WantToKnow.nl

De ‘scam-oefening’ van vrijdag 13.11 in Parijs…!!

valse vlag operaties

x

x

De ‘scam-oefening’ van vrijdag 13.11 in Parijs…!!

2015 © WantToKnow.nl/be

x

franse tv journaliste

De prachtige non-verbale taal, van zowel de Franse Tv-journaliste, bij het aanhoren van de verklaring van Pierre Carli, hoofd noodservices van Parijs over de oefeningen..

Telkens weer, bij elke valse-vlag-operatie die wordt gepresenteerd aan de wereld, staan we te kijken van het keiharde bewijs van de fake-zaken die het grote publiek worden getoond en die als zoete koek worden geslikt.. Waarom? Nou, omdat mensen nog steeds niét kunnen geloven dat dit gebeurt. Dát er lieden zijn op deze wereld, die het instrument van de ‘valse-vlag-operatie’ zo manipulerend kunnen bespelen.. Want het is natuurlijk ook nogal wat; officiële regeringsinstanties die je voorliegen. Officiële nieuwskanalen die meegaan in de manipulaties, bewust of onbewust bezig zijn, het hele veld van manipulatie en bedrog te versterken, door feitelijk de leugen te bekrachtigen..!

Kijk nou eens naar de zogenaamde oefeningen die ALTIJD plaatsvinden bij grote aanslagen.. Waarom wordt er preciés op dat moment een oefening gehouden, waarbij het hele officiële hulpverleningsprogramma van overheden op volle toeren ‘oefent’..? En vaak, zoals bij 9/11 het geval was, blijken ook nog eens officiële oefeningen gehouden te zijn, voor militaire afdelingen.. Zo bleek op 11 september 2001, dat de Amerikaanse luchtmacht, in het bijzonder het onderdeel dat het Witte Huis en de regering in Washington dient te beschermen, met oefeningen bezig was, boven de Atlantische oceaan, voor de noordoostkust van de VS.. Hoe is het mogelijk nietwaar, PRECIES op het tijdstip van de werkelijke aanslag..

De veelzeggende non-verbale taal, van Pierre Carli, hoofd noodservices van Parijs over de oefeningen op de dag van de aanslagen..

De veelzeggende non-verbale taal, van dr. Pierre Carli, hoofd noodservices van Parijs over de oefeningen op de dag van de aanslagen.. Preciés op het moment dat de pijnlijke vraag wordt gesteld, deze man in het nauw komt, gaat de camera van zijn gezicht en wordt een ander shot getoond.. (Daarmee zit er dus een regisseur achter de knoppen, die óók van de hoed-en-de-rand weet..!!)

Tja, en dan is het logisch nietwaar, dat militairen weggeleid dienen te worden van hun beschermende rol; niet álle militairen zijn natuurlijk in het hele plan van de aanslag mee te nemen.. Er zijn vanzelfsprekend ook hoge militairen die een dergelijk valse-vlag-operatie niet hadden toegestaan en aan de alarmbel hadden getrokken. Dat is dus één van de belangrijkste redenen om militaire oefeningen te houden, namelijk het afleiden van krachten, die de operatie zouden kunnen dwarsbomen..

Dan is er de camouflagefunctie van de ‘oefeningen’..
Het is niet denkbeeldig, dat een dergelijke aanslag als het ware aan het licht komt, vóórdat deze ‘aanslag’ werkelijk wordt uitgevoerd. Wat doe je dan als daders…? Dan ben je er natuurlijk gloeiend bij.. Zo simpel is het dus! Ja, en om dan een oefening te gebruiken, als de meeste perfecte camouflagedeken die denkbaar is, een ‘oefening’ met EXACT de onderdelen die je nodig hebt om je aanslag uit te voeren, is een meesterzet. En let wel, we hebben hier wereldwijd te maken met liefdeloze, maar uiterst intelligente krachten..!!

Umar Farouk Abdulmutallab, de vermeende 'ondergoed-bom-terrorist'..

