Advertentie

Willem Middelkoop: ‘Patronen van bedrog..!’


In samenwerking met Studium Generale TU Delft zal Willem Middelkoop op 10 november een bijzondere avondvullende presentatie geven. Hierin zal hij, aan de hand van o.a. Youtube-fragmenten, leten zien, dat vrijwel niets in de wereld is wat het in de massamedia lijkt te zijn. In de huidige wereld van spin-doctors en voorlichters is de MSM (main stream media) voornamelijk gevuld met ‘nieuws’ dat op een of andere manier is gefabriceerd. Een volledig ander doel ook dient, dan ons aller belang..! Dit is het verhaal van de presentatie op 10 november.

x

Willem Middelkoop, financieel journalist en ondernemer
Willem Middelkoop, financieel journalist en ondernemer

x

* * *

x

De meest spraakmakende presentatie van Willem Middelkoop ooit..?!

x
Patronen van Bedrog – ‘Niets is wat het lijkt’

x

2014 WantToKnow
x

 

Voor het werkelijke verhaal voert Middelkoop ons langs allesbepalende momenten in de wereldgeschiedenis. Van de ondekking van Amerika door de Chinezen 100 jaar voor Columbus, tot waarom de VS op 11 september 2001 een ‘New Pearl Harbour’ nodig hadden om oorlogen te rechtvaardigen die voornamelijk om olie gaan. Hoe geld uit het niets wordt gecreëerd om alleen de bankiers nog rijker te maken.

Hoe vrijwel alle grote oorlogen met zogenaamde ‘false flags’ worden gestart, en hoe de Oekraine en MH17 in dat plaatje kunnen passen. Ook onthult hij de achtergronden van het Amerikaanse Ebola-patent. Grote bedrijven blijken achter de schermen de wereld te regeren in plaats van ‘democratisch’ gekozen regeringen. Willem Middelkoop, oud-beurscommentator en bekend van zijn juiste voorspellingen over de crisis en economie bij DWDD en Pauw&Witteman, zal aantonen dat veel van de echt belangrijke verhalen verborgen blijven. Door het gebruik van veel videofragmenten belooft dit een bijzondere spannende avond te worden voor iedereen met interesse in geld, olie, macht en controle.

Gaat onze gezondheidszorg dezelfde weg op als in de VS? Blind door poen, kan veel door de beugel..?
Blind vertrouwen in waarde-loos papier..? Een ongezonde situatie die alleen maar kan exploderen… ?

Willem Middelkoop was de man, die jarenlang bij RTL-Z de doemscenario’s preekte en regelmatig door zijn collega’s werd gehekeld, doordat hij het allemaal zo somber in zag.. Maar hij was wel, de man die al ver voordat de kredietcrisis in volle hevigheid losbarstte, in 2008, had gewaarschuwd dat het huidige financiële systeem volledig op instorten stond.. Naast zijn journalistieke loopbaan, is Middelkoop ook altijd bezig boeken te schrijven over zijn vakgebied.

In 2007 schreef Willem Middelkoop het succesvolle boek ‘Als de dollar valt’. Daarin kwam duidelijk zijn keiharde visie naar voren: het is niet de vraag was óf ons financiële systeem gaat instorten, maar wanneer. En dat bleken -zoals gezegd- profetische woorden. Eind 2008 waren we slechts een paar uur verwijderd van de complete ineenstorting van ons wereldwijde kredietkaartenhuis..!

In een van zijn nieuwere boeken (2012) ‘Goud en het geheim van geld’, beschrijft Middelkoop de geschiedenis en kenmerken van ons huidige financiële systeem en toont hij ons de werkelijke waarde en achtergrond van geld. Goud blijkt als enige valuta in duizenden jaren nooit aan koopkracht te hebben verloren te hebben en is het dus dan ook niet verwonderlijk, dat goud in economisch barre tijden als vluchthaven wordt gezien. Zeker nu een groot aantal landen in een valutaoorlog is verwikkeld.

De lezing bij de Technische Universiteit Delft heeft gratis toegang en aanmelden is niet nodig. Deur open om 19.30 uur.
Adres: Mekelweg 4 in Delft. Kijk HIER voor verdere info.

* * *

[bol_product_links block_id=”bol_544661be3f0b7_selected-products” products=”9200000021747331,1001004010949235,1001004005907481″ name=”Willem Middelkoop” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFC880″ border_color=”080808″ width=”748″ cols=”3″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

33 gedachten over “Willem Middelkoop: ‘Patronen van bedrog..!’

    1. Christ(in)e La Garde Babylons cijfermatige bouw werKen 7
      http://www.youtube.com/watch?v=QYmViPTndxw

      Alléén: Van “Daag” kan het ont b(reKen) open breken

      De “Wis Kunde” achter wis kundigheid: wis kundig(h)eden ……………………..

