Advertentie

MH17: verdwenen: Kiev-luchtverkeersleider en Kiev-vluchtdata…!!!


Dit artikel kun je zien in het kader van het geven van een zo volledig mogelijk beeld van zaken, materiaal dat je NIET IN HET NOS-journaal, noch op RTL-nieuws, of enige andere zender zult zien. Waarom? We hebben inmiddels, 2 weken ná de ramp al enkele artikelen besteed aan dezelfde VERBORGEN INFORMATIE, zodat je je kunt afvragen of wij (samen met onze collega’s van de alternatieve media) nou zo slim zijn, of NOS en RTL zo dom.. En we zijn niet de enigen die heftige kritiek hebben op de, in één woord, amateuristische journalistiek van de MSM.

WAAROM is hun berichtgeving onvolledig, als je ervan uitgaat, dat wij al deze zaken niet uit onze duim zuigen, noch onder de -door velen geclaimde- aluminium hoedjes vandaan halen..! Zoals zo vaak geclaimd door personen die kennelijk liever schelden en beschimpen dan inhoudelijk op de zaak in gaan. Zijn dit de ‘complotheorieën’ of gaan we elkaar als volwassenen behandelen..?

DUS WAAROM krijgen we essentiële informatie niet te zien..?! Simpele vraag toch, waarvan we hopen dat jij deze info met die mensen deelt, die nog steeds als makke schaapjes áchter de main-stream-media (MSM) aanlopen, als een kudde schapen achter de ‘herder’.. Alleen omdat deze herder altijd zo ‘doortastend’ optreedt..? Nou van dat ‘doortastende’ van de NOS is voor ons weinig meer over..!

there was another aircraft

Direct na het neerstorten van de MH17, dook het bericht op van de verdwenen luchtverkeersleider ‘Carlos’, waarover we hieronder het verhaal zullen doen. Nu pas, omdat langzaam maar zeker dit verhaal PERFECT in het beeld begint te passen, dat we te zien krijgen.. Zowel getuigen op de grond, namelijk dorpelingen die vlakbij de crashsite leven, hebben gezien dat er straaljagers rondom de vlucht MH17 aanwezig waren. Daarnaast tonen de Russen in hun persconferentie de radarbeelden van 2 of 3 luchtverkeersleidingsstations, die ook aangeven dat er straaljagers in de buurt van vlucht # MH17 waren..!!En wist je dat de BBC-reportage van het internet is gehaald..?!! Gelukkig hebben oplettende waarheidszoekers deze reportage weten te bewaren en kun je hem -bijv. HIER op de site- nu WEL zelf bekijken..!

Joost Niemoller
Journalist Joost Niemöller (klik voor bio)

Dan is er het nieuwe verhaal van Joost Niemöller
Maar daarnaast is er nog iets heftigers aan de hand, in onze ogen, waarvoor we je aanraden de website te bezoeken van de erudiete journalist Joost Niemöller, een man met een rijke ervaring als journalist. Maar waar het over gaat, is dat Joost enkele zeer interessante feiten naar buiten heeft gebracht. Het blijkt namelijk dat een nabestaande van een slachtoffer van vlucht MH17, die naar een nabestaandenbijeenkomst was geweest op Schiphol, daarna contact opgenomen heeft met Joost Niemöller.

Joost vertelt dat deze nabestaande hem meedeelt, dat deze op de herdenkingsbijeenkomst van een vertegenwoordiger van Malaysia Airlines te horen kreeg, dat er een ‘Distress Signal’ (noodoproep) is geweest van de MH17-bemanning, vlak vóór de crash. Daarbij zou de bemanning hebben meegedeeld dat ze een snelle daling hadden ingezet. En omdat deze getuige/nabestaande er zeker van wilde zijn dat hij het goed had gehoord, vroeg hij na afloop nogmaals aan deze man van Malaysia Airlines of het correct was, wat hij had verteld over het ‘Distress Signal’. Hierop werd bevestigend geantwoord..!

We gaan er vanuit, dat deze getuige de waarheid spreekt tegen Joost. (Wat heeft het voor zin, hierover pijnlijke leugens te gaan vertellen.?) Dat betekent, dat deze feiten zeer waarschijnlijk ook bekend zijn bij ónze overheid. Indien dus Malaysian Airlines deze informatie niet onder de pet gehouden heeft, noch de Malaise regering..! Heel simpel is dit het bewijs, dat het vliegtuig niet geraakt kan zijn door een BUK raket, want dan zou het vliegtuig binnen een seconde uit elkaar zijn gespat zijn; zou er geen tijd geweest zijn voor wat voor noodoproep dan ook.

In het geval van een geleidelijk neerstorten, doordat de Boeing 777 gedeeltelijk aangeschoten was, zou één van beide piloten inderdaad in staat zijn geweest om via radiocontact nog deze noodoproep te doen, waarbij het alleen onbekend was voor deze piloten, dat hun oproep werd opgevangen door de moordenaars… Joost Niemöller meldt terecht, dat alles er dus op wijst, dat het toestel niet, zoals ook bij de NOS werd beweerd, in één keer uit de lucht geschoten zou zijn.

Joost Niemöller op zijn site: “De nabestaande in kwestie is met zijn volledige naam bij mij bekend, maar wil liever anoniem blijven. In een aanvullend telefoongesprek gaf hij aan dat dit met zijn familieleden te maken had. Voor hen is de rouwverwerking op dit moment belangrijker dan de vragen over het hoe en wat. Hier nog het relevante fragment uit zijn mailverkeer met mij:

“Op de avond van de crash ben ik aanwezig geweest op Schiphol bij de nabestaande bijeenkomst. Hier werd weinig concrete informatie gegeven maar wat er wel gezegd werd: De piloot heeft contact gehad met een communicatietoren voordat deze van de radar verdween. Het ging om een “distress call” met als boodschap dat het vliegtuig in een snelle daling was. Bij vertrek heb ik dit nog een keer nagevraagd en werd door een medewerker bevestigd dat de piloot contact heeft gehad.”

(HIER dit artikel, lees het!)

Joost Niemöller heeft dus -net zo min als wij- geen goed woord over, voor de ‘pleepot’-journalistiek waarvan de NOS zich inmiddels meent te moeten bedienen. We raden je aan, omdat het hier anders een té groot verhaal hier zou worden, ZELF even ook DIT ARTIKEL te lezen, op de site van Joost. Je ziet dan, met heel veel voorbeelden, hoe de NOS-journaalredactie kwalitatief aan het verworden is van professionele journalisten, tot het niveau van een veredeld clubje schoolkrantredactie. En als je -zoals de NOS- zelfs de kwalificatie ‘propaganda-journalistiek’ opgespeld krijgt, is de vraag of je dat überhaupt wel over je kant zou moeten laten gaan. De NOS doet dat kennelijk wel..!

Er zijn dus deze getuigenissen al, die ONAFHANKELIJKE VAN ELKAAR, ALLEMAAL hetzelfde verhaal vertellen:

 1. de dorpelingen op de grond op de verdwenen BBC-reportage (Waarom moest deze reportage overigens ineens van het internet.?)
 2. de verklaring van de Russische minister van Defensie in de persconferentie, een paar dagen ná de ramp al. Waar we van de Amerikanen/Europeanen NIETS te zien krijgen tot op dit moment.
 3. de getuigenverklaring over Malaysia Airways, die door Joost Niemöller hierboven is geciteerd.
 4. de verdwenen luchtverkeersleider Carlos, die hetzelfde verhaal bevestigde..  Maar de man die verdween..!
 5. de luchtvaartverkeersleiding in Kiev, waarvan de radarbeelden en gespreksbestanden niet openbaar gemaakt zijn, maar zijn VERDWENEN..
 6. Last but not least, vinden wij de AFWEZIGHEID van het bewijs voor de versie zoals die nu door vooral de VS wordt verspreid, heel krachtig bewijs voor een ‘andere’ versie, dan de ‘separatisten-hebben-het-gedaan-versie’…!

Over deze laatste 2 zaken dus dit onderstaande artikel; de verdwenen luchtverkeersleider en de verdwenen radarbeelden en gesprekken met de Kiev-luchtverkeerstoren:

x

* * *

john-kerry

x

x

MH17: verdwenen: ’n Kiev-luchtverkeersleider en de Kiev-vluchtdata…!!!

x

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

 

Het enige wat wij willen doen met onze mogeljkheden op deze site, uit respect voor de nabestaanden van de slachtoffers van de MH17-ramp, is informatie aanreiken die we zoals gezegd, NIET in de dagelijkse nieuwsvoorziening zien, maar die gewoon essentieel lijkt bij de afwegingen rondom de schuldvraag. Tot op heden hebben we in de officiële media niets mogen vernemen over -in onze ogen- behoorlijk serieuze bewijzen, die allemaal leiden naar een éénduidige gebeurtenis, waarbij wordt gesproken over straaljagers (die de separatisten NIET hebben) in de buurt van de MH17. Daarom reiken wij je deze zaken aan, omdat ze ESSENTIEEL zijn..!

Allereerst de geschiedenis van de Spaanse luchtverkeersleider, die plotseling verdween!
Hoewel nog steeds geen EXACTE duidelijkheid bestaat over wie deze man is, en zelfs dat het verhaal ‘fake’ zou zijn. Plaatsen we het toch. De uurtjes die we gestoken hebben om informatie over deze man ‘Carlos’ te pakken te krijgen, zijn uitermate boeiend geweest.. Het is een heftige welles/nietes-strijd die op het internet aan de gang is over deze man. Het lijkt er in onze ogen op, dat deze man zwart wordt gemaakt, en van alles wordt beschuldigd, terwijl er niets inhoudelijk over die beschuldigingen wordt aangedragen.

x

spainbuca carlos twitter account

x

Feit is dat we in die welles/nietes-situatie je het volgende kunnen melden
Carlos zou luchtverkeersleider zijn op de luchtverkeersleiding in Kiev en vlak voor de fatale crash van MH17, informatie op Twitter hebben gezet, die uiterst belastend was (en is!) voor de ‘autoriteiten’ in Kiev. Het komt er daarbij op neer dat zijn informatie heftig verhaal deed over de achtervolging van de MH17-vlucht door straaljagers van het Oekraiense regeringsleger.. En doordat de separatisten natuurlijk GEEN luchtmacht-vliegtuigen ter beschikking hebben, is dit nogal een verhaal, dat slechts één richting kan uitwijzen.

Zeker wanneer blijkt, dat Carlos ineens verdwijnt, zijn Twitter-account is opgeheven. (zie afbeelding hierboven (is dit overigens niet via internetCache terug te halen..??) Zijn het deze HIER)) en dat Kiev de vluchtgegevens NIET overhandigd heeft tot nu toe..! (radarbeelden en gesprekken tussen bemanning MH17 en luchtverkeersleiding!). De volledige Twitter-informatie is wel weer door mensen opgeslagen en deze plaatsen we hieronder. Dit zijn punten van belang:

Carlos Buca MH17
En dit is hem dan, Carlos Buca, de Spaanse luchtverkeersleider, die heftige informatie doorgegeven zou hebben, vlak voor en rondom de crash van MH17.

– We begrijpen dat de volledige naam van deze Carlos, ‘Carlos Buca’ is en dat er dus inmiddels een foto van hem is opgedoken. Nota bene op een Vietnamese website..! We plaatsen zijn foto hier en vragen ons daarbij af, waarom eerdere foto’s van hem werden geblurd, onherkenbaar gemaakt..!

– Carlos ‘was’ dus werkzaam als verkeerscontroleleider, heeft de Spaanse nationaliteit en werkte in Kiev in Oekraïne. Direct ná het neerschieten van vlucht MH17, verdween hij tezamen met andere buitenlanders van de verkeersleiding..

– Carlos zei dat hij zijn informatie (zie hieronder de Tweets) baseerde op een persoonlijke evaluatie die hij maakte op grond van militaire bronnen in Kiev. Volgens deze bronnen zit de Oekraïense regering achter het neerschieten van MH17. Direct ná de ramp werden radardata van het luchtverkeer geconfisqueerd door de geheime dienst van Oekraïne..

En voor velen, mensen die wakker zijn en verbanden en vooral overeenkomsten gaan zien tussen gebeurtenissen, die als ‘valse-vlag-operaties’ betiteld worden, is ook hier weer sprake van hetzelfde patroon..! Vooral in dit geval, gaat het dan over het wegmoffelen van bewijs, dat tegen de versie ingaat, zoals we geacht worden, die te geloven.

En het zijn in dit opzicht de ‘bedoelde schuldigen’, die zich niet als zodanig gedragen. Want zouden schuldigen helpen met onderzoek naar de oorzaken van de crash, het overhandigen van de zwarte dozen, het helpen opruimen van de dode lichamen, etc. etc. Integendeel, het schandelijk gedrag van het OekraIense leger, om precieé op het moment dat de Nederlandse delegatie onderzoek wil gaan doen, deze separatisten aan te vallen, duidt in onze ogen meer op het gedrag van de dader-in-kwestie.

 

x

Voor de goede orde, hier dus de hele Tweet-berichtenserie,

zoals dor Carlos Buca de wereld in gezonden:

Chronologie van de Twitterfeed van @spainbuca op 17 juli lokale tijden in Kiev:

x

10:21 ‘Autoridades de kiev, intentan hacer que pueda parecer un ataque de los pro-rusos’
(‘Kiev Authorities, trying to make looks like an attack by pro-Russian’ )
‘De autoriteiten in Kiev proberen het te doen voorkomen,
alsof het een aanval is van pro-Russen’.

*

10:24 ‘Ojo! Que puede ser un derribo B777 Malaysia Airlines en ukraine, 280 pasajeros’
(‘Warning! It can be a downing, Malaysia Airlines B777 in ukraine, 280 passengers’)
‘Waarschuwing! Het kan gaan om het neerhalen van
Malaysia Airlines B777 in Oekraïne, 280 passagiers’

*

10:25  ‘Cuidado! Kiev tiene lo que buscaba’
(‘Warning! Kiev have what they wanted’)
‘Waarschuwing! Kiev heeft gekregen wat ze wilden’

*

10:25 ‘Vuelven a tomar la torre de control en Kiev’
(‘[Miitary] has taken control of ATC in Kiev’)
‘Militairen hebben de controle overgenomen van het ATC (air traffic control) in Kiev.

