WantToKnow.nl

Met ‘voorbedachte dader’: het MH17-PR-onderzoek…!!

Dit was het beeld van één van de grootste leugens, direct na de ramp. Een separatist die in eerbied een knuffelbeertje opraapt en aan de pers toont, wordt als piraat weggezet. Het kruisje dat deze man even later slaat, is uit bijna ALLE nieuwsberichten verdwenen. In plaats daarvan maak je simpel propaganda-nieuws, door deze man als bandiet af te beelden…!

x

x

The MH-17 ‘Report’
Paul Craig Roberts…

x

Met ‘voorbedachte dader’: het MH17-PR-onderzoek…!!

2017 © Paul Graig Roberts | deze versie en uitbreiding: © WantToKnow.nl/be

x

Paul Graig Roberts

Toen ik vernam dat het opstellen van het rapport over het neerhalen van de Boeing 777 van Malaisian Airways, vlucht MH17, in handen zou komen van de Nederlandse autoriteiten, wist ik dat er geen gedegen onderzoek zou komen, noch aandacht besteed zou gaan worden aan de feiten. En zo was het precies..! Ik wilde in eerste instantie niet over dit rapport gaan schrijven, maar de propaganda-machine draait nog steeds op volle toeren, waarbij de Russen de ‘gebeten hond’ dienen te zijn/worden. Maar door de valse misinterpretaties van het rapport door de Westerse media, zoals de nieuwsmoloch ‘NPR’, blijkt dat de media het MH17-verhaal ‘maken’ en het rapport niet.

Zo hoorde ik bijvoorbeeld Corey Flintoff, NPR-Moskou-correspondent zeggen, dat ‘uit het rapport blijkt’ dat de raket die het verkeersvliegtuig had getroffen, afgevuurd is door Oekraïense separatisten, die de technische vaardigheden niet hebben, om met dit systeem om te gan. ‘Daarom’ moet deze raket zijn afgevuurd door de Russen. Maar dit is een regelrechte leugen, want NIETS in het Nederlandse rapport spreekt over een dergelijke conclusie, in wat voor verband dan ook! Óf Flintoff is heel erg incompetent, óf hij liegt, óf hij geeft zijn eigen mening, die weer niets met conclusies van het rapport te maken heeft..!

Het enige, maar dan ook het enige dat we weten, is dat het rapport spreekt over het neerhalen van het vliegtuig, de MH17 door een BUK-raket. En dat dit ‘dus’ een door de Russen geproduceerde/gefabriceerde raket is geweest. Maar het Nederlandse rapport zegt nergens WIE deze raket hebben afgevuurd. En daarmee komt er vanuit het rapport TOTAAL GEEN schuld bij de Russen te liggen, maar het legt wel BLAAM BIJ OEKRAÏNE, dat het luchtruim voor deze vlucht, boven deze route had moeten SLUITEN..

Nergens wordt gesproken over het verplaatsen van de route van MH17, PRECIES over het militaire gebied, waar dit vliegtuig uiteindelijk werd neergehaald.

Advocaten uit o.a. de VS hebben al laten weten, dat op basis van dit rapport, Oekraïne aan te pakken is voor nalatigheid, of juridisch gesproken: ‘dood-door-schuld’. Het is waarschijnlijk dat de vliegtuigmaatschappij Malaysian Airlines ook een goed kans maakt, om op grond van deze nalatigheid van Oekraïne, in het gelijk gesteld te worden. En nee, in het rapport van onze neutrale journalist in Moskou, meneer Flintoff, is hierover NIETS terug te vinden..!Zoals ik al schreef op het moment van de ramp, hadden de Westerse media meteen hun ‘Russia-did-it’-verhaal klaar en publiceerden dit ook. Precies op het moment van de ramp, kwam een heel scenario in werking, dat op regelrechte public relations leek.

Wat past het verhaal weer preciés in het straatje van de VS..
Deze hele zaak kwam weer uiterst dienstbaar van pas in Washington, waar men onder de regering Obama een duidelijke ramkoers met de Russen aan het varen was. En daarin dienden de fazallanden in Europa bij in de pas te lopen. Allemaal tégen Rusland, de sancties waren snel uitgevaardigd, met weinig of geen tegenstand. Maar weldenkende mensen, waartoe ik deze politici deels reken, dienen toch overtuigd te zijn van het motief van het neerschieten van dit toestel door de Russen. Wat Washington nooit heeft uitgelegd en de Westerse media NOOIT hebben beantwoord, is de vraag WELK MOTIEF DEZE SEPARATISTEN DAN ZOUDEN MOETEN HEBBEN, om een dergelijk smerige misdaad te plegen..? Om een onschuldig burgerluchtvaarttoestel kansloos neer te halen..?

