WantToKnow.nl

Verborgen boodschappen en voorspellend programmeren..

x

US Patent and Trade Office, Patent #6,506,148

Inzake het subliminaal modificeren van gedrag.
Sinds 14 jaar geldig;
14 januari 2003.
Een citaat uit dit, in 2003 toegekend patent:

‘Het is daardoor mogelijk om het zenuwsysteem van een persoon te manipuleren,
door afbeeldingen te pulseren,
via een dichtbij gelegen computermonitor of Tv-scherm.

Met een Tv-scherm is het ook mogelijk de beeld-pulsen
op te nemen in het programma-materiaal,
of deze beeld-pulsen erover heen worden gestreamed,
door een beeldenstroom te moduleren’.

x

* * *

x
X

Hoe werkt het en waarom sommige mensen immuun zijn:

X

Verborgen boodschappen en voorspellend programmeren
X

2017 © Daisy Luther
2017 © deze versie aangevuld WantToKnow.nl/be
(vertaling L.Smit)

 X

In dit artikel gaan we dieper in op de manipulatie van ons allemaal door de wereld van entertainment en media.We schreven HIER op de site al eens een artikel, waaruit keihard blijkt, dat veel technische patenten zijn uitgereikt aan ‘uitvinders’ van elektronische (soft- and hardware) producten, die ervoor zorgen dat mensen in een te manipuleren toestand terecht komen. Fysiek of mentaal en fysiek én mentaal. Het is deels bewezen met feiten, maar ook deels speculatief in de zin van ‘veronderstellend’.. Als je hierover nog meer wilt lezen, bestel dan het nieuwe  (Engelstalige) ‘Trust me, I’m lying’, waarvan we hieronder de cover afbeelden. (HIER (link Amazon.com)).

(klik op cover voor link naar BOL.com)

Deze technieken worden al decennia lang gebruikt om verzet tegen komende tirannie in te perken, om de meningen van grote groepen mensen te veranderen en hen te laten denken dat het hun eigen idee is.  De hersenen van de massa worden subtiel geprogrammeerd, terwijl ze denken dat ze gewoon van wat entertainment genieten..

Het enige goede nieuws in dit artikel is dat sommigen van ons minder gevoelig zijn voor dit soort manipulatie. Hoe worden we minder vatbaar? Hoe vreemd het wellicht klinkt, maar het komt door te begrijpen hoe het allemaal werkt..! Zo bouwen wij een soort van immuniteit op. We zien wanneer we aan deze geintjes worden onderworpen en kunnen zeggen: “Hé, dat is helemaal niet mijn gevoel over dit onderwerp.”

Wat is voorspellend programmeren?
Er zijn tal van artikelen en bijna evenveel theorieën over voorspellende programmering beschikbaar in dit opzicht. De essentie van het manipuleren komt op het volgende neer: ‘gebeurtenissen worden afgebeeld in een film, serie of tv-show en deze gebeurtenissen gebeuren later echt..’ Zoek maar eens op internet, waarbij gebeurtenissen al vér van tevoren in het geheugen werden geplant.. Het gebeurt op precies dezelfde manier waarop Victor veel van zijn trucs uit zijn MindFuck-programma in elkaar zet.

Voor velen zijn het ‘onverklaarbare illusies’, die desalniettemin inzicht geven in de achterliggende psychologische principes als afleiding, non-verbale communicatie en beïnvloeding van het onderbewustzijn. Presentator Victor Mids is arts en illusionist, hij combineert die kennis om te laten zien op wat voor manieren je hersenen voor de gek zijn te houden.

MindF*ck
Tijdens zijn studie geneeskunde heeft Victor veel geleerd over de werking van de hersenen en zintuigen, waar hij in zijn Tv-programma ‘MINDF*CK’ (hoe cynisch hier in dit artikel..) veelvuldig gebruik van maakt. Psychologie, hypnose, illusies, gecombineerd met een dosis humor, staan centraal in dit Tv-programma.

Een van de laatste uitzendingen, waarbij DJ Armin van Buuren optrad als BN-er, bevatte een stuk sublieme programmering. Kijk op deze link HIER en kijk naar de uitleg van deze programmering na afloop van deze truc. Het is werkelijk ongelooflijk hoe onze geest te beïnvloeden is met uiterst, subtiel-verborgen aanwijzingen. Wat denk je dat gedachten waard zijn, wanneer jij erzélf nog niet eens controle over hebt..? Noch dat je kunt voorkomen, dat je keuzes en ‘vrije wil’ gecontroleerd wordt op een ongekende manier als deze..

Maar kijk ook eens rustig op het internet rond; je zult verbaasd staan, zo niet verbijsterd, over de ongelooflijke hoeveelheid voorbeelden Er zijn honderden hits in films en series, variërend van de beroemde vermelding van ‘Sandy Hook’ op een verkeerskaart in de batmanfilm ‘Dark Knight’, van The Simpsons en de Ebola-uitbraak en de dood van Prince. Overigens, wist je dat de auteur van de ‘Hunger Games’-trilogie, Suzanne Collins, in Sandy Hook woont en dat haar boeken veelal gaan over..  kinderoffers … dus (HIER; HIER; Suzanne Collins).

Kijk eens even -voordat je het artikel verder leest- naar deze korte YouTube, waarin je het e.e.a. op dit gebied voorgeschoteld krijgt.

Raar toch?
Soms lijken toevalligheden echt toevalligheden. Wist jij bijvoorbeeld, dat in 1898 de auteur Morgan Robertson een roman schreef met de titel ‘Futility’.  Deze roman gaat over het schip ‘Titan’ dat op zijn allereerste reis een ijsberg raakt. En toen, veertien jaar later, toen zonk de echte Titanic op zijn eerste reis, nadat een ijsberg wordt geraakt! Er zijn meer overeenkomsten te vinden tussen de roman en deze echte gebeurtenis. In dit geval zal auteur Robertson niets met de White Star Line, eigenaar van de Titanic hebben geregeld; zodat een ​​schip met de naam de Titanic de eerste keer dat het de haven verlaat zinkt. Andere vormen van voorspellende programmering zijn niet zo helderziend of specifiek, maar voorspellend omdat ze een manier van leven weerspiegelen.