*

10:27 ‘El avión B777 de Malaysia Airlines desapareció del radar,
no hubo comunicación de ninguna anomalia, confirmado’
(‘The Malaysia Airlines B777 plane disappeared from the radar,
there was no communication of any anomaly, confirmed’)
‘Malaysia Airlines B777 van de radar verdwenen, er is geen communicatie over enige afwijking bevestigd’

*

10:30 ‘Avión derribado, derribados, derribado no accidente’
(‘Plane shot down, shot down, shot down, no accident’)
‘Het vliegtuig is neergeschoten, neergeschoten, geen ongeluk’

*

10:31 ‘Kiev, tiene lo que buscaba, lo dije en los primeros tw,
kiev es responsable @ActualidadRT’
(‘Kiev have what they wanted, I said in the first tw [Tweets],
Kiev is responsible @ ActualidadRT’)
‘Kiev heeft hetgeen ze wilden,
Ik zie in de eerste Tw (tweets) dat Kiev verantwoordelijk is @ ActualidadRT)

*

10:35 ‘Un accidente muy normal no es, no están amenazando
en la misma torre del aeropuerto de kiev’
(‘An accident that is not quite normal, they are threatening us
in the same tower of Kiev airport’)
‘Een ongeluk dan nou niet helemaal normaal is, ze bedreigen ons hier
vanuit dezelfde
(luchtverkeers)toren van de luchthaven van Kiev’

*

10:35  ‘Nos van a quitar, nuestros tlf y demás de un momento a otro’
(‘They will take from our phones and others stuff at any moment’)
‘Ze kunnen nu elk moment onze telefoons en andere zaken van ons wegnemen’

*

10:38  Antes de que me quiten el tlf o me rompan la cabeza, derribado por Kiev’
(‘Before They remove my phone or they break my head, shot down by Kiev’)
‘Voordat ze mijn telefoon verwijderen of mijn hoofd breken: neergeschoten door Kiev’

*

11:12  Nosotros tenemos la confirmación. Avión derribado, la autoridad de kiev,
ya tiene la información, derribado, estamos tranquilos ahora’
(‘We have confirmation. Plane downed,
Kiev authorities already have the information, downed, we are calm now’)
‘We hebben bevestiging. Vliegtuig neergehaald.
Kiev autoriteiten hebben de informatie al, neergehaald, we zijn nu kalm’

*

11:13 ‘Que hace personal extranjero con autoridades de kiev en la torre?
Recopilando toda la información’
(‘What are doing foreigners with kiev authorities in the tower?
Gathering all the information’)
‘Wat doen buitenlanders samen met autoriteiten
van Kiev in de verkeerstoren? Alle informatie verzamelen’

*

11:15 Cuando sea posible sigo escribiendo (‘When possible I´ll keep writing’)
‘Als het mogelijk blijft, zal ik blijven schrijven’

*

11:48 ‘El avión B 777 voló escoltado por 2 cazas de ukraine
hasta minutos antes, de desaparecer de los radares,’
(’the B777 plane flew escorted by Ukraine jet fighter
until 2 minutes before disappearing from the radar’)
‘De Boeing 777 vloog, geëscorteerd door een Oekraïense gevechtsstraaljager,
tot 2 minuten voordat het
(MH17) van de radar verdween’.

*

11:54 ‘Sí las autoridades de kiev, quieren decir la verdad,
esta recogido 2 cazas volaron muy cerca minutos antes , no lo derribo un caza’
(‘If kiev authorities want to tell the truth, It´s gathered,
2 jet fighters flew very close minutes before, wasn’t downed by a fighter’)
‘Als de autoriteitein in Kiev de waarheid willen vertellen,
dan vermijden ze dat 2 straaljagers heel dichtbij vlogen,
minuten ervoor en dat het vliegtuig NIET neergehaald is door een gevechtsvliegtuig.

*

12:00 4 Nada más desaparecer el avión B 777 de Malaysia Airlines
la autoridad militar de kiev nos informo del derribo, como lo sabían?’
(‘Malaysia Airlines B777 plane just disappeared
and Kiev military authority informed us of the downing, How they knew?’)
‘De Boeing 777 van Malaysia Airlines is zojuist verdwenen
en de militaire autoriteiten in Kiev
informeerden ons over het neerhalen.
Hoe wisten ze dit al..?

*

12:00 A los 7:00 minutos se notificó el derribo,
más tarde se tomó la torre nuestra con personal extranjero q siguen aquí’
(‘7:00 minutes after [plane dissapeared], the downing was notified,
later our tower was taken with foreigner staff, they still here’)
‘7 Minuten ná (het vliegtuig verdween), het neerhalen was opgemerkt,
werd de verkeerstoren overgenomen
door BUITENLANDSE MEDEWERKERS, die nog steeds hier zijn’

*

12:01 ‘En los radares esta todo recogido, para los incrédulos,
derribado por kiev, aquí lo sabemos y control aéreo militar también’
(‘all this is gathered in radars, to the unbelieving, shot down by kiev,
here we know it and military air traffic control also’)
‘Alles staat op de radaropname, het ongelooflijke neerhalen door Kiev,
hier weten we het, en de militaire luchtverkeersleiders ook.’

*

13:15 ‘Aquí los mandos militares manejan y admiten que militares a otras órdenes,
pudieron ser, pero no, los pro-rusos’
(‘Here the military commanders manage and support
it could be military following other orders , but no, the pro-Russian’)
‘Hier steunen en besturen de militaire commandanten het,
het kunnen militairen zijn die weer andere orders opvolgen,
Maar niet de pro-Russische.

*

13:29  El ministro del interior si conocía que,
hacían los cazas en la zona, el ministro de defensa no,’
(‘Interior Minister knew what the fighters were doing in the area,
the defense minister didn’t.’)
‘De minister van Binnelandse Zaken wist wat de straaljagers daar deden in dat gebied deden.
De minister van Defensie wist het niet.

*

13:31 ‘Militares confirman que fue ukraine, pero se sigue sin saber de donde vino la orden’
(‘Military confirm It was Ukraine, but still does not know where the order came from’)
‘Militairen bevestigen dat het Oekraïne was,
maar ze weten nog steeds niet, waar de order vandaan kwam.

*

13:36 ‘Hace dias lo dije aquí, militares de kiev querían alzarse contra el actual presidente,
esto puede ser una forma, a las órdenes de timoshenko’
(‘Days ago I said here, kiev military wanted to rise against the current president,
this may be a way, ordered by timoshenko [following timishenko orders]’)
‘Dagen geleden zei ik hier, dat militairen tegen de huidige president willen opkomen,
dit kan een manier zijn, opgedragen door Timoshenko.

(Timoshenko orders opvolgende)’

*

De lluchtverkeerstoren van de luchthaven van Kiev.
De lluchtverkeerstoren van de luchthaven van Kiev.

*

13:38 ‘Los cazas volaron cerca del 777, hasta 3 minutos antes de desaparecer de los radares, solo 3 minutos’
(‘The fighters flew close to 777, up to 3 minutes before disappearing from the radar, just 3 minutes’)
‘De jagers vlogen dichtbij de 777, tot 3 minuten voordat deze van de radar verdween, slechts 3 minuten’

*

13:43 ‘Se cierra el espacio aéreo’ (‘Airspace closed’)
‘Luchtruim gesloten’

*

13:45 ‘Se cierra el espacio aéreo, por miedo a más derribos’ (‘Airspace is closed, more downings feared’)
‘Luchtruim gesloten, voor meer aanslagen gevreesd’

*

15:17 ‘Control militar entrega ahora mismo de forma oficial que el avión fue derribado por misil’
(‘Military control now officially [say] the plane was shot down by missile’)
‘De militaire verkeersleiding zegt nu officieel dat het vliegtuig is neergehaald door een raket’

*

15:23 ‘El informe oficial firmado por las autoridades militares de control de kiev ya lo tiene el gobierno,,,, , derribado’
(‘Government has the official report signed by the control military authorities in Kiev,,,, [plane] shot down’)
‘De overheid heeft het officiële rapport getekend
door de militaire controle autoriteiten in Kiev,,,, (vliegtui) neergehaald’

*

15:26 ‘En el informe se indica de donde abría salido el misil,
y se especifica que no proviene de las autodefensa en las zonas rebeldes’
(‘The report indicates where the missile had come out [from],
and specified is not from the selfdefence in rebel areas’)
‘Het rapport geeft indicatie van waar het projectiel vandaan gekomen is,
en gespecificeerd dat het niet via zelfverdediging is gebruikt vanuit de rebellen-gebieden
.’

*

15:34 ‘Los radares militares si recogieron los datos del misil lanzado al avión, los radares civiles no’
(‘Military radar collected data from missile fired to the plane, civilian radars didn’t’)
‘De militaire radar heeft data verzameld van de afgevuurde raket,
de burgerradar heeft dit niet’

*

15:36 ‘Los altos mandos militares no ordenaron el lanzamiento del misil,
‘alguien se le fue la mano en nombre de ukraine’
(‘Military high command did not gave the order to fire the missile,
someone screw it ine the name of ukraine’)
‘De hoge militairen hebben NIET het bevel gegeven om een raket af te schieten,
iemand heeft de naam Oekraïne misbruikt’.

*

15:38 ‘Para el que no lo sepa, digamos así, hay militares a las órdenes
del ministro de defensa y militares a las órdenes del ministro del interior’
(‘For those who do not know, Let’s say, there are military under the orders
of the defense minister and military under the orders of Interior Minister’)
‘Voor hen die het niet weten, er zijn militairen, die onder order werken van de Minister van Defensie en
militairen die werken onder de orders van Binnenlandse Zaken..’

*

15:38 ‘Los militares a las órdenes del ministro del interior conocían en cada momento lo que sucedió’)
(‘The military under the orders of Interior Minister knew what happened all the time .’)
‘De militairen die onder gezag staan van het Ministerie van Binnenlandse Zaken
wisten de hele tijd wat er speelde’

*

16:06 ‘Mandos militares aquí (ATC) torre de control,
confirman que el misil es del ejercito de ukraine’
(‘Military commanders here (ATC) control tower,
confirm that the missile is from the ukranian army,’)

Het militaire commando hier op de ATC (air traffic control),
heeft bevestigd dat de raket van het Oekraiënse leger is

*

16:07  ‘Mandos militares que si lo sabían y otros mandos que no,’
(‘military commanders that knew it and others didn´t ‘)
‘Sommige militaire commandanten wisten het, en anderen niet’

*

16:08 ‘290 personas inocentes muertas, .
Por una guerra inútil, donde el patriotismo se compra con dinero’
(‘290 dead innocent people. What a useless war, where patriotism is bought with money’)
‘290 Onschuldige mensen dood. Wat een zinloze oorlog,
waar patriotisme met geld gekocht wordt’

*

16:09 ‘La forma de tomar la torre de control minutos después sabiendo todo los detalles,
rápido nos hizo pensar que habían sido ellos’
(‘Thw way the control tower was taken minutes after & knowing all the details, made ​​us think that they [made it]’)
‘De manier waarop de verkeerstoren binnen enkele minuten werd overgenomen,
en alle details kennende, brengt ons tot de slotsom dat ze het moedwillig hebben gedaan’

*

16:10 ‘La cara de los militares que llegaron más tarde diciendo pero que habéis echo, no dejo dudas’
(‘The face of the soldiers who came later saying [what you just did], no chance for doubts’)
Het gezicht van de soldaten die later kwamen, en zeiden (‘wat je zojuist deed’), geen enkele twijfel’

*

16:12 ‘Es tal la decadencia que los militares acompañados de extranjeros
que llegaron primero nos llegaron a pedir que dijéramos su versión’
(‘Such is the decline that military who came first accompanied
by foreigners came to us asking us to tell their version’)
De afbraak is zodanig, dat militairen die eerst kwamen,
samen met ‘buitenlanders’, ons vroegen om hún versie te vertellen’..

*

16:13 ‘Nuestra respuesta, fue, estos radares no recogen el lanzamiento de misiles,
los militares si, ya no quedaban dudas’
(‘Our response was, these radars do not collect the launching of missiles,
the military ones does, there were no doubts’)
‘Onze response was, dat deze radars niet het lanceren van raketten ontvangen,
maar die van de militairen doen dat wel, er is geen twijfel’

*x

Operation NorthwoodsTja, als we naar de voorlaatste Tweet kijken, dan is het vermelden van ‘buitenlanders’ wel een vreemd verhaal, als deze Carlos zelf ook een buitenlander is; hij had kennelijk niet verwacht dat er bij de militairen OOK buitenlanders rondlopen.. Hebben we hier te maken met CIA-figuren, die als parasieten in en rondom de overheidsfunctionariseen hun invloed aan het uitoefenen zijn. Ze zijn toch door de VS gestuurd als ‘adviseurs’..?

‘Laten we een verkeersvliegtuig neerschieten en Castro de schuld geven’..
Uit een memo van de CIA aan president Kennedy, 1962, waarin gesuggereerd wordt, de Cubaanse crisis zódanig te beïnvloeden, dat de VS ‘het recht’ zou verwerven om niet alleen Cuba binnen te vallen, maar ook de wereldopinie aan haar zijde zou krijgen, blijkt dat de CIA het neerschieten van een verkeersvliegtuig vol met passagiers, tot één van de mogelijkheden rekende. Daarbij natuurlijk zodanig de ‘bewijzen’ op tafel leggend, dat Fidel Castro, Cuba’s president, de schuld zou krijgen van deze ‘aanslag’….

Of om het in ‘chique’ CIA-termen te citeren:
“World opinion and the United Nations forum should be favorably affected by developing the international image of Cuban government as rash and irresponsible, and as an alarming and unpredictable threat to the peace of the Western Hemisphere.” wat vertaald zoveel betekent als: ‘De wereldopinie en die van de Verenigde Naties zou ten gunste worden beïnvloedt, wanneer de Cubaanse overheid als ‘onverantwoordelijk’ kan worden afgeschilderd. En als een alarmerende en onvoorspelbare dreiging voor de vrede in de Westelijke wereld’.

CIA TweetEn Carlos is inmiddels verdwenen..Vreemd’ genoeg..
De man die deze Tweets hierboven -als een ooggetuigeverslag- aan de wereld stuurde, is ‘weg’.. Met de CIA sinds juni 2014 op Twitter, is het wellicht ook niet zo’n goed idee, je onbespied te wanen, wanneer de CIA op z’n alerstst is..! Maar goed, hoe het ook zij, Carlos’Twitter-account is ook opgeheven. En er is geen spoor meer van hem te bekennen. Reden voor een boel complot-theoristen om te vermoeden dat het verhaal wat Carlos bracht, een grote HOAX zou zijn.

Want waarom zou je verdwijnen als je iets slechts over de CIA verteld hebt.. De CIA heeft die reputatie toch helemaal niet, dat ze mensen ‘zomaar’ laten verdwijnen, dat het de grootste ‘legale boevenbende is’, die er bestaat. Een organisatie die, zoals we van Robert Dean hebben kunnen horen, bij monde van CIA-directeur George H.W. Bush, de president van de VS keihard onder de neus houdt, dat hij NIETS TE ZEGGEN HEEFT, over de ontwikkelingen rondom contact met buitenaardsen..

Wat heb je immers te vrezen, als je een directe getuige bent, zoals we hierboven kunnen zien, van één van de smerigste aanslagen op niets-vermoedende, volledig buiten het conflict-staande, onschuldige mensen..? Tja, waarom zou je dan moeten verdwijnen, zodat je je mond niet meer kunt openen, je stem niet meer kunt verheffen.. We hebben werkelijk geen idee…

* * *

x

Tot slot, last but not least:

x

Waar zijn de vluchtgegevens van de luchtverkeersleiding in Kiev..??!!!

x

Waarom krijgt het Westen, als de VS en Kiev zo zeker weten dat het een raketlancering was van de separatisten, niet gewoon de gegevens van radarbeelden en gesprekken tussen de Kiev-verkeersleiding en de bemanning van de MH17..? Hoe moeilijk kun je het maken..? Of: hoe gecamoufleerd.. Maar je hebt waarschijnlijk zojuist gelezen, wáárom we deze informatie niet te zien krijgen.. Er is blijkbaar sprake van 2 GROEPEN MILITAIREN in de regering van Oekraïne…! Een die kennelijk onder leiding staat van ‘buitenlandse adviseurs’, die via het Ministerie van Binnenlandse zaken werken, en één vaderlandslievende groep, die voor Defensie werkt.

