Advertentie

Rusland sancties: ‘Wij zijn de sukkels die eronder lijden’..!!


In de McDonald’s van Moskou is weinig te merken
van de economische sancties tegen Rusland.
Ook Russische economen zien weinig effect:
“Eigenlijk wordt Europa zélf
het hardst getroffen door de sancties.”

x
X

Rusland sancties:
‘Wij zijn ZELF de sukkels die eronder lijden’..!!

2022 © WantToKnow.nl/be

x

Het is werkelijk van een kleuterschool-niveau.. We snappen er niets van. De maatregelen die door al die ‘politieke knappe koppen’ zijn bedacht om Rusland te straffen, werken 100% averechts..!! Wij zijn zélf de sukkels die lijden onder deze sancties, want de Russen merken er NIETS VAN..! Kijk naar deze reportage van het NPO-programma ‘EenVandaag’ en huiver.. Zóveel domheid hebben wij zelden waargenomen.. McDonalds is weg uit Rusland en enkele weken later is alleen de naam weg, maar gaat de fast-food-keten gewoon verder onder Russische naam. Of McDonalds daar achter zit, wordt niet verteld, maar dat zal zeer waarschijnlijk niet..

De prijzen van gas & olie gaan door het dak en wie profiteert..? Rusland en Vladimir Poetin lachen in hun vuistje. De afzet (aantal) vermindert maar de omzet (geld) stijgt.. China ziet zijn kans schoon en vult bestaande contracten aan, met nieuwe orders voor olie en gas.. (Kijk HIER op de site naar het China-Ruslandverhaal en de enorme contracten van China naar Rusland). Wie zijn de enigen die lijden..?? Het Europese volk..

En hoe hypocriet zijn we eigenlijk allemaal..? We lopen elkaar emotioneel te ‘bevruchten’ met het ‘Oekraïne-gevoel’ en weten rationeel niet eens meer waar we mee bezig zijn..! Toen de Amerikanen op VALSE GRONDEN Irak binnen vielen en de olie aldaar stalen en verkochtten, hebben wij toen verdomd om olie uit Irak te kopen..? Maar wat schieten we er allemaal überhaupt mee op..? We hangen aan een levens-pijplijn voor gas en olie met Rusland en wat doen we? De idiotie ten top. Maar kijk even naar deze reportage over de ‘efficiency van de ban tegen Rusland’..

Wellicht ben jij van mening, dat het allemaal ánders zit, en Rusland wel degelijk lijdt en opzij geschoven moet worden, voor haar ‘militaire operatie’ in Oekraïne.. Laat hieronder gewoon je mening horen.. Wij zijn even het spoor méér dan bijster over de fundamentele dwaling rondom deze boycot van Rusland.. De enigen die we aan het pootje-haken zijn, zijn WIJ-ZELF..!!

17 gedachten over “Rusland sancties: ‘Wij zijn de sukkels die eronder lijden’..!!

 1. Niet alleen is de EU bezig met de Rusland Idiotie maar vooral ook de MSM media die ongeacht wat Poetin ook doet anti Russisch lijkt te zijn.Waar ik geen of weinig vragen over gesteld zie worden is:
  1.Het AZOV bataljon was /is Nazi gezind en in dienst van de Oekraïnse regering hoe kunt u dan Poetin die wil denazificeren tegenspreken?
  2.Walter Hallstein was Nazi aanhanger en in de periode 1956/57 de eerste president van de Europese Commissie (Walter Hallstein heeft in de jaren dertig vorige eeuw een wet voor Nazi Duitsland bedacht wat ongeveer gelijk was aan de Europese grondwet waar Nederland nee tegen heeft gestemd).Is dat bekeken en hoe zit dat?
  3.Het nieuwe Navo hoofdgebouw in Brussel lijkt van bovenaf gezien op SS tekens hoe zit dat?
  4.Waarom zoveel moeite doen voor een Oekraïne verdrag en nu het kandidaat lidmaatschap van de EU? Wat zit daar achter?
  5.Maakt het de EU dan niets uit dat in het Oekraïnse leger een soort Neo nazi’s aanwezig zijn?
  Zo kan ik nog meer vragen over de EU bedenken maar die de MSM waarschijnlijk nooit zullen stellen aan betrokken bewindslieden.
  In Nederland zelf lijkt het erop dat alles wat ten goede kan komen van de burgers en niet te vergeten de boeren die ook Nederlandse staatsburgers zijn met een meestal Nederlandse nationaliteit niet mag en dat alles kan voor vluchtelingen,asielzoekers,arbeidsmigranten,gelukzoekers of hoe men ze ook wil noemen en dat statishouders zelfs voorrang krijgen bij bv woningtoewijzing.
  Het COA is op zoek naar duizenden opvangplaatsen voor nog dit jaar stond vandaag op NOS teletekst.Ik meen deze morgen bij Hart van Nederland een in mijn ogen domme burgemeester gezien te hebben van Velzen.Deze man mankeert iets aan zijn relativeringsvermogen of verstand want anders kan ik niet verklaren dat hij zei dat er een crisis is en dat we verplicht zijn om vluchtelingen op te vangen.Er zou een schip moeten komen om opvang te bieden maar een dame zei dat het genoeg is geweest en was fel tegen opvang van nog meer “vluchtelingen”.
  Wat ik van die burgemeester maar ook andere burgemeesters niet kan snappen zoals ik ook het COA niet snappen kan is dat zelfs ook al zouden we op dit moment opvang vinden voor de NU AANWEZIGE “VLUCHTELINGEN” dan is dat geen oplossing zolang er nog steeds meer “vluchtelingen” naar hier komen of zelfs gehaald worden.Wat is daar moeilijk aan waardoor die burgemeesters en het COA het niet lijken te (willen) begrijpen? Of we het nu leuk vinden of niet net als een emmer kan er maar zoveel water in en daarna is hij vol en zal het overlopen,Nederland kan ook niet onbeperkt iedereen dat naar hier komt of gehaald wordt blijven opvangen.Begrijpt men dat simpele feit niet dan is men niet geschikt als burgemeester of leidinggevende bij het COA dat is mijn mening.Nu al worden gemeentes gedwongen om woningen die leeg komen te reserveren voor vluchtelingen en mogen deze woningen zelfs niet aan Nederlanders gegeven worden zo is dat in Rotterdam ook het geval voor meer dan 1000 woningen van een coöperatie hoorde ik van iemand die familie bij die coöperatie had werken.(liegt hij dan lieg ik nu ook) Feit is wel dat Hugo de Jonge nogal voor drang is ook al noemt hij dat zelf niet zo maar hij is natuurlijk niet voor niets overgeplaatst naar waar hij nu zit en zeggenschap heeft ivm wonen.
  Nog opvallender is dat er nu al 1,2 miljoen mensen in armoede leven zelfs als ze werken en geen rare dingen doen en het Nibud verwacht dat het kan oplopen naar 2,5 miljoen mensen.
  Ondanks dat de regering zegt al (ik meen) 6 miljard uitgegeven te hebben aan armoedebestrijding zeg maar en telkens zeggen ze niet veel meer te kunnen doen dan liegen ze want ze kunnen wel maar lijken niet te willen.Aangaande Oekraïne en natuurlijk de vuile plannen van de EC met Timmermans voorop gaan ze geen miljoenen uitgeven maar miljarden aan wapentuig en greendeals om maar wat te noemen.Ook zijn wij de grootste afdrager aan de EU aangaande lidmaatschap wat Van Der Wal ook zou kunnen gebruiken voor het opkomen voor onze boeren.Gert Jan Segers was afgelopen week bang voor burgeroorlog maar dat is dan wel deels zijn schuld wanneer dat gebeuren zou omdat hijzelf deze coalitie in stand houd terwijl hij ook kan weten dat Nederland uit zijn voegen barst door het asielbeleid maar wanneer hij de stekker eruit trekt zou hij ook veel goeds doen voor onze boeren omdat de coalitieplannen dan zouden stoppen welke door de EC opgelegd zijn.Nog een keer met Rutte zag hij niet zitten toch?
  Nu de stekker eruit trekken zou geen schande zijn maar voor velen een opluchting alleen moet hij wel een beetje lef hebben natuurlijk.Dat is zoals altijd mijn mening.