      Als de on eindige reeks van het getal 7, van achter één volgende Maan dagen

      Maand in Maand uit tot in lengten van “Dagen”

      Vrijheid (een vrij heden) kent géén Zon dagen, géén Maan dagen, géén dins, woens, donders, vrij en Saturn(us) dagen.

      Mind y(ou)r Watch The Real One is not for sale

      W(AT)CH Y(OU)R MIND

  1. Willem Middelkoop is mi een geweldig moedige man. Heeft al een belangrijke bijdrage geleverd aan het blootleggen van het huidige, ondemocratische, mensvijandige en hebzucht bevorderend mondiale financiële systeem. Er is momenteel sprake van een pandemie aan de ziekte hebzucht. Zou daar geen vaccin voor te maken zijn? Ik denk dat een liefdesserum heel genezend kan werken.

    1. Het vaccin is knowledge!!!
      Als u weet hoeveel en waar de Amerikaanse NGOs (Non Governmental Orga izations) zitten in Nederland dan zou ik hard aan het werk gaan deze zo snel mogelijk te verwijderen. Deze zogenaamde “NGOs” worden wel degelijk gefinancierd door de VS en met name de CIA. Ieder land in de EU zit er vol mee. Moscow heeft een bende van die lieden. Hun opdracht is om de regeringen in touw te houden en het Amerikaanse script te volgen….Het zijn Think Tanks. We kennen zo onderhand alle symptomen, Klagen er over helpt dus geen moer. En als NEderland zelf Think Tanks heeft, sluiten die hap. Deze niet gekozen lieden in samenwerking met de VS bepalen de hele politieke wending in Nederland.
      Knowledge is the beginning.

    2. Beste Gerry,
      Het liefdesserum bevat mi meer dan kennis, o.a. de volgende ingrediënten: vrede, vreugde, vrijheid, waarheid, gerechtigheid, zuiverheid, KENNIS, inzicht en wijsheid. Zonder wijsheid is kennis niets waard.

  2. De MSM over de hele wereld staat onder de leiding van de VS. Zo die ook in Nederland inclusief het NOS.
    Het financiele systeem over deze zelfde wereld staat ook onder leiding van de VS. Het financiele gedonder in Nederland begon omdat de VS (onze populaire broeder Clinton die zonder dat we het wisten niet alleen met Monica Lewinski rotzooide maar ook sliep met Wallstreet) besloot om de Glass Steagall Act af te zeggen. Deze was creerd door Franklin Delano R. om gesjoemel van de banken te voorkomen en een volgende recessie te vermijden. Het verdwijnen van deze Glass Steagall Act gaf niet alleen Wall Street maar alle banken OOK in Nderland (Lang leve the NWO) vrije hand om op zeer gerafineerde manieren te sjoemelen en zo vermogens van de burger via financieel gogelen over te schrijven naar de elite en de BVs/Banken zelf die met goed keuring van de VS Nederland regeren. Dus die mensen in den Haag vertegenwoordigen de VS/BVs/Banken/IMF/WB niet u.
    En mocht u nu denken dat uw land nog aan u behoord dan hebt u dat ook goed mis. U bent uw land kwijt. U hebt geen zeggenschap over wat er ook gebeurd, u bent slechts een slaaf. En over democratie gesproken, die bestaat al lang niet meer.
    Daarom is er zo’n gedonder in Nederland. Waar is Jules de Korte? Hij zou er ongetwijfeld een lied over kunnen schrijven. Ik woon in de VS en het is hier nog slimmer, geloof het of niet.

    1. Is het niet eerder als je het kent, dat het dan voor jou realiteit is,
      maar dan hoef je het nog niet als zodanig te erkennen.

    2. Monika,
      Deze mensen verdienen stuk voor stuk een Ebola surprise maken de hele mensheid ten schande, hoelang moeten we deze mensen, zieke mensen nog tollereren.

    3. Landen zijn allang geen landen meer maar bedrijven, de woorden democratie ,vrijheid(in wat voor vorm het ook gebruikt word)rechtvaardigheid,tolerantie enz worden door politici misbruikt om nationalistische gevoelens bij de,vooral,schaapachtige bevolking op te roepen om steun en sympathie te krijgen voor hun eigenbelangen die gekoppeld zijn aan de belangen van hun meesters.

      De meeste mensen hier in VERNEDERLAND(en NIET alleen in VERNEDERLAND) leven nog steeds in een magische denkwereld en geloven nog steeds wat hun meesters hun voorschotelen op wat voor wijze dan ook,niet in staat om ook maar een eigen mening te durven vormen laat staan uit te dragen,wel ach en wee lopen klagen over van alles en nog wat en dan hun omgeving daarmee lastigvallen,maar er iets mee doen..nee..ze steken liever hun kop in het zand want dat is veiliger en o zo vertrouwd !