Want we horen van Carlos dat er in verkeerstoren van de luchtverkeersleiding dus plotseling OOK MILITAIRE VLUCHTLEIDING PLAATS VOND..! Misschien zijn die beelden wel veel krachtiger voor Kiev (en de CIA aldaar!) om meneer Oblama informatie in handen te geven..? En dat dat dus NIET het geval is, kun je heel simpelweg interpreteren, dat er beelden zijn, waar Oblama en zijn club niets mee kunnen..!

MH17 verlegde koersWat vast staat is dat de luchtverkeersleiding de MH17 op uiterst bijzonder wijze, simpelweg rechtdoor liet vliegen en niet bij de grens naar het zuiden af liet buigen, zoals het met alle verkeerstoestellen deed..! In plaats daarvan vloog de MH17 rechtdoor naar het betwiste OORLOGSGEBIED, waar separatisten en de pro-Amerikaanse regering in Kiev in de slag zijn. Het lijkt allemaal op een nauwkeurig voorbereidde valse-vlag-operatie, gezien ook de bjina stupide filmpjes die plotseling op YouTube opduiken, over bewegende BUK-raketdragers..

De weersomstandigheden waren -direct na de crash zichtbaar- grijs bewokt en regenachtig.  Dat is belangrijk want normaal zou bij dit weer het vliegtuig niet zichtbaar zijn geweest bij een normale vlieghoogte van 33,000 feet (10 km) Waarom ga Kiev de opdracht aan de MH17 om hoogte te minderen, van 35,000 naar 33,000 feet, vlak voordat het vliegtuig in een onzekere situatie terecht kwam..?

WAAR BLIJFT DE BEWIJSLAST UIT KIEV,
OF IS HET LASTIG TE BEWIJZEN..?

Tot op heden lijkt het erop dat Kiev geen enkele medewerking wil verlenen aan het verduidelijken van het HOE en WAAROM de gegevens niet worden overhandig aan de internationale gemeenschap, ZOALS DE SEPARATISTEN WEL HUN MEDEWERKING VERLENEN.
En het is Kiev dat 3 dagen geleden een offensief begon, PRECIES op het moment dat de Nederlandse onderzoekscommissie van start wil gaan..! Om -naar zeggen van de regering in Kiev- te helpen met het ‘veiligstellen van de bewijslast’.. Hoeveel huichelachtiger kun je het presenteren..? Laten we ajb gewoon -we blijven het zeggen- ons gezond verstand en onze intuïtie het werk laten doen. Kijk naar wat je ziet, en hoor waarnaar je luistert. Bij het consumeren van voorgekookte en hapklaar-opgediende informatie, zoals NOS en RTL plegen te doen, is NIEMAND gebaat..!

Of het moet zijn de meneer te interviewen die we hieronder zien.. Senator John McCain, die een uurtje ná de aanslag al wist DAT het de separatisten waren, en dat dat kwam doordat het Oekraïense leger niet van die BUK-installaties heeft (ze hebben er wel 20!) en dat het ‘dus’ niet anders kon dan dat Poeting erachter zat. Hoeveel zou deze man wéten van de werkelijke betrokkenheid van de VS in Oekraíne.. (‘FUCK THE EU’..)

Het zijn dit soort ultra-rechtse geweldslievende senatoren, die de gevaarlijke achterban vormen van de agressie die de VS tentoon spreidt.
Het zijn dit soort ultra-rechtse geweldslievende senatoren, die de gevaarlijke achterban vormen van de agressie die de VS tentoon spreidt. Wanneer je op deze illustratie klikt, kom je op de site van Nieuwsuur, waar je rechtsboven het interview met deze oorlogsophitser kunt zien. De oplossing voor McCain: ‘Amerikaans gas importeren in EU, zodat Poetin met de gebakken peren zit’…!

* * *

 

177 gedachten over “MH17: verdwenen: Kiev-luchtverkeersleider en Kiev-vluchtdata…!!!

 1. Als MH17 eerst door militaire vliegtuigen is beschoten en de piloot kon hier mogelijk nog melding van maken,dan zou ik als dader de piloot zo snel mogelijk het zwijgen willen opleggen,en dat kan zeer goed door een raket erop af te vuren.
  Als er niet geknoeid is/wordt met de zwarte doos dan zou dit te achterhalen moeten zijn,want hierop zou men dan eerst het schieten van de jagers kunnen horen,vervolgens het gesprek van de piloot,met de verkeerstoren,en als laatste de inslag van de raket.(Mijn mening is dat de zwarte doos hiervan geen gegevens gaat bevatten,omdat deze in de UK is en dat is een wel heel goede partner van de V.S).
  Dan blijft als laatste optie over de gegevens vanuit de verkeerstoren,maar die zullen we wel niet tezien/horen krijgen omdat de daders deze al verduisterd hebben.

  1. Waar ik dit stuk vooral op doel Arnold, is mensen informeren, zoals ook bovenaan staat, over juist die schaapjesmentaliteit. Het gaat er daarbij niet om, wie of wat schuldig is voor mij, in eerste instantie. Vanzelfsprekend is dat essentieel, maar in dit geval gaat het om dienend zoveel mogelijk mensen informeren over zaken die nauwelijks de publiciteit halen.. Schandalig vinden we dat..!
   Het gaat daarbij dus veel meer om het proces van waarheidsvinding, het opgeven van onze eigen mening, genomen voordat je maar ‘iets’ weet wat er daadwerkelijk gespeeld heeft. Als zombies naar NOS en RTL kijkend, die vanwege hun vooringenomen posities al bijna niet meer terug kunnen.. Ze moeten wel op de separatisten blijven wijzen en -indirect op Poetin- om de sancties te rechtvaardigen. Die houding veranderen, dáár ligt de sleutel en niet bij Poetin of Ohblame..

   Als we netjes blijven kijken wat er gebeurt, als Europese partij die in het midden zit, dan maken we ZELF wel uit wat we ergens van vinden. Deze informatie is bedoelt voor DAT PROCES van afwegen. En idd heb je helemaal gelijk; als informatie netjes uit die boxen komt (waar ik voor vrees van niet), dan kan het niet anders dan dat de waarheid aan het licht gaat komen.

  2. Waarom blijven we ze geloven deze ziellozen, die hun moeder ombrengen voor litertje olie, waarom zijn de Boxes in handen van de UK gekomen, op het moment dat ik dit zag wist ik wat de mogelijkheid is voor deze stinkers, nou let op, maar er is een verrasing op de achtergrond deze boxes zijn gedupliceerd, jullie geloven toch niet dat de Russen zo naïf zijn.

  3. Bij de ‘neutrale’ onderzoekscommissie zijn 1/ NL, 2/ GB, 3/ MAL 4/ UA betrokken. Wie denkt dat onwelgevallige bewijzen ons ter kennis worden gebracht vergist zich. En áls ze er niet meer onderuit komen, blijkt het tóch die BUK die door de ‘rebellen’ liever nog terroristen.. afgevuurd werd. Zonder enige twijfel.

 2. Moord op 300 onschuldige passagiers door Obama, zijn marionetten en CIA. Nederland moet niet buigen voor deze CIA terreur anders gaan ze ermee door.
  Dus juist geen sancties tegen Rusland. Deze mensen zijn enkel en alleen maar door Amerika vermoord omdat Nederland samen met Duitsland dwarslag bij de 1e sancties tegen Rusland.
  Niet toegeven aan terreur. Al vermoorden ze alle Nederlanders. Een volk dat voor tirannen zwicht …..

  1. Jim ik denk dat het niet de sancties zijn,maar de drang naar olie ,Rusland heeft namelijk heel veel olievelden en o.a Shell pompt het uit de grond daar,en laat Shell nu net een bedrijf zijn dat door o.a de Rotchilds en cornuiten gefinanciert wordt/en waar zij ook aandelen in hebben(dus delen in de winst)dus als Poetin nu hapt en Shell geen olie meer laat oppompen dan zou dat een reden kunnen zijn om Rusland te schofferen,misschien wel oorlog.
   Alleen is het dan de schuld van de EU en de V.S zelf omdat zij begonnen zijn met sancties aan Rusland op te leggen voordat er ook maar iets van bewijs is geweest wat de schuld van poetin kan aantonen in verband met MH17,verder moet ik denken aan de woorden van minister Timmermans in het Europees parlement ,die iets zei in de trant van als hier een politiek spelletje gespeeld wordt,ten koste van 300 mensenlevens is dat onmenselijk en onvergefelijk,maar gelijktijdig zit hij wel in een cabinet dat zonder bewijs hier net zo hard aan mee doet,door in te stemmen met de sancties tegen Rusland.

 3. De CIA zat samen met de Chileense regering van Pinochet in de jaren 70 ook achter de moorden en verdwijningen op tegenstanders van dit regime. Dus hoezo zou de CIA ook niet achter de verdwijning van Carlos kunnen zitten?

  1. De satirisch-cynische manier waarop we over Carlos en de CIA spreken, ontgaat je kennelijk..!

  2. Guido,

   De satirische manier waarop veteraan schreef ontgaat jouw kennelijk. Ik lees in zijn reactie hetzelfde als wat jij schrijft, alleen met nog een extra motivatie er aan toegevoegd.

  3. Ben je nou cynisch of meen je dat..? Maar ik zie wat je bedoelt Ger; het was me idd ontgaan. Af en toe word ik té serieus.. 🙄

 4. we zijn op dit moment echt overspoelt met bewijzen voor wie het wil zien. 280 onschuldige slachtoffers…1300in Palestina of moeten we zeggen Israël….gaat het nog over getallen?
  iedere mens die sterft door leugens en bedrog is er een tevel…
  what about Carlos…hij had de moed om dit alles door te sturen…indien hij bestaat en de kans is groot…wat gebeurde met hem!!!
  i love you Carlos!!!!!!!!

  1. Dit zal wel weer lullig overkomen, maar ik heb wat moeite met de term ‘onschuldig’. Nederlandse politiek zit tot over de oren in allerlei duistere praktijken, tot nu toe bleven we buiten schot. De vraag was niet ‘of’ maar wanneer gaan we deelnemen met “slachtoffers”? Die vraag is inmiddels beantwoord, Nederland mag mee doen in het koningsdrama van de geopolitiek. Way to go Willempie http://www.youtube.com/watch?v=J2xjas-lnWU

 5. Aan GuidoJ.

  Ik heb je site even bekeken. Of deze site. Maar als je mensen de ogen wil openen. Dan zou je eens een stuk moeten schrijven over hoe sites zoals GeenStijl en LiveLeak volledig onder controle staan door PSYOPS van de CIA/AIVD/IDF/Mossad/Mi5. Je kan dan een groter publiek waarschuwen voor de gevaren van zulke propaganda.

  Wij staan aan de vooravond van een atoomoorlog. Ook jij zal sterven tijdens die oorlog samen met al die Psyops en alle Nederlanders. Ik zal niet sterven. Want dan zit ik lekker veilig in de noordelijke punt vaan Noorwegen. Je kan dit verwijderen. Doch neem het in je op. Jouw eigen overleven hang er vanaf. Niet het mijne. Ik ben veilig.

  1. ieder leven is veilig Jim, het hangt er gewoon vanaf waar je wil zijn…jij dus blijkbaar in het topje van Noorwegen 😉

  2. JIm Morrison, jij schrijft ook op Russia to day, soms mooie en goede reactisch.
   Ach weet je Jim ik zou niet eens meer willen leven,na een WWIII met waarschijnlijke Atoom oorlog.
   Ik ken het Noorden van Noorwegen, heb tweemaal de het Boras licht aanschouwd, liggend op de grond met een Shaman naast mij oude Noorse … prevelend, mooi en indrukwekkend.
   Je bent iets te agresief naar ons toe, wij denken, ten minste ik als jij.

  3. I’m not this hair.

   I’m not this skin.

   I am the soul that lives within.

   -Rumi-

  4. Veilig zijn kan niet in deze wereld. Alleen denken veilig te zijn. Of je moet gewoon alles loslaten en laten zijn, dan schijnt er iets te zijn wat geen dood kent.

 6. Guidoj in 1.1 schrijf je dat de ogen van mensen geopend moeten worden,dat we gaan inzien wat er echt gebeurd in deze wereld,daar ben ik het volkomen mee eens.
  Ik heb tot nu toe twee reacties gegeven op de vliegramp omdat ik graag zou willen dat de echte daders bestraft gaan worden,voor mij is het vrij duidelijk wie dat zijn,daarom zie ik ook graag de feiten en die worden door u aangedragen,daarom reageer ik,maar we moeten oppassen dat we onszelf niet blind staren op 1 onderwerp,want dat is volgens mij precies de bedoeling ,een voorbeeld hiervan is dat heel Nederland zowat alleen gefocust is op de ramp met het vliegtuig en de stoet met rouwwagens,maar zie nu wat er in Afrika gebeurd in vier landen tegelijk breekt Ebola uit(vreemd)de UK neemt al maatregelen om te voorkomen dat het virus naar daar overslaat,waarom Nederland niet waarom horen wij hier niets over?.Net nadat mevrouw Le Pen een meerderheid haalde in Frankrijk met front national,deed haar vader een uitspraak waar zijn dochter excuses voor heeft gemaakt,namelijk tegen het vluchtelingen probleem in Italie hadden we het ebola virus.
  Dit zijn geen toevalligheden meer,maar doet meer aan opzet denken.
  Ik ben ook iemand die de nieuwe wereld orde maar onzin vond,totdat ik boeken ging lezen, vervolgens ben ik op internet gaan kijken en zag dat een 14 jarig meisje had ontdekt dat de meeste Amerikaanse presidenten familie van elkaar zijn,toen kwam ik erachter wat ons te wachten staat,dus ben ik gaan opletten wat er zoal om me heen gebeurd,en dat is veel wat precies in hun straatje past,hier een paar voorbeelden: lage lonen voor de gewone man die werkt,geef ze opslag,maar vraag meer belasting zodat het net lijkt of ze erbij krijgen,maar in werkelijkheid minder overhouden.
  Maak de mensen bang,zoals nu hoe gaat het aflopen in Oekraine.
  Ditzelfde zie je ook steeds meer in bedrijven,angstcultuur,zodat de mensen alles maar accepteren,omdat ze bang zijn anders hun baan te verliezen,versterk dit gevoel door veel mensen te ontslaan.
  Rutte,Klijnsma e.a hebben eerst de w.w duur verkort van 38 mnd naar 24 mnd waardoor men vlugger in de bijstand komt,wat goedkoper is,wel vreemd dat nadat ze dit gedaan hebben er ineens veel mensen ontslagen worden,terwijl de managers,en directeuren hun zakken vullen.
  Banken geven haast geen leningen meer aan bedrijven,wat weer voor nog meer werkelozen zorgt,en het waren juist deze banken die ons sinds 2008 in de financiele problemen hebben gebracht,wie zijn daar voor bestraft?
  Zalm topman van ABN,krijgt per jaar zo,n 700.000 euro,na eerst de stabiele gulden verkwanseld te hebben.Neem b.v Eurlings directeur KLM
  en zo kan ik nog wel even door gaan b.v Agnes jongirius ex FNV toegestemd met tot 67 jaar werken,aast nu op baan in eu parlement(is waarschijnlijk allang beklonken als ze haar goedkeuring maar gaf om tot 67 te werken,en dit terwijl er alleen maar ontslagen vallen).Ja ze zorgen wel goed voor zichzelf,zonder een spier te vertrekken.
  Vervolgens zorg voor chaos,dit is een gevolg van mensen ontslaan die dan wel een uitkering krijgen (teveel om van dood te gaan en teweinig om van te leven)waardoor deze mensen alleen nog maar met hun eigen problemen bezig zijn om te overleven,waardoor ze de rest niet zien,maar wel gaan voelen.
  Premier Rutte zal (wat nu al te voorspellen is )waarschijnlijk niet herkozen worden,maar omdat hij nu al veel in het belang van Brussel doet ten koste van Nederland zal ook hij daar wel een mooie baan krijgen.
  Tenzij men het voorgaande onzin vind,hoop ik net als u de mensen de ogen te openen.

