Advertentie

Zij wijst, ik wijs.. ‘Centrum Zonnewijzer’…


z15

x

x

‘Centrum Zonnewijzer’…
x

Centrum voor Bewust-, Gezond- en Wel-Zijn

2014 John Consemulder

x

Het is tijd, de allerhoogste tijd… Een langgekoesterde droom wordt binnenkort waarheid voor Renske en mij: een ontmoetingsplek waar bewustwording, transformatie, educatie, welzijn en natuurlijke preventieve gezondheidszorg samen mogen gaan vloeien. ‘Centrum Zonnewijzer’, hét nieuwe centrum voor bewust -, gezond- en wel-Zijn, opent daarom vanaf 1 mei 2014 haar deuren! 

Er doet zich een prachtige kans voor om samen met jullie diverse lezingen, workshops, evenementen met internationale sprekers, GezondZijnsraad bijeenkomsten, beurzen, evenementen van & met derden, filmavonden, dansavonden, danslessen, healingen, qigong, yoga, kinderactiviteiten, een muziek/radio/TV-studio en een heuse gezondheidspraktijk met praktijkruimtes (waarbij de nadruk zal liggen op het bevorderen van gezondheid en ware preventieve GeneesKunst), neer te zetten en verder te ontwikkelen.

john renske
John Consemulder & Renske Skills

Onlangs is er een prachtige locatie op ons pad gekomen in het dorp De Kwakel (centraal en nabij gelegen tussen Amstelveen, Amsterdam, Leiden en Haarlem). In de voortuin van het mooie wit met Atlantisblauwe pand staat een prachtige zonnewijzer met een pijlpunt in de vorm van een hart, die ons de richting lijkt aan te wijzen.

Zoals je weet staat de zonnewijzer symbool voor verbondenheid met de kosmos en helpt ie ons herinneren dat ons leven wordt geregeld en ingedeeld naar de stand van de zon. De beweging van de zon en het licht zijn dus bepalend voor dé maat van de tijd. In een natuurlijk leven van de mens vormde de zon de tijdsaanduiding voor de ‘ware’ dag.

De symboliek is zeer treffend, want ook in ons werk staat de verbinding met het hart, onze werkelijke natuur en de kosmos (zo boven zo beneden, zo binnen zo buiten) centraal! Daarom zullen de 5 centrale peilers Gezondheid, Bewustzijn, Nieuwe Wetenschap, Duurzaamheid en Educatie, die we bij HealingSoundMovement en WorldPeaceChild hoog in het vaandel hebben staan, ook bepalend zijn voor wat we samen kunnen ontwikkelen in het nieuwe Centrum.

We hebben voor ogen dat het centrum een soort co-creatie broedplaats mag worden voor nieuwe ideeën, projecten, manieren van samenleven & -werken, zelfontwikkeling, educatie projecten, duurzame initiatieven en werkelijk preventieve, natuurlijke zorg. Een echte ontmoetingsplek waar de nieuwe bewuste, gezonde en werkelijk duurzame mens en wereld in al haar facetten gestalte mag gaan krijgen!

We beseffen dat dit enorm ambitieus is, en juist daarom willen we jullie allemaal vragen om met ons mee te denken, samen te werken en ons werk te steunen. Samen hebben we de mogelijkheid om bijzondere veranderingen te bewerkstelligen.

z26

x

Kom je mee-creëren..?
Wij zijn op zoek naar co-creators, evenementen organisaties die met ons willen samen werken (de locatie huren voor eigen events behoort ook tot de mogelijkheden), behandelaars en therapeuten die een eigen praktijkruimte willen huren, maar ook naar vrijwilligers, klussers en niet te vergeten: donateurs en investeerders. We hebben een prachtige grote ruimte (+ drie ruime behandelkamers) tot onze beschikking, waar uiteindelijk een evenementenzaal (voor lezingen, workshops, beurzen en andere events), dans- en wellness studio, een muziek-/radio-/TV-studio en een plek voor kinderactiviteiten gehuisvest zullen gaan worden, dus we kunnen elke vorm van steun tijdens deze startfase goed gebruiken. Alles is welkom.

