Advertentie

Coen Vermeeren over UFO’s bij Radio1..


Ufosbestaan Coen Vermeer Telegraaf
Het artikel in de Telegraaf van zo’n 1,5 jaar geleden, met het interview met Dr. Ir. Coen Vermeeren, over zijn nieuwe boek ‘UFO’s bestaan gewoon’, deed veel stof opwaaien..

x

Coen Vermeeren over UFO’s bij Radio1..

2013 © WantToKnow.nl/.be

x

ufo's bestaan gewoon‘Op alle continenten is het vliegverkeer wel eens stilgelegd door de aanwezigheid van UFO’s.’ Dat zei UFO-deskundige Coen Vermeeren dinsdagavond 7 januari in het Radio-1-programma ‘Dit is de Dag’. De dag ervoor, maandag 6 januari jl. dus, werd het vliegverkeer in de omgeving van de Duitse stad Bremen maar liefst 3 uur lang volledig stilgelegd, omdat er een vliegend object op de radar te zien was, dat daar niet thuis hoorde..!

Coen Vermeeren denkt dat we de waarneming serieus moeten nemen. ‘Het object is drie uur lang te zien is geweest op de radar en een computer bedenkt geen vliegend, fysiek voorwerp. Dus er moet iets geweest zijn boven Bremen.’

Volgens Dr. Ir. Coen Vermeeren hebben UFO’s zich in de voorbije jaren vaker boven vliegvelden laten zien, en is deze waarneming daarmee juist betrouwbaarder doordat die niet door een individu op de grond wordt gedaan, maar door een professionele luchtverkeersleiding die iets niet snel voor UFO zal aanzien.

Bovendien was deze UFO ook door de radar van de verkeersleiding waargenomen..! ‘Met zulke waarnemingen wordt niet lichtzinnig omgegaan. Het luchtverkeer wordt ervoor stilgelegd, en dat is een kostbare gebeurtenis. Dat doen ze niet zomaar.’  Aldus Coen Vermeeren in de uitzending.

Kijk hier naar de webcamopname van deze utizending, waar Coen Vermeeren zijn krachtige verklaring neerlegde. Duidelijk is het ongeloof te horen (en zien) van o.a. oorlogsjournalist Arnold Karskens. “Tja, dat geloof ik dus niet hè”roept deze bijna gefrustreerd uit, wanneer het gaat over de mogelijk buitenaardse oorsprong van UFO’s.. Kijk zelf naar het interview op deze YouTube:

Ondanks de vele waarnemingen is het voor de Delftse UFO-deskundige lastig om te verklaren waarom deze vliegende objecten zich rond onze planeet laten zien. ‘Ik weet dat er bij veel meerdere overheden dossiers zijn over UFO’s, maar die zitten achter slot en grendel. Ik hoop dat er snel openheid van zaken komt, zodat we meer te weten kunnen komen over de achtergrond van deze UFO’s.”

Kijk hier naar een video waarin Coen Vermeeren wordt ondervraagd voor een radioprogramma; interessant, to say the least..!

Zoals velen al weten heeft dr.ir. Coen Vermeeren lucht- en ruimtevaarttechniek gestudeerd aan de TU Delft. Hij is één van de hele weinigen op academisch niveau, die zeg maar zijn nek durft uit te steken, door te verkondigen dat het UFO fenomeen serieus genomen moet worden. Hierboven zie je de cover van zijn inmiddels al klassieke naslagwerk over UFO’s; een perfecte handleiding om zelf op onderzoek te gaan.

Het boek vertelt o.a. welke landen hun UFO-files hebben geopenbaard(en dat zijn er veel!), getuigenissen van piloten en astronauten, verklaringen en opnames van veel professionele waarnemers, maken het serieus-te-nemen aanwijzingen.  Voor wie bereid is om eens onbevooroordeeld te luisteren. Inmiddels heeft Coen Vermeeren, zie ook het artikel  in de Telegraaf boven dit artikel, al te maken gehad met ridiculisatie, collega’s op de universiteit die plots liever een bochtje omgaan, is hij zwart gemaakt op de landelijke televisie zonder dat er überhaupt maar inhoudelijk werd ingegaan op zijn bevindingen, etc. En waarom het ufo fenomeen serieus genomen moet worden, zie je in deze video.
X

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.