  1. mario wellicht een idee, voor ons allen, de censuur neemt toe, links worden ook vervangen door plaatjes, als we iets zien wat echt belangrijk is downloaden of kopieren?
   Kun je in ieder geval vertellen wat er in de link stond? De russische doet het nu wel bij mij de onderste link niet.( server page not found)

  1. Ja, het gerucht gaat dat de seperatisten mitrailleurs hebben die tot ruim 10 km scherp gaan.

 7. Ook ik kijk al weken geen TV meer, misselijkmakend onder controle van de US. maar op site http://www.niburu.com staat ook een goede weergave. Voeg daar nog onderstaande aan toe.

  Naar mijn mening is een Northwoods operatie uitgevoerd. Er zijn een MRC en een MRD B777, de MH17 is de RC, zie de Cor Pan foto. Ook de window configuratie van de MRD op de grond klopt niet met die van de MRC. Israel en Reuters hebben nog geprobeerd er een MRD van te maken. De MRD is onder de MRC gaan vliegen en die MRD is neergeschoten en ligt met substituut lijken op de crash site. Daarom zullen de Oekrainers ons pas op de crash site toelaten als het bewijs op de grond is vernietigd.

  Het ATC bewijs is al aangepast door CIA/SBU in de afgelopen 2 weken.
  De black boxes in de UK kunnen van elk vliegtuig zijn, b.v. van de neergeschoten drone MRD.
  De MH17 is gewoon doorgevlogen, dat laten uw flightpaths uit het public domain zien. Daarna gedaald en met een scherpe bocht omgekeerd totdat die onder de radar kwam. Toen geland.
  Wat is er met de passagiers gebeurd? Dat is nu nog gokwerk. Hebben we DNA matches, dan hebben we de lijken van de MH17 ontvangen en zijn die dus vermoord. Ik gok op vergassen. De MH17 daalt, de mondkapjes komen naar beneden en in plaat van zuurstof krijg je gas. Daarna moeten de lijken worden verminkt om op crash slachtoffers te lijken. De trein heeft dagen op het Donetsk station gestaan en ook onderweg zijn er vertragingen geweest. Er mochten ook geen OVSE mensen mee op te trein. Alle gelegenheidom de substituut lijken weer door de MH17 slachtoffers te vervangen. Een lugubere wraak van George Soros op de veroordeling van het KLWCT eind 2013. Als Israel veroordeeld wordt voor oorlogsmisdaden, dan zullen we ze ook begaan. Een omgekeerde holocaust. Eerst vergassen, dan zonder enig respect op de trein gezet.

  Succes met het onderzoek.
  ______________________
  Herman Doorn

 8. Woorden schieten te kort bij het drama van MH-017. Bovenstaand artikel en artikelen welke wijzen richting ‘schuldvraag’, is bijna ondraaglijk zeer zeker voor de na-bestaanden. Ze zijn nog (steeds) in diepe rouw en/of getraumatiseerd.
  Zullen zij, of wij ooit de waarheid en niet anders dan de waarheid te horen krijgen?
  Of, wat de PM van NL beweerd, “wij zullen alles maar dan ook alles doen om het tot de bodem uit te zoeken en de schuldigen te bestraffen”. (?!?)

  Nb.
  Ik blijf het zeggen; de mensheid is evil en tot het bot verrot! Let wel! De goeden onder ons uitgezonderd. Helaas, zijn ze cq. wij in de minderheid (lees: het gewone volk is weerloos) oftewel wij zijn overgeleverd aan hen en wij worden gebruikt als pionnen in de strijd om de (wereld)macht, wij worden gemanipuleerd door kwade krachten.

  1. Lieverd,
   de mensheid is absoluut NIET evil maar ontzettend mooi en behulpzaam, echter de MINDERHEID die evil is krijgt er geld voor om chaos te veroorzaken.
   Zodat “ZIJ” ons ervan overtuigen dat wij als mensheid zo slecht zijn da we niet zonder strenge strenger strengste regels kunnen.
   Want zonder die strengste regels en beperkingen wordt het chaos echt hoor geloof ze (NOT)
   En om ons te overtuigen dat in die landen “peace and democracy” moet komen ofcourse!Eerst daar natuurlijk en straks ook hier, maar dat begint met stookpartijtjes vuurtjes en onwaarheden, tot wij allemaal denken dat het echt is.
   Jongens er is maar een manier: tuin er niet in, trap niet in verdeel en heers. Blijf bij de liefde voor de mens, vergeef en gun elkaar die mooie vredige wereld die ons nu ontnomen wordt door deals en achterklap, echter dit wint terrein ALS wij ons voor het karretje laten spannen.
   En je weet een spel kan alleen gespeeld worden met pionnen, zijn er geen pionnen die zich laten gebruiken is het spel UIT.

   Het begint al, kijk naar alle massa demonstraties van de afgelopen tijd.
   en tekenen aan de wand
   er is verandering…
   de link van monika: https://www.youtube.com/watch?v=J_R9-LCwd54
   als je onder in de comments leest stellen ze dat er in heel WEST oekraine dit soort protesten zijn!

   ook vOOR Gaza: “Not in Our Name”: Jews Stage Massive Anti-War Protests In Tel Aviv, New York and Elsewhere

   http://www.globalresearch.ca/not-in-our-namejews-stage-massive-anti-war-protests-in-tel-aviv-new-york-and-elsewhere/5393512
   http://mondoweiss.net/2014/07/worldwide-protest-israeli.html
   http://www.veteranstoday.com/2014/07/27/attack-gaza-israel/

   Ik stel voor ook aan dat soort links meer aandacht te geven, er is wel degelijk veel verandering op til die niemand tegen kan houden, met welk geweld dan ook.
   LOVE is the KEY!

  2. eh nou, al die foto’s achter elkaar van de wereldwijde protesten..ik wordt er geraakt-blij van 🙂

  3. Hoi Monika, dat klopt. Dat gevoel heb ik ook, zo ziet social media er al een aantal weken uit. Elke keer weer nieuwe foto’s van plaatsen wereldwijd waar men de straat op gaat voor de Palestijnen! ♥

  1. Er staan beelden op het internet, die aantonen hoe werkelijk slachtingen plaatsvinden door het Oekraïense leger, geleid door de Neo-Nazipartij, die ook verantwoordelijk was, gesteund door CIA-‘adviseurs’, voor het neerschieten van opstandelingen EN regeringstroepen in Kiev, tijdens de opstanden.
   Het levend verbranden van 20+ mensen in het regeringsgebouw.. Ja, meneer van Baalen, vertel nog eens een lekker verhaal met veel dualiteit. Over ZIJ en WIJ, en dat u bij ‘WIJ’ hoort en de Poeting bij ‘ZIJ’..
   Dat zijn de leukste verhalen in deze tijd. De verhalen waar je als EU-bewoner geacht wordt ‘ergens bij te horen’..? Wat moesten we zonder de Van Balens van deze tijd..

 9. Monika bedankt voor je reactie,indien je geinteresseerd bent,ik heb nog een stuk geschreven van zoals ik denk wat er echt speelt je kunt dit vinden bij het stuk over rente,wereldwijde luchtvervuiling en miljarden zieken van 15 juni.

 10. Nog een eye-opener gelezen op nieuwetijdskind.com. Wat ik eerdere reacties weleens aangaf, is het de hoogste tijd om ons met onszelf te gaan bemoeien inplaats van met een ander. Het goed-beter-best-verhaal en hoe we oordelen hoe een ander de dingen zou moeten doen/denken/zeggen.

  Een citaat:
  “Arrogantie belemmert je om voortdurend in de eenheid en de onvoorwaardelijke liefde te zijn. Heb je, in gesprek met een ander, jezelf wel eens betrapt met de gedachte: “Hij/zij heeft het helemaal mis. Zo gaat het echt fout. Ik moet hem/haar vertellen wat hij moet doen. Ik weet het”. Heb je jezelf er wel eens op betrapt dat je mensen, die niet spiritueel bezig zijn, veroordeelt of het jammer voor ze vindt of dat je ze onwetend vindt? Heb je jezelf er wel eens op betrapt dat je direct met adviezen klaar staat nog voordat je iets gevraagd is? Heb je jezelf er wel eens op betrapt dat je klaar staat met je mening, met de bedoeling iemand te sturen, omdat je denkt dat het beter voor hem of haar zou zijn? Hoe subtiel deze vormen van arrogantie ook zijn en hoe gemakkelijk ze uit je bewustzijn kunnen ontglippen, ze blijven toch een sluier vormen, dun weliswaar, tussen je hogere Zelf en je zelf.”

  http://www.nieuwetijdskind.com/karmische-patroon-arrogantie/

  1. Allaya,je schrijft dat een ieder zich met zichzelf moet bemoeien,daar geef ik je grotendeels gelijk in,maar omdat wat er nu b.v in de Oekraine gebeurd lijkt het mij onmogelijk dit met de mantel der liefde te bedekken.
   Ook al kunnen de gewone mensen hier niets aan veranderen,dan vind ik wel dat je de mensen de kans moet geven zich voor hun zelf een beeld te laten vormen,en dit doet men door feiten en goede argumenten aan te reiken waarmee je de mensen zelf een mening kunt laten vormen,zodat men weet wat er in de wereld gebeurd.
   Als je blijft volhouden dat dit arrogantie is,ook goed, maar weet wel dat je door de reactie die je geeft in punt 15 en zoals je schrijft in eerdere stukken,ook jij je met anderen bemoeid alleen al door het feit dat je op anderen reageert.

  2. Dat klopt, Arnold. Zodra we onze mening opschrijven, bemoeien we ons met een ander. Nou heet dit gelukkig een forum, dus het is juist de bedoeling om daar je mening te spuien en tot een zinnige discussie te komen waarmee je elkaar weer nieuwe inzichten kan verschaffen.

   Wat er in de oorlogshaarden overal ter wereld gebeurt, daar hebben we het raden naar. Meer dan eens is gebleken dat wat we toen voorgeschoteld kregen als realiteit, er nog drie dubbele bodems onder bleken te liggen. Dus je er niet mee bemoeien en je er niet emotioneel in mee laten slepen is van belang, vooral voor jezelf. Niet uit desinteresse voor een ander, maar bescherming voor jezelf. Voor je het weet vorm je jezelf een beeld van iets waar je onvolledige informatie over hebt gehad. En dan druk ik me nog heel voorzichtig uit.

   Maar lees het artikel even, dat maakt meer duidelijk wat ik precies bedoel met dat ongenuanceerde begrip “je bemoeien met een ander”.

  3. Hier wordt alleen de andere kant van het verhaal belicht en het blijkt ook keer op keer dat dit hard nodig is. Uit de msm krijg je deze informatie niet die toch werkelijk van belang is.
   Hier wordt in principe niet over absolute waarheid gepraat, wij willen hier een degelijk en vooral echt onafhankelijk onderzoek dat open en eerlijk verloopt. Wij constateren dat dit op dit moment gewoon niet het geval is. En dat is uitermate belangrijk om de aandacht hierop te vestigen. Wij staan hier zeker open voor de waarheid, ook als het mocht blijken dat de separatisten wel verantwoordelijk zijn, maar dan moeten de puzzelstukjes wel in elkaar passen en moet men ook met degelijk bewijs komen. Nu lijkt het toch echt eerder de andere richting op te wijzen en in dat kader is dus alle voorzichtigheid geboden om te snel te oordelen. Het Westen echter doet dat wel, van meet af aan en dat is een zeer bedreigende en gevaarlijke situatie.
   Alleen de waarheid is van belang nu en daarnaar moet men dus ook steeds blijven zoeken en zolang men niet zeker is moet men zoals gezegd te allen tijde voorzichtig blijven en met twee worden spreken.
   Maar laat men het Westen zijn gang staan we mogelijk in een mum van tijd oog in oog met WO3.
   Dit kan je toch niet laten gebeuren zonder iets te doen? Wij zijn allen verantwoordelijk voor het niet laten escaleren van deze zaak en als je zwijgt ben je bijna zeker dat het de verkeerde kant opgaat.
   Mensen open de ogen. Alles wijst erop dat er hier iets goed fout zit en een oorlog starten is niets anders dan voldoende steun vanuit de bevolking hiervoor vinden. Wordt dus wakker en constateer dat de zogenaamde bewijzen die de VS heeft flinterdun zijn én dat er gewoon een andere kant van het verhaal is die zeker ook alle aandacht verdient voordat er mogelijk verkeerde en fatale conclusies getrokken worden.
   Op dit moment rechtvaardigen de bewijzen van de VS géén oorlog, net zoals dat destijds óók in Irak was. Maar het volk liet dat gewoon gebeuren met veel dood en verderf tot gevolg. Is dat wat Allaya werkelijk wil? Nee toch? Dat geloof ik ook niet gelukkig, maar aub stop met deze spirituele onzin.
   Ja, er zit een grote waarheid in, maar hij is niet onvoorwaardelijk. En verder is het gewoon zoals Arnold schrijft. Dit kan en mag je onmogelijk met de mantel der liefde bedekken.

  4. Als iedereen zich met zichzelf zou bemoeien, zou de behoefte om een ander neer te knallen in opdracht van een gefrustreerd egootje er niet zijn. I rest my case. Kijk naar de boodschap inplaats van naar de vorm. Dankjewel.