Al meer dan 10 jaar organiseren wij (neuropsycholoog, auteur en muziek/events/radio/TV producent John Consemulder en zangeres, choreografe en Qigong & Wellness instructrice Renske Skills) namens HealingSoundMovement, Healing Tao Qigong en WorldPeaceChild diverse bewustmakende en inspirerende activiteiten. Velen van jullie kennen ons werk al vanwege onze boeken, artikelen, lezingen, workshops, trainingen, muziek, radio- en Tv-uitzendingen en onze diverse evenementen.

Voel je dat je ook een bijdrage wilt leveren aan een mooiere, gezondere en duurzamere wereld en wil je ons werk steunen, overweeg dan een voordelig maand of jaarabonnement aan te schaffen via tv.healingsoundmovement.com om zo meer dan 200 exclusieve lezingen, Tv-interviews en TV-dialogen te kunnen bekijken, die de komende maand online zullen komen. Natuurlijk kun je ons werk ook steunen door een donatie te doen: HIER kan dat.

Onze hoop is dat we samen kunnen groeien en ontwikkelen in deze zeer interessante tijd, waarbij verbinding en samenwerking van essentieel belang is. Wij nodigen jullie uit om zondagmiddag 4 mei om 14.00 uur kennis te maken met ons team en ons centrum. We sluiten de dag af met een hartverwarmend soundhealing klankbad en spetterend benefiet concert!

John Consemulder & Renske Skills

centrumzonnewijzer.nlhealingsoundmovement.com,   worldpeacechild.com

‘Centrum Zonnewijzer’

Bedrijvenweg 24

1424 PX De Kwakel

x

centrum zonnewijzer

Advertentie

313 thoughts on “Zij wijst, ik wijs.. ‘Centrum Zonnewijzer’…

 1. MOOI, John!!! Pràchtig en spannend initiatief en ik wens jullie heel veel succes hiermee..

  PS: is de website ‘centrumdezonnewijzer.nl’ nog niet operationeel? Krijg een foutmelding.

 2. Een oer solide kapitalistische onderneming, met de mogelijkheid voor zwakzinnigen om een donatie te doen, en waarom dan wel zo maar, om dat mijnheer Consemulder zulke goeie voornemens heeft, waarom dit onheuse sausje van benefiet denken, kom op mijnheer Consemulder dit is business, met open vizier graag, O.K. dan veel succes!

  1. Oh is geld verdienen vies dan?

   *volgens mij wordt het donatiegeld hier gemiddeld beter besteed dan mijn belasting geld…

   mvg,
   Berend

  2. Beste Berend, geld verdienen om in je onderhoud te voor zien, en dat mag wat mij betreft echt luxe, maar om je ziekelijk te verrijken als een Dagober Duck?
   En of jauw geld goed besteed wordt ja dat laat ik aan jou zelf over ieder zijn meug.
   Hij is goed bezig dacht ik, maar altijd een beetje schijnheilig, beetje mijn gevoel maar kan me vergissen.

  3. Ik ben het helemaal eens Jenne.
   Niet in kader van John, maar in het algemeen.
   Als mensen om donaties vragen moet inzichtelijk zijn waar die donaties voor bedoeld zijn.
   Daarnaast vind ik iig dat een openbare boekhouding daar linea recta mee zou moeten samenhangen.
   Als mensen doneren moet inzichtelijk worden gemaakt over het hoe en wat.
   Maar dit geldt voor alles in het algemeen.
   Ik heb jaren gegeven aan collectanten voor welk goed doel dan ook, totdat ik van allerhande excessen hoorde…
   Heb nog een tijdje gegeven omdat ik met de collectanten van doen had.
   Er is zoveel corruptie en misbruik van gelden, dat ik daar hondsberoerd van wordt.
   Op kleine en grote schaal, de essentie is hetzelfde.
   Dus doneren oke, maar dan tevens een transparante boekhouding overleggen.

