘Het is neergeschoten door raket van het Buk systeem door een enorme blunder van de seperatisten met onvoldoende complete apparatuur.’

   Heb je reactie een paar keer gelezen, maar waar je tussen de regels door een enorm verhaal van maakt, daar vind ik dus precies GEEN bewijs voor..
   Waar haal je deze regel vandaan hierboven…???? Bizar man, waar ben je mee bezig, met je stelling van Piet Paardegras en vervolgens een lulkoekzin ertussen door..??

   Vertel, vertel!!

  7. GuidoJ., Het is mijn mening jij hebt een andere.
   Ik leg daarbij uit dat de raket afgeschoten is vanuit het seperatistengebied(toendertijd) via mathematische argumenten, reikwijdte van de raket etc. gebruikt op een BUK systeem.
   Overigens er zijn ook Oekrainse militaire vliegtuigen neergeschoten vanuit dat gebied. Ik blijf bij deze stelling tot het tegendeel is bewezen, of je het nou accepteert of niet maakt mij verder niet uit.

  8. Neem de snelheid van de Boeing in acht en het gebied (dorp) waar het landingsgestel(zwaar onderdeel) is neergestort en pak mijn berekening op en neem de basislijn in al haar mogelijke afstanden op en centreer deze vanuit het landingsgestel via Google Earth met een straal (basislijn) en je ziet dan dat het gebied toen in handen van de separatisten was.
   Een wetenschappelijke benadering hahaha.

  9. We zijn eruit.. Geweldig gevoel. Dank Ben.
   En gelukkig leest de NSA mee en moet het dus onzin zijn, anders had Oblabla al lang dit wiskundige soepzootje gebruikt in een wereldwijde persconferentie. Of je het nou leuk vindt of niet.

  10. Het is natuurlijk ten ene male onmogelijk om met een oekraiense gevechtsvliegtuig boven seperatistisch gebied te vliegen , om daar vervolgens een lijntoestel neer te schieten .Ben dat bewijst wel dat jouw wiskundige bewijs geheel en al overtuigend is…….not

  11. Begin jij nu ook al..? Heb nou vertrouwen in Ben.. Sorry, in z’n berekeningen.. Als hij rustig kan afwachten, kun jij dat toch ooook..? Daarbij is Ben inderdaad nog bezig met de BUK-raketoptie. En deze berekening kan de troefkaart zijn die het officiële onderzoek nog iets van cachet zou kunnen geven..

   Maar dat Ben kennelijk wéét waar alle BUK-installaties stonden van het Oekraïense leger, is op zich al knap. Misschien wel een MH17-driehoeksberekeningsherdenkingsspeldje waard.

  12. En dan plotseling, nog een paar minuten later, komt dit op mijn netvlies.
   http://journal-neo.org/2014/08/19/another-journalist-exposes-mh17-false-flag/

   “Here the waters get very rough and very ugly. The specific area where the fatal missile was fired is not, in fact, under control of the ‘pro-Russia rebels’. It is run by a neo-nazi, private mercenary army, raised by Ukrainian billionaire, Ihor Kolomoisky.”

   En voor die meneer Kolomoinsky kun je hier weer kijken. Opvallend is dat het vliegtuig op een plek ‘is neergestort’ waar kort daarvoor gebouwtjes hebben gestaan. Het zou voor een onderzoeksjournalist natuurlijk goud zijn, eens bij dorpelingen te vragen van wie die zijn geweest..!!
   Ben, even kijken wie Kolomoisky is..?
   https://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/over-jodenhaat-en-zionisme/

  13. Als parachutist, ben ik bekent met een val van grote hoogte met een begin horizontale snelheid en een oplopende vertikale snelheid . Die laatste is afhankelijk van drag ( luchtweerstand , door oppervlakte blootstelling aan de luchtstroom en stroomlijning van het vallend lichaam). Nou vind ik het zo knap dat Ben weet welke drag het landingsgestel heeft gehad ( zat het nog aan een stukje vliegtuig vast gedurende een deel van de val?)en dat hij niet b.v. de motor heeft genomen als uitgangspunt in zijn imo knullige berekeningen. Wat ik dan wel weer naief vind overkomen is het vertrouwen dat Ben heeft in het, in de openbaarheid brengen van het rapport over de ware toedracht van deze misdaad.

  14. Ben Mathematische is een wetenschap gebaseerd op feiten, en die feiten kennen wij en U ook niet!
   10 km hoog vliegtuig, aangeschoten halve minuut verder dit +/- 6km,
   snelheid 800 km per uur, 13,33 km per minuut, O,222 km per seconde zijn val curve is X 10, verste val punt is 2,220 km, plus halve minuut catastrofe totaal vlucht van toestel in stukken tussen de 8 en 10 km, en het was geen raket, maar simpel doorzeeft met boordkanonnen, heel efectief op 10 km hoogte.
   Op 90 seconden achter het neergeschoten toestel vloog een Air India, dat is +/- 20 km.
   En blijf nog steeds geloven in het trachten te vermoorden van Putin, die ook door deze corridor vloog.

  15. En wat MARCEL opperd het in stukken, en de lucht weerstand/gewicht horizontale en vertikale curven, mijn berekening is niet juist maar ik geef maar aan welke complicaties er bij komen, maar als juiste punten gegeven worden is er een plus minus berekening mogelijk, voor de zwaardere objecten, lichte objecten gaan al snel dwarrelen.
   En Mijnheer Ben als er bewijs zou zijn ook bij het minste dat de Separatisten dit op hun geweten hebben, nou dan had de Telegraaf er zeker weer een voorpagina voor over gehad.

  16. marcel w in 5 d,

   De wrakstukken van het landingsgestel en de motoren liggen vlak bij elkaar.

  17. Tuurlijk de FSB is zo slim om het vliegtuig van Putin over oorlogsgebied te laten………….NOT.
   Overigens Putin vliegt met een Ilyushin Il-96.

   De separatisten hebben geen vliegtuigen het lijkt mij dus zeer onwaarschijnlijk dat binnen het separatistengebied een door Oekrains BUK(Boek) systeem gestaan heeft.

   Indien er kogelgaten(30 mm) in de wrakstukken aanwezig zijn volgens de foto’s dan kan het volgende niet worden uitgesloten:
   De eerste dagen na de crash van de MH17 was de rampplek voor onafhankelijke experts of toezichhouders niet beschikbaar.
   De kogelgaten kunnen dus ook binnen deze periode moedwillig zijn aangebracht via een demontabele Gryazev-Shipunov GSh-30-1.
   De FSB staat voor niets, geen probleem is te groot.

  18. BEN, een ijskoude douche wil nog wel eens helpen, als mensen in de war zijn, en vreemde brain f..k bedenkselen gaan aanhangen.

  19. Gemakkelijk om mij zo af te schilderen geeft niet je plan is om Oekraine de schuld te geven ik werk met berekeningen en jij komt met dat Putin over dat gebied gevlogen is waarvan zelfs de Russen zeggen onverstandig daar overheen te vliegen.
   FSB lacht je uit.

   Plaatjes die allemaal onzeker zijn maar kan en ligt binnen mijn wiskundige berekening:
   Remember Hrabove hemelsbreed 15-16 km t.o.v Snizhne.

  20. Ben overigens is het natuurlijk niet zo dat een wiskundige berekening over mogelijke vluchtpatronen van een bukraket, dan ook gelijk bewijzen dat het dat is geweest.En al helemaal niet wie hem dan ( als dat het was) heeft afgevuurd. Kortom je had ook de magnetische waarden van het betreffende gebied kunnen berekenen was net zo bewijskrachtig geweest imo.

  21. marcel w in 5 d,

   Persoonlijk denk ik dat het onwaarschijnlijkheid is dat er ooit een juridisch bewijs zal komen welke groep het BUK(BOEK) systeem bediend heeft en verwacht overigens dat zij nooit berecht zullen worden.
   Er zijn nou eenmaal gehanteerde methodes om de groep voorgoed het zwijgen op te leggen.

  22. Ben ,je gaat dus uit van een aanname ( het was een buksysteem) die niet bewezen is , en als het aan tptb ligt ook niet gaat worden.Lees al de artikelen op deze site nog maar eens na en kijk of je je aanname bevestigt of ontkracht ziet!

  23. marcel w in 5 d,

   Ik heb alle verhalen gelezen en met interesse van de Duitse piloot, echter hij is niet op de rampplek geweest en kan ook mijn aanname van de moedwillig aangebrachte kogelgaten niet ontkrachten.
   Daarom is het onderzoek van groot belang alle informatie moet met elkaar in verband worden gebracht in een moeilijke situatie dat vergt tijd en geduld is geboden.
   Velen hebben een mening hierover inclusief mijzelf hopelijk zal de sluier eens deels met bewijs worden opgeleverd.

  24. Marcel w in 5 d,

   17 juli neergestort, zoek nu maar zelf op wanneer het eerste instituut(OVSE) de ramplaats mocht bezoeken, meer dan tijd genoeg om de kogelgaten aan te brengen.

  25. Heb mijn mening gegeven en zie geen toegevoegde waarde meer en mocht eens een deel van de waarheid boven komen drijven dan meld ik mij weer.

 9. Amerika is een meester in “dingen” manipuleren. Manipuleren zit Amerikanen in hun DNA.
  Wie mij vraagt voor welk land ik het meest bang ben dan is dat heel simpel te beantwoorden. Na WWII steekt Amerika met kop en schouder boven alle landen uit als het meest agressieve land ter wereld. Meer dan 75 landen en leiders hebben ze aangevallen en vermoord. Ze hebben daarbij de meest gruwelijke bommen en munitie gebruikt. Ontketenen van revoluties wereldwijd om er op die manier Amerikaanse muppits neer te kunnen zetten, zo ook in Oekraïne. Zelfs duizenden Amerikaanse burgers hebben ze vermoord om hun doelen te kunnen bereiken, zie Pearl Harbor en 9/11

 10. Amerika is een meester in “dingen” manipuleren. Manipuleren zit Amerikanen in hun DNA.
  Wie mij vraagt voor welk land ik het meest bang ben dan is dat heel simpel te beantwoorden. Na WWII steekt Amerika met kop en schouder boven alle landen uit als het meest agressieve land ter wereld. Meer dan 75 landen en leiders hebben ze aangevallen en vermoord. Ze hebben daarbij de meest gruwelijke bommen en munitie gebruikt. Ontketenen van revoluties wereldwijd om er op die manier Amerikaanse muppets neer te kunnen zetten, zo ook in Oekraïne. Zelfs duizenden Amerikaanse burgers hebben ze vermoord om hun doelen te kunnen bereiken, zie Pearl Harbor en 9/11

  1. Rick.
   Wat denk je van de bombardementen die door de VS boven Irak en Afghanistan zijn uitgevoerd,en waar ze met bommen hebben gegooid die verarmd uranium bevatten en daarmee hun eigen grondtroepen hebben besmet,met als gevolg dat veel amerikaanse militairen nu ziekten hebben die hier uit voort komen,en dat hun kinderen ook allerlei ziekten hebben hierdoor,en vervolgens worden deze mannen en vrouwen door datzelfde bewind in de steek gelaten.
   Dit verarmd uranium is afkomstig uit ziekenhuizen en wordt nagenoeg kosteloos aan defensie gegeven die het dan in hun bommen verwerken.

