Advertentie

MH17: Tekende Rutte geheimhoudingsverklaring..?!!


Parool MH17 crashTja, het was dus weliswaar muisstil, maar er werd achter de schermen wel degelijk hard gewerkt in de zaak rondom het achterhalen van de oorzaken van de MH17-ramp. Namelijk hoe de voorlopige onderzoeksresultaten te verkopen aan het publiek, en vooral aan de nabestaanden van de slachtoffers van deze misdadige daad. Wat velen inmiddels te ore is gekomen, en waar opnieuw de MSM in Nederland over zwijgt als het graf, is een overeenkomst, die getekend zou zijn door bij de ramp betrokken landen, dat de RESULTATEN VAN HET ONDERZOEK GEHEIM ZULLEN BLIJVEN…!

Inmiddels zijn de beide black-box-recorders van de Boeing 777 al lang uitgelezen, maar daar horen we niets over. Anders dan ‘dat de resultaten zullen worden meegenomen in het definitieve onderzoeksrapport’..  En, zo meldt de website van de ‘Onderzoeksraad voor Veiligheid’: ‘Het kan nog wel even duren voordat de resultaten bekend zijn’…! (‘Geruime tijd vergen’…) Zie hiernaast voor het bericht op de site van deze Onderzoeksraad..

Is onderzoeker Wim van der Weegen, die hier in het Parool wordt geciteerd, nu helemaal in de war, als hij vertelt, dat de eerste gedegen conclusies van het voorlopige onderzoek naar de oorzaken van het neerhalen van de de MH17 klip en klaar zijn? En dat er ‘binnen veel kortere tijd dan werd gedacht’ resultaten gepresenteerd zouden kunnen worden..? ZONDER DAT HET NODIG IS OM DE CRASHSITE TE BEZOEKEN..!!

Wat speelt hier anders, dan dat onderzoeker Wim van der Weegen is teruggefloten door hogere echalons..? Natuurlijk had Van der Weegen duidelijkheid, na het beluisteren van de cockpit-voice-recorders, die licht beschadigd waren, maar simpel af te luisteren zijn geweest..

Is het niet de taak van elke journalist deze Onderzoeksraad het vuur aan de schenen te leggen, om het naadje van deze kous te weten te komen..?? Of zijn wij van de alternatieve media nu zo dom..? Met het bekend worden van de informatie rondom het artikel hieronder, namelijk dat er een geheimhoudingsverdrag getekend zou zijn, staat de informatie die op 29 juli door de Onderzoeksraad voor de Veiligheid (OVV) werd vrijgegeven, wel in een heel bizar daglicht..!

Of om het in simpele mensentaal te vertellen: Wim van der Weegen en zijn team, hebben snel duidelijkheid gekregen over de oorzaak van de crash. Die wilden ze snel bekend maken, ZONDER DAT ZE HET WRAK GEZIEN ZOUDEN MOETEN HEBBEN.
Wanneer een BUK-raket het passagiersvliegtuig, de MH17, plotseling en in een flits, geraakt zou hebben, dan zouden er -laten we wel wezen- geen duidelijke gegevens zijn opgenomen op de cockpit-voicerecorders, die zo snel duidelijkheid zouden geven aan de OVV, om haar conclusie te trekken, ‘binnen korte tijd‘…!

En als deze Wim van der Weegen dan ook nog vertelt, dat het bekijken van het vliegtuigwrak alleen maar goed zou zijn voor een ‘verificatie’ van de conclusies, dan lijkt een aanslag met luchtdoelraketten vanuit een gevechtsvliegtuig en het daarna neerhalen via zwaar mitrailleurvuur door dezelfde jagers, een veel aannemenlijker conclusie, dan de BUK-raketoptie, waarbij wel degelijk het wrak onderzocht dient te worden, om een explosie door een lekker brandstoftank etc. volledig uit te sluiten..!

Kennelijk hebben de piloten van de MH17 melding gemaakt van de aanval door de gevechtstoestellen van de Oekraïense luchtmacht..! En laten we welwezen, deze informatie komt EXACT overeen met de oogggetuigenverslagen van de dorpelingen in oost-Oekraïne, die jagers bij de MH17-Boeing hebben gezien (HIER) EN HET OOGGETUIGEVERSLAG van verkeersleider Carlos (HIER)

* * *

x

x

MH17: Tekende Nederland geheimhoudingsverklaring…???!!

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

Geruchten en berichten op het internet worden steeds sterker, dat Nederland een geheimhoudingsverklaring getekend zou hebben, rondom de feiten van de MH17-crash.. Als dat waar is, worden we als Nederlandse volk en indirect als wereldbevolking een ‘vuile streek’ geleverd.. Op 8 augustus al, zou deze overeenkomst zijn getekend, tussen Nederland, Oekraïne, Australië en België.. Het zou dan gaan over een zogenaamde ‘non-disclosure agreement’ die eruit zou bestaan, dat geen van deze landen data openbaar mag maken, die verkregen zijn tijdens het onderzoek naar de oorzaken van de crash van de Malaysian Airlines Boeing 777, vluchtnummer MH17.