Umar Farouk Abdulmutallab, de vermeende ‘ondergoed-bom-terrorist’.. Zo ziet hij er ook wel uit nietwaar..? 24 Jaar oud en zeer waarschijnlijk misbruikt als ‘dader’ in een ‘oefening’..

Wat is nu het grootste onderdeel van die deken, die bekend zou kunnen worden; heb je daar weleens over nagedacht..? Dat zijn natuurlijk de DADERS…! Zo zien we bij zowel de London-bombings, als bij de Boston-marathon-aanslag, dat jonge jongens met rugzakken in Londen in de ondergrondse treinen zaten en in Boston hun rondje liepen… Waarom zouden deze jongens nou een rondje lopen, als het niet de daders zijn? Weer heel simpel.. Ze kunnen als oefenobjecten worden gefilmd en als werkelijke daders worden gepresenteerd.. En zo geschiedde..!!

Het betekent dus dat de ‘latere daders’, eerst -speciaal voor de ‘oefening’- worden ingezet als ‘oefenpoppen’.. Dat betekent dat deze jonge mensen zouden moeten gerecruteerd worden, voordat deze aanslagen plaatsvinden. EN, dat er bewijzen zouden moeten zijn, dat deze mensen niet zelfstandig hebben gehandeld. Nou die zijn er.. Neem de aanslag van de ‘ondergoedterrorist’, een jongen van amper 20, die op een vlucht van Amsterdam naar de Boston (..), een bom in zijn ondergoed had..

Deze jongen (foto) is -zo verklaren 2 Amerikaanse advocaten, Lori en Kurt Haskell, die toevallig achter hem in de rij voor de douane op Schiphol stonden- dóór de douane geloodst, door een bijzondere figuur. Deze man, in een soort Hawai-overhemd, liet de douane-ambtenaar zijn badge nam toen deze Umar Farouk, KENNELIJK ZONDER PASPOORT, door de douane mee..!! (HIER!)

De beide broers, de vermeende daders van de Boston-marathon-bomaanslag. Een 20-jarige jongen en zijn 27-jarige broer. Ze lopen rustig wandelend, met hun snelkookpan met explosieven rond, vlak na de start van deze marathon in 2013..

De beide broers, de vermeende daders van de Boston-marathon-bomaanslag. Een 20-jarige jongen en zijn 27-jarige broer. Ze lopen rustig wandelend, met hun snelkookpan met explosieven rond, vlak na de start van deze marathon in 2013..

Boston, hetzelfde verhaal, de oefening met de daders..
De 2 jongens die in Boston heel rustig met hun rugzak-met-snelkookpan-explosieven rondliepen, zijn overal in Boston gefilmd.. Is dat niet vreemd? Want je gaat toch niet als dader een hele route lopen, als je van te voren je plan hebt gemaakt, om bij de finish je rugzak-met-explosieven neer te zetten..? Waarom lopen ze rond? Ze dienen gefilmd te worden, zo simpel is het; laat duidelijk zien dat deze jonge jongens de daders zijn, door de rugzak-en-de-dader in beeld te brengen..

Wist je dat de aankondiging van de gelijktijdige ‘oefening’, ’s ochtends vlak voor de start van deze marathon, zo lang mogelijk is geheim gehouden. En dat pas, ná het voluit in de pers komen van de aankondiging van die oefening die ochtend, werd toegegeven, dát er een oefening plaats gevonden had, GELIJKTIJDIG met de werkelijke aanslag. En ja, als je onze site volgt, dan weet je, dat we ook aan deze aanslag veel aandacht hebben besteed.. Ook aan de fake-slachtoffers, die er waren.. Ja, ook die zijn natuurlijk tweeledig te gebruiken.. Als oefenings-slachtoffer en natuurlijk als écht slachtoffer.. Zie je nu wat voor een ongelooflijk doortrapt spel er gespeeld wordt..?