Een van de ooggetuigen, die vertelt, een paar dagen ná de aanslag, aan een BBC-verslaggeefster, over hetzelfde verhaal wat ook 3 internationale burgerjournalisten te weten kwamen. Gevechtsvliegtuigen bij de MH17, vlak vóór de grote explosie. Deze BBC-reportage werd een paar dagen erna van het internet gehaald; de BBC-journaliste als ‘beginner’ gekwalificeerd ..!

Niets over het mogelijke motief van deze separatisten/Russische gelieerde troepen om het vliegtuig neer te halen. Maar weet dat de Russische overheid, dit niet toe zou laten. Poetin zou de verantwoordelijken voor deze daad onmiddellijk hebben laten oppakken en berechten. En het verhaal van Washington is ook volledig zinloos. Alleen een idioot zou de praatjes van de overheidswoordvoerders geloven.

Kan het zijn dat er WEL EEN MOTIEF IS BIJ DE VS..? Om Rusland te demoniseren, de emotionele stemming in de wereld en specifiek in Europa, te laten omslaan richting de VS, en Poetin als grote-boze-leider afschilderen.. En ja, wie vaart er wel bij de economische sancties tegen Rusland..? De VS, nota bene TEN KOSTE van Europese bedrijven..!
Europese regeringen KONDEN DE SANCTIES EIGENLIJK NIET WEIGEREN, zonder met bewijs te komen voor betrokkenheid, van bijvoorbeeld de CIA of andere ‘overheidsdiensten in de VS’..

De BUK-raket..!
De Russische producent van de BUK-raket, die gebruikt zou zijn, voor het laten ontploffen van de MH17 boven het grensgebied van Oekraïne en Rusland, een oude versie was, van het wapen DAT ALLEEN IN DE OEKRAÏNE NOG WORDT/WERD GEBRUIKT.. Dus alleen het Oekraïense leger gebruikt deze raketten nog.. Sinds jaren gebruiken Russische militairen een andere versie RUK-raket, die ook een totaal ándere ‘karakteristiek’ heeft in haar impact bij ontploffing. De schade aan het toestel, de MH17, is INCONSISTENT met de schade die toegebracht wordt door deze moderne raketten, de nieuwe versie van de BUK.

De rapporten hierover zijn door deze fabrikant aangeboden aan de Nederlandse onderzoekscommissie, maar er is GEEN ENKELE INSPANNING VERRICHT om de tests van deze fabrikant te valideren, noch te dupliceren. En nee, de Nederlandse onderzoekscommissie heeft GEEN ENKELE INSPANNING VERRICHT om de berichten te checken, waaruit zou blijken, dat Oekraïense gevechtsjagers de MH17 beschoten zouden hebben en verantwoordelijk zijn voor het laten neerstorten van de Boeing 777. (HIER het verhaal van de BUK-fabrikant)

Kortom, het hele rapport is zo nutteloos als het hele 911-rapport: onvolledig, onjuist en onkundig. De slachtoffers onwaardig. En verwacht geen enkele bevestiging van mijn woorden van de Westerse media, zeker niet van de grote kranten, Tv- en radiostations en tijdschriften. Een collectie mensen die leeft van leugens en onkundigheid..

De reden dat het Westen geen toekomst heeft, is doordat ze geen media meer hebben; slechts als taak hebben om propaganda te maken voor de overheid en de public realtions behartigen voor de corporate agenda’s. De westerse burger is politiek impotent gemaakt, door de Matrix, die door de gekochte en betaalde media wordt ondersteund. Er zijn geen onafhankelijke westerse media meer. Kijk naar het verhaal van topjournalist en academicus Dr. Udo Ulfkotte, die hoofd-binneland was van één van de meest gerespecteerde kranten van Europa, de ‘Frankfurter Algemeine’. Een man die vertelde over de invloed van de CIA op het ‘nieuws’ dat hij dagelijks diende te serveren aan onwetenden in Duitsland en elders in de wereld. Udo Ulfkotte in dienst van de CIA.. De leugens van Washington verkopen. Hij niet alleen, was zijn verhaal: ELKE BELANGRIJKE JOURNALIST IN EUROPA DOET HETZELFDE..!