  2. @Arnold ,DU staat voor Depleted Uranium, wat in de volksmond ook wel bekend staat als verarmd uranium. Een enigszins misleidende term, want het zweemt naar dat het hier om een relatief onschadelijk bijproduct zou gaan. Niets is minder waar. DU is in grote hoeveelheden gebruikt in de oorlogen in Bosnië, Afghanistan en Irak en wordt gebruikt door alle NAVO-landen en kent zijn toepassing in tankgranaten en zogenaamde ‘bunker busters’. Door het hoge soortelijk gewicht van DU zijn deze granaten beter in staat bepantsering en verstevigde stellingen te doorboren. Het probleem is echter dat na beschieting de DU veratomiseert (verdampt tot een zeer fijne nevel) die ingeademd kan worden of door wind over grote afstanden vervoerd kan worden. DU is op twee manieren zeer schadelijk voor de mens: als radioactief materiaal (met een halfwaardetijd van ongeveer 4,5 miljard jaar en wat door cummulatie steeds radioactiever wordt) en als zwaar metaal wat tot allerlei genetische mutaties van het DNA kan leiden. Sinds de eerste berichten dat DU op grote schaal schade zou toebrengen aan militairen en burgers in de oorlogsgebieden, zijn deze geluiden tegengesproken door de NAVO-regeringen die DU gebruikten. De laatste jaren zijn die leugens steeds meer doorgeprikt en nu lijkt het zelfs onweerlegbaar bewezen dat DU zeer schadelijk is en zowel vijandelijke als eigen militairen vergiftigt.

 11. In het “Westen” is er vrijheid van meningsuiting en een website als deze kan veel suggereren al dan niet met bewijs.
  Er komt al dan niet informatie vrij in het “Westen” en uiteraard worden er ook zaken verzwegen en/of zijn gekleurd.
  Deze mogelijkheden heeft u echter niet in/uit Rusland want daar is zware censuur en geheel eenzijdige propaganda.
  Dat maakt het voor u makkelijk om het “Westen” aan te vallen en Rusland niet want de werkelijke informatie over Rusland ontbeert u.

  1. Ben.
   Alle verslaggeving ter wereld gaat via een klein aantal persbureaus,deze selecteren wat wel en niet getoond mag worden,als je jezelf een beetje in deze materie zou verdiepen zul je er achterkomen dat er ook nog veel onpartijdige journalisten zijn,die hun verhaal via andere kanalen doen dan de ook in de westerse wereld gesensureerde publieke media.

 12. Kiev Forces Defeated in East Ukraine. Could Obama’s Legacy Be Destroyed by His Ukraine Policy?

  ALL WARS ARE BANKERS WARS !!!!!

  The Ukrainian Government prior to the coup had been economically sustained by borrowing both from Russia to the east, and also from the EU and U.S. to the west (with a substantial portion of the U.S. portion of that debt consisting of IMF loans — the U.S. Government is the major donor to the IMF). These loans were, ever since the collapse of the Soviet Union, largely being pocketed by the well-connected former communist nomenklatura or insiders who had been given formerly state-owned industries during the Harvard-designed privatization program throughout the former U.S.S.R.

  1. Rick
   Het drankorgel dat voor Poetin aan de macht was Borus Jeltsin heeft bij het westen gedomineerde instanties veel geld geleend waardoor ze op die manier geprobeerd hebben voet op russische bodem te krijgen,met de bedoeling Rusland zover in de financiele problemen te brengen dat zij hun schuld nooit zouden kunnen aflossen,en zij daardoor dus macht (zeggenschap) in Rusland zouden kunnen verwerven.(De alom bekende werkwijze waardoor al vele landen slachtoffer zijn geworden)Poetin heeft dit echter doorzien en het eerste wat hij deed was de schuld aflossen,en daarmee de kwaadaardige plannen gedwarsboomd.

  2. Jeltjin, hete in wezen Jeltsman, zo heet John Kerry in wezen Kohn,
   en is de nieuwe president van Egypte alSisi Joods, en is de EU bank geleid door Goldman&sachs, en is de nieuwe minister van financien in Frankrijk van de Rotshilds afkomstig, zo is de President van de Oekraine, zijn premier minister en 6 andere ministers en de nieuwe burgemeeste van Kiev allemaal Joden, toeval ?, nee een langlopende planning voor de NWO, misschien zelfs een WWIII ingepland, who knows.

  3. @jenne, je moet een duidelijk onderscheid maken tussen Joden en Zionisten. De meeste joden veroordelen wat er in Israël en Gaza afspeelt. Het zijn de zieke Zionisten ( die vaak niet eens jood zijn ) die de hele wereld naar de klote helpen. Zionisten misbruiken constant de Holocaust. Als ze aangevallen worden op hun beestachtige nazi gedrag dan kruipen ze weer snel in hun slachtofferrol van de holocaust. Zionisten zijn net zo ziek als de nazi`s en zouden voor het oorlogstribunaal moeten worden gesleept. Gaza is het zionistische concentratiekamp waar ze de Palestijnen tot wanhoop drijven en vernederen. Ze zijn geen haar beter dan de Nazi`s. De hele wereld kijkt er naar en doet niets. Hoeveel VN resoluties heeft Israël gewoon naast zich neer gelegd. Die hele VN moet je vandaag nog opdoeken.

  4. Rick, het Jodendom en Zionisme is te verweven om werkelijk te kunnen onderscheiden, wie is wie, maar O.K. ik weet voor mij zelf wel het te onderscheiden, en natuurlijk heb je veel heel veel Joden wat goede en zelfs prachtige mensen zijn, heb ze gekend en ken ze nog.
   Maar zonder Joden dom, geen Zionisme, geen bolsjewiki, geen misbruikte Communistische ideologie, geen bruggen hoofd in de VS of Oekraine, en nu sluipend de EU binnen komt.

 13. Specialops.org (Elite Magazine for Elite Warriors) reports:

  “Members of the Islamic State of Iraq and the Levant, or ISIS, were trained in 2012 by U.S. instructors working at a secret base in Jordan, according to informed Jordanian officials. The officials said dozens of ISIS members were trained at the time as part of covert aid to the insurgents targeting the regime of Syrian President Bashar al-Assad in Syria. The officials said the training was not meant to be used for any future campaign in Iraq.

  The Jordanian officials said all ISIS members who received U.S. training to fight in Syria were first vetted for any links to extremist groups like al-Qaida.”

  Now, there are reports that the CIA is forming new hit squads to use ISIS tactics against ISIS with an ISIS-like assassination offensive, to “cut off the head of the snake.” (Sounds like beheading doesn’t it?)Shh!

  Sounds like we are headed back to the dark side with killings, torture, renditions, secret sites etc. Will that long awaited CIA report be nowbe seen as a manual for more of the same?

  The last time the US organized assassination teams in Iraq,it didn’t work out that well, And guess who else was involved?

  

 Israel trains US assassination squads in Iraq

  
http://www.theguardian.com/world/2003/dec/09/iraq.israel

  “Israel helping train US special forces in aggressive counter-insurgency (CI) operations in Iraq, including the use of assassination squads against guerrilla leaders, US intelligence and military sources said yesterday…The new CI unit made up of elite troops being put together in the Pentagon is called Task Force 121, New Yorker magazine reported… One of the planners, highly controversial ..Lt. Ge. William “Jerry” Boykin…with calls for his resignation after he told an Oregon congregation the US was at war with Satan who “wants to destroy us as a Christian army”.

  Ten Years later, the German magazine Der Spiegel reported U.S. training Syrian rebels in Jordan.
3/10/13 http://www.reuters.com/article/2013/03/10/us-syria-crisis-rebels-usa

  And so it goes, as once again, around and around, we become more and more like the enemy we warn against.

  Back to Michael Brenner’s take on how our media hysteria is not helping, “There is a more general lesson to be learned from this latest exercise in ad hoc policy-making by press conference. The insistence of senior officials to speak at length in public on these complex, sensitive matters when there is no set policy is inimical to serious planning and diplomacy. If they feel compelled to react to events to satisfy the media and an agitated populace, they should just say a few well-chosen words and then declare themselves on the way to an important meeting – preferably not in Martha’s Vineyard.

  “Silence, though, is taken to be tantamount to death in the egocentric media age where image is all – confusing random motion with focused action.”

  Amen.

  Why look back? No one wants to learn anything! Iraq 2 was a disaster. Can we expect Iraq 3 to be any better? Afghanistan is a disaster. Israel failed in its aims in Gaza, whatever bloody “urban renewal” was imposed at a high human toll. Libya is a mess.

  Knock, knock: raise your hand if you think Syria will become our next miracle?

 14. ISIS Crooked Bank Ponzi Scheme Exposed!

  UNITED States of America – It can now be reported that ISIS aka scripted NAZI Paperclip NSA is being totally financially supported by British Barclays Bank, the NAZI Bush Crime Family controlled German Deutsche Bank, U.S. Bank of America, U.S. Citibank and JPMorgan Chase in selling physical crude oil under the radar screen to crooked U.S.-British and European Union (EU) banks at a black market price of $70 a barrel.

  http://www.tomheneghanbriefings.com/index.html

  1. Rick.
   Weet je wat het ergste nog is dat de elite met hun dollars overal dood en verderf zaaien en dat er bijna geen een financieel expert is die hardop durft te zeggen dat de dollar(dus het vermogen van de Rotchilds,Rockefellers, de Morgans enz)eigenlijk waardeloos papier is dat alleen waarde heeft van het papier zelf en misschien de inkt dat erop staat,dus zou het niet mooi zijn als hun vermogen nu eens op de werkelijke waarde getaxeerd zou worden,waardoor je ze gelijk hun macht afneemt,want wie zou hun dollars nog tegen geld dat wel waarde heeft willen inwisselen?

  2. @ Arnold. Je hebt gelijk over het papiergeld dat het niets aan waarde vertegenwoordigd.
   Het schijnt zo te zijn dat de 7 grootste banken in Amerika van dezelfde eigenaren zijn zo ook met de 85 grootste multinationals van de wereld en ra..ra van wie zou dat allemaal zijn? Hoeveel edelmetalen en kunst etc etc denk je dat zij zullen bezitten.
   Wat er ook gebeurd hun macht is praktisch niet meer te breken. Alleen nog als alle landen al die bedrijven zou nationaliseren en al hun bezittingen na zou gaan jagen en in beslag zou nemen.
   Gaat erg moeilijk worden want ze bezitten de hele klote wereld.

