Advertentie

Afgetapte gesprekken: VS levert wapens aan IS(IS)…!


 

ISIS-leider-Al-Baghdadi-Mccain
Het verhaal wordt gewoon keihard duidelijk: de VS zijn degenen die met een zoveelste valse-vlag-operatie de wereld in de maling nemen, terreurdreigingen orchestreren om chaos en verwarring te zaaien. Om vervolgens haar ‘leidende rol’ als wereldwijde terrorisme-bestrijder te kunnen onderstrepen. Daar waar gematigde critici nog uitgaan van het ontstaan van ISIS uit het Al Qaida-erfgoed, zien we hier op de foto de contacten tussen de VS en IS/ISIS in beeld..! John McCain, de man die als verkenner/postillion werkt in dit soort oorlogsgebieden, toont in zijn naïviteit de waarheid..!! De leider van ISIS is een zetbaas van de VS-regering..!!

x

Waar blijven in hemelsnaam de berichten in onze ‘onafhankelijke’ media
over het uiterst geraffineerde dubbelspel dat de VS speelt in het kader van haar ‘strijd’ tegen IS/ISIS/ISIL..??

Waar zijn onze oplettende journalisten, zoals een Arnold Karskens en andere eerlijke journalisten.
Is dit verhaal een schandaal of is dit een schandaal..?
Hoeveel weten onze politici van dit dubbelspel van de VS,
waarin de VS op het wereldtoneel uitgehaald naar IS/ISIS/ISIL
maar ondertussen deze beweging door de VS wordt bewapend en ondersteund..?!?!

Lees en huiver over de poppenkast van het dagelijkse nieuws
en over de wolf-in-schaapskleren die de VS geworden is..!

x

obama verrekijker

x

Afgetapte gesprekken: VS levert wapens aan IS(IS)…!

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

Een commandant van het Iraakse leger heeft onthuld, dat het afluisteren van de communicatie onder ISIS-troepen heeft bevestigd, dat militaire vliegtuigen van de VS, voedsel en WAPENS hebben afgeworpen voor Takfari-terroristen, een onderdeel van de ISIS-strijdmacht. Afgelopen woensdag is dit de verklaring van een commandant van het  ‘Ali Akbar’-battaljon; volgens hem is dit contact tussen ISIS en de VS geen uitzondering. “Het Amerikaanse leger heeft regelmatig contact met ISIS/IS” aldus deze legerofficier..

ISIS weapons drop“Want wat wij op de geluidsbanden met afgetapte gesprekken horen, zijn zinnen als het verzoeken waar ammunitie gedropt dient te worden of reacties als ‘jullie krijgen ook je deel'”, aldus deze commandant. “Doordat de VS-krijgsmacht in deze regio wapens en ammunitie dropt voor ISIS/ISIL/IS, speciaal in de gebieden rond Yassreb, Al-Ramadi en in de buurt van de ‘Spiker Basis in Hay al-Qadessiya, blijkt ISIL natuurlijk enorm geholpen in haar strijdkracht.” En deze commandant is niet de enige die deze berichten laat horen; veel hoge Irakese ambtenaren en officieren van de strijdkrachten hebben de laatste maanden dezelfde berichten laten horen.

In februari liet een Irakese regeringsambtenaar nog zijn afkeur horen naar de westerse wereld en hun regionale bondgenoten, voor het ondersteunen van de Takfiri-terroristengroepen in Irak. Daarbij onthulde ook deze regeringsambtenaar dat de militaire vliegtuigen van de VS maar doorgaan met het droppen van wapens en voedsel aan de ISIL-terroristen..! Deze regeringsambtenaar, Jafar al-Jaberi, vertelde: “De vliegtuigen van de VS hebben wapens gedropt, bestemd voor ISIL-terroristen in gebieden die onder controle staan van ISIL, om deze terroristen te bewegen terug te keren naar die plaatsen..!”.

