WantToKnow.nl

‘MH17 – Als ik Premier was’…

Het lijkt erop alsof het wiel opnieuw wordt uitgevonden; dat de knuffelbeer ontwaakt uit zijn winterslaap.. Een Nederlandse journalist gaat het ‘veld in’ in Oost-Oekraïne en vindt materiaal van de MH17-crash. Meldt dat en komt naar Schiphol, waar hij wordt behandeld als een halve terrorist, die moedwillig een vorm van lijkepikkerij aan de dag zou hebben gelegd. Niets is minder waar: DE MH17-wrakstukken zijn opzettelijk achtergelaten. Zie ons artikel over de verwaande wrakstuk-repatrillering van het Nederlandse onderzoeksteam (HIER). Wat doet deze man, Michel Spekkers verkeerd..?

Té groot kennelijk voor Hoe is het mogelijk dat bij de berging van de wrakstukken van de MH17, een complete deur, met duidelijke schadesporen, achterblijft op de plaats van de crash..? Over het hoofd gezien, niet belangrijk genoeg..?? Geen plaats meer in de trein..? Is dit de deur die vlak achter de cockpitplaat heeft gezeten, die zo heftig is doorzeefd..??? De Russische TV wordt voor ‘propaganda-instrument’ uitgemaakt, wanneer ze deze deur in hun nieuwsuitzending laten zien.. Wie is hier nou bezig met propaganda…?

Spekkers zegt tegen de NOS dat hij bij aankomst op Schiphol afgelopen week, let wel, januari 2017, 2,5 jaar ná de ramp.. werd opgewacht door 5 rechercheleden. “We hebben nauw contact onderhouden vanaf Moskou om elkaar te ontmoeten. Het is altijd mijn inzet geweest om het bij de juiste persoon te krijgen.” Na aankomst op Schiphol kon zijn collega vrij doorlopen.

Bij het ophalen van de bagage zag Spekkers dat zijn collega de tas met MH17-spullen bij zich had en richting uitgang liep. “Ik belde hem direct en binnen een minuut was die tas weer bij ons; dat was dus rechtgetrokken. Maar voor hen was het aanleiding om te zeggen dat we ermee zouden vluchten..!”

Spekkers had ook foto’s en video’s van de rampplek bij zich. De apparatuur waarmee die zijn gemaakt, heeft de recherche ook in beslag genomen. “Ze wilden kopieën maken van alle harde schijven en opslagkaarten. Ik was alleen bereid de beelden in te leveren van de dag dat wij op het MH17-terrein liepen, mits mijn contacten anoniem zouden worden gemaakt. Maar zij weigerden dit en namen het daarop in beslag.”

Vertel het ons.. Materiaal dat open en bloot in het veld nog ligt aldaar (inclusief resterende stoffelijke resten…!), is ineens ‘schending’ is van een misdaadscéne..? Hoe dan ook, de MH17-zaak blijft maar doormodderen, -sudderen en vooral ‘etteren’.. Hoe zeer Rutte ook bezig is de plooien glad te strijken van alle manipulaties van de kant van het JIT-team, hoe zeer ook nabestaanden bezwaar maken, het dient allemaal ‘politiek’ in het straatje te passen van Poetin-bashen. Zo lijkt het niet alleen, maar zo komt telkens bewijs ná bewijs naar boven.

Maar hoe zou jij eigenlijk reageren als je minister-president was en je kwam met dit verhaal zo heftig in aanraking..? Dit positie is zeker niet te benijden, maar bedenk dat je daarbij EEN GROTE PARTNER aan je zijde hebt.. En die heet ‘Waarheidsvinding’. Want met dit zwaard van oprechte waarheidsvinding, ben je als premier in staat PRECIES het verschil te maken, waar IEDERE NEDERLANDSE BURGER op zat te wachten..! Maar nee, Rutte was de grote speelpop van de Amerikaanse CIA, die in Oekraïne juist sinds 6 maanden de scepter zwaaide, onder leiding van de Amerikaanse vice-minister van Buitenlandse Zaken, Victoria Nuland. Over haar kun je genoeg lezen hier op de site, dus graag geven we burgerjournalist Max van der Werff de ruimte om zijn imaginaire Rutte-rol uit te spelen. Een artikel van een half jaar geleden, maar nog zo actueel als de dag van gisteren..