 2. GuidoJ,
  Ik zal hier een poging doen om een klaarder beeld te hebben van de ganse problematiek, die inderdaad meer dan verward is. Ik beschik momenteel over een tiental mappen, met in totaal ruim 5000 blz. en dat is nog maar het topje van de kennis – ijsberg. Gezien de complexiteit zal ik mij beperken tot deel reacties naar gelang het onderdeel van de problematiek. Tal van (geo)politieke belangen lopen hier immers door elkaar.
  Een eerste m.i. belangrijk gegeven is de staatsgreep van 2014. Een staatsgreep die werd georchestreerd vanuit Washington en The City. Het resultaat was dat in Kiev een zionistische maffia aan de macht werd gebracht. Dit kon niet anders als men weet wie de werkelijke macht heeft in Londen en Washington. Ik zie het eindeloze gelul over de (neo)nazi’s dan ook als een afleidingsmanoeuvre, van de werkelijke macht in Kiev. Er is echter een belangrijker regisseur en die zit in Tel Aviv. Het was imo ook de bedoeling een front te openen in de voortuin van Putin als wraak voor de Russische aanwezigheid in Syrië. Een belangrijk element dat hierop wijst is het neerhalen van de MH17 waarna 20 min. later de aanval begon op Gaza. In Moskou weet men dit, maar men moet er zwijgen omwille van de betrokkenheid bij de Smolensk vliegtuig ramp waar een deel van de Poolse elite werd geliquideerd. Het voormelde verhindert echter niet dat er achter de schermen samenspanningen zijn tussen Moskou en Tel Aviv, waar de Lubavitch sekte een sleutelrol speelt. Ook Putin is hier schatplichtig aan. De huidige oorlog past hier ook in. Grosso modo kan ik het samenvatten als volgt :
  Tel Aviv zegt tegen Putin : Geef ons de vrije hand in het Midden Oosten en jij krijgt Oekraïne en al de rest. Deze vrije hand heeft dan vooral betrekking op aanvallen op Syrië en de aanval op Iran, dit laatste is het belangrijkste doel van de duivel in Tel Aviv. Of de toepassing van het NWO motto : “Problem – reaction – solution”.
  Afgezien van het voormelde dat m.i. schromelijk in de MSM onderbelicht blijft, is er nog het volgende :
  https://chuckbaldwinlive.com/Articles/tabid/109/ID/4279/Is-Israel-Planning-To-Relocate-To-Ukraine.aspx
  Of terug naar Khazarië van waar de meeste Israëliërs afkomstig zijn. Ik geef het louter ter info.

  1. Sub Rosa.
   Als eerste dank voor de uitleg welke u hier geeft wat veel duidelijkheid geeft.
   Omdat u ook schrijft ” Ik zie het eindeloze gelul over de (neo)nazi’s dan ook als afleidingsmanoeuvre,van de werkelijke macht in Kiev”. Wanneer Poetin zou samenzweren met de zionisten lijkt mij dat u gelijk kan hebben maar omdat ikzelf ook vaak over nazi’s schrijf wil ik wel vermelden dat ik ook eerder al schreef dat ik geen partij kies voor welke zijde dan ook waarbij ik de samenwerking van de Russen en de geallieerden aan het einde van de tweede wereldoorlog heb genoemd wat zomaar nu weer het geval zou kunnen zijn.De Soroos invloed zien we nu gebeuren met de “vluchtelingen” of hoe ze dan ook genoemd moeten worden.Wat ik schrijf is op basis van wat ik zie en wat ik probeer te verklaren waarbij ik ook op zoek ben naar ondersteunend bewijsmateriaal wat dan uiteindelijk mijn mening vormt.Wel ben ik ervan overtuigd dat u veel meer kennis hebt dan mij op politiek vlak.Feit is ook dat we bedonderd worden door de “machthebbers”.
   Wanneer ik dan ga kijken wie of wat die zogenaamde machthebbers zijn dan is dat niet veel soeps.Zo zijn er oud komieken,drankverslaafden Juncker destijds,Boris Yeltsin destijds en nu lijkt Boris Johnson ook niet vies te zijn van drank en feestvieren terwijl hij heel Engeland opsloot,dan hebben we bedriegers in het openbaar zoals Rutte en natuurlijk onderlinge strijd tussen destijds Berlusconi en Scholz de huidige bondskanselier van Duitsland en natuurlijk zijn velen lid van duistere clubjes.Inderdaad denk ik dat we door psychopaten “geleid” worden wat slecht zal uitpakken voor ons.

 3. Een tweede belangrijk onderdeel is imo de strijd om de heerschappij over Eurasië. Ik heb daar enkele weken al naar verwezen met de Perestroika Deception en de notie Eurasië van Halford Mckinder.
  Ik verwijs naar deze reactie. In tegenstelling tot wat velen denken zijn de communisten en stalinisten nog steeds aan de macht in Moskou. Zij dromen nog altijd van een Vladivostok tot aan de Noordzee, waar Stalin mee begonnen was, maar wat uiteindelijk verhinderd werd door de operatie Barbarossa in juni 1941. De tegenpartij zijn de banksters van Wall Street en The City (met de RKM).
  Beiden willen communisme maar wel onder hun respectievelijke controle, en de banksters willen Eurasië binnen hun financiëel systeem. Hiervan afwijken betekent oorlog, zie citaat van Churchill :
  “Das unverzeihliche Verbrechen Deutschlands vor dem Zweiten Weltkrieg war der Versuch, seine Wirtschaftskraft aus dem Welthandels-System herauszulösen und ein eigenes Austauschsystem zu schaffen, bei dem die Weltfinanz nicht mitverdienen konnte.” – Winston Churchill, Memoiren “ (=einde citaat). Dit vat het kernachtig samen.
  En dit laatste willen nu ook Moskou en Peking. Het conflict met de banksters gaat uiteindelijk terug tot kort na WO I toen Trotsky ,de man van de “banksters” werd opzij gezet door Stalin. Een recente tekst hierover :
  https://www.winterwatch.net/2022/05/physician-who-witnessed-interrogation-of-rakovsky-during-trotskyite-trials-lifted-the-veil-of-the-global-crime-syndicate/
  Het conflict over Eurasië wordt nu uitgevochten in Oekraïne. De Donbass, de taalrechten en het NATO gevaar zijn maar voorwendsels. Een bloeddorstig regime dat over de ganse wereld verantwoordelijk is voor meer 150 miljoen doden en een nog steeds voortdurende communistische terreur, is dan ook totaal ongeloofwaardig met dergelijke voorwendsels. Moest de NATO een gevaar zijn, dan was Putin Oekraïne nooit binnengevallen. Sinds de val van de muur waarbij het Westen op alle mogelijke manieren werd ondermijnd en verzwakt, was hij dan ook zeker van zijn “slag…”. De Oekrainiërs zoals ook de Polen en de Balten weten nog wat stalinisme betekent en kennen het stalinistische monster in Moskou, en weten wat hun te wachten staat : de volledige uitroeiing !!! Zij zijn dan ook de hinderpaal voor Vladivostok tot aan de Noordzee, en verkiezen dan blijkbaar op een eervolle manier, al strijdend ten onder te gaan. Als er overlevenden zijn, dan zullen die immers eindigen in de Goelag. (met ticket enkele reis).
  Enkele bronnen over de Red Terror :
  https://www.winterwatch.net/2022/06/the-hidden-suppressed-history-of-red-terror-in-post-wwi-europe/
  https://www.winterwatch.net/2022/01/portrait-of-evil-walter-duranty-the-new-york-times-moscow-bureau-chief-who-deliberately-hid-soviet-imposed-famine-that-killed-millions-in-ukraine/
  Eenmaal Centraal Europa onder controle en uitgeroeid, ligt de weg open naar de Noordzee tot in Lissabon; waarvan velen in de EUSSR blijkbaar dromen. En met betrekking tot het gelul over de nazi’s en fascisten, zijn dit m.i. codewoorden voor het anti – stalinistische verzet cfr het motto van een ervaringsdeskundige :
  “Ein marxistisches System erkennt man daran, daß es die Kriminellen verschont und den politischen Gegner kriminalisiert” Alexander Solschenizyn” (=einde citaat).
  Oekraïne ondergaat nu hetzelfde lot als Polen in 1939, dat door het Westen toen ook verraden werd. En bij dit verraad van Oekraïne speelt nu een zionistische maffia in Kiev dan ook een smerige rol.

