Advertentie

Vals-vlag-operatie: gifgas op onschuldige mensen!!


TheBIGLIE2

x

x

Vals-vlag-operatie: gifgas op onschuldige mensen!!

2013 © WantToKnow.nl/.be

x

 

Het is Mei van dit jaar en wij plaatsen hier het artikel over Carla del Ponte, de voormalige voorzitter van het Yoegoslavië-tribunaal dat zetelde in het Internationale Gerechtshof in Den Haag. Carla del Ponte is terug uit Syrië en komt met nogal een statement.. Het is niet de Syrische overheid die gifgas gebruikt tegen de rebellen, maar het is precies ándersom..! Een stevige uitspraak, waar mevrouw Del Ponte -met al haar diplomatieke ervaring- zich terdege van bewust is..

Top-juriste Carla del Ponte laat zich niet ringeloren door internationale machten..! Ze spreekt haar waarheid, die er niet om liegt en de ware en smerige spelletjes onthult, die in Syrië op dezelfde wijze gespeeld worden als in de andere Midden Oosten-landen, zoals Libië, Egypte en Algerije. Carlo del Ponte: “Onze onderzoekers zijn druk bezig geweest in de buurlanden van Syrië om slachtoffers te interviewen, doktoren en veldhospitalen te bezoeken. En volgens hun rapporten van vorige week, die heb ingezien, blijken er sterke en heel concrete aanwijzingen te zijn, hoewel er nog geen volledig sluitend bewijs is, dat het gebruik van het zenuwgas ‘Sarin’ door de rebellen zélf is ingezet”

Niet de Syrische overheid, maar de gewapende rebellen in Syrië hebben chemische wapens gebruikt. Niet mis te verstane woorden. Ze tonen aan, dat de wereld niet goed kijkt, niet oplet.. In het interview in mei, met de Zwitserse televisiezender ‘RSI’ zegt Carla Del Ponte (66) dat ze gesproken heeft met getuigen, onder wie ook geneesheren, in de aangrenzende landen van Syrië. Zij zouden hebben verklaard dat de rebellen gebruik maken van chemische wapens en dat het wellicht het zenuwgas Sarin betreft.. Om het verhaal kracht bij te zetten, laten we gewoon de erudiete Del Ponte nog even zélf aan het woord..

Het grote schaakspel is volop aan de gang..

Inmiddels zijn we een half jaar verder en het schaakspelletje om Syrië in handen te krijgen, zoals eerder Algerije, Egypte en Libië vielen, wordt gewoon doorgespeeld door de ‘hoge heren’.. Niemand die het durft (?) om een tegengeluid te laten horen, want kennelijk vindt ‘iedereen toch dat Assad een boef is’… Ja toch?   Het strategische plan om alle Arabische landen plat te leggen, is goed vermomd.. Het dateert uit de eind jaren 1990, toen een groep haviken achter de regering Bush sr. dit plan schreven. De aanslagen van 11 September 2001 lieten zien, tot welke macht de ‘krachten achter de schermen’ in staat zijn.

En als nu de volledige wereldpers er met open mond in loopt, in deze goed-gecamoufleerde valstrik, dan kun je je toch de vraag stellen, hoe schaapachtig je moet zijn, om niet van alle zoete-koek-verhalen kotsmisselijk te worden.. Er komt nu een officieel onderzoek, maar achter de schermen is het pleit al lang beslecht.. Assad moet dood en zal ook wel weer ‘per ongeluk’, door die barbaarse terroristen worden gedood.. Zullen we je even wat laten zien..?

x

De VS akkoord met chemische-wapens-op-bevolking.

