Advertentie

20 vragen aan Coen Vermeeren over UFO’s..!


Ufosbestaan Coen Vermeer Telegraaf

x

 

* * *
X

Coen Vermeeren en UFO’s: ze bestaan gewoon..!

2013 © WantToKnow.nl/.be

x

Op 8 oktober a.s. presenteert Dr. Ir. Coen Vermeeren voor de wanttoknow-herfstlezing:  ‘Ufo’s bestaan gewoon’ de laatste ontwikkelingen rondom dit fenomeen. Gebaseerd op zijn boek met dezelfde titel. Wij vinden het een prima gelegenheid om Vermeeren, die is verbonden aan de TU Delft als docent en als hoofd van het Studium Generale, een 20-tal vragen te stellen. Over zijn boek en natuurlijk ook over het UFO-fenomeen in het bijzonder. Want de wetenschap lijkt tot de dag van vandaag niet bereid om het UFO-fenomeen serieus te nemen. Alsof ze er hun handen niet aan willen branden.

‘Madonna’ door Saint Giovannino. Maar kijk eens rechtsboven? Jazeker, een ‘UFO’, met daaronder de man en hond als toeschouwer van een ‘fysiek aards verschijnsel’. Het raadsel ‘UFO’ is al van veel langer dan de laatste decennia.

 

Coen Vermeeren was vanuit zijn Studium Generale-functie, echter bijna verplicht om studenten (en dus ook zichzelf) over de achtergronden van dit fenomeen op de hoogte te brengen. Het is immers geen fenomeen dat is gebaseerd op kletsverhalen, maar waaraan feitelijk waarnemingen aan ten grondslag liggen. Dus waarom wil ‘de technisch-wetenschappelijke’ wereld hier niets van weten…?! Het Studium Generale is een afdeling die ervoor zorgt dat studenten niet afstompen en alléén hun vak leren. En dan niks van ‘de rest van de wereld’ te weten komen. Daar valt dan dus ook het fenomeen UFO’s onder.. Zeker wanneer studenten ZELF het komen aanvragen bij het hoofd SG, Coen Vermeeren. Hij heeft de opdracht ervoor te zorgen dat studenten vanuit het Studium Generale, een gevarieerd aanbod voorgeschoteld krijgen aan informatie, kennis en ervaringen van sprekers.

Op 27 maart 2013 kreeg Coen Vermeeren het eerste exemplaar van zijn boek uitgereikt door uitgever Ankh Hermes. ‘Ufo’s bestaan gewoon’ is inmiddels hét standaardwerk over ufo’s en het bevat de laatste stand van zaken rond dit raadselachtige fenomeen. UFO’s zijn en blijven een uiterst intrigerend fenomeen, dat veel mensen over de hele wereld al decennialang bezighoudt. Ter gelegenheid van deze presentatie, zal Coen Vermeeren een interview een gesprek hebben dr. Edgard Mitchell, de 6e man op de maan. Een man ook die bijzondere uitspraken deed over UFO’s en het ruimtevaartprogramma van NASA. Ook in het boek komen Edgard Mitchell’s uitspraken en verslagen ter sprake.

Aan de hand van veel andere, authentieke getuigenverslagen van getrainde waarnemers als piloten, astronauten, luchtverkeersleiders en militairen, vele officiële rapporten en documenten en met veel illustraties biedt lucht- en ruimtevaartingenieur Dr. Coen Vermeeren ons een kijkje in deze fascinerende wereld. Zonder poespas, maar daarom niet minder mind-boggling..! Een kleine opmaat voor het interview met Coen Vermeeren hieronder, is deze YouTube die UFO’s te kust en te keur laat zien (op officieel NASA-filmmateriaal..!)

x
Dr. Ir. Coen Vermeeren studeerde Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek aan de Technische Universiteit Delft. Meer over zijn werk rondom UFO’s, verscheen eerder op deze site. Kijk HIER en HIER, om de achtergronden van het werk van Coen Vermeeren hieromtrent te bekijken. Speciaal ter gelegenheid van de a.s. lezing op 8 oktober in Zwaanshoek, halen we dit interview met Coen Vermeeren op met de:

20 vragen aan Coen Vermeeren:

x

Dag Coen,

coen vermeeren verticaalDank voor je tijd die je neemt om voor WantToKnow een aantal vragen te beantwoorden, in verband met de verschijning van je boek over UFO’s. ‘Ufo’s bestaan gewoon’.. Zal ik meteen losbarsten en je een aantal vragen voor mogen leggen?

1. Hoe lang heb je over het boek gedaan om het te schrijven?

Dat is ongeveer in drie maanden tijd gebeurd. Veel had ik al paraat natuurlijk, het was een kwestie van alles eens goed opschrijven.

2. Was je daarvoor ook al bezig met dit fenomeen?

Eigenlijk niet extreem lang of zo. Ik denk vanaf 2008, toen in colleges YouTube filmpjes werden opgestuurd door studenten. Heel vaak filmpjes van vliegtuigen waar het niet goed mee afliep – dat is voor aankomend ingenieurs buitengewoon leerzaam – maar af en toe ook ufo-filmpjes maar dan met NASA logo’s en hoorbaare discussies vanuit de Spaceshuttle bijvoorbeeld die gingen over ‘Unidentified Flying Objects’. Kijk en als zij het bij NASA  het al niet weten, dan moet er iets aan de hand zijn. Ik ben me er goed in gaan verdiepen.

3. Door welk fenomeen is je mening feitelijk veranderd, om het UFO-fenomeen serieus te nemen? Of heb je UFO’s altijd al serieus benaderd?

Het feit dat astronauten die op de Maan zijn geweest openlijk zeggen: ‘UFO’s bestaan, we weten dat al vele jaren maar vertellen dat niet aan het publiek’ en ‘Een deel van de ufo’s is van buitenaardse oorsprong’.
Toen ik Edgar Mitchell, de 6e man op Maan, dat hoorde vertellen, veranderde er iets, waardoor ik verder ben gaan zoeken. Toen kwam ik duizenden andere getrainde waarnemers tegen die vergelijkbare verhalen hadden. Verbijsterend.

4. Heb je zelf weleens een UFO gezien en.. kunnen fotograferen?

Ja hoor, verschillende. Maar ik vertel er altijd bij dat dat voor mij niet de doorslag heeft gegeven om er in het openbaar over te spreken. Wat mij tegenstaat is dat we hier om de een of andere reden geen debat over mogen voeren. Fotograferen is het laatste waar je overigens aan denkt als je een ufo ziet, hoe vreemd dat het ook klinkt. De waarnemingen die ik deed duurden ieder kort, zo rond de 30 seconden tot een minuut of twee drie.

5. Heb je het idee dat officiële medewerkers van overheidsinstanties, zoals bijv. NASA, zich dienen te houden aan protocollen omtrent het bekend maken van hun UFO-waarnemingen?

Ik verneem dat dat inderdaad zo is van getuigen die er werkten, of die met NASA in aanraking kwamen. En je kunt het vinden in officiële documenten van NASA en andere Amerikaanse overheidsdiensten zelf. Dus ja.

6. Zijn er klokkenluiders op dit gebied bekend?

Als je de duizenden piloten, astronauten, luchtverkeersleiders, en ook wetenschappers – zeker uit de begintijd kon daar toch nog over gesproken worden in de jaren ’50 en ’60 – militairen meetelt, dan ja. Het barst in die zin dus van de klokkenluiders en velen vind je bij het ‘Disclosure Project’ van Steven Greer.

7. Wat beschouw jij als (één van) de meest indrukwekkende foto’s rondom UFO’s?

In mijn boek komt nauwelijks een plaatje van een UFO voor. De icoon van de vliegende schotel is iedereen bekend. Er zijn meer vormen die tegenwoordig vooral in videovorm op internet verschijnen. Ik hecht er niet aan omdat iedereen weet dat we tegenwoordig ook alles kunnen manipuleren. Overigens is dat nog niet zo lang zo: er was een tijd dat video en foto door experts (militair bijvoorbeeld) beoordeeld konden worden als authentiek.

Ik ga vooral terug naar getrainde waarnemers die getuigen van het fenomeen omdat ik vind dat je dat niet mag negeren. Zij roepen ook op om onderzoek te doen. Maar als je plaatjes wil zijn die ruimschoots voorhanden en ik ben er wel achter gekomen dat een substantieel deel veel van die plaatjes echt is, hoewel onbewijsbaar.