 4. Het derde en belangrijkste deel heeft betrekking op de EUSSR.
  In de EUSSR zoals ook in de USA, zitten we de volop in The Great Reset, van Schwab, die ons moet leiden naar een communistische NWO met daarachter de 2 Olifanten in de kamer, The Brotherhood en The Tribe.
  Voor deze Nieuwe Orde moet eerst de Oude Orde afgebroken worden.
  Enkele wapens die worden ingezet :
  – Het cultureel marxisme voor het promoten van alle vormen van decadentie,
  – het Coudenhove Kalergi plan om ons te overspoelen door invasies, en te vervangen door een negroïde bastaardsoort met een IQ van 90, maar minder is nog beter,
  – Agenda 21 – 30 om onze energie & voedselvoorziening en de industrie te ontmantelen. Met betrekking tot de voedselvoorziening is de sabotage indertijd al begonnen met de Mansholt ramp,
  – Covid 19(84) met een psychologische, economische, financiële en biologische oorlogsvoering om de middenklasse uit te roeien, in een communistische NWO, is er daarvoor immers geen plaats meer,
  – The Great Reset van Schwab die de voormelde wapens dient te integreren om uiteindelijk te evolueren naar de voormelde communistische NWO dictatuur, met tirannie, slavernij en armoede. Een belangrijk hulpmiddel hiertoe is de digitale wereld.
  Ter illustratie een citaat van een deskundige om het belang van de voormelde wapens juist te kunnen duiden :
  https://www.azquotes.com/author/8103-Henry_A_Kissinger/tag/power
  met citaat :
  “Who controls the food supply controls the people; who controls the energy can control whole continents; who controls money can control the world. Henry A. Kissinger “ (=einde citaat)
  Bij de invoering van de voormelde Great Reset stellen er zich wat problemen. Er diende dan ook imo een tandje bijstoken te worden, en hiervoor dient dan de oorlog in Oekraïne. Deze laat immers toe draconische maatregelen te nemen die anders niet mogelijk zouden zijn. Het doel hiervan is dan ook de EUSSR en de USA en dus niet zozeer Rusland. Ik durf zelfs niet uitsluiten dat Moskou actief meewerkt, achter de schermen dan wel, in de oorlog tegen de EUSSR en de USA. In de EUSSR zit het dan vol met “saboteurs” die dan onder de mom van het redden van het klimaat, meewerken aan de afbouw van de EUSSR. En het “olie en gas” wapen is dan ook ideaal daartoe.
  En over de rol van hongersnoden, waar we naartoe gaan, een recente bron :
  https://www.winterwatch.net/2022/06/food-collapse-as-key-driver-for-new-underworld-order-revolution-2/
  Kortom, niets gebeurt zo maar, en alles is gepland. Ik zie dan ook dat er ons nog moeilijke tijden te wachten staan, die moet eindigen met WO 3, zoals voorspeld werd in de brief van Albert Pike aan Mazzini.

 5. Ten eerste ben ik 100% overtuigd dat de EU in huidige vorm een voortzetting is van de ingeslagen nationaal socialistische weg door Hitler middels de vorming van de Bilderberg conferentie in 1954. Mijn website: https://www.destinedtofail.nl/ laat daar alles over zien en toont de consequenties van het weggooien van de vele levens en kansen om het nazi regime een halt toe te roepen. Intussen is het EU bestuursmonster stapje voor stapje verder opgeschoven. De conformisten hebben nooit een ‘halt’ uitgesproken en hebben braaf lippendiensten verricht. Nu is het duidelijker dan ooit dat meneer Rutte een landverrader is en nòg blijven een aantal landgenoten voor deze ploert applaudisseren en vinden hem een goede bestuurder???? Het verraad zit ‘em natuurlijk in de collaboratie met Brussel maat ook in de verkoop van NL naar het WEF. Wie heeft erom gevraagd? Wie heeft ingestemd met de EU, het meest ondemocratische systeem ooit. Het is de verschrikkelijke brave ruggegraatloosheid van de Nederlands bevolking die meer schade heeft aangericht dan dat door vorige generaties is opgebouwd. Op dàt nog ooit goedkomt is meer zeer de vraag en nog word ik aangevallen en bekritiseerd omdat ik het liefst vandaag nog uit die verdomde EU wil en een munt/banksysteem wil die los staat van het kriminele gekonkel.

 6. Rusland sancties: ‘Wij zijn de sukkels die eronder lijden’..!!
  by GuidoJ. Posted on 25 juni 2022

  https://www.wanttoknow.nl/politiek/rusland-sancties-wij-zijn-de-sukkels-die-eronder-lijden/

  Beste Guido en wanttoknow lezers,

  Het Swabinet laat het Nederlandse volk met opzet lijden onder de sancties met Rusland. Het gaat de New World Order helemaal niet om het ontwrichten van Rusland, het gaat hen om het ontwrichten van de Europese volkeren. Op een wijze dat het volk dit zichzelf aan doet, en er bovendien voor betaalt aan hen.

  United Petroleum begon in Amerika te fracken. Gas te winnen door middel van enorme milieuschade. Veel gas. Zij hebben er geen afzet voor. Doch tezamen met het Swabinet lukt het nu om hun super dure zeer vieze gas te verkopen aan Nederland. Met tankschepen vol komt het hierheen. Omdat de Russiche aanvoer door hen belemmert kan worden middels een fake oorlog met onzin sancties.
  “Wij zijn de Swaabschapen die er onder lijden” zo kan de titel dus zijn. Regelrecht naar de slachtbank van het Swabinet van die Eerste en Tweede slaapKamer.

  Maar dan is er ook nog het goede volk. In Rusland, In de Oecraine, in Nederland, in Europa, wereldwijd. Het hoogste rechthebbende de jure volk! Die volkeren verenigen zich nu wereldwijd, in assemblees. In Nederland middels de nationale Holland de jure Assembly (www.holylandassembly.nl). En er zijn ook nog geldige handelsverdragen, die onze voormalige de facto overheden gemaakt hebben met ondermeer Rusland. Over de prijzen en de toekomstige levering van olie en gas bijvoorbeeld. Overigens voor heel weinig roebeltjes of Eurocenten. En dan is er ook nog iets dat het Swabinet voor ons verzwijgt: De uitzonderingen op die sancties die gericht zouden zijn tegen ‘die boze Putin’ (die eveneens een World Economic Swaab Forum lid is).