Dus waarom zouden ze dit doen?
Gesuggereerd wordt dat met het nabootsen van een verandering die door de machthebbers  gewenst wordt, de weerstand tegen die verandering kan worden geminimaliseerd. Mensen hebben het al een keer zien gebeuren. Het is makkelijker voor hen om de verandering te accepteren omdat het door de media is genormaliseerd. Hieronder zijn een paar voorbeelden uit een artikel door ‘The Coincidence Theorist‘ (HIER):

 • In de kaskraker uit 1998 The Siege'(HIER) wordt de stad New York aangevallen door terroristen, waarbij -als direct gevolg van deze gebeurtenis- de noodwetgeving van kracht wordt. Zou dit de filmkijkers hebben voorbereid op de aanslagen op het World Trade Center en de controversiële wetgeving die daarop volgde, zoals de Patriot Act, het surveillance-programma en het ‘Department of Homeland Security?
  x
 • Mensen die naar World War Z’ (HIER) hebben gekeken, zijn niet alleen gewend geraakt aan het gegeven dat er dodelijke pandemieën ‘kunnen optreden’, maar zij zijn daarmee ook geconditioneerd om een vaccin van de WHO, de Wereldgezondheidsorganisatie  te accepteren, als de enige hoop op overleving (HIER)
  x
 • De film ‘Minority Report’ van Steven Spielberg, uit 2002, met o.a. Tom Cruise, heeft mensen laten wennen aan technologieën zoals irisscans, gezichtsherkenning, auto’s zonder chauffeur, het voorspellend misdaad bestrijden en gepersonifieerde reclame (HIER Guardian artikel); Robot-bestuurde auto’s (HIER); misdaden oplossen op basis van intenties en gepersonaliseerd advertenties..
  x
 • Heeft de film ‘Robocop’ (HIER) van de Nederlandse Paul Verhoeven, mensen voorbereid op de militarisatie van de politie en de introductie van politierobots? (Gemilitariseerde politie (HIER) en robot politie (HIER)
  x
 • Fans van ‘Futurama’ kunnen op deze manier zijn ‘voor’-geprogrammeerd om microchips/implantaten te accepteren, alsof het niks nieuws’ is en eigenlijk wel ‘de normaalste zaak van de wereld’… (microchip implantaten (HIER))

Het verhaal gaat verder over belangrijke aanslagen door terroristen zoals 9/11 en 7/7 en de maanlanding. Het is een heel goed stuk tot hij tot de conclusie komt en zegt dat alles lariekoek is, ondanks de interessante bewijzen voor voorspellende programmering, Toen ik in Canada woonde zag ik op tv dat ze regelmatig de boodschap dat geweren heel gevaarlijk zijn uitten. De populaire serie ‘Flashpoint’ (HIER) gaat over een SRU-team in Toronto; zoiets als een Amerikaans SWAT-team.

Wanneer een burger vervolgens een pistool ziet, in een auto of in een bureaukastje, doen ze het in hun broek. Ze bellen onmiddellijk de politie, verbergen zich in de kast en fluisteren in de telefoon tegen de spoedeisende hulp. Ze moeten worden gered omdat, gotsie, geweren je doodmaken. Pistolen worden strikt gecontroleerd in Canada. Dit is alleen de versterking van de boodschap dat de overheid burgers beschermt, door vuurwapens van hen weg te houden, evenals de boodschap dat je onmiddellijk de politie moet bellen als je een pistool ziet.

Wat is subliminaal programmeren..?
Subliminale boodschappen zijn veel subtieler dan voorspellend programmeren. Berichten worden aan individuen of het publiek doorgegeven zonder dat zij zich hiervan bewust zijn. De boodschap kan een visuele flits in een film of serie zijn, verstopt tussen andere beelden of teksten. Je weet niet eens dat je het hebt gezien. Maar je onderbewustzijn wel. Een voorbeeld is een film waarin frame 25 in een reeks van 40 beelden, die met 30 frames per seconde wordt afgespeeld, de naam van een product, een persoon of andere informatie bevat, waarvan de producenten willen ‘dat je die tot je neemt’. Vaak refereren deze ‘boodschappen’ vanuit lagere instincten, waarbij seksualiteit als daad, grootste ‘verleider’ vormt. Daarbij is het voor velen een nauwelijks te geloven FEIT dat ook Disney zich met deze lage vorm van programmeren bezig hield (zie ook de rol van Disney in de Mind Control-programma’s, zoals beschreven door Brice Taylor hier op de site)

Ook als je met je wakkere geest van dit moment, niet gelooft dat subliminale boodschappen effect kunnen hebben, bedenk dan dat je onderbewuste geest, zonder controlevragen, dátgene consumeert/accepteert wat hem wordt toegezonden. Je kunt dan dus wel bewust willen dat iets niet gebeurt, maar je onbewuste speelt een eigen rol in je bestaan..  Wanneer bedrijven adverteren, of politici op het podium staan, of bendes de straat onveilig maken, zien wij hun kleuren – het teken, het symbool of de slogan die hen definieert.

De mening van ‘We the Sheeple’ wordt niet alleen met de pap-TV-lepel naar binnen gegoten.. Inmiddels gebeurt dit ook, op gepatenteerde wijze, met de elektronische paplepel..!!

Het is allemaal marketing en branding en via subliminale boodschappen kan de boodschap in je hersenen worden ‘ingeprent’ zonder dat je deze dus bewust hebt gezien. En het werkt. Er bestaat een miljoenen-dollars-industrie van zelfhulptapes en cd’s die kunnen worden afgespeeld terwijl je slaapt om een ​​aspect van je leven te verbeteren (HIER). Experimenten met een subliminale boodschap over snacks in een film direct voor de pauze verhoogde de snackverkoop tijdens de pauze (HIER). Onnodig te melden dat deze -overigens wettelijk verboden!!- techniek, veel gebruikt wordt door bedrijven om de verkoop van producten op te drijven  (HIER).

En het wordt allemaal zó ongelooflijk subtiel ‘ingeweven’ in onze dagelijkse maatschappelijke wereld, dat je, alléén als je zelf de opdracht hebt gegeven om deze berichten daar te plaatsen, je kunt weten of je aan dergelijke subliminale boodschappen wordt onderworpen.

En reclame is dan natuurlijk nog maar kinderspel…!
Want wat gebeurt er als de boodschappen die we ‘ontvangen’ hebben, niet gaan over het kopen van frisdrank en popcorn? Wat, als ze veel verraderlijker zijn? Wat, als we steeds worden gemanipuleerd, elke keer dat we tv of een film bekijken of zelfs onze computers aanzetten?

Gat in de markt..? Propaganda voor ‘Sheeple’..?

Sommigen van ons zijn zich bewust van het ‘dumbing down’, of in goed Nederlands, het ‘dommer maken” van de jeugd. Kijk eens naar hun totale verslaving aan hun smartphones, tablets en laptops, de uren en uren dat ze Tv kijken. Kinderen zijn volledig verslaafd aan hun schermen. Realiteit is een fenomeen dat zij VOLLEDIG anders zullen definiëren, dan hun ouders.. Als ‘iemand’ schermen gebruikt als mind-control methode, dan heeft het zin om kinderen afhankelijk te maken van die schermen terwijl ze jong zijn.