En natuurlijk is er het door-en-door-doortrapte verhaal van de aanslagen in Londen, waar deze meneer (we toonden het filmpje al eerder), keihard op Tv verklaarde, dat het ‘heel toevallig’ (let op straks bij de Parijse aanslagen!) zo was allemaal… Dat er dus ‘drills’ werden uitgevoerd, op EXACT dezelfde metrostations, en op EXACT dezelfde tijdstippen als de WERKELIJKE AANSLAGEN plaatsvonden.. Hoe recht-in-je-gezicht wil je besodemietert worden? Door deze meneer ‘Peter Power’.. We zeggen het maar gewoon even op z’n ‘Hollands’..

Recruitering van deze nep-daders..
We schreven hier op de site, vorige week, een artikel over deze vermeende oefening in Parijs en het andere kenmerk van de ‘valse-vlag-operatie’, namelijk de paspoorten, die de ‘daders’ natuurlijk het liefst bij zich dienen te dragen, om maar geen vergissing te maken, dat zij-en-geen-ander achter de aanslagen zaten.. Enfin kijk voor het paspoortenverhaal op dit artikel (HIER) over Parijs. Maar wat we je even willen laten zien, is een ouder artikel, waaruit blijkt dat de Britse MI5, de geheime dienst in Engeland, jonge moslimmannen recruiteert, onder dwang, om mee te doen aan oefeningen..

Independent Blackmail british muslims

We citeren een stuk uit dit artikel, een vertaling uit de Engelse krant ‘The Independent’..

5 Moslim-gemeenschapswerkers hebben de Britse spionagedienst MI5 ervan beschuldigd, een campagne van afpersing en onderdrukking te gebruiken om informanten te rekruteren. De mannen claimen dat zij de keuze kregen om voor de geheime dienst te gaan werken, of geconfronteerd te worden met detentie en mishandeling in Groot Brittannië, maar ook overzee.  Ze hebben officieel hiervan aangifte gedaan bij politie, bij de organisatie die toeziet op het handelen en ‘dealen’ van de geheime dienst en ze hebben hun parlementslid, MP Frank Dobson geïnformeerd.

Nu hebben deze mensen besloten naar buiten te komen, en hun verhaal, ondanks de druk van MI5, publiekelijk te gaan vertellen. Ze hopen met deze publiciteit dergelijke tactieken van MI5 te stoppen voor dezelfde, toekomstige acties.

Het inwinnen van informatie van informanten wordt ‘officieel’ gezien als ‘cruciaal’ voor overheidsinstellingen, om toekomstige, terroristische daden te stoppen. Maar de beschuldigingen van deze 5 mannen doen de ongerustheid toenemen omtrent de werving van Moslim-mannen door geheime diensten en de schade die dit toebrengt aan het verzamelen van waardevolle informatie in de toekomst. Het is zelfs zo dat 3 van de 5 mannen al te kennen hebben gegeven dat ze vastgehouden zijn op overzeese vliegvelden, op bevel van MI5, toen ze het Verenigd Koninkrijk verlieten voor familiebezoek, vorig jaar.

Nadat ze terug waren in het VK, werden ze door MI5-medewerkers geïnterviewd, die hen valselijk beschuldigden van banden met het Islamitische extremisme. Bij elk interview bleek dat de agenten zeiden dat ze de reisbeperkingen zouden opheffen en dreigden ze met gevangenneming, wanneer de mannen niet mee wilden werken. Toen de mannen tóch weigerden mee te werken, zo verklaren ze, kregen ze later telefoontjes met intimiderende bedreigingen.

Terug naar Parijs
Met al deze wetenschap in gedachten, vragen we je om neutraal, zonder vooringenomenheid dus!, te luisteren en kijken naar deze filmpjes. Het is waarschijnlijk, niet in de laatste plaats voor jezélf, bijzonder belangrijk, welke positie jij inneemt ten opzichte van je conclusie..

Waarom is de Israel-connectie nergens onderwerp van journalistiek speurwerk..?
Vanzelfsprekend heeft de Israëlische geheime dienst, de MOSSAD, genoeg redenen om het ISIS-verhaal volop steun te geven. Dus ook de aanslagen in Parijs die door ISIS werden geclaimd. Kijk naar de volgende 2 video’s, waarin deze MOSSAD-link netjes wordt opengegooid. Waarom zou hier niet over gesproken mogen worden..?