  Voedselzekerheid is het toverwoord hier.
  De opstellers van die sancties tegen Rusland hebben de voedselbeschikbaarheid niet als een wapen kunnen inzetten. Alles wat te maken heeft met het zeker stellen van voedsel productie, transport, opslag of beschikbaarheid is wereldwijd uitgesloten van deze sukkelsancties. De kassen in het Westland produceren voedsel. Het gas wat daarvoor nodig is en komt vanuit Rusland dat valt niet onder de sancties. Want voedselproductie moet en mag doorgaan. De boeren in Nederland betalen nu een vermogen voor hun dieselolie aan de Shell, en de voedselproductie komt hierdoor in gevaar (en dat is precies wat het Swabinet beoogt). Doch de prima kwaliteit diesel die Rusland produceert en die het kan en mag en wil leveren aan de boeren ten behoeve van –louter!- de voedselproductie en de voedseldistributie, die is uitgesloten van deze sancties (en dat is precies wat het Swabinet niet wil dat jij en ik weten).

  Alle bestaande en nog geldige contracten voor energie levering (gas, diesel, olie) vanuit Rusland zijn door en voor het Nederlandse volk gemaakt. Het enige wat dit hoogste rechthebbende de jure volk in Nederland hoeft te doen, dat is deze brandstoffen te bestellen en te laten afleveren, mits die brandstoffen alléén maar gebruikt worden voor de voedsel productie, distributie, opslag en zekerstelling! Voor kwartjes per liter kunnen de boeren dan aan goede diesel komen, naar keuze met of zonder het afdragen van een belastingtoeslag aan dat Swabinet. Ook het Nederlandse volk, net zoals het Rusische volk, hoeft niet te lijden onder die misdadige oorlogsszucht en die sancties van Swaab’s de facto overheden. Wij kunnen hun duivelse ‘Great Reset plannen’ juist omkeren, en voor ons laten werken!

  Een Great Retreat dus.
  We trekken ons als de jure volk terug uit dat Swabinet. Wij veranderen hun ‘collectivistische 17 sustainable development goals’ in een vedische en universeel menswaardige versie. Zoals die verie ook heden al is toegezonden aan B&W van de gemeente Reusel de Mierden, om het educatieve centrum Fen Blanc Allodia in Hooge Mierde te doen gronden. Wij, als het rechthebbende volk met haar onvervreemdbare nutsgebruik-rechten op alle geërfde eigendommen welke onze voorouders aan ons hebben nagelaten, wij doen het voortaan zelf en beter. Met lokale, regionale, nationale en mondiale asemblees is dat mogelijk. En de Russische liefde en brandstoffen die helpen ons daar bij.

  Het Comité Wet van de Holland de jure Assembly legt ten behoeve van de voedselzekerheid van en door de boeren, burgers, en de buitenbeentjes (wappies) momenteel deze brandstofhandel contacten.
  Voor wie bereid is om in One Accord (in Eensgezindheid) met de Holland de jure Asssembly mee te werken kan er vanuit Rusland voedsel en energie beschikbaar komen. En zal er een mooie wereld ontstaan uit deze chaos.
  Hartegroeten van
  Peter van Holland en van de assembly members.

 7. Arnold 2:
  Dank voor Uw reactie. Ik verklaar mij nader. De EUSSR is imo een kopie van de USSR, zowel qua organisatie als werking betreft. Achter de EUSSR lopen de sporen o.a. via de CIA naar de RKM in The City. Ik heb daar enkele jaren een uitgebreide toelichting met bronvermelding bij gegeven, en U heeft daar toen ook nota van genomen. Ik ga dus dit niet meer herhalen omwille van plaatsgebrek. Ik ben in Brussel actief geweest, niet in het hol van de leeuw, maar van de duivel. Ik heb daar alleen communisten, logemaffiosi, sayanim, hasbaradrollen, corrupte, decadente, parasieten en pedofielen gezien. Het doel van de EUSSR en al wat er rond hangt, is communisme, en de uiteindelijke doel is de vernietiging van onze westerse beschaving. Ik verwijs hier naar de tekst van Hugo van der Zee, waarover ik spijtig genoeg nog niet beschikte bij het opstellen van de reacties. Deze tekst maakt m.i. meer dan duidelijk wie er de werkelijke macht in handen heeft in de wereld.
  Wat ik momenteel wel zie, zijn 3 bloeddorstige monsters in de kamer :
  1. Communisme, – socialisme – marxisme – maoïsme e.d. : 150 miljoen doen,
  2. Islam : 250 miljoen doden,
  3. Vrijmetselarij – judaïsme en zionisme : 100 miljoen doden.
  Deze doden worden doodgezwegen of nog erger ontkend dan wel goedgepraat.
  En hier duikt dan het nazisme en fascisme op als middel om hiervan de aandacht af te leiden cfr. het motto : de aanval is de beste verdediging.
  Iedereen die in het verzet is tegen de 3 voormelde monsters wordt dan gecriminaliseerd en het zwijgen opgelegd. (zie opnieuw de tekst van Hugo van der Zee).
  Als men dan toch het over de nazi’s heeft, dan moet men de moed hebben te zeggen wie er achter schuil ging. En dat zijn dezelfde die ook Lenin & Trotsky en Stalin hebben gefinancierd. En over het nut van Hitler , is er in Sub Rosa 3 een link naar Red Symphony van Rakovski. Tal van nazi kopstukken hadden joods bloed in de aderen en er was een nauwe samenwerking met de zionisten die uitmondde in de Haavara akkoorden. Of Hitler als de stichter van Israël !!!
  Ik heb geen probleem om “Nazi Duitsland” te behandelen, maar dan wel om te weten wat er daar werkelijk gebeurde en dus niet om de aandacht af te leiden van de 3 voormelde monsters in de kamer.
  Van belang voor mij is, dat de lat overal gelijk ligt Als er geen problemen zijn met de handel van USA bedrijven met de USSR, dan zijn er elders ook geen.
  Als er geen probleem is om met Stalin aan te tafel te zitten, na Mao de grootste massamoordenaar, dan is er ook geen probleem met Henri Ford in Duitsland.
  En met betrekking tot de selectieve verontwaardiging , een citaat van een onbekende bron van het net :
  “No one who condones Che, Stalin, Mao, or any other leftist murderer, has any right to ask anyone else to dissociate himself from a rightist who didn’t even make triple digits” (=einde citaat).
  Over de praktische plannen van de EUSSR in de digitale wereld, zal ik in een volgende reactie een overzicht toevoegen, met dan in fine 2 citaten over het doel ervan, en dat doel is het model van de Chinese communistische partij. Dit kan ook best vergeleken worden met de Stasi terreur.
  En voor alle duidelijkheid : het doel van de EUSSR – Raad van Europa – NATO -UNO – The Great Reset en al de rest is “communisme”, dit geldt ook voor de vrijmetselarij – judaïsme en zionisme. Dit is echter ook maar een tussenstap, het uiteindelijke doel blijkt uit de volgende brief :
  https://ia601704.us.archive.org/11/items/1879-letter-from-baruch-levy-to-karl-marx/1879%20letter%20from%20Baruch%20Levy%20to%20Karl%20Marx_.pdf
  met tekst :
  “1879 letter from Baruch Levy to Karl Marx:
  The Jewish people as a whole will be its own messiah. It will attain world dominion by the dissolution of other races, by the abolition of frontiers, the annihilation of monarchy, and by the establishment of a world republic in which the Jews will everywhere exercise the privilege of citizenship. In this new world order the children of Israel will furnish all the leaders without encountering opposition. The governments of the different peoples forming the world republic will fall without difficulty into the hands of the Jews. It will then be possible for the Jewish rulers to abolish private property, and everywhere to make use of the resources of the state. Thus will the promise of the Talmud be fulfilled, in which it is
  said that when the messianic time is come, the Jews will have all the property of the whole world in their hands” (=einde tekst).