      En dat zegt weer iets over hun zelfbeeld/gevoel dat vooral gebaseerd is op conditioneringen,maar nu als volwassene met een verschil,men heeft zelf de regie in handen !

      ‘In de vlucht is geen wijsheid…..in de vlucht is geen antwoord… en zonder waarheid is er geen verzoening’

    4. De Nederlandse Staatsloterij (toen nog Generaliteitsloterij) begon al in 1726, de V.S. werd pas gevormd in 1776 (dus 50 jaar later) toen Thomas Jefferson de onafhankelijkheidsverklaring schreef.

      Dus wie denk je dat er aan de wieg stond van alles Gerry, de macht achter de zwarte gordijnen ligt echt niet in Amerika.

  3. Waarom komt hij niet gewoon op de NPO zender met zijn verhaal en maak hij er een avondvullend programma van in plaats van al die onzin programma’s die er nu zijn ook de zeik praat programma’s.

  4. Veel reacties van mensen , bent u al echt bewust van het feit dat alles een leugen is in het leven wat u verteld is ?!

    Denk niet dat u dit tegen u vrienden durft te zeggen , ze zullen u waarschijnlijk voor complot aanhanger uitmaken .

  5. De meeste nederlanders hebben een hypotheek,auto op afbetaling,of andere schulden.
    Mijn mening is als ik zo eens rond me kijk dat zolang men werk heeft en zijn/haar financiele verplichtingen na kan komen men in de veronderstelling is dat het allemaal wel mee valt en dat het alleen anderen zal overkomen,dit is volgens mij een grote misvatting omdat als men goed oplet men kan zien dat het stukje bij beetje steeds slechter wordt en de mensen financieel totaal uitgekleed worden,wat betekend dat zij die nu doen alsof er niets aan de hand is vroeg of laat ook aan de beurt zijn.
    Telkens wordt ons voorgespiegeld dat we weer uit het dal aan het klimmen zijn,terwijl ik alleen maar mensen ontslagen zie worden,bedrijven gaan failliet,mensen kunnen niet meer rondkomen enz..enz en waar gaan de discussies in de kamer over? Over wel of geen zwarte piet.

    1. Helemaal mee eens, Arnold.
      En die groep is ca. 7 miljoen volwassenen groot en volgens de peilingen stemde eenderde VVD.
      Voordat die groep eens wakker wordt of uit hun ivoren IKKE, IKKE, IKKE-toren komt, is de Derde Wereldoorlog al wel aan de gang……

    2. Hoorde vanmiddag Hans van Baalen (VVD) op Radio1. Ongelooflijk wat een bal is dat.. “Als asielzoekers zijn uitgeprocedeerd en dienen te worden uitgewezen, hebben ze verder ook geen recht op onderhoud in Nederland”..
      Kijk, meneer ‘krijtstreep’ van Baalen flikkert gewoon even de Rechten van de Mens overboord, compassie en empathie.. Wat een verschrikkelijk mannetje vind ik dat.

    3. Haha Guido, da’s knap vanmiddag? 😉
      Maar je hebt helemaal gelijk. Hoeveel mensen die Radio 1 luisteren, het niet op zo een manier doen alsof de pastoor het vertelt. Dus totaal stuurbaar en dat weet die Van Ballen natuurlijk 😀

