WantToKnow.nl

‘NEPNIEUWS’-kwalificatie afkomstig van.. CIA..!!

x

x

‘NEPNIEUWS’-kwalificatie afkomstig van.. CIA..!!

x

Nadat het bedenken van het woord ‘conspiracy theorist’ (‘complotter’) uit begin jaren 1960, succesvol was gebleken, bedacht de CIA meer valse ‘realiteiten’, om de wereldbevolking te manipuleren en voorzien van valse informatie. En natuurlijk informatie, die als ‘waarheid’ en als ‘realiteit’ diende te worden verspreid.  De CIA gaf het al in 1975 gewoon ook toe! Routinematig schakelden zij agenten in om ‘fake nieuwsberichten’ te verspreiden, om het volk te beïnvloeden en de gedachten en de waarden van de Amerikanen te manipuleren. Honderden CIA-agenten verspreiden dus ‘routinematig nep-nieuws’..

De directeur van de CIA vertelt aan de Amerikaanse Senaat dat meer dan 400 agenten ‘verzonnen verhalen’ lekken aan de media, bijvoorbeeld over zaken rondom de moorden op president John F. Kennedy, Robert Kennedy en Martin Luther King. Kijk eerst maar even naar deze onthullende, 14 min. durende video, van de ex-CIA-directeur Colby, die in 1975  getuigde voor de Amerikaanse Senaat voor Church Committee, dat laat zien hoe de CIA de corporate media het Amerikaanse publiek voorliegt:

De media ‘bespreekt’ voor de hand liggende misdaden en verspreidt ‘nieuwe kleren van de keizer-leugens’
Drie weken voor de her-verkiezing van George W. Bush in 2004, berispte de beroepsleugenaar en sr. adviseur Karl Rove,, tevens Deputy Chief of Staff van president Bush, de Pulitzerprijs journalist Ron Suskind. Karl Rove zei :

Karl Rove naast Bush jr. ‘Presidentieel adviseur’.. Een van de meest geraffineerde intriganten in de geschiedenis van WitteHuis-adviseurs..

“Jongens zoals Suskind zitten in wat we de op de ‘werkelijkheid gebaseerde gemeenschap’ kunnen noemen, mensen die ‘geloven dat oplossingen kunnen voortkomen uit de studie van die waarneembare werkelijkheid.’… Dat is niet langer de manier waarop de wereld werkelijk werkt,” vervolgt hij. “Wij zijn nu een imperium en wanneer we handelen, creëren wij onze eigen werkelijkheid.

En terwijl jullie die werkelijkheid bestuderen — oordeelkundig, als je wilt  — zullen wij reageren en andere nieuwe realiteiten creëren, die jullie ook weer bestuderen kunnen. Wij zijn de creators van de geschiedenis… en het enige wat aan jullie wordt overgelaten is het bestuderen van wat wij doen.”

In de hoorzittingen van 1975 bevestigt CIA directeur William Colby dat de CIA de grootste persagentschappen in de jaren vijftig al heeft geïnfiltreerd. In die tijd wordt ‘Operation Mockingbird’ gestart, een geheime campagne waarbij tijdens de Koude Oorlog door 400 CIA-agenten via de reguliere media desinformatie werd verspreid naar andere landen. Openbaar werd, dat de CIA per jaar meer dan US$ 1,5 MILJARD besteedde aan het controleren van de US-media.

In dat kader werden ook redacteurs en journalisten van onder meer The New York Times, CBS News, Washington Post, Newsweek, persbureau AP en Reuters omgekocht. Het viel allemaal heel moeilijk te bewijzen, wie, wat, waar en wanneer, maar uit de beleidsnotities van de CIA, kwam dit FEIT naar voren. En wanneer we het boek ‘Gekochte Journalisten’ van dr. Udo Ulfkotte lezen, zien we de namen van verschillende omkoop-CIA-agenten regelmatig opduiken. Als een waar kankergezwel is deze invloed van de CIA doorgewreten in onze maatschappij.