8. En wat beschouw je als (één van de) meest indrukwekkende video’s hieromtrent?

Video’s van de NASA zelf, geschoten vanuit de Spaceshuttle bijvoorbeeld. O.a. het ‘Tether Incident’ was voor mij écht wel een eye opener. (zie HIER OP YOUTUBE)

9. Wie van de officiële figuren in de wereld, steekt het verst zijn nek uit op dit terrein volgens jou?

Dat zijn er een aantal en onderzoeksjournaliste Leslie Kean schrijft daar in 2010 zelfs een boek over. Mondiale zaken waar zij de hoofdrolspelers (van menselijke kant) zelf aan het woord laat. Allemaal hoge militairen, piloten met enorme staten van dienst, noem maar op. Maar in mijn boek behandel ik ook de Amerikaanse presidenten vanaf WWII omdat zij toch verondersteld worden machtig genoeg te zijn om aan de ufo-dossiers te komen. Dat is dus niet zo, zo blijkt!
Maar toch vertelt ze dat een aantal presidenten geprobeerd hebben die dossiers in te zien, maar zij mochten dat dus niet. En de presidenten Reagan en Carter spraken openlijk over bijzondere ufo-waarnemingen die zij zelf deden.

10. Kun je, als je wetenschappelijk te werk gaat, feitelijk wel je nek uitsteken..? Of is het meer het verhaal van de nieuwe kleren van de keizer in dat opzicht? (Iedereen weet ervan, maar niemand durft er iets over te zeggen)

Op de vraag van een journaliste, waarom President Bill Clinton niet gewoon openheid van zaken wilde geven inzake het UFO-dossier, sprak hij:
  “Sarah, there’s a government inside the government,
and I don’t control it.”
 

De meeste mensen – en wetenschappers – zijn volkomen onwetend over dit dossier. Hun (voor)oordeel is dat ufo’s onzin zijn en dat dat al lang is bewezen!. Dat kan niet worden ondebouwd door ze maar dat vinden ze niet erg. Wanneer is iets wetenschap? Wetenschappen liggen zelf onder vuur.
Economie bijvoorbeeld, is gebleken een pseudowetenschap te zijn, om maar eens iets te noemen. Er zijn honderdduizenden economen – wetenschappers – die de crisis niet zagen aankomen en nu die er is, niet weten hoe die is op te lossen..! De affaire Stapel kennen we en dat is naar mijn mening een voorbeeld dat, wanneer je dúrft te zoeken, veel vaker optreedt dan je zou willen. In grotere en kleinere vorm maar het gebeurt.

Als je iets ziet wat realiteitswaarde heeft, belangrijk is voor feitelijk iedereen – en dat is buitenaards leven in de grootst mogelijk zin – moet je dan je mond houden? En zoja, van wie dan en waarom dan?

11. Wie zou je op het gebied van UFO’s  graag eens naar NL willen laten komen, om zijn verhaal rondom dit fenomeen te vertellen..?

Oud-astronaut Edgar Mitchell, die zeker. En ik krijg hem op Skype op 27 maart, en daar ben ik écht supertrots op; maar er zijn er zoveel met bijzonder verhalen.

ufo's bestaan gewoon
De cover van het UFO-boek van dr. ir. Coen Vermeeren. (klik voor directe link naar WantToKnow.bookshop!)

12. Wat vind je van het werk van Steven Spielberg rondom UFO’s? Ik bedoel dan met name op zijn meesterwerk ‘Close Encounters of the Third Kind’.

Zijn minder bekende serie over – naar mijn mening- nog indrukwekkender zaken – ‘Taken’ – moet je zien als je je verder wilt verdiepen in de materie. Maar ook bekend is dat Hollywood openlijk zaken met grote realiteitswaarde verpakt als ‘entertainment’ om zo bij te dragen aan de publieke onbekendheid – zo niet skepsis – op bepaalde onderwerpen. Dit is een zeer belangrijke. Plus dat Hollywood ET (behalve ET zelf natuurlijk) en aliens vaak afschildert als zeer kwaadwillend.

13. Geloof je in een moedwillige onderdrukking van het UFO-fenomeen, door officiële overheidsinstanties in binnen- en buitenland?

Dat wordt openlijk gezegd door veel getuigen die bij die instanties werkten. De grote vraag is wie dwingt dat precies af. Veel overheden hebben geen flauw benul. Zodra ET-techniek gebruikt wordt en voor voornamelijk oorlogsdoeleinden wordt ingezet, is alles TOP SECRET.

14. Geloof je, wanneer je bijvoorbeeld kijkt naar het werk van de geheime samenwerking tussen de VS-overheid met een bedrijf als  Lockheed Martin, dat er technieken al bekend zouden kunnen zijn die reizen tussen de sterren mogelijk maken? Zoals oud-directeur Dr. Ben Rich, oud-topman van ‘Skunkworks’, een ’top-secret’-afdeling van Lockheed Martin feitelijk  vertelde. (hier het artikel erover)

Ben Rich wordt zeer gejubeld vanwege zijn (teams) werk aan exotische vliegtuigen. Als hij dingen beweert over het feit dat ‘men ET (die van Spielburg in dit geval) al lang naar huis had kunnen brengen’, dan zegt dat toch wel iets, nietwaar? En die man had een reputatie die hij niet graag te grabbel wilde gooien, dus ik denk dat het belangrijk voor hem was om een tipje van de dikke sluier op te lichten..! En dat zie je bij veel oudgedienden.

15. Er is een uitspraak van Bill Clinton bekend over UFO’s , waarbij hij meldt dat er een ‘overheid binnen de overheid is’ rondom het fenomeen UFO’s. (HIER) Ik geef je deze quote in dat verband, op de vraag van een journaliste, waarom President Bill Clinton niet gewoon openheid van zaken wilde geven inzake het UFO-dossier, sprak hij:  “Sarah, there’s a government inside the government, and I don’t control it.”

Wat vind je van deze uitspraak? Is die feitelijk niet bijzonder verontrustend..?

Hij noemt, wat eerder president Eisenhower dat in nog veel scherpere bewoordingen al had gezegd. En president John Kennedy ook! Feitelijk is er dus niets nieuws onder de zon al die jaren en dat moet iedereen verontrusten, toch? In mijn boek bespreek ik zeer uitgebreid de afscheidsrede van Eisenhower die ons haarfijn uitlegt, hoe overheid en het grote bedrijfsleven – en wetenschappelijke instituten – precies functioneren. Hij spreekt over het ‘military-industrial complex’.. En die ontwikkeling, dat kan ik je zeggen, niet in het belang van het grote publiek. Reden ook waarom nu banken bijvoorbeeld nog steeds hogere bonussen uitdelen terwijl er een record aantal mensen in ‘democratische’ rijke landen naar de voedselbank moeten. En dat is ook een bank dus, maar net ietsje anders…

16. Wie in Nederland zou je dit boek persoonlijk willen overhandigen en vragen om meer openheid rondom het fenomeen UFO’s..?

Ik dring niets op. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen informatievoorziening. Zowel leken als professionals. Maar je bedoelt politici of zo?
Weet je, we worden de hele dag beziggehouden. Overal is voor ons een theater opgetuigd waar we heerlijk passief naar kunnen kijken. We noemen dat theater ‘De Realiteit’ maar kunnen niet achter het gordijn kijken of zien wie de souffleur is. Mensen moeten écht zelf wakker worden en vragen gaan stellen. Maar als het toch iemand moet zijn, dan kies ik Mark Rutte. Ik heb hem in Delft een paar jaar geleden nog een klein college over mijn vakgebied gegeven in een kleine door studenten georganiseerde competitie voor de beste docent. Ik won trouwens maar dat volledig terzijde..

17. Met welke voortstuwingstechniek verwacht je dat een UFO is of kan zijn uitgerust. Gebaseerd op de waarnemingen van UFO’s? Je bent immers gepromoveerd in lucht- en ruimtevaart..!

nicolas-teslaHaha, mooie vraag; ik ben techneut maar nog wel schoolgegaan in het oude paradigma van techniek en natuurkunde, dus ik heb eigenlijk geen enkel idee! Het past niet met wat we weten en omdat we denken dat we het hoogtepunt van de beschaving zijn – en sommigen denken dat dat zelfs kan worden geëxtrapoleerd naar de randen van het universum – ‘concluderen’ we dat het niet kan en dat het dus niet bestaat of onzin is.

Als je zoekt naar literatuur, wetenschappers en uitvinders, dan vind je echter zoveel materiaal waar hoogstwaarschijnlijk betrouwbare informatie te vinden is – over energie – antizwaartekracht – transportsystemen – motoren – dat het duizelt.

We mogen er op de universiteit geen onderzoek naar doen. Want het is allemaal onzin. En natuurlijk zitten daar gekken tussen, maarja waar niet?

Tesla dan, de grootste techneut aller tijden, die ook nog eens de natuurkunde begreep. Hij kreeg gelijk – hoewel niet openlijk besproken op universiteiten of in de media – van mensen uit het team van Ben Rich waar we het net over hadden, de man achter Top Secret-Lockheed Martin-uitvindingen. Mensen uit zijn team vertellen op YouTube, dat we naast de ons bekende 4 natuurkrachten ook 5, 6, 7, 8 en verder kennen (dat wil zeggen zij) maar dat ze dat niet vertellen..! En dus niet wordt het niet behandeld op universiteiten. Tel uit je winst..!