  5. En omdat sommigen niet de moeite nemen om de link te openen, citeer ik een stukje uit het artikel waarin wordt uitgelegd hoe het werkt. Het goedbedoelde “da’s goed voor jou” beter weten, een milde maar soms dodelijke vorm van arrogantie:

   “Een andere subtiele vorm van arrogantie die bij het hogere bewustzijn veelvuldig voor komt is beter weten. In de veronderstelling dat andere mensen en andere culturen die afwijken van je eigen mening of cultuur, minder weten en dus minder ontwikkeld zijn voelen jullie je geroepen om je eigen kennis of je eigen cultuur aan anderen op te dringen of op te leggen. Dit natuurlijk uit onwetendheid en met alle beste bedoelingen. Dat heeft geleid tot een enorme explosie van de westerse cultuur, gestoeld op dualiteit en op macht, arrogantie en materiële welvaart. Door dit goed bedoelde arrogantiepatroon hebben jullie bijna alle oude beschavingen van de aardbodem laten verdwijnen. Daar waar mensen vroeger in eenheid met de natuur leefden, in onvoorwaardelijke liefde met zichzelf en hun medemens, floreert nu de westerse welvaart. Daar waar bossen en akkers waren, rijzen nu wolkenkrabbers op en doorkruisen autobanen het land. Dit alles vanuit de arrogantie dat jullie meenden het beter te weten dan een ander. De veronderstelling dat als je materiële welvaart kent je ook beter en gelukkiger bent dan je broeders en zusters die in het oerwoud leven en zich met vruchten en knollen, die moeder aarde hen ter beschikking stelt voeden, komt voort uit arrogantie en gebrek aan innerlijke ontwikkeling. Nog steeds gaan jullie met culturen die andere normen en waarden kennen op de oude wijze om.”

  6. Allaya,
   Zin uit jouw citaat:
   “Daar waar mensen vroeger in eenheid met de natuur leefden, in onvoorwaardelijke liefde met zichzelf en hun medemens…”
   Er zit een verschil tussen bemoeienis en betrokkenheid.
   Ik vind het hier mooi hoe een ieder zijn/haar visie, bevindingen, zoekwerk enzovoort kan delen.
   Op deze manier helpen we elkaar om om de leugens te verwijderen.
   En dat is zeker niet arrogant.

  7. Vele zaken zijn jou met de paplepel ingegoten. Dus ook de wijze hoe je denkt, praat en doet.
   De mens(geest) begint altijd met een schone lei bij zijn geboorte, want hij heeft bewustzijn(verstand en vrijheid(vrije wil) gekregen. Zonder dat bewustzijn zou die mens zich nooit kunnen ontwikkelen tot wie die mens wil zijn.
   Oorlog begint altijd in een gepolariseerd bewustzijn.
   Vrede is niet het tegengestelde aan oorlog. Vrede is gelijk aan een eenheidsgericht bewustzijn.
   Vrede is volledige stilte en geloven dat jij (én iedereen)altijd Een was, is en zal zijn.
   Een gesplitst (gepolariseerd) bewustzijn kan alleen een splitsing(atoom)bom ontdekken.
   En een eenheidsgericht bewustzijn creëert de zon (kernfusie energie).
   Waar kies je voor? Succes.

   Waarom nog steeds oorlog? De aarde is een uitwerkplaneet.
   Zolang je niet bewust wordt van dat Ene(God) in jezelf dan mag je altijd nog eens een rondje aarde overdoen(val je het niet op dat de geschiedenis zich voortdurend herhaalt).
   Het is een machtig spel. Maar het spel kan op den duur vervelen. Wat let je? Stap uit het spel of kies gewoon een andere spel(iets wat je echt leuk vindt).

   (de nieuwe dokters)

 11. Graag wil ik dit heldere verhaal onder de aandacht brengen.
  Het spreekt mij enorm aan.
  Ik hoop dat de schrijver het mij niet kwalijk neemt dat ik het hier neerzet.

  Paul Craig Roberts .. (…LINK, klik erop om het hele artikel te lezen..) die glashelder aangeeft waarom het vreselijk dreigt mis te gaan. Als de Nederlandse media door blijft gaan met onze regering tegen te werken om het juiste te doen, dan zijn zij hoofdverantwoordelijke voor de gruwelijke werkelijkheid die aanstaande is. De media werkt behoorlijk tegen, door de bevolking middels leugens en bedrog te overtuigen van de Amerikaanse agenda (die echt niet de onze is. het is niet alleen een Amerikaanse , maar dit for the sake of simplicity).

  Deze video is een indringende waarschuwing van iemand die weet hoe de hazen lopen.
  Zijn waarschuwing bezorgt mij de kriebels als geen ander. De Nederlandse sitting ducks marechaussees, die voor oa de Amerikaanse agenda in Ukraine zitten, moeten terug naar Nederland. Onderzoek ter plekke had toch al weinig zin meer, zo konden we horen in de media. En zoveel was ook al wel duidelijk als je als Regering eerst meer dan tien dagen wacht.
  Was dat een ideetje van de VS en oorlogszender CNN? Alle aandacht op terughalen stoffelijke resten vestigen? Was het de regering ingefluisterd dat ze het terughalen van de slachtoffers met veel militair ceremonieel en media aandacht moesten uitmelken? Om tijd te rekken? Om het excuus te fabriceren dat er niet eerder -toen het nog rustig was- onderzoekers naar de rampplek kondenn? Is de situatie op de rampplek nu toevallig aan het escaleren? Onze regering is er ingeluisd! Hoe en wat weet ik natuurlijk ook niet. Maar het werd mij duidelijk dat er serieuze stront aan de knikkert was tijdens de persconferentie van zondag 27 juli. Rutte aan het woord met Hennis en Timmermans naast zich. Bekijk die beelden nog maar eens! Er was iets heel erg mis met hun uitstraling en overtuiging. Welke informatie hebben zij kort daarvoor ontvangen? Of wat realiseerden zij zich ten tijde van deze persconferentie? En als ik het verder mag invullen met speculaas.. ze realiseerden zich dat ze, door braaf te luisteren naar extern advies, in een situatie waren beland die ze vooraf niet hadden voorzien.

  Vergeet u niet dat vooral politici in tijden zoals deze in een informatiebubbel leven. De informatie die ze krijgen is hoofdzakelijk informatie uit de media en van inlichtingen bronnen die hoogstwaarschijnlijk het script van de VS bevatten. Dat de media een belangrijke bron van informatie is klinkt vreemd maar dat is omdat ze daar op moeten reageren en omdat ze veel in besprekingen zitten en weinig vrije tijd hebben. Ze worden dus gedwongen om de propaganda (media werkelijkheid) tot zich te nemen. Voor ons als desktopwarriors is dat heel anders. Wij kunnen het draagvlak vormen voor beslissingen van de regering die bijdragen aan de-escalatie van de situatie in Ukraine. Als wij doorkrijgen, en als werkelijk blijkt, dat er spelletjes gespeeld worden met onze regering (bewust of onbewust) dan is nu de tijd dat wij ons gezonde verstand gebruiken.
  Wie heeft belang bij een escalerende oorlog in Ukraine met Rusland en inmenging van de NATO?
  U en ik echt niet. Echt niet, omdat een derde wereldoorlog dan heel dicht bij is.
  Wij kunnen onze ‘de-escalerende’ stem laten horen via de sociale media.
  Wij kunnen de media laten weten dat wij niet dmv leugens een oorlog in willen worden ‘gerommeld’.

  Sancties lijden bijna altijd tot oorlog Aldus Roberts. En Nederland lijkt geen andere keus te hebben dan het steunen van dit onsmakelijke en onlogische sanctiebeleid uit de koker van de VS en de EU. We worden gebruikt misbruikt!

  Golfoorlog Irak 2003, Nederland hoefde van de VS alleen politieke steun, en een daaropvolgende ‘opbouw’ missie te leveren. Maar door het scenario dat nu bedacht is lijkt het de bedoeling dat wij nu van de VS een hoofdrol krijgen toebedeeld. Een hoofdrol die ieder weldenkend mens tot afschuw zou moeten zijn. De gedachte dat wij als aanmaakhoutjes worden misbruikt voor het stichten van een wereldwijde uitslaande brand is voor mij een misselijkmakende gedachte.

  De mensen die op internet braaf roeptoeteren dat de NATO moet ingrijpen mogen daar later nog aan terugdenken als de oorlog tot bij ons op de stoep staat… als die stoep er dan nog is.
  Mensen die nog geloven dat de belangen van het failliete VS ook onze belangen zijn hebben echt nog een spoedcursus nodig. En dat is niet om de betweter uit te hangen, maar dat is omdat ik ook hen niet een oorlog gun.

  Want van de komende oorlog zijn wij allemaal het slachtoffer. Burgers betalen altijd de hoogste prijs. Zonder dat daarbij gekeken wordt of je nu wel of niet in de propaganda van de VS geloofde. Oorlog kent onder de bevolking alleen maar verliezers. Wordt aub wakker voor het te laat is. Rusland is niet onze vijand, Rusland is onze buurman en dat vindt onze ‘vriend’ de VS aan de overkant van de plas niet leuk. Die ziet het liefst dat wij ons zelf kapot gaan vechten in een oorlog die niemand wil. Kapot vechten zodat de Wallstreet criminelen straks weer eindeloos schuldpapier kunnen printen voor de wederopbouw. Dank je de koekoek!

  http://www.liveleak.com/view?i=da8_1406067165

  http://tref.eu/nl/overzicht/53-de-%E2%82%ACUSSR-in-de-WERELD/38201-updates-osce-no-missile,-but-heavy-machinegun.html#40678

  1. tja mooi pleidooi, en ik ga ook helemaal met je mee. Tot zover ! Zie dat het een oude tijdlijn is een die je niet meer past, doe er niet aan mee . Laat je niet meeslepen door sentiment( das nou juist de bedoeling namelijk). Als die derde wereld oorlog je niet past trek hem dan niet aan, dat is eigenlijk wat je iedereen zou willen toeschreeuwen. Helaas zal voor een aantal mensen die oorlog onvermijdelijk blijken te zijn , daar ze nog in de strijd vastzitten. Dat hoeft zich niet te uiten in een atomaire confrontatie, . Ik heb geleerd mijn programmas te evalueren op gewenste uitingsvormen , en voor wo III zeg ik delet dat wil ik niet .En ik ga verder met die zaken die de door mij gewenste wereld wel ondersteunen . Toch bedankt voor je oproep tot inkeer !! Voor mij komt er geen oorlog !

  2. Marcel,
   Ik snap jouw redenatie. Maar wat als de pleuris wel uitbreekt?
   Dan raakt het jou niet, want je wil het niet. Dus bestaat het dan ook niet. De bommen vliegen iedereen om de oren. Maar alleen voor die erin geloven? Paheto werd hier een tijd geleden afgeschoten… Maar verkondigde hetzelfde.
   Ik denk dat gedachten en intenties een ver reikende invloed kunnen hebben. Denk het niet alleen, weet het ook zeker.
   Maar ik geloof niet in het kind die zijn handen voor de ogen houdt en denkt dat het daarom niet gebeurd. Dat is de angst van het kind, die niet wil dat er iets gebeurd wat niet overeenstemt met het gevoel van binnen, inclusief geweten. Ik zie het ook maar als een experiment Marcel.
   We zullen het meemaken 😉

  3. De moderne oorlog is de subtiele oorlog…we zitten al lang middenin ook vliegen ons geen bommen om de oren.
   We kunnen alleen de weg van de bewustwording en de daden bewandelen. Met de goede intentie het leven leven.

  4. @ anna 11
   Ik snap dat mijn boodschap jou als idiotie en kinderlijke onschuld overkomt. Alleen denk ik dat wat ik geen aandacht geef niet groeit ( dat is een universele wet) Ik zie hoeveel aandacht er gegeven wordt aan de opbouw van een nieuwe oorlog en vrees het ergste , en besluit daar niet aan mee te doen. En vergis je niet dat is geen berusting of wegkijken , das hard werken aan een ander geluid en een andere programmering. Immers we worden doodgegooit met verhalen rondom mh 17 en de daaruit voortvloeiende dreiging van een gewapend conflikt. Ik heb besloten daaraan niet langer mijn medewerking te verlenen, en dus ook mijn energie daaraan niet te schenken. Ik denk dat als iedereen dat deed het een leeglopende luchtballon zou blijken te zijn . Gaan we ons er energetisch zwaar mee bezig houden wordt het wat we verwachten , dus…. De vraag is wat wens je ???
   No hard feelings , maar jouw boodschap luid veelal “we moeten er wat aan doen , en wie begint er?” Wat dacht je van een stellingname door jezelf?

  5. Vanuit de maya de lila beoordelen is even lastig als vanuit de lila de maya overtuigen .
   Zal waarschijnlijk wel weer die ene zelfde persoon zijn die um snapt.

  6. Marcel,
   Ik zie jou keuze absoluut niet als idiotie. En ik geloof in kinderlijke onschuld. Maar niet in de onschuld door de handen voor de ogen te houden.
   Daar gaat het kind dus al de mist in, in mijn optiek. Alleen een kind kan je dat niet kwalijk nemen, die is bang.
   Maar dan begint het levensspel…
   En worden juist de angsten voor weer op dezelfde manier herhaald. Elk patroon herhaald zich weer, totdat een ander patroon ontstaat.
   Maar patronen zijn patronen. Welk patroon is het beste? En patronen zijn ook frequenties. Welke frequentie is het beste?
   Ik voor mezelf probeer dat te doen, waar ik me goed bij voel. Of ik daarmee de wereld verander? Altijd…
   Iedereen heeft invloed op alles, is mijn overtuiging. Maar de intentie is het belangrijkst. En als die heilzaam is voor één persoon, of twee, of meerdere. Dat maakt voor mij niet zoveel uit. Als het maar heilzaam is 😉

  7. Coz, het gaat mij om het feit dat Marcel hier reageert onder dit artikel.
   Mijn vraag is dus, bedoelt hij al die heisa in de msm of als hij aan niets aandacht geeft waarom reageert hij dan?

  8. Je hebt patronen en patronen, das duidelijk. Maar er komt geen echte oorlog, het is de koude oorlog, tegen Rusland of USA durft niemand te vechten, ook onderling niet. Het is het geniepige spelletje wat we al heel lang kennen, houdt de mensen eronder door angst en we blijven machtig. NWO? heel leuk maar Rusland en China? Dat gaan ze nooit winnen en dat weten die Yankees best wel…

  9. @ Monika
   IK reageer omdat ook ik denk iets uit te dragen te hebben . Ik ervaar een enorme zuigende werking m.b.t. dat hele vliegtuig gebeuren, zowel in de msm als de alternatieve media . Daar wil ik niet langer mijn energie aan geven , dat leid tot een uitkomst die in mijn wereld niet past . Its simple.

  10. Het spel wordt heel hard gespeeld maar een wo III zie ik nog lang niet gebeuren.

  11. 16.15 Marcel, ik denk dat je altijd een mens bent, je bent toch geen cyborg of zo? Hihi

  12. Of je bent verdwaalt geraakt in Nisargadatta’s boek, Ik ben, haha, naderhand had ie ergens spijt van die titel. Ik ben, ik ben niet, ik ben dit of dat of juist niet, blijft dualistisch. Zijn of niet zijn, wie vroeg die vraag ook alweer? 😉

  13. Martijn,
   Voor mij is de WO3 naadloos in de WO2 overgegaan. Dus we zitten er middenin, alleen hier vallen de bommen nog niet…
   En misschien gaan die hier ook niet vallen, maar dat doet er niet toe: Ze vallen wel elders! En voor mij voelt dat hetzelfde.