  4. Daarnaast is in het kader van geld verdienen ondertussen alles corrupt.
   En geld impliceert dan meer dan geld alleen.
   Het gaat over ziekelijk ego.
   We kunnen niet meer (dan wel hebben nooit gekund…) vertrouwen op koninklijke, politieke, humane, rechtsmatige, enzovoort vertegenwoordigers, op integriteit, transparantie, en dus eerlijkheid.

  5. Dus, zou het volgende een optie kunnen zijn:
   Ik wil wel doneren, maar alleen als een transparante boekhouding kan worden overlegd.
   En online dan wel te verstaan.
   Voor iedereen inzichtelijk dus.
   Lijkt me geen grote moeite, maar mensen kunnen dan zien hoe het zit, hebben ze eigenlijk ook recht op…

  6. niet specifiek hier, maar inderdaad in het algemeen is het vind ik inderdaad wel zo correct als donatie boekhouding transparant is voor donateurs.

   zie: http://www.gemiddeld-inkomen.nl/salarissen-directeurs-goededoelen-2012

   (Salarissen van de directeuren bij goede doelen organisaties)

   ik heb hier gemengde gevoelens bij —>is het ok dat 1 iemand meer dan 200.000 euro collectegeld verdient? zie stichting Sanquin..
   Dat is heeel veel uren collecteren…

   Ik heb het antwoord niet, want voor kwaliteit mag betaald worden. Staat het in verhouding?

   Misschien wel een off topic discussie 🙂

  7. Dag Jenne, is dat terecht om John schijnheilig te noemen? Durf je ook het beestje bij de naam te noemen?

   Ik vind de programma’s en boeken van John getuigen van ballen, visie en kwaliteit. En ja hij is best goed in het aantrekkelijk maken van content, maar dat is zijn vak. Ik zou niet weten hoe hij schijnheilig doet.

  8. Hé Berend, ja dit gevoel is misschien nu ten onrechte was nog uit de tijd van Argusoog, moet zeggen heb laatst met plezier op zijn Bloque zitten lezen, voor de rest een van de vele, hier in Frankrijk wemelt het er ook van, de één weet het nog beter als de ander, maar helaas in wezen veranderd er niets helemaal niets, dus wat is de consequinsie, verspilde energie, maar wel een gezellig samen zijn zo je wilt.

  9. Ben ik nou autistisch, of bedoel je dat ik de woorden van Jenne niet zo serieus moet nemen, maar met heul wat korreltjes zout?

   Mooi plaatje:)

  10. Coz, die heb je van Ab Klink geleend..! Toch nog wat goeds van die man overgehouden..

  11. jah jottem Jenne goed idee, laten we eens wat vaker Franse apocalyptische woordjes gaan utiliseren, als taal en cultuur verrijking, en ook Duits en voor mijn part nog meer talen en dialecten door elkaar heen. Sinds mijn pa Franse les heeft, via de LOI, krijgt hij super saaie tips, bijvoorbeeld van een telefonische skype huur nakijkjuf die zegt dat ie de Paris Match moet gaan lezen, ik heb het geprobeerd online, maar wat een celebrity flauwekul, eindelijk een Frans alternatief overzicht gevonden, ik had kennelijk de goede gooi vandaag, vorige week gezocht en toen kon ik het voor geen mogelijkheid vinden via google, nu wel, op KoningsDag, de dag der dagen, wat een broeierig semie voortplantingsspanning in de lucht, het lijkt bij de weg way wel of ze Willem super verbeterd hebben, met bionische krachten sloeg hij vandaag live een hockeybal in het doel gelijk een topsporter, zo strak en overtuigd heb ik het hem nog niet zien doen, Willem dacht ook, in ruil voor de ellende van deze tribunale poppenkast ga ik mij stiekum laten bijsleutelen, vandaar dat record water closet pot werpen de vorige keer, door de kloon experts van de shadow schaduw technologen die honderden jaren verder zijn dan 2014, zal vast wel kunnen in het super centrum van apostel John en z’n knappe Egyptische priesteres, daar zou ik zeker weten net zo goed hard van en over de huub hiep stapel gaan lopen. Odette troost je zelfs ik ben een paar dagen super beledigd geweest, door mezelf, wel op de zogenaamde schuld van een ander gegooid, weer goed gemaakt, met mezelf, en die andere, dat is pas verlichting, jah toch, je kunt het Odette, het koppige koninginnen bloed is mij niet vreemd, en toch nog kunnen vergeven, liefst zo snel mogelijk, beledigd zijn mag, voor maximaal 2 dagen.