Hij schrijft dat vele ooggetuigen zich gemeld hebben en vertellen dat ze in de plaats Al-Havijeh in de provincie Kirkuk, hadden gezien dat VS-vliegtuigen verschillende verdachte pakketten hadden gedropt voor ISIL-terroristen. “Twee vliegtuigen van de coalitie zijn ook gezien boven de stad Al-Khas in Diyala. En deze vliegtuigen brachten zelfs de Takfiri-terroristen naar deze regio.. Een regio die onlangs nog maar werd bevrijd van de controle door ISIS”, aldus Al-Jaberi.

Irakese regeringskopstukken zwijgen niet langer..!
Ook het hoofd van het Irakese Nationale Veiligheids- en Defensiecomité, Hakem al-Zameli, heeft onthuld dat de anti-ISIL-coalitie met vliegtuigen wapens en voedsel heeft afgeworpen voor de ISIL-strijders in Salahuddin, Al-Anbar en in de provincie Diyala. In januari liet Zameli vervolgens weten dat de westerse coalitie de belangrijkste oorzaak is van het overleven van ISIL in Irak..!! “Er is keihard bewijs van airdroppings van, door de VS-geleide coalitie verstrekte militaire hulp aan ISIL-terroristen.”

Hij liet weten dat de leden van zijn Veiligheidscomité al lang bewijs hebben geleverd dat vliegtuigen van de VS geavanceerde wapens hebben geleverd aan ISIL.. Hieronder zijn anti-luchtdoelraketten, waarmee regelmatig (militaire- en burger)vliegtuigen worden beschoten. Zameli heeft inmiddels een regerings-onderzoekscomité opgezet, dat zich in deze materie gaat verdiepen.

Zameli: “Het is één grote poppenkast van de VS, dat zegt dat het niet preciés weet waar de terroristen van ISIL zich ophouden en dat het niet hun posities precies kan traceren. Maar het is een grove leugen ten opzichte van de werkelijke situatie die de VS hier neerzet!!”

Het is maar de vraag of Zameli erin zal slagen zijn onderzoek af te ronden; de invloed van de VS in Irak is natuurlijk fundamenteel; de motivatie van Zameli is er echter niet minder om:
“Het comité heeft inmiddels al veel data verzameld en bewijs op basis van ooggetuigen. Hieronder zijn Irakes legerofficieren en de normale strijdkrachten. Deze documenten gaan allemaal naar het onderzoekscomité en op basis hiervan zullen we álles doen om het Irakese luchtruim te beschermen..” Feitelijk en indirect meldt deze Zameli dus, dat hij er niet voor terug zal schrikken om VS-vliegtuigen uit de lucht te schieten..

obama isis weapons

x

Steeds meer Irakese officials komen in opstand..
En in januari was het een ander lid van het Irakese parlement, dat meldde dat de door de VS-geleide coalitie, de oorzaak was van het overleven van ISIL in Irak. Dat is Jome Divan, die lid is van de Al-Sadr-groep in het Irakese parlement. “De internationale coalitie is slechts een excuus om ISIL te beschermen, en de terroristen te helpen met wapens en uitrusting. De steun voor ISIL, door deze, door de VS geleide coalitie is duidelijk voor iedereen. Deze coalitie doet niets aan het ondergraven van de voornaamste posities van ISIL in Irak.”

Eind december was het een ander Irakees parlementslid, tevens lid van de Veiligheids- en Defensiecomissie, die liet weten dat het VS-vliegtuigen zijn, die ISIL-terroristen voorzien van wapens en munitie in de provincie Salahuddin. Dit parlementslid, Majid al-Gharawi, verklaarde dat alle voorliggende informatie uitwijst dat vliegtuigen van de VS de troepen van ISIS voorzien van wapens, munitie en voedsel. En dat dit niet alleen meer gebeurt in deze Salahuddin-provincie, maar ook in andere provincies. Zijn woorden:De VS en de internationale coalitie zijn niet serieus aan het vechten tegen de ISIL-organisatie, omdat ze simpelweg in één maand deze hele organisatie kunnen vernietigen, met hun geavanceerde technologische wapens. De VS is duidelijk bezig de strijd te laten duren, zó lang, totdat de Irakese overheid de VS toestaat basis te vestigen in de provincies Mosul en Anbar.”
De commissie van Salahuddin heeft onthuld dat “onbekende vliegtuigen wapens en ammunitie hebben afgeworpen, voor strijders ten zuid-oosten van de stad Tikrit”.