Zeker wanneer er -zoals hierboven keihard wordt getoond- manieren zijn, om hen VOLLEDIG onder controle te zetten via elektronische middelen. Mentaal maar ook fysiek.. Zo kunnen zij vanaf het  begin van hun leven worden geprogrammeerd om ‘goede’, gehoorzame consumenten te zijn en daarvoor te betalen, door loonslaaf te worden. Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smarttelefoon, we lopen allemaal rond met mind-control-apparaat in onze zak of tas. Gaat dit té ver voor je?

Waarom werkt het niet bij iedereen?
We gaan nu nog een stapje verder. Wat, als sommige mensen genetisch meer vatbaar zijn voor manipulatie dan anderen? Wat, als sommigen van ons immuun zijn voor het constante bombardement aan beelden, woorden en ideeën, terwijl de meeste mensen dit zonder vragen te stellen aanvaarden? Zou dit het verschil kunnen zijn tussen de overgrote meerderheid van de mensheid en diegenen onder ons die wakker en bewust zijn? Zijn wij mutanten? Is dit de reden waarom ik deze dingen kan uitleggen aan anderen tot ik hees ben geworden en alleen een starende blik terugkrijg van mensen die denken dat ik degene ben die gek is?

De overgrote meerderheid  van de mensen in de VS accepteren deze boodschappen:

 • Ze geloven dat de regering hen zal redden in alle omstandigheden
 • Ze stellen geen vragen, accepteren wat hen wordt verteld
 • Ze geloven niet dat er iets vervelends in het verschiet ligt
 • Ze leven in hun bubbel en kijken niet naar het geheel
 • Ze weigeren zich te prepareren voor slechtere tijden omdat ze niet geloven dat hen zoiets zou kunnen overkomen

De meeste bewuste, wakkere mensen kijken minder televisie. Sommigen onder ons kijken helemaal geen televisie meer. Ik kijk naar een paar series op Netflix of Amazon Prime, maar wij hebben geen kabel met alle sterreclames en (zogenaamd) nieuws. We hebben wel betere dingen te doen. Dingen die ons zullen helpen als de soldaten in onze straten zullen verschijnen om ons te beschermen. Dingen die onze kinderen zullen helpen te overleven wanneer de planken in de supermarkt leeg zijn, en de meerderheid op de regering rekent voor voedselrantsoenen.

Zelfs als je er gevoelig voor bent om gemindcontrolled te worden, is het mogelijk om er aan te ontsnappen. Ik was niet altijd de blogger met het aluminium hoedje die je nu ziet. Toen ik in mijn twintiger jaren was geloofde ik echt dat overheidsorganisaties als de EPA (HIER) en de FDA (HIER) het beste met ons voorhadden. Voedsel en medicijnen zouden niet verkocht worden als ze schadelijk konden zijn. Ik geloofde ook dat scholen in het leven waren geroepen om onze kinderen wijzer te maken. De meesten onder ons moeten datgene wat we vroeg geleerd hebben in het onderwijssysteem en televisie kwijtraken.

En net als in The Matrix, als je iemand zover krijgt om de rode pil te slikken, zijn ze veel minder bereid om datgene wat ze voorgeschoteld krijgen voor zoete koek te slikken (HIER). Subliminale boodschappen kunnen de blik van mensen veranderen, de wijze waarop ze denken veranderen, wat men wil eten, welke auto men wil kopen, misschien zelfs op wie men gaat stemmen. Alles wat men nodig heeft is het geld om de boodschap naar buiten te brengen en enkele fracties van seconden zendtijd.

Het kan de zaadjes zaaien om abnormale en gevaarlijke situaties geaccepteerd te krijgen. Het kan mensen leren geen vragen te stellen en makke schapen te worden. Uren voor de televisie zitten kijken en als een zombie al deze onzin aanzien? Geloof me, ‘entertainment’, is een vorm van hersenspoeling die mensen verandert in idioten. Het beste voorbeeld van het voorspellend programmeren is te zien in de film ‘Idiocracy’ (HIER). Het enige wat je hoeft te doen is om je heen kijken. Je zult zien dat het al zover is.

Tot slot, de brug tussen subliminale beïnvloeding en Mind Control..
De meester-illusionist Derren Brown is een groot voorbeeld voor Victor Mids van MindF*ck. En terecht, want wat deze man presteert, ligt vér van googelen of hoe je de ‘trucs’ ook wilt noemen; zijn expertise en ervaring staat borg voor uiterst indrukwekkende staaltjes van totale, verstand-verbijsterende optredens. Kijk naar het volgende filmpje, waarin Derren Brown 2 reclamemakers van het beroemde Engelse reclamebureau MBA, volstrekt heeft ge-Mind-Controled. Ze weten hoe deze technieken werken, waarmee reclamemakers worden geschoold, maar dat ze ZELF op deze wijze in de maling zouden worden genomen..!  Ze denken dat ze met EIGEN, origineel materiaal op de proppen komen, maar alles was al ‘uitgemaakte zaak’…

 

* * *

102 Reacties op Verborgen boodschappen en voorspellend programmeren..

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • vforvendetta

  Geheime documenten van de Oekraïnse geheime dienst over MH17 boven tafel!?
  SBU orders to destroy all evidence of the conducted special operation MH17
  “The Boeing flight MH17 was shot down by the Ukrainian air force fighter jets, but not necessarily piloted by Ukrainian pilots. It was a CIA and NATO operation to frame Russia. Most likely the Dutch government was a part of this operation”.

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=152115

  34
  • Thucydides

   “An alliance with a powerful person is never safe.” – Phaedrus

   (even in steen bijtelen boven de INGANG VAN DE AIVD want daar werken enkel incompetente figuren die enkel de belangen beschermen van massamoordende miljardairs uit Londen en Parijs, bankiers, de Rothschild-Zionisten)

   15-20 jaar lang (voordat MH17 plaatsvond) heb ik op GeenStijl/blogs/forums (en andere Nederlandse forums) geprobeerd om de Nederlanders te waarschuwen voor de CIA. 100+ accounts die allen verbannen werden (noem de CIA 1x-5x op GeenStijl en je wordt verbannen). Dus toen MH17 gebeurde vond ik het helemaal NIET ERG voor de Nederlanders die de dood vonden. Ik heb geprobeerd om ze te waarschuwen.

   https://youtu.be/39wfkpisq7o
   So be it Jedi!

   https://pbs.twimg.com/media/DAiqsStXsAILBL-.jpg

   Waarom Londen? Voor haar. Niet die 80 Nederlandse kinderen in MH17.