De hele wereld zo op haar hoede moeten zijn, voor het vieze spelletje dat gespeeld zou KUNNEN zijn. De geschiedenis toont aan, dat dit geen kletsverhaal is, maar een UITERST REËLE OPTIE..!
De hele wereld zo op haar hoede moeten zijn, voor de vieze spelletje die gespeeld worden. De geschiedenis leert ons, dat keer op keer deze ‘methode’ gebruikt wordt om via een 180-graden operatie, voor elkaar te krijgen, wat anders onmogelijk zou zijn, of politiek zelfs volledig onhaalbaar..! Het toedekken van een dergelijke valse-vlag-operatie, kan -zoals kennelijk nu met de crash van de MH17 gebeurd- een wirwar van leugens en een netwerk van bedrog opleveren..

Dit zou zijn bevestigd in Kiev, waar een briefing gegeven zou zijn door het bureau van HoofdOfficier, generaal Yuri Boychenko. In zijn woorden betekent deze overeenkomst, dat de resultaten van het MH17-onderzoek zullen worden gepubliceerd, wanneer deze volledig zijn EN INDIEN ER CONSENSUS BEREIKT WORDT, TUSSEN ALLE PARTIJEN DIE DE OVEREENKOMST GETEKEND HEBBEN..! Maar het meest heftige is het kennelijk afgesproken VETO-recht..!
Maar het allerbelangrijkste lijkt de overeengekomen voorwaarde in de onderlinge, getekende afspraak te zijn, die bepaald: DAT ALLE ONDERGETEKENDEN HET RECHT HEBBEN PUBLICATIE VAN DE ONDERZOEKSRESULTATEN TEGEN TE HOUDEN, VIA EEN VETO, ZONDER DAT DEZE PARTIJEN DAAROVER UITLEG VERSCHULDIGD ZIJN..!

Volgend op het ondertekenen van het akkoord tussen genoemde landen, werd ook door de ‘Verkhovna Rada’ van Oekraïne het akkoord geratificeerd en werd vervolgens toestemming gegeven aan Maleisische onderzoekers, nadat Maleisië mogelijk ook getekend heeft, om deel te nemen aan het onderzoek naar de toedracht van de ramp. Volgens internationale experts kan het onderzoek van het wrak van de Boeing 777 nog enkele weken in beslag nemen.

De tweede fase van het onderzoek zal betrekking hebben op de stoffelijke resten van de slachtoffers van de MH17-crash. Het is vooralsnog dus duidelijk dat de resultaten van het MH17-onderzoek ‘classified’ – topgeheim zullen zijn en dat het uiteindelijke onderzoek NIET ZAL WORDEN VRIJGEGEVEN..!! Of -zoals dat te doen gebruikelijk is- pas over tientallen jaren, als de politieke relevantie van deze ramp haar belang heeft verloren..

En je hoeft natuurlijk geen raketgeleerde te zijn, wanneer je 1 + 1 gaat optellen.. De conclusie is simpel: de voorlopige onderzoeksresultaten hebben aangetoond dat Rusland en/of de separatisten volledig onschuldig zijn aan het neerhalen van de MH17 en de doodslag op bijna 300 medemensen.

Kijk hier voor de bron van het bericht in een Russische krant. En jawel, dat kan een fake-bericht zjin, net zoals de main-stream-media in Nederland het ook té vaak worst zal wezen, of ze ook maar één gebaar maken richting het midden. En daarbij vooral Poetin wensen af te schilderen als boze geest, boven de primaire taak van de media om ONAFHANKELIJK nieuws te verzorgen…! Want hoe kun je een neutraal oordeel vellen, neutraal nieuws verzorgen, als je vol zit met voor-oordelen..?!

De consequenties voor Rutte en zijn kabinet..
Die zijn natuurlijk heel simpel, als dit verhaal op waarheid berust.. Of Rutte gaat met de billen bloot en vertelt wat, waar, hoe en waarom van deze overeenkomst.. Of hij komt met een fake-verhaal, een fake-onderzoeksresultaat, dat wel degelijk Poetin en/of de pro-Russische separatisten de schuld van deze ramp in de schoenen schuift. Maar goed, hoe dan ook, als dit contract werkelijk zo is getekend, betekent het in ieder geval dat Rutte keiharde leugens moet gaan vertellen. Een grote schande en disrespect natuurlijk voor de nabestaanden van de slachtoffers van de MH17-ramp..

Mark Rutte de belofte

Alles in het teken van NATO-alliantie als VS-schoothondjes…??
Het zijn natuurlijk allemaal VS-bondgenoten, de landen die bij het onderzoek betrokken zijn. En sinds de omwenteling, de pro-VS/Westerse omwenteling in Oekraïne, dient Europa kennelijk in de pas te lopen met het ‘beleid van de VS’.. Maar Oekraïne is in het geval van de MH17-ramp niet alleen een eerste verdachte van het neerschieten van de Boeing 777, maar is op dit moment bezig met het voorbereiden van een ‘etnische schoonmaak‘ onder de pro-Russische bevolking in het oosten en zuidoosten van Oekraïne. En het is natuurlijk duidelijk, dat wanneer Oekraïne bij deze overeenkomst tot geheimhouding betrokken is, er NOOIT een contra-Oekraïne rapport zal verschijnen..!