Mark Rutte met de leiders van Maleisië, Australië, Oekraïne en België. Ofwel de landen van het JIT, het ‘Joint Investigation Team’. Voordat er ook maar één woord gesproken was, was een mogelijke dader, die zéér goede motieven zou kunnen hebben, simpel opgenomen in dit team. Hoe kan dit? Simpele vraag toch? Doorgestoken kaart? Jij mag het zeggen..! Dezelfde partij (Oekraïne dus) probeerde direct al macht te krijgen door ‘veto’ te eisen, wat werd goedgekeurd. Daarnaast was het Oekraïne dat de kritische Maleisische partij uit het JIT probeerde te duwen..!

x

x

‘MH17 – Als ik Premier was’…

2016 © Max van der Werff | deze versie 2017 © WantToKnow.nl/be

x

Max van der Werff

Nee, zelf heb ik geen geliefde verloren door de aanslag op MH17. God zij dank niet. Wel nachtmerries gehad met terugkerende beelden van het levenloze lichaam van een van mijn dochters. Zij lag tussen de zonnebloemen in een veld niet ver van Grabovo. De tranen en het zout op mijn lippen waren echt. ‘Nabestaande’, een vreemd woord. Lost in translation. De makkelijk scorende Bas Heijne legde vlak na de ramp uit, dat wij Nederlanders, alle Nederlanders, feitelijk nabestaanden zijn:

“Nederland is een klein land, dus de afschuwelijke dood van 196 landgenoten bij de aanslag op vlucht MH17 zal jarenlang zijn weerslag hebben in de Nederlandse samenleving, misschien wel heel veel jaren. Zo veel mensen staan in een directe relatie met de slachtoffers of hun familieleden; een aantal vrienden van mij hebben een goede vriend of kennis verloren. De afgelopen dagen vulden de sociale media zich met uitroepen van ongeloof, rauw verdriet en hartverscheurende getuigenissen van verlies, vriendschap en liefde. Dit is een nationale tragedie.”

Als ik premier van Nederland was..
MH17 is een nationale tragedie, maar wie denkt de pijn te kunnen voelen van een vader die zijn enige dochter verloor? (HIER) Wat zeg je tegen een moeder die te horen kreeg dat ze op slag zonder haar zoon verder moet leven? (HIER)
Voor zover ik het kan beoordelen verdient Mark Rutte hier een compliment. Empatisch en waardig zijn de woorden die bij mij opkomen. Mijn lof voor onze premier op dit punt. Heel anders denk ik over de optredens van onze destijds Minister van Binnenlandse Zaken Frans Timmermans. Daarover later meer.

Als ik premier van Nederland was..
Dan zou ik op 18 juli 2014 uitleggen dat de ‘Onderste Steen Boven’ gaat komen en heel mijn verdere handelen op die belofte baseren. Of het gebeurd is weet ik niet, er zijn geen openbare bronnen, maar ik zou direct na het optreden van John Kerry op CNN Barack Obama hebben gebeld met de opmerking:

“Barack, je vertelde me persoonlijk: “De Verenigde Staten hebben geen sterkere bondgenoot dan Nederland” (HIER) en nu is het moment dat wij Nederlanders jullie Amerikanen sinds de Tweede Wereldoorlog harder nodig hebben dan ooit tevoren. Ik stap nu in een vliegtuig naar Washington en verwacht binnen twaalf uur persoonlijk en op regeringsniveau te worden voorgelicht over het bewijsmateriaal dat jullie over de daders hebben. Ik ga desnoods met een slaapzak voor het Lincoln Memorial liggen totdat ik heb gekregen wat ik wil”

Barack: “but Mark,…..!”

Premier NL: “Nee Barack, nu moet je naar mij luisteren. Wij hebben onze beste mol bij de VN, die Serry (HIER), naar Kiev gestuurd om jullie “F*ck the EU Nuland” te helpen de boel aan elkaar te lijmen. Weet je nog? Quid pro Quo.”

Vladimir Poetin is de tweede die ik zou bellen:

“Vladimir Vladimirovitsch, bedankt voor je condoleances. Heeft Rusland direct of indirect iets te maken met het neerhalen van Malaysia MH17? Alleen een ‘Ja’ of ‘Nee ‘graag. Ik vlieg nu eerst naar Washington, maar de volgende stop is Moskou. Ik ga desnoods met een slaapzak voor het Mausoleum van Lenin liggen tot je me face to face hebt uitgelegd wat er precies met MH17 is gebeurd en wie de daders zijn.”

Frans Timmermans bij de VN, in zijn speech over de MH17-ramp. Een toespraak vol met -zoals nu blijkt- VALSE beschuldigen aan het adres van de sepratisten. Rovers, plunderaars, valse beeldvorming veroorzakend wereldwijd..!!