En inderdaad: zijn boek is NIET vertaald, noch gepubliceerd in de VS.. Het door mij genoemde NPR, heeft VOLLEDIG zijn integriteit verloren. Ze claimen dat ze ‘lezer-ondersteunend’ werken. Dat ze op de been staan als ‘non-profit’-organisatie en door particuliere donaties financieel worden ondersteund. Maar die donaties zijn voor een groot deel afkomstig van bedrijven, grote multi-nationals. En ik noem specifiek NPR, omdat het nog redelijk onbedekt ligt, de informatie hierover. Kijk eens naar het zinnetje, dat bij reclames wordt getoond, een wettelijke,. financiële verantwoordings-verplichting: ‘NPR wordt ondersteund door bedrijf XYZ, actief om dit of dat product of dienst te verkopen’…!

Het ‘regime’ van George W. Bush heeft NPR vernietigd in haar goede bedoelingen, die er in mijn gevoel wel degelijk waren. Hij benoemde 2 Republikeinse vrouwen, om de ‘publieke functie van NPR te analyseren’. En ja, wat bleek? De publieke functie van dit nieuwsnetwerk was geen integriteit in nieuwsvoorziening, maar ‘job security’, geloof het of niet. Het motief van NPR-journalisten is dus, het behoud van hun baan. En daarvoor werken ze en zullen ze regelmatig ‘opdrachten krijgen, om aan deze motieven te voldoen’… Ik werkte met president Reagan naar het einde van de Koude Oorlog, en de associatie met de nucleaire dreiging. Ik ben ontmoedigd te zien dat de Westerse media hun bestaan hebben verkwanseld en het vooruitzicht op een nucleaire oorlog nieuw leven hebben ingeblazen..!

* * *

x

x

Om aan te tonen hoe mensen zijn bevuild met de manier van verslaggeving, met de manier waarop MSM menen het Poetin-bashen te moeten aan- en uitvoeren, tonen we je aanvullend een stukje van de opname van een bijeenkomst in de Vrije Universiteit in Amsterdam, Het is Arno Akkermans, die tussen Jeroen Akkermans en CDA-Kamerlid Omtzigt zit, die VOLLEDIG RESPECTLOOS een getuige van het drama uit Oekraïne ‘afzeikt’ met de opmerking, als de vraag komt waar hij zich moet melden, ‘Bij Poetin!”... Het lijkt een klein schreeuwend kind uit de onderbouw van de Lagere School, maar we hebben het over een professor, een jurist nota bene.. Mr. Arno Akkermans is de naam (HIER)

Stel je voor.. Een zaal vol met een aantal familieleden van de slachtoffers van deze verschrikkelijke ramp. Een getuige die netjes met een tolk vraagt waar hij zijn verhaal kan doen. Want hij is niet welkom bij de MH17 getuige-commissie.. Meneer Akkermans lekker onbeschoft, overtuigd van zijn gelijk:

‘GO TO THE DESINFORMATION DEPARTMENT OF MISTER PUTIN’.

De getuige is uit het veld geslagen en begrijpt de volledig ongepaste cynische ‘humor’ van onze professor niet. De getuige stamelt na een korte pauze: ‘I don’t know’. Heeft het Joint Investigation Team, met Oekraïne als één van de leden, misschien geen ruimte voor ‘onpassende stukken informatie’..? Wat een schaamteloze toestand..!
Deel dit verhaal, als het moet wereldwijd..! Maar… Luister natuurlijk en vooral ook naar het inhoudelijke verhaal, dat NAADLOOS aansluit bij de verklaringen van veel getuigen. Mensen, dorpelingen uit de vele dorpen in de buurt van de plaats waar de MH17 is neergestort, hun verhaal hebben gedaan. ER IS SPRAKE GEWEEST VAN GEVECHTSVLIEGTUIGEN IN DE BUURT VAN DE EXPLOSIE..

Geen doekjes erom winden..

Op veel sites zijn commentaren te vinden van mensen die reageren op de geplaatste MH17-artikelen. Veel bruikbare links zijn daar te vinden naar nog niet of nauwelijks gepubliceerde informatie. Maar het zijn vooral de ‘boze’ en ‘verontwaardigde’ reacties die vaak indruk maken. Wij maakten een selectie, op de maandag de 17e juli, 3 jaar na de ramp

* * *

Looney:
De raket explodeerde, zoals ontworpen, een paar meters van het vliegtuig, toch?
Simpele wiskunde, dat is het toch?
Waarom kan dan niemand ‘reverse calculation’ toepassen. om PRECIES,
met een nauwkeurigheid van enkele meters, de
launch site te determineren.
Ze doen dit met maanexpedities, dus dan toch ook voor dit onderzoek..?
Of hebben ze geen schuifliniaal, telraam of calculator in Nederland..?