Anders Fogh Rasmussen, de baas van de NATO, was kennelijk liever gisteren dan vandaag Rusland naar de hals gevlogen, rondom de ramp met de MH17.. Agressieve woorden gebaseerd op... Loze bewijslast en het 'meehuilen met de wolven in het bos'.
NATO-baas Anders Fogh Rasmussen was kennelijk liever gisteren dan vandaag Rusland naar de hals gevlogen, rondom de ramp met de MH17.. Agressieve woorden gebaseerd op… loze bewijslast en het ‘meehuilen met de wolven in het bos’. Vooral de VS dus..

Op 12 Augustus verscheen een bericht met dezelfde strekking als in het Russische dagblad, maar dan in een PRO-OEKRAÏENSE nieuws-site, namelijk gordonua.com,Het blijkt dat deze site, ook weer de Russische bron citeert, zonder kennelijk verder te checken.. Kennelijk beseffen de nieuwsmakers van deze site nog niet, wat ze hun regering ‘aandoen’, door dit nieuws als ‘hot’ te presenteren.. En tot 23 Augustus bleef verder nieuws over dit mogelijke onderlinge ‘contract’ uit, behalve dat enkele kleine, ook weer PRO-OEKRAÏENSE nieuwsmedia het nieuws brachten als ‘goed nieuws’.. En ook die media waren weer pro-Obama-pro-Oekraïense-overheids-media. Alleen wil het kennelijk, zoals bij het valse-YouTube-filmpje, niet lukken, mee te spelen met de professionele valsspelers in het bos..!

Wordt dit de grootste moordzaak-cover-up..??
Stel je voor een moordzaak, waarbij 298 onschuldige slachtoffers geteld worden. En er zijn slechts 3 verdachten: Oekraïne, Rusland en de pro-Russische rebellen. En stel je voor dat 1 van de 3 verdachten een vetorecht krijgt, die het officieel bekend maken van de ware toedracht van de moordpartij op bijna 300 onschuldigen, kan blokkeren. En precies DAT is er nu kennelijk gebeurd; Oekraïne kan zich als mogelijk dader volledig veilig achten, achter de muren van deze overeenkomst.  Wanneer er dan tóch publiekelijk een dader dient te worden aangewezen, dan zal dit Rusland en/of de separatisten zijn. Of er komt geen uitslag van het onderzoek, wanneer Oekraïne de dader blijkt te zijn, uit de officiële onderzoeksresultaten..

 * * *

onderzoek crash

 

 

268 gedachten over “MH17: Tekende Rutte geheimhoudingsverklaring..?!!

 1. En er is dus nu officieel een geheimhoudingsverklaring:
  http://nos.nl/artikel/692419-om-sloot-deal-over-onderzoek-mh17.html

  http://www.elsevier.nl/Politiek/achtergrond/2014/8/Welke-geheime-overeenkomst-sloot-het-kabinet-over-vlucht-MH17-1587593W/?masterpageid=158493

  en last but not least, het OM zelf:
  http://www.om.nl/actueel/nieuwsberichten/@163033/joint-investigation/

  Pas gepubliceerd op 29 augustus na de kamervragen. Maleisië heeft niet getekend.

  Het waarom mag je zelf invullen.

  1. No more.
   Iedereen kent denk ik Andre van Duin wel,de een kan er mee lachen de ander niet.
   Eigenlijk vind ik het OM ook wel een klucht,want hoe vaak hebben zij de laatste jaren een zaak gehad en verloren,dan moeten ze weer naar de hoge raad e.d.
   Van zo een instantie verwacht ik op zijn minst dat zij met al hun geleerden voordat zij een zaak beginnen alles goed motiveren waardoor ze wel goed resultaat zouden boeken,wat ze nu bereiken is om je rot te lachen,vandaar de vergelijking.

  2. Malaysia gaat de zaak dwarsbomen is mijn gevoel. Humanitair moslimland, met de pest aan de imperialistische politiek van de VS.. Zij deden ook de strafzaak tegen Bush jr en consorten inzake 9/11..!! En wat denk je.. JA HOOR BUSH en BLAIR veroordeeld voor oorlogsmisdaden…!
   https://www.youtube.com/watch?v=pZxa0-IXl_U
   Die mannen kunnen niet op reis, ECHT NIET. Burger-arrestatie loert op elke hoek van de straat, in elke gang van een hotelgebouw, etc.

 2. Afgelopen zondag hield Poetin een speech in een tent,en zei daar al dat de seperatisten(zijn land genoten dus)afgeslacht werden,en de infra structuur vernietigd wordt.
  Vanmorgen zag ik dat Poetin zei dat hij dit niet kon laten gebeuren,en dus iets wil ondernemen hier tegen.
  Nu is mijn mening hierover dat vanuit het standpunt van Poetin gezien,hij constant met sancties wordt bedreigt,een land dat voorheen bij Rusland hoorde dreigt ingepikt te worden door zijn vijand(de bekende elite),zijn kijk op alles volledig genegeerd wordt,en er nog steeds geen bewijs met betrekking van de oorzaak van de ramp met MH 17 is en wie dat gedaan heeft is geleverd.
  Vervolgens ziet hij zijn land steeds meer door de elite omsingeld worden(vergeet hierbij niet dat Letland,Estland e.d) ook bij Rusland hebben behoort,dus vind ik het gerechtvaardigd dat hij nu wil ingrijpen.