  3. Rick.
   Veel van wat zij bezitten is gewoon gestolen(na eerst oorlog te voeren en daarna gewoon de rijkdommen tot hun bezit te maken)is onrechtmatig,en zou dus aan het land teruggegeven moeten worden,vervolgens als zij al iets gekocht hebben is dit met waardeloos geld geweest,maar alleen omdat de bankiers(zijzelf dus)zeggen dat de dollar waarde heeft blijft de dollar bestaan,vervolgens vraag ik mij ook af wie nu bepaalt of Amerika failliet is,want de staatsschuld die Amerika heeft kan volgens mij onmogelijk nog ingelost worden,maar ach als wij ons maar aan die 3% van Brussel houden.

 15. Van de week zag ik Rutte in een toespraak,na de bijeenkomst van de nabestaanden,wat mij opviel was dat hij moeite had met het recht in de camera kijken en iedere keer naar beneden keek,als je dit aan hem zou voorleggen zal hij natuurlijk zeggen dat het een zeer emotionele bijeenkomst was en dat hij aangedaan was.
  Wat ikzelf vermoed is dat hij precies weet wat er zich heeft afgespeeld,maar dit natuurlijk niet tegen de mensen kon zeggen die op de bijeenkomst waren,ja dan is het moeilijk dat wanneer je met je eigen geweten in de knoei komt om jezelf een passende houding te geven.

  1. Politici kunnen alleen maar liegen en bedriegen. Ik stem nooit meer op die gladjanussen en zakkenvullers.

   Ze dienen alleen maar hun meesters: Banken en multinationals

  2. Arnold ik denk dat je helemaal gelijk hebt; ik zag het ook en voelde hetzelfde.. Hij wéét wat er speelt en loopt overhoop met zijn morele en ethische gevoel..! Weet dat ie de kluit dus feitelijk aan het belazeren is dus..!

  3. Rick.
   Zomaar een suggestie,kijk eens waar een groot deel van onze volksvertegenwoordiging voordat zij minister.staatssecretaris of premier werden hebben gewerkt,en wie zegt dat zij geen vergoeding krijgen voor hun bewezen diensten ten voordele van deze bedrijven.

 16. Op dit moment is er op zeelandnet een filmpje te zien waar een man met een camera wordt weggestuurd net voor een uitzending van Knevel en van de Brink,dit gebeurde door veiligheids mensen,zeker voor al die mensen die twijfelen of de media (publiekelijke)omroepen wel de waarheid vertellen.
  Kijk deze video aub en geef graag hier uw mening dit filmpje is tezien op de startpagina van zeelandnet.

  1. @Arnold, er worden steeds meer filmpjes verwijderd . Ze hebben steeds meer leugens te verbergen.
   .
   Je kunt gratis YTD video downloader downloaden zodat je een belangrijk filmpje kunt bewaren. Net als die van BBC

 17. Vanmiddag zag ik op het nieuws dat een “rebellenleider”zegt dat er russische militairen bij hen mee vechten(heel belangrijk op vrijwillige basis).
  Een russische militair zei dat hij dit deed om voor zijn volk op te komen,wat zeer begrijpelijk is.
  De media gaan nu alle moeite doen om dat op vrijwillige basis weg te laten en zo Poetin hiervoor verantwoordelijk te houden,Hollande is ook al op tv geweest en dreigt nu al met nieuwe sancties tegen Rusland,nu is de vraag is dit terecht?Ikzelf denk dat wanneer je ziet dat je landgenoten worden afgeslacht en jij militair bent,dat dan de stap om in je vakantie je landgenoten te helpen een logische stap is.

  1. Er vechten aan de kant van de Oost Oekrainers, al lang vrijwilligers mee, uit Frankrijk, Spanje VS, Serben, als ik niet zo oud was, ging ik misschien niet vechten maar zou zeker mijn de mensen gaan helpen.

 18. Oost-Oekraïne heeft tenminste nog een bindend referendum gekregen of men zich al de niet aan wilde sluiten bij Rusland. Waar ruim 93% zich heeft uitgesproken om zich bij Rusland aan te sluiten.
  .
  In Europa hebben onze fascistische leiders ons het referendum afgenomen en leven we in de grootste dictatuur ooit.
  .
  De Amerikaanse manipulator en agressor die zonder blikken of blozen een passagiers vliegtuig uit de lucht laat schieten om vervolgens daar Rusland de schuld van in de schoenen te schuiven. Net als met het Iraanse passagiersvliegtuig in 1988 waarvan Amerika met hulp van England het rapport vervalste en in de doofpot stopte. Hetzelfde gaat nu gebeuren met de MH17.
  De Amerikaanse CIA trainde Al-Qaida en ISIS om die overal waar zij dat nodig achtte dood en verderf te zaaien. Overal ter wereld revoluties ontketenen net als in Oekraïne om daar vervolgens een westerse marionet te plaatsen die opdracht krijgt zijn eigen bevolking uit te moorden.
  En dan met het vingertje naar Rusland wijzen die niets anders doet dan zijn eigen bevolking beschermen tegen de westerse agressors: Amerika, NATO, VN, EU, IMF en de World Bank.
  .
  Als je weet dat Amerika na WWII meer dan 75 landen aan heeft gevallen met de meest vreselijke bommen en munitie…….. dan snap je ook dat ze het Internationale Oorlogstribunaal niet willen erkennen !!!!!

  1. Juist Rick, het is een oorlogs industrie land, Eisenhouwer heeft hier voor gewaarschuwd, en ze blijven de wereld maar begoochelen met hun constante stroom brain f..k.

  2. Nou Rick toen mevrouw Del Ponte aanklaagster was bij het Yugoslavie tribinaal tegen Milosowits toen hadden ze daar geen moeite mee,en weet je trouwens dat de huidige burgemeester van Den Haag naar aanleiding van dit tribinaal een klacht tegen zich heeft lopen naar ik meen mensenrechtenschending,net als nog twee andere ministers van destijds,ook hier hoord men in de media niks van.

  3. Arnold ik bedoel Amerika. Amerika wil het Internationaal Oorlogstribunaal niet erkennen.
   Ik weet niet of jij je de uitspraak nog van G. Bush kunt herinneren waarin hij zegt dat hij iedere Amerikaan zal bevrijden die veroordeelt wordt door het Internationaal Oorlogstribunaal.

  4. Rick.
   Inderdaad Bush heeft dat gezegd,maar toen ze Milosowits wilden laten opdraaien voor misdaden begaan door de VS en de navo en hun opgeleide(net als nu in Oekraine ook weer gebeurd)moordenaars die voor de UQP hebben lopen moorden op voornamelijk Serviers,toen werd het tribinaal wel erkend(Carla del Ponte,hoort die dan niet bij het groepje die deze misdaden plegen?).En ga na door wie het tribinaal voornamelijk werd gefinancierd,dan zul je zien wat ik bedoel.

 19. Jenne.
  Eisenhouwer voerde uit wat Rooseveld hem opdroeg,en als je dan ziet tot welke club Rooseveld behoorde,zou je de conclusie kunnen trekken dat die ook niet zuiver op de graat was.
  Voorbeeld:Waarom hebben ze nooit de spoorlijn naar Auschwitz plat gebombardeerd,terwijl toch bekend was dat daar massamoord plaats vond?
  Waarom gaven ze de Russen voorrang op het veroveren van Berlijn,terwijl zij daar veel eerder hadden kunnen zijn?En er dus minder slachtoffers zouden zijn gevallen.
  Waarom hebben ze met brandbommen in zeer korte tijd na elkaar drie bombardementen op Dresden uitgevoerd terwijl daar maar een paar militairen waren en verder geen enkel industrieel of miltair doel was,maar waarbij wel honderduizenden mensen vermoord zijn,en voor hun leven verminkt?

  1. Eisenhouwer heeft 600 000 Duitse krijgsgevangenen laten verhongeren en verdorsten in de openlucht, volgens? was Eisenhouwer van Zweeds Joodse afkomst.
   Of hij eerder in Berlijn had kunnen zijn weet ik niet, er is wel hevig geconfrereerd of er niet met de Duitse troepen tegen Rusland zou worden gevochten, idée van Churchil die schat rijke Joodse moeder had uit New York die de familie financieel gered heeft, en deel heeft genomen aan de oorlog tegen de zuid Africaanse boeren, en Ierse vrijheidstrijders allemaal verheerlijkt maar deep down monsters.

  2. Inderdaad,ook Chuchil is lid van de beruchte club en ik meen zelfs familie(neef)of zo van Rooseveld,volgens de officiele lezing zou Churchil alle moeite hebben gedaan om Rooseveld dus de VS over tehalen om aan de oorlog in Europa mee te doen,en Pearl Harbor heeft het laatste zetje gegeven,dit was volgens mij ook een voorop gezet plan omdat de meeste amerikanen vonden dat het hun oorlog niet was,en ze dus op deze manier de mening van de amerikanen hebben doen verandern,waardoor ze toch konden meedoen.

  3. De strategie die ze nu nog steeds hanteren is weinig veranderd na de tweede wereldoorlog,want hoe is het gegaan om Polen binnen tevallen?
   Hitler had gevangenen duitse uniformen laten aantrekken en vervolgens dood geschoten om het zo te doen lijken dat de polen dat hadden gedaan,en daarmee had hij zogenaamd een reden om Polen binnen tevallen,alleen was er een probleem men had het bereik van de zendmast niet gecontroleerd,en toen Hitler via de radio en dus deze zendmast bekend wilde maken dat poolse soldaten duitsers hadden aangevallen werd hij maar tot een paar kilometer van de zendmast gehoord,maar dat wist hij toen nog niet en is dus Polen binnengevallen.

 20. Hollande roept nu al dat er meer sancties tegen Rusland zouden moeten komen,zogenaamd zo zegt hij omdat Russische militairen de grens zijn overgestoken en dit kan niet.
  Hij vergeet een belangrijk detail russische militairen mogen in hun vrije tijd wel naar Oekraine,net als wij nederlandse militairen in hun vrije tijd naar daar mogen laten gaan,alleen niet in uniform en bewapend,dit noemt men toerisme,dat ze dan als ze eenmaal in Oekraine zijn daar wapens krijgen is niet de schuld van Poetin en is deze dus ook niet verantwoordelijk.