* * *

Jack Burton:
Heb je ooit gehoord van een luchtramp, waarbij de Zwarte Dozen geheim werden gehouden
tijdens het onderzoek naar de oorzaak van de ramp..?
Heb je ooit van een luchtramp gehoord, waarbij ze niet vragen om de ‘air traffic control tapes’..?

Wanneer worden geen getuigenverklaringen van de ‘Air Traffic Controllers’ gevraagd, ná een verschrikkelijke luchtvaartramp..?
De vrouw die als Air Controller heeft gewerkt, is al meer dan 2 jaar spoorloos; op vakantie gestuurd…??

Ze is daarna niet eens meer gesignaleerd.. CNN en NPR pretenderen met een stalen gezicht, dat dit een ‘onderzoek’ is.. Mijn hemel.!

* * *

Jeff Montanye:
Het hele verhaal doet me 1 op 1 aan het 911-onderzoek denken.
(geen vrijgave van de data noch gesprekken uit de ‘Black Box’-machines.)
Als dat al niet stinkt..! En dan was er de weigering van Malaysia Airways om in eerste instantie onderzoek te verbieden.
Het heeft ook nog eens familieleden van de 43 Maleise slactoffers verboden de doodskisten te openen.
NIEMAND van de overlevenden werd toegestaan om naar de slachtoffers in de kisten te kijken; afscheid te nemen.

Wan Lailatul Masturah zei hierover:
“Dat werd ons niet toegestaan door de overheid. Niemand mag kijken.
Alle kisten met lichamen die terug kwamen naar Maleisië, moachten niet worden geopend..”

* * *

Latina Lover:
Kun je je voorstellen hoe het is, om een laatste afscheid te hebben
met je overleden vrouw, kind of familielid, omdat de overheid dit verbiedt..? Ruikt dit naar een ‘coverup’ of niet..?

Kun je je nog de crash herinneren met de Germanwings-vlucht?
Er waren maar 72 uur nodig om de cockpit-spraakopnames vrij te maken. 
Maar deze ‘Fucking Dutch’ hebben ná ruim 2 jaar deze infomatie nog niet eens vrijgegeven.??
Naar mijn gevoel hebben de Russen deze opnames wel zelf gemaakt en wachten ze op het juiste moment ze te openbaren.

* * *

Cheech_wizard:
Ik heb eens nagekeken wat er is gebeurd met de 3 vliegtuigen die zijn neergestort, elders in de wereld, ná deze crash in Oekraïne.
De Zwarte Dozen van deze vliegtuigen werden snel geborgen, binnen enkele dagen en de informatie ervan, was binnen een paar weken.
Het is volledige rommel, die ons op de mouw wordt gespeld.

‘Complete bullshit.’

 

44 Reacties op Met ‘voorbedachte dader’: het MH17-PR-onderzoek…!!

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • Guus

  “De rapporten hierover zijn door deze fabrikant aangeboden aan de Nederlandse onderzoekscommissie, maar er is GEEN ENKELE INSPANNING VERRICHT om de tests van deze fabrikant te valideren, noch te dupliceren”

  Hoe zit het dan met die arenatests in Finland en Oekraine?

  13
 • Jopiek

  Prima artikel en ik ben het volledig eens met Paul Graig Roberts dat de nabestaanden het beste Malaysian Airlines en Oekraïne aansprakelijk kunnen stellen vanwege:

  1: MA. Door willens en wetens boven gevaarlijk oorlogsgebied te vliegen. (zonder de passagiers te informeren? Dan zij dus niet de keuze om wel of niet in te stappen).

  2. OE. Door willens en wetens het luchtruim open te stellen en zelfs de koers van het vliegtuig te verleggen waardoor het gevaar nog groter werd.

  Dus zelfs als zou blijken dat Rusland de dader zou zijn (wat ik niet geloof) zijn deze partijen grove nalatigheid te verwijten met de dood tot gevolg.