  1. Arnold, dank. Feitelijk is er alles zo verdraaid en de massa al klaar gestoomd om de grote dictator en zijn visie (van een betere wereld) te vernielen. Ik schaam me voor de mensen die te dom zijn of te lui om de wijsheid te hebben, het spel te doorzien. Ergens kijk ik terug in de geschiedenis van de laatste 200 jaar en ik vrees dat alle oorlogen op leugens gebaseerd zijn.

  2. Klopt Monica, Google maar even de youtube film: Zeitgeist full movie Dutch Film duurt ongeveer 2 uur, dan weet je bijna alles…….
   Deze MH17 is in scene gezet, of en hoeveel echte slachtoffers er zijn gevallen is niet te zeggen. Ik denk dat een aantal wel uit de MH 370 kunnen zijn. De rest poppen. Dat gezien alle info die er is.

  3. Jongens, even over dat verhaal met winterjassen en poppen.. Het kan toch niet zo zijn, dat er nu lijken naar NL komen en dat ze met een forensisch team poppen aan het onderzoeken zijn…
   Ook het verhaal over de lijken die langer dood zouden zijn, betekent imo dat er ANDERE mensen/lichamen gebruikt zouden zijn.. Ik kan veel aan, maar voor mij om mee te gaan met dit verhaal, dan moet wel met een goed onderbouwd verhaal komen. Waarom poppen, eerdere/oudere lijken..
   En je denkt toch niet dat het hele forensisch instituut mee gaat frauderen..??? Hoor graag hoe dit puzzelstuk dan moet passen in het hele verhaal.

  4. Guidoj.
   Dat verhaal van die poppen geloof ik ook niet,maar de oudere lijken zie ik anders,namelijk als zij inderdaad omgebracht zijn op Diego garcia,waar laat je ze dan?
   Je kunt ze in zee deponeren met het risico dat er resten gevonden worden,of je begraaft ze maar dat zou kunnen opvallen,vandaar ook denk ik dat er gas is gebruikt,want schoten zouden de aandacht ook kunnen trekken
   Iedereen zal denk ik wel begrijpen dat wanneer je van 10 km hoogte op de grond terecht komt er dan niet veel meer te herkennen is.
   Men zou ze per schip kunnen afvoeren,maar ook dat kan gezien worden tijden het laden.

  5. En om de grote massa mee te krijgen,stel dat MH17 uit elkaar is gespat in de lucht dan denk ik dat daar niet veel van over blijft.
   Door dan een ander vliegtuig erbij te betrekken,met (lichamen)maak je het aangrijpender en sla je twee vliegen in een klap,de beelden van de rampplek zijn erg,en je bent van de lichamen af.

  6. Guidoj.
   Wat betreft het forensisch instituut.
   Toen MH370 verdween is het goed mogelijk dat men toen ook vergelijkings materiaal heeft gevraagd van hun nabestaanden,ivm eventuele identificatie.
   Als je dit vergelijkingsmateriaal aan de identificeerders geeft vinden zij overeenkomsten en zit hun werk erop.
   Met de lijsten van namen kan men sjoemelen,en de identificeerders weten ook niet wie er in welk vliegtuig zaten.

  7. Bij 52.4 is het ook niet nodig om je van de lichamen te ontdoen,als je gepland hebt om ze elders nog te gebruiken.
   Bij 52.6 hoef je ook niet eens met lijsten te sjoemelen,want het vergelijkings materiaal klopt met de lichamen.
   Ik heb wel een paar andere vragen.
   1.Zouden de nabestaanden van elkaar weten hoeveel families hun dierbaren hebben terug gekregen.(dit omdat in MH 370 misschien meer mensen met aziatische roots zaten).
   2.Hoe zou er gereageerd worden als men zou vragen ,of men het DNA van de terug gegeven slachtoffers wil vergelijken met de nog levende nabestaanden.
   IK WEET dat het ongeloofwaardig overkomt,maar men mag niet vergeten dat dit uitvoerig is voorbereidt.

  8. Guido.j, dit etalage poppen is als een vergelijk te zien, lichamen, ledematen, die al langer geconditioneerd zijn zwellen nemen de formaline op, en zullen bij hard neerkomen, een residu afschijden,
   ik geloof die mensen wel waarom zouden ze dit zeggen, wat is hun winst bij een eventueel liegen.
   De Forensic, als volgt zet U de kisten daar maar neer, morgen begint de forensic dienst met wat eigenlijk, helemaal niets, de kisten worden herhaaldelijk verplaatst, geeft de indruk van, de mensen krijgen een leuke brief, van ze zijn geindentivieerd, maar kunnen niet meer worden gezien, U begrijpt enz, god mag weten wat families door de jaren heen hebben begraven, hier zijn geen schaamte grenzen, dit zijn handlangers van het kwaad.

  9. Jenne.
   Als de identifiseerders zich beperken tot het identificeren,dan schuiven ze niet met kisten,maar doen echt alleen hun werk en als het aangeleverde DNA materiaal overeenkomt met de lichamen zit hun werk erop.
   Als DNA materiaal van nabestaanden van MH370 is aangeleverd komt dat natuurlijk met de gevonden lichamen overeen.
   Als dan wat ik vermoedt gezegd wordt tegen de nabestaanden u kunt beter niet meer kijken,dan worden zij begraven of gecremeerd en is de verduistering opgelost.