Deze spelregel-veranderende getuigenis wordt bevestigd door onderzoek van de Pulitzerprijs winnende verslaggever Carl Bernstein (HIER). De media weigerden natuurlijk Bernsteins artikel te publiceren; het werd tenslotte een cover-verhaal voor het tijdschrift ‘Rolling Stone’. Bernstein verstrekte aanvullende informatie over CIA-controle in het verslag van de Senaat. De media ‘rapporteert’ vervolgens:

Pagina’s 191 tot 201 hebben de titel ‘Geheime relaties van de VS met de media’. Het weerspiegelt nauwelijks wat wij ontdekt hebben, aldus Senator Gary Hart. Er werd langdurig onderhandeld [met de CIA] over wat er zou worden gezegd. De feiten verdraaien was relatief eenvoudig. Naar de 400 samenvattingen werd niet verwezen. In plaats daarvan werd in het verslag schijnheilig gesproken over vijftig recente contacten met journalisten — de indruk werd zo gewekt dat de omgang met de pers en de CIA beperkt was gebleven tot die 50 gevallen. De bestanden van de CIA bevatten weinig aanwijzingen dat de redactionele inhoud van het Amerikaans nieuws door de CIA was veranderd, aldus het rapport.

De misleidende verklaringen van CIA-directeur Colby, over het gebruik van journalisten, werden herhaald zonder tegenweer of uitwerking. Met de rol van medewerkende leidinggevenden in de media werden korte metten gemaakt. Het feit dat het Agentschap zijn invloed had geconcentreerd in de belangrijkste sectoren van de pers werd nooit vermeld. Dat de CIA de pers blijft manipuleren komt niet in hen op.

Zie deze 5-minuten durende video van Abby Martin over de recente en huidige geschiedenis:

En in dit kader is wat David icke hierover te zeggen heeft, ook de moeite waard. In deze video laat hij duidelijk blijken dat in zijn ogen, de huidige krampachtige manier om controle te houden, door de powers that be, absoluut kansloos is. Desperaat, om het met een mooie kwalificatie te omschrijven. Een boel herrie, maar weinig inhoud. Kijk zelf:

Over fundamentele nieuwsverkrachting gesproken.. Kijk naar deze 10 fake-news-berichten..

We zullen nog een tijdje met het woord ‘NEPnieuws’ moeten voortgaan. Onduidelijk daarbij is, wie de judge en de jury zullen zijn, om het ene van het andere nieuws te onderscheiden. Want als er met deze kwalificatie bedoeld wordt om de ‘waarheid’ te dienen, kunnen slechts leugenaars WERKELIJK door de mand vallen. Al het andere zal dan manipulatie en leugenbekrachtiging zijn. Kijk daarbij ook eens naar de, zich van narigheid geen raad wetende, MSM, dan zie je dat zij heel nerveus worden. Het blijkt natuurlijk dat het NEPnieuws vooral bij hen vandaan komt. Onjuist, gelogen, halve-waarheden, regelrecht gemanipuleerd, je kunt met de MSM alle kanten uit. De journalisten van tegenwoordig zijn zelden in staat, vanuit hun directies, de zaken tot in de diepte te onderzoeken.

De kwalificatie ‘NEPnieuws’ is in onze ogen niets anders dan de uitgelubberde kwalifcaties ‘conspiracy-denker’.. Mijn hemel, etiketjesplakkerij om de inhoud niet te hoeven bespreken. Uiterlijke scheldpartijen om mensen die een boodschap brengen van waarheid en verontwaardiging, af te schilderen als zwevers en leugenaars, terwijl ze de waarheid dienen en niets te winnen hebben bij al hun inspanningen.