In mijn handbagage: dossiers over de manier waarop de Sovjet-Unie met het KAL007-drama (HIER) omging. Eerst ontkennen en later toegeven dat ze het Koreaanse toestel neergehaald hadden. Volgende stop Kiev in de Oekraïne; dezelfde vraag als die aan Poetin op het bordje van Porosjenko. In mijn handbagage: dossiers over de manier waarop Oekraïne met Sibir1812 omging. (HIER) Eerst ontkennen, dan toegeven, vervolgens tot op de dag van vandaag beweren dat er geen bewijs is voor een Oekraiense raket. (HIER)

Een dwerg die op de schouders van dwergen staat…
Sociaal-democratie is niet mijn bloedgroep. Water preken, wijn drinken. Van alle politici vertrouw ik deze groep het minst. En Frans Timmermans verdient het hierbij apart te worden genoemd. Wij kennen elkaar persoonlijk, want een van mijn onderzoeken (HIER) trok zijn aandacht en tot twee maal toe heeft Timmermans mij uitgenodigd voor een ontmoeting in het gebouw van de Tweede Kamer.

Toen hij enige tijd later werd gevraagd Minister te worden heeft hij mij als een baksteen laten vallen en Frans Timmermans heeft gespuugd op de graven van drie gewetensvolle mariniers (HIER). Als ik premier van Nederland was dan zou ik Frans verbieden een blaartrekkende, leugenachtige speech bij de Verenigde Naties te houden. Van de andere kant is het natuurlijk zo: hoogmoed komt voor de val (HIER) en ijdelheid kan zich tegen iemand keren. Sociaal democraten lijken bijzonder makkelijk slachtoffer te worden van deze karaktereigenschappen. Het kan zelfs leiden tot een Bovenste Steen die Onderop komt. (HIER)

x

(originele bron)

Als ik premier van Nederland was

Wat was er tegen, Mark Rutte, om -gelang je belofte-, regelmatig contact te houden met de nabestaanden van de MH17-slachtoffers..? Zo heb je in onze ogen wel je politieke scenario van de ramp geopenbaard..

Dan had ik binnen een week een gedetailleerd overzicht van alles wat onze eigen Nederlandse inlichtingendiensten aan informatie hebben vergaard. Dit is in werkelijkheid ook ongetwijfeld gebeurd. Op basis van deze gegevens en mijn gesprekken met Obama, Poetin en Porosjenko zou ik een politieke beslissing nemen afhankelijk van twee mogelijke varianten.

1) Het is duidelijk wie de dader is: rebellen, Oekraïne, Rusland.
2) Het is niet duidelijk wie de dader is: rebellen, Oekraïne, Rusland.

Geval 1) Afhankelijk van mijn kennis over de dader zou ik de regering in Kiev of Moskou 24 uur de tijd geven een persconferentie te beleggen om de verantwoording te nemen voor de shoot down. Ik zou uitgaan van een tragisch ongeluk (HIER) en geen politieke munt willen slaan uit deze tragedie. Wordt geen gehoor gegeven aan de Nederlandse eis, dan ga ik zelf live op televisie en wijs de dader hoogstpersoonlijk aan.

In geval er overtuigend bewijs is tegen de rebellen zou ik Moskou dezelfde 24 uur geven om in het openbaar te garanderen dat er geen BUKk van het Russische leger in het spel is en dat er geen Russische crew op de knoppen heeft gedrukt. Als ik informatie heb van het tegendeel dan beleg ik zelf een persconferentie en beschuldig Rusland in het openbaar.

Geval 2) Mijn indruk is dat onze Amerikaanse vrienden de Nederlandse regering met een kluitje in het riet hebben gestuurd. Er zijn niet onmiddellijk overtuigende bewijzen gepresenteerd. Kerry heeft voor zijn beurt gepraat en de politieke wil om Rusland te beschadigen heeft het gewonnen van de op feiten gebaseerde aanpak van de meest gekwalificeerde informatieverzamelaars ter wereld. (HIER)

Als ik premier van Nederland was
besefte ik maar al te goed dat de samenstelling van het officiële MH17 criminele onderzoeksteam een politiek beslissing is. (HIER)

 • Of Nederland verklaart dat Oekraïne geen potentiële dader is, dat wil zeggen, de echte dader is bekend of Oekraïne beschikte niet over de middelen om het misdrijf te plegen.
 • Of Nederland spreekt zijn veto uit over Oekraiense deelname aan JIT. Of ook Rusland wordt als een van de potentiële daders ook toegelaten tot het onderzoeksteam.