 8. Ingevolge de verlenging van de “coronapas” (sic), een verzameling van bronnen om de verborgen agenda’s er achter te ontmaskeren.
  Het gaat hier bij deze “coronapas” om heel wat meer dan op het eerste zicht blijkt. Een schematische opsomming van de elementen die er achter schuil gaan. Van belang is de digitale identiteit van de EUSSR met een digitale portemonnee(sic) :
  https://ec.europa.eu/info/strategy/priorities-2019-2024/europe-fit-digital-age/european-digital-identity_nl
  met citaat :
  “Er komt een Europese digitale identiteit voor elke EU-burger, elke inwoner en elke onderneming in de EU die dat wil. Ze kunnen zich daarmee identificeren en kiezen welke persoonlijke gegevens ze willen delen, zowel online als offline, met overheidsinstanties en bedrijven in de hele EU. Iedere EU-burger en inwoner van de EU kan die in een persoonlijke digitale portemonnee opslaan…” (=einde citaat).
  Hierbij sluit dan de EUSSR digitale coronapas aan :
  https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/coronavirus-response/safe-covid-19-vaccines-europeans/eu-digital-covid-certificate_nl
  met citaat :
  “Nieuwe regels geldigheid Europees digitaal coronacertificaat en coördinatie veilig reizen in de EU” Sinds 1 februari 2022 zijn er nieuwe regels voor vaccinatiecertificaten die worden gebruikt voor reizen binnen de EU. …” (=einde citaat).
  Over wat het werkelijk gaat bij deze digitale ID blijkt al uit de volgende bron :
  https://datanews.knack.be/ict/nieuws/europa-straks-met-digitale-id-identificeren-in-eu-en-inloggen-op-facebook/article-normal-1742365.html?cookie_check=1655555310
  met citaat :
  “Europa: straks met digitale ID identificeren in EU en inloggen op Facebook “ Wie in een ander EU-land een hotelkamer wil boeken, een bankrekening wil openen of wil gaan studeren, moet zich straks kunnen identificeren met een digitale ID als Itsme. Dat identiteitsbewijs moet bovendien toegang gaan geven tot grote internetplatforms als Facebook en Google, als het aan de Europese Commissie ligt….” (=einde citaat)
  En dan de dooddoener van de eeuw :
  https://blog.iusmentis.com/2022/03/23/van-huffelen-gebruik-europese-digitale-identiteit-zal-altijd-vrijwillig-zijn/
  met citaat :
  “De Europese Commissie wil dat er een digitale identiteit komt waarmee burgers zich in de gehele Europese Unie kunnen identificeren, maar het gebruik hiervan zal altijd vrijwillig zijn. Dat meldde Security.nl onlangs. Staatssecretaris Van Huffelen van Digitalisering bevestigde dit namelijk in een reactie op Kamervragen van de FvD. De Europese Commissie meldde eerder namelijk dat het ontwerp van de Europese corona-app slechts een ‘eerste versie was van wat zich kan ontwikkelen tot een volmaakte digital wallet’, en dat gaf aanleiding te denken dat dit verplicht zou worden…..” (=einde citaat).
  De “vrijwilligheid” wordt dan ook al ondergraven via de verlenging van de digitale coronapas :
  https://www.europa-nu.nl/id/vlq5j4dvnoy8/nieuws/europese_commissie_wil_verlenging
  met citaat :
  “Europese Commissie wil verlenging coronareispas tot 1 juli 2023 “
  BRUSSEL (ANP) – De Europese Commissie wil het vrij reizen in de Europese Unie tijdens de pandemie met een digitaal corona certificaat (dcc) verlengen tot 1 juli 2023. De 27 lidstaten en het Europees Parlement moeten met het voorstel instemmen. Met het digitaal coronacertificaat (dcc) kan de eigenaar bewijzen dat hij volledig is gevaccineerd, is hersteld van Covid-19 of een recente negatieve PCR-test heeft. Met een geldig certificaat, in Nederland met de bekende QR-code via CoronaCheck, laten de andere lidstaten de reiziger in principe zonder extra voorwaarden, zoals een periode van quarantaine, toe… “(=einde citaat).
  En de aap komt hier bij dan ook uit de mouw wat de werkelijke bedoeling was van deze coronapas en dan ook van het Covid 19(84) complot :
  https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/binnenland/2021/12/digitale-identiteit-digital-id-privacy-nederland-persoonsgegevens/
  met citaat :
  “Coronapas was opstapje naar digitaal systeem” – Want, blijkt uit het onderzoek, Nederland is een voorloper op het creëren van een digitale identiteit, op papier Digital ID of eID genoemd. En dat is volgens privacy-deskundigen niet al te best als het gaat over onze anonimiteit en privacybescherming.Volgens de bronnen van Follow the Money, dat zijn er nogal wat in het stuk, is de coronapas de eerste stap in deze richting geweest. De Europese Commissie spreekt inmiddels al van een ‘digital wallet’, oftewel betalingssysteem. Ook werkt de Europese Commissie aan een zogenoemd blockchain-systeem. Hierbij worden gegevens niet verwijderd. En alle acties, transacties en bewegingen van de burger blijven permanent bewaard. … “ (=einde citaat)
  En over de gevolgen , een citaat uit de vorige brug :
  “Wurgcontract door digitale identiteit “ :
  Een vaccinatieprogramma blijkt dus een opstap naar een digitale identiteit. „Vaccinatie biedt een geweldige kans om kinderen al vroeg in hun leven een duurzame, draagbare en veilige digitale identiteit te geven”, schreef Denktank ID2020 op Medium. ID2020 is de meest invloedrijke digital ID-lobbyist. Bij hen zijn ondermeer de Rockefeller Foundation, Microsoft, Mastercard en Facebook aangesloten. Follow the Money kaart aan dat privacy-deskundigen bang zijn voor het feit dat de coronapas uiteindelijk leidt tot een bredere invoering van de Digitale ID…Expert Paul Oude Luttighuis vertelt tegen het onderzoeksplatform dat het blockchain-systeem nauwelijks nog aan te passen is als genoeg mensen meedoen. „Zo gaan we onszelf invangen in een onveranderlijk sociaal contract.” En volgens Oude Luttighuis wordt dat uiteindelijk een wurgcontract. Kun je daar uitstappen? „Jawel, maar alleen ten koste van verbanning, achterlating van hun erfenis en wellicht de noodzaak helemaal zelf zo’n nieuw netwerk te beginnen.”….(=einde citaat).
  Men zal niets verplichten, maar weigeren mee te doen, betekent in feite de “burgerlijke dood” uit het Ancien Regime.
  Dit Covid 19(84) complot met de Corona pas is dan ook bestemd voor een totale controle van de bevolking met massamanipulatie en censuur :
  https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/514539/Gesundheit-nur-Vorwand-Eliten-instrumentalisieren-Corona-fuer-Massen-Manipulation-und-mehr-Kontrolle
  met citaat :
  “DWN-Autor Moritz Enders hat den renommierten Psychologen Rainer Mausfeld zum Thema Indoktrination und Massen-Manipulation interviewt.” (=einde citaat). Het voormelde interview geen een goede analyse van de gehele problematiek die veel verder gaat dan de “gezondheid”. Het zou trouwens de eerste maal zijn dat regeringen bezorgt zijn om de gezondheid van de bevolking.
  Hierbij komt dan nog de koppeling van de digitale identiteit aan een digitale munt : Citaat van onbekende bron op het net :
  “Wereldwijd werken centrale banken aan hun ‘eigen’ digitale munt, als equivalent van contant geld. Die kan het beste worden gecombineerd met een nieuwe digitale identiteit voor iedereen, menen veel beleidsmakers. Critici zijn bezorgd over de mate van controle en surveillance die zo’n systeem biedt.7 mei 2022…” (=einde citaat) En over de praktische plannen :
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/invoering-wereldwijd-biometrisch-betaalsysteem-nu-daadwerkelijk-van-start/
  met citaat :
  Pay with Face: Brazilië eerste land waar je met je glimlach kunt betalen – WEF werkt toe naar digitaal ‘Beest’ systeem in 2025” – Al sinds jaar en dag schrijven we dat contant geld in de toekomst zal worden uitgebannen en zal worden vervangen door een volledig digitaal wereldwijd betaalsysteem. Sinds 2020 worden de signalen dat dit systeem op korte termijn zal worden ingevoerd – zoals de aankondiging van de komst van een Central Bank Digital Currency (CBDC), die volgens de CEO van Mastercard over 5 jaar het SWIFT betalingssysteem kan gaan vervangen – almaar sterker. Enige tijd geleden schreven we dat de Europese Unie ernaar toe werkt dat cash geld eind 2023 is afgeschaft. In Brazilië is Mastercard nu een pilot project gestart met een biometrisch betaalsysteem dat straks over de hele wereld zal worden uitgerold: Pay With Face, oftewel betalen met je gezicht…..” (=einde citaat).
  En over de gevolgen van deze digitale munten die regelrecht leiden naar een terreursysteem met een tot hiertoe nooit gekende techslavernij :
  https://www.silverdoctors.com/headlines/world-news/global-digital-currency-to-enslave-humanity-90-of-world-planning-central-bank-digital-currency/
  met citaat :
  “Josh Sigurdson reports on the new report showing 90% of countries worldwide are planning the creation of a central bank digital currency, just in time for the great reset which sets out to make this a reality.
  With social credit, the collapse of currencies worldwide, inflation and overall chaos, it’s the perfect time for the IMF to morph these digital currencies into the Special Drawing Rights and create a global currency with the basket based in centralized blockchain technology.
  The problem? With this “convenient” global currency system, humanity will have to be sacrificed. This is the Great Reset. This is the new world order. This is global technocracy and we as humans must stand up and remove ourselves from the system before it’s too late. “ (=einde citaat).
  En al enkele praktische toepassingen van deze techslavernij in China, hoe kan het anders :
  https://report24.news/totale-kontrolle-dank-covid-app-china-stoppt-bankprotest-mit-einem-klick/?feed_id=17490
  met citaat :
  “Die Volksrepublik China zeigt vor, wie weit es in Sachen totaler Kontrolle gehen kann, wenn die Menschen auf staatliche Gesundheitsapps und dergleichen angewiesen sind. Dies mussten Demonstranten in Zentralchina am eigenen Leib erfahren. Werden wir das bald auch in Europa erleben?
  Stellen Sie sich vor, Sie nehmen an einer Demonstration oder Protestmaßnahme teil, die sich gegen die Interessen der Regierung stellt – und plötzlich piept Ihr Smartphone und meldet, dass Sie “krank” sind und nicht mehr am öffentlichen Leben teilnehmen dürfen. Das klingt utopisch? Nun, in China ist das bereits Realität. Und dank der “digitalen Gesundheitspässe”, die im Zuge der Covid-Lockdowns weltweit immer weitere Verbreitung fanden, haben auch viele andere Regierungen mittlerweile ein solches Instrument in der Hand… “(=einde citaat)
  https://www.zerohedge.com/political/chinese-banks-freeze-billions-deposits-officials-use-health-qr-code-bar-protestors
  met citaat :
  “Chinese local banks are freezing deposits. Protestors cannot go near banks as their health app for COVID-19 turns red. Authorities provided no explanation. “(=einde citaat).
  De ervaringen in China zijn dan ook m.i. meer dan duidelijk over het uiteindelijke doel van deze digitale dictatuur. Dat dit wordt uitgetest in China, een communistische dictatuur is dan ook geen toeval.