   34.1
  • Thucydides

   Ik zal het even duidelijk stellen => een IEDER die in Nederland de misdaden van de CIA de afgelopen 70 jaar heeft verborgen of hen die ze onthulden het ZWIJGEN heeft opgelegd. Een ieder die de feiten heft verdraait of welbewust LEUGENS heft vespreid HEEFT HET BLOED VAN DE MENSEN DIE STIERVEN IN MH17 AAN ZIJN HANDEN.

   Dus niet ik! JULLIE!

   34.2
 • mc

  Hier hebben we de volgende ‘aanslag’ in Manchester, en iedereen is weer zo bezorgd van de wereld regerende ‘goegemeenschap’….
  Stukje over de zangeres Ariane Grande, die meespeelt in de nwo-agenda, wat je kunt zien aan het feit dat ze de RK kerk afkraakt en zich (jawel) bij de joodse club aansluit…wie weet wat ze voor een ‘jeugd’ had…
  Bedenk er luisteren o.a. veel kinderen naar haar liedjes en naar wat ze zegt. Het perfecte mindcontrol instrument.

  “Ariana Grande was vroeger Rooms-katholiek, maar daar kwam snel verandering nadat haar halfbroer Frankie Grande verbannen werd uit de katholieke kerk toen bekend werd dat hij homoseksueel is. Hem werd door de kerk verteld dat God niet van hem hield, omdat hij op homoseksueel is. Ook Spongebob Squarepants, Harry Potter en werkende vrouwen werden afgekraakt door de katholieke kerk, waardoor Ariana geen katholiek meer wilde zijn. Sinds haar twaalfde steunt Ariana samen met Frankie ook de LHBT-community.[12] Sindsdien is zij ook Kabbala, een joods religieus filosofisch systeem die populair is gemaakt door onder andere Madonna en Demi Moore. Volgens Ariana Grande ligt de basis in dat “als je goed voor anderen bent, goede dingen op je pad zullen komen”.[13]’ bron: wiki

  33
  • jenne

   mc, wat je schrijft zal ontegenzeggelijk waar zijn !
   Persoonlijk vind ik 22 jonge mensen/kinderen in stukken gerukt het echte onderwerp, wat voor reden ook, valse vlag of niet, mijn eerste gedachten gaan uit naar de Moeders, de Vaders en al die anderen die hun naasten zijn kwijt geraakt.
   Ik wens deze mensen sterkte, en terughoudendheid, in hun denken en doen, overdenk je wraak, die uiteindelijk zinloos is, en pnze tegenstanders in de kaart speelt.
   Jenne

   33.1
  • jenne

   mc
   Jeetje zeg, wat een rampen allemaal, die Katholieke kerk toch, nou daar klopt nu echt helemaal niets van, niet van Homo’s houden, en andere bijzondere beetje onmenselijke figuren, weetje als je een hond wilt slaan, kan je altijd een stok vinden.
   Al die drug verslaafde idioten, half hoer, half cadaver, gaan de Kabbala bestuderen, topje van de brain fuck, alles is goed genoeg om het burgelijke fatsoen, te minachten en aan te vallen, ieder één moet aan de tranquilizers, homo’s zijn in, lesbiënes zijn in, vaders – moeders met kinderen zijn uit, gewoon je Eigen geloof betrachten is uit, je moet het geld laten prefeleren, en vooral op staan voor al het kwaad, zo als de Islam met zijn zieke aanhangers.
   Jenne

   33.2
  • Thucydides

   Geluk dat niemand van de Rotary club er last van had.

   33.3
  • mc

   Ja Jenne, dat is het, ze verdraaien alles, en de jeugd moet mee, anders denken ze dat ze er niet bijhoren (en dat wil men vaak op die leeftijd). Ik zeg niet dat er geen mensen zijn overleden, maar ik zeg dat ze geofferd zijn. Kijk het wikipedia bericht https://nl.wikipedia.org/wiki/Aanslag_in_Manchester_op_22_mei_2017
   net een beetje te veel dubbele getallen…
   Wat een wereld Jenne, right in plain sight. Groetjes.

   33.4
 • jenne

  Heb van morgen mijn persoonlijke wapen op gehaald, bij mijn laatste bezoek aan Parijs werd mij, een wapen vergunning verstrekt.
  We zijn opnieuw geroepen om naar Parijs te komen, dit houd in dat er weer iets op komst is, ga maar Vliegen deze keer, dat 7 a 8 uur in een automobile door brengen, al is hij nog zo luxe, is voor ouwe botten haast ondoenlijk, mijn ouwe fax staat niet stil, het ééne bericht naar de andere, en veel telefhoneren onderling, gewoon via de draad natuurlijk.
  Er zijn toch veel meer integre mensen in Frankrijk, als dat men denkt, ook oud politisie, die begaan zijn met het lot van de Republiek, het is nog niet allemaal ontkracht en verrot.
  Het grote probleem is dat zij en ook ik gevangen zitten in ons Eigen wereldje, van in de mensen een welbehagen, en respect en correct optreden naar de tegen partij, die verworden is tot een ijkoude vijand van alles wat Frans en menselijk is, zodoende is de denkende bewuste groep mensen, zich keihard aan het mobiliseren, om tot de aanval over te gaan, maar bijna en haast ondoenlijk, het heet niet voor niets the Deep State, de gemakzucht en politieke naïviteit, heeft in hun voordeel gewerkt, sommige intriges waren zo blatant, dat het bijna niet geloofwaardig was, zo van dat kan toch niet, nou het kan wel degelijk kijk maar naar Europa, wat daarmee gedaan wordt, met medewerking van de zittende politiek.
  Jenne ben bezorgt !!!

  32
  • Thucydides

   Goed gedaan! Ik heb zelf het Noorse jagersexamen gedaan. 10 weken mee bezig geweest. Ik kan nu met 1 schot doden.

   32.1
 • Sub Rosa

  Veel van al deze manipulaties vinden hun oorsprong in het Tavistock Institute ;
  http://themillenniumreport.com/2016/07/tavistock-institute-building-absolute-mind-control-for-the-new-world-order/
  “No group did more to propagandize the U.S. to participate in WWI and WWII at a time when the majority of the American people were opposed to it. British oligarchs used Tavistock to shape and control public opinion in order to manipulate the British public (and later the American public) into accepting the notion that war with Germany was necessary in order “to secure a lasting peace.” The plan to ‘create’ public opinion began in 1913 as a propaganda factory centered at Wellington House in London….”
  Nog een bron :
  http://educate-yourself.org/nwo/nwotavistockbestkeptsecret.shtml
  “Tavistock Institute developed the mass brain-washing techniques which were first used experimentally on American prisoners of war in Korea. Its experiments in crowd control methods have been widely used on the American public, a surreptitious but nevertheless outrageous assault on human freedom by modifying individual behavior through topical psychology….”
  Aan al deze manipulaties met verborgen boodschappen gaat dan ook een lange voorgeschiedenis vooraf..met heel wat “wetenschappelijk” onderzoek. Het effect ervan wordt ook bepaald door de persoonlijkheidskenmerken van de geviseerde persoon. Alleen een secondaire introvert lijkt hier min of meer immuun voor.