Als premier van Nederland zou ik geen partijgenoot (Tjibbe Joustra) tot hoofd van de onderzoeksraad maken. Al was het maar om de schijn te wekken dat MH17 niet de meest gepolitiseerde air crash aller tijden is. En verder wacht ik het volgende debatje met vertrouwen af. Aan de horizon zie ik een parlementaire enquete opdoemen. Er gaat dan gezegd worden ‘achteraf weet iedereen het altijd beter’. Het hoort bij het Haagse circus… Ik kan dan met een gerust geweten zeggen dat ik binnen een week een brief naar de Vaste Kamercommissies Defensie en Buza heb gestuurd (HIER) en de onwrikbaar politiek neutrale positie van Nederland in dit geopolitieke drama heb benadrukt en gegarandeerd.

Ook zonder premier van Nederland te zijn, weet ik dat de leugen regeert (klik op afbeelding links Telegraaf) en de Gotische letters van de foutste krant van Nederland veel invloed hebben. En wat na ruim twee jaar zonder overdrijven gezegd kan worden: Nederland is volledig verantwoordelijk (HIER) voor alle leugens waarmee de notoire, criminele veiligheidsdienst van Oekraine het officiële MH17 onderzoek contamineert. (HIER) Met deze premier, het Haagse circus en de stenografen in Hilversum krijgen de krachten die onnodig stenen heen en weer blijven slepen vrij spel.

* * *

x

x

31 Reacties op ‘MH17 – Als ik Premier was’…

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • rob

  Er bestaat een dikke plakkaat bio-massa welke nog steeds als een kennelijk doorslaggevende kudde zwaar drukt op het algemene realiteits besef.
  Deze bio-massa kan steeds effectief bespeeld worden door gebruik te maken van de volksaard wat bij die groep hoort. En dat is oneindige domheid, lafheid en ruggegraatloosheid, totaal gebrek aan verantwoordelijkheid en een eindeloos ziek vertrouwen in ‘de autoriteiten’. Dat is een korte omschrijving van de gemiddelde vernederlander, de telegraflezer, de nos adept en de zak stront die denkt in een vrij en democratisch land te leven.
  Binnenkort zijn er weer ‘verkiezingen’.
  Er er zijn nog steeds mensen die oprecht denken dat er eerlijk geteld gaat worden***

  11
 • ptr

  tanx, ik heb met n glimlach genoten van je scherpe ironie.
  waardige analyse,
  chapeau, ptr

  10
 • Robert

  Toen de MH17 was neergestort, zag ik op het NOS de eerste beelden. Er werd toen verteld dat Amerika satellietbeelden had vrijgegeven van deze ramp en die werden vrij direct uitgezonden. Deze beelden zijn daarna verdwenen, want ik kan ze niet meer vinden. Ik vind het ook een gek idee dat er meer dan 14000 satellieten in onze ruimte zweven en kunnen inzoomen tot in de kleinste details, maar we zien NOOIT dat als er vliegtuigen etc verdwijnen dat deze beelden worden gebruikt…..?????!!!!!

  9
  • GuidoJ.

   En dat Robert is nou precies DE GROOTSTE BEWIJSLAST dat ze zelf betrokken zijn bij het verhaal. Waarom die beelden anders niet gewoon vrijgeven en de schuldige simpel ontmaskeren..? Een onweerlegbaar bewijs om de Russen een hak te zetten.. Maar omdat je dus zelf boter op het hoofd hebt en je de CIA-club kunt belasten, wordt het niet getoond..!!

   9.1
  • Hydra

   Geen radarbeelden, geen satellietbeelden, geen ooggetuigen laten spreken. En burgerjournalisten vinden dus nog steeds wrak-resten en menselijke resten. Schande!!!
   Hoezo ‘onderste steen komt boven’.

   9.2
  • arnold

   Wat ook nog steeds opvalt is dat er gezegd werd dat het te gevaarlijk was om de crashsite te bezoeken terwijl notabene Oekraine als partner wordt en werd gezien.
   Waarom werd er geen staakt het vuren in acht genomen zodat er wel op de crashsite gezocht kon worden en waarom kon een echtpaar wel de site bezoeken nadat zij een naaste hadden verloren en wilden zien wat er gebeurd was?
   Opvallend was ook dat in de kamer Rutte boos werd toen twee kamerleden (waaronder Omtzigt) vragen aan hem stelden en wegliep nadat hij had gezegd dat hij meer dan genoeg had van al die insinuaties?
   Dat doet iemand die antwoorden kan geven niet omdat hij/zij de schijn dat er iets te verbergen valt zal willen voorkomen.
   Nadat het eindrapport was uitgebracht viel op dat Omtzigt duidelijk in beeld liet weten dat hij het daarmee eens was en geen vragen meer had (was dat vrijwillig of onder dwang?).