  1. Sub Rosa.
   Wederom dank voor deze uitleg wat veel duidelijkheid voor velen kan geven wanneer ze enige moeite zouden doen om te lezen en proberen het te begrijpen en tot zich door te laten dringen.Wat nu gebeurd is niet simpel en zij die dit in/doorvoeren hebben daar ook goed over nagedacht of door denktanks over na laten denken.Misschien zou het een idee zijn om China meer in beeld te brengen zodat mensen kunnen zien waar digitaliseren toe kan leiden.
   Velen maken gebruik van digitale zaken met de reden dat het zo gemakkelijk is en zij zien meestal digitaliseren als vooruitgang terwijl zij er geen idee van hebben dat ze door mee te doen omdat het zogenaamd makkelijk is zichzelf knechten en eigenlijk zelf gevangen zetten of handboeien omdoen.Het meest erge vind ikzelf dat zij die achter digitaliseren staan en er veelvuldig gebruik van maken NIET ALLEEN ZICHZELF BOEIEN OMDOEN MAAR DAT ZIJ DIE TEGEN DIGITALISEREN ZIJN DOOR DAT ONDOORDACHTE VELE GEBRUIK VAN DIGITALE ZAKEN GEDWONGEN WORDEN MEE TE DOEN OMDAT OVERHEDEN ZULLEN ZEGGEN DAT EEN MEERDERHEID DIGITAAL AL GEBRUIKT WAARBIJ ZE DAN NOG MEER DIGITALISEREN.
   Communisme,vrijmetselarij wat nazisme en fascisme is zie ik als ongeveer hetzelfde en of we nu gebeten worden door de hond of de kat maakt mij niets uit maar wanneer er niets gebeurd zullen de gevolgen dodelijk zijn voor velen.Islam zelfs in de tweede kamer hebben ze een oud veroordeelde binnen gehaald die ondertussen ook weer een andere functie heeft gekregen of ander werk heeft gezocht.(IK meen dat Groen links haar had binnen gehaald) u weet wel die partij die ook eigenlijk op dit moment nogal een voorstander is voor boeren kapotmaken wat kan leiden tot honger leiden.Deze morgen zat Adje Kuiken (PVDA) bij WNL waar ze boeren als criminelen probeerden weg te zetten.Wederom zouden boeren bij de woning van v.d Wal hebben gestaan en natuurlijk is dat heel erg en dat mag niet aldus Kuiken en de anderen bij WNL.Nee de overheid mag wel bij boeren aan de keukentafel komen vertellen dat ze hun bedrijf moeten sluiten wat dan kennelijk niet erg is.
   De onzekerheid voor boeren en hun gezinnen dat is ook niet erg kennelijk.Wie zijn de volgende?
   Transport sector? Het MKB heeft al klappen gehad. Alles verzieken ze daar in Den Haag en wanneer mensen dan proberen te redden wat er nog te redden is dan gaan ze als kleuters mekkeren over de manier waarop dat gebeurd.Boeren komen met trekkers,tja wat dachten ze dan met laptops of zo? Partij van de ARBEID die nu met Groenlinks één is geworden zorgt er nu voor dat mensen werkloos worden.Boeren weg betekend ook dat anderen werk verliezen zoals toeleveranciers maar dat snapt Kuiken kennelijk niet of ze vind dat niet erg natuurlijk dat kan ook.

  2. PS.
   Horeca kapot,MKB klap op klap en sancties vanuit de EU tegen Rusland die niet Poetin raken maar ons zou dat toeval zijn? Of past het gewoon wel goed in het straatje dat ze nu genomen hebben? Hoe was de uitdrukking van Claus Schwab ook weer? U ZULT TEVREDEN ZIJN MET NIETS ofzo?