Prima ‘Valse-vlag-operatie’..

x
Het verhaal van Carla Del Ponte krijgt ineens een uitermate krachtig fundament, als er in Januari van dit jaar al schokkende e-mails uitlekken. Uit deze e-mails, die gezonden zijn door een bedrijf dat een defensiecontract heeft, blijkt keihard dat de VS het eigenlijk wel een prima plan vindt, om de ‘rebellen’ uit te rusten met gifgas, zodat de buitenwereld het verhaal op de mouw gespeld kan krijgen, dat het regime van Assad de schuldige is. De letterlijk tekst die in deze e-mails wordt gebruikt is: ‘Het idee wordt goedgekeurd door Washington’…!!

En dan is het natuurlijk nog maar een kleine stap naar een interventie in Syrië, waarbij de wereld haar ‘goedkeuring’ geeft aan het afzetten van deze valse dictator, die het zelfs waagt zijn eigen volk met gifgas te bestoken.. Maar dat gaat natuurlijk niet in een keer, daar is rust en een fase-aanpak voor nodig. De wereld moet langzaam-maar-zeker worden klaargestoomd voor de inval..! Zoals dat zo prima ook lukt bij het afzetten van Khadaffi..! Hier het hele verhaal, mocht je dat helemaal willen lezen. Een paar zinsneden uit het artikel:

‘Een rapport dat afgelopen maandag is geopenbaard, bevat e-mailswisseling tussen twee hogere leidinggevenden van het in Engeland gestationeerde bedrijf ‘Britam Defence’, waarin de grove lijnen van een plan worden ‘goedgekeurd door Washington’. Hierbij zou Qatar het land zijn, dat de Syrische rebellen zou uitrusten met chemische wapens. Volgens de website Infowars.com, kwam deze mail, van 25 December 2012 van David Goulding, Britam’s ‘Business Development Director’ en was hij gericht aan de oprichter van het bedrijf Philip Doughty. De mail gaat als volgt:
“Phil, we hebben een nieuw aanbod. Het gaat opnieuw over Syrië. Qatar komt met een uiterst aantrekkelijk voorstel en zweert dat het idee is goedgekeurd door Washington. We dienen dan CW aan Homs te leveren, het is een granaat uit de Sovjet Unie, dezelfde waarvan men zegt dat Assad ze heeft liggen. Ze willen dat wij personeel uit de Ukraïne aannemen, die Russisch spreken en dan een video maken van het verhaal. Zelf vind ik het niet zo’n goed idee, eerlijk gezegd, maar de bedragen die geboden worden, zijn werkelijk enorm. Wat vind jij ervan? Hartelijke groet, David”

Britam mail

* * *

 

chemische wapens syrie US akkoord

 

* * *

Wij kunnen hier nog wel even doorgaan met het aandragen van allerlei bewijs, waarom het ‘bewijs’ van de chemische aanvallen van Assad op vals bewijsvoering rust. Het gaat er in de essentie om dat de wereldbevolking het niet meer pikt, dat voorgeschotelde valse nieuws en die met-de-ogen-open-slapende verslaggevers op Tv en radio.

En nu de VN gaat kijken in Syrië, komen weer de beelden op het netvlies van de VN-inspecties in Irak, waar ook ‘massavernietigingswapens’ gevonden zouden worden. Dat was ons toch verteld..? Gevonden werden ze niet, maar Bush jr en de zijnen wisten het zeker.. VN-inspecteur Hans Blix werd voor idioot uitgemaakt, evenals VN-inspecteur, de Amerikaanse Scott Ritter.. Want het was zeker, ook al werden ze niet gevonden: Sadam Hoessein had ‘Weapons of Mass Destructions’.. En natuurlijk werden ze niet gevonden.. Maar dat was niet meer belangrijk, het schaakspel was al gewonnen.. De fake-reden was ontmanteld, niet de massa-vernietigingswapens..!

Laten we dit artikel eindigen met het verhaal van het meisje van 14.. Dit is dat verhaal:

* * *

Sinds wanneer gebruikt Syrië gasmaskers uit de VS..??