   9.3
  • Sub Rosa

   Arnold 9.3 :
   Zoals reeds gemeld mag de waarheid niet het licht zien. Diegenen die het echter willen weten, weten wat er gebeurd is. Om de ware toedracht via de media ter kennis van het publiek te brengen, staan we voor onoverkomelijke hindernissen. De reactie van Rutte was dan ook meer dan duidelijk. Als men te dicht komt.. wordt men geconfronteerd met woede uitbarstingen..wat typisch is voor psychopaten. Rutte weet maar al te goed wat er gebeurd is, maar moet zwijgen, zoals als de rest die betrokken zijn bij het onderzoek.
   Louter ter info , zie link met de twitter berichten van een Spaanse luchtvaartcontroleur. De rest van de tekst bevat ook nuttige gegevens om pogen klaar te zien in het Oekraïense moeras en dit beerput!!
   http://aanirfan.blogspot.be/2014/07/aids-researchers-killed-in-ukraine-air.html

   9.4
  • arnold

   Sub Rosa 9.4.
   15 minuten voor MH 17 werd neergehaald begon Israel (Netanyahu) een slachtpartij onder vrouwen,kinderen en mannen in Palestijns gebied wat is onder gesneeuwd door berichtgeving over MH 17.
   beeld materiaal is gemanipuleerd en er zijn bewijzen dat zelfs een gesprek is opgenomen de DAG VOOR het neerstorten van MH 17 om het te doen gelijken of Poetin achter de aanslag zat.
   Carlos Buka was ten tijde van de “ramp” verkeersleider in Oekraine en heeft bevestigd dat er twee jachtvliegtuigen in de buurt van MH 17 vlogen.
   Getuigen die dat gezien hebben worden niet verhoort en totaal genegeerd en zelfs een BBC journaliste die dat wel deed werd als onkundig weggezet.
   Oekraine heeft zelfs Veto recht gekregen MET GOEDKEURING VAN RUTTE terwijl het niet eens in het onderzoeksteam zou mogen zitten omdat het een mogelijke verdachte zou moeten zijn.
   Rusland heeft aangedrongen op een onafhankelijk VN onderzoek en ook dat is geweigerd.
   In de verwijzing staat dat Netanyahu door Maleisische rechters was veroordeeld voor misdaden maar hij niet alleen want ook W.Bush was veroordeeld.
   Als dit onder de pet gehouden wordt en als ik daarbij optel dat berichten de ronde doen dat de politie willens en wetens drugs doorlaten terwijl ze wel het lef hebben om iemand die naar het werk gaat te bekeuren voor een kleine snelheids overtreding of kapot achterlicht dan is er echt geen sprake meer van een rechtsstaat maar van een corrupte politiestaat.

   9.5
  • arnold

   http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2014/07/17/nederlands-oud-premier-van-agt-schrijft-premier-rutte-over-gaza
   MH 17- Als ik premier was…..
   Lees aub deze brief en vult u het dan zelf maar in.

   9.6
  • arnold

   De vereniging van nabestaanden wil een nieuwe zoektocht naar menselijke resten om te voorkomen dat in de toekomst nog meer resten gevonden worden waarmee nabestaanden opnieuw geconfronteerd kunnen worden en wonden opnieuw opengereten worden.
   http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/1.2865798
   Daar heb ik alle begrip voor maar wat ik niet begrijp is dat het alleen maar om menselijke resten gaat want velen twijfelen toch ook aan andere dingen zoals delen die mogelijk sporen van ander wapentuig vertonen zoals bv de deur op de foto maar die toch achtergelaten zijn.
   Als er een nieuwe zoektocht komt dan kunnen ze dat soort dingen toch ook gelijk naar Nederland terug halen zodat ook dat onderzocht kan worden?
   Volgens schrijven (belofte) van de overheid zelf had die deur hier natuurlijk allang moeten zijn. Zie verwijzing in 4.