 21. De in scene gezette onthoofding van James Foley is niets minder dan een hele nare afleidingsmanoevre : Het onderzoek naar MH17 is blijkbaar op de 19e danwel de 20e afgerond en een gigantische doofpot operatie is aan de hand as we speak. We kunnen eigelijk spreken van een MH17 doofpot constructie .

  http://crashrecovery.org/MH17-Coverup-1.html (zie Reply #9 on: August 22, 2014, 09:02:18 PM)

  http://crashrecovery.org/MH17-Coverup-2.html (Reply #16 on: August 27, 2014, 12:09:26 PM)

  Angelien Eijsink, Kamerlid PvdA heeft op 14 augustus Kamervragen gesteld (op 21 augustus gepubliceerd) waar o.a. de MH17 doofpot constructie aan de kaak wordt gesteld :
  http://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/detail.jsp?id=2014Z14098&did=2014D28719
  http://crashrecovery.org/daily/21.08.2014/Lijst_van_vragen_over_het_verslag_Buitengewone_Raad_Buitenlandse_Zaken_van_15_augustus_2014.pdf

  ““k. Kunt u een overzicht geven (inclusief de documenten zelf) van alle verdragen, “Memoranda of Understanding”, uitvoeringsovereenkomsten en andere schriftelijke overeenkomsten, die Nederland in het kader van het onderzoek naar de MH-17 gesloten heeft met andere landen of andere internationale organisaties?
  l. Klopt het er een schriftelijke overeenkomst is tussen Oekraïne, België, Nederland en/of Australië over het openbaar maken van het onderzoek naar de toedracht? Klopt het dat elk land de openbaarmaking daarvan kan blokkeren door een non-disclosure-overeenkomst?
  m. Hoe verhouden het strafrechtelijke onderzoek en de inlichtingenpositie van de veiligheidsdiensten zich voor het kabinet in diplomatieke zin tot elkaar?
  n. Is het mogelijk – dan wel wenselijk – dat de Kamer (vertrouwelijk) op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen in het strafrechtelijk onderzoek?
  o. Wat wordt bedoeld met “een leidende rol” van Nederland? Is die rol niet eenduidig?”

 22. De in scene gezette onthoofding van James Foley is niets minder dan een hele nare afleidingsmanoevre : Het onderzoek naar MH17 is blijkbaar op de 19e danwel de 20e afgerond en een gigantische doofpot operatie is aan de hand as we speak. We kunnen zelfs spreken van een MH17 doofpot constructie waar Malaysia via THE SUPREME COURT OF VICTORIA AT MELBOURNE in de tang wordt gehouden :

  http://crashrecovery.org/MH17-Coverup-1.html
  (zie Reply #9 on: August 22, 2014, 09:02:18 PM )

  http://crashrecovery.org/MH17-Coverup-2.html
  (zie Reply #16 on: August 27, 2014, 12:09:26 PM)

  Angelien Eijsink, Kamerlid PvdA heeft op 14 augustus Kamervragen gesteld (op 21 augustus gepubliceerd) waar o.a. deze MH17 doofpot constructie aan de kaak wordt gesteld :

  http://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/detail.jsp?id=2014Z14098&did=2014D28719
  http://crashrecovery.org/daily/21.08.2014/Lijst_van_vragen_over_het_verslag_Buitengewone_Raad_Buitenlandse_Zaken_van_15_augustus_2014.pdf

  ““k. Kunt u een overzicht geven (inclusief de documenten zelf) van alle verdragen, “Memoranda of Understanding”, uitvoeringsovereenkomsten en andere schriftelijke overeenkomsten, die Nederland in het kader van het onderzoek naar de MH-17 gesloten heeft met andere landen of andere internationale organisaties?
  l. Klopt het er een schriftelijke overeenkomst is tussen Oekraïne, België, Nederland en/of Australië over het openbaar maken van het onderzoek naar de toedracht? Klopt het dat elk land de openbaarmaking daarvan kan blokkeren door een non-disclosure-overeenkomst?
  m. Hoe verhouden het strafrechtelijke onderzoek en de inlichtingenpositie van de veiligheidsdiensten zich voor het kabinet in diplomatieke zin tot elkaar?
  n. Is het mogelijk – dan wel wenselijk – dat de Kamer (vertrouwelijk) op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen in het strafrechtelijk onderzoek?
  o. Wat wordt bedoeld met “een leidende rol” van Nederland? Is die rol niet eenduidig?”

  1. Verrwachten jullie dan nog steeds dat de oplossing door de politiek wordt aangedragen? Dart de nodige veranderingen door de politiek worden geimplementeerd? Verloren energie helaas , zij die zich voorstraan het volk te vertegenwoordigen zouden geen enkel staadgeheim mogen hebben , Immers het volk IS de staat. Ergo een staatgeheim is een contradictio in terminis!!!
   Maar ik probeer al lang niet meer deze wereld te begrijpen , als me dat namelijk zou lukken was ik net zo verknipt als deze wereld.

  2. Overigens is het vele malen makkelijker om werkelijke slachtoffers te maken ( wel met de zelfde intensie ) dan de hele boel in scene te zetten. Het kan tptb namelijk geen reet schelen als er iemand omkomt en wie dan ook!

 23. Het is intussen wel al overduidelijk dat het neerhalen van MH17 een opgezet stuk is,met naar mijn mening de bedoeling om de navo erbij te betrekken,dit georkestreerd door de VS natuurlijk.
  Als ik terug kijk naar conflicten waar de VS en/of de navo bij betrokken zijn geweest en waar de machthebbers (de elite van Amerika) het nu voor het zeggen hebben,dan ontstaat er een bepaald patroon dat laat zien dat ze a:Zij inkomsten hebben van de mineralen en grondstoffen van die landen.
  b:Dat ze gelijk ook Rusland aan het omsingelen zijn met landen die de VS gunstig gezind zijn,of door in de landen waar zij oorlog hebben gevoerd zelf zeggenschap te krijgen.
  Als ik het nieuws goed gevolgd heb zie ik van de kant van het westen steeds dreigender taal,vooral de navo laat zich nogal horen,de roep om meer sancties is ook al sterker en met het oog erop dat ze waarschijnlijk de Oekraine volledig in hun bezit willen krijgen,zou dit dus kunnen betekenen dat ze alle pro russen daar gaan vernietigen of op de vlucht richting Rusland gaan jagen,en dat zou betekenen dat vlucht MH17 gewoon gebruikt is om ingrijpen door de navo daar te rechtvaardigen,en ons alvast op te warmen om eventuele stappen tegen Rusland goed te keuren,zoals ze doormiddel van sancties proberen te doen,maar wat tot op heden nog niet is gelukt omdat Poetin hierdoor bij de russische bevolking alleen maar meer steun ondervind en steeds steviger in het zadel zit.
  Het gevolg tot nu toe is dat alleen onze economieen eronder lijden en wij als burgers het slachtoffer worden,wegens minder export en daardoor weer meer mensen die ontslagen zullen worden.
  En nog een voordeel voor de elite is dat er goede transportmogelijkheden in hun bezit komen voor oa olie,zoals het leidingen systeem dat in de Oekraine ligt en straks voor schaliegas naar oa ons gebruikt zal gaan worden.
  Dus dat betekend dat Poetin voormalig russisch grondgebied dreigt te verliezen aan de VS,en de vraag is hoe Poetin daar op gaat reageren.

  1. Zomaar een paar gedachten.
   MH17. doel Oekraine en het leidingsysteem voor schaliegas.
   Twin towers.doel olie en mineralen in oa Afghanistan en Irak
   Yugoslavie.doel olie en mineralen zoals bruinkool en het leiding transportsysteem,en het ligt aan zee.
   En dit zou men kunnen zien als complottheorie,maar toch?
   Als men weet dat familie van Adolf Hitler huishoudster was bij een Rothchild en het vermoeden bestaat dat Adolf half joods was,dan is de officiele geschiedschrijving waarschijnlijk niet correct,want dat zou kunnen betekenen dat de inval in Rusland 22 juni 1941 een poging was in opdracht van de Rothchilds om de rijkdommen van Rusland in bezit te krijgen,en de invasie 6 juni 1944 zou dan geweest kunnen zijn om het veroverde land veilig te stellen omdat ze zagen dat de russen nogal snel naar Duitsland oprukten en ze misschien bang waren dat deze gelijk Heel Europa zouden innemen,waardoor de elite geen invloed meer in Europa zouden hebben.

 24. Iedereen die zo objectief mogelijk de puzzel over de MH17 proberen te leggen zullen de uitleg over de volgende video kunnen erkennen als het dichtste bij de waarheid van de crash MH17

  MH17 FULLY EXPOSED!! You Won’t Believe The SHOCKING TRUTH About the Ukraine FALSE FLAG
  http://www.youtube.com/watch?v=gWlAARb0fN4

  ********** Pas verder op want al het nieuws over ISIS zijn afleidingsmanoeuvres van de MH17 *************

  1. Als ik meer links verstuur worden ze tegengehouden door het spamfilter dus moet ik het op deze manier doen. Aanvulling op voorgaande video over Shell Graag de volgende video goed bekijken en beluisteren wat deze Amerikaanse professor te vertellen heeft…. misschien gaat voor diverse mensen het kwartje vallen.
   Schaliegaswinning in Oekraine . How World Bank & IMF Plan to “Dismantle” Ukrainian Economy
   http://www.youtube.com/watch?v=2T7QcpodmQs
   Wordt vervolgd……..

  2. Shell, premier Rutte en het schaliegas in Oost-Oekraïne
   In januari 2013 sloot Shell in Davos een gasdeal met de Oekraïense regering waarmee de Nederlandse multinational een vergunning in handen kreeg voor schaliegaswinning in een gebied van bijna 8000 vierkante kilometer in de regio tussen de steden Kharkov en Donetsk. Zowel de omstreden Oekraïense president Janoekovytsj – al maandenlang het onderwerp van hevige protesten in Kiev – als premier Rutte waren bij deze ondertekening aanwezig.
   Shell wil precies gaan boren en fracken in het gebied waar nu een burgeroorlog woedt.
   *
   De bevolking van het gebied is niet dom en wil eigenlijk helemaal geen schaliegaswinning.Is het Oekraïnse leger eigenlijk de weg aan het vrijmaken voor de proefboringen van Shell? Zie video van Amerikaanse professor !!!!!!!
   *
   Shell for shale: Ukraine signs major deal http://www.youtube.com/watch?v=CJLn-8HEK0w

  3. Rik als je een YouTube-link of andere plaatst, haal even de ‘s’ van http’s’..!
   NU DOEN JE LINKS HET WEL..!

 25. Ik kan er niet genoeg op wijzen dat we belangrijke video`s en alle documenten die belangrijk zijn downloaden en goed opslaan. Laat bewijzen niet verloren gaan!
  **** Blijf schrijven over de MH-17 !!! Er zal veel ander nieuws op de voorgrond worden gebracht om BEWUST de aandacht van het MH-17 complot af te wenden . LAAT DIT NIET GEBEUREN !!! *****
  ******** WIJ EISEN DE WAARHEID !!! ******
  .