  Ik heb dit ook aan de stichting van de nabestaanden gemaild en er bij vermeld dat het J.I.T. nooit de waarheid omtrent de dader boven water krijgt omdat Oekraïne zelf verdachte is en in oorlog en Maleisië er in zit om te voorkomen dat MA een miljardenclaim aan de broek krijgen. Dus dat ze vanwege de enorme (internationale) belangen die er mee gemoeid zijn beter een claim bij MA en OE kunnen indienen en laten die de kosten maar zien te verhalen op de werkelijke daders (als die ooit gevonden worden). aansprake

  12
 • jenne

  Treowd, ik vindt dit een hele plausibele en goede uitleg van Johan Oldenkamp, zo als wel meer van zijn interessante films, we weten allemaal dat het rammelt, en ik zou het liefst in het openbaar die Marc Rutte een enorme draai om zijn oren geven, hoe kun je een volk, je Eigen volk zo in de maling nemen, Jenne

  11
 • Treowd

  Een prima video-analyse van Johan Oldenkamp:
  https://youtu.be/L1F_D02BfEg

  10
 • Thucydides

  Pure psyops operatie met een corrupte krant en corrupte journalist. Een geënsceneerd stukje stemmingmakerij door de AIVD/Rothschild-Zionisten-Illuminati en “useful idiots”.

  http://www.ad.nl/nieuws/nouri-vs-mh17~a488c0f9/
  Nouri vs. MH17

  9
 • leon

  waarom komt mijn eerdere reactie er niet op

  8
 • leon

  17 juli 2014 =22 en 17-7-2014 + 17 7 2017 =47= 4+7 = 11

  handtekening van de Illuminati

  7
  • jenne

   Treowd, soms moet er ballotage worden toegepast, om ongewenste gasten, buiten de deur te houden, ik zie daar niet zo veel verkeerds aan, ieder het zijne, je had toch ook je stam café, met je vaste kornuiten, weet niet of dit nog zo is, ik neem aan van wel, ja het is soms fijn onder mensen met die de zelfde voorliefde voor bepaalde onderwerpen hebben, ik zie het echt zo simpel, daarna kun je gaan konkelen, in Amsterdam had je veel zulke gelegen heden, heren clubs, en ook dames clubs en theé huizen, en dan de maison closed, ja en toen was er de IPhone, en werd ieder één slaaf van dit stukje demonisch kwaad.
   Groet Jenne

   7.1
  • Treowd

   Dat is slechts het symptoom die IPhone beste Jenne, het werkelijke gereedschap is het www van the lightbearer aka lucifer ..
   Giving Life to Lucifer
   https://www.youtube.com/watch?v=g0EokcSlR1w

   7.2
  • jenne

   Treowd

   Ja daarom benoem ik het ook, men noemd het de vooruitgang, net als de progresieve socialistische zakkenvullers, ze brengen al onze waarden, die noodzakelijk zijn om plesant te leven om.
   Jenne

   7.3
 • Hoeder

  Je zal toch een familielid of bekende hebben verloren en dan meemaken hoe de waarheid niet boven tafel mag komen. Schaamteloos en respectloos. Dank meneer Rutte cs.
  Zowel de VS als Rusland weten donders goed hoe het werkelijk is gegaan. Alleen in het zg vrije Westen is Poetin-bashen tot nationale sport verheven. En de naïeve massa gelooft de MSM, die de VS blind volgen, net zoals met 9/11 en accepteert deze leugens. Een ieder die een beetje zijn huiswerk doet, weet beter.

  6
  • Thucydides

   Als je een beetje handig bent en je hersens gebruikt en er gewoon vanuit gaat dat de TV, krant en meeste websites voor 100% onder controle staan van de Rothschild-Zionisten-Illuminati dan kon je al na 2 weken weten wie de dader en opdrachtgever waren. Ik ben echt niet veel slimmer dan de meesten op aarde.

   https://twitter.com/zakenpief/status/887608781131186176
   Dit zijn de opdrachtgevers (Illuminati = Zionisten).

   6.1
  • Treowd

   Beste Thucydides nauwkeuriger = Illuminatie = niet alle zionisten – niet alle freemasons – niet alle jesuits, reden = door compartimentalisatie.
   http://www.vrijewereld.org/2014/09/24/de-compartimentalisatie-van-kennis-binnen-geheime-genootschappen/