   9.8
  • arnold

   Dan nog even een paar gedachten die door mijn hoofd gaan als ik voorgaande onder elkaar lees en op een rijtje zet.
   1.Vijtien minuten voor het neerhalen van MH 17 begint in Palestijns gebied een slachting onder burgers door een leger dat goed uitgerust is.
   2.Premier Rutte lijkt dat normaal te vinden en Dries van Agt schrijft hem daar over aan omdat hij daar toch moeite mee heeft.
   3.Rutte heeft gezegd dat alles wat nodig was voor het onderzoek naar Nederland was teruggebracht.
   Anderen vinden nog materiaal zoals bv menselijke resten (Hoe goed is er dan gezocht?).
   De foto in het artikel hierboven laat een deur met beschadigingen zien wat nog op de rampplek achter gebleven is terwijl de overheid heeft gezegd dat alles voor het onderzoek (wat nodig is/was)in Nederland was.
   Wie heeft dat bepaald en hoe verklaren zij dan die deur?
   Zelfs op TV zijn meerdere uitzendingen geweest waarin mensen die daar wonen bevestigen dat er nog veel materieel gevonden wordt maar dat hen niets gevraagd wordt.
   Getuigen die jacht toestellen hebben gezien worden niet ondervraagt.
   BBC journaliste die het wel deed werd bekritiseerd en haar reportage verwijderd (vreemd als je echt onafhankelijk onderzoek doet).
   Oekraine mocht plaatsnemen in onderzoeksteam en kreeg van Rutte Vetorecht (Waarom dat Vetorecht als je gelijktijdig Oekraine in het onderzoeksteam plaatst en Oekraine als mogelijke verdachte uitgesloten hebt en op grond van welke bewijzen is dat gebeurd?).
   Tel daarbij op het Oekraine referendum (waarbij Rutte de wens van het Nederlandse volk totaal negeerd) en toch gaat tekenen dan denk ik al snel dat de samenwerking tussen Nederland en Oekraine boven alles gaat ten koste van de waarheid omtrent MH 17.

   9.9
  • Sub Rosa

   Arnold 9.9.
   Zoals reeds gezegd mag en zal de waarheid niet naar boven komen. Als Langley en Tel Aviv erbij betrokken zijn kan en moet men het vergeten.
   Hun vazallen in de landen van de EUSSR zullen er alles aan doen om te voorkomen dat de feiten het licht zien(sic).
   Uw analyse geeft een goed beeld waarover het gaat, en welke belangen hier door elkaar lopen, met al of niet wisselende allianties.
   Rutte weet maar al te goed wat er gebeurd is, en in wiens opdracht. Hij gedraagt zich dan ook als een “verrader”.

   9.10
 • Sub Rosa

  De ramp met de MH 17 is geen alleenstaand incident, maar kadert in het supranationaal NWO gebeuren.. waar er tal van belangen door elkaar lopen, en waar in de betrokken landen, op welke manier dan ook, handlangers zitten die moeten zwijgen en hand- en spandiensten verlenen aan de machten achter de NWO. Zij verraden dan ook de belangen van hun respectievelijke landen en volkeren. (de enen van moeten de anderen van willen…). De waarheid over de MH 17 zal dan ook nooit het licht zien.Tal van geheimen over gebeurtenissen uit het heden en verleden fungeren hier als chantagemiddel. Zie o.a. de moord op Pim Fortuyn. Zie bv ook het “Engeland spiel” uit WO II !!

  8
  • Genies of Death

   “De waarheid over de MH 17 zal dan ook nooit het licht zien.”

   MH17 is een CIA/Mossad massamoord op 300 onschuldige mensen waarvan 80 kinderen. Dat wist ik al na 2 weken.

   http://www.liveleak.com/c/Oliver_North
   (hier kan je mijn visie lezen)