18. Wat vind je van de alternatieve media, zoals WantToKnow, op het gebied van UFO-artikelen?

Super. Zeer noodzakelijk. En dat is tegelijkertijd de zegen en de vloek van internet. Alles is te vinden, maar hoe weet je of iets betrouwbaar is? Dat is de valkuil waar menig out-of-the-box denken in valt. Maar ik vertrouw er op dat er langzamerhand voldoende mensen van onbesproken reputatie wakker worden en in dit soort zaken duiken.

Een anekdote in dit verband: een afgestudeerde van de TU nam contact met me op omdat hij het niet langer uithield om niet over dit soort zaken te kunnen praten. Niet thuis, niet op zijn werk, niet met vrienden. Bang voor ridiculisering. Hij zat ‘s nachts op websites te surfen om info te krijgen en werd er ook ongelukkig van. In wat voor wereld leven we dan, vraag je je af?

19. Ken je het materiaal van Fred Burks, de oprichter van www.WantToKnow.info , over UFO’s..?

Guido, ik heb zoveel voorbij zien komen inmiddels. Ik ben blij dat ik met een boek effe een ei heb gelegd, maar ik kan makkelijk 20 boeken schrijven, echt! Gelukkig hoeft dat niet, want die zijn al geschreven (grinnikt)..
Meestal in het Engels door Amerikanen. In het Nederlands was dat er eigenlijk niet en daarom heb ik geprobeerd een standaardwerkje te schrijven. Met dit boek kan iemand goed kan beginnen, wanneer die niets van het onderwerp weet, maar het wel interessant vindt. En dan.. ja dan begint de zoektocht pas écht. Het opent tot debat. Zo mag ik hopen!

20. Mag ik je tot slot vragen of je nog van plan bent om een opvolgende boek te schrijven rondom dit fenomeen?

Liever niet dus. Ik hoop dat we binnenkort gewoon wat meer te horen krijgen over hoe de wereld werkelijk in elkaar steekt. Disclosure dus, zoals dat zo mooi heet. In dat kader zal ook de nieuwe film van Steven Greer – ‘Sirius’ – wat teweeg gaan brengen, naar mijn idee. Laten we gewoon de sluizen openen en er uitgebreid op televisie en waar dan ook over spreken, zonder terughoudendheid. En zonder het in het ridicule te trekken. En Ohja, en natuurlijk op de universiteit(en) vooral, want als we een toekomst willen hebben als ‘beschaving’, dan moeten we daar niet te lang meer mee wachten!

* * *

Ben-Rich-quote-Stars

[bol_product_links block_id=”bol_5ea850205bad9_selected-products” products=”9200000009985136,9200000028137449,9200000102508371,9200000010507556,9200000050046162,9200000123961492,1001004001837285,9200000010507484,1001004004936778,9200000009187082,9200000050046142,9200000005209700,9200000022643601,9200000046451333,1001004005110805,1001004005090496,1001004001817621,666828880,9200000033230569,666831044,666791020,9200000110422438,9200000001046965,1001004005155410,666796057,9200000035028365,666758755,666791021,666860633,666804703,1001004005095037,9200000014638540,1001004001503285,1001004005090110″ name=”coen interview ufo’s bestaan” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”B5E4FF” border_color=”D2D2D2″ width=”728″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

80 gedachten over “20 vragen aan Coen Vermeeren over UFO’s..!

 1. Ze bestaan en ik weet ook wie er in zitten, het zijn de zonen en dochters van het Elfen volk, daar heb ik regelmatig contact mee, dat begon lang geleden in Wales, daar liep ik als het ware tegen ze aan, ze wonen op hele bepaalde plekken, verborgen en mooi, met stromend water voor hun confort, hier waar ik nu woon, heb ik ze ook gevonden, goed beschermd tegen de natuur en voor wilde dieren zijn ze niet bang want ze spreken hun taal.
  Ik zal ze binnenkoort eens vragen over het hoe en waarom van hun vliegende schotels, want zij doen niets zonder rede.

  1. Prachtige reactie Jenne.. Wil je hier niet eens een stukkie over schrijven. Voor de gastcolumn, of in de rubriek ‘Meelezen, meeleven’..? Ik vind het erg waardevol en vind het passen in de artikelen die we schreven over de elementaal-energieën. HIER, HIER en HIER bijvoorbeeld.
   Jouw visie over UFO’s, ook al ben ik er al 40 jaar mee bezig.., heb ik nog niet eerder zo bekeken..! Dank voor het openen voor een deurtje, waar ik dacht dat een muurtje zat.. haha 🙄

  2. goeden morgen GuidoJ.

   Heb mijn hele leven deuren en deurtjes gezien, waar anderen alleen maar muren zagen, maar in mijn overmoed ook wel eens flink mijn hoofd gestoken om dat de deurtjes kleiner waren als dat ik had gedacht.
   Zo heb ik ook geleerd van hen, om in een discussie mijn tenen langer en korter te maken na gelang de tegenstander in deze discussie, sympathieke tegenstander tenen in trekken, onsympathiek langer, zo dat ze er sneller op trappen.
   Om een goed gesprek moet je soms een beetje provoseren, maar ja, er wordt altijd meteen gedreigt met een ban, zoveel voor de pers vrijheid dus.
   Weet je hoe ik de Elfen heb ontmoet, in Wales had ik een enorme boerderij, en op een goede dag in een uithoek op een glooiend stuk land stap ik over een hek met een prikkeldraad er boven, en mijn sok pakt dit prikkeldraad en ik val op de grond met mijn been hoog in de lucht, niet bij te komen, en van die echte oersterke boeren sokken, nou goede raad is duur, roepen schreeuwen, maar goed niets te horen of zien, maar na een poosje komen er twee konijnen aan huppelen, want die waren overal, en jagen deden wij niet, zij bekeken mij eens en stoven er van door, na verloop van tijd komen er op eens zeker 10,12 Elfen aan, prachtige fleurige figuurtjes, en die klimmen in het hek en beginnen aan mijn sok te snijden en zagen, duurde niet lang en hopla ik was weer vrij in mijn bewegingen, ben een poosje blijven zitten en heb met ze gepraat, ze vroegen mij mijn werkplaats s’nacht open te laten zo dat zij dingen konden pakken die zij nodig hadden, ik bood ze aan om het naar hun verblijf plaats te brengen, maar dat was niet nodig zijden zij ze hadden eigen vervoer.
   Het bleek dat het tamme kauwtje van mijn zoon, ze hielp dingen te transporteren, later heb ik ontdekt waar zij woonden, prachtig plekje.
   Groet Jenne

  3. Jenne, wat een prachtig verhaal. Ook kinderen zullen rode oortjes krijgen van zo’n verhaal. Ooit over gedacht het in de vorm van een sprookjesboek of zo te stoppen. Dan wordt er vast niet zo moeilijk over gedaan en kun je toch je verhaal vertellen. De wereld bestaat nu eenmaal uit heel vreemde wezens. Mensen inbegrepen. 🙂

  4. Hallo Selene, bedankt voor je compliment!

   Ik zit boordevol van zulke verhaaltjes, schrijf dagelijks mijn stukjes, voor uit lopend op de angst, me op een goede dag zelf niet meer terug te vinden.

   Ach kinderen hebben hun moderne morse apparaatjes, ben er van overtuigd dat ze binnenkort gaan schrijven in morse code, hebben geen tijd voor lezen, voor mijn kleinkinderen de mooiste boeken gekocht, waar ik als kind naar snakte, no way dat ik ze aan het lezen krijg, soms gaan we met zijn allen zitten schetsen, maar ook dat wordt steeds minder interessant voor ze, misschien later, ik hoop het.

   Het zijn maar een paar mensen die wat anders willen lezen, ik kan je een site aan de hand doen van gekke bijzondere boeken, the Monkey’Paw.com Toronto.

   Vriendelijke groet Jenne

  5. @jenne: heerlijk om jouw relaas te lezen Jenne. Ik geloof namelijk absoluut in deze wezens/wezentjes en in alle andere natuurkrachten. Ik heb ook eens het boek “Het Kleine Volkje” bij WTK besteld. Ik zal het weer eens ter hand nemen. Fantastisch dat jij ze hebt ontmoet. Waar je nu woont heb jij ze ook gezien; Je woont nu in Nederland begrijp ik? Oei, ik zou bijna jaloers op je kunnen zijn, ben ik niet, maar ik wens voor mezelf ook van die ervaringen natuurlijk.

 2. Super gaaf en nuchter! (UFO’s = ongeidentificeerde vliegende objecten—>natuurlijk bestaat dat!)

  (Aliens vind ik zelf een ander onderwerp dan ufo, wat moeilijker te bewijzen lijkt mij)

  1. De meeste mensen nemen ten onrechte aan dat Coen het allemaal al als bewezen beschouwd en hij alleen maar tracht anderen daarvan te overtuigen.

   Het gaat er bij Coen echter om dat er nu juist eens een onbevooroordeeld wetenschappelijk onderzoek op universitair niveau komt waarmee we wellicht wel dat bewijs kunnen vinden en er misschien ook ons voordeel mee kunnen doen en onze op alle fronten vastgelopen wereld weer op gang kunnen krijgen met wat betere techniek en hogere kennis.