Het is natuurlijk uiterst bizar, dat met de al bijna 5 jaar durende fake-ISIS-strijd, er geen enkele aanslag op Israël wordt gepleegd, anders dan de Kosjere supermarkt in Parijs, na de Charlie Hepdo-aanslagen.. Enfin, beslis zelf wat je van waarde vindt en wat niet! Wij kunnen je in dit verband alleen de volgende filmpjes laten zien..
X

xsffffffff

x

En dan hebben we nog de vrolijke Emma Parkinson, in het Australische Tv-programma ’60 minutes’.. Kijk en oordeel zelf..

* * *

 

De hele wereld zo op haar hoede moeten zijn, voor het vieze spelletje dat gespeeld zou KUNNEN zijn. De geschiedenis toont aan, dat dit geen kletsverhaal is, maar een UITERST REËLE OPTIE..!

De hele wereld zo op haar hoede moeten zijn, voor het vieze spelletje dat keer-op-keer gespeeld wordt. Want de geschiedenis toont aan, dat dit geen kletsverhalen zijn, geen ‘complotten’, maar REALITEIT; in ieder geval een UITERST REËLE OPTIE..! Dat daarmee dus onze realiteit één groot complot is..

197 Reacties op De ‘scam-oefening’ van vrijdag 13.11 in Parijs…!!

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • VforVendetta

  THE DONALD TRUMP JEWISH CONNECTION
  http://www.youtube.com/watch?v=VWCOocQga_Q

  Donald Trump Is a Jewish Trump Card
  http://www.youtube.com/watch?v=XsPsO9u9ees

  28
 • VforVendetta

  @HyperAlert, ik begin er toch ook een beetje in te geloven.
  Na het zien van deze toespraak begin ik hoop te krijgen, dat Trump de vijfde colonne wil stoppen.
  Tussen de regels door geeft hij een boodschap af.
  Dat het voor een onafhankelijk iemand van buiten de politiek gedurfd is om voor het Presidentschap te gaan. Hij geeft duidelijk aan dat er gevaren in schuilen. Ik vind zijn retoriek nog steeds eng, maar het is ook wel Amerikaans patriottisme.
  Hij nagelt diverse partijen aan de schandpaal(msm, politici,Hillary,Bush, Obama en politieke correctheid etc).
  Bij binnenkomst zie je de enorme hoeveelheid beveiligingsmensen.
  Hij is er zich terdege van bewust!

  NBC and CBS Falsely Claim Trump Forced From Stage By Black Lives Matter Protesters at NC Rally (Updated)

  Hier is ook zijn hele toespraak te zien.
  http://www.thegatewaypundit.com/2015/12/nbc-and-cbs-falsely-claim-trump-forced-from-stage-by-black-lives-matter-protesters-at-nc-rally/

  27
  • HyperAlert

   geweldig V.N.D.T.A. ! ik ga direct kijken! (klinkt als vandenberg en vanhalen)

   geloof ergens in kunnen krijgen is hetzelfde als openen van visualisaties en dusz quantum realisatie (schud ik zo uit mijn spirrie-irrie mouw.

   helaas is het vaak zo dat vormen van veel geprezen ‘intelligentie’ dat juist verhinderen, vanwege vanwege te veel teleurstellingen daarmee sluit het intellect zich vroegtijdig af in een scepsis omlijste betonbunker, vandaar dat het voor vele zgn. intelligentia zelfs een aanrader is om minstens de helft van hun hersen cellen voortijdig af te branden, gelukkig heb ik vroegtijdige dusdanige opdoffers moeten incasseren in de eerste 4 jaar en daardoor veelvuldig daarna dat ik nu gezegend ben met een hybride crossover brein, zowel dom als heel erg intel tegelijk, zouden er meer moeten proberen, in die zin maakt fluoride nog lang niet ‘dom’ genoeg. Anton Heyboer kreeg hersenbeschadiging door een duitse martelkamer omdat ie in wo2 aan de overkant vocht in de russische loopgraven van het russische leger, hij presteerde het later om een ir. titel uiteindelijk om te transformeren in maar 1 formule; a kwadraat is b kwadraat plus c kwadraat; daar kon ie zich in z’n post ptsd periode prima mee vermaken, meer was niet nodig en op een bepaalde manier nog nauwelijks mogelijk, hij heeft het vaak genoeg onder het mom van ‘onzin’ proberen uit te leggen vanaf eind jaren 60 aan langskomende nieuwsgierige tv camera’s maar het publiek had en heeft geen benul omdat ze het niet snappen bevatten, kunnen en durven.