   6.2
  • HyperAlert

   hmm enig onderscheid toch wel belangrijk wanneer mogelijk, Jenne en Coz zouden zeggen ‘is dat wel zo?’, wat weten wij buitenstaanders van die klups, nadaah noppes, niet om rotzooi te gaan verdedigen, dat niet never nooit, de lucie in de sky luciferische verlichten zouden een antiek ideaal hebben, oude cruciale bijna verloren kennis bewaren voor ons, de toekomst en zo, en een droom van een verenigde wereld, wat eigenlijk onbegonnen werk is, over dwarsgebakken loempienadies met sambalbij en kloepoek; The ‘Illuminati and Reptilians’ https://www.youtube.com/watch?v=kPQAbsLGOXE en omdat ik het plezierig vind om naar Jamie te kijken natuurlijk of course vanzelfsprekend niet onbelangrijk, de knappe zeer innemende authentieke chilluh en warmuh huis helder horende huisvrouwen brug over de bevroren Ijssel. het gaat waarschijnlijk om facties binnen facties en zou aardig zijn om niet botweg over 1 kam te scheren want waarschijnlijk de only way out is een vermeende tegenstander niet botweg voorbarig het verkeerde etiket op te plakken uit onwetendheid en blinde haat die nergens naar leidt, witte zwarte en grijze hoeden heb je meer aan, van binnen uit naar buiten dacht ik zomaar te denken. dit tingeltangel moppie op de gevleugelde witte en zwarte toetsietielemansen knoppen kwam ik net tegen via radio 4, wel rustgevend; John Field: Complete Nocturnes – Elizabeth Joy Roe (Audio video) https://www.youtube.com/watch?v=wdh_3GM6chA

   6.3
  • mc

   Haha Hyper, geheel wtk zegt ‘is dat wel zo’…?

   6.4
  • HyperAlert

   jawel jawel Mc maar gewoon omdat omdat, euhh nouh gewoon, dat het me te binnen schoot, van die lokale uitdrukkingen, kent u die uitdrukking? sferen koppelen aan; eindeloos trouwens deze ‘vet koel u bent Bert toch?’ ; DWDD – Britt Dekker en dominee Gremdaat https://www.youtube.com/watch?v=nytJ3-nbH3I en Mc ik vind persoonlijk zelf de uitdrukking van ‘wat de f’ nogal fijn, sferisch zelfs. En inderdaad de beste friet-tent-plus ter wereld aan het grootste mooiste breedste strand, de lekkerbek.

   6.5
  • jenne

   Te voor zien, het pak wolven is compleet, Hyper Alert zij voorzichtig, Walkiri’s zijn verscheurende wezens, gezond verstand wordt niet gewaardeerd, vriendelijke groet Jenne

   6.6
  • jenne

   Treowd,

   alles wat ik tot nu toe gelezen heb over de geheime broederschappen, zijn gebaseerd op aannames, en meestal de zeer grote fantasie van de Schrijvers.
   Dat ze zijn voortgekomen uit het al oude gilde systeem, om hun uitgeoefende vakken te beschermen, en te verdiepen, doet er niet toe.
   Of uit kleine anders denkende en gelovende mensen, om zich en hun heritage te beschermen doet er ook niet toe.
   Dat deze nu nog bestaande broederschappen veel goed werk verrichten, ook voor niet ingeweiden, doet er ook niet toe.
   Wat er toe doet is het niet aflatende demoniseren, van deze groepen mensen, door de constante brain wash van de grote Joodse media, gaan veel men of the street hier in mee, waar door ze groter, hechter en sterker worden, Jenne

   6.7
  • mc

   Hyper, jaaah…we hebben (weer) zo genoten. Het is goed dat we er toen met zijn ‘allen’ waren. Ben nog steeds blij erom. 🙂

   6.8
  • GuidoJ.

   Ja ik ook. Leuk hè? Nog koffie?

   []
  • mc

   Nee, Guido hoeft niet. Maar wel bedankt. De volgende keer ga je gewoon mee…zwemmen in de zee. 🙂

   6.9
  • Thucydides

   Als ik Brit zo zie en al die mensen dan hebben wij toch een heerlijk volk wij Nederlanders. Daarom mensen. Niet opgeven met de MH17. Dat zijn onze mensen. Onze kinderen.

   6.10
  • Treowd

   @Jenne , dat komt omdat polarisatie meewerkt aan onderlinge verdeling en juist desinfo agenten voor dat doel in het leven geroepen zijn. Plus er is een behoorlijke lading bloggers welke de broodheren dienen ipv de mensheid cq waarheid een wakkere lezer kijkt er opmerkzaam doorheen en filtert goed…

   6.11
  • Thucydides

   @Treowd Daarom loopt het ook niet goed af. Zo is het nu eenmaal.