 26. Hoe de VS en de bondgenoten manupileren.
  Het neerstorten van Malaysia airwais vlucht MH 17 was en is niets anders dan boze opzet geweest om premier Rutte een belangrijke positie te geven,en zodoende zijn verschijnen met betrekking tot de kwestie in Oekraine te rechtvaardigen(zogenaamd om uit te zoeken wat er met MH 17 is gebeurd ,en de daders op te sporen en vervolgens te straffen).
  De werkelijke reden is dat premier Rutte tot over zijn oren in de pinaire zit,omdat hij niet Nederland vertegenwoordigd,maar Shell en daarmee ook de eigenaren van dit bedrijf(Dit zijn figuren als o.a de Rothchilds en Rockefellers).
  Als men zou uitzoeken of er een contract met Oekraine is getekend om schaliegas (door Shell uiteraard)te gaan winnen,en ook wie er bij de ondertekening aanwezig waren,zult u zien dat ook Rutte hierbij aanwezig was.
  Als we kijken naar de feiten zien we het volgend:Het neerstorten van MH 17 gaf de gelegenheid om premier Rutte een belangrijke positie te geven.
  Oekraine heeft telkens voor moeilijkheden gezorgd,met betrekking tot het bergen van de slachtoffers,maar zij gaven de “seperatisten “hiervan de schuld,dit is al een vreemd verhaal want zelfs in de publieke media is verteld dat juist de seperatisten de lichamen hebben geborgen,zoals ook hun spullen zie de beelden van de trein wagon die zelfs door seperatisten werd beveiligd.
  Gelijk na het neerstorten van MH 17 werd er door o.a de VS en bondgenoten naar de Pro-russen gewezen,dit zonder onderzoek.
  Bewijzen zoals de uitkomst van de zwarte dozen zijn tot op heden nog steeds niet openbaar gemaakt,wat vreemd is als dit bewijs van de beschuldigingen zou onderbouwen.
  Vervolgens beginnen de Oekrainers een oorlog tegen de pro-russen,vraag uzelf hierbij af waarom als er geen bewijs is dat zij de schuldigen zijn,uiteraard zeggen de Oekrainers dat de pro russen begonnen,ook dit weer zonder bewijs.
  De reden hiervan is dat het schalie gas juist in het gebied gewonnen moet gaan worden waar de pro-russen wonen,en zij dus weg moeten.
  Vervolgens wordt gezegd dat Poetin de seperatisten ondersteund,wat is hiervan waar?
  Poetin heeft een hulpconvooi naar de Oekraine gestuurd met hulpgoederen,welke lange tijd door de Oekrainers zijn tegen gehouden omdat dit de pro russen zou helpen,en dat was nu net niet de bedoeling,wat betekend dat deze pro russen gewoon mochten verhongeren en dat ze gelijktijdig worden uitgemoord door Oekraine en vreemde niet herkenbare strijders,vervolgens werd Poetin er van beschuldigt dat hij militaire onderdelen uit Oekraaine mee terug genomen zou hebben,wederom geen bewijs hiervan.
  Na het overleg dat Poetin met Porosjenko heeft gehad,heeft Poetin gezegd dat dit een zaak van de Oekraine is en dat hij zich daar niet mee kan bemoeien(dit is een moeilijk verhaal als je weet dat daar russen worden afgeslacht).
  Vervolgens zie je Merkel met Porosjenko praten(zullen wel instructies geweest zijn)hoe te handelen.
  En vervolgens zien we de media (Die de waarheid om welke reden dan ook verdoezelen)door bekend te maken dat russische militairen de seperatisten in hun vakantie gaan helpen.
  Wat kunnen wij hiervan geloven,als je rus bent en je ziet dat je eigen volk afgeslacht wordt,en je bent militair,dan is het normaal dat je deze mensen wilt helpen,alleen kan dit niet in russisch uniform en met wapens van het russische leger,want dan is dat een russische inval.
  Dus deze jongens(en hier zijn beelden van)komen gewoon in burger naar de Oekraine,waar ze aldaar bewapend worden.
  Alleen afgaande op het feit dat het russische militairen zijn (en uiteraard vergetend dat zij dit uit hun eigen gevoel doen)wordt Poetin ervan beschuldigd dat hij een ivasie zou hebben gedaan,daarbij komt dat de russen op eigen grondgebied troepen bij de grens stationeren wat normaal is als je ziet dat de tegenpartij(en deze doen dat wel met geweld)steeds dichter bij de russische grens komt.
  En tot slot vandaag zien we op tv dat de VS ambassadeur mevrouw Powers, Poetin ervan beschuldigt dat hij manupileerd,alles behalve de waarheid spreekt,liegt enz.
  Vervolgens (volgens mij moeten wij hier meer waarde aan hechten)zegt de russische ambassadeur Tsjoerkin dat de Oekraine roekeloos heeft gehandeld,tegengewerkt en oorlog voert tegen de eigen bevolking.
  En als klap op de vuurpeil komt Obama met een verhaal wat de aanloop is naar militaire actie van de VS en uiteraard de navo (denk hierbij aan de reactie van Rasmussen)Obama zegt (ook dit weer zonder bewijs) dat Poetin verantwoordelijk is,seperatisten zouden door Rusland getraind worden,Rusland zou de seperatiste financieren en bewapenen(de beelden laten iets anders zien en horen)vervolgens gaat hij verder en zegt dat dit niet zonder gevolgen kan blijven (dus mogelijk gaan ze militair ingrijpen)en beelden (die overal gemaakt kunnen zijn)zouden bewijzen dat de russen een invasie doen.
  Dus de conclusie moet eigenlijk zijn dat de VS en de bondgenoten constant Rusland lopen te provoceren,met het uiteindelijke doel om door militair ingrijpen het schaliegas in de Oekraine te bemachtigen.
  DIT ZOU IN DE MEDIA MOETEN STAAN,DE HEBBERIGHEID VAN O.A SHELL IS DE REDEN VAN EEN AANSTAANDE OORLOG IN OEKRAINE,MET MOGELIJK OOK GEVOLGEN VOOR DE EUROPESE BONDGENOTEN VAN AMERIKA.

  1. Arnold als je onder 34.1 en 34.2 kijkt krijg je de Shell contracten te zien.
   .
   In januari 2013 sloot Shell in Davos een gasdeal met de Oekraïense regering waarmee de Nederlandse multinational een vergunning in handen kreeg voor schaliegaswinning in een gebied van bijna 8000 vierkante kilometer in de regio tussen de steden Kharkov en Donetsk.
   .

  2. Arnold als je onder 34.1 en 34.2 lees dan kun je de Shell contracten zien.

   Shell, premier Rutte en het schaligas in Oost-Oekraïne

   In januari 2013 sloot Shell in Davos een gasdeal met de Oekraïense regering waarmee de Nederlandse multinational een vergunning in handen kreeg voor schaliegaswinning in een gebied van bijna 8000 vierkante kilometer in de regio tussen de steden Kharkov en Donetsk.

  3. Arnold , Oost-Oekraïne heeft een referendum gehad ( wat ons door Brussel is ontnomen )waarbij 93% zich uit heeft gesproken om bij Rusland te horen. Kiev is door een coup van de VS, EU, NATO, VN, IMF en de World Bank een westerse marionet geplaatst. Denk je dat er in Kiev geen VS militairen zijn voor training en door wie wordt Kiev gefinancierd….. was Oekraïne niet failliet ?

   Dat ze hun eigen gecreëerde moordmachine ISIS maar ontmantelen. ISIS gefinancierd, getraind en bewapend door de VS, England,Turkije ,Saudi`s , Qatar, Israël ( Leider ISIS Abu Bakr al-Baghdadi, so-called ”Caliph,” zijn echte naam : Simon Elliot (Elliot Shimon) a full Mossad agent and that he was born Jewish father and mother.
   Hier foto`s van McCain waar hij overlegd met de ISIS leiders: http://www.voltairenet.org/article185085.html en http://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2018-08-2014.htm

  4. Rick.
   Ik weet heel goed wie Oekraine (Porosjenko) niet alleen financieerd,maar zoals de wereld bank ism het IMF altijd doen bij dit soort landen,gaan ze Oekraine (Porosjenko)eerst geld geven (en dan praat je over miljarden) om te zorgen dat dit land zijn schuld nooit meer kan afbetalen en daarmee de elite de kans geeft om dusdanige eisen testellen waar Porosjenko,dus nooit aan kan voldoen en vervolgens op deze manier veelal door middel van oorlog de macht over schaliegas en het leidingensysteem voor transport in handen krijgen.
   Zie de uitspraak begin deze week van Porosjenko,dat hij het leger flink ging uitbreiden,en dat voor een land dat failliet is?

  5. Rick.
   Nog iets waarschijnlijk zullen de handtekeningen voor deze zogenaamde lening wel al gezet zijn(alleen is het de vraag of het geld ook daadwerkelijk overgemaakt wordt)niet dat dit iets uitmaakt want ze hebben zijn handtekening voor de lening en dat is genoeg,daarbij optellend dat zelfs Obama nu ineens zinspeeld op verdere actie kunnen we volgens mij zeer binnenkort ingrijpen van de VS en de Navo verwachten.
   Het is alleen de vraag wat Poetin gaat doen.

  6. Hoi Arnold,
   ik volg alles met belangstelling en had al lang het idee dat Rusland NIET achter dit alles zit. Maar nu ik de Shell-verhalen lees denk ik dat jij aardig dicht bij de waarheid zit.
   Zeker met 9/11 in mijn achterhoofd

  7. Rick.
   Ik meen gehoord te hebben dat Porosjenko in Washington is uitgenodigd de komende maand,dit zou zeer goed het moment kunnen zijn dat ze hun onmogelijke eisen aan hem zullen voorleggen,en dus vrij baan hebben om verdere actie te gaan ondernemen,dus reken er maar op dat september de maand wordt.

  8. Hoi Gert.
   Het is niet dat ik alwetend ben,maar ik lees veel en ben zeer geinteresseerd in de geschiedenis vanaf de eerste wereld oorlog tot op heden,als je dan alles op een rijtje zet en ziet wat er nu speelt kan ik niet anders dan tot deze conclusie te komen,ik ben wel blij dat u er naar ik begrijp ook zo over denkt,en ik hoop dat er velen zullen volgen.

 27. Arnold als je onder 34.1 en 34.2 lees dan kun je de Shell contracten zien.

  Shell, premier Rutte en het schaligas in Oost-Oekraïne

  In januari 2013 sloot Shell in Davos een gasdeal met de Oekraïense regering waarmee de Nederlandse multinational een vergunning in handen kreeg voor schaliegaswinning in een gebied van bijna 8000 vierkante kilometer in de regio tussen de steden Kharkov en Donetsk.

  1. Rick
   Ik denk dat het tijd is om onze politici aan een gedegen onderzoek te onderwerpen,om zo hun rol die zij vervullen aan het licht te brengen,zodat er eventuele stappen gezet zouden kunnen worden tegen hen als ze inderdaad
   het landsbelang hebben geschaadt.
   Dit zal zeer moeilijk zijn omdat zij de touwtjes in handen hebben,en het onpartijdige instanties zeer moeilijk zullen maken.
   Dit geldt trouwens niet alleen voor onze politici,maar voor alle europese politici.
   Tegelijkertijd denk ik dat ze heel dom bezig zijn,want als het moment zou komen dat de NWO het hier voor het zeggen krijgt,dan denk ik dat deze dames en heren bedankt worden en kunnen gaan,want de bedoeling is zoals men in veel boeken kunt lezen 1 regering,1leger dus zijn de huidige politici niet meer nodig.