   Full Speech: Donald Trump AMAZING Rally in Raleigh, NC (12-4-15)
   https://www.youtube.com/watch?v=qm_m1u3RQh8

   ANTON HEYBOER “In Kleur Bij God Thuis” 1974
   https://www.youtube.com/watch?v=dVAxwcJydnk

   is het een bombastische amerikaan of een nederlander? volgens mij beiden;

   Vandenberg – Pedal to the Metal
   https://www.youtube.com/watch?v=MUWcVnSZKlo

   27.1
  • HyperAlert

   V.N.D.T.A. voor morgenochtend

   27.2
  • VforVendetta

   6 Positive Signs That Mainstream Media is Collapsing
   http://www.wakingtimes.com/2015/12/05/6-positive-signs-that-mainstream-media-is-collapsing/

   Alleen worden er veel nieuwe websites gelanceerd met valse en propagandistische artikelen door de illuminati.
   Ze gooien er soms een sausje van spiritualiteit overheen en veel mensen zien dat als de verlossing.
   Terwijl dit nu juist hun Satanische manier is van manipuleren.

   25.1
  • KarlHeinrich

   Dat steeds meer mensen ook “andere” media opzoeken en “informatie meer versnipperd is”, is uiteraard geen gevolg van het Internet. Nee, het komt door de niet duale vorm van berichtgeving die altijd oplossingsgericht is in de alternatieve media.

   Niet schoppen en slaan tegen alles wat los en vast zit, maar een werkelijke bijdrage aan de wereld leveren, objectief en feitelijk berichten. En dat is natuurlijk wat veel mensen zoeken in het nieuws.

   Realistische haalbare oplossingen en handvaten voor de “ontwakende” mens zodat iedereen kan bijdragen aan een “betere” wereld (in ieder geval dat gevoel heeft). En de alternatieve media doet niet anders met uitzondering natuurlijk van de “Satanisten”.

   25.2
 • VforVendetta

  ‘Coalitie neemt Syrisch leger onder vuur’
  Wat een dubbelspel!
  Is dit nu onze bijdrage aan de bestrijding van IS?
  http://nos.nl/artikel/2073613-coalitie-neemt-syrisch-leger-onder-vuur.html

  24
 • VforVendetta

  Is Trump een wolf in schaapskleding?
  Hij geeft een toespraak voor de Republikeinse Joodse coalitie.
  Hij vertelt dat hij geen finaciële steun krijgt van de Joodse achterban, omdat zij hun eigen (beïnvloedbare) politici kiezen.
  Maar tegelijkertijd zegt hij dat hij 5 maanden geleden nog bij hen hoorde.
  En dat hij het beste is wat Iraël kan overkomen!!

  Trump to Republican Jewish Coalition: ‘I’m a negotiator like you’
  http://edition.cnn.com/2015/12/03/politics/donald-trump-rjc-negotiator/index.html

  23
  • HyperAlert

   V. i love his act Man, he is one of them and us at the same time. die gast kan spreken en afstemmen op z’n publiek afhankelijk van plaats en tijd z’n intonatie aanpassen, geen wonder dat ie rijk werd. en h ij zegt zoveel meer inbetween the lines..

   23.1
  • VforVendetta

   HyperA, ik vind hem ontzettend eng, jij blijkbaar ook.