  14. @ monika
   je opmerking is absoluut een treffer. Ik moet toegeven dat hoewel ik tracht het allemaal langs me heen te laten glijden , dat niet lukt. Toch is het wel de boodschap die ik wil delen . Laat het los het hoord niet meer hier! En je hebt gelijk monika … ik reageer op iets wat ik geen aandacht wil schenken en daarmee geef ik het dat juist, zo verneukeratief. Maar ik ben me er wel van bewust en reageer slecht heel weinig en dan veelal door te wijzen op juist die boodschap die ik wil brengen , geef het geen aandacht.Pfff moeilijk hoor…..

  15. Marcel, ik waardeer je openheid in deze…ik kan je al te goed begrijpen 😉

  16. Ieder mens moet z’n ei kwijt, we zijn ook mens in deze hoedanigheid. Totaal alles loslaten is alleen voor dwazen en doden.

  17. Anna, ik begrijp je ergens wel maar naadloos over gaan? Een wereldoorlog is wat anders dan dat er overal brandhaarden zijn.

  18. @ martijn
   Waarbij je je dan kunt afvragen of die dan geen streepje voor hebben op ons … normale levenden.

  19. Martijn,
   Een wereldoorlog was dat er brandhaarden zijn?
   Dat was zo in de 1e, 2e en nu de 3e WO…
   Wie merkt er persoonlijk wat van is iets anders.

  20. @Marcel, tja, of het is andersom, dood gaan we, dwaas waren we, ach we hebben er weinig over te zeggen maar er is toch een kracht die krachtiger wordt, eenvoud zal de balans gaan maken ooit. Laten we eenvoudig zijn, het is goed zo, anders was het niet zo. Laat de dualiteiten elkaar maar lastig vallen, uiteindelijk is het allemaal geblaf en gegrom. En zij die elkaar wel echt afmaken, dat zijn wel hele valse honden.

  21. Tja Anna, Zionisme, kapitalisme, hedonisme. Het wordt je de strot in geduwd. Ik weet alleen dat echt oprechte mensen het niet zo willen, that’s the fight. Tijd om de schaapjes wakker te maken maar hoe?

  22. MARCEL, kwam dit toevallig in een boek tegen, de mensen die hun zwaarden om smeden tot ploegen, zullen later alles af moeten staan aan de genen die hun zwaarden hebben behouden.
   Groet Jenne

  23. Interessant, Jenne, jij bent al de 2de vandaag waarvan ik getuige mag zijn dat ie over bijzonder veel bijbelkennis beschikt.

   “Hij zal rechtspreken tussen machtige volken,
   over grote en verre naties een oordeel vellen.
   Dan zullen zij hun zwaarden omsmeden tot ploegijzers
   en hun speren tot snoeimessen.
   Geen volk zal nog het zwaard trekken tegen een ander volk,
   geen mens zal meer weten wat oorlog is.” ( Micha 4)

   Jenne, is die tekst ook de reden dat je achter je naam een j hebt geplaatst. Waar staat die J voor? Kan die in dit opzicht bijvoorbeeld betekenen: Jood, Juda, Jeruzalem, Jezus?

  24. DICK, die J staat voor een slip of the mind of een te dikke vinger.
   Ja die bijbel tekst herken ik weer, ben van Fries bloed, en half Luthers, half Nederlands hervormd, opgevoed en ook gedoopt, mijn betovergroot vader was Predicant in Peize, voor de rest was het nog al een rauwe boel, om te bestaan nou was geen makkie, groet.

  25. Jenne 16.37, die letter J, zijnde de 10de letter in het hebreeuwse alfabet, heeft trouwens ook in onze taal in de loop van de jaren wel enkele sporen nagelaten.

   “Ik snap er geen jota van” ( er geen letter van begrijpen)
   “Een joet” ( een bankbiljet van 10 gulden)

   Trouwens, interessant dat jouw bet-overgrootvader predikant was in Peize. In het koor van dat kerkje liggen 2 mensen begraven, waaronder Mr. Gijsbertus Carel Ferdinand Gasinjet, maire en schout van Peize 1812 tot 1819. Deze was eigenaar van de boerderij ( Millingaheerd) waar ik ben geboren en mijn jeugd heb doorgebracht! Het wereldje is klein, als we nog even doorgaan zijn we familie 😉

  26. @Marcel W in 5D – jij zegt heel standvastig dat iets dat geen aandacht krijgt, niet zal groeien. Maar…ik denk meteen aan onkruid. Of kristallen…of het momenteel om zich heen grijpende Ebola virus….en als ik wil kan ik zo nog wel even doorgaan.

   Wat jij dus eigenlijk bedoeld is; als ‘ik, Marcel’ ergens geen aandacht aan geef, dan bestaat het in ‘mijn werkelijkheid’ niet.

   En…dit is natuurlijk zo…maar neemt niet de werkelijkheid weg.

   Ik moest ook een beetje denken aan ‘The Secret’, waarbij mensen overtuigd zijn/worden van het feit dat als je maar lang en intensief genoeg aan iets denkt dat dit dan ook zal gebeuren of wordt verwezenlijkt. Klinkt allemaal erg overtuigend en ik heb zelfs het idee dat het wellicht wel een beetje zo zou kunnen zijn. Maar…dit zou ook meteen inhouden dat ‘alle ellende wereldwijd’ hier het gevolg van is.

   Dus…

   Je kunt je kop in het zand steken, maar dan krijg je toch een natte kont 🙂

  27. Een natte kont vindt ie ( die struisvogel) niet erg….. maar o wee als je hem in z’n kont knijpt 😉

  28. @ eric s
   Je creeert je eigen leven met alles erop en eraan. Heb je een kutleven zal je je moeten afvragen welke keuzen je hebt gemaakt en waarom die zo hebben uitgepakt.
   M.b.t. die hele mh17 grap als niemand daar enige aandacht aan zou geven was er geen enkele reden om een dergelijke misdaad te plegen, immers niemand doet er wat mee. Daarmee haal je als het ware de angel eruit, en maak je het geheel doelloos en krachteloos.
   Als jij dat helemaal anders ziet is dat goed hoor , dat is dan een keuze die jij maakt . Ik doe er niet meer aan mee.

  29. DICK 16,38
   het is niet jota maar iota in het oud Fries, ja in wezen zijn we allemaal familie, zeker toen we naast elkaar lopend Africa verlieten.
   Onze thuishaven was Rungholt op het weggeslagen eiland aan de Deense kust, later Terschelling, Dokkum boerderij bij Oostwold, later de rijken Hoge land, mijn moerders familie uit Hindelopen, ook varende kooplieden, maar we sterven uit, ons bloed verdund tot een soort flauw aftreksel van vroeger, het zij zo.

  30. MARCEL 16,41 deze Eric S, verwoord het heel goed en ook duidelijk, ja ik voel dit ook zo, maar goed het is jouw leven en jouw levens beschouwing is, en deze begrijp ik volkomen, maar ben hier nog niet aan toe, heb je wel eens het Nihilisme bestudeerd, gaat ook die kant op.

  31. @ erick s en jenne
   Het gaat niet over mijn persoon , het gaat over de mensheid. Zolang als er nog mensen zijn die zich voor het karretje van de agressors laten spannen hebben die macht om hun daden te doen. Zodra wij met zijn allen zeggen het is genoeg, we doen niet meer mee, is het over!
   Voor mij is het over , ik ben tegen de wens van mijn vader dienstweigeraar geworden ( hij verachte mij daarom) heb me in elkaar laten slaan in Calais ( zotot ik dacht dat passifisme een luxe was) Ben door mijn wezen uit te dragen : uitgekotst, beschimt , veracht en belaagd . Het deert me niet meer ,ik kan mezelf in de spiegel zien zonder spijt, en met trots op wat ik bereikt heb. De wereld is nog niet het paradijs dat ik wil dat het is , maar mijn wereld groeit er elke dag een stukje dichter naar toe. Elke dag gaat het beter en beter . Steeds minder vaak laat ik me meeslepen in emoties die niet de mijne zijn , en laat ik de emoties die wel van mij komen doorstromen zodat ze oplossen en geen belemmering vormen om door te gaan .
   Als jullie dat willen zien als struisvogel politiek, het zij zo ( doet mij geen reet)ik kan alleen zeggen dat zelfs Jenne er blijk van geeft die manier( de mijne ) van leven te wensen, getuige zijn stelling dat ie nog niet zo ver is. Het kost moeite en veel werk om je niet te laten meeslepen, het is geen sinicure!
   Het draait om vergeving , liefde , vertrouwen en hoop. Er valt nog veel te verbeteren aan de wereld waarin wij leven , maar verbeter de wereld en begin bij jezelf! succes

  32. Ik weet dat er hele zure citroenen zijn, maar ik hou er niet van, dus ik bijt er niet in. Ik weet dat er muzikanten zijn die kattengejengel produceren, maar ik hou er niet van, dus ik luister er niet naar. Ik weet dat er een wereld van oorlog, ellende en intens verdriet is,maar ik hou er niet van, dus ik laat dit los. Ik kies de zoete perzik, Asher Quinn en een liefde- vrede- en vreugdevolle wereld. Heb ik nu mijn kop in het zand gestoken? Nee ik heb bewuste keuzes gemaakt!

  33. @ md
   Bedankt je zegt met veel minder woorden precies dat wat ik trachte te doen.mooi!

  34. Iota, 10e letter uit het Hebreeuws? Nee dat is de Yod later ook verhaspeld in Yiddish tot jat, jeweetwel je jatten branden. En het is ook het aanwijs handje voor de Torah. Iota oud Fries, ook leuk bedacht Jenne maar sorry.
   Iota is de 9e letter uit het oud Grieks, de kleinste welteverstaan
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Iota_(letter)
   Alpha α a
   Bèta β b
   Gamma Γ γ g
   Delta Δ δ d
   Epsilon Ε ε e/ee
   Dzèta Ζ ζ zd of dz
   èta Η η è
   Thèta Θ θ th
   Iota I ι i/ie etcetera, etcetera….

  35. MD,
   Een keuze maken is altijd bewust.
   Onbewuste keuze bestaan niet, dan doe je gewoon maar.
   Je kunt pas kiezen als je weet dat er een keuze is.
   Daarmee begint bewustwording…

  36. Coz,
   Onbewuste keuzes bestaan dus niet.
   Een keuze is altijd bewust.
   Dat daarmee de verantwoordelijkheid onderschoffeld wordt, ja…
   Zelfs dieren maken keuzes…
   Dus die zijn wél degelijk bewust.

  37. @Marcel w in 5D – Jij pretendeerd dus eigenlijk dat als iedereen zou denken zoals jij de wereld een paradijs zou zijn (of iets in die strekking). Tsja…maar als we hier op door redeneren vind jij de wereld dus pas prettig als iedereen alleen maar aan zichzelf denkt en met ‘zijn eigen werkelijkheid’ bezig is. Want anders wordt je immers beinvloed en bespeeld door ‘de aggressor’. Mijns inziens lijdt dit geenszins tot een betere wereld…maar juist een stilstand van welke ontwikkeling dan ook.

   Ikke, ikke, ikke is wat ik hoor. Ook straalt er een soort grootheidswaanzin doorheen…for lack of a better word. Want je plaatst jezelf buiten of boven ‘de rest’…allemaal leuk, maar niet echt motiverend of stimulerend.

   Ook zeg jij: ‘Heb je een kutleven zal je je moeten afvragen welke keuzen je hebt gemaakt en waarom die zo hebben uitgepakt.’ – Zeg dit eens tegen bijvoorbeeld een vader in de Gazastrook die in de afgelopen dagen zijn familie is verloren door bombardementen van aggressors of een baby geboren met AIDS en verslaafd aan Crack. Waarom heeft het voor hen zo uitgepakt?

   Je kunt niet simpelweg stellen dat mensen alles over zichzelf afroepen.

   En…ik voel het al aankomen…nee, dit is geen angstdenken, excuuspolitiek of welke retoriek je er ook tegen aan denkt te kunnen gooien. De ‘echte’ werkelijkheid is nu eenmaal dat je hier niet alleen bent…en dat niemand geheel hetzelfde denkt.

   Het verbeteren van de wereld begint inderdaad bij jezelf, laat daar geen misverstand over zijn, maar je kunt het niet alleen zelf…want het ligt niet alleen aan jou.

   Ain’t that a biatch?! 🙂

  38. Een keuze kun je alleen maar maken als er minimaal twee mogelijkheden zijn op dat moment.
   En die twee kun je alleen maar zien als je je er bewust van bent.

  39. Filosoferick, je snapt geen ene snars van wat Marcel bedoelt. Simpelweg omdat je vanuit de maya denkt.

  40. @MD – Je verwoord het leuk…maar het is dezelfde kromme en uiteindelijk destructieve denkwijze als Marcel w in 5D alhier. Het betekent immers dat je willens en wetens de ellende in o.a. Gaza (op dit moment) negeert omdat dit anders ‘jouw leventje’ negatief beinvloed. En dat kan natuurlijk niet!

   Dat is toch te zot voor woorden?

   Komt er geen einde aan de ellende in bijvoorbeeld Gaza als ‘iedereen’ zegt ‘ophouden nu!’? Ik noem ‘Gaza’ omdat dit erg tot de verbeelding spreekt. Of stopt de ellende in Gaza pas als wij ons hen de rug toekeren, ons eigen groente gaan verbouwen in onze achtertuin en maling hebben aan wat er om ons heen gebeurd?

   Werkelijk…

   Jullie, jij en Marcel, nemen ‘je creeërt eigen werkelijkheid’ wel erg letterlijk…en ietwat te serieus misschien?

  41. @ erick s
   Je bent het niet met mij eens , en probeert mijn zienswijze onderuit te halen met argumenten die in jouw zienswijze ijzersterk zijn. Dat is je goedrecht, alleen het roept op tot strijd , en zoals je wel zult hebben begrepen is dat iets dat niet in de opbouw van mijn wereld past , dus ga ik die strijd niet aan . Jij vind mijn wereldbeeld niet valide en kunt daar niet veel meer mee dan het veroordelen , dat zegt veel over jou en minder tot niets over mij. Ik wens je liefde wijsheid kracht saamhorigheid en overvloed. Dat zijn de kernbegrippen waarnaar ik mijn wereld schep, ik nodig je uit mee te doen daarin , maar dat blijft je eigen vrije keuze. Een vraagje nog welke wereld wil jij bewonen? Degene die je nu voor je ziet, of die ik wens? Aan welke wereld wil je dan je energie geven.

  42. Om het citroen voorbeeld aan te halen.
   Als je niet bewust bent dan spuug je het uit omdat het een onprettige ervaring is.
   Het is dan een eerste zure ervaring.
   Maar die is altijd gerelateerd aan wat je gewend bent.
   Zou je worden opgevoed met die citroenen, dan ga je er hoogstwaarschijnlijk niet op reageren omdat je ervaren bent in de ervaring.
   Als het dan nog steeds niet prettig aanvoelt, dan kun je weigeren…

  43. Anna 11
   Je hebt dan gekozen om in de zure citroen te bijten dat had je niet hoeven doen. Dat je hem uitspuugt omdat het “je eerste zure ervaring was “doet niets af aan de bewuste keuze om in de zure citroen te bijten. Je keuze beviel alleen niet en dus doe je het niet nogmaals.