  2. Arnold welke krijg je niet open?

   Ik heb het soms ook en dan doe ik het op de volgende manier. Ik copy de tekst en plak die in Youtube meestal werkt het dan wel.

   Ik denk dat ze het met opzet proberen te blokkeren. Je wil niet weten bij ik dat momenteel bij sites heb. Maar met een beetje zoeken vindt je het toch nog vaak. Zo heb ik ook de originele BBC site terug kunnen halen 🙂
   .
   Laat even weten welke niet wil openen misschien kan ik je helpen.

  3. Arnold/Rik als je een YouTube-link of andere plaatst, haal even de ‘s’ van http’s’..! Als je hem opzoekt, krijg je idd geen link. Haal de ‘s’ weg en opgelost..!
   DAN DOEN JE LINKS HET WEL..!

 28. Arnold ik heb het al gezien . Ga naar Youtube in plaats deze dan in de zoekbalk dan doet hij het waarschijnlijk wel. Ik heb ook steeds vaker dat probleem , op die manier proberen ze je te ontmoedigen.
  . MH17 FULLY EXPOSED!! You Won’t Believe The SHOCKING TRUTH About the Ukraine FALSE FLAG .

  1. Rick maak ajb je reacties niet zo ruim’, met veel ruimte ertussen; gemakkelijk scrollen is er dan bijna niet meer bij..! Dank!

  2. Rik als je een YouTube-link of andere plaatst, haal even de ‘s’ van http’s’..!
   NU DOEN JE LINKS HET WEL..!

  3. Arnold , Ik had dat ook gelezen . Hoe kan een failliet land 1 miljard aan defensie uitgeven ? Antwoord IMF, Wereld Bank maar daar hebben ze wel hun 33 ton goud voor af moeten staan en krijgen daarvoor in de plaats waardeloze dollars waar ze rente over moeten betalen.

   GuidoJ ik kan de ‘s’ van http’s’ niet vinden bij mijn linken.
   Maar nu openen ze wel normaal

 29. Wat ik in 36.3 beschrijf hebben ze destijds ook bij Boris Jeltsin geprobeerd,deze man was al tevreden als hij kon zuipen en uiteraard nog meer geneugten had,verder wilde of heeft hij de mineralen van Rusland voor een habbekrats van de hand willen doen aan uiteraard de bekende figuren,nadat Jeltsin gedwongen werd af te treden en Poetin de macht kreeg heeft deze man alles doorzien en teruggedraaid en dat is de reden waarom de VS Rusland zo dwarsbomen.

  1. Rick.
   Nu heb ik het filmpje wel gezien,en ik vind dat dit toch redelijk overeenkomt met hetgeen ik geschreven heb.

 30. Zojuist heb ik naar het nieuws gekeken,en heb weer veel valse beschuldigingen gehoord,en gezien.
  Poetin was te zien in een tent (via beeldscherm)en zei dat wat er nu in Oekraine gebeurd hem doet denken aan wat de duitsers in de tweede wereldoorlog met Leningrad hebben gedaan,namelijk dat ze toen de mensen van eten en drinken hebben onthouden door de stad te omsingelen en daarmee de toevoer hadden geblokkeerd van eten en alles wat nodig was,wat meer dan een miljoen levens heeft gekost,in Oekraine gebeurd nu hetzelfde (denk hierbij aan het tegen houden van de hulp transporten)
  ook wordt op dit moment de infra structuur door beschietingen op dorpen en steden vernield.(dit is naar ik aanneem waarheid).
  Vervolgens sprak Rasmussen van de navo een onzin verhaal,maar is wel daarmee bij het grote publiek de weg aan het plaveien voor actie.
  Weet u nog de beroemde toespraak van Timmermans,waarin hij zei dat als er een spel gespeeld werd over de ruggen van de slachtoffers en nabestaanden enz,terwijl hij zelf met dat spel meedoet en zegt dat de 28 landen van de EU vinden dat wat Rusland doet niet kan en om meer sancties vraagt tegen Rusland.
  Waar is het bewijs meneer Timmermans en aanhang?
  En als ik me niet vergis ging het toch eigenlijk om een aanslag op een vliegtuig,waar nog steeds geen bewijs van is geleverd wie de daders zijn.(Kan dit wel meneer Timmermans?)

  1. Timmermans (zo staat op teletekst)zou gezegd hebben dat op het moment van het neerschieten van MH 17 het vliegtuig met toestemming van de luchtverkeersleiding een andere koers vloog,omdat het moest uitwijken voor een ander vliegtuig(Dit zou kunnen kloppen want er heeft een vliegtuig op ongeveer 90 seconden van MH 17 gevlogen)
   Hieruit leidt ik af:1.dat Timmermans weet wat er op de recorders staat,of dat hij informatie van de luchtverkeersleiding heeft ontvangen.
   2.Als we op het punt staan van oorlog,waarom wordt dan niets vrij gegeven,wat bewijzen kan wat er is gebeurd?

  2. Vanmorgen keek ik naar een herhaling van het nieuws,en hoorde dat de Oekrainse luchtverkeersleider (vermoedelijk de verdwenen Carlos Buca)toestemming heeft gegeven voor de koerswijziging van MH 17.
   Hierbij denkend aan wat Carlos nog heeft doorgegeven,en daarom vermoedelijk is verdwenen,doordat hij doorgegeven heeft dat vreemd talige mannen alles in beslag hebben genomen,zal de rest wat Timmermans misschien te horen heeft gekregen wel gemanupileerd zijn.
   Vervolgens werd ook gezegd dat de OEKRAINERS (WAT EERDER DE SEPERATISTEN) werden genoemd toch netjes met de lichamen van de slachtoffers zijn omgegaan,en deze aan de OVSE hebben overgedragen.
   Wat hierbij opvalt is dat de seperatisten het vuile werk hebben gedaan,maar dat zij nu ineens Oekrainers worden genoemd.

  3. Na de ZOVEELSTE zwarte bladzijde in de geschiedenis gaat Nederland na de Srebrenica genocide BEWUST een nieuwe zwarte bladzijde schrijven !!!!!!!

 31. Dit vind ik zeer interessant,Rutte is tegen toetreding van de Oekraine tot de navo,want dit is niet het juiste moment zegt hij.
  Dat kan ik begrijpen,want als de Oekraine lid is van de navo en met de wetenschap dat wanneer een navo land aangevallen wordt de navo ingezet zal worden tegen de zogenaamde agressor(in dit geval dus Rusland)zou dat betekenen dat ook Nederland direct betrokken wordt bij een oorlog tegen Rusland,en dat maar met ander halve tank?
  Ik denk dat Rutte zich dit niet heeft gerealiseerd,toen hij met de belangen van Shell bezig was.
  Rasmussen(jawel daar is hij weer)zegt juist dat de deur open staat voor toetreding,ben benieuwd hoe dit uitpakt.

  1. Dit zou een voorteken kunnen zijn dat de heren die aan de touwtjes trekken in Amerika,nu door willen pakken en zich dus niet alleen tot Oekraine zullen beperken,wat eerder wel het geval was in een land.
   Hierbij denkend dat de dollar nu zwaar onder druk komt te staan mede door Rusland omdat o.a de Bricks daar is ingevoerd zou dat wel eens de hoofd reden kunnen zijn om gelijk Rusland binnen te vallen.

  2. Poetin zou(als de ondertitels kloppen)de wereld gewaarschuwd hebben om geen oorlog tegen Rusland te beginnen.
   Daarbij heeft hij ook aan gegeven dat Rusland nog steede een kernmacht is,en niet met zich laat sollen.

  3. Vandaar er zal geen oorlog komen, de USA weet dat zij dan als eerste aan de beurt zijn deze keer kunnen ze de dans niet ontspringen, Rusland is geen Iraq of Libyë.

  4. Arnold , ik kan me wel vinden in wat je allemaal schrijft. Ben blij dat er nog mensen wakker zijn en niet gevangen zitten in mind control.

   Ik probeer neutraal te zijn en ik ben tegen iedere vorm van oorlog want oorlogen zijn er om banken te spekken terwijl de bevolking de tol betaalt.
   Tot nu toe kan ik alleen maar concluderen dat de wereld grootste agressor Amerika en de NAVO is die geholpen worden door het IMF , VN en de Wereld Bank. Daarbij loopt de EU als een schoothondje achter Amerika aan en zit de MSM in de pocket van deze agressors.
   Overal zaaien ze verderf en chaos en met opzet.

   Het is toch Amerika, NATO,VN,EU, IMF en de World Bank die gezamenlijk een coup hebben gepleegd in Oekraïne om Oekraïne tot de nek in de schulden te laten steken, ze vervolgens van 33 ton goud berooft en het land verder leeg te roven aan grondstoffen want dat is de werkelijkheid waar het hier allemaal om gaat. Shell zal zijn olie en gas moeten krijgen en daarvoor zal de hele bevolking van Oost-Oekraïne uitgeroeid of verdreven moeten worden !!!!
   Rutte en Timmermans zijn vuile leugenaars en bedriegers en zullen de hele MH17 verdraaien en beliegen om Shell te dienen.

   Gelukkig beginnen langzaamaan de ogen van de bevolking te openen.
   Putin is een veel betere schaakspeler dan Obama.
   Amerika , NATO, EU, VN, IMF, World Bank, allemaal hadden ze gehoopt dat de sancties de steun bij het Russische volk voor Putin af zouden doen nemen , maar de steun voor Putin groeit er juist door wat een vette streek door de rekening van alle agressors zet. Daarnaast komen alle sancties tegen Rusland als een boemerang terug wat juist deze landen erg veel economische schaden brengt en daar kun je Rusland niet de schuld van geven.
   China houdt zich totaal afzijdig en profiteert zoveel als mogelijk van de hele situatie en Rusland heeft daar mee ingestemd. Maar als het tot een oorlog gaat komen zal dit automatisch ook een oorlog gaan worden tegen China, want Rusland en China zijn trouwe bondgenoten en China weet ook dat na Rusland zij de volgende zullen zijn die door Amerika en de NATO aangevallen zullen worden.

   Er beginnen steeds meer scheuren in Merkel haar macht te komen. Steeds meer Duitsers eisen van Merkel dat ze zich op het Oosten moet richten want alle sancties zullen de Duitse industrie ten gronden gaan richten. De EU top komende week zou wel eens voor verrassingen kunnen gaan zorgen. Sta er ook niet van te kijken als Merkel binnen enkele weken of maanden af gaat treden.

  5. Rick/Jenne.
   Vergeet aub niet dat een kat in het nauw rare sprongen maakt.
   Hiermee bedoel ik dat veel mensen nu door beginnen te krijgen wat er allemaal aan de hand is en wie daar verantwoordelijk voor zijn,wat dan automatisch weer kan leiden tot een alles of niets situatie,omdat hun plan wat al heel lang in voorbereiding is mogelijk gaat mislukken,en zij niets om mensenlevens geven.