obummer_supports_terror_by_the_conquerors-d7zmw13De lijst met bewijs wordt langer en langer..!
Nahlah al-Hababi is een Irakees parlementslid dat ook serieuze twijfels heeft over de intenties van de anti-ISIL-coalitie, geleid door de VS. Zij verklaart:
Deze terroristische groepering, IS, ISIS of ISIL, die over de hele wereld wordt verdoemd, wordt simpelweg bewapend door de VS, waarbij wapens en munitie worden gedropt met ongeïdentificeerde vliegtuigen. De internationale coalitie is zelfs bezig om op het slagveld de gematigde Takfiris-strijders aan te vallen, zodat ISIL intact kan blijven, en daarmee in de nabije toekomst problemen kan blijven veroorzaken. Het is ongelooflijk, maar de ISIL-terroristen krijgen ook nog eens hulp van onbekende gevechtsvliegtuigen uit Irak en Syrië”, aldus het vrouwelijke parlementslid, Nahlah al-Hababi..

En volgens haar voert de coalitie alleen precisie-bombardementen uit, in die gebieden waar de Koerdische Pishmarga-troepen aanwezig zijn, terwijl in andere gebieden helemaal géén precisie-bombardementen worden uitgevoerd..

Ook Iran bevestigt het dubbelspel van de VS..
In oktober vorig jaar was het een hoge officier van het Iraanse leger, die de VS om de oren sloeg met bewijzen dat zij ISIL/IS voorziet van wapens, munitie en voedsel. Deze verklaring werd door de VS afgewezen, onder het voorwendsel dat deze verhalen over droppings op een verkeerde plek (lees: in de ISIL-gebieden..) onjuist waren.. Het was waarnemend Stafchef van het Iraanse leger, brigade-generaal Massoud Jazayeri die zei:

“De Verenigde Staten en de zogenaamde ISIL-coalitie claimen dat ze een campagne hebben gelanceerd tegen de terroristen en andere criminele groepen. Onderwijl zijn ze echter bezig deze zelfde groepen te bewapenen en hen te voorzien van voedsel en andere bevoorrading.  Dit gebeurt in de regio rondom Jalawla, een stad in de provincie Diyala. Precies dit voorbeeld toont de valsheid van de coalitie en de claims van de VS-regering.”

ISIS syrieVolgens de VS zouden wapens en medische hulp zijn gedropt op gebied dat onder controle zou staan van Koerdische strijders, die de strijd met ISIL in Kobani zijn aangegaan, een kleine plaats in Noord-Syrië, vlakbij de grens met Turkije. Volgens het Amerikaanse ministerie van Defensie zou het gaan om 28 kisten wapens en voorraad, waarvan er één kist niet in handen terecht is gekomen van deze Koerdische strijders…

Video-opnamen toonden later aan dat veel meer kisten, die de VS had gedropt, in handen waren gekomen van ISIL-militanten.. Nemen we deze berichtgeving van de VS en de afgetapte telefoon gesprekken, dan is het verhaal klip-en-klaar: we krijgen een grote poppenkast gepresenteerd over de strijd tegen ISIS/IS/ISIL of hoe deze Jan Klasen-en-Katrijn-poppen ook mogen heten..!

De Iraanse commandant wijst erop dat de VS uiterst precieze informatie en inlichtingen heeft over de verblijfplaats van ISIS-strijdmacht in de regio en dat daardoor de claims van de VS, dat ze ‘verkeerde droppings’ zouden hebben gedaan, niet alleen onwaarschijnlijk is, maar een regelrechte leugen…

x

x

* * *

x

simon elliot

17 gedachten over “Afgetapte gesprekken: VS levert wapens aan IS(IS)…!

 1. Vanaf dag 1 dat er beelden over isis strijders vrij kwamen zag je al dat ze in hummers reden met vs .50 machinegeweren en m16 in de ronte liepen . Het excuus was dat ze die wapens hadden buitgemaakt …. Voor mij was het toen al zo klaar als een klontje .