  10. Je bent met een boel reacties bezig Arnold, maar ik heb het idee dat je jezelf aan het overschreeuwen bent. Wilt verklaren hoe een groot complot werkt.. Maar er is wel degelijk sprake van lichamelijk onderzoek, van het matchen van lichaamsdelen om die van 1 lichaam bij ‘elkaar’ te krijgen.
   Vergeet niet dat moslims (van de Maleisische pasagiers) heel correct = zuiver, met lichamen om dienen gaan.

  11. Guidoj.
   In 52.9 schrijf ik toch ook dat er lichamelijk onderzoek is,en dat Maleisische mensen netjes met overledenen omgaan zal ook waar zijn,absoluut.
   Alleen is het toch mogelijk dat het vergelijkingsmateriaal dat geleverd is,niet het materiaal van nederlandse nabestaanden is?

  12. Even over de poppen er zijn valse RT video’s in omloop waarbeelden van poppen in gebruikt zij RT neemt daar afstand van.

   RT videos dus alleen van RT kanaal halen.

 3. Graag had ik een verklaring over hardnekkig bericht ( video ) dat er geen sprake was van verse lijken geen echt bloed maar de lucht van formaline… Zijn we met zijn allen in een slechte soap beland met crisisacteurs of mogen wij als Nederlanders nog vrij ademen ? Dat is mijn vraag en ik wil hier een discussiepunt van maken.

  1. Er is 100 % bewijs dat het gaat om een groot etalagepoppen. Ook is er een vrouw die 20 minuten na de ramp op het terrein aanwezig was, die verklaarde het volgende:
   Er zat alleen maar winterkleding in alle koffers.
   Zij heeft maar ongeveer 6 a 7 kinderlichamen gevonden (Volgens MSM 80).
   Zij heeft nergens bloed gezien.
   Lichamen die op straat terecht zijn gekomen verspreiden alleen maar een groene vette vloeistof op straat.
   Ze zegt letterlijk dat de lichamen op “etalagepoppen” lijken
   Op geen enkele telefoon, computer of tablet hebben ze foto’s gevonden van 2014. Alles wat ze hebben gevonden was van Aug, Sept, Okt. 2013. (en waarom heeft ons onderzoeksteam er niet naar gevraagd?)
   Er zaten 198 Nederlanders in het vliegtuig? Die mevrouw heeft geen Europees uitziende mensen gezien. Alleen Aziatisch….
   Ik hoop dat de link naar de film werkt. Er is een heel vies spel aan de gang……

   https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=r3-catGF35E

  2. Ik zou ook wel willen weten of nabestaande de slachtoffers hebben gezien voor identificatie of dat de hele identificatie alleen maar via DNA is gedaan. Met alleen DNA is heel makkelijk te rommelen en zegt helemaal niets over de lichamen die in de kist liggen dat kan van alles zijn.

   Hier een Video die pas sinds kort op Youtube staat :
   mh17-augenzeuge_Kein Blut, Starker Geruch von formalin und alte Leichen
   http://youtu.be/r3-catGF35E

  3. Hans , beide dezelfde video 🙂
   Zie je GuidoJ ook zonder ‘s’ werkt de link niet. Volgens mij willen ze op deze manier kijkers ontmoedigen. Van Youtube halen is ook verdacht , dan moeten ze zoveel video`s verwijderen en dat gaat toch opvallen ! Wil je de video bekijken open dan youtube en plaats de titel in de youtube zoekbalk: mh17-augenzeuge_Kein Blut, Starker Geruch von formalin und alte Leichen

  4. Wat ik nu schrijf is zeer luguber,maar wat mij opvalt is :
   1.MH370 had 239 passagiers,Mh 17 had meen ik 298 passagiers(verschil 59 personen).
   2.Hetzelfde type vliegtuig als MH 17
   3.Dezelfde maatschappij als MH 17
   Als MH370 geland zou zijn op Diego Garcia,dan kan men de mensen daar om gebracht hebben(denk hierbij aan de zakelijke belangen,en het bericht van de IBM medewerker).
   Formol wordt gebruikt om lichamen langer goed te houden. De GSM,en computers kunnen bewerkt zijn,maar in maart is het meestal nog redelijk koud,vandaar de winterkleding. De nummers op het vliegtuig kunnen veranderd zijn in MH 17,wat het mogelijk maakt om naar Schiphol te vliegen. Er is ook geschreven dat er ongeveer vijf minuten na het vertrek van MH 17 nog een vliegtuig is vertrokken. Van de week heeft Timmermans gezegd dat MH 17 lager is gaan vliegen,omdat dit moest voor een ander vliegtuig.

   Stel dat dit zo is en dat het vliegtuig waarvoor MH 17 lager moest gaan vliegen van achteren af boven MH 17 is gaan vliegen, dan kan het inderdaad zo zijn dat MH 17 door een raket is neergehaald en daar niets van overgebleven is,maar dat de jager op hetzelfde moment van de explosie van MH 17 door op het vliegtuig dat hoger vloog te schieten dat vliegtuig heeft neergehaald,dan verklaart dat de geur van formide en de winterkledij,en er zijn beelden van wrakstukken die neerkomen maar waar helemaal geen neerdalende brokstukken te zien zijn die nog roken,dit zou dan een eventuele verklaring kunnen zijn.