   23.2
  • HyperAlert

   VforVendetta jah eng vind ik hem zeker wel, op zich zeer zeker, en toch heb ik een greintje hoop gekregen, is op zich al voldoende, ik bedoel tijdens dat inmiddels historische interview van gisteren met Alex Jones had ik een aantal doorbraak gevoelsmomenten van misschien misschien dat ie werkelijk echt het goede voor ogen heeft, hij zou het goede kunnen doen, misschien misschien dat ie daar intentionele internationale steun voor nodig heeft van kiezers en ander publiek, net zoiets als het Putin alternatief, iemand die ik vanavond op 1 of andere webstek voorbij zag komen was alweer geschrokken van het feit dat Putin vandaag zeer strikte naleving van klimaat protocol afspraken voorstelde; alsof dat het onomstotelijke bewijs zou zijn dat Putin net zo goed de ‘jwo’ dient, ik dacht toen andersom van dat is juist Putin z’n hogere schaak level move, om zo meer consequentie te verlangen, zodat op veel kortere termijn de combinatie flauwekul waanzin van fossiele brandstoffen en co2 taxation op de beurs duidelijk wordt; kwestie van daadwerkelijk overschakelen naar echte alternatieven; zoals thorium of andersoortige zeropoint overunity technieken waar volgens mij Putin zeer wel van op de hoogte is, en wie weet weet gekke Donald dat ook, hij is bepaald niet dom van wat ik zo inschat.

   Alex Jones & Donald Trump Bombshell Full Interview
   https://www.youtube.com/watch?v=FJqLAleEnKw

   23.3
  • HyperAlert

   ‘this country was founded on double standards’, ‘a true oxymoron: ‘civil war…’ ‘;

   The Truth about reptilians by George Carlin
   https://www.youtube.com/watch?v=PCvQmCQpkIU

   http://www.thefreedictionary.com/oxymoron

   23.4
 • arnold

  Morgen zondag 6-12-2015 treed de duivels aanbiddende groep weer op in het Parijse zaaltje waar eerder tijdens hun optreden de slachting plaats vond.
  Later treden ze dan ook nog op in een stadion waar U2 een optreden geeft en dan zingen ze samen(staat op teletekst).
  Nu weet ik wel dat het leven doorgaat en de mensen verder moeten met hun leven.
  Alleen plaats ik vraagtekens omdat ik betwijfel of het wel verstandig is zo kort na de aanslagen dezelfde groep weer te laten optreden ivm herinneringen waarbij ikzelf vind dat het te vroeg is en op dit moment ongepast.

  22
  • Christina

   Ik heb ergens gelezen dat Bataclan pas eind 2016 weer open gaat. Hoe is het mogelijk dat dat weer een theater gaat worden. Een entertainment-ding. Ben je dan wel goed snik. Wie wil daar in het Aquarius Tijdperk nog optreden? Niemand toch. Een meditatie centrum zou meer op zijn plaats zijn. Hoewel ik het liefst dat hele stukje waar Bataclan stond van de kaart zou vegen. Maar wie ben ik.

   22.1
 • Jaap

  reactie op 20.10 / 20.12

  Zie 20.9. We houden contact.

  21
  • HyperAlert

   fokking creep met je black magic, schaamteloos recht in je gezicht

   21.1
  • koekje

   Jaap doet z’n eigen angst experimentje.
   Zou dat bijdragen aan een betere wereld, waar die zegt zo’n voorvechter voor te zijn?
   Jaap wil graag gehoord worden, een aai over z’n bol. Misschien ook zijn grenzen verkennen. 😈

   Ach, het levert in ieder geval weer veeeel klikken (=inkomsten) op WTF 🙄 op. Zucht.

   21.2
  • arnold

   Ook opvallend is dat hij zoveel schrijft dat hij denkt,maar dat kan hij helemaal niet.
   En ook staan er nog vragen open die kennelijk te moeilijk voor hem zijn om te beantwoorden.
   LET OP als hij antwoord zal het wel weer een dom antwoord zijn en niets zeggend behalve dan over hemzelf.

   21.3
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.