   http://vahineblog.over-blog.com/2013/11/34-sites-internet-d-information-alternative.html

   http://www.jovanovic.com/blog.htm

  12. Berend, of je autistisch bent..dat weet ik niet. Zou ik zelf ook niet te lang over wakker liggen. Feit is dat de meeste auties mijn humor snel doorhebben, dus de posibiliteit excisteerd nog steeds.
   Na een kwartaaltje penne met Jenne gaat er meest wel een shoveltje of 3 zout doorheen. Deels aan ongezouten kritieken en het andere deel aan genomen korreltjes. In het voorjaar en zomer zie ik ook nogal eens een slak voorbij kruipen met een korreltje op zijn rug.
   En hoewel opzouten tegenwoordig synoniem staat voor wegwezen betekent het eigenlijk; conserveren met pekel.
   Nou dat was em weer ff :p

  13. COZMIC, volgende keer ondersteboven in het ijsblokjes bad je mag je badmuts ophouden, om een beetje af te koelen, jij heb al menig-één hier op WTK kunnen en met wel gevallen van onze Vlaamse flieren fluiter mogen demoniseren, ik begrijp niet wat je daar mee voor hebt, je zet alleen je zelf tekijk met je groffe praatjes.

  14. Beste Berend, ook hier heerst de kliekjes geest, ze moeten het allemaal van elkaar hebben, ze rollen elkaar het balletje toe, en ja echt er zijn favorieten onder ons, niet om dat ze veel kennis hebben, maar een ontzagelige grote mond, en jammer genoeg soms weinig wellevendheid, jammer, groet.

  15. Hallo Hyper Alert, de bloq de vahine, is een mooie Franse site, met veel informatie, duidelijk anders als de main Stream media.
   Nou is Frankrijk wel een heel ander land, ook door zijn scholing, en wijze van denken, en ze zijn enorm op zich zelf, Chaque un son merde,
   ieder één zijn probleem, moeilijke taal voor noorderlingen, maar spreek en schrijf je Frans, dan komen Spaans en ook Italiaans een stuk dichter bij.
   Zo lang de VK roep toeter van de PVDA wat er nog van over is dan, het Koningshuis op eens leuk en zelfs amusant vindt, nou zeg, we leven in 2014, tijd voor een republiek.
   groet

  16. Dag Cozmic, haha. Dus 🙂

   Beter himalaya zout of keltisch zout en ander echt zeezout.

   Anyway ik vind de salt shaker pranks (zie youtube) groffer dan de pranks van Cozmic…

   Kliekjes en grote waffels zijn er altijd, dat is de aard van het mensaap beestje (ik moet gelijk denken aan de apen die altijd op want to know uit de mouw komen)

   @hyperalert: ”wat een broeierig semie voortplantingsspanning in de lucht,” LMFAO!!

  17. Jenne toch, weer door het verkeerde bed uitgebeend? Of een te donker leesbrilletje op? Waar zie je mij grof zijn, of zijn de zoutkorrels te grof? Die provo’s zijn ook niet meer waqt ze geweest zijn, je kietelt ze een beetje en ze ze bellen direct 112 ( moeten ze wel eerst het nummer opvragen, dat dan weer wel)
   Veel plezier op je balkon http://www.youtube.com/watch?v=14njUwJUg1I

  18. Blijven pareren Odette 😉
   Lichtvoetigheid wordt vaak te zwaar opgenomen en zelfs het zout wordt op de korrel genomen.

  19. Iemand die in Oude Pekela woont, heet die dan ook een oude pekelaar?
   Zomaar een vraag die in me op kwam.

  20. Stel, je loopt op straat en ziet een frank liggen, je raapt em op en steekt em in je zak. Ben je dan een Frankrijker?
   Nog zo één.