   En natuurlijk steekt Coen niet zonder reden zijn nek uit, iedereen die zich op de hoogte stelt van de ware UFO-feiten en eerlijk is en zijn gezonde verstand gebruikt, die zal zich net als Coen verbazen en zich hardop afvragen waarom het fenomeen nog nooit is doorgebroken in de media, de politieke en wetenschappelijke wereld. Overigens is dat een fenomeen op zich dat ook een diepgaand onderzoek waard is.

  2. @Berend, het wordt pas heftig in de wetenschappelijke wereld, zoals Coen aan den lijve ondervindt, als je niet meer mag stellen dat iets ‘ongeïdentificeerd vliegends’ bestaat…

   Walgelijke wetenschappers in mijn ogen, of zoals John Consemulder ze zo prachtig kwalificeert: schetewappers… 🙄

  3. Yep, opgejut door de kwallen van stichting Skepsis, die het lef hadden op Coen’s ontslag aan te dringen. Mocht ooit de waarheid over UFO’s werkelijk bekend worden, dan zou op een dergelijk gedrag van Skepsis, achteraf alsnog een behoorlijke straf moeten staan.

   Iedereen die zijn gezonde verstand werkelijk gebruikt (en zeker wetenschappers) die kon al vele jaren geleden snappen dat het UFO-fenomeen absoluut geen onzin is, dus ook degenen die bij Skepsis hun enge praktijken uitvoeren om alles waarvan zij (en dus de elite) niet willen dat de wetenschap er aandacht aan gaat besteden rigoureus af te kraken, omdat het onze wereld zal veranderen.

   Je bent pas echt goedgelovig als je voor waar aanneemt wat Skepsis orakelt!

 3. Coen, je bent een held!

  Ik ga je boek kopen, enkel om aan onwetenden in mijn omgeving uit te lenen.
  Overigens zou een uitnodiging door De Wereled Draait Door wel eens mooi zijn. 😉
  Maar dat zit er vast niet in. Reden ook dat ik er al lang niet meer naar kijk.

  Ik kan bijna niet meer wachten op disclosure.

 4. De wereld draait door is geen goede plaats voor mensen die de dingen anders zien dan het merendeel van de mensen hoor. Je wordt weggefloten bij dit soort programma’s.

 5. Een blijde of verblijdende boodschap, hier is de lente volop terug, de wilde pruimenbomen bloeien en de insecten neuriên hun hoogste lied, o man wat zijn ze busy, het klinkt ook zo busy buusyii, wat een heerlijk verblijdend geluid, in zijn eenvoud toch zo wereld omvattend, gringt door tot diep in je ziel, maakt je ligt en vredig!

 6. Er zijn 3 Intelligenties in het Universum De 1e is,YHWH De Almachtige GOD
  De 2e intelligentie zijn de gevallen engelen met aan het hoofd satan,ook wel Aliens genoemd.
  En de 3e intelligentie is de Mensheid.
  We hebben ook 3 Hemelen, de 1e Hemel is de Hemel waar YHWH De Almachtige GOD leeft.
  De 2e Hemel is daar waar de gevallen engelen zijn met satan aan het hoofd.Ookwel Aliens genoemd.
  En de 3e Hemel is de Hemel als wij omhoog kijken.
  Eigenlijk heel simpel.

  1. Er klopt niets van je betoog Bird. Als ik het goed begrijp zijn aliens volgens jouw zienswijze de hulpjes van satan.

   Dat is nu juist waarom heel veel gelovigen door hun kerkelijke leiders van het UFO-fenomeen worden afgehouden, ze moeten vooral dom worden gehouden en dan helpt het enorm als je ze ergens heel erg bang voor maakt, dus zijn UFO’s en aliens iets van de duivel, en wee degene die er ook maar iets over leest, die maakt de duivel heel erg boos en als de duivel boos wordt…

   Als ik je verkeerd heb begrepen dan moet je me maar uitleggen hoe je het wel bedoelde, heel erg duidelijk is het niet.

 7. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  Space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Zwijgt men als vermoord, de Extraterrestrials komen dagelijks uit hun lunaire schuiloord met hun ufo’s naar de Aarde. Talrijke moederschepen zweven rond de maan en gebruiken ze als spacebasis. Zijn deze
  Extraterrestrials akkoord met de dagelijkse gang van zaken op de Aarde.
  Hartelijke groeten aan iedereen in de ruimte, maar niet met wie hun voeten rammelen….

  1. Ze kunnen overal zijn, het gaat om de dimensie!

   Met dimensie bedoel ik de grote.

   De Lama’s weten hoe dat werkte, maar de kunde is verloren gegaan.

   In thibet zijn in de grote onderaardse zalen, enkele mumies bewaard
   gebleven die 5 tot 6 meter groot zijn.

   Ook spreekt men over minuscule kleine mensen.

   Dit prisma leven, is natuurlijk verwonderlijk, maar als je alles kunt verkleinen of vergroten naar wens, ja dat opend perspectieven,
   die voor ons moeilijk te begrijpen zijn.

   In mijn Engelse/Wales tijd bijzondere mensen meegemaakt, echt Engeland is de bakermat van bijzondere menen, met hun denken.

   Ik heb mensen met Pendulems dingen zien oproepen, die ik nu nog steeds niet kan geloven, ik wil altijd bewijs, maar soms is dit bewijs gewoon buiten bereik, het wordt dan geloven, en dat heb ik altijd heel moeilijk gevonden.

 8. Paul Harmans
  22 maart 2013 om 23:06
  Er klopt niets van je betoog Bird. Als ik het goed begrijp zijn aliens volgens jouw zienswijze de hulpjes van satan.

  Dat is nu juist waarom heel veel gelovigen door hun kerkelijke leiders van het UFO-fenomeen worden afgehouden, ze moeten vooral dom worden gehouden en dan helpt het enorm als je ze ergens heel erg bang voor maakt, dus zijn UFO’s en aliens iets van de duivel, en wee degene die er ook maar iets over leest, die maakt de duivel heel erg boos en als de duivel boos wordt…

  Beste Paul Harmans.
  Hallo,ik heb jou text er maar even bij gezet.
  In de eerste plaats zeg jij dat er niets klopt van mijn betoog,ok
  En dan zeg jij en ik citeer;Als ik het goed begrijp zijn aliens volgens jouw zienswijze de hulpjes van satan.
  Aliens zijn gevallen Engelen met Satan aan het hoofd,dat is de volle waarheid.
  Wij worden dom gehouden en daar wil ik graag verandering in brengen met dat genen wat ik weet.
  Ufo’s is iets van de duivel,misleiding voor de Mensen.
  En als je er iets over leest wordt de duivel boos volgens jou?
  Ja mij boei dat niet zo heel erg die satan niet,ik hang een Almachtige GOD aan,De God van Abraham Izaäk en Jacob.
  En Heer Jezus Christus,Amen.
  Beste Paul ik hoop dat je wat wijzer bent geworden met deze woorden?
  Dus Kerkelijke leiders heb ik niet,wil ik niet,maar ik begrijp je verhaal wel maar je moet het vanuit Christelijk oogpunt bezien beste brave Paul.
  Je heb God de Almachtige,er is een satan,en het Mensdom,met de nadruk op DOM.
  Mensen vroegen aan Kent Hovind,en dat waren hooggeleerde,denk u dat er buitenaardse intelligentie bestaat.
  Waarop Kent Hovind zegt; ik heb het hier nog niet gevonden.Geloof kan ik je niet geven maar zoekt en behoud het goede.
  Paul,Aliens zijn Demonen,als je dat niet gelooft kan ik daar weinig aan doen dan zeg ik zoek verder in deze materie.
  Als je gaat zoeken kijk dan ook even naar Nasa Blue Beam.
  Gr Bird
  Gr Bird.

  1. Hallo Bird,

   Jouw fantasie dat aliens demonen zijn van Satan heb ik al eens eerder gelezen in een pulpboekje van Jehova’s Getuigen. Ik heb dat boekje opgestuurd naar Frontier Science.

   Ufo’s demonen van Satan, lijkt mij een goed filmidee voor een science fiction/horror blockbuster voor Hollywood. Ik heb al een paar films in de bioscoop gezien die een beetje in de buurt komen.

   Met “hemelen” bedoel je zeker buitenaardse beschavingen die ons goedgezind zijn of kwaadgezind. Het eeuwige thema van goed tegenover kwaad zoals in Star Wars.

   De vage begrippen hemel en hel komen uit de tijd dat men niets wist over hoe ons heelal is opgebouwd. Men wist niet wat sterren waren en dat onze zon ook gewoon een ster is en de Aarde om de zon draait en niet anders om.
   Men dacht dat de Aarde het middelpunt was van het heelal en dat de zon, de maan en de sterren om de Aarde draait. En achter de sterren zou de hemel zijn waar de goden wonen. In populaire wetenschappenlijke boekje vind je een bekende afbeelding hoe men zich dat voorstelde.
   Dat is nu in deze tijd volkomen achterhaald, het Vaticaan heeft na 300 jaar toegegeven dat ze fout waren.