 9. Deze morgen werd bij WNL weer veel aandacht besteedt aan een groep mensen die bij v.d Wal een politieauto kapot maakten en mest voor de woning deponeerden en meer van dergelijke dingen.
  Dit is natuurlijk niet de bedoeling of goed te praten en het is ook gewoon slecht voor de andere boeren die wel op een correcte wijze demonstreren.Gisteren keek ik naar omroep Zeeland en daar kwamen boeren in beeld die na de stemmingen in de kamer met hun trekkers naar bepaalde plaatsen toe gingen om te demonstreren en zij lieten (naar ik aanneem) een boer aan het woord die vertelde dat ze alleen maar wilden laten zien dat ze met het stikstofprobleem bezig waren en uitdrukkelijk vertelde hij ook dat ze niet de wegen wilden blokkeren of andere overlast wilden geven om steun van de bevolking te houden.Waarom lieten ze dat bij WNL niet zien? Ook valt het steeds op dat bij de MSM vaak vragen worden gesteld die gericht zijn tegen de boeren zoals wordt er streng genoeg opgetreden door de politie of genoeg boetes uitgedeeld? Waarom stellen ze geen andere vragen zoals:Wat Rutte doet kan dat wel?
  Kan Rutte de premier van Nederland zijn en tegelijk de belangen van de EU/NATO en Oekraïne dienen? Waarom was hij niet hier tijdens een protest van boeren met 40.000 tot 60.000 mensen?
  Boeren krijgen niet voor niets het gevoel dat ze niet serieus genomen worden wanneer een premier op belangrijke momenten met heel andere zaken bezig is.Geen enkele ruimte is er voor een wijziging van de stikstof plannen en Rutte en v.d Wal blijven dan ook stug vasthouden aan hun Europese opdracht.Bij het stikstof debat vorige week had v.d Wal eigenlijk geen enkele reden om haar plannen door te voeren anders dan dit is de opdracht die ik heb gekregen en ook vertelde ze dat zij haar manier van werken had en dat wat de achterban ervan vond eigenlijk er niet toe doet.Waarom blijven de fabrieken zo buiten beeld? waar is het bewijs van de achteruitgang van de natuur? Waar is het bewijs dat het voornamelijk de uitstoot van boeren is die ervoor zouden zorgen dat de natuur achteruit zou gaan? Zijn de fabrieken dan ook niet schuldig?Wat hebben maatregelen voor zin in Nederland terwijl fabrieken uit Antwerpen of het Ruhrgebied ook in Nederland uitstoot doen neerdalen? Boeren bedrijven zijn vaak opgebouwd van generatie op generatie met hard werken en door zorg te dragen voor de natuur terwijl veel fabrieken juist vergunningen krijgen om vuiligheid te lozen op het oppervlaktewater of in het milieu waarbij dan ook nog gehandeld wordt met emissierechten en juist daar over wordt bijna niet gesproken,nee het is allemaal de schuld van de boeren als er al problemen zijn natuurlijk.
  Boeren hebben al veel gedaan en kosten gemaakt en ook dat lijkt niet te tellen.Op TV was wel te horen dat boeren hun leven al hebben beeindigd omdat ze geen uitweg meer zagen maar kennelijk maakt zelfs dat Den Haag niets uit.Is het dan verwonderlijk dat mensen hun zelfbeheersing verliezen en dat er dan situaties ontstaan zoals gisteren is gebeurd bij de woning van v.d Wal?

 10. Wanneer zien mensen nu eindelijk eens in dat de EU landen met hun dictaten in ernstige problemen brengen?
  Gisteren donderdag 30-6-2022 was er weer een “debat” wat niets anders was dan een toneelstuk waar menig toneelspeler/ster jaloers op kan zijn.Resultaat was alleen dat er mededelingen gedaan zijn door o.a de minister van justitie en veiligheid die zei dat er maandag hard zal worden ingegrepen wanneer boeren de wet overtreden door bv snelwegen te blokkeren omdat dat gevaarlijk zou zijn.Zelf zou ze aldus van Meieren (FVD) jaren geleden (ik meen 2015) een artikel hebben geschreven waarin ze tot uiting bracht er heel anders over te denken.
  Sinds jaar en dag bestaan in Nederland al dagelijkse files waar weinig aan gedaan wordt terwijl ook die dus gevaarlijk zijn,wat zou dan het verschil zijn met files veroorzaakt door boeren?
  Waarom dreigt de overheid met geweld tegen boeren of mensen die strijden voor hun voortbestaan en van hun bedrijven terwijl diezelfde overheid de problemen heeft veroorzaakt en geen enkele concessie wil doen omdat de doelstellingen aldus Rutte niet ter discussie staan?
  Een bemiddelaar zal vrees ik dan ook niet helpen.
  Waar velen ook geen erg in lijken te hebben is het bedrog bij de samenstelling na lange tijd van het huidige kabinet.Hoe kan het dat zonder verkiezingen ineens veel vreemde mensen op erg belangrijke posities kwamen te zitten? Ik heb het dan over o.a v.d Wal ,of Vivianne Heijnen e.a).
  Bij dhr vijlbrief en mevrouw van Uffelen gebruikte men de kindertoeslagaffaire om ze binnen te halen.Daar hebben zij gefaald maar ook zij zitten nu wel op belangrijke posities.Waarom is Vijlbrief niet gewoon na zijn falen terug naar Brussel gegaan en van Uffelen terug naar het vervoersbedrijf?Vijlbrief heeft zich ook bezig gehouden met het makkelijker maken om arbeidsmigranten van buiten de EU naar hier te laten komen.
  Is dat allemaal wel rechtsgeldig? Kan dat zomaar?
  Ook bestaat er mogelijk corruptie waar dit kabinet gebruik van heeft gemaakt.
  Ik zeg dus NIET dat iemand corrupt is maar wel dat het mogelijk is.Hierbij denk ik aan de uitspraak van een rechter die bij dit kabinet niet goed viel en s’middags alweer door een andere rechter ongedaan werd gemaakt.
  Nu al wordt weer voor gesorteerd op corona later dit jaar zodat ze weer maatregelen kunnen nemen.Opvallend is dat de zogenaamde grootste problemen onzichtbaar zijn en onvoldoende bewezen worden.
  Opvallend was gisteren ook dat van Meieren door Bergkamp het zwijgen werd opgelegd en later moest hij zelfs gaan zitten.Hij had alleen een vraag gesteld die kennelijk niet gewaardeerd werd.
  Later vroeg Klaver aan van Meieren iets in de trant wat van Meieren van die “rellen” bij de woning van v.d Wal vond.Toen van Meieren antwoordde dat hij dat niet zo erg vond als moord uit linkse hoek ging Klaver daar natuurlijk niet op door.(ik neem aan dat hij de moord op P.Fortuyn bedoelde door v.d Graaf die inderdaad uit de linkse hoek kwam).
  Mevrouw v.d Plas stelde de vraag aan Rutte welk plan hij heeft of wat hij gaat doen wanneer de boeren geen voedsel meer leveren en dat andere landen ook niet kunnen leveren omdat ze mogelijk zelf voedseltekorten kunnen hebben.Eigenlijk had hij daar geen bevredigend antwoord op.Wat ik zie is dat veel wat nu geregeld wordt voor grote problemen later dit jaar kan gaan zorgen zoals:Door een tekort aan gas bij koude geen verwarming,corona zal wederom grote gevolgen gaan hebben (of apenpokken natuurlijk of wat ze ook maar verzinnen).Ook zal er voedsel tekort kunnen zijn,Door asielzoekers zal het land ontwricht worden omdat ze nu met veel te veel naar hier komen of zelfs uitgenodigd worden en gehaald.Gistermiddag was een debat over de problemen met asielzoekers en daar bleek dat er door een Afrikaan een Nederlandse vrouw verkracht is in Leiden (Markushoven PVV) vertelde dat en noemde de dader een beest waar fel op gereageerd werd en eigenlijk mocht hij dat niet benoemen.Ook zouden er brieven in het buitenland rondgaan waarin iets zou staan als gratis geld gratis huis gratis eten enz. Ik verzin dit niet maar dat hoorde ik gewoon in dat debat.MKB,boeren eigenlijk alles moet en zal kapot gemaakt worden door deze regering in opdracht van Brussel en hun opdrachtgevers.Dat is mijn mening.