  21. @Odette

   Jouw leven hangt niet aan een zijdig draadje, maar goed om je substiele winks weer terug te zien hier. WB! Geef ze allemaal maar het nakijken…

  1. En ook sorry John,
   Ik hoop dat je mijn punt begrijpt waar het tot stand kwam,
   maar wens jullie absoluut het goede met jullie initiatief!

  2. Hallo Anna11,

   nou geloof nu maar niet dat ons standpunt in dank wordt af genomen, ook van opbouwende kritiek zijn velen niet gediend.
   Het valt me op dat de weinige sites zo als WTK, elkaar allemaal kennen, en een stille achter een iet wat scheve glimlach concureren,
   het schijnt dat er niet zo heel veel lezers over zijn, ook de mainstream kampt met lezers, de mensen zijn het liegen echt beu, die bijna GLADIO brain f..k slikken ze ook niet meer, in het kort het is een rotzooi in de bovenkamer van onze samenleving, groet.

  3. Jenne, heb je zelf niet in de gaten dat je iedereen die zijn kop boven het maaiveld uitsteekt zit te bekritiseren?
   Denk je soms dat alles wat men onderneemt direct een goudmijn is?
   Denk je soms dat Guido slapend rijk wordt van WTK? Of wie dan ook van welke site? Ik zal je uit de droom helpen, het levert vrijwel geen ene f*ck op. Door te verbinden met anderen en een symbiotische samenwerking te creëren kan je een beetje een voet aan de grond krijgen, dat betekent niet dat er een gladiokliek is, gewoon netwerken.
   Je zit hier aan de zijlijn alles bijvoorbaat al af te zeiken en voor rotte vis uit te maken. Steun een keertje een initiatief, misschien met woorden, dat zou al een begin zijn. Blijf maar lekker op je fijngeknepen centjes zitten, niemand dwingt jou om een donatie te geven en toch doe je al alsof ze je zakken rollen.
   Pro-voceren betekent letterlijk VOOR het uitspreken zijn, niet om overal als een kip zonder kop tegen te zijn. Je maakt mensen uit voor van alles en gaat als een babie lopen janken als je wat tegengas krijgt, tegen het narcistische aan ouwe.
   Steek die maar in je zak( of ergens anders in 😉 )
   Groet de BFF

  4. Zoals gewoonlijk zal Jenne waarschijnlijk niet reageren, als hij de hoek in is geluld dan is hij een poosje stil en komt ergens anders terug om gewoon hetzelfde riedeltje af te steken onder een ander topic.
   Of je moet ineens respect voor ouderen hebben, die mogen alles zeggen en kunnen geen kritiek verduren, zo lijkt het in dit geval. Weet je, het zal mij een biet zijn. Ik zeg gewoon wat ik denk, dat is dus pro-voceren. Daarnaast sta ik ook open voor kritiek of andere meningen zonder me aangevallen te voelen. Waarschijnlijk kunnen die provo’s daar nog veel van leren. Vastgeroeste bouten hebben een flinke klap nodig om evt indien nog mogelijk losgeschroefd te worden, anders de slijptol er op. Voor WD40 is het te laat.
   http://www.youtube.com/watch?v=WEyMd4qK_Nc

  5. Ach beste COZMIC, als het je goed doet om te denken dat je alles weet van een ander, en je dan evenlekker uit leeft, met argumenten die nergens op slaan, ik loop al een veel langer stuk mee als jij, en denk dat ik in mijn lange leven mijn sporen heb verdiend alleen al wat ik allemaal ondernomen heb, gecreéerd en ook voor anderen heb gedaan, heb ook geleerd dat Donaties bijna nooit op de plek terecht komen waar de donateur ze voor heeft gegeven.
   Dat jullie een kliekje vormen is voor alle lezers op WTK duidelijk genoeg, heb GUIDO.J, hoog in het vaandel staan, jij komt een beetje zielig over, jij vraagt aandacht voor je zelf, jij moet je zelf nog bewijzen, maar heb toch de beste gevoelens voor je, mijn zoon is niet zoveel anders, t’is moeilijk voor jonge mensen in deze tijd, ik eindig nog steeds met sans rancune.