  2. Het spijt me Bird, maar ik snap helaas niets van je verhaal. Het klinkt allemaal vrij warrig, er is volgens mij geen enkel feit voor aan te dragen en het lijkt me dan ook dat dergelijke ideeën je zijn opgedrongen door een wel heel fanatiek geloof zonder dat je daar je eigen gezonde verstand eens over hebt laten gaan.

   Maar, ik ben zelf al 40 jaar met het UFO-fenomeen bezig en ondanks dat ik geen 100% bewijs heb, ben ik wel iets breder geïnformeerd over het fenomeen en kan dus met een gerust hart zeggen dat het bekrompen idee dat buitenaardsen de hulpjes van satan zijn volkomen onzin is.

   Lees ook Dick Perk zijn opmerkingen en denk daar eens goed over na, je zou er je voordeel mee kunnen doen Bird.

 9. Iedereen heb zo zijn mening het zijn er zo veel niemand krijgt dan ook gelijk.
  Ze mogen van mij nu komen en zich laten zien aan de mensheid.
  Kunnen ze gelijk schoonschip maken op de planeet op het gebied van oorlog, geld, geloof, en machthebbers.
  ZO ZIE IK HET EN ZO IS HET.

  1. Als buitenaardsen ons zouden willen helpen, dan hadden ze daar wel een jaartje of vijftig geleden mee begonnen, toen begon op alle fronten het grote ‘vernielen’ van onze planeet, de zogenaamde techniek die ons ‘verder’ bracht… naar de afgrond.

   Als vergevorderde buitenaardsen inderdaad in het universum op reis zijn, dan zullen ze dat wellicht wel in een soort samenwerkingsverband doen, zij zullen dan beslist al andere vergevorderde beschavingen hebben gevonden en om de kosten en informatie te delen doet men het gezamenlijk. Als een intelligente beschaving zichzelf weet te overleven, iets dat de mensheid nog maar voor elkaar moet zien te krijgen, dan stijgt het morele inzicht naar grote hoogte en dan zullen er voor het reizen naar andere bewoonde planeten met daarop een minder ontwikkelde beschaving, bepaalde gedragscodes ontwikkeld zijn waaraan de vergevorderde beschavingen zich dienen te houden. Zo zal één van de regels zijn dat je de ontdekte, nog in ontwikkeling zijnde beschaving (zoals die van deze blauwe planeet) met rust laat. Je mag observeren, maar je maakt geen contact en verschaft geen superieure techniek waarmee dergelijke sukkels meteen zullen trachten die om te zetten in oorlogstuig.

   Wat misschien binnen die buitenaardse ethische en morele regels wel geoorloofd is, is dat je ongemerkt al latent aanwezige wetenschappelijke ideeën en technieken op de zojuist ontdekte planeet wat helpt door bedekt informatie te verschaffen, waarbij het lijkt of de wetenschapper het allemaal zelf heeft ontdekt. Of je laat wat techniek neerstorten dat dan door het leger wordt opgeraapt en waarvan in de jaren daarna wat op de ‘markt’ komt en dat zorgt voor een betere samenleving.

   Of het gebeurt weet ik niet, maar binnen die buitenaardse regels zou het ook kunnen dat bijvoorbeeld bij een neerstortende meteoriet op aarde, deze in de lucht aan stukken wordt geschoten om de schade te verminderen. Mijn vraag is dan wel waarom ze die meteoriet dan niet in de ruimte een zetje geven en hij langs de aarde scheert. Tenzij het de bedoeling is dat wij niet moeten denken dat de aarde een volkomen veilige plek is en we aandacht moeten gaan besteden aan allerlei brokken steen die onze kant opkomen.

  1. Het probleem met foto’s en video’s is altijd weer dat het voor een ander geen bewijs is. Een foto van een UFO is alleen voor degene die de foto maakte het bewijs dat er inderdaad iets in de lucht was dat hij/zij zag. Anderen kunnen met gemak beweren dat het een in elkaar geflanste foto is.

   Foto’s van bv NASA zijn een ander verhaal, alleen zorgt die instantie er wel voor dat duidelijke foto’s niet in het openbaar verschijnen en de foto’s die er wel tussendoor sijpelen worden meteen weer verwijderd zodra er door een UFO-website aandacht aan wordt besteed.

 10. Ja Paul Harmans voor jou is het warrig voor mijn niet,ik kan het niet duidelijker uit leggen.
  Je zegt en ik citeer ;bekrompen idee dat buitenaardsen de hulpjes van satan zijn volkomen onzin is.
  Jij vindt het een bekrompen idee en onzin,dat is het niet het is zelfs zeer gevaarlijk.
  Hulpjes van satan zijn demonen van satan.
  Maar iedereen is gelukkig vrij te geloven wat hij of zij wil tot nog toe.
  Gr,Bird.

  1. Je zit blijkbaar bij de verkeerde kerk?!

   In mijn eigen hemel is er niks van dat geleuter terug te vinden en ook al ben je islam, dan ga je het straks ook nog over Djinn’s hebben uit een vliegende Toverlamp.

   Heb ik liever een echte Thunderbird in mijn achtertuintje staan dan een glimmende blue beam one….

  2. Bird, jij mag geloven wat je wilt, we zullen het allemaal wel meemaken, of niet, dat is de grote vraag.

   Misschien een tip, om het overzicht niet kwijt te raken kun je beter onder de juiste reacties reageren inplaats van telkens een nieuwe reactie aan te maken.

 11. anunaki je weet niet wat je zegt.
  Schoonschip maken gaan ze zeker doen,maar niet zo als jij denk dat het gaat.
  Het gaat miljoenen mensenlevens kosten,we worden niet gered door die aliëns maar vermoord.
  En geef eens antwoord op de vraag van Marcel w in 5d.
  Gr Bird.

 12. Ik heb een oud schrift van mijn vader met zijn aantekeningen van zijn bezoek aan het Dogo volk.

  Hier beschrijft hij de Alien dans in, maar vooral het sissende geluid wat ze maakten achter die inmens grote houten maskers met antennen, bij navraag vertelden zij hem dat het sissen de spraak van de Alien moest voorstellen.

  Ook dat ze veel wisten van de sterren en vooral Sirius, want van daar waren ze gekomen deze Alien.

  Volgens de laatste berichten komen de gegevens waar over de Egyptenaren beschikten over planeten en vooral Sirius van het Dogon volk, deze hebben muurtekeningen die veel ouder zijn over Sirius als de Egyptische muurschilderingen.

  Mijn vader heeft van deze reis een mooi groot Dogon masker mee terug gebracht met twee grote antennis, en soms zet ik hem op en probeer sissende geluiden te maken, mijn vrouw zegt dan ben je weer met Sirius aan het spreken, wie weet misschien horen zij mij wel.

  1. Fantastisch. dat je zo’n vader hebt lijkt me helemaal prachtig. Al die verhalen verteld door een betrouwbare bron. Dat moet altijd spannend geweest zijn. 🙂

 13. Uitstekend artikel, ondanks de diverse stijlfoutjes (even nalezen voor publicatie kan nooit kwaad). Coen Vermeeren is een held, een zeer dappere man die op zeldzaam heldere wijze goede argumenten samen weet te brengen. Niet geïntimideerd door hoon, spot en carrière-risico’s vermijdt hij door emotie ingegeven reacties en maakt ook daarmee zijn wetenschappelijke credentials waar. De zinnige vragen hier, met handige links, werden buitengewoon goed beantwoord. Dit boek zou in potentie de Nederlandse achterstand in de publieke benadering van ET realiteiten kunnen gaan opheffen. We kunnen allen hierbij helpen door de media via e-mail en Twitter massaal op de hoogte te brengen van deze publicatie. En laten we onze eigen kennissenkring niet vergeten door bijvoorbeeld dit artikel en het filmpje op Niburu via Facebook te delen.