   “Optimism is cowardice.” – Oswald Spengler

   6.12
  • Treowd

   Don’t mistake kindness for weakness, nor silence for conformation
   because it takes a deeper insight to know what war must be fought and
   wich not. “Violence is mostly the last refuge of the incompetent”

   6.13
  • Thucydides

   “Violence is mostly the last refuge of the incompetent”

   Wat een onzin. Dit gaat volledig voorbij aan het feit dat bijna alle oorlogen, terroristische aanslagen, massamoorden, “assassainations” zijn GEORGANISEERD door de Rothschild-Zionisten-Illuminatie uit ambitie en hebzucht. Dat mensen die lekker rustig willen bestaan het slachtoffer zijn van deze ROVERS.

   Geweld is het 1e midden van de HEBZUCHTIGEN en MACHTSWELLUSTELINGEN. De Rothschild-Zionisten-Illuminati. Nu worden wij mensen gedwongen met onze rug tegen de muur zonder enige uitweg (hun full spectrum dominance) om TERUG te vechten. Nu ze zelfs hele vliegtuigen (de MH17) met de meest onschuldige mensen die er kunnen bestaan op deze planeet aan het uitmoorden zijn in weer een van hun MASSAMOORDEN. De MH17.

   https://twitter.com/zakenpief/status/887608781131186176

   6.14
  • Treowd

   Daarmee trek je het uit de context beste Thucydides, ik deel wel je emoties aangaande de onrechtvaardigheid in alles aanwezig.

   6.15
 • mannetje

  Er wordt weinig aandacht besteed aan het gegeven dat er pas BUK-scherven werden gevonden NADAT er zogenaamde geheime tests met BUK-raketten in Finland en Oekraïne werden gedaan door het onderzoeksteam…. tot die tijd deed men alsof het crash-gebied nauwelijks was te bereiken…. wat zijn die gevonden BUK-scherven dan juridisch eigenlijk nog waard….?… niets.

  5
  • Thucydides

   Er is NOOIT een BUK afgevuurd. Dus hoe kunnen er BUK scherven gevonden zijn? Ze (Kiev CIA marionetten) hebben wel met artilerie de MH17 massamoord plek maanden lang beschoten om zoveel mogenlijk “bewijs materiaal” te vervuilen.

   https://youtu.be/d2rRCSNp33I
   Getuige verklaring Oekrainse BUK miliair.

   Drie BUKS van de Oekraine stonden vast wegens “technische problemen”. De Oekrainse BUK bemanning deserteerde ook maximal (tot 90%). Ik heb daar zelf propaganda voor gedaan toen. Om ze tot desertie aan te zetten. Toen ik dit filmpje zag moest ik dus ERG lachen toen hij 90% zei. Ja Sith Lord! Het leuke is dat de Russen mijn propaganda kopieren (niet alleen de Russen). Dus het effect neemt toe!

   Geen BUK afgeshoten omdat:

   1) technische problemen met afschieten
   2) weigering van de soldaten om op een burger vliegtuig te schieten
   3) dronken soldaten van de Oekraine

   De “rebellen” (Russen) hadden geen beschikking over een BUK.
   Bedoeling was altijd dat de MH17 te pletter zou storten in regerings gebied zodat de feiten makkelijk verdonkermaand konden worden.

   Ik raad iedereen aan om de film van Alfred Hitchcok te bekijken => Dial M for Murder.

   5.1
 • jenne

  Ga even naar de site VT to day, kun je nog een andere waarheid lezen, de echte dan !!!, Jenne

  4
  • Thucydides

   Je kan Veterans Today niet vertrouwen. Ik heb er zelf 3 maanden op gepost toen ik wegging van LiveLeak. Ze probeerden mij te sturen toen ik het Amerikaanse leger belachelijk maakte. Konden ze niet goed tegen. Enfin. Ze zijn 90% desinformatie volgens anderen. Zelf heb ik geen idee. Vond het een leuke site maar BEPERKT. Zoals Amerikaan zijn voor vele mensen een beperking is.

   4.1
  • jenne

   Het gaat er niet over wat jij en ik vinden, in dit geval, maar om een bevestiging van een vermoeden, van de eerste ogenblikken en het nieuws kort er na, sterke formel lucht en geen bloed en aziatische uitziende mensen.

   4.2
  • Sub Rosa

   Jenne 4 :
   Zie laatste publicatie op Veterans Today :
   http://www.veteranstoday.com/2017/07/17/mh17-was-really-mh370/
   Zoals ik het reeds in een eerdere reactie stelde : het is dus nog altijd niet duidelijk wat daar juist gebeurd is ?? Als het om de MH 370 gaat, wat is er dan gebeurd met de MH 17 ??