  5. Hierbij komt nog dat een vliegtuig dat op c.a 10 km hoogte nooit de aandacht trekt,omdat men deze niet hoort,de dames in de video zeggen gezien te hebben dat er een jager vloog,zouden zij dan een explosie gehoord hebben waardoor hun aandacht getrokken werd en zij het zo hebben kunnen zien?

  6. Rick, deze video kun je alleen kijken door in te loggen bij YouTube, doordat de heftige beelden afgeschermd zijn. Vandaar dat de link niet werkt volgens mij.

  7. Arnold, Vandaar ook telkens mijn vragen :
   1. Hebben de nabestaande lichamen gezien om te identificeren of is dit alleen maar gegaan via DNA onderzoek ?
   2. Heeft er autopsie plaats gevonden op de slachtoffers naar de doodsoorzaak ?
   3. Heeft men de tijd van overlijden vast kunnen stellen ?
   4. Heeft men een verklaring dat er geen bloed zichtbaar is bij de slachtoffers ?
   5. Kan men verklaren waar de sterke formaline geur vandaan komt ?

   Aan iedereen probeer video`s na te speuren op serienummers, misschien dat we een link kunnen vinden. Als we een serienummer vinden wat niet van de MH17 is dan gaat iedereen voor de bijl. Op laatst geplaatste video staan ook nummers maar zijn net niet duidelijk genoeg om daar iets mee te doen.

  8. En Guido, klopt.
   Ben standaard ingelogd, dus even uitgelogd, kan hem dan ook niet bekijken.

  9. Rick op 53.8.
   wanneer er een dodelijk gas in een vliegtuig wordt gebracht heb je het antwoordop een paar van je vragen.

  10. Over die “etalage poppen”, gevalletje lost in translation. De vrouw geeft in het intervieuw aan dat de lichamen ;ausgeblutet sind, wie puppen. Dus _ zoals- poppen. En toe nou even, etalage poppen….

 4. Lijkt er aan alle kanten op dat men (Rutte o.a.) een doofpot wil creëer. Toen men vond dat de separatisten het maar gedaan moesten hebben met een BUK raket toen was er geen geheimhouding, maar nu er iets anders uit de zwarte dozen komt wordt er in eens een geheimhoudingsverklaring getekend.

  Rutte gaat niet direct in op een uitnodiging van Porosjenko voor een ontmoeting. Denk dat Porosjenko zijn diepe excuses aan wil bieden voor actie van het Ukrainse leger waar hij geen macht over had. (Timoshenko actie mogelijk). Maar Rutte houdt het af, neem aan dat hij eerst een paar dagen moet kotsen voordat hij kan doen alsof men de daders nooit daadwerkelijk zal weten. Timmermans krijgt niet de top baan in Europa, maar een baantje op de derde rang: ambtenaren in de gaten houden. Amerika en Brussel zijn te bang dat hij zich zal verspreken over de daadwerkelijke oorzaak van de ramp als hij veel interviews voor de media moet geven, dus eerst maar eens laten uitrusten, met een prop in zijn mond, in een lager echelon.

 5. Houdt even in de gaten dat er m.b.t. de aanslag op MH17 meerdere onderzoeken lopen en dat daar balletje-balletje mee gespeeld kan worden om kritische volgers op een dwaalspoor te brengen. Er lopen drie onderzoeken, nl een onderzoek ivm:

  1) repatriering/identificatie passagiers en bemanning
  2) vaststellen van toedracht (met medewerking door Oekraïne, Maleisië, Australië, Rusland, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk, Italië, Indonesië endoor Onderzoeksraad voor Veiligheid gecoordineerd.
  3) vaststellen/bestraffen daders.

  Op 15 augustus werd door de Kamer een lijst met vragen ingediend bij het kabinet. Deze vragen werden afgelopen vrijdag beantwoord. Vraag 5L luidde:

  “Klopt het dat een schriftelijke overeenkomst is tussen Oekraine, Belgie, Nederland overeenkomst en/of Australie over het openbaar maken van het onderzoek naar de toedracht? Klopt het dat elk land de openbaarmaking daarvan kan blokkeren door een non-disclosure overeenkomst.”

  http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/vliegramp-mh17/documenten-en-publicaties/kamerstukken/2014/08/29/lijst-van-vragen-verslag-buitengewone-raad-buitenlandse-zaken-mh17.html

  En het antwoord van de regering luidde:
  “Nee.” En de regering verklaarde daarbij dat het onderzoek verloopt volgens de regels van een internationaal Luchtvaartregelement uit 1947 en die regels bevatten de eisen waaraan publicatie van de onderzoeksresultaten dienen te voldoen.

  Geen non-disclosure afspraken dus? Dat valt nog te bezien dus, want vraag 5L had betrekking op het onder (2) genoemde onderzoek. Dat naar de toedracht. Voor het onder (3) genoemde onderzoek gold iets heel anders:

  “Nederland heeft, naar nu bekend wordt, op 7 augustus een overeenkomst ondertekend met Australië, België en Oekraïne over het onderzoek naar de oorzaak van de vliegramp met MH17. Dat blijkt uit een Engelstalig persbericht namens de vier landen en de Europese justitie-organisatie Eurojust.