En die directies van de grote nieuw-conglomeraten..?
Als we beseffen dat er een paar ‘key-players’ in de wereld zijn, die eigenaar zijn van enorme nieuws-industrieën, zoals ene Rupert Murdoch, Zionist van de eerste graag, dan is het plaatje snel duidelijk. Niet dat het iets te maken heeft met Jodendom oid. Integendeel: volstrekt niets. Maar het is heel bijzonder dat al deze conglomeraten eendrachtig handelen om de Zionistische zienswijze te beschermen met de genoemde methodes van ‘nieuws’ verspreiden: Onjuist, gelogen, halve-waarheden, regelrecht gemanipuleerd.

Kijk naar de illustratie hiernaast en duik er eens in, zouden we je tot slot willen adviseren.. Het Hasbara-project (‘Hasbara’ staat in hebreeuws voor ‘uitleg’) is een uitgelekte codenaam waaronder een project schuilging, dat tot doel had, miljoenen mensen wereldwijd te injecteren met de grote ‘Israël-good-news-show’.. De wreedheden die de staat Israël uithaalde met de Palestijnse bevolking en de landje-pik-politiek werden netjes verkocht in de MSM, die onder leiding is gekomen van de genoemde nieuws-industrieën.

Vanzelfsprekend is de grote wereldmanipulator, de Ameriaanse-staat-in-de-staat, de CIA een van de grote motoren achter deze ontwikkeling. De CIA gaf dat in 1975 zoals gezegd, al volmondig toe. Mensen zo gek maken als een deur, door ze volledig dol te draaien met vals nieuws, half nieuws, half-gelogen nieuws, maar daarbij vooral de waarheid neersabelend als leugens en manipulaties..!

Maar het systeem is over en uit.. De megalomane tycoons, die achter deze machtige wereld zitten, zien met lede ogen aan, dat een nieuwe tijd is aangebroken voor de wereld. De mensheid schreeuwt om een einde te maken aan alle leugens en manipulaties. Aan alle ‘valsheid in geschrifte’ van de gedrukte media, aan alle ‘fata morgana’s’ van de wereldwijde nieuwsmakers, die digitaal en via de lucht tot ons komen. Het is genoeg geweest en met de kwalificatie ‘NEPnieuws’ zien we de laatste stuiptrekkingen van een in elkaar zakkende manipulatieve structuur.

355 Reacties op ‘NEPNIEUWS’-kwalificatie afkomstig van.. CIA..!!

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • Madeloes

  @Anna 14.24

  het woord ruzie komt in mijn gedachten niet voor. Compassie welzeker. Waarheid is voor ieder persoonlijk. Dat mensen de kop in het zand steken respecteer ik. Eigen verantwoording o.a. qua bewustzijn is prachtig en aan te bevelen. Antwoorden op vragen die je zelf hebt over bepaalde zaken zitten in jezelf verborgen en anderen zullen die niet kunnen beantwoorden in de trant die je zelf eigenlijk zelf weet. Voor sommige antwoorden is de tijd nog niet rijp en kun je uiteraard van gedachten wisselen wat zinvol kan zijn voor interactie en met liefde gevoerd wat een bijdrage kan zijn voor een beter bestaan.

  21
  • jenne

   Madeloes,

   Als de mensen maar is zouden willen leren, en wel speciaal van elkaar,
   het blijft dweilen met de kraan open, maar ja, ook hangen went!
   Ik zie al langere tijd, hoe de Nederlandse samenleving wordt opgebroken, en in kastes terecht komt, die van je sexuele geaardheid, waardoor het nepothisme vrij spel heeft, en de hele samenleving vergifticht.
   Er zijn van die woorden die veel gebruikt, maar lang geleden al van hun inhoud zijn ontdaan als een dode vis, geweten, vrijheid, verantwoording en meerdere, door gewoonte en kop in het zand valt het wel mee, maar dat is niet zo, het net sluit zich heel onopvallend langzaam, alles niveleren, ook het denken, vooral het denken, daar zorgt de Media voor, allemaal heel zorgelijk, en het leven blijft het leven hoe oud je ook bent, sommigen hebben niet dat geluk om uit te worden, jammer want het is een heel interessant expiriment te noemen.
   Groet Jenne