 2. We worden elke dag massaal voor de gek gehouden door onze zogenaamde mainstream media, die ons de “waarheid” willen vertellen. Natuurlijk zijn zij goed op de hoogte van wat er gaande is in de wereld, natuurlijk zijn zij op de hoogte van wat vermeld is in voorgaand artikel, Karskens, ik had de man redelijk hoog, maar ook hij weet wat er speelt in de wereld, maar schuift vaak aan in foute mediaprogramma’s, als hij af en toe kritisch is, wordt hem de mond gesnoerd.
  Zo ook het geval met Jeroen Akkerman, van RTL, die nu zelf heeft bewezen dat de MH17 door een bucket rakket is neergehaald, om het volk weer massaal te sussen en wie zijn die zogenaamde nabestaanden die aanschuiven aan tafel en blij zijn met dit zogenaamde bewijs?
  Worden zij betaald, zijn het acteurs, ik weet niet wat ik ervan moet denken, maar weet wel dat dit allemaal verschrikkelijk stinkt, de doofpot moet hoe dan ook dicht blijven.
  We worden geregeerd door een stel psychopatische idioten, wanneer wordt dit land nu eindelijk eens wakker, hoe vaak moeten de leugens nog worden gezegd, mind control, veel mensen zijn gehypotineerd en liggen te slapen in de velden, kom op Nederlanders, wordt nu potverdorie eens echt wakker. We zijn er nog lang niet, deze regering heeft nog meer slecht nieuws, als jullie dit nog steeds pruimen, dan kies je voor hetgeen je weer wordt voorgeschoteld.
  Blijkbaar gaat het de meeste mensen nog veel te goed en durven niet te kijken naar de waarheid, cognitieve disonantie, jammer mensen, dit land gaat kapot en iedereen staat aan de kant en slaapt, totdat de big bang toeslaat en men wakker wordt van schrik, dan is het te laat, dus wake up allemaal, wees allert en laat je stem horen!

 3. De wapen en olie leveranciers maakt het niets uit waar ze het geld vandaan halen als het maar binnen komt.
  Als ze dan aan beide strijdende partijen machinerie,wapens en olie kunnen leveren hebben ze de meeste inkomsten dat daarbij hele bevolkingsgroepen omkomen is bijzaak en niet interessant.
  Hoe moeilijk kan het zijn deze zakkenvullers op te sporen en te berechten?

  1. als je deze zakkenvullers gaat berechten start de 3e wereld oorlog.
   en kunnen we helemaal opnieuw beginnen.

 4. Ik heb hierover een mail gestuurd naar de SP

  Beste SP,

  Gefeliciteerd met het mooie resultaat. Hopelijk kunnen jullie nu een potje breken in de kamer.

  Maar daar gaat deze mail niet over.

  Zoals u weet wordt de wereld ogenschijnlijk bedreigd door pakweg 30.000 IS soldaten, ik noem ze opzettelijk geen jihadisten want dat zijn ze niet, getuige de vele overtredingen van de Koran zoals het vernietigen van kunstschatten die bij het moslim geloof horen.

  Onze nieuwskanalen, die ogenschijnlijk geen eerlijk verslag doen van wantoestanden over de wereld verzaken schromelijk. Het is namelijk al enkele maanden duidelijk waarom IS moeilijk aan te pakken is. Ze worden beschermd door de zogenaamde coalitietroepen van de VS/UK/Israël en anderen. Ze worden zelfs bevoorraad door deze club die de wereld wil doen geloven dat ze tegen IS vechten. U kunt dit uitvoerig lezen in nieuwskanalen die wel zuiver op de graad zijn omdat het hun eigen land aan gaat.

  http://english.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13931227000427

  Hetzelfde zien wij in Oekraïne. Daar waar de Russen van beschuldigd worden wordt uitgevoerd door de westerse coalitie die mede verantwoordelijk is voor de coup in Kiev via de Maidan demonstratie. De Duitse kranten hebben al laten zien dat de schutters op de Maidan mensen waren die in opdracht van de huidige Kiev regering werkten.
  https://www.google.nl/search?hl=nl&q=wer+waren+die+sch%C3%BCtzen+auf+den+Maidan&gws_rd=ssl

  Maar ook hier geen woord over in onze media en ook niet in de politiek. U kunt toch niet ontkennen dat dit vreemd is, zeker omdat dit de aanleiding was voor alle ellende in Oekraïne en zelfs Nederlandse functionarissen zoals van Baalen en Timmermans daar aanwezig waren.