  31
  • koekje

   ‘God heeft de mensen geschapen met een vrije wil.’ Zolang je daar blind op blijft staren ben je weerloos tegen alle manipulaties.
   Manipuleren gebeurt onder elkaar door iedereen op alle niveaus, jij en ik… Alleen als het om de de kwaliteit van leven gaat, om leven of dood dan kun je volgens mij rustig praten over misdaad en doodslag met voorbedachte rade.

   31.1
  • Thucydides

   Ik ben mijn hele leven eerlijk geweest en open tegen de mensen. Een geode vriend van mij zij ooit tegen mij: kennis is macht maar bij jou onmacht. Jij helpt de hele dag mensen en krijgt er nooit iets voor terug of verlangt er iets voor.

   Dus toen de PSYOPS van de vijand mij het onmogelijk begonnen te maken om mijn “waarheid” te spreken. Toen begon de oorlog. En als ram ga ik een goed gevecht niet uit de weg. Kijk waar wij nu zijn.

   Die full spectrum dominance stretegie van ze maakt uiteindelijk iedereen je vijand. Een hele dome strategie dus.

   31.2
 • Genies of Death

  “Britain’s governments and civil service have been engaged in the greatest identity fraud of all time – the dishonest and manufactured creation of our understanding of the British nation, our history and our culture” – from The History Thieves by Ian Cobain

  http://www.judecollins.com/2017/05/global-terrorism-british-empire-v-isis-caliphate-ruaidri-ua-conchobair/

  Nu willen ze het INERNET herschijven voor hun “world order” agenda.

  https://twitter.com/Ian56789/status/866006734883741697

  http://www.zerohedge.com/news/2017-05-19/uk-government-moves-aggressively-censor-control-internet

  UK Government Moves Aggressively To Censor & Control The Internet

  Deze “war on the souls” door de Britten is een achterhoede gevecht. Ze zijn er binnenkort niet meer. Er komt een nieuwe wereldorde aan. Eentje zonder de Britten en Amerikanen.

  30
 • jenne

  Gerard, heb je je weer weten te ontworstelen, aan je dwangbuis, het is de pesterige Stijl in je schrijven die je verraad.

  29
 • Maria

  We worden lui gemaakt, met snufjes die automatisch iets voor ons doen, om te beginnen op de computer. Je wordt werkelijk achterna gesjeesd met alles wat uje erop zoekt, door reclames. Maar ook die handige autosnufjes die aangeven dat je riem niet vast zit etc., tot nu het signaal dat je de stoeprand nadert.
  Er zijn mensen die er van genieten en het handig vinden. Maar ga je er eenmaal tegenin dan krijg je de wereld over je heen want het is overal
  Mijn reactie is ALTIJD: ‘rot op dat kan ik zelf’, ‘laat me met rust’ etc. DAT houdt je alert. Ook met die zgn. meedenkende reclames zoals van de bank:’goedenmorgen, u heeft vast wel wat meer te doen etc.”. Rot op, bemoei je met je eigen zaken’. Grof maar doeltreffend. Klein beginnen:)

  28
  • Gerard

   Maria,
   Anderzijds is dit snufje (computer) wel heel handig om heel veel mensen in één keer te bereiken met jouw mening. Dat zou toch een hoop gedoe zijn met die ouderwetse brief met postzegels en bovendien erg kostbaar. Rooksignalen zou kunnen, maar zoveel mensen met zoveel meningen, die dat allemaal middels rooksignalen kenbaar maken, geeft in dit geval zelfs letterlijk alleen maar mist.

   Ik zou zeggen, pik die technologische snufjes eruit die jou het leven vergemakkelijken en laat de rest links liggen. Ennuh, nieuwe technologie is niet eng, alleen even wennen. Kinderen hebben totaal geen moeite met moderne snufjes die oudere generaties verwerpen. Dat is van alle tijden en zou de oudere generatie inmiddels toch moeten weten.

   28.1
  • mc

   Gerard-Arie, nieuwe technologie levert voor de gewone mens niets op. U bent al een goed voorbeeld, minder creativiteit, minder vrij denken, minder liefde…meer afhankelijkheid, meer controle, meer baas boven baas. Dus ik vind het een beetje dommig hoe u erop reageert. De mens bepaald zijn leefomgeving (en niet een nieuwe Rockefeller van de übertechniek, niet een machine, niet een andere mens, en al helemaal niet een computer!!
   Als u niet kunt zien, hoe veel verslechterd onze maatschappij is, ja zelfs de wereld…dus hou op met het voor de gek houden van mensen, die het doorzien. Heeft helemaal niets met leeftijd te maken, maar met verstand en hart. Dat gaat ook achteruit gezien uw reactie.

   28.2
  • mc

   Hier Gerard, een uitdaging voor je, als wetenschapper.

   “”„Die Seele wird man abschaffen durch ein Arzneimittel. Man wird aus
   einer „gesunden Anschauung“ heraus einen Impfstoff finden, durch den der Organismus so bearbeitet wird in möglichst früher Jugend, möglichst gleich bei der Geburt, daß dieser menschliche Leib nicht zu dem Gedanken kommt: Es gibt eine Seele und einen Geist. – So scharf werden sich diebeiden Weltanschauungsströmungen gegenübertreten.””
   R.Steiner, 1917 (dat zijn 100 jaar geleden).

   28.3
  • Gerard

   mc, ik hou het liever bij de huidige tijd en inzichten.