  6. De hoofd vragen zijn wat gaat er nu gebeuren,heeft het westen het lef om een oorlog tegen Rusland te beginnen,zoja hoe loopt dit dan af.
   En de meest belangrijke vraag is hoe krijgen,we de meelopers (die dit al jaren doen om hun eigen zakken te vullen,en vooral niet in een kwaad daglicht mochten komen te staan bij de elite,en welke figuren verantwoordelijk zijn voor de huidige situatie,bereikt door plat te zeggen de hielen hebben gelikt van hun meerderen)weg.
   Zij zitten namelijk overal verweven.

  7. De huidige geschiedenisboeken zouden allemaal verplicht verbrand moeten worden omdat het bol staat met leugens en onwaarheden.

   Je kunt het mensen haast niet kwalijk nemen dat ze nog steeds denken hoe goed die Amerikanen wel niet waren/zijn. Maar als je alles goed uit zou zoeken en de ware motivatie zou vertellen en de mensen laat zien wat de Amerikanen in de hele wereld aan dood en verderf hebben gezaaid …nou dan ga je met hele andere ogen naar Amerika kijken.
   Ik heb niets tegen het Amerikaanse volk want dat is doorsnee net zo naïeve als de Nederlander maar het zijn de regeringen die er altijd een grote puinhoop van maken.

   Nederland laat zich nu ook chanteren door Amerika en de NATO en je zal zien dat het hele MH17 rapport van voor naar achter bol zal staan met leugens. Rutte en Timmermans zullen daarvoor wel snel een geweldige belangrijke baan aangeboden krijgen net als in der tijd Jaap de Hoop Scheffer als beloning van de deelname aan de Irakoorlog Hahahahaha sorry Jaap maar ik zie je nog staan als lulletje rozenwater naast Bush maar je hebt je NAVO baantje gekregen en zo werkt het. Rutte en Timmermans hier geld (pijnlijk genoeg)maar letterlijk “De ene zijn dood is de andere zijn Brood” Alvast gefeliciteerd met jullie toekomstige TOP baan heren.

  8. Rick
   Het zijn niet alleen ministers e.d kijk naar de voormalige FNV leidster,was zij het niet die ingestemd heeft met tot 67 jaar werken?
   Ik kan het natuurlijk niet bewijzen,maar bij mij komt de gedachte wel boven,dat haar is toegezegd dat wanneer zei akkoord zou gaan ze een mooie functie in Brussel krijgt.

 32. Hallo, dit is mijn 1e reactie op deze website. Een week geleden begon ik me af te vragen hoe het MH17-onderzoek verder loopt. Ik kwam hier terecht :
  http://www.globalresearch.ca/the-causes-of-the-mh17-crash-are-classified-ukraine-netherlands-australia-belgium-signed-a-non-disclosure-agreement/5397194
  Ik vond dat schokkend indien waar en kwam o.a. op deze site terecht. Ik wil aangeven dat ik het artikel en vooral de reacties erg waardeer en sommige stukjes heb ik daarvan gedeeld op een surinaams forum met bronvermelding.
  De insteek van Shell kon ik trouwens nog niet dus iedereen bedankt voor de toelichting. Zelf wil ik dit nog toevoegen, een verslag van de VN-veiligheidsraad noodzitting van 28 augustus.
  Churkin vraagt tot 2x waar de resultaten van het onderzoek blijven, zonder duidelijk antwoord te krijgen
  http://www.youtube.com/watch?v=WCnhZN5_wqg
  Inmiddels is bekend dat er inderdaad een geheimhouding is afgesproken zoals zelfs via de NOS viel te zien/lezen.

 33. Nog iets wat opvallend is.
  In de uitzending van KB op vrijdag 29 augustus 2014 doen oorlogsverslaggever Arnold Karskens en een dame welke half Oekrains en half russisch is een paar opvallende dingen.
  Arnold Karskens zei dat hij niet begreep toen de Oekrainers de aanval op de Pro russen deed zij niet tot staan werden gebracht,omdat er totaal geen bewijs was wie de schuldigen zijn(tenminste niet officieel)en als er wel bewijs was hadden ze dat naar biuiten moeten brengen.
  De dame heeft gevraagd om de beelden te laten zien welke door de corrupte media aan ons zijn laten zien,zij was boos en is toen op internet erachter gekomen dat de corrupte media niet het complete beeld heeft laten zien.
  Het is het bekende filmpje dat een seperatist laat zien met een pop in zijn hand en waar het filmpje toen stop werd gezet om de mensen een verkeerd beeld van de seperatisten te geven,nu lieten ze het filmpje wel doorgaan en kon iedereen zien dat deze seperatist wel degelijk menselijke kenmerken heeft omdat nu tezien is dat hij zijn pet afzet en een kruisje maakt met zijn handen.
  Alleen al dit feit roept bij mij de vraag op waarom de media dat heeft willen verbergen,als er niets te verbergen zou zijn?

 34. Zomaar een paar vragen die ik graag aan Rutte/Timmermans zou willen stellen.
  1.Waar zijn de piloten van het vliegtuig waardoor MH17 moest uitwijken ?
  2.Wat hebben deze piloten gezien of gehoord ?
  3.Zijn deze piloten gehoord en zo ja wat hadden zij te vertellen?
  4.Waar is Carlos Buca?
  5.Is bekend wat hij heeft doorgegeven?
  6.Waar is het officiele materiaal van de luchtverkeerstoren?
  7.Is al bekend wat er op de blackboxen staat?
  8.Zoja wat staat erop?
  9.Hoe kan het zonder dat u bewijs had achter de oekrainers staat?
  10.Hoe kunt u sancties tegen Rusland instellen,dat vervolgens tot op heden blijft doen zonder dat u eerst officieel bewijs naar buiten heeft gebracht,wat u in het gunstigste geval steun van de bevolking zou kunnen geven.

  1. Lulkoek, de zwarte dozen zijn onbeschadigd overgeleverd en al lang uitgelezen..!!

  2. Eh nou eh, 46,1

   Wat een ziekmakend tuig is dit toch, en we blijven dit maar pikken !

  3. ja het is tuig Jenne maar dit blijven we niet accepteren, er zijn onwijs veel mensen het echte nieuws aan het delen. En dan gaat het snel hoor.
   En kom van je forum af en schrijf de politiek aan. Dat helpt ook.

  4. Oke het antwoord blijft open op vraag 7,
   daar het Oeraine is die deze uitlatingen deed.

 35. Guidoj.
  Graag wil ik uw reactie met betrekking tot de stukken welke ik schrijf,ik heb hier al bijna een hele pagina vol geschreven,is dit teveel?
  Graag uw mening aub.

  1. Hoe meer je schrijft, des te meer denk ik, dat je nog lang niet uitgeschreven bent. Misschien wat rustiger aan met je reacties. Of vind je het leuk je naam telkens op de site te zien..? Kom op zeg Arnold, grow up en doe je ding. Voor mij persoonlijk hoef je niet te reageren. Laat dat duidelijk zijn. Het gaat om je verbinding met mensen die dit ook lezen.

   Dus, wellicht wat rustiger aan de slag, zodat je mensen niet afschrikt, zoals mij!, met je overaanbod van reacties.. OK?

  2. Sorry Guidoj.
   Voor mij hoeft mijn naam helemaal niet geplaatst te worden,maar ik probeer verbanden aan te tonen tussen hetgeen ik schrijf en wat de mensen rondom hen zien gebeuren en hopelijk daardoor in gaan zien wat er echt gebeurd.
   Onder tussen heb ik nu net weer een stuk geplaatst,niet om in de belangstelling te staan,maar omdat ik zie wat er aan de hand is en mij daar erg druk om maak.

  3. Arnold ik vind dat je hele goede stukken schrijft en van mij mag je rustig zo doorgaan.
   Als je hier alleen maar linkjes krijgt en er komt geen discussie heeft een site voor mij weinig zin.
   Zolang er niet gescholden wordt en men komt met onderbouwde stukken dan draagt dat alleen maar bij aan een goede discussie. Respect naar elkaar is wel erg belangrijk maar een discussie hoeft niet altijd soft te verlopen. Het zijn hele heftige dingen en soms lopen de gemoederen dan op en als iemand te ver gaat kan de moderator die persoon daar op aanspreken.

  4. De meeste WTK ers zijn heel goed op de hoogte, en heel belezen.
   Je schrijft leuk, maar misschien als je er op zou letten, een wat beknoptere Stijl, vriendelijke groet Jenne.

  5. Arnold, Rick, het is zeker belangrijk te blijven delen!
   Soms is het echter zo dat als het te veel is de kans bestaat dat de aandacht verslapt, de boog kan immers niet altijd gespannen zijn…
   Misschien is het een idee in het geval van veel informatie een artikel te schrijven en aan Guido te vragen deze te plaatsen.
   Verder bedankt voor het delen!!

  6. Het probleem van fora is, en daarom is het niet echt mijn communicatiemiddel, dat je erg graag op iets direct wil reageren en in een mondeling gesprek is dat wel mogelijk. Daarom telefoneer ik veel meer dan bv. mailen.Maar jouw denkbeelden/visies spreken mij wel vaak aan, dus ga door met het ventileren hier van

  7. Ik ben blij met jouw reacties, het lijkt denk ik veel omdat de rest even aan het pauzeren was.
   Maak je niet ongerust over het aantal reacties zolang ze maar zinnig zijn lijkt me. Persoonlijk lees ik ze graag.

 36. Wat ik nu schrijf,past eigenlijk niet bij dit onderwerp,maar ik zou niet weten waar wel.
  Vanavond op het nieuws hoorde ik dat er twee gezinnen zijn ontwricht,door de ouders op te pakken en de kinderen uit huis te plaatsen.
  Dit zouden ze gedaan hebben omdat de koffers al klaar zouden hebben gestaan om naar Syrie te vertrekken om daar met IS te gaan strijden.
  Wie al eens met de politie in aanraking is geweest,omdat men hulp nodig had tegen bv een dreigement,of een boze wereld bewoner,weet dat je dan vaak het antwoord krijgt er is nog niets gebeurd dus kunnen we niets doen.
  Van de week werd op het nieuws nog gezegd dat men van plan was extremisten die uit bv Syrie terug komen en daar met IS hebben gestreden bij terugkomst hun paspoort in beslag te nemen en het land uit te zetten.
  Als in het laatste geval bewezen kan worden dat een persoon bij IS heeft gestreden,dan kan ik nog enigszins begrip voor de maatregel hebben.
  Maar wanneer men overgaat tot het arresteren van personen omdat zij verdacht worden van iets wat nog niet is gebeurd,dan heb ik daar geen begrip voor,zoals in het geval van eerder genoemde gezinnen.
  Daarom denk ik dan ook dat dit nazi praktijken zijn die zullen gaan leiden tot het arresteren van straks anders denkenden en mensen die niet met onze overheden in de pas lopen.
  Wie dan ook die vind dat ik onzin verkoop,reageer aub.
  Wanneer we dit toestaan zijn we straks volkomen machteloos omdat je dan bij het minste geringste op gepakt gaat worden,en totaal van je rechten geen gebruik meer kunt maken.