 14. Ik probeer in gedachten een plaatje te zien van hoe het nu eigenlijk zit met Annunaki en consorten. Hoe ze heten en hoe ze er uit zien maakt in eerste instantie nog niets uit.
  Maar de grote vraag is, wat we zien is dat wat we krijgen of wat we ons wensen. En daar kunnen we helemaal in de fout gaan.
  Stel, “ze” lezen onze gedachten, “ze” kunnen onze gedachten manipuleren en ze kunnen ons dus laten zien wat we verwachten.
  Dat kan 2 dingen betekenen. Ze passen ons beeld aan zodat we alle goeds krijgen op de manier die voor ons het minst stress veroorzaakt. Of… het tegenovergestelde. En dan gaan we als een willoze kudde onze ondergang tegemoet.
  Mij zullen ze dan nogal wat moeten laten zien want ik geloof bij voorbaat niemand natuurlijk. 🙂
  Waar ik me wel verschrikkelijk ongerust over maak is de reactie van al die mensen in mijn omgeving die angstig worden en domme dingen gaan doen. Ik woon in een dorp dus zal het hier nog wel meevallen. Maar in een stad kun je geen kant uit als de boel uit de hand loopt.
  Dit hoeft helemaal niet staan te gebeuren natuurlijk maar hoe meer ik lees hoe meer ik begin te geloven dat heel misschien toch?
  Het galmt nog steeds in mijn achterhoofd dat we over de hele wereld de boodschapper zullen horen en zien. Dat is heden echt wel mogelijk. En ik vermoed dat we alle bezwaren, zoals mijn tv of radio staat niet aan, of mijn wifi is uitgeschakeld, wel kunnen vergeten. Want wij weten niks tenslotte. Er kan al veel meer dan we weten. Alles waar we mee werken is al jaren (?) achterhaald. Dus we weten echt helemaal niet wat er allemaal kan en is. Alleen een klein vermoeden dat voorlopig nog een groot tekort aan verbeelding heeft.
  Af en toe ben ik alles even kwijt hoor. We gaan maar door en door met alle dingen van alle dag. Zodra ik even stil sta zie ik de wereld heel anders en begrijp niet hoe ik nog gewoon functioneer. Heb dan het gevoel al helemaal in de twilight zone te zitten en er geen weg terug meer is. Het volgende moment ben ik weer druk met alledaagse dingen. Dat heb ik vast niet alleen. Maar ik vraag niet meer in mijn omgeving. Niemand wil er over nadenken. Dus laat ik ze maar.

 15. Ik lees al tientallen jaren over Ufo’s . men zou het boek eens moeten lezen van kolonel Dr. Marina Popovitsj een pilote uit Rusland die veel brieven etc. heeft over UFO’S en ook van astronauten die Ufo’s hebben gezien. Ook het boek van Pierre Monnet : Een boodschap van vrede”” Zeer mooi boek. Ik weet gewoon dat ze bestaan .

 16. Ik zou graag persoonlijk met de heer Vermeeren willen spreken ik heb zeer belangrijke en gedetaileerde informatie die ik graag met u wil delen!Info waarna u op zoek bent.

  Laat ik duidelijk zijn ik heb geen zin deel te nemen in een forum en ben zeker geen sensatie zoeker!

 17. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  Space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Even langs de wegen van de ruimtevaartgeschiedenis: politiek en spacedefensie.

  De Verenigde Naties de VN opgericht in 1945 door 15 staten, sinds 14 juli 2011 193 staten lidzijnde, is een internationale organisatie, als intergouvernementele organisatie het mondiale of planetaire recht, veiligheid, economie, mensenrechten, culturele aangelegenheden enz behandelen binnen de Algemene Vergadering en de Veiligheidsraad.

  De VN-resolutie 22-426 gestemd in de Algemene Vergadering op 16/12/2005 behandelde de diplomatieke relaties en samenwerkingsverbanden met Extraterrestrials, zeker sinds 1978 via haar interne werkvergaderingen, eveneens tot betrekking Aardse spacedefensie al dan niet met Extraterrestrials zelf. Exacte ruimtevaartwetenschappen is de volledige studie van het universum, bestaan er nog oorlogsvoerende kosmoscivilisaties?

  De VN stelde in september 2010 astrofysicus Mazlan Othman aan als eerste officiële ambassadeur voor aliens, mochten die in de toekomst kontact maken met de mensheid, via het nauwelijks bekende VN-kantoor voor Kosmische Ruimte Zaken (Unoosa).

  Binnen de VN werken allemaal anafabeten, slecht geschoolden en verkeerd geschoolden met ronkende universitaire en academische diploma’s, de bestaande politieke planetaire (defensie) ufo-coverups. Jimmy Carter, politicus van de democratische partij en 39e president vd VSA van 1977 tot 1981, was zelf getuige van een vreemd object of ufo en oud-presidentskandidaat Dennis Kucinich. Raar maar waar, vier jaar president als VSA -president, wordt men niet voor gek of gekkin met bipolaire stoornissen voor de psychiatrie-internering als men ufo’s ziet.

  De internationale politieke visies, ook wetenschappelijke voor het ufo-fenomeen, wie rammelt er hier met de voeten van de belastingbetalende burgers, is de juiste publieke politieke public relations and marketing, Dat wordt een dure grap voor menige hun bankrekening…dit is geen publiek politiek cabaret voor de lachspieren

 18. De video die voor Vermeeren de eyeopener was (NASA Tether Incident) was twee jaar voor dat hij zijn lezingen gaf en het boek schreef al afdoende verklaard. Het fenomeen Vermeeren is een lachertje.

  1. Charles, ik weet niet of je de links al hebt bekeken. Wat vind je ervan?
   Ik ben wel nieuwsgierig vooral ten opzichte van je reactie over Coen Vermeeren.

  2. Hi Monika,

   Ik zie je bericht nu pas. Ik interesseerde mij begin 1970 al voor het ufo-fenomeen. Ben ermee gestopt omdat het in een impasse zit.
   UFO’s bestaan, althans op basis van de oude, originele definitie dat een luchtverschijnsel pas een UFO is als het wetenschappelijk is onderzocht en niet verklaard kan worden, en niet omdat een burger iets ziet wat hij/zij niet begrijpt.
   Nee, al die namen die je noemt zeggen me niets.
   Wat Vermeeren betreft, hij heeft zijn lezingen en boek gebaseert op een waarneming die jaren geleden al verklaard was. Niet echt wat je noemt wetenschappelijk. Vermeeren brengt het UFO-onderzoek en de TU Delft met zijn gedoe alleen maar in diskridiet.
   Vooruit, ik zal even naar je links kijken…

  3. Monika, ik heb de links bekeken. In Nederland is het Niburu die deze verhalen online zet. Mooie verhalen, goed voor een spannend jongens(meisjes)boek. Waarom zouden we dit moeten geloven. Behalve dat Duitsland al vroeg met vliegende schotelvormen experimenteerde valt er niets over te zeggen.
   Deze schotels zijn in ieder geval van aardse makelij, zoals het hele ufo-fenomeen mogelijk een onbekende aardse, natuurlijke, oorsprong heeft. Veel meer valt er niet over te zeggen, denk ik.

  4. Als je het per direct geen duidelijk naam kan geven aan de hand van de waarneming wat je dan ziet vliegen, mag je het formuleren als dat het een UFO kan zijn. Zelfs als het om een nieuwe innovatie gaat of als een of andere Project XXXL vliegende doos constructie mag heten valt dit buiten het gewone herkennde vliegende objecten van het natuurlijke om.
   Maar Charles, idd iedereen die wat raars ziet vliegen en het opmerkt als UFO is ‘dom’ bezig, je hebt gelijk als we het wel kunnen invullen als het om de zoveelste luchtballon of verkeerde geïnterpreteerd vliegtuigje gaat. Wie ziet ze niet vliegen? Steven perhaps too…
   http://en.wikipedia.org/wiki/Steven_M._Greer

 19. Beste mensen,hoe zit het met E.T. contactees in nederland,zijn hier geen mensen die ervaringen met Aliens denken te hebben en dat willen delen met andere ,,ontvoerden?graag reactie met vr. groet .M

 20. ik heb gisteren avond een oranje bol gezien boven het vloog met een enorme vaar naar het westen ongeveer 21.15 er was veel vlieg verkeer maar dat ding ging 10 x zo hard

  1. Hallo Robert,
   Het moet gisteravond echt druk geweest zijn. Rond dezelfde tijd iets later misschien, want de sterren waren te zien en het was al donker, heb ik geen oranje bol gezien maar wel vier onafhankelijke ‘sterren’ die zich bewogen in verschillende richtingen en even later uitdoofden pal boven mijn hoofd op enorm grote afstand, vandaar de term sterren.
   Nee, het waren geen satellieten, die zijn groter, die ken ik maar al te goed!

 21. Ik heb je boek gelezen er stond niets nieuws in. maar de antwoorden die je
  gaf over dat ze technologie hebben om ET naar huis te brengen geeft je het antwoord al. stealth vliegtuigen ,tanks daar heb je vast wel eens van gehoord.
  het nieuwste is dat deze voertuigen een ander beeld kunnen geven als je hier met infrarood naar of dergelijke naar kijkt (op internet te zien) dus hoe zit het met geheime voertuigen die niet op het net staan en wat deze kunnen.en wat dacht je van de vormgeving door de jaren heen types uit de jaren 60 zien er heel anders uit als dat wat we nu zien het lijkt me echt mensen werk.

 22. Coen, Succes en je weet toch je mag niet tegen heilige huisjes trappen. En in jouw positie hoge bomen vangen veel wind. Zelfs je overgrootouders konden jou dat vertellen. Succes in het verleden ligt de kiem van de toekomst. De oerknal ?