   Je kunt de inherent menselijke eigenschap van nieuwsgierigheid, die de drift tot ontdekking voedt, ontkennen, maar daarmee ontken je de mens. Nieuwe technologie is van alle tijden, al sinds de mens ‘is’. Het is beter dat te accepteren en leren mee om te gaan dan het proberen tegen te houden. Als je mens wilt zijn.
   (Gerard 21 mei, 2017)

   28.4
  • mc

   Natuurlijk Arie, dat dacht ik al…als het iets moeilijker wordt met ‘denken’, dan laat je het afzien.
   En altijd op die manier, dat het ‘andere’ niet deugt, en jij geen beperkingen hebt. Geef het nou toe, je snapt helemaal niet over wat het werkelijk gaat. Dat is jouw beperking, is niet erg, geeft niet, maar doe er iets aan. Zo lang je nog lariekoek verhalen over ‘nieuwe technologieën’ hebt, en dat gewoon met de uitvinding van een auto vergelijkt, snap je het gehele systeem niet, wat erachter zit.
   Nou heb ik weer genoeg ‘wijsheid’ van je vernomen… 😉

   28.5
  • Gerard

   mc, ik denk zelf na (28.4), jij kopieert (28.3). Een echt mens denkt zelf na. Wat klopt er niet aan (28.4)? En ontkent (28.3) (28.4)?

   28.6
 • jenne

  aan de Lezers,
  The Truthseeker, artikel Mike Adams, burger oorlog USA, bewapen U,
  het zat er aan te komen, het zal er niet echt fijntjes aan toegaan, maar lees het zelf maar,groet Jenne

  27
  • jenne

   Lees dit NU, en neem maatregelen, indien mogelijk bewapen U zelf, zorg voor alternatieve verwarming in Uw huis, schoorsteen ?!, en de eerste persoonlijke benodigheden, zo als medicijnen, het kan ook hier gaan gebeuren, dit is geen doomdenken, maar een gewaarschuwd mens zou altijd voor twee moeten tellen, prettige zondag allemaal, Jenne

   27.1
  • Genies of Death

   1e probleem is de vloedgolf vanuit de Noordzee. Toch mooi dat mijn boerderij in Duitsland 400 meter boven zee niveau is. Veel succes landgenoten!

   27.2
 • vforvendetta

  HOW TO CURE A MIGRAINE… the african way
  http://www.youtube.com/watch?v=atNBLhLbkPo

  Na zo’n behandeling ben je wel heel snel genezen van je kwaal!

  26
  • HyperAlert

   Haaah geweldig V, lachstuip, vooral aan het eind die forse klap op z’n kale kop, genezen, en die brandnetel bos niet te vergeten, ik weet zeker dat het werkt! wink wink blink blink, doen wij een potje moeilijk, en zielig niet te vergeten.

   26.1
  • vforvendetta

   Obamacare op zijn best!
   Ik lag ook in een stuip!

   26.2
  • vforvendetta

   Hier hebben we er nog één.
   http://www.youtube.com/watch?v=3tEs1beeF6g

   Machtsmisbruik?!

   26.3
  • jenne

   Helemaal niet zo verkeerd, de klappen worden met een grote beheerstheid uitgevoerd, om de bloeds omloop te stimuleren, als deze man aan de ziekte d’Arnold leidt, wat in de nek en schedel plaats vindt, de zenuw wordt afgekneld door opgezette aders, ja wie niet waagt, die niet wint, chamannen, de goede dan, weten veel, door overlevering, heel heel lang geleden deed men al aan penetratie van de schedel, om mensen te helpen.
   Jenne

   26.4
  • koekje

   Nou jenne, we zullen een gaatje in jouw hersenenpan boren, misschien wordt je daar vrolijker van, hallo.

   26.5
  • jenne

   Koekje, het is een feit, er zijn heel veel schedels met penetratie aanwijzigingen gevonden, en sommige stammen uit de steentijd, het was in de meeste gevallen uitstel van executie, maar ze deden het wel.
   Jenne

   26.6
 • jenne

  Wat we eens met ons zelf zouden moeten overleggen, dat wat we zo’n 20 a 30 jaar geleden als fantasie namen, al die gruwelijkheden en moord partijen, die we toen voor onmogelijk en onrealistisch hielden, nu dagelijkse kost is, zijn we werkelijk bij het einde van onze civilisaties aan gekomen, een soort zelf vernietiging, het vreemde is, dat niemand er zich voor schijnt te interesseren, ik ben soms sprakeloos door de slecht of helemaal niet op de hoogte zijnde mensen,
  en ook niet echt geinteresseerd zijn in hun lot, vreemd !!!
  Jenne

  25
  • Genies of Death

   Wat is de beste manier om de mensen van deze planeet te krijgen op zoek naar een nieuwe aarde? De aarde is een warm bad voor ze. De Sith moeten toch iets doen om ze op weg te krijgen naar andere zonnen (steren en planeten). Deze aarde zal eerst in “een hel op aarde moeten veranderen” voordat ze ruimteschepen gaan bouwen op weg naar de sterren. Ik draag ook mijn steentje bij.

   http://blogs.discovermagazine.com/crux/2015/01/23/will-live-earth/

   25.1
  • koekje

   Het kan ook zelfbescherming zijn.
   Een heel klein fake wereldje om jezelf creëren (desnoods met bidden, drank, opiaten), wachten tot de bui overwaait en anders is het maar pech. Je kunt er immers toch niets tegen doen.
   Het is wel erg veel wat nu allemaal tegelijk uit de hand aan het lopen is.
   Vergeet de invloed van de hypnotiseurs niet. Mensen moeten blijven slapen, ze zijn met te veel.

   25.2
  • Genies of Death

   Als onze afstammelingen in de verre toekomst ander “intelligent” leven tegenkomen in de kosmos moet hun eerste vraag zijn: “Hebben jullie ook je eigen planeet vernietigd?”.

   25.3
  • jenne

   Koekje,

   mijn oude vriend de ex Jezuït vertelde mij, dat in hun denken, er twee gemetamorfoseerde methoden bestaan, een is die gebruikt door Engelen, om te verschijnen uit het niets en dan als een plasma zich weer terug laten vloeien in de éthere, volgens hem een buiten aardse techniek.
   Ten tweede, de metamorfose, het herscheppen van de ziel, het denken, het grenzen verleggende bewust zijns niveau, dat is wat er nu gaande is een volkomen l’etarchise bevolking, die niet meer echt beseft waar het omgaat, die liefde verward met allerlei vormen van sex, het gedragen als mens, vrouw, moeder niet meer kennen, zich als bonobono’s met hun steeds blotere lijf aanbieden, het is alleen op sin gebouwde samen zijn, de perversen zijn gevierd, en het is de elite welgevallig deze samenleving te zien uit eenvallen, en vervallen tot murmelende oversexste zombies, wordt tijd hier paal en perk aan te stellen, en gelukkig daar wordt aangewerkt, Groet Jenne
   Het is toch belachelijk dat ik, wij ons hier meen bezig moeten houden, terwijl wij eigenlijk lekker in een bootje tegen een rietkraag zouden moeten zitten vissen, lees mediteren, still standing !