   8.1
  • arnold

   Ook al brengen de westers mainstreammedia telkens “nieuws waarbij ze gewoon doorgeven wat de persbureaus hen aanreiken met vermoedelijk de opdracht het op een bepaalde wijze aan het publiek voor te schotelen zonder te controleren of dat nieuws ook klopt” zelfs dan kun je er vanuit gaan dat het eenzijdig en anti Rusland en pro NATO is.
   De inval in Irak (waar ook de NATO een rol heeft gespeeld) is bewezen onterecht en onnodig geweest (er is zelfs een rapport over verschenen in Engeland).
   Bush en Blair waren de aanjagers en Balkenende heeft toegestemd waarschijnlijk op basis van valse informatie die Colin Powell voorschotelde maar wat wel velen het leven heeft gekost en mensen voor het leven heeft verminkt maar deze lieden lopen nog gewoon vrij rond en hoeven kennelijk geen verantwoording af te leggen voor deze daden.
   Alleen al dat feit zou aanleiding MOETEN zijn voor de mainstreammedia en haar journalisten om de NATO eens nader onder de loep te nemen en vragen te stellen aan bv defensie minister Hennis of Nederland geleerd heeft van die onterechte inval en zoja wat dan de gevolgen zijn en welke conclusie zij daar aan verbonden heeft.
   NA DIE BEWEZEN ONTERECHTE INVAL IN IRAK MOETEN ER VRAGEN GESTELD WORDEN EN MAG NEDERLAND NIET BLINDELINGS VERTROUWEN OP BESLUITEN DIE DOOR DE NATO GENOMEN WORDEN VOORAL NA DEZE EERDER BEGANE BLUNDER NIET.(een ezel stoot zich…..).
   Er wordt telkens gezegd dat de Russen zich steeds agressiever opstellen maar als dan gevraagd wordt welke bewijzen daarvoor zijn krijg je stevast het antwoord dat de Russen bij HUN grenzen oefeningen houden en steeds meer militairen daar stationeren.
   En natuurlijk de annexatie van de Krim wat nog steeds en telkens als excuus voor sancties tegen de Russen wordt gebruikt.
   Wat betreft Oekraine daarvan wordt gezegd dat de seperatisten door Rusland geholpen zouden worden wat mogelijk is maar waar is het bewijs en waarom heeft men het bv nooit over het AZOV bataljon die zelfs hetzelfde embleem hebben als de vroegere Duitse SS Hitler divisie.(zij vechten voor Oekraine).
   Waar is het glasharde bewijs dat Rusland MH 17 heeft neergehaald?
   Graag namen en plaatsen en uitleg over andere schade wat gevonden is (zie foto deur in artikel) maar mogelijk niet is onderzocht omdat ze deze deur op de crashsite hebben achter gelaten terwijl ze gezegd hebben dat ze alles wat voor het onderzoek nodig was terug naar Nederland hadden gehaald. Koenders doet ook telkens nogal gewichtig en heeft zelfs een Russische ambassadeur “‘ op het matje” laten komen maar het zou hem meer sieren eens met bewijzen en feiten te komen eer ze over gaan tot militaire acties onder de noemer de mensen een veilig gevoel te geven terwijl misschien het tegenovergestelde aannemelijker is omdat West Europa nu in snel tempo in een doelwit veranderd door steeds meer militairen en materieel hier te stationeren.Als het fout gaat en als Rusland zijn geduld verliest wordt het hier een slagveld.
   http://www.blikopnieuws.nl/nieuws/249131/honderden-tanks-in-duitsland-aangekomen-bij-eerste-wapentransport-met-amerikaans
   en om de boel nog een beetje op scherp te zetten:
   http://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/117301/Landmacht-naar-Polen–voor-grootste-oefening-in-jaren
   Feit is wel dat west Europa (terwijl we tot op heden goede banden met Rusland hebben) straks als vijand gezien worden en afhankelijk zijn van de VS tenminste dat wil zeggen wat er dan nog over is.

   8.2
 • jenne

  Ieder volk krijgt de leiders die bij hen horen, leugen achtige iet wat gluiperige dreinende angst hazen, van het eens ondernemende volkje, wat zijn eigen toekomst creéerde is niets over, een verbureaucratiste
  zekerheids zoekende pshygies zieke massa, die niet bij machte is zijn volks vertegenwoordigers ter verantwoording te roepen, na hun duidelijke nee referendum, na afwijzing hier van, met de staart tussen de benen als geslagen honden afdruipen, shame on you !!!

  7
 • arnold

  MH 17-Als ik premier was en de naam Rutte droeg dan zou ik voor de verkiezingen niet nog eens SORRY zeggen voor de gemaakte fouten en gewoon op dezelfde voet verder gaan maar eerst eens de wachtgelden en ontslagvergoedingen voor politici,burgemeesters en andere vriendjes verlagen tot het niveau wat ook de gewone werkman/vrouw krijgt in een dergelijke situatie waarbij dan ook voor hen de solicitatieplicht gelden zou.
  Vervolgens zou ik de hele tweede en eerste kamer naar huis sturen waardoor mogelijk het corruptie niveau drastisch zou dalen om vervolgens zelf af te treden zodat een eerlijke regering die voor de burgers vechten in plaats van voor de troon aangesteld kan worden en die wel proberen de waarheid te achterhalen voor wat betreft de ramp met MH 17 terwijl ze gelijktijdig grote schoonmaak houden onder hun ambtelijke medewerkers.Maarten Luther King zei het al I HAVE A DREAM nou ik ook.