   21.1
  • Anna

   Madeloes, ik vind dat ruzie erbij mag horen; wat ik niet wil is dat iemand maar bedenkt de wijsheid in pacht te hebben, dit en meer is work in progress. Dus in dat opzicht kan ik met je antwoord niets, omdat je je boven andere mensen zet; ik kan daar niets mee, we kunnen elkaar inspireren om wat we zijn, maar het beter te weten dan een ander is niet mijn ding, wel elkaar wijzen op de leugens die een ieder voor zich produceert om beter uit de bus te komen, maar dat is uiteindelijk zelfverloochening en mede ontkenning van de/je medemens. Ik ben ervan overtuigd dat we in hetzelfde schuitje zitten, en voorlopig ben ik nog niemand tegen gekomen die het beter weet…

   21.2
  • Anna

   Wat ik wil Madeloes is om te beginnen dat mensen eerlijk zijn naar elkaar, mijn conclusie, dat zijn ze niet… De vraag vervolgens is waarom niet…
   Zolang deze vragen niet worden beantwoordt kan ikm met heel veel gedoe helemaal niets…

   21.3
  • koekje

   Heel eerlijk gezegd wordt ik een beetje niet goed van al je gedram (ja sorry) over eerlijkheid Anna. Wie bepaalt wat eerlijk is. Of anders of iets wel eerlijk genoeg is???? Of is iets pas eerlijk als het overeen komt met jouw eigen visie 😯

   21.4
  • koekje

   Dan heb ik nog eentje voor je Anna.
   Deze gaat over 13.80 Daar stond:
   De natuurlijke hierarchie van de capaciteit, die ook als zodanig herkend wil worden en beloond.
   Even toegelicht met een voorbeeld van mij.
   Stel iemand heeft een hele mooie stem en zingt graag. De omgeving zegt: “Puh, daar kun je echt je brood niet mee verdienen, en iedereen die een beetje oefent kan zo mooi zingen.”
   Wat denk je dat er gebeurt: Er wordt niet meer gezongen en een stuk levensvreugde is naar de knoppen. Lijkt mij in ieder geval duidelijk.
   Nu een wat moeilijker voorbeeld: Iemand heeft een hoog IQ. Getest na veel aandringen van een betrokken leerkracht en verrassing… . De omgeving zegt: Tjonge, jonge, denk maar niet dat je wat voorstelt, mensen die het te hoog in hun bol krijgen kunnen diep vallen. Hoe groot is, denk je de kans dat de persoon geen uitdagende opleiding gaat volgen, misschien zelfs uit pure verveling op straat rondhangt en met ieder relletje van de partij is.

   Ik vind jouw nivelleringsdrang schadelijk, schandelijk en waanzinnig oneerlijk 😡
   Met al dat huilie 😥 huilie 😥 over oneerlijkheid wek je bij mij althans de indruk dat je je ontevredenheid en onmacht over je eigen leven op anderen aan het afreageren bent.
   Dit is wat ik er in alle eerlijkheid en openheid over vind. Proficiat, ik ga vast spijt krijgen van mijn eerlijkheid. Misschien dat ook een deel gewist wordt. Jammer dan 😈

   21.5
  • Madeloes

   @Anna 21.2

   ik weet niet welk zelfde schuitje je bedoelt 🙂 en je zin
   ‘en voorlopig ben ik nog niemand tegen gekomen die het beter weet…’
   komt misschien wel omdat je hetzelf het beste weet 🙂

   21.6
  • jenne

   Anna,

   Je kunt als mens niet eerlijk zijn naar anderen toe, die niet bewezen hebben dit te verdienen, en waarschijnlijk niet kunnen begrijpen en of rélativeren, wat jouw eerlijkheid inhoud en wil zeggen, dus laat men nooit het achterste van de tong zien, en houdt men een slag om de arm !
   Jenne