   25.4
  • jenne

   Met de intelligentie waar over wij beschikken, is er van onze oude planeet, voor de mensheid een paradijs te creéeren, maar op de eerste plaats komt dan wel de planeet zelf, de flora en de fauna, met groot respect te behandelen, en daarna de mensheid, op een andere minder dierlijke wijze zich te laten voortplanten, aangepast aan de nieuwe waarden en orde, en geen kanonnen voer dus.
   Wil je oud worden, moet je af zien, regelmaat, je dagen in delen, en natuurlijk kiezen wat jij als individu belangrijk vindt.
   Bewegen, mooi en goed eten, geen overdaad, je moet spelen met je intuïtie, het verschuiven van je emoties, en ja je lusten de baas zijn, volgens mij ben je dan pas mens, weet je en begrijp je waar het om gaat, en dat is het weten, minstens 1a2 uur studie, hoe maakt niet uit, maar je brein verrijken dan word je denken ook anders, meer omvattend voor wat er zo al plaats vindt.
   Groet Jenne

   25.5
  • Genies of Death

   https://youtu.be/_dvO7rxp6GY
   Voorspellende toespraak door Optimus Prime!

   25.6
  • jenne

   Bidden, is niet alleen voor de naïve mensen, was uitgenodigd op een namiddag in ons kleine kerkje op de heuvel, saint Martin geheten, om een kerkdiest van de nieuw geariveerde Araméen, het oude Christelijke volk, Jezus was één van hen.
   Mooi sumiere bijeenkomst, prachtige oude teksten, je begrijpt ze niet, maar je voelt ze wel, de vrouwen en meisjes in wit en zwart kant gehuld, heb keihard zitten bidden voor ons de mensen, hoop dat het niet te vergeefs is geweest, volgens hen is hun Christelijke geloof ouder als de geboorte van Jezus, kan ook wel kloppen hun taal is één van de oudste uit het midden oosten, vooral Perzië was hun bakermat.
   Ik dacht misschien leuk te weten voor jullie, ter inspiratie misschien.
   Jenne

   25.7
  • jenne

   Genies of live,

   allemaal heel goed mogelijk, één menselijk brein beschikt in princiepe over genoeg, indien getraind, denk vermogen om het hele universum te leiden en besturen.
   Verder alles wat het menselijke brein kan uitdenken cq bedenken, is zeker uitvoerbaar, dus zijn wij onbegrenst en uniek, nu nog even ons bevrijden van het verkeerde niet menselijke denken, en onze horizon zal zich opnieuw vergroten, tot diep in het heelal, groet Jenne

   25.8
  • koekje

   25.4 Ja jenne. vroeger was er een uitdrukking: Bloot sla dood.
   Imo een afgang voor de testosteron mannetjes die niet door hebben hoe testosteron werkt.
   Vroeger raakte het manvolk al hitsig van een bloot enkeltje. Tegenwoordig is er fors meer voor nodig. Wil dat zeggen dat mannen in de loop van de tijden wijzer zijn geworden of afgestompter? Het grote geld moet in ieder geval steeds meer moeite doen om de massa daar te krijgen waar zij willen.
   In Japan zijn er jonge mannen die niet meer mee willen doen met het ‘kat en muis’ / ‘kindje lief kindje stout’ spel. Ze sluiten zich op in hun kamer en de ouders mogen een bordje eten onder de deur naar binnen schuiven.
   Het spel dat de machthebbers spelen is gruwelijk, onmenselijk.
   Op veel plaatsen in de wereld is vaccineren nu verplicht, terwijl er nog minder onderzoek naar is gedaan als bij medicijnen nu het geval is. Onvolwaardige voeding, verknutseld voeding wordt aangeboden alsof er niets anders is. De gevolgen voor het gezond functioneren worden zo langzamerhand duidelijk (en ontkend in de main stream media. Autisme, schizofrenie, angststoornissen, ADHD andere neurologische aandoeningen… . Legale giftige opiaten om het onder de hersenpan nog enigszins dragelijk te houden. En jij zeurt over je verpeste ouwe dag, jenne? Wees blij dat jij nog hebt kunnen genieten van echte voeding en een onaangetast stel hersenen. Men zei vroeger: De jeugd heeft de toekomst. Welke toekomst???

   25.9
  • jenne

   Koekje, waarom doet de jonge generatie er dan niets aan, to bissy with them selfs and footbal, probeer ze maar eens iets uit te leggen, hier in Frankrijk, hebben ze al jaren leeg verkoop gehouden, prachtige techniese bedrijven van wereld niveau, verkocht aan de USA zionisten, en dit gaat maar door, een handje vol bewuste jonge lieden, zijn er tegen aan het ageren, maar worden weg gezet als crimineel net als wij met ons Provo gebeuren, niet echt leuk allemaal, en mijn kleinkinderen willen van de réaliteit niets weten, en ik sta er bij en kijk er naar.
   Jenne

   25.10
  • koekje

   25.10 jenne, dat probeer in net uit te leggen.
   De hersens van de jonge generatie zijn soms niet bestand tegen de overmaat van rommel in de vaccinaties, de rommel in de voeding, het gedrein van de main stream media.
   Jij gaat uit van vrije wil, maar in hoeverre bestaat vrij wil in dit geval??? En waarom sluiten sommige jongeren zich aan bij IS? En waarom heb ik het idee dat de jongeren in Frankrijk echt wel actief zijn?
   Is vaccinatie ook in Frankrijk verplicht?

   25.11
  • jenne

   Koekje,

   Enten is hier verplicht anders kan je kind niet op de kinderbewaarplaats, chantage dus, voor de rest niet verplicht.
   Ja wat je schrijft over de jonge mensen, kon nog wel eens waar zijn, het is natuurlijk altijd heel afhankelijk van opvoeding en millieu,
   maar het valt mij wel op dat de ouders nou niet altijd het goede voorbeeld geven, en vaak denken zo van Gods water over Gods akkers te laten stromen.
   Jenne

   25.12
  • koekje

   25.12
   https://en.wikipedia.org/wiki/Vaccination_policy:
   Mandatory immunization policies on BCG, diphtheria, tetanus, and poliomyelitis began in the 1950s. Some families may avoid requirements by finding a doctor willing to forge a vaccination certificate, a solution which numerous French forums confirm. However, the French State considers “vaccine refusal” a form of child abuse.

   25.13
  • Genies of Death

   Youtube account terminated nadat ik Optimus Prime had gelinkt!
   Nog maar een keer proberen! Ze worden bang!

   https://youtu.be/W3gegXFjISM
   Voorspellende toespraak door Optimus Prime!