    4. Theater Gezelschap ‘De Verleiders’ hebben er onlangs een spetterende voorstelling voor gemaakt, ‘Door de Bank genomen’, geld toveren voor de hebberige mac bubble burgert uit het niets, en de Bis Bozz uut Basel bepaalt wanneer je je knibbel knuisje, wie zit er in mijn huisje, weer mag inleveren, olie charg van bommel en granaten balletje van Balen zou dan zeggen; ‘volgens de zich achter demoncrazy verschuilende zittende aristocratische olichargische papieren hoedje vampier kredietverstrekkers heeft u geen privileges meer op eten en onderdak’. vanaf minuutje 38, zomaar op de publieke omroep, complimenten voor dwdd gastheer Matthijs. de lame stream gaat plots alternatief voor de trut, truth. Volgens de die Duitse Poll waar Monika mee kwam aanzetten vindt 30% van het publiek het wel prima als het grondwettelijke mensenrecht op het vrije woord binnenkort wordt ingetrokken, om zo Rusland de schuld te kunnen blijven geven, van al onze eigen misdadig falen. Ouwe vrije sovjet metselaar Mauerfall Gorby heeft gezegd dat het Westen zich zeer onbehouwen en hebberig heeft gedragen, sinds de hereniging van Berlijn, precies 25 jaar geleden alweer, als de dag van gisteren, en de jeugd weet er al niks meer van. Alternatief Herschreven Historisch Truth Onderwijs, daar ga ik voor, om te beginnen de strijd van de wild west kolonisten uit de achtiende eeuw die hebben gevochten om onder het juk van de Bazige Britse octopus Banken uit te komen, de Amerikaanse Revolutie, als gevolg van The Currency Act uit 1764, ze mochten ineens hun eigen Colonial ‘Scrip’ geld niet maar maken, dat beviel de overzeese buitenlandse belastingheffers niet. Mensen die gepast naar behoefte hun eigen wissel geld gaan aanmaken, zonder oneindige hoeveelheid misbruik pimp rente, dat mag natuurlijk niet, zeer opmerkelijk dat juist deze Geschiedenis verwijderd is uit ons hedendaagse onderwijs, zodat jhournalisten nog steeds kunnen doen alsof ze het niet weten, de opmerking van het opstandige toneelgezelschap richting schaak mat presentator M.C. master of ceremony Matthijs, van de nieuwe nwo kerk, met z’n uitverkoren ietwat te vrolijk kwebbelende ict web rfid chip fröbelaar, die geen enkele moeite heeft om voor miljoenen aan geld verstrekkers te vinden, en niemand vraagt zich af, hoe kan dit… en is dit wel een eerlijke voorstelling van zaken. prof. Ewald Engelen in gesprek met gouwe Nout bij blondje Pauw, dat het in z’n geheel niet gek vreemd is dat ie ineens voor de Chinese private central piraten bank werkt, is heeeeeeeeel gewoon hoor… Maar goed er zijn al nwo wetten in de maak die dit stukje binnenkort kunnen oormerken als ‘cyber pesten’ ; driedubbele politieke correctheid over de top en het vrije woord is plots foetsie. De zogenaamde snelheids controle camera’s biometrisch in dienst van de blauwe hinderlaag taxateurs, in Vlaanderen 120 duizend mensen op de been, om protest aan te tekenen tegen de nieuwste kortingen zonder werk en zonder pensioen, in Nederland Niets, totally drugged out?! te arm om een buskaartje richting de haag te kunnen kopen? pa gaat z’n griepprik weer halen, vele jaren van discussie pogingen verder, op de hoogte van de meest vreemde gifstoffen, maar neeeh het gedrag wordt niet meer door kennis gestuurd, hysterie, want je zou eens ‘ziek’ kunnen worden, je gewaande ‘veiligheid’ weet je wel, de ernstige kwalen optellend van de laatste jaren zou je denken man denk toch eens na, het kan niet, nadenken, laat staan er naar handelen.

      http://jdreport.com/zomaar-conspiracy-tv-bij-dwdd/

  6. Er komen steeds meer mensen die het licht gaan zien. De tijden dat de autoriteiten voor god wilden en konden spelen is voorbij. Het individu zoekt steeds meer zijn eigen waarheid door die waarheid zelf te onderzoeken.

    1. Er komen druppelsgewijs meer mensen bij, Gerd.
      Druppels op een gloeiende plaat vol TV bagger starende, I-phone verslaafde, gemakzuchtige, niet-willen-weten mensen.

  7. Door Brussel wordt een rekening bij ons neergelegd van 642 miljoen euro.
    Vervolgens dezelfde week komt Wiebes met een naheffing voor 5 miljoen Nederlanders van gemiddeld 150 euro.
    Simpele rekensom 5.000.000×150 euro = 750.000.000 euro-642.000.000 =108.000.000 over.
    Hoe wordt dit opgebracht?
    Het gewone werkvolk en de mensen die bijna niets hebben worden wederom weer genaaid,zij die meer dan 90.000 euro verdienen gaan maar gemiddeld 17 euro betalen.
    Alsof dat nog niet genoeg is willen ze als u met de auto naar het werk gaat en buiten het bedrijven terrein parkeert dit ook nog gaan belasten,en als er toevallig een koffie automaat staat en de koffie is gratis willen ze dit ook gaan belasten net zoals het kerst pakket.
    Als ik dit voorgaande op me laat inwerken dan denk ik ,is dit nou de mensen stimuleren om te gaan werken of willen ze bewust alles kapot maken?
    Wat is er in Den Haag aan de hand?
    Als de ministers en hun aanhang evenredig belast zouden worden,als het gewone klootjesvolk zouden ze geld mee moeten nemen,omdat ze vaak gratis eten,reizen,gratis auto plus chauffeur etc…etc.

  8. Waarschuwing:
    Maandagavond 10 november ga ik naar de lezing van Willem Middelkoop bij de TU te Delft. Was de navigator aan het voorprogrammeren en kwam er zodoende achter dat het vermelde adres mekelweg 4 niet hetzelfde plaatje opleverde als op de TU pagina.
    Foutje: Mekelweg 4 moet zijn Mekelweg 5. Andere kant van de weg en een paar honderd meter verderop.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.