  Onderdeel van de afspraak is dat de ondertekenaars de baas blijven over de informatie die ze zelf inbrengen. Ze kunnen dus een veto uitspreken over het openbaar maken van hun eigen gegevens. Dergelijke afspraken worden vaker gemaakt in internationale onderzoeken waarin gevoelige informatie van bijvoorbeeld inlichtingendiensten wordt gedeeld.”

  http://nos.nl/artikel/692419-om-sloot-deal-over-onderzoek-mh17.html

  In een gezonde samenleving zouden parlement en media nu toch op hun achterste benen moeten staan? Of heb ik nu last van een aluhoedje dat beetje knelt?

  1. Dawg.
   Gisteren hield Rutte een toespraak met betrekking op de benoeming van Timmermans,en hij zij over de ramp dat de nabestaanden recht hadden op identificatie zodat zij bij de nabestaanden teruggebracht kunnen worden.
   Net na de ramp had hij grote worden dat de onderste steen boven moest komen,waarom heeft hij het daar gisteren niet over gehad?

 6. Op KOPP-VERLAG een verhandeling ” NIEUW” over oude lijken, lucht van chemische middelen, aziatische uiterlijken, weinig kinderen, op foto toestellen geen foto’s uit 2014, alle telefones etc buitengebruik.

  Volgens die dames, geen bloed wel vettige stof, ZIEN ER UIT ALS ETALAGE POPPEN? ZIEN ER UIT, zo als alles in dit theater stuk, alles wordt gemannipuleerd.

  Ach wie was er bij in die kazerne, geen ooggetuigen, allemaal aanames, U ziet toch waar ze mee weg komen, Timmermans hangt een lulkoeken verhaal op voor de UNO, vol leugens, een leuk baantje in Brussel, Rasmussen stond achter de USA in de questie van Iraq, hup NATO baas, een poolse lulhannes wordt de EU baas, gat verdamme we worden constant genaaid, sorry hoor maar er is geen ander woord voor.

  Je moet over een ongebreidelde fantasie beschikken om zo’n scénario in elkaar te zetten, nu zo’n brein heb ik precies, is niet nieuw voor mij, het is schaken met mogelijkheden, en de moeilijke punten verdoezelen, of hopen dat het niet opvalt, deze beide toestellen zijn gebruikt voor een en het zelfde doel, waren er wel twee toestellen, of is het één en het zelfde toestel met andere code, zijn er wel zoveel Nederlanders omgekomen, zijn al die paspoorten geen fake, enz, enz,

 7. Een off topic bericht.

  GuidoJ, misschien een idee om een rubriek te maken om allerhande nieuws te kunnen plaatsen.

  Zojuist bij Nu.NL : Winkeliers en banken willen contant geld verder uitbannen.
  http://www.nu.nl/economie/3868347/winkeliers-en-banken-willen-contant-geld-verder-uitbannen.html

  Het is de grootste lulkoek om te verkondigen dat dit uit veiligheidsoverweging is. Duizenden jaren betalen we al met contant geld !

  Ik heb hier al eerder voor gewaarschuwd. Als het contant geld niet meer bestaat dan kun je het niet meer in je oude sok stoppen. Dan heeft het geen zin meer om van bank te veranderen. Banken en regeringen krijgen de totale macht over u.

  Banken kunnen u rente laten betalen over u spaargeld ( u kunt geen kant meer op en het van de bank afhalen gaat ook niet meer).
  Banken kunnen bij verliezen een deel of al u spaargeld in beslag nemen.
  Bij een bail-in gaan banken 1 week of meer dicht en kunt u niet meer bij u geld en contant geld bestaat dan niet meer….hoe gaat u eten kopen ?

  Regeringen hebben dan 100% controle over u. Als u te lastig voor ze bent dan blokkeren ze u pinpassen en u kunt geen kant meer op. U kunt geen eten of kleding meer kopen. U kunt niet reizen ……u bent vanaf dat moment slaaf van banken en regeringen !!!!!!!!!!!!

 8. Amerika is in Syrië schaakmat gezet door Putin
  Amerika is in Iran schaakmat gezet door Putin
  Amerika is in Oekraïne schaakmat gezet door Putin
  Amerika is bij het neerschieten van de MH17 schaakmat gezet door Putin.

  Amerika is de grote agressor. Het is Amerika die niets anders wil dan oorlogen voeren. Na WWII heeft Amerika al meer dan 75 landen aangevallen en gebombardeerd met de meest vreselijke bommen en munitie. Ze hebben overal revoluties georganiseerd om daar Amerikaanse muppets te kunnen plaatsen, ook in Oekraïne.

  Waarom zijn zoveel mensen tegen Putin. Dat is door de mainstream media die alles aan elkaar liegen en die in dienst zijn van de Amerikaanse elite die niets liever doet dan oorlog voeren. De Israelische zionisten zitten overal aan de touwtjes te trekken.