Het is het verhaal dat ook al wat ouder is, zo’n 11 maanden geleden kwam dit ‘Syrische meisje’ in beeld, dat ons waarschuwde. Ze had een foto gezien van gasmaskers, die in de VS waren gefabriceerd, en aangekocht waren door een of ander bureau dat niet tot de Syrische regering behoorde. Niet in de laatste plaats omdat Syrië al haar wapens uit Rusland importeert, OOK gasmaskers.. Het meisje vraagt zich af of dit een ‘valse-vlag’-operatie gaat worden, waarbij chemische wapens gebruikt zullen gaan worden. Zou NATO dan chemische wapens gaan gebruiken tegen onschuldige burgers..? Via -voor het grootste deel- niet-Syrische opstandelingen, om dan de schuld te geven aan de Syrische militairen..?

Een grote chemische aanval vond plaats in Syrië, een paar dagen geleden, waarbij in een voorstad van de hoofdstad Damascus enkele honderden mensen de dood vonden. En inderdaad wordt de schuld neergelegt bij de Syrische overheid. Die op haar beurt de opstandelingen de schuld geeft.. Deze video spreekt voor zich..

* * *

Het Valse-Vlag-verhaal van George Bush sr. en de couveuses uit Koeweit..

x
madison_xlargeAls je gelooft dat de VS toch niet in staat zou zijn om een dergelijk verhaal de wereld in te sturen.. Dat de VS toch niet een valse-vlag-operatie zou plegen, over de levens van zoveel onschuldige mensen, dan ken je je ‘historie’ niet.. Dat zelfs baby’s worden gebruikt als ‘valse-vlag’-operatie, om een stemmingswisseling voor elkaar te krijgen, in de wereldopinie.

Want wellicht dat je vergeten bent, dat het volgende spelletje werd gespeeld om Koeweit, dat door Sadam Hoessein onder de voet was gelopen, in 1990, te gaan bevrijden. Een vals verhaal dat de wereld werd ingeschoten, om de wereldopinie en met name die van de VS-bevolking te manipuleren. George Bush sr. wilde een oorlog, maar zag de publieke opinie in de VS helemaal niet voor zo’n ingrijpen. Tijd voor een mooie valse-vlag-operatie dus..!

Hierbij ging het om een verklaring van een zg. verpleegster, een jong meisje, dat later de dochter van de ambassadeur bleek te zijn, die het verhaal vertelde dat de soldaten van Sadam Hoessein de baby’s uit de couveuses in de ziekenhuizen van Koeweit hadden getrokken.. Al huilend, perfect haar rol spelend, slaagde ze erin, waar de hele regering George Bush sr. nog niet in was geslaagd.. De wereldopinie was volledig ‘om’; die bruut van een Sadam Hoessein moest eens een lesje geleerd; de eerste golfoorlog was een feit..! Hier dat verhaal:

x

x

9/11 Het valse-vlag-meesterstuk..!

x

En ja. als we dan toch bij de uiterst bekwame journalist Barry Zwicker zitten, laten we dan zijn Valse-Vlag-programma zien, dat hij maakte in de serie gedegen programma’s ‘Great Conspiracies’, rondom de aanslagen van 11 September 2001. Het ‘meesterstuk’ in de rij van Valse-Vlag-operaties..Je krijgt te zien wat voor een ongelofelijke historie van valse-operaties de regering van de VS al op haar conto heeft staan, op het gebied van het manipuleren en voorliegen van de wereldbevolking..!

En daar laten we het graag bij.. Babies, gifgas, vliegtuigen, metro-aanslagen, basisschool-shootings en massavernietigingswapens.. Etcetera, etcetera. Alle heftige gebeurtenissen kunnen feitelijk worden ‘íngezet’ als een valse-vlag-operatie, om -heel simpel gezegd- jouw goede vertrouwen te besodemieteren..! Maar dat deze krachten in staat zijn, een gebeurtenis van deze schaal in te zetten als valse-vlag, dat zou iedereen te denken moeten geven.

Advertentie

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.