WantToKnow.nl

Nog 16 dagen … Uniek Ayurveda centrum in acute nood!

tuinOp een prachtig uitgestrekt landgoed in Witharen, vlakbij Ommen ligt sinds 2006 een uniek centrum voor natuurlijk genezen: het Europa Ayurveda Centrum (EAC). De kredietcrisis heeft het centrum in acute geldnood gebracht. De bank ziet geen toekomst in natuurlijk genezen en eist binnen 16 dagen 60.000 euro. Er is dus een wonder nodig om het voortbestaan van dit centrum te garanderen.

Bijzonder is de tuin, van wel 8 hectare, waar de Indiase Ayurveda arts Mohana Kumari haar eigen kruiden kweekt voor de patiënten die ze behandelt, samen met haar man Cor en zoon Vighnesh. De familie is al sinds 1990 actief in de traditionele Ayurveda en met het centrum in Witharen is een droom uitgekomen. De situatie NU is een nachtmerrie. Help jij mee om het centrum te behouden?

Bekijk hieronder het filmpje (8 min.) waarin Cor, Mohana en Vighnesh uitleg geven over:

– het bijzondere centrum
– de benarde situatie waarin ze zijn beland
– wat jij kunt doen om hen te helpen

Bijzondere tuin als krachtplaats

Vorig jaar zomer kwam het centrum nog positief in het nieuws vanwege de bijzondere ‘witte bollen’ die vaak worden gezien in de tuin. Lees dit leuke artikel maar eens in deStentor: ‘Tuin in Witharen lokt ‘witte bollen’. Cor zegt hierover: “Je zou kunnen zeggen dat er een krachtplek in dit gebied is ontstaan, waar een zeer positieve, helende energie vanuit gaat. Mijn vrouw Mohana is een diep spiritueel mens, die elke dag zingt en bidt in haar tempels en de kruiden dag in dag uit met liefde verzorgt. Kom maar eens een bezoekje brengen om te zien hoe prachtig de tuin is en voel de bijzondere energie. Dit mag toch niet zomaar verloren gaan?!”

Mohana: ‘Het is nu de tijd is om iets heel positief te doen voor iedereen die in problemen geraakt is.’

Tip van WantToKnow

secre-miracles-thumbIn het filmpje en op hun website lees je wat je kunt doen om het centrum te steunen. Tot de mogelijkheden behoort het kopen van kruidenproducten, cd’s en dvd’s of je kunt één van de vele Ayurveda behandelingen/consulten boeken.

Maar kijk eens naar dit bijzondere boek over de Secret Miracles of Malabar Gourd. Dit boek is ontstaan na drie jaar intensief cultiveren en bestuderen van dit bijzondere gewas. Het is een buitengewoon medicinale plant. De zaden van de plant worden ook wel ‘de zaden van wijsheid’ genoemd.

Mohana schrijft op de website: ‘Het is nu de tijd is om iets heel positief te doen voor iedereen die in problemen geraakt is. Ik ontving Cucurbitacea zaden uit India. Na hun komst heb ik ze in onze tempels gezet. Dagelijks zing ik  mantra’s voor deze zaden om hun helende krachten te vergroten. Nu is het tijd om deze zaden van wijsheid te verspreiden over de hele wereld.”

Vind jij het ook dat om iets positiefs te doen voor dit bijzondere Ayurveda centrum? Kijk wat je wilt doen om steun te bieden. Rechtsboven kun je dit artikel doorsturen. Samen staan we sterk en met elkaar kunnen we bouwen aan een betere toekomst voor ons allemaal!

28 Reacties op Nog 16 dagen … Uniek Ayurveda centrum in acute nood!

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • very nice blog…
  check this privat chat

  see u

  28
 • very very nice post.
  check also notgeile nutten

  hau rein

  27
 • Namaste,

  You should contact Narada Kush immediately.
  kush1008@hotmail.com

  And also the center of Maharishi in Lelystad. Thera are al lot of bussinesspeople, who would like to invest.

  best luck. Shamanwoman

  26
 • dirk

  alle banken hebben problemen met geld en vooral de ing momenteel. Ze plukken waar ze kunnen plukken.
  Wie gelooft er nu nog in de farma industrie. Wij mensen zijn de baas en niet de ziekenfondsverzekeringen. Wij kopen toch zorg in.
  Ik steun met deze woorden om eens na te denken wat we aan weggooien gaan en doen wat opdrachten zijn.
  Moet echt op elk grasveldje een flatgebouw komen met daarin de zorgcentra. Wat er al is kun je toch ook laten wat het is. Toch

  25
 • ideen

  Maak de omroepen wakker en sbs6 hart van nederland. Piet Paulusma Teleac. Politiek. De meeste zitten aan de buis gekluisterd. Overtuig en werk samen. Gemeenten.
  Er zijn nog mensen die geloven in natuurgeneeskrachten.
  60.000 is niet erg hoog als het om hulp gaat. Werk samen met andere goeden doelen. staatsbosbeheer. jantje beton.

  24
 • Jurjen

  Lieve mensen,
  Ik heb nog nooit gehoord van dit centrum, maar ik ga er nu zeker een keer kijken! Natuurlijk genezen heeft WEL toekomst!
  Alle goede en mooie dingen dreigen te verdwijnen.
  Wij van het gewone volk moeten het heft in eigen hand nemen en zorgen dat goede dingen blijven bestaan!

  Groetjes Jurjen

  23
 • arno

  Geld is ook energie en naast de 50 euro, steun ik ook met licht energie want, perfectie is de natuurlijke staat. Licht zegeviert.

  22
 • Puun Ratsma

  Die 10 euro heb ik er minstens voor over om jullie te steunen

  21
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.