  Ook begrijpen mijn lezers niet waarom er sancties opgelegd zijn aan Rusland terwijl bijvoorbeeld Israël al jaren internationale afspraken schendt m.b.t de bezette gebieden en deze zelfs ten koste van de oorspronkelijke bewoners aan het uitbreiden is. Voor zover ik weet heeft Israël nog altijd geen sanctie opgelegd gekregen. Voor de buitenstaander ziet dit uit als met twee maten meten en dat is het natuurlijk ook.

  Van uw fractie verwachten wij burgers dat hier vragen over gesteld gaan worden, niet alleen in de tweede kamer maar ook tijdens publieke debatten.
  Er zijn nog steeds mensen die vertrouwen hebben in de SP, ik begin dat vertrouwen langzaam maar zeker te verliezen. Waarom stelt niemand vragen over zaken die ogenschijnlijk zo duidelijk zijn?

  Vriendelijke groet,

  Ik heb nog geen antwoord.

  Oom ik roep al vanaf het begin dat IS een Israëlische psy op is. Israeli, Security and Intelligence Service.

  Geen enkele keer hebben deze zogenaamde hardcore moslims de vermaledijde joodse staat aangevallen, ze worden er zelfs verzorgd in ziekenhuizen.

  1. Ik ben ook een SP-er en ook ik vroeg me af of de SP wel de juiste keuze is. Zie basisinkomen. In Groningen ingevoerd(SP is daar de grootste). Huur, energie en andere vaste lasten(automatiseringskosten thuis/school) zullen altijd hoger worden. Dus heeft basisinkomen ook geen nut op langer termijn. Ook ik heb jaren geleden een brief geschreven. Als multinationals/banken de baas zijn(privatiseringen), dan hebben partijen(gewone mens) niks meer in te brengen. Banen verdwijnen door vrije verkeer EU en automatisering. We worden regeert door een virtuele wereld. Wij worden steeds meer slaaf van het systeem. Velen van onze kinderen(allen in de EU) kunnen geen leven meer opbouwen door ontbreken van vastigheid. Toch raar, want er zijn veel minder kinderen geboren dan voorheen. Kijk maar naar de statistieken van een grote stad. De leeftijd laat een omgedraaide piramide zien.(is niet toevallig/onderdeel van de ster/geloven/geboorteplanningvermindering/depopulatie) Er zouden dus banen te over moeten zijn voor onze kinderen. Wij worden flink voor de gek gehouden. De top verrijkt zich steeds sneller over onze rug. Waar blijven die handen aan het bed? Er zijn mensen genoeg, maar men wil er niet meer voor betalen. Dienstverlening(onderste laag/midden) wordt geheel “gratis”. We worden langzaam gestuurd naar een eencellig superwezentje, die zich niet meer zelf kan voortplanten en volledig gestuurd gaat worden door de elite/pc. De mensheid(gewone man) is in gevaar. De EU is een gedrocht dat ons gaat vernietigen. Europa verkracht door Zeus.(standbeeld EU). Men wil van Nederland een soort van Atlantis maken. Mensen die geld kosten worden verwijdert/opgeruimd. Ik zie die basisinkomen als voorloper van de film: The Hungrygames, want het grote wereld systeem/top bepaalt altijd. Vrijheid wordt dus steeds minder. Protesten tegen discriminatie zijn loze protesten. Sterker nog het vermindert onze vrijheid door strengere regels voor de gewone man. Het systeem/top bepaalt en hebben schijt aan die regels. Liefde voor elkaar hoort ongedwongen tot stand te komen. Wil je menselijkheid terug, dan zul je het machtssysteem/die mensen moeten verwijderen. Dat kan alleen maar door een super natuurramp. Met andere woorden: je hebt geen keuzevrijheid in het systeem, dus kun je beter meelopen en het voor jezelf menselijk invullen, zover dat nog gaat. Kleine dingen moeten/kunnen je dan nog lichtpuntjes geven. En dan kom ik toch weer uit bij de SP. Live(alles) is een cirkel.