  1. Arnold ik ben het weer eens helemaal met je eens. Ik zou zeggen als ze terugkomen van Syrië en je hebt bewijzen dat ze daar gevochten hebben voor wie dan ook. Paspoort afnemen en het land uit zetten.

   Die totale controle zit er toch al aan te komen. Ze zijn in een sneltreinvaart aan het bewerkstelligen om het cashgeld uit de markt te halen. MENSEN LAAT DAT NIET GEBEUREN WANT U BENT ALLE DE LUL !!!!
   Als het cashgeld er uit is dan heeft het geen zin meer om van bank te wisselen. Dan zullen banken rente gaan vragen over u spaargeld ! Maar het grootste gevaar zit hier in. Als u niet wil doen wat de regering van u wil dan blokkeren ze u pinpas… en dan….hoe denkt u dan nog boodschappen te kunnen doen ? Hoe denkt u zonder gebruik te kunnen maken nog verder te kunnen leven. Cashgeld is er niet meer, u kunt niet meer pinnen en ook niet in het buitenland. Laat het om die reden nooit zover komen dat cashgeld gaat verdwijnen. Mijn advies ga zoveel als mogelijk weer contant betalen en weiger te pinnen.

  2. Rick, nog maar kort geleden zou ik het helemaal met je eens zijn geweest( en ergens nog steeds hoor)Maar de mens is inventief, houdt moed. Geen geld, dan gaan we toch weer ruilen, samenwerken, andere wegen bewandelen. Misschien komen al die draconische maatregelen van pas om het tij eindelijk te kunnen keren.

  3. Rik 49.1

   Hier zijn ze de pin automaten al aan het weghalen, er zit er nog 1 in ons winkelcentrum.

   Imke ze moeten de wet aanpassen geld is een wettig betaalmiddel wat niet zomaar afgeschaft kan worden. Zelf met de crach en wo er was geen geld meer, mensen stapten toen over op viltjes en papiertjes schreven het bedrag erop en toen wat dat het geld. Als wij mensen een onderlinge afspraak maken van waarden is een viltje geld. 🙂

   Step out of the box en solutions will appear.

  4. @ Imke en eh nou eh. Allemaal leuk wat jullie vertellen om je dagelijkse boodschappen te doen.
   Nu moet ik de energie rekening, belastingen, ziekenhuisrekening, of ik koop een huis….allemaal met bier viltjes…ik ga er snel duizenden inslaan 😉

  5. Rick, ik had het over inventief zijn, niet over in het zelfde cirkeltje rond blijven draaien. Maar daar moet je dan wel energie in willen steken… Denk na over wat je met je eigen keuzes al kan bewerkstelligen. Ja de energie leverancier vraagt jou om geld voor geleverde diensten. Maar neem dan minder af, trek een warme trui aan. Kweek zelf wat groenten, pak de vaker de fiets en ga ruilen waar het wel kan. Blijf niet in die “dat kan niet” gedachte vastzitten. Alle kleine rimpeltjes vormen uiteindelijk een grote golf.

  6. imke, 49,2 was het maar waar, was het maar mogelijk, maar het kwaad heeft overal in voorzien, wij de slaven zijn met handen en voeten verbonden, met ons comfort, schulden aan banken en anderen, en hebben volkomen onze savoir-faire vergeten en verspeeld, wie kan er nog spinnen en sokken breien, of groente verbouwen en en en, wil je niet mistroostig stemmen, maar voor een echte zelfstandigheid, komt er een goede en gedegen voorbereiding kijken, groet Jenne

  7. Jenne.
   Denk ook eens aan de scholen,en wat daar geleerd wordt,ik bedoel wat is de huidige jeugd zonder rekenmachine,computer e.d en wat kunnen zij nog als de stroom uitvalt en batterijen onbereikbaar?

  8. Rick
   Zij kunnen van alles verzinnen om het ons onmogelijk te maken om te leven.
   Maar ook dat zal opgevangen worden door de inventiviteit van de mens.
   Want zij die ons minachten zijn vergeten hoe wonderlijk wij zijn.

   Elk Rijk, elke dictatuur heeft ook zijn einde gekend. Maar het zou beter zijn het niet zover te laten komen.

   Ik heb goede hoop, maar we moeten er met zijn allen hard aan blijven werken dat ze niet verder komen in de misbruik van macht en terugkeren naar de waarden van “normale” politiek.
   En dat kan alleen door het volle licht erop te schijnen en ze aan te spreken -massaal, op hun acties.

  9. Rick.
   Velen doen hier lacherig over,maar in Amerika is men bang voor volksopstand omdat daar ook de mensen wakker worden,dus wat hebben ze daar gedaan,zoals ik het gelezen heb hebben ze daar 500 miljoen dollar gestoken in verbouw en bouw van kampen(dit zou officieel met opvang of zoiets te maken hebben)maar volgens hetgeen ik gelezen heb is dit voor mensen die anders doen dan men van ze verwacht en ze zo uit de maatschappij willen verwijderen.
   Zie op internet Feema kampen,en ik meen dat er hier ook al over geschreven is.

 37. Ik geef hier een paar ontwikkelingen die de laatste tijd plaats gevonden hebben.
  1.Poetin EIST de uitslag van de black box.
  2.Waarvoor denkt u dat door de banken iban is ingevoerd?
  3.Navo wil bij elkaar 3000 amerikaanse militairen in oa Estland,Letland,en nog drie landen dicht tegen Rusland stationeren.
  4.De Oekrainers zouden door de seperatisten terug gedrongen worden met hulp van Rusland
  Ik hoop u hiermee tot discusie aan te zetten,en ik doe dit niet voor 1 persoon specifiek,en om te voorkomen dat er overreactie is mijnerzijde laat ik het verder bij dit,en tot slot mijn naam mag hierboven weggelatn worden graag zelfs.

  1. Hoi Arnold…of mens zonder naam 😉
   Bedankt voor de info. Waar ik wel nieuwsgierig naar ben is waarom IBAN nummers? De rest met de militairen uit de VS…noem me een land waar ze nog niet zijn. Ik ken het niet anders uit mijn jeugd.
   In Zuid-Duitsland was het normaal…overal in de steden waren er the barracks, met eigen supermarkten, bios, scholen etc. http://en.wikipedia.org/wiki/Robinson_Barracks
   Men zag de gi’s alleen met hun dikke Amerikaanse sleeën op straat of buiten als er ergens een bierfeest was. Jonge jongens, die het in Duitsland helemaal te gek vonden…Ik was vanaf mijn 13e tot mijn 17e babysitter bij een stel met kinderen, die beide als leraar voor het leger werkten en buren van ons waren. Alles werd door Duitsland betaald behalve een kleine bijdrage aan de huur van de grote huizen. Het was voor mij op het platte land toen een compleet andere wereld, toen ik bij hen in huis was..ander eten, ander uiterlijk, inrichting anders, alles reuze groot, en de het gezin was heel aardig naar mij toe. Toen ik later ging stappen, kwam je ook in clubs soldiers tegen, die echt wel de VS representeerden haha.
   Maar goed lang geleden eind 70 begin 80er jaren….en nu nog steeds zijn er meer dan 80.000 vs-soldaten in Duitsland gestationeerd en ook meer dan 30.000 Engelse. Ergens hoort dat bij het beleid van de VS. Eerst vernielen en dan opbouwen of zo… 🙄

  2. Monika.
   Iban werd ingevoerd zogenaamd om betalings verkeer naar het buitenland te vergemakkelijken(voordien heb ik nooit probelemen onder vonden,als ik in Duitsland,of Belgie geld nodig had).
   Daarom (ik kan het mis hebben)denk ik als ik kijk naar mijn Iban nummer wat bij de meeste mensen in Nederland begint met NL,en ik neem aan in bv Belgie dat het daar waarschijnlijk met be zal beginnen en dat ik denk dat de ECB alle banken via een centrale computer aanstuurt De bank (ook weer onder controle van…)nu veel makkelijker zonder eerst alle nummers na te gaan bij welk land ze horen,ze nu veel makkelijker de rekeningen van een land dat niet meewerkt kunnen blokkeren.

  3. Monika.
   Sorry Guidoj,dit was mij even ontgaan,maar wat betreft de militairen,gaat het erom dat ze met de stationering van hen in genoemde landen een soort van ring (dichtbij,zoniet tegen)Rusland aan het vormen zijn,anders gezegd ze sluiten Rusland in.

  4. Arnold, ja ik weet wat je bedoeld. Het lijkt erop alsof ze idd een ring om Rusland aan het aansturen zijn.
   Dit las ik net op een Duitse site:
   Nederlandse en Baltische troepen onder brits commando….ojee wat is dit weer…
   http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/08/30/antwort-auf-russische-aggression-nato-stellt-kampf-einheit-auf/
   ‘Die Nato stellt eine rasche Eingreiftruppe auf, die als „Antwort auf russische Aggression in der Ukraine“ zum Einsatz kommen kann. Die Truppe wird unter dem Oberkommando der Briten stehen. 10.000 Mann werden vor allem aus dem Baltikum und den Niederlanden entsandt. Litauen ist der Auffassung, dass die Ukraine den Krieg gegen Russland stellvertretend für ganz Europa führe.

   Verder wordt er ook door russische politici gezegd dat de VS een volgende Maidan in St. Petersburg plant.
   De VS claimt dat er in Rusland sinds een maand een oranje revolutie of interventie is begonnen….de Russen denken dat het in september gaat beginnen met de verkiezingen van een gouverneur. De VS heeft berekent dat daar de zwakste schakel zit. Daar zit de sterkste oppositie. Voor de Russische nwo bedrijven is het natuurlijk niet leuk dat Poetin zo een houding inneemt en het liefst niets met de nwo te maken wil hebben. Blijkbaar zullen er veel mensen gesponsord worden, die vloeiend Russisch spreken, maar niet meer in Rusland leven, ze krijgen ook paspoorten etc.
   http://www.yy-welt.com/der-naechste-maidan-findet-im-september-in-st-petersburg-statt/

   We zullen zien Arnold, wat er gaat gebeuren, maar belangrijk is gewoon ook niet te vergeten plezier te beleven 🙂

  5. Imke.
   Met de invoering van de iban nummers hebben de regeringen dus,hun land weggegeven,en onder toezicht van de elite gebracht,want wat kan een land nog als er geen betalingen cq gelduitgifte meer is?

  6. MONIKA, pas maar op met je zogenaamde positieve sites, stemming maken, brain f..k, Putin laat dat niet gebeuren, en ook dat geknoei met wat soldaten, als het echt begint lopen ze gillend om hun moeder te schreeuwen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.