Advertentie

9/11: Een -gestolen- ‘geschenk’ uit de hemel…


Nieuws is pas nieuws als er nieuws op staat..! Maar wat nou als je het nieuws hebt gemist.. Is het dan 5 jaar later nog nieuws…? Of is het oud-nieuws? Wij denken dat het nog nieuws is, en plaatsen daarom dit artikel in onze categorie ‘NIEUWS’. Wij denken dat je niet op de hoogte bent, of zou kunnen zijn.., van het onderstaande verhaal, dat al ruim 5 jaar oud is.. Nieuws dus..

* * *

9/11: Een -gestolen- ‘geschenk’ uit de hemel…

2010 © WantToKnow.nl/.be

x

Voor de regering Bush kwamen de aanslagen van 9/11 als geroepen, de situatie in het Midden Oosten vroeg om een reactie van de VS. Dát is natuurlijk de officiële versie zoals wij geacht worden deze te slikken. Maar is het niet vreemd, dat een paar jaar vóór de aanslagen, een aantal tophavikken, strategen áchter de conservatieve Republikeinen in de VS, een rapport hadden vervaardigd dat PRECIES dit verhaal voorspelde.. Deze projectgroep noemde zich deftig ‘Project for the New American Century’. (HIER)

Amerika had geen basis in het Midden Oosten, was dáár slecht vertegenwoordigd en diende hier -strategisch gezien- wat aan te doen..! Het zou anders ten koste gaan van de hegemonie van de VS in de wereld en dat -aldus deze havikken- diende kost wat kost te worden voorkomen. Een oorlog zou eigenlijk de enige snelle manier zijn, waarop deze situatie zich zou kunnen afspelen.. Maar hoe begin je een oorlog.

Letterlijk staat er dan in het rapport van deze Projectgroep: ‘Further, the process of transformation, even if it brings revolutionary change, is likely to be a long one, absent some catastrophic and catalyzing event––like a new Pearl Harbor’. Vertaald staat er: “Dientengevolge zal dit proces van transformatie een lang proces zijn, zelfs al brengt het een revolutionaire verandering, tenzij er een catastrofaal en catalyserende gebeurtenis plaatsvindt, zoals een nieuw Pearl Harbor.”

De Britse oud-minister Michael Meacher, ook een samenzweringsidioot? (klik voor biografie)
Andreas von Bülow, oud-minister van Duitsland. Samenzweringsidioot? (klik voor biografie)
Andreas von Bülow, oud-minister van Duitsland. Samenzweringsidioot? (klik voor biografie)

Het blijft natuurlijk allemaal theorie, maar wat nou als 2 oud-ministers, mannen van aanzien, verklaren dat dit proces nou precies het meest waarschijnlijke scenario is, dat zich heeft ontrolt..!!

Zoals een oud-minister van Defensie en oud-Stasi kopstuk Andreas von Bülow én de Britse oud-minister onder Tony Blair, Michael Meacher. Zij verklaren precies -vanuit hun ervaring als topbewindslieden, hoe Bush en zijn havikkenclub garen sponnen bij de aanslagen. Het zelfs heel erg voor de hand ligt, dat deze club van havikken de gebeurtenissen van 11 September 2001 zomaar uit de hoge hoed zou hebben kunnen toveren, om een oorlog in het Midden Oosten te triggeren.

Kijk voor een dergelijk ‘Valse-vlag-operatie’ van de VS niet vreemd op. Amerikaanse regeringen en vooral de CIA heeft de VS als eerder deze truuc laten uithalen. Kijk HIER naar ons artikel over deze Valse-vlag-operaties, waarin ook deze VS-geschiedenis ter sprake komt..!

Zullen we de heren Meacher en Von Bülow weer eens aan het woord laten? Kijk hier naar deze vergeten Nederlandse reportage van 2Vandaag, van 5 jaar geleden, 9 September 2005, die aan actualiteit helemaal niets heeft ingeboet. Nieuws blijft dus gewoon nieuws..!

En dat je niet denkt dat alleen samenzweringskrankzinnigen zich met dit verhaal bezig houden..! Stuur het artikel door naar je kennissen, familie en vrienden. Zeker aan hen die autoriteit hoog hebben zitten.. Voor ons echterspreken hier gewoon 2 mensen met hun hart op de juiste plek..!

x

sitestat

3 gedachten over “9/11: Een -gestolen- ‘geschenk’ uit de hemel…

 1. Wie geen “Schuld” opbouwt Daar het “Zijn” ophoudt.
  Verzin ik dit nu zelf of is het al oud?
  Nieuws is een uitgelicht Facet door een gemagnetiseerd Collectief Werknet.
  Vanuit verschijdene Elitaire Bronnen En Allemaal hebben ze zo Hun Zonnen.
  Paganistische GodenDemonenEngelAlién’s Zijn eigenlijk die Bronnen.
  Een hogere Bevatting van een éénheidsbewustzijn Alsware het 1 String.
  Het Zijn is al 1 Ding Gestolen/Geschenk Aannemen brengt u tot Heling.
  Stelen met duizenden handen Dat doen onze leiders in alle landen.
  De meesten zijn gemanipuleerd en zijn het stelen als kraaien afgeleerd.
  http://www.youtube.com/watch?v=mF5_Z4ctXpk&feature=fvst

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.