 23. Beste Coen,

  Op de allereerste plaats van harte proficiat met dit fantastische boek. Diep respect voor jouw Coen. Om dit boek met zoveel zorg en diepgang naar buiten te brengen. Ik heb het bijna uit, ben bij blz 187. Maar ik vond het toch fijn om al te reageren. Heb hier ook al veel over gelezen, zoals zecharia Stichting. Jij als wetenschapper weet er veel van en je kunt dan ook veel serieus combineren in je eigen onderzoek naar waarheid. Je bent iemand die diep heeft nagedacht over het bestaan hier op aarde. Ook hoe alles in elkaar grijpt. We kunnen van deze buitenaardse veel leren en jammer dat een aantal regeringen de waarheid hierover tegenhouden. Laten we hopen dat met jouw boek een discussie op gang gebracht kan worden voor verder onderzoek en vooruitgang in de toekomst. Ten slotte is het in ieders belang dat dit gebeurt. Dank je wel voor het schrijven van je boek en ik hoop dat het vele mag bereiken. Succes met je verdere carrière.

 24. Aangebrande koffie voor de EU-NAVO-ESA Italië en Oostenrijk?
  Welk is de mening van zo’n 80 tal buitenaardse rassen of Extraterrestrials rassen die de Aarde al tijdenlang bezoeken?

  When Space Shuttle Atlantis landed at NASA’s Kennedy Space Center in Florida On July 21, 2011 and headed to a museum, we were told that the U.S. Government no longer had any space-capable vehicles, and that we would have to rely on other countries and private companies to get into orbit and service the Space Station.
  That was a deception.
  In actuality, since the late 1980s, the U.S. has joined with a handful of other nations to create a secret international Space Fleet, Its program, code-named “Solar Warden”, has now grown to 45 small disc-shaped “scout ships” and eight cigar-shaped motherships [each longer than two football fields].
  The Solar Warden Space Fleet is operated by Space and Naval Warfare Systems Command’s Space Operations Division, headquartered on the Atlantic coast.
  SNWSC-SO has approximately 300 personnel on Earth and in space.
  SNWSC-SO operates as one part of the UN’s Central Security Service.
  The Solar Warden Space Fleet’s vessels are staffed by Naval Space Cadre and Marine Space Cadre officers, whose training has earned them the prestigious 6206-P Space Operations specialty designation, awarded after they have graduated from the Naval Postgraduate School in Monterey, California with a Master of Science degree in Space Systems Operations.
  Member countries’ Navies and Marines furnish men and women officers to this program.
  This space-security mission is two-fold.
  One part of the Space Fleet’s mission is to prevent rogue countries or terrorist groups from using space from which to conduct warfare against other countries or fire from space on Earth-bound targets. Star Nations has made it quite clear that space is to be used for peaceful purposes only.
  A second part of Earth’s Space Fleet mission is to prevent the rogue global-elite control group the Cabal from using its orbital weapons systems, including directed-energy beam weapons, to intimidate or attack anyone or any group it wishes in order to bend them to its will.
  Because the Space Fleet has the job of being Space Policeman within our solar system, its program has been named Solar Warden.
  The Space Fleet operates under authority granted by secret Resolution of the UN Security Council. The U.S. component is so highly classified that when British civilian Gary McKinnon hacked into U.S. Space Command computers several years ago and learned of the existence of “non-terrestrial officers” and “fleet-to-fleet transfers” and a secret program called “Solar Warden”, he was charged by the Bush Justice Department with having committed “the biggest military computer hack of all time.”
  The Solar Warden Space Fleet functions with the approval of Star Nations, the organization of advanced intelligent civilizations in our galaxy. Star Nations has the policy that the citizens of a planet have the responsibility to work out the operation and regulation of their societies as best they can.
  Lest anyone think that Solar Warden is an errant flight of fancy, important corroboration of this information is found in the National Defense Authorization Act for FY 2012. Section 912 of that Defense Bill refers to the Secretary of Defense purchasing and taking delivery of “space vehicles”. (Relevant Section 912 reproduced below*.)

  ADDITIONAL INFORMATION ON ‘SOLAR WARDEN’:

  The “Solar Warden” Space Fleet vehicles were constructed by international aerospace Black Projects contractors, with contributions of parts and systems by the U.S., Canada, United Kingdom, Italy, Austria, Russia, and Australia.
  And while the U.S. contributes the most people staffing the Solar Warden Space Fleet, there are also some crew members from UK, Italy, Canada, Russia, Austria, and Australia.
  Additionally, the mandate and jurisdiction of the Solar Warden Space Fleet is space. It does not have jurisdiction and does not meddle in Human affairs on the ground, nor Human activity occurring within Earth’s atmosphere. Those are the jurisdictions of the respective governments in each country and the air space above their territories.
  Solar Warden Space Fleet’s mandate is to keep space peaceful and free from misuse by any Earth country’s trying to conduct war-like or illegal activities in space. Solar Warden does not replace the responsibility of Earth governments to conduct their own law enforcement and policing on the ground or in the air space over their countries.

  – Richard Boylan, Ph.D., Star Nations Councillor of/for Earth

  *NDAA-2012, SEC. 912. AUTHORITY TO DESIGNATE INCREMENTS OR BLOCKS OF SPACE VEHICLES AS MAJOR SUBPROGRAMS SUBJECT TO ACQUISITION REPORTING REQUIREMENTS.
  Section 2430a(a)(1) of title 10, United States Code,is amended—
  (1) by inserting ‘‘(A)’’ before ‘‘If the Secretary of Defense determines’’; and
  (2) by adding at the end the following new subparagraph: 381
  † S 1867 ES
  1 ‘‘(B) If the Secretary of Defense determines that a major defense acquisition program to purchase space vehicles requires the delivery of space vehicles in two or more increments or blocks, the Secretary may designate each such increment or block as a major subprogram for the purposes of acquisition reporting under this chapter.’’.

  Richard Boylan, Ph.D., Councillor

  Richard Boylan, Ph.D., LLC
  drboylan@outlook.com
  http://www.drboylan.com

 25. N.a.v. van vraag 13 en 15 waarin duidelijk wordt dat er dus zeer waarschijnlijk machten zijn die willen voorkomen dat er meer bekendheid over het fenomeen UFO’s komt, zou ik n.a.v van het – ook door Dr. Ir. Coen Vermeeren aangehaalde boek – van Zacharias Sitchin n.l De 12de Planeet een volgende theorie willen voorleggen. Sitchin spreekt over de Ananouki die afkomstig van de plamneet Niboeroe ofwel Mardoek de sprong naar de later ontstane aarde hebben gemaakt om daar al reeds 450.000 jaar voor Chr. de aarde te exploreren.

  Deze Ananouki zouden via kloontechnieken de eerste mensen geschapen hebben die ze als werkers gebruikten. De Ananouki waren in de ogen van de mensen natuurlijk goden. Niet alleen omdat ze technisch op een zeer hoog niveau stonden maar ook om dat 1 Ananouki levensjaar gelijk stond aan 3600 mensenjaren. Na de zondvloed zouden de meeste Ananouki de aarde verlaten hebben. Enige bleven achter om controle te houden over de mensen. Kruisingen tussen deze Ananouki en de gewone mensen – halfgoden dus – kregen belangrijke posities.

  Jim Marrs stelt nu in zijn boek ‘Regeren vanuit het duister’ dat het heel goed denkbaar is dat deze laatste vertegenwoordigers en hun direkte afstammelingen nog steeds de touwtjes in handen hebben. Daarbij refereert hij naar verschillende andere schrijvers zoals Charles Hart, William Bramley. etc. Als dit inderdaad zo is, kan ik me voorstellen dat de huidige bezoekers vanuit de ruimte – afkomstig van andere plekken uit het zonnestelsel en die zoals Dr. Ir. Coen Vermeeren stelt met goede bedoelingen hier komen , voor de nog aanwezige Ananouki en hun representanten een bedreiging vormen. Dus is het beter om er het zwijgen toe doen. Hoe staat Dr. Ir. Vermeeren tegenover deze theorie?