  44. Marcel, ik had toevallig vanavond een gesprek over de standaard retoriek die je krijgt op dit soort thema’s. De wachter op de drempel, de Mr. Smith die je dan wakker maakt.
   Basisprincipe is simpel, de waarnemer bepaalt de uitkomst. Vanuit de lila is er een bepaalde reactietijd om in de maya te manifesteren.
   Geen kristallen in de aanbieding, wel hele bossen verse moringa.

  45. Marcel,
   Misschien is het helemaal geen goed voorbeeld…
   Ik heb veel eetervaringen als kind gehad die niet bevielen.
   Later werd ik toch benieuwd naar het gehate spul.
   En toen vond ik het opeens lekker 😉
   Ik probeer zo mogelijk naar de vroegste bron van ervaringen te gaan.
   Als kind spuug je uit wat je niet lekker vind.
   Later komt alsnog de waardering voor heel veel smaken.

  46. Hé beste mensen, ieder mens heeft recht op zijn levensfilosofie,
   van uit die/zijn filosofie gezien heeft ieder één gelijk, maar wat voor de één een heel logisch standpunt is van uit zijn filosofie, is voor die andere volkomen onbegrijpelijk, gezien zijn levensfilosofie,
   maar ik begrijp het standpunt wel van MARCEL, daarom val ik dit ook niet aan, maar je moet over een zeker inzicht en levensfilosofie beschikken om dit zo te zien, en naar te leven, ik zou dit persoonlijk nooit kunnen, om dat ik een geboren twijfelaar ben, ik weeg, en dan neem ik de andere weg.

  47. @ anna 11
   Je lijkt dus de uitkomst van een keuze die je maakt( die je nog niet geheel kunt overzien), te verwarren met bewustzijn van de keuzemogelijkheid die je hebt. Je maakt bewust de keuze om in de citroen te bijten , alleen staat de zure smaak bij nader inzien je zeer tegen .Bijt je dan nog eens in de citroen maak je een fout ( bewust)je kunt dus stellen dat als je niet van zuur houd dat je dan niet meer in de citroen moet bijten. Dat doet geen afbreuk aan de bewuste keuze om die ervarin g te verkrijgen . Hoop dat ik duidelijk maak wat ik bedoel.

  48. Marcel,
   Ik bedoel het precies omgekeerd.
   Ik zei al, het voorbeeld wat ik gaf, is niet echt handig.

  49. ODETTE, het woord wordt tegenwoordig niet meer zo veel gebruikt, of liever het beschreven cijfer Iota, vroeger was het het kenmerk van een goede school doorlopen, de gesprekken waren vaak doorspekt met grieks, Latijn, zelfs stukjes proza, trouwens ik ben nog steeds onder de indruk van Felix Timmermans Schilder/schrijver.
   Goeie hé, als je oud Fries vergelijkt met oud Engels, zal je versteld staan, van de over éénkomst.

  50. @ coz
   altijd lekker , Moringa is zo’n keuze , geen negatief ding over te zeggen . Een opbouwende factor voor geest en lichaam. Dat past in mijn wereld!

  51. Anna,
   ik denk dat een keuze ook onbewust vanuit het onderbewustzijn wordt gemaakt. Sterker nog de meeste ‘keuzes’ worden onbewust gemaakt.
   Maar ik geef je gelijk dat alleen een mens die de weg inslaat om te willen nadenken/voelen en te willen weten (inzichten) zich ervan bewust wordt en daardoor een bewuste keuze maakt..denk ik dan maar 😉
   Daarom wordt ook zoveel met subliminal messages gewerkt..allemaal onderbewustzijnswerk…

  52. Nog even opnieuw.
   De zure smaak vond ik als kind niet prettig.
   Nu vind ik citroen helemaal geweldig 😉

  53. Monika,
   Neem weer even de citroen als voorbeeld.
   Een kind spuugt het uit.
   Ja, dat zou je dan een onbewuste keuze kunnen noemen.
   En dan heeft Coz gelijk.

  54. @ anna 11
   Als kind ben je geneigt zoet lekker te vinden , en zijn meer uitgesproken smaken als zuur , bitter , zout , etc smerig.Naarmate je ouider wordt is het heel normaal als je smaak meer richting kruidig en specifiek gaat , zoetekouwen is dus eigenlijk kinderachtig!

  55. ANNAII
   MARCEL, of alle keuzes bewust worden gemaakt is te bezien, vaak is het een opwelling, een door intuitie geboren ingeving, zo van baat het niet dan schaad het niet, natuurlijk zijn de belangrijke keuzes vaak voortkomend uit ervaring, een ezel stoot zich niet tweemaal aan een steen, nu sommige doen dit wel tienkeer, en zo als ANNA zegt om te kiezen heb je tenminste twee te kiezen objecten/qc wat je wilt nodig, ja dat geeft het woord al aan kiezen, keuze maken etc.

  56. Zodra je kiest tussen verschillende mogelijkheden is het een bewuste keus. Ten minste als je de mogelijkheden ziet!( de uitkomst hoeft je verder niet te bevallen) Als je een keuze in gedwongen wordt ( op welke mindf*ck manier dan ook ) was het dus geen keuze, maar een gedwongen afslag die je nam.
   Van dasaruit bestaan er geen onbewuste keuzen, alleen die , die je de uitkomst ervan niet lietren bevallen….. En dat geeft dan te denken voor de volgende keer!

  57. Een kind beseft dan niet dat het een keuze is.
   En op dat niveau is het dat dus ook niet.
   Het kind vind het niet lekker.
   Het kind wil zoet…
   En toch twijfel ik Marcel haha 😉
   Maar bedoel het goed!

  58. @ anna 11
   Zet een kind van 5 jaar maar eens een citroen en een suikerspin voor en kijk welke ie kiest , dat kan je niet onbewust noemen!

  59. Het kind kiest voor zoet, dus een keuze van het kind. Maar alle kinderen maken die keuze. Hoe bewust is dit? Zover ik het bezie, is het geen keuze. Een kind heeft behoefte aan zoet. In een andere levensfase is het weer anders. Maar dan kunnen de verschillen giga oplopen.

  60. Ik denk dat we hier echt wel een ding te pakken hebben Marcel.
   Het kind kiest niet voor zoet. Het kind heeft domweg op dat moment zoet nodig. Dus uitspugen lijkt een keuze, maar is het niet. Maar bedtijd ondertussen haha.
   Slaap wel, en tot een volgende keer weer 😉

  61. Ik wilde ooit een website opzetten over dit onderwerp, dedomein is betaald etc. ben er echter nooit aan toe gekomen. Achteraf jammer 🙁

  62. Zou het kind ook voor de suikerspin gaan als het niet zou weten (ervaring) dat het een suikerspin is die zoet is? De antroposofen zeggen dat tijdens de IK ontwikkeling het kind meer behoefte heeft aan zoet (hoeft natuurlijk geen snoep te zijn).

  63. Vet off-topic natuurlijk allemaal…goed, het was even een filosofisch kwartiertje 😀

  64. Wie zoet is krijgt lekkers.. Ik zal het even vertellen hoe ik het zie? Volgens mij houd suiker je lichaam draaiende.. Fruitsuiker (de lichtste) tot sacharose (riet- en bietsuiker) wordt DOOR HET LICHAAM UIT VOEDSEL gehaald, wat betekent dat ons lichaam en wij heel hard moeten werken om voedsel binnen te krijgen, dat we met onze spijsvertering verteren tot een massa waar de SUIKER uitgehaald kan worden.. DUS… Onze hele lichaam wordt vervolgens brandende gehouden op die koolhydraten. Uit suikers uit de darmen.
   Dus als we ineens suiker ‘zomaar’ in de mond kunnen krijgen ZONDER HARD ZOEKWERK EN VERTEERINSPANNINGEN, dan pakken we wat we pakken kunnen..! Suiker is het doel en ineens ZO DICHTBIJ.. Het is gewoon een oer-instinct..

   Maar wanneer suiker, en zeker de heftige riet- en bietsuikers, nu RECHTSTREEKS in onze monden komen, ipv door spijsvertering te worden ‘gewonnen’, dan staat onze hele spijsvertering op z’n kop.. Ergo: het is NOOIT de bedoeling geweest om suiker puur te gaan zitten consumeren. In snoep, koek, frisdranken etc. En DAAROM is ons lichaam totaal van streek door de consumptie van deze suikers.

   De meest gebruikte suiker is witte bietsuiker, maar die heeft ook de heftigste moleculaire structuur voor het lichaam om af te breken. Voila, de suikerverwoesting in een paar regels..!

  65. @ Erick S 16.54 Wanneer ik om me heen kijk en strijd, pijn en verdriet, ziekte honger en ellende zie, dan kan ik niet anders dan constateren dat ik me op een frequentie bevind die ook wel de hel genoemd wordt. Uit compassie met alle slachtoffers van de vijand, de duivel, kan ik ervoor kiezen om de strijd met dit kwaad aan te gaan. Het is dan wel een vereiste dat ik op het niveau blijf waarop het bestaat. m.a.w. op deze manier kom ik nooit uit de hel.Wij zijn een mensheid en wij zijn allemaal verbonden met elkaar. Het geloof in goed en kwaad is de verdeeldheid in onze denkgeest en dus de verdeeldheid binnen de mensheid. We kunnen allemaal de keuze maken om in eenheid met elkaar in de hemel, of in verdeeldheid met elkaar in de hel te verblijven. Ik kies voor de hemel en sluit niemand buiten. Het is de keuze voor de hel die mensen buiten sluit.

  66. Het oudste en meest begerenswaardige Zoet is Bijen Honing, gezond voor lichaam en geest, in onze huishouding komt geen suiker meer voor, alles wordt gezoet door bijen honing van de Imker uit de buurt,
   alleen Bijen honing kopen van de Imker direct, hoed U voor weet ik veel Honing!

  67. @Marcel w in 5D (16.55) – Jij zegt “Je bent het niet met mij eens en probeert mijn zienswijze onderuit te halen met argumenten die in jouw zienswijze ijzersterk zijn.”…

   Dit soort antwoorden is dus waar ik zo moedeloos van wordt…

   Ik probeer niet ijzersterk en geblindeerd door mijn tunnelvisie op het leven over te komen. Ik stel vragen omdat ik ook graag zie dat ‘iedereen’ het leventje leid dat hij of zij zou willen.

   Als je mijn laatste reactie leest zul je zien dat ik vraag: ‘Waarom heeft het voor hen zo uitgepakt?’….en dit als reactie op dat jij meende dat iemand alles over zichzelf afroept. Ik vraag iets wezenlijks en hier wordt geheel niet op ingegaan. Typisch ‘struisvogelpolitiek’.

   En Marcel, ik veroordeel je niet…ik gun jou het idee dat je goed bezig bent, wat je ook vast zult zijn. Daar ligt het echt niet aan. Ook probeer ik jouw zienswijze niet onderuit te halen, maar ik probeer deze te begrijpen.

   Echter…mijn idee tot dusver is dat het helemaal geen goede manier van denken en leven is. Daarom noemde ik ook ‘The Secret’. Het oogt allemaal zo egoistisch en alleen gericht op jezelf. Dat is de reden dat ik misschien aanvallend lijk…maar ik begrijp gewoon werkelijk niet hoe jij erbij komt dat jouw zienswijze ooit een betere wereld (buiten jouw eigen wereldje) zou opleveren.

   Als je realistisch bent moet je namelijk beseffen dat ‘een klein groepje mensen’ het al niet met elkaar eens kunnen zijn. Ik denk hierbij aan bijvoorbeeld ‘vergaderingen op kantoor’..zelfs daar is al niemand het met elkaar eens. Kun je dit even reflecteren op de gehele mensheid? Dan moet je toch tot de conclusie komen dat het nooit zo zal zijn dat er geen ‘aggressors’ meer zijn. Dit zou alleen kunnen (volgens mij natuurlijk) als ineens ‘iedereen’ met het virus ‘positiviteit en liefde’ wordt besmet en wat al nog meer om deze visie te verwezenlijken.

   Anders is het toch een sprookje, droom, hoop of desillusie die je nastreeft? Als je realistisch bent that is. Als je blijft hopen en dromen veranderd er helemaal niets. Je moet actief deel uitmaken van de gemeenschap/dorp/stad waarin je leeft en jezelf laten gelden als je ergens niet mee eens bent. En ik bedoel hierbij zaken die het algemeen belang aangaan en niet enkel en alleen jouw leventje.

   En als jij stelt: “Een vraagje nog welke wereld wil jij bewonen? Degene die je nu voor je ziet, of die ik wens? Aan welke wereld wil je dan je energie geven.”

   Gompie…nogmaals; het doet er niet toe welke energie ‘ik’ waaraan geef…it’s just me. Dat probeer ik steeds duidelijk te maken. Alles dat jij wenst en voor je ziet kan alleen als ‘iedereen’, dus ‘elk levend persoon op aarde’ zou denken zoals jij. Niet als ‘alleen jij’ dit hoopt, wilt en voor je ziet.

   Of mis ik iets?

   Ook vind ik het een beetje wrang te denken dat ik ‘mijn energie’ nu zou focussen op oorlog en ellende (vandaar dat deze er namelijk zijn) en dat dit het probleem is. Want zo denk ik namelijk helemaal niet.

   En…om nog even lekker bijdehand af te sluiten; what about Yin en Yang? Goed en Kwaad? Licht en Donker? Alles moet toch in balans zijn? Zelfs ‘het paradijs’ had ‘de slang’. Deze ‘balans’ wil jij dus verstoren?

  68. @ erick s
   Als jij zoals je steld mijn ideologie wilt leren begrijpen zul je niet steeds van de jouwe uit moeten gaan. Ik bedoel dat je de twee steeds tegen elkaar afzet, dat geeft geen inzicht en is inzichzelf strijd. Jij bent een mens die schijnbaar in tegenstellingen denkt. Ik denk in overeenkomsten . jij denkt ( schijnbaar) dat je krachteloos bent als individu. Ik denk dat je zo krachtig bent als je denkt te zijn.
   En imo heb je gelijk als je steld dat jij door je energie aan oorlog te schenken je die in stand houd.Oke misschioen maak ik in mijn eentje nu niet het verschil…. maar ik ben niet in mijn eentje!
   En dan deze:stel dat we voor oorlogen met een collectebus langs de deuren gaan , en goede doelen gewoon uit belastingopbrengsten betaalden. Hoeveel oorlogen werden dan nog mede door nederland gesponsort denk je?
   Het is gewoon een change of mind , en ik leef die binnen mijn dorp, en gemeenschap . Men ziet mij als een rare maar weet mij altijd te vinden als er hulp geboden moet worden! En juist daar begint de verandering. Ik doe niet mee aan de roddels ,geef groenten uit mijn tuin zomaar weg, net als mijn kippeneieren. Ik laat mensen delen in waar ik overvloed aan heb. Waar mensen mij in een ruzie willen betrekken loop ik weg nadat ik heb uitgelegt dat dat niet in mijn wereld past. Ik heb tibetaanse gebedvlaggen aan mijn huisje hangen en leg de bedoeling daarvan uit aan wie het maar horen wil. Kortom ik leef wat ik predik. En langzaamaan wordt mijn wereld ( die direkte waarin ik leef) de wereld zoals ik die wens.