 5. Zelfs want to know kan deel van het complot zijn, maar als obama in de “in de telegraaf” beweerd dat een twee staten oplossing de enige is, en israel dat niet wil (als america en israel al niet hetzelfde is) dan is dat een regelrechte bedreiging van de staat. En begin van de grote oorlog.

  Zal dus niet zo lang op zich laten wachten, we kunnen alleen onzelf redden door vooral niks te geloven. Geloven is goed, weten is beter,

  De basis van wat jesus gezegt heb klopt, jesus als profeet, de zelfde profeet als mohamed en budha. Als je diep genoeg gaat weet je dat

 6. Het is aan ons om de mensen wakker te maken.
  False Flags voeren ze al te lang uit zonder dat de mens word ingelicht. De corrupte illuminatie onderhevige msm was nooit te vertrouwen. Voorheen meerdere malen getest, onzin is nieuws en nieuws is onzin bij hun.

  1. Krabben.
   Dat klopt precies volgens mij begint de MSM in de problemen te komen door hun eigen schuld. Je ziet steeds meer mensen die de berichten van de MSM tegenspreken. Vroeger gebeurde er ook wel eens een ongeluk ergens maar dat werd toen niet landelijk in het nieuws gebracht. Nu zie ik de MSM steeds vaker dingetjes die totaal geen nieuwswaarde hebben in het nieuws brengen. Zijn ze bang door de mand te vallen met al hun onzin leugens? Vroeg of laat komt de waarheid toch boven.

 7. Geld en macht regeert de wereld. Dit is al zou oud als de wereld is!
  Waarom zou het nu anders zijn. Amerika heeft maar één doel de absolute macht. En alle middelen zijn heilig. Het grootkapitaal zal het een biet zijn hoe de doelen worden bereikt. Ze houden daarvoor de gehele wereld in hun houtgreep. En het is een illusie dat dit ooit zal veranderen.
  De gewone man doet het er goed aan zich aan de basale dingen des levens vast te klampen. Meer is er voor ons in dit korte zijn, niet te doen…

  1. Shanti.
   Dan krijgen ze waarschijnlijk niet genoeg slaappillen want daar zou de MSM alleen maar beter van worden omdat ze dan minder leugens zouden rond bazuinen.

 8. Bush heeft veel narigheid veroorzaakt en zijn fanclub is de CIA.
  Bij de komende presidentsverkiezingen van 2016 zal weer iemand president worden die bloedbanden heeft met de vorige ca 30 presidenten wat inhoud dat al het campagne geld weggegooid geld is omdat het nu al vast staat wie de volgende president wordt let hierbij vooral op de personen die de kandidaten voordragen en u zult zien dat ze in de club passen.

 9. De voorbereidingen op een clash met Rusland blijven gewoon doorgaan.

  Amerikaanse F-15’s naar Leeuwarden
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23859271/__Amerikaanse_F-15_s_naar_Leeuwarden__.html

  U.S. Ships 50 Bradley Tanks to Ukraine: Europeans Are Furious
  http://beforeitsnews.com/economy/2015/03/u-s-ships-50-bradley-tanks-to-ukraine-europeans-are-furious-2712972.html

  Een indringende boodschap van ex Minister van Defensie van Canada.
  http://www.youtube.com/watch?v=79ZyvXMwMtI

 10. Oorlogen veroorzaakt door Amerika. vluchtelingen stroom veroorzaakt door Amerika.
  reden hiervan is Europa uit elkaar laten vallen zodat Europa weer afhankelijk is van Amerika.
  Een ding is zeker.
  slechte geloof bestaat niet.
  Alleen slechte mensen bestaan………

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.