  6. Jenne, het enigste wat je mee kunt verwennen zijn je sappige teksten, soms een beetje afwijkend maar soms ook een beetje namiddag veranda gevoel met een wijntje vlak voor de BBQ een gezellig onderonsje houdend over de keek van de week. Gelukkig zijn je kasten niet al te hoog van formaat of je hebt een ladder waar je behandig zoweer naar beneden vliegt als een goed gebekt vogeltje. Maakt niet uit Jenne wat je ook allemaal zegt, je zit allang in me hart verpakt. John Consemulder zou je eens moeten intervieuwen over het inspirende aspect van jou bevlogen leven en Guido die er een Artikel aanwijdt, kan Coz & de rest weer gezouten commentaar komen geven.

   Op naar Constantinopel Jenne anders kom je te laat…..

 3. Grappig wat hier gebeurt. Mijn vrouw en ik hebben al 16 jaar een centrum voor bewustwording en heling in Drunen, dat heet de Zonnewijzer (zie zonnewijzerdrunen.nl). Wij hebben vanaf dag 1 nooit iets aan reclame hoeven doen…de mensen komen gewoon, het verspreidt zich vanzelf, er is duidelijk behoefte aan. Er komen hier 200 mensen per week. Ik wens jullie heel veel succes en lichtverspreiding toe!
  Hartegroet,
  René van Geffen

  1. Super mooi Rene van Geffen! Laat je hart spreken in het bewustzijn. Dus ook goed bezig!

 4. John binnenkort bij jou en Renske weer komen koekeloeren.
  Je gaat zoals je het zelf al jaren weet de goeie kant op. Het us ern geweldig innatief die je onderneemt met een eigen lokatie dan iets wat her en der verspreid zat. Het was vaak een gezoek om op een van je vele lezingen aanwezig te zijn. Gelukkig nu een vaste lokatie.
  Dus GO GO GO John!!!!!

  1. En deze keer geen knopen in de kerkzak gooien, gewoon een mooie ruime donatie PAUL.

  2. Pffffff jenne, John is een oude vriend vam me, ik begon ooit met hem een lezing over baarmoederhalskanker en vaccins in Sollution te Hillegom. Als ik John nooit had gevraagd was hij eigenlijk nooit in dit werk verzijld geraakt. John speelde en gaf veel muziek optredens. En toch heb ik nog sinds Anton Teuben Niburu events respect gehad vpor John Ouvre. Al ket al op een gratis entree betaal ik achterag altijd dr prijs. En donaties, meeste van mijn pegels gaan op aan afbetalingen aan de zorg verzekeraar en benzine omdat ze me weer enorm missrn bij dialyse. (Was gangmaker no. 2 na Bart de Graaf daar)

  3. Rustig nou Paul, door John succes toe te wensen denkt Waldorf&Stetler dat je iets positiefs zegt en dat mag niet, dat weet je toch?
   Gewoon heel hard BOOOHH roepen vanaf het balkon, maakt niet uit wat er geschreven wordt, een provo is overal TEGEN!!! Ook al is het voor ergens tegen zijn. Dwarsliggen, gewoon voor de aandacht als biels onder de rails. FF 112 belen BRB http://www.youtube.com/watch?v=mDUmo4mAWk0

  4. Coz ik heb een edelsteen tegen tikvauten nodig (stoeptegel waarschijnlijk) Boooooh roepen tegen alles wat dic-thee lijkt in mijn ogen, skippen. De rest van de doh Naties gaan naar jou toe…

  5. Kom op PAUL, niks mis met je, ieder één heeft zijn ups en downs, t’is slecht weer dus zit binnen lezen, kleine dingetjes onder nemen en commentaartjes geven op WTK, volgende week ga ik naar Constantinopel één weekje mooie stad aardige mensen, prachtig gelegen, zo had Amsterdam ook kunnen zijn als dat station er niet had gestaan niks mooiers als een stad met een open haven front, mijn hart gaat meer uit naar mensen als COZMIC, prachtig in zijn ijs bad, nou ken wel tegen een stootje, maar te veel zout is slecht voor mijn bloeddruk, letterlijke ook figuurlijk, soms beetje snel geraakt, maar is zo weer over, is de mist een beetje opgeklaard, hoop het, ik wens jullie weltrusten, ach en PAUL, zag dat ODETTE er ook weer is, dus de dik voor elkaar show.