   25.14
  • Gerard

   Jenne @25, wat bedoel je nu precies? 20 a 30 jaar geleden hadden we de eerste Irak oorlog en de laatste oorlog in Europa (voormalig Joegoslavië) met o.a. het Srebrenica drama. In die tijd waren er ook gruwelijkheden en moordpartijen. Sterker, die zijn van alle tijden en er is geen enkele reden aan te nemen dat dat zal veranderen. Of wel?

   Op welke fantasie gruwelijkheden en moordpartijen doel jij?

   25.15
 • mc

  “In this installment of “Film, Literature and the New World Order,” The Corbett Report explores Aldous Huxley’s classic work of science-fiction, Brave New World. Brave New World is a dystopic vision of a nightmare future in which worker drones are engineered from birth to perform slave labour for a world dictatorship. Even more frighteningly, the workers have even been engineered to love their servitude. Most frightening of all, Huxley’s own family background and experience might show that Brave New World is not so completely fictional as we would like to believe…”
  https://www.youtube.com/watch?v=kLTS5cv45Cs

  24
  • jenne

   mc, het is zeker niet compleet een fantasie verhaal, soms in de Engelse samenleving was het een hel op aarde, voor de bijna menselijke robots, kinderen van af 8 jaar, 10 tot 12 uur werken, de Engelse samenleving was en is nog steeds, heel anders ook het denken is anders, ze hadden het er vaak over dat ze het wel zouden overleven, en dat was ver na de WWII, zat er diep in, en dan die onbeschaamde elite,
   die zich nog steeds laten voor staan, kijk maar eens naar de Lords, in Whitehall, vol pedofielen, vreemd eigenlijk, Jenne

   24.1
 • Thucydides

  https://twitter.com/Paradoxy13/status/849713068154204162

  Je zou denken dat dit de vader is van deze 2 vermoorde kleuters! (vermoord door de Rothschild-Zionisten, de bankiers uit Londen en Parijs die ook de 80 kinderen in MH17 hebben vermoord)

  Doch dit is de werkelijkheid.

  https://clarityofsignal.com/2017/05/02/father-of-invention-media-portrayed-grief-stricken-dad-turns-out-to-be-al-nusra-front-terrorist/

  https://twitter.com/AWAKEALERT/status/860398550055661568

  Het is allemaal in scene gezet.

  23
  • Genies of Death

   Ja ik ben echt een Sith Lord! De 1e op onze planeet.

   Ik weet dat dit OFF TOPIC is (het zijn mijn Jedi mind tricks op de weak minds van de Amerikanen). Doch ik moet het toch ergens plaatsen. Ik kan er niet langer mee wachten (jullie Nederlanders zijn toch mijn volk en verdienen een galgentijd (galgenmaal).

   https://pbs.twimg.com/media/CrVy0UGUkAEW1ln.jpg
   (hij wordt niet ingezegend om daarna in de garage geplaats te worden!)

   Hij staat klaar voor Londen! (Rothschild zijn “square mile of banks in London”)

   Hoe heb ik de laatste stap gezet naar de thermonucleaire oorlog? (ik zou dit eigenlijk niet moeten vertellen) Ik heb de afgelopen 2 jaar propaganda gedaan met 1 doel => de Amerikanen wijs maken dat als zij 2 Russische steden vernietigen met thermonucleaire wapens (zoals met Japan) de Russen zich zullen overgeven (wat niet waar is natuurlijk).

   http://www.snopes.com/u-s-caught-repainting-fighter-jets-to-russian-colors/

   https://youtu.be/RVl_sjUrNQE
   What will transpire now?

   De Amerikanen gaan de komende maanden (maximal 12) de “beste maatjes” spelen met de Russen. Ondertussen bereiden zij een psyops massmedia campagne voor (zoals ze dat gedaan hebben met MH17) waarin Rusland de schuld krijgt van de komende VALSE FLAG tegen Amerika (nog erger dan 9-11). Trump zal dan snel 2 Russische steden in de as leggen en de CIA zal Russische generaals omkopen die dan direct VREDE zullen sluiten met Amerika (dat is hun plan wat zal falen) en een nieuwe Boris Jeltsin Rothschild-Zionist marionet zal over Rusland reageren.

   Wat is mijn plan. De Russen zullen zich niet overgeven en Londen in de as leggen en Amerika (indien dat ook nodig is).

   U heeft nog maximaal 12 maanden maximaal te leven. Daarna is het over voor bijna iedereen op deze planet als het goed fout gaat. Als er nog mensen zijn waar u veel van houdt dan raad ik u aan om veel tijd met hun door te brengen. En al uw geld op te maken aan leuke dingen!

   Moge u nog een goede (galgen)tijd hebben tot het noodlot u verzwelgt. Ik weet hoe ik het kan stoppen. Maar dat gaat niet gebeuren. Helaas. Te veel waren er corrupt en (gewillige) moordenaars. Ik heb te veel foto’s van dode kinderen gezien veroorzaakt door de NAVO. En u leeft in een NAVO land.

   23.1
 • A.W

  bijna geen tv kijken , als ik kijk dan natuur docu klassieke muziek tv , ook kijk niet veel youtube en andere aangereikte beeld materiaal, ben erg druk in de tuin nu lekker met handen en voeten in de aarde.

  de ‘massa’ is niet meer zo slapende heb ik opgemerkt door mn activiteiten met mensen uit alle lagen van de bevolking, alleen de ‘massa’ is nog iet wat onzeker maar ook daar komt verandering in . 🙂

  22
 • Erik Iedereen

  Ja Arnold, ik zou er heel veel over kunnen zeggen, maar laat ik me maar beperken tot: daar waar megageldstromen -kapitalen zich concentreren is dat hele foute boel.
  Geld is voor hen de grondstof om legers en revoluties en wapens mee te financieren en getrouwen en delators in te kopen.
  Tot op de tiende cent is bij hen uitgerekend hoeveel je de burger/het schaap kunt scheren voor het ten onder gaat.
  Maar ja, dat is nou eenmaal de aard van het beestje, de Wolf; schapen opeten en er zelf beter van worden.

  21
  • Genies of Death

   https://twitter.com/bdrhmnhrk/status/791236290209517568

   Wat een onzin. Er is helemaal geen enkele noodzaak om zoveel dieren te slachten, zo vaak op vakantie te gaan, of om oorlogen te voeren en een ander zijn kinderen te doden. Het is allemaal een KEUZE van de mensen. Ik kan nog wel even doorgaan.

   Wat wil je als mensen?

   Het goede doen? Dat heeft consequenties. De huidige mentaliteit van de meeste mensen en hun leiders gaat ze niet veel goeds brengen.

   21.1
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.