  1. Zou ik ook interessant vinden Rob! Wie weet heeft hij nog meer aandachtspunten hierover.

 26. Dr. Ir. Coen Vermeeren verwijst in zijn boek verschillende keren naar de ervaringen van astronaut Gordon Cooper naar aanleiding van zijn boek Leap of faith. Voor de lezers van Dr. Ir. Coen Vermeeren’s boek is het misschien wel interessant te weten dat dit boek van Gordon Cooper en Bruce Henderson ook in het Nederlands verkrijgbaar is onder de titel Getuige in de ruimte (uitgeverij Kosmos Z&K). In bibliotheken voor handen. In dit boek wordt ook gesproken over de bijzondere ervaringen van raketwetenschapper Dan Fry die een belangrijke bijdrage aan de raketcontrole- en geleidingsystemen van de Atlas raket geleverd zou hebben. Een man die door Cooper zeer serieus genomen werd en welke spreekt over de kontakten die hij gehad zou hebben met een buitenaarde beschaving en dat hij met hun schotel mee geweest zou zijn. Een zaak die mijns inziens voor Dr. Ir. Coen Vermeeren toch ook wel in zijn boek besproken had kunnen worden ondanks dat de naam van Dan Fry later vreemd genoeg niet meer door Cooper in zijn boek wordt genoemd? In Wikipedia wordt later vermeld dat Fry in 1954 na het verschijnen van zijn boek White sands middels leugendetectie en nadere bestudering van zijn ufo foto’s als fraudeur werd gekenschetst. Maar dat soort beschuldigingen hoeven we niet altijd voor serieus te nemen. Het vertrouwen dat Cooper in Fry had zowel als hun gedeelde ufo ervaringen zijn voor mij steekhoudender. Hoewel het nogmaals vreemd en jammer is dat Cooper in zijn boek niet meer aandacht aan Fry en zijn ervaringen besteed

 27. Koen ik heb op 10 jarige leeftijd in het veld waar wij aan het spelen waren een UFO gezien ik kon het goed waarnemen het zag er wel anders uit dan de grijze UFO’s die ik gezien hen was hemelsblauw aan de onderkant met gele lichten rondom aan de bovenkant doepel die doorzichtig was een hele mooie anders dan de meeste die je tegenkomt weet jij over deze meer laat het mij weten a.u.b ik het nooit vergeten
  Groeten anita

 28. Ik wist het ook zeker heb in 1979 in Nieuwegein een ufo gezien , zonder twijfel was het ufo , hij hing stil boven ons en was weg zonder een spoor na te laten en sneller dan je je kan voorstellen , weg , , zonder dat je het na kon kijken.
  Maar omdat iedereen je voor gek verklaard vind ik dit verhaal wel een openbaring , ik heb nooit aan mijzelf getwijfeld ,zo duidelijk was het

 29. Geachte Dr. Ir. Vermeeren, Het is al weer een tiental jaren terug toen ik samen met een werknemer in de nacht een onverklaarbare waarneming heb gezien maar bovenal de afstand was, naar schatting niet verder dan 10 meter bij ons vandaan terwijl wij in een stilstaande auto zaten.
  Het is een heel verhaal maar voor 1000% waar, geen fantasie, geen drugs, geen alcohol, gewoon nuchtere Drenten. We zagen dit vlak bij en op een Gas boorlocatie. Het hele verhaal is groter en de aanloop is zelfs ongeloof waardig.
  Mag ik u hierover een complete rapport sturen?

  Met vriendelijke groeten,

  Egbert Kruize
  CEO
  Geothermie Nederland
  EL Geothermie GmbH

 30. Het antwoord op vraag 17 over de aandrijftechniek van UFO’s is misschien al gegeven door John Worrel Keely Amerikaans uitvinder (1837-1898). Bekent van de ( Keely motor,en akoestische levitatie en sonoluminecentie) Keely kon reeds niet magnetische en magnetische voorwerpen van ettelijke duizenden kilo’s laten zweven met zijn akoestische techniek. Misschien was het hier wel waar Abraham zijn mosterd haalde?

 31. Ben er nog steeds van overtuigd dat die kleine mensjes, wij noemen ze graag Elfen, nog steeds in hun apparaten rond Vliegen, heb ze verschillende malen mogen ontmoeten, ook hier waar ik nu woon, heb ik een plekje voor ze ingeruimd, aan de rivier, vol bramen en andere prik planten, zo dat ze van niemand last hebben, ze hebben hele bijzondere gaven, en hun kennis is ongeêvenaard, het zijn waarschijnlijk de oudste aard bewoners, ze kunnen bomen verplaatsen, door een beweging van hun hand, als ik ze roep, komen ze wel, maar op mijn vragen krijg ik sporadies een bevredigend antwoord, en die antwoorden kan ik hier niet uitdragen, om dat ik ze subiet vergeten ben, geen ideé hoe ze dat doen, in ons oude huis is de bovenste verdieping inmens groot en ik denk dat ze daar in de winter verblijven, bij de warme pijpen van de verwarming, ze houden van water, in Wales woonde ze ook aan een heel Klein beekje, veel oude plekken verdwijnen, maar ach in zo’n groot land vind je wel weer een mooi plekje als je zo Klein bent, dat ze vliegende apparaten hebben dat geloof ik, maar ze Vliegen ook op vogels, of gewoon op de Wind, ze gespen hun vleugels aan en weg zijn ze, dit heb ik zelf gezien, op een warme zomer nacht dansten zij met de vuurvliegjes en dan zijn zo sierlijk bezig, hun verblijven worden verlicht op deze wijze vuurvliegen, en ook gloeiwormen, dat moet prachtig zijn, ja het is heel bijzonder, alles wat ze nodig hebben is aanwezig zo hier of daar, wat ik van ze geleerd heb, is dat ik een deur kan laten ontstaan, ben ik er door is de deur weer verdwenen, wil ik terug hop daar is hij weer, en terug er door, geeft soms in mijn speelse momenten problemen, van hé waar kom jij zo op eens van daan, ik was er al zeg ik dan, maar goed, ik ben er blij mee, dat ze er zijn, en ze heb leren zien en ontdekken, groet Jenne

 32. Hoe komt het toch, dat een paar zonne stralen, en het fladderen van vleugels, je zo kunnen op vleuren, is het die verre herinnering, van toen wij zelf nog konden Vliegen, groet Jenne

 33. Voor de wetenschappelijke geschoolde lezers er zijn 2 interessante werken, in het Engels :
  1. The Philosophers’stone,
  2.The SS Brotherhood of the Bell,
  beiden van Joseph P. Farrell. Het is zware lectuur, en alleen begrijpbaar voor de wetenschappelijke gevormde lezers. Afgezien daarvan, kan ik er toch het één en het ander uithalen, dat o.a. betrekking heeft op nog steeds geheim gehouden kennis.

  1. Sub Rosa,

   als je alle letters van het alfabeth in een bak gooit, maar je kan niet schrijven, hebt geen kennis van een taal, zijn het maar letters vormen zonder verder betekenis, en toch zijn er vele talen mee geschreven, waar in veel weten is te vinden.
   Zo ook met het weten, als je niet weet wat er mee te doen, is het een gedoemde onwetendheid, voledig ontkracht.
   En natuurlijk is er veel meer weten, als dat wij weten, geheim weten is iets wat slaapt,
   door een enkeling gekent, ik ken verschillende geheimen, weten dus wat als geheim staat aangeschreven, maar als ik die ken en met mij anderen, kan men dan spreken van geheime
   kennis, dacht van niet.
   The brotherhoods, creéeren andere brotherhoods, het Ying Yang spel, wanneer je niet beangst bent om dood te gaan, hebben al die kunsjes geen vat op je, ben misschien al honderde malen dood gegaan, en kijk ik ben er nog steeds, maar ik weet, en weten is macht, machtiger als al het geld op de wereld, ik denk dus ik ben, maar dat is niet genoeg, en René Descartez wist dit heel goed, en zij wisten het allemaal de grote Philosophers,
   van daar ook altijd hun vorm van underdog, bescheiden beschaaft wat sullig, maar op hun qui -vive, voor de verwachte dolk stoten, ach en dan na de zons vloed, is alles zo anders,
   mooi en vredig, Vr. Groet Jenne

 34. Ik doe al jaren onderzoek naar natuurlijk magnetisme en heb vele duizenden kleine magneetjes. Met die magneetjes worden constructies gemaakt en tegenwoordig gebruik ik ook een 3D-Printer. Met die 3D-Printer worden modellen gemaakt waar magneetjes in geplaatst kunnen worden. Met die modellen worden proeven gedaan.
  Ik heb al magneetjes als vliegende schotels zien vliegen. Tegenwoordig zijn er twee plaatsen waar proeven worden gedaan waar een bewakingscamera 24 uur per dag filmt.

  Dankzij mijn onderzoek heb ik gezien dat nulpuntenergie bestaat. Hier https://tinyurl.com/yx7gg3mtis al de informatie die nodig is om wetenschappelijk te bewijzen dat nulpuntenergie bestaat.

  Reacties /Vragen: vsbc@vsbc.nl

 35. Graancirkels!
  Ik ben op een boerderij geboren en volg gebeurtenissen over graancirkels! Enige tijd terug zag ik toevallig iets, mede als gevolg van datgene wat ik al weet over graancirkels, wat boeren en anderen blijkbaar over het hoofd zien bij graancirkels. Onder andere LTO Nederland, Robbert van den Broeke, Coen Vermeeren, Piet Smolders en Colin Andrews zijn door mij erover ingelicht. Ik wacht liever nog even met het openbaar maken van wat ik bij die graancirkels zag maar als ik nog op de boerderij zou wonen dan zou ik blij zijn met die informatie en er gebruik van maken. Ik heb ook liever dat LTO Nederland of zo dat openbaar maakt.

  Ik verbaas me erover dat de TU Delft Coen Vermeeren weg wil hebben onder andere omdat hij onderzoek wil gaan doen naar graancirkels! Het vermoeden bij mij is dat bedrijven zoals SHELL niet blij zijn met die wetenschappelijke onderzoeken door Coen Vermeeren en daarom de TU Delft onder druk zetten..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.