  G.Bush stond in 2000 er erg beroerd voor in de peilingen en plande 9/11 en dat heeft hem geen windeieren gelegd want zijn populariteit groeide door 9/11 enorm .
  Obama staat er hetzelfde voor als Bush in der tijd en Amerika lijdt enorm gezichtsverlies in de wereld. Let op wat Generaal Clark vertelde wat hij al jaren geleden in het Pentagon had vernomen.
  “Er zal een nucleaire aanval gaan komen waarvan Iran (of nu misschien het door de CIA en Mossad getrainde ISIS ) de schuld gaat krijgen ” !!!!!

  Nu Amerika in amper 1 jaar 4 keer hard op zijn bek is gegaan zullen we extra waakzaam moeten zijn voor z`n fals flag gebeurtenis die georganiseerd zal worden door Amerika ergens in de wereld.

  Amerika heeft bewezen totaal niets te schuwen en vermoord voor de “goede” zaak rustige miljoenen mensen.

  Ik ben ervan overtuigd dat Amerika een hele dikke vinger in de pap heeft in het neerschieten van de MH17 maar dat zullen we nooit te weten gaan komen want net als met het neerschieten van het Iraanse passagiersvliegtuig door Amerika in 1988 waar England de rapporten vervalste zal England ook nu weer die rapporten gaan vervalsen.
  Wie mij niet geloofd kijk hier op de site waar ik het lang geheim gehouden rapport geplaatst heb van het Iraanse passagiersvliegtuig.

  Lees ook het volgende verslag maar eens goed. Het is mede door de alternatieve media te danken dat dit soort zaken boven tafel komen en niet zo makkelijk gemanipuleerd kunnen worden en in de doofpot verdwijnen. Mede door de alternatieve media hebben we tot nu toe kunnen voorkomen dat er een WWIII is uitgebroken.

  Samen zijn we sterk !!!

  The Downing of Malaysia Flight 17: Sinister Pretext for War with Russia
  http://www.globalresearch.ca/the-downing-of-malaysia-flight-17-sinister-pretext-for-war-with-russia/5399625

 9. MH17: Tekende Nederland geheimhoudingsverklaring…???!!
  2014 © WantToKnow.nl/.be

  Halo, do you have this article in german or english or spanisch ?Can you send it to my mail? I don’t understand dutch lenguage. And do you have an e-mail direction to send you information and fotos ? Also I would like to know if dutch mainstream-press did publish something about the possible presence of an second airplane near B777? And the dutch parliament? No oposition opinions? Thank You very much
  Blanca Gasco

  1. Beste Ben, dit zijn de regelmatig terug kerende stuiptrekkingen van de leugenaars, nu is het Duitse geheime dienst, morgen is het een ander.
   Zelfs als het 100% bewezen is dat iemand anders als de russen of hun symphatiesanten deze daad hebben volbracht blijft het manipulatie.
   En wat heeft Pythogorus, Homer, Aristoteles, hier mee te maken!

  2. Tjoei, onze Ben komt even in het hol van de Russische beer vertellen, dat wanneer hij uit zijn winterslaap komt, hij de beer gaat villen.. Wat is de essentie van je reactie Ben..? Ben je even helemaal uit het oog verloren.. (Incl. Pythagoras etc.)

 10. Natuurlijk zijn alle gegevens al boven water Rutte roept de onderste steen zal boven komen de man met twee gezichten niet te vertrouwen de toedracht van de ramp zal nooit openbaar worden regeringen spelen met de gewone man
  Het zal zoals gewoonlijk om.geld gaan en zo gezegd economische belangen dit alles staat boven de burger kost wat het kost Rutte met zijn twee gezichten speelt hier in mee maar dat is u natuurlijk allang bekent

 11. In 2015 zal duidelijk worden dat de separatisten al dan niet met behulp van een (deels) Russische bemanning(BUK) de MH17 hebben neergeschoten.
  Ik laat in het midden of dat al dan niet de bedoeling was.
  De eerdere berekeningen van mij en hier geplaatst met o.a de roterende stelling van Pythagoras in het separatisten gebied vanuit het centrum waar de zwaartse onderdelen van het toestel zijn neergekomen en rekeninghoudend met vliegsnelheid/richting en alle mogelijke hoeken van de raket.
  De Russen (lees FSB/voorheen KGB) verspreiden leugens en maken het volk klaar om de uiteindelijke uitkomst op voorhand belachelijk te maken.

 12. Hoe zijn de kogelgaten in de romp gekomen, er zijn verschillende videos/foto’s waar dit te zien is, zijn deze delen geborgen/veilig gesteld?
  Na mij idee wordt er te snel na Rusland Poetin gewezen. Wij weten de werkelijke belangen niet precies.

  Westen tijdens de koude oorlog had alle belang om Rusland te breken, deze agenda is na de val van de muur en alle handen geschut op de achtergrond voorgezet.
  Zegt iets over de mentaliteit van westen we moeten andere naties respecteren, zijn soevereine staten. (TuDelft – 9/11)

  Wat ik zo begrepen heb van lieden buiten EU/Westen speelt de New World Orde, 1 regering op de achtergrond enof nieuwe wereld munt?
  Kat in nauw, een grootmacht verlies zijn positie, heeft geen grote industrieen meer, behalve militaire.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.