   4.3
  • jenne

   SubRosa, ik heb de meest afgrijselijke vermoedens, ik wil er niet aan denken, wat deze mensen is overkomen, waar zijn ze, leven ze nog zo veel vragen, en zo weinig antwoorden, Jenne

   4.4
 • jenne

  In wezen, wat ik ook zo juist gelezen heb, worden deze mensen keer op keer op nieuw vermoord, mensen als Rutte en anderen, wanneer blijkt dat deze willens en wetens de juiste uitspraak hebben tegen gewerkt en in de weg hebben gestaan, denk je toch aan het oorlogs tribunaal, waar gaan we heen als mensheid, ik denk dan ook aan die Drones die dood en verderf zaaien op arme burgers, wat voor denken zit hier achter.
  Jenne

  3
 • De eik

  Dit is een puist waar we druk op uit moeten blijven oefenen… Als deze barst dan komt er heel veel vuil naar buiten.

  2
 • yvonne

  https://www.youtube.com/watch?v=QcGCBHNcKyI Kennen we hem nog? Ik heb medelijden met de mensen, die de leugens van deze man niet doorzien….

  1
  • Thucydides

   MH17, 80 kinderen, 5 babies. Timmermans is maar een PION van de vijand. De Rothschild-Zionisten-Illuminati.

   https://twitter.com/zakenpief/status/877978604755234816

   Ik zie in Timmermans iemand die de volledige IMPACT van het internet op de mensheid niet begrijpen. Carl Sagan had deze impact voorspelt voordat het internet er was. Timmermans snapt niet dat hij over 100 jaar als de grootste landverrader ooit van het Nederlandse volk in de geschiendenis zal eindigen. Zoveel meer kan hij niet eten dan ik kan eten.

   1.1
  • Paul Harmans

   Ik heb ooit, toen ik nog een eigen facebookpagina had een (in de ogen van zijn slaafse aanhangers) ‘negatieve’, reactie op de facebookpagina van deze Timmermans geplaatst. Ik verbaasde mij erover dat deze man net na zijn propaganda over MH17 en zijn ‘toevallige’ aanstelling in Brussel, duizenden ‘facebook-vrienden’ had. Bijna allemaal mensen die hem rond de bek likten en mij van repliek dienden, hoe ik het durfde om hun ‘afgod’ kritisch te benaderen. Als waakhonden beschermen dergelijke onnozelen (het zijn in dit geval beslist geen betaalde Internetrollen, maar Nederlandse burgers die zich nog in coma bevinden) de pagina van Timmermans en zijn er blijkbaar trots op (dat zal hun domme hoofdreden wel zijn) dat Timmermans ook op hun eigen pagina als ‘vriend’ staat vermeld. Dat zijn inderdaad mensen waarmee je medelijden kunt voelen, hoewel het echte medelijden naar de nabestaanden van de MH17 ramp moet.

   Mijn facebookpagina heb ik een paar jaar geleden resoluut opgeheven vanwege het totaal zinloze nut ervan. Als je er aandacht aan bv MH17 besteedt, is er geen mens die reageert of een duimpje geeft, als je er een berichtje op zet van je hondje dat een zeer pootje heeft, dan opeens reageren er 80 ‘vrienden’ met tenenkrommend medeleven.

   1.2
  • Sub Rosa

   Paul 1.4 :
   Uw ervaringen komen mij bekend voor. Het overgrote deel van de bevolking is immers helemaal niet geïnteresseerd in de waarheid, maar enkel in de leugens die binnen hun denkkader passen, en waarvan de grens bepaald wordt door omtrek van de luie zetel. Ik kan dit enkel verklaren door een psychopathologische lafheid. Om echter de strijd aan te binden met de boodschappers met de vervelende waarheden.. kent de moed, de durf, de lef, de arrogantie enz… geen grenzen. U ziet hier dan ook een “klootjesvolk” in volle actie.. een soort dat functioneert op een primair niveau, enkel gedreven door dierlijke instincten en behoeften. Wat de reacties op Timmermans betreft (waarvan melding in 1.2) is dit gewoon te verklaren cfr. het principe :”Soort zoekt soort, en soort verdedigt soort…” (soort = in de pejoratieve zin). Zoals ik het vroeger ook al stelde en U in 1.2 ten andere ook, het moet hier gaan om de slachtoffers.. en hun familieleden.. Deze slachtoffers moeten zich echter elke dag in hun graf omdraaien, als ik het verraad zie van de politieke verantwoordelijken, in alle betrokken landen.

   1.3
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.