  69. VforVendetta

   http://youtu.be/w6oZuj3Hgb4

   We moeten juist een atoomoorlog krijgen!
   Dat lost alles op!
   Ik ben er helemaal voor!

   We moeten met zijn alle op zoek gaan naar de speld in de hooiberg! Wereldwijd zijn er 2000 mensen die een atoomoorlog kunnen beginnen. 2000 mensen die bij de knop zitten. Door middel van propaganda moeten wij 1 zo’n person overtuigen om op die knop te drukken! Zal ze leren!

   Wij moeten met zijn alle base commander Ripper zoeken van Dr Strangelove en hem overtuigen op de knop te drukken! Dat is ons doel! Het doel van het gewone volk!

 12. als je flightradar24 bekijkt vertrok de MRD om 10.31 UTC van AMS. Volgens de foto van Cor Pan was dit de MRC. De MRC vloog echter op de 17e de route KUL – MUM met vertrek 12.36 UTC en AMS – KUL vlieg je niet in 2 uur. Zou het kunnen zijn dat het de verloren gewaande MRO is geweest (van een O een C maken is niet zo ingewikkeld). Jammer dat op de foto de motoren niet zichtbaar zijn aangezien de buitenkant van de motoren van de MRO en de MRC verschilden.

  Of sla ik nu te veel door?

  1. Nee hoor, je slaat helemaal niet door; dit is ’trending topic’ op het internet. De verwisseling van beide vliegtuigen.. Alleen hebben ze dan wel de passagiers in het ‘verkeerde’ toestel laten instappen..!

 13. Natuurlijk was dit een voor op gezet plan hier waren ze voor gewaarschuwd andere kleinere vliegmaatschappijen De ESA de IATA wist nergens van en stuurde de MH17 met passagiers regelrecht de dood in waar men geen respect voor de doden kent. Dat hebben we allemaal wel gezien op twitter en een ander weer via facebook gevold net als ik maar dit is niet uit de duim gezogen de rebbelen wisten zo ongeveer wanneer er Oekrainse vliegtuigen overkwamen en dan zouden ze ook schieten ook dat stond op een taperecorder van een reporter die de microfoon en de tape gelijk aan hand Toen het een lijnvlucht was uit Europa schrokken ze. Wel redeneerde ze ja kan gebeuren dat is het risico wat je loopt. Risico van het vak. Totdat Nederland zich ging roeren en een vinger in de pap wilde hebben wat lukte via Dhr. F. Timmermans.

  1. @ Saskia Borst, den heer Timmermans, is de buitenlandse roeptoeter, van de Nederlandse elite, niet de burgers, zijn rede voor de UNO gehouden zat vol aannames die later zijn aangetoond niet waar te zijn, maar met een hoop goedkoop sentiment, zette hij een faliekant verkeerd beeld neer, van mensen en omstandigheden, en dat in een situatie dat keiharde objectiviteit gewenst is, maar nee de dader was al bekend voor dat de daad had plaatsgevonden, geen Eigen menig meer, de USA-CIA maakt ook hier uit wat er gezegt en gedaan moet worden, schande!!!

 14. Als ik na de tijd kijkt van de tweets van deze Carlos en de tijd waarop de MH17 is vertrokken ( 12.14 ,Nederlandse tijd) en Ik tel daar +3 uur op ( Oekraïense tijd) Dan snap ik niet, dat hij in de rond 12.00, een bericht van een neergestort vliegtuig tweet. Want toen was het nog niet eens opgestegen.

  1. We hebben het over tijdsverschil met Oekraïne.. Boven de Tweet staat ook dat het gaat om LOKALE TIJD..!! Als jij een e-mail stuurt naar de VS bijvoorbeeld, staat er toch ook niet de tijd boven die in de VS geldt, maar jouw NL-tijd..?

 15. Allaya.
  Op het moment dat ik of wie dan ook onze mening uiten,zijn we er al emotioneel bij betrokken (voorbeeld er wordt je onrecht aangedaan,dan is je mening dit is niet eerlijk,en als uiting kan je gaan huilen)
  Verder schrijf je dat dit forum bedoeld is om je mening te uiten met de bedoeling om tot een zinnige discussie tekomen’vervolgens schrijf je weer dat we ons er niet mee moeten bemoeien,wat inhoud dat we ook geen beeld/mening kunnen vormen.
  Verder druk je de mensen het predicaat arrogant te zijn op,dus ben je volgens mij zelf niet goed bezig,want je noemt mensen arrogant wat jouw mening is,maar wie zegt dat dat de juiste mening is?Daarom zeg ik wees daar voorzichtig mee.

  1. Blijkbaar spiegelt dit onderwerp iets bij je.
   Ik ben slechts de boodschapper van een artikel wat ik op een website vond en hier op dit forum wilde delen. Ja, ik ben het grotendeels met de inhoud eens voor daar waar het mijn eigen levenspad betreft. Op welke manier het iets zegt over een ander, is niet aan mij om over te oordelen. Dus bepaal niet wat ik vind, ok? Da’s jouw perceptie.

 16. wat ik niet snap….
  fotografen, journalisten en andere mensen lopen al vanaf het begin op de rampplek. maar nu er onderzoekers naar toe willen worden ze niet toegelaten of is het “te gevaarlijk”
  hoe dom denken ze dat oplettende burgers zijn?!!?

 17. Ik vind dit allemaal niet kloppen wat er beweert word. De medewerking van de pro-Russische soldaten hebben alles in het werk gesteld om de officiële mensen tegen te houden en af te blaffen of is dit ineens ook niet waar.?
  Waar is het bewijs dat die Carlos in Kiev werkte? beide landen maken gebruik van nep mails om elkaar te beschuldigen. Dan die vrouwen die ogentuinen bericht geven hoeveel is daar aan betaald. En die boer en boerin die in hun achtertuin Aziatisch uitziende lichamen heeft gevonden! De man is op gepakt en een nacht vast gehouden terwijl de vrouw angst had dat hij zou moeten mee vechten met de Pro-Russische soldaten? Niets hierover in jullie bericht of op Facebook van Russische malers die vergeving vragen over het gebeurden en overtuigt zijn van wapens uit Rusland! Wie dit vliegtuig ook heeft neer gehaald het moet een vergissing geweest zijn, want hoeveel vliegtuigen en helikopters zijn er niet naar beneden gehaald door pro-Russische soldaten en een Russische straaljager! veel succes met het verder uitzoeken en de waarheid ligt in het midden

 18. Wat boeit et jullie om dit te doen het heeft tog geen nut als de regering zegt dat et zo is gegaan moeten wij als normaal volk gaan volgen. Want als jullie nu met de waarheid kome dan knijpen ze um wel ff maar dan krijg je gelijk een tege reportage van hoe het ‘echt’ is gebeurd dus als ik jullie was lekker laten gaan want het helpt toch niet Ps. Niet te diep gracen hiernaar misschien dat ze je dan komen halen

  1. Nederland haalt de onderzoekers uit de Oekraïne, omdat er sterke aanwijzingen zijn voor een interventie door Rusland.

   http://nos.nl/artikel/683622-duidelijkheid-interventie-in-48-uur.html

   http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/22936730/__Optrekken_Russen_jaagt_belegger_angst_aan__.html

   Russia Prepares Large-Scale Invasion: “Battle-ready Force of Infantry, Armor, Artillery, and Air Defense”

   http://www.prisonplanet.com/russia-prepares-large-scale-invasion-battle-ready-force-of-infantry-armor-artillery-and-air-defense.html

 19. Heel verwarrende allemaal, maar´ik´ kan niets controleren. Hoe zit het met de blackboxen, daar moet communicatie op staan met en vanuit de MH17 !! Zijn daar onafhankelijke onderzoekers bij betrokken? Waarom worden er geen vragen in de 2e kamer gesteld ? De SP bijv. moet daar toch brood in zien??

 20. waarom horen we 0,0 niets meer over de zwarte dozen die uit het toestel kwamen en hoogstwaarschijnlijk uitsluitsel zullen geven over de toedracht van het geheel ???
  De separatisten hebben deze in eerste instantie veilig gesteld en het lijkt mij dat zij de gegevens gekopieerd zullen hebben om in een later stadium het tegendeel te kunnen bewijzen van de gegeven die de maileisische regerering hoogstwaarschijnlijk onder druk van de USA niet openbaar zal maken…
  de zwarte dozen van 911 nooit openbaar gemaakt en zijn toch ook gevonden tussen de puinhopen Het zal met de zwarte dozen uit de MH 17 wel identiek zo gaan, We zullen hier nooit meer wat van horen !!!!

  We worden met z,n allen incl. De NL en EUSSR Roverheid weer heerlijk GENAAIT door -beledigende reactie verwijderd-

  1. Nou niet genaait, maar levend begraven onder leugens en bloed van onschuldige mensen.

  1. Wat ze van plan zijn met Rusland, hebben ze lang geleden al gedaan met Europa, we zijn volkomen afhankelijk van de USA-Zionistische NWO,
   van een flauwe kul verdedigings alliancie de NATO, nu tot een agresieve handlanger van het pentagon verworden, alle banken zijn failliet en in de Europese bank heerst een afgevaardigde van het New York Zionisme, mevrouw Merkel sparteld nog een beetje tegen om het gezicht van haar partij niet te verliezen, maar Duitsland is nog steeds geen souvereine staat, het valse vlag gebeuren is fout gegaan, niet getreurd gewoon niet meer over praten, over op Iraq of andere oorlog, wat een verkwiste energie, en wat een droefenis al die dode landgenoten, en al die onschuldige mensen in het midden oosten, sommigen hebben het zien aankomen charles de Gaulle, en ook Miterand heeft hier over geschreven, maar de socialistische en pseudo rechtse partijen zijn vergeven door de zionisten zonen, onder leiding van de CRIT, mijn vrienden en ik hebben er een zwaar hoofd in, in onze toekomst en die voor onze nakomelingen.

  2. Het zijn de 13 bloedlijnen,die het voor het zeggen hebben en zij hebben overal illuminatie zitten.

  3. USA-Zionisten? Beter ietsepietsie verder kijken. USA wordt als deflector gebruikt, uiteindelijk wordt de politiek in London bepaald, en London heeft zich ooit onderworpen aan Rome ( Vaticaan) It’s one big puppetiers game. Ben bang dat ook die hoedjesdragers in Der Niederlanden een flinke rol hebben.

  4. Ja, Cozmic, zou zo maar kunnen… de lijntjes Vaticaan-Londen-Washington zijn overduidelijk. Let alleen maar op de strategische plaatsen van hun antennes ( obelisken)…. staan ze mee met elkaar in verbinding.

  5. Trouwens, onze “hoedjesdragers” vieren nu vakantie in Peru. Op zichzelf juich ik dat toe, want op de voor mij meest heilige plek in deze wereld ( Machu Picchu) kunnen ze veel Inspiratie op doen. Misschien komen ze tot Bekering

  6. Cozmic.
   Wist je dat er nog maar een klein percentage van het goud van de DNB in Nederland ligt en heel veel goud in Canada waar de hoedjesdragers in de oorlog verbleven?

  7. Even terugkomend op 28.5 en onze “hoedjesdragers”. Ik zei dat ik hoopte dat ze tot Bekering ( Inzicht) komen in Peru, maar ik heb mijn twijfels. Als ik vorige week lees dat onze koning een “speetboot” heeft gekocht van 700.000 euro, dan vraag ik me af of hij zich ook niet heeft overgeleverd aan de God van de Mammon ;).

   Het wrange is dat in dezelfde week dat ik dit las op de Loosdrechtse Plassen ( het speelwatertje van het Gooise Matras) 2 mensen om het leven zijn gekomen door roekeloos vaargedrag van een “mongool”

  8. USA geeft de klappen en ontvangt de klappen, zet zijn eigen burgers in voor gruwelijke oorlogen en laat ze daarna aan hun lot over. Maakt niet uit voor de machthebbers, nutteloze Specs, Latino’s en andere etnische groepen. “Useless eaters” noemt Charles ze. Wie wil blijven wijzen naar Joden of Zionisten heeft nog niet ver genoeg achter de schermen gekeken.
   http://www.youtube.com/watch?v=JbHjlFOckN4

  9. Cozmic
   Wat denk jij zullen de hoedjes dragers als het hier fout gaat weer het land verlaten,en zo ja waar denk je dat ze dan naartoe zullen gaan(zie 28.7).

 21. Bij deze in het kader van Northwoods, Sandy Hooks, Boston Marathon bombings en MH 370/17,batman shootings, columbine high etc nog even de aandacht op onze big wak up call 9/11
  van James Corbett een fantastisch integer onderzoeks journalist.

  Als het niet in en in droevig was zou ik zeggen…. enjoy

  http://youtu.be/jLXyB5GtfBU

 22. Ik zou graag ide BBC uitzending willen zien die ze van internet hebben gehaald, maar dat lukt niet!? Is toch wel belangrijk ter ondersteuning van jullie verhaal, toch?
  Groet,

 23. Waarom mist in deze reportage van 14 augustus de kritieke informatie dat de piloten van vlucht Air India 113, een vlucht op 7 minuten afstand van MH17, de luchtverkeersleiding van Oekraine de piloten van MH17 de opdracht hebben horen geven om de route te wijzigen – zogenaamde ‘direct routing’ (rechtuit blijven vliegen)? Deze informatie is door Indiase kranten uitgebreide behandeld (professioneel) maar zelfs skeptische en complot websites in Nederland berichtten er niet over!? De media en piloten (klokkenluiders) in India hebben steun nodig!

  http://timesofindia.indiatimes.com/india/Air-India-flight-was-90-seconds-away-when-missile-struck-Malaysia-Airlines-Flight-MH17/articleshow/38702536.cms

  http://www.straitstimes.com/news/asia/south-east-asia/story/malaysia-airlines-mh17-crash-air-india-pilots-tried-contact-downed-p#sthash.k5acLR5s.gbpl

 24. Dat er veel niet klopt aan het MH17 verhaal lijkt me duidelijk.
  Echter, de Carlos figuur is ook wat vreemd. Hij kan urenlang twitteren vanuit/vlakbij de verkeerstoren en verdwijnt daarna? Dat is vreemd.
  1. Urenlang mogen twitteren terwijl er al militairen zijn?
  2. Niets over hoe MH17 van koers veranderde.
  3. Waar zat deze Carlos fysiek? Wat was zijn baan?

 25. Vandaag lees ik dat de MH 17 omgeleid is vanwege weersomstandigheden. Vraag is waarom dan juist over het gebied Loegansk/Dontetz?
  Waarom is er niet zuidelijk afgeweken ipv noordelijk?
  Kan iemand aangeven of er op dat moment daadwerkelijk redenen waren om deze vlucht om te leiden vanwege weersomstandigheden, meteorologisch moet dit toch vast te stellen zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.