  1. De EU een zootje NIET gekozen machtswellustelingen maken voor hun landen die lid zijn zowat alles kapot wat in generaties is opgebouwd.Zelfs regeringen kunnen niet eens meer wet en regelgeving maken in het eigen land omdat het vaak in strijd zou zijn met door die EU bedachte wet en regelgeving.Nederland heeft NEE gezegd tegen die EU grondwet,Nederland heeft Nee gezegd tegen dat Oekraïne verdrag maar tegen alle democratische waarden in hebben Balkenende en vooral Rutte alle moeite gedaan om Nederland machteloos te maken en gehoorzaam aan die EU.In tal van boeken van jaren terug is al beschreven dat dit zou gebeuren en vooral de protocollen van Sion bewijzen dat hier opzettelijk bedrog gaande is.
   Zo stond al in het boek van R.de Ruiter “de dertien satanische bloedlijnen” dat boeren zou overkomen wat hen nu overkomt en ook in de protocollen staat het beschreven en is het geen toeval dat Rutte zoveel moeite heeft gedaan om dat Oekraïne verdrag erdoor te krijgen waar ze nu gretig gebruik van maken? Dit riekt naar bedrog en kwade opzet.
   Wat heeft Rutte en destijds Balkenende nog meer achter gesloten deuren besproken en vooral waar hebben zij voor getekend?
   Dan de invloed van mensen op politie optredens: De heer Marc de Boer drong aan op iets doen aan de blokkades bij distributiecentra van supermarkten omdat aldus hem de supermarketen geen partij zouden zijn in het conflict. 1.Deze man is van de branchevereniging van supermarkten die gigantisch veel geld verdienen aan producten die boeren leveren aan hen terwijl zij er erg weinig geld voor krijgen. 2.Dit toont de ongelijkheid en partijdigheid aan van de overheden wanneer ze gehoor geven aan oproepen van een dergelijk persoon die erg grote supermarktketens vertegenwoordigd (zelfs multinational zijn).
   3.Rutte en zijn zootje luisteren totaal niet naar de boeren die vechten in figuurlijke zin voor hun voortbestaan en ONZE VOEDSELZEKERHEID maar Rutte volgt blind de opdrachten van de EU uit en v.d Wal wil niet eens moeite gaan doen in Brussel om hen daar op andere gedachten te brengen. 4.Gisteravond liep het dan verkeerd bij de oprit van de A 32 bij herenveen (dinsdag 5 july 2022) toen een onbenul van de politie op een tractor schoot wat dodelijk had kunnen zijn. Beelden laten duidelijk zien dat een tractor met aanhanger weg rijd bij de politie vandaan in tegenstelling van wat de politie beweerd dat er op hen ingereden zou zijn de persoon die dit gefilmd heeft hoor je ook roepen wapens en ook dat de boer weg rijd.Wat eerder mogelijk gebeurd is weet ik natuurlijk niet maar stel dat er eerder wel op de agenten ingereden zou zijn dan hadden ze toen moeten schieten en niet later toen de boer weg reed.Ook hadden ze niet op de cabine mogen richten maar gewoon op de banden om slachtoffers te voorkomen.Hoe ze het ook draaien of keren dit deugd niet wat de politie deed zoals het ook niet deugd dat er niet naar de boeren geluisterd wordt maar wel naar een branche vertegenwoordiger van supermarkten die de politie oproept om blokkades op te ruimen (eerder heeft de politie ook al een bedrijf verdedigd door op vreedzame demonstranten in te slaan wat ze later ook hebben toegegeven en waarvoor ze excuses hebben aangeboden) maar kennelijk hebben ze nog steeds niets geleerd en blijven ze de kant van het grote geld kiezen.Waarom hebben ze die boer ook niet gewoon naar huis laten rijden om vervolgens daar in gesprek te gaan?
   Burgers lijken er totaal niet meer toe te doen het enige wat telt is de opdrachten van Brussel ze geven miljarden uit aan multinationals,lidmaatschap van de EU en andere verzinsels van de EU en natuurlijk die waanzin van de groene linkerzijde en het milieu.
   Nu gaan ze met reces en gisteren bleek dat ze dit jaar totaal niets aan armoede bestrijding gaan doen (behalve dan € 500,-) voor een relatief kleine groep wat nauwelijks effect zal hebben.Problemen zijn makkelijk aan tepakken maar ze lijken nog meer problemen te willen creëren dat is mijn mening.

 11. Deze morgen keek ik naar het nieuws op TV en er zouden weer 19 mensen aangehouden zijn waarvan er 9 minderjarig zijn (ik meen bij Bleiswijk maar ik kan me vergissen het aantal weet ik wel zeker).Waar ik me gisteren “boos” over maakte was het optreden van D 66 kamer voorzitters.
  De heer van Meenen (u weet wel de man die banken,verzekeraars en gemeenten op scholen les wilde laten geven) ontnam de heer Markushoven (PVVer) het woord omdat hij het kabinet een ENG KABINET genoemd had later toen Markushoven het iets had aangepast mocht hij na veel gezeur toch verder spreken.Vervolgens had mevrouw van der Plas een spoeddebat aangevraagd over de oplopende spanningen tussen boeren en de overheden.De heer van Nispen meende dat het over het schietincident zou gaan en wilde geen debat zolang het onderzoek nog gaande was wat een totaal verkeerde opvatting van hem was maar wat er wel voor zorgde dat andere kamerleden hem volgden waardoor er geen debat komt.Mevrouw van der Plas heeft ook gezegd dat zij niet over dat schietincident wilde praten maar over de oplopende spanningen en waarom er dan niet gekozen is om opnieuw te stemmen is mij dan ook totaal onduidelijk.De heer Omtsigt wilde nog een voorstel doen maar werd door mevrouw Bergkamp de mond gesnoerd en zij zette gewoon de microfoon uit.Kennelijk vind een meerderheid van de kamer dus de oplopende spanningen geen zorgwekkende ontwikkeling gebaseerd op een foute uitleg van de heer van Nispen welke door een meerderheid gevolgd werd als zijnde makke schapen die zelf dus nalaten om te denken.Zij maken wel wet en regelgeving en dan is dit wel heel erg zorgwekkend.Kennelijk vinden zij ook dat nu op reces gaan terwijl het land in de fik staat ook normaal is en de boeren mogen wachten. Gisteren bij Op1 was een politie woordvoerder die bijna smeekte om in gesprek te gaan met de boeren omdat de politie op hun tandvlees loopt.
  Ook de politie wordt dus totaal genegeerd met alle gevolgen van dien.Verder is een noodwet doormiddel van een koninklijk besluit geactiveerd wat betekend dat ze het parlement hebben ontweken en gisteren eindelijk na een maand of 3 is hier over die wet gesproken.Ik vraag me af hoe onafhankelijk de Raad van State is want is onze koning niet de voorzitter? En is daar de VVD niet in meerderheid op de hoogste posten geplaatst waardoor de rest eigenlijk niets te vertellen heeft? Deze noodwet was ook helemaal niet bedoeld voor asielzoekers of hoe men ze ook wil noemen maar voor het Nederlandse volk in bv oorlogssituaties of watersnood rampen bv.
  Woordspelletjes en een minister van justitie en veiligheid gaat daar dus gewoon in mee.Overigens ook weer een VVD ster. Een ooit welvarende democratie is in ca 12 jaar Rutte veranderd in een ……….. zegt u het maar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.