  6
 • Eric Robbesom

  Wanneer men de persoon op de lege plaatsen de naam George Soros in het verhaal zet , passen alle stukken in elkaar : referendum , nee negeren, anti- Rusland kritiek, maar volledig uit de lucht gegrepen en toch doorgaan tot het tribunaal mensenrechten voor homo’s, alsof hetero’s daar geen recht op hebben de Oekraïne deal die gaat koste wat het kost toch door, die man Rutte is op een of andere manier omgekocht of voor de premier tijd of 10 jaar erna, wat zal het zijn, kunnen die anonymous hackers die Soros hebben gehackt daar even mee deling over doen? zou fijn zijn

  5
 • arnold

  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/neerhalen-vlucht-mh17/inhoud/berging-stoffelijke-resten-en-persoonlijke-bezittingen Klikt u onderaan bij Documenten: Wat gebeurt er als er nu nog iets op de crash site van MH 17 gevonden wordt? aan dan kunt u lezen:Mochten er in de toekomst nog stoffelijke resten,persoonlijke bezittingen of wrakstukken worden gevonden?Dan worden deze alsnog naar Nederland gebracht.
  Dit is toch wel erg slordig van de overheid en een grove belediging naar de slachtoffers en nabestaanden toe want als de overheid deze belofte waar had gemaakt dan was die deur nu in Nederland en dan had het onderzoeksteam bij de presentatie van het eindrapport deze deur net als de zogenaamde inslagen van de BUK raket bij de cockpit aan het publiek kunnen laten zien.
  Dit geeft al aan dat het een halfslachtig onderzoek geweest moet zijn omdat ook grote delen van de vleugels ontbraken waar mogelijk sporen van ander wapentuig op aanwezig waren.
  Elke vakman/vrouw bv van de NTSB zal beamen dat voor een volledig onderzoek naar de oorzaak van een vliegramp alle delen nodig zijn om tot een goede analyse te komen.
  Nee die onderste steen van Rutte ligt hoogst waarschijnlijk op het deksel van een enorm stinkende put om deze vooral dicht te houden dus wat dat betreft heeft Rutte gelijk dat de onderste steen boven zou komen alleen bedoelde hij dat kennelijk anders dan de rest van de Nederlanders had gehoopt.

  4
  • arnold

   PS.
   De overheid kon niet zeggen dat ze alles wat ze voor het onderzoek nodig hadden naar Nederland hebben gehaald als op de crash site nog onderdelen liggen want dat duidt op voorkennis met mogelijk als eindresultaat een conclusie die op voorhand al bepaald is.
   En als ze dan ook nog in een brief schrijven dat wanneer er nog iets gevonden wordt dat dan ook naar Nederland terug gebracht wordt dan hadden ze dat ook gelijk met die andere spullen mee terug kunnen nemen in plaats van te zeggen dat ze alles wat nodig was hadden.

   4.1
 • pietje

  -beledigende reactie/grof taalgebruik verwijderd-

  3
  • jenne

   Pietje, je weet toch dat we in een geciviliseerde wereld leven, waar alles mag, behalve grof woord gebruik, beetje hypokriet, maar !!! denk er om Pietje als ze je aan het kruis nagelen, niet grofe vloeken uiten, just sing living on the bright side of life !!!

   3.1
 • pietje

  -beledigende reactie/grof taalgebruik verwijderd-

  2
 • Madeliefje

  Wakker worden…………in maart 2017 afrekenen met deze liegende en bedriegende rat(ten)

  1
  • marinus

   we gaan inderdaad afrekenen.

   1.1
  • jenne

   Nou het wordt tijd !

   1.2
  • Genies of Death

   Er is geen vreedzame oplossing mogelijk. Is allemaal geblokeerd door deze zelfde criminele corrupte zelfbenoemde elite (kleuters). Nederland is ook onbelangrijk. Dus ook de hele Nederlandse politiek.

   “Those who make peaceful revolution (change) impossible will make violent revolution (change) inevitable.” – John F. Kennedy

   “The best weapon against an enemy is another enemy.” – Friedrich Nietzsche

   Arabieren Londen/Parijs laten vernietigen? Check!
   Russen Londen/Parijs laten vernietigen? Check!

   Kan nog aardig wat propaganda doen om een Fransman, Israeli, Amerikaan, etc in de buurt van een thermonucleair wapen door middel van “mind control” de juiste richting op te duwen.

   The bankers are no match for the power of the dark side!

   1.3
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.