   21.7
  • jenne

   Koekje wat ik schreef over de Hierarchie van de capaciteit, dat is een wet van Meden en Perzen zo dat heet, een onoverkomelijke natuurwet, die niet is te verontachtsamen of niveleren, men heeft zo vaak geprobeerd het maaiveld toe te passen het geestelijk het denken te verlagen, dit gaat alleen over een lange evolutie, van bijvoorbeeld slecht voedsel en minerale tekorten.
   Ik heb tijdens onze heavy metal bijeenkomst met onder anderen Ramstein en AC-DC groepen, mijn oude vrienden Franc Maçon, en ik de oud Amsterdammer, de vraag voorgelegd over een vast inkomen voor één ieder, het antwoord wat ik kreeg, het zou zeker lukken als de aarde bewoond zou worden door Robots, maar met mensen niet haalbaar, om dat het gewoon tegen natuurlijk is, het druist vierkant tegen het mens zijn in, wel kunnen er regels komen ter verbetering van het verdelen van de rijkdom, maar dat zal niet cq nooit zonder bloed vergieten en geweld kunnen worden bewerktstelligd.
   Groet Jenne

   21.8
  • HyperAlert

   euh jah ik ben er nog Jenne en andere wtk vrienden, Odette ik heb nieuwjaar gewenst, een week later weliswaar, dat het daar niet aan ligt. Basis inkomen, hmmm, tjah, tis gewoon dat geld zoals wij dat hier kennen niet gebruikelijk is op 99.8% andere aardes, daar begint het mee, alsof je moet verdienen om hier te mogen leven, dat is niet okay, geen manier om een civilisatie op te bouwen van de hogere soort third kind, wel mogen leven en zelfs meer, kwestie van planeet Iarga als voorbeeld, je hebt je collectieve voorzieningen, transport by rail, gezondheid, eten, moet je nooit aan tornen, tenzij chronische crisis monopolie uitzuig model zoals zo vaak hier op aarde, super veel zin in wisselstroom muziekje van ac en dc, of motorenhoofd, in die sfeer, verder bevalt radio 6 tussendoor heel erg goed, veel vrolijke swing soul en geen reclame wel nieuws op het uur, en regionale radio 8 met veel eighties sound en andere vervlogen hits, niet off the grid maar aan de ruif. John Rap van de tong zonder gebit met charisma Rappoport deed een goede duit en speech in het zakje over fake nep nieuws toestanden. mistig min 4 hier, vanmorgen kwam de zon er ineens door, was sprookjes achtig onderweg met glitter stuif sneeuw vonkeltjes in de lucht, speciaal voor mij dacht ik toen. Die turkse autisten clever Gurlll was gaaf de eerste aflevering, soort nieuwe Sanne W. de Vries die ik zeer waardeer in haar optreden voorkomen manier van zeggen. Birsen 29 jun 2013 http://www.gemistvoornmt.nl/a.aspx/15817126/0 vermogen capaciteit condensator Elco geeft vonken tis waar, zonder te veel inspanning toch knallen kenmerk van het ware, voor de rest doe mij maar liefffheid met wat gemixte katten ondeugd er bij en trouw niet te vergeten perseverance vooral doorgaan is net zo belangrijk, dat het door en door gaat. Jon Rappoport: Expert on the Fake CNN News People https://www.youtube.com/watch?v=ewP4SifSfUU Simon Parkes was onlangs goed bezig samen met KipKerry, goed koppel, en eindelijk weer eens live, face to face, cheek to cheek, ziet ze er meteen tien jaar jonger uit, energetica in actie. Frank Sinatra – Cheek To Cheek (lyrics) https://www.youtube.com/watch?v=fCPs8bZ-KhE

   21.9
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.