  6. Ja hé Jenne, zit ik net een hele tirade te houden, moet je niet in één keer gaan vlemen hè? Tsssss where is the competition when you need them?

  7. Jenne het is hemels om Odette hier ook weer terug te zien, maakt mijn hart blij… Ze is nogal goed in toe gespeelde humor op maat, een oud stukje voor mij voordat ik ooit hofnar hier werd. Nu heeft Coz de Scepter van de Hofnar in handen en jongeleert er lustig op los. God zijn ziel hebbende. Naast Odette is ie in het echt boter zacht… Nu de vraag of we van jou ook nog iets boterbruin kunnen afbakken, jenne… Doe eens een gooi!

  8. Paul 5.5 je bedoelt het goed en trek je niets van die Jenne aan met zijn knopen in de kerkzak te gooien. Hij weet echter niet waar hij over praat en heb je gelijk in je woorden!

  9. @ Mosa

   Deze zak komt nooit nooit in de knoop de kerk van Jenne bezoeken. Bedankt voor je nominatie aan een donatie voor het goede doel.

 5. Dank jullie wel voor jullie reacties. Aangezien ik zo,n beetje net terug ben van paar dagen actief zijn aan een stuk in ons nieuwe centrum, lees ik nu pas dit artikel (en de reacties). Ik denk dat de meeste mensen hier ons werk wel kennen, zie anders ook de hierboven genoemde gerelateerde artikelen voor onze HealingSoundMovement en WorldPeaceChild projecten , of zie ook onze gratis TV-uitzendingen en TV-dialogen hier: http://www.youtube.com/healingsoundmovement

  Ik zou alle lezers hier willen uitnodigen om 4 mei om 14.00 uur gezellig langs te komen bij onze open dag, waar we ook een presentatie zullen geven van onze plannen, bedoelingen en wensen. We sluiten af met een soundhealing workshop en live muziek/zang/dans concert (mogelijk met gastartiesten). De entree is gratis, dus neem gerust vrienden en familie mee.

  We hopen dan ook dat meerdere mensen en partijen zich geroepen voelen om samen te werken en krachten te bundelen om een wezenlijke bijdrage te leveren aan oplossingen waar velen naar op zoek zijn. Wij zullen ons steentje wel bijdragen in de vorm van lezingen, workshops, events, cursussen, trainingen, behandelingen, beurzen et cetera, maar waar het ons vooral om gaat is aansluiting met een brede groep die bereid is om elkaar te steunen en gerichte oplossingen te bieden waar een ieder wat aan heeft.. Het mag wat ons betreft juist ook ene ontmoetingsplek worden, een soort broedplaats voor oplossingsgerichte opvattingen en projecten.

  Verder willen we de Toekomst van Geneeskunst (natuurgeneeskunde, biofysiche geneeskunde, elektromagnetische homeopathie, digitale biologie, levensconforme geneeskunde) graag vorm gaan geven in het gezondzijnscentrum, ook daar zijn suggesties welkom (ook al gaan we gewoon van start, er komen ook twee-wekelijks meetings van artsen/therapeuten/onderzoekers die samen gaan komen als de GezondZijnsraad als het aan mij ligt).

  Kortom: voel je je geroepen om mee te helpen bouwen en bij te dragen, laat het ons dan weten, of kom 4 mei naar onze open dag, ik hoop velen van jullie daar te zien en spreken!

  Hartelijke groeten , John

  1. Beste mijnheer John Consemulder,

   mag ik U aanraden om het volgende boek te lezen, Martin Gardner – Fads & Fallacies, in the name of science.
   The curious theories of modern pseudoscientists and the strange, amusing and alarming cults that surrounds them, a study in human cullibility.
   Het zal Uw denken verrijken, en dat is nooit weg, groet Jenne

  2. Dag beste John,

   Bedankt voor de link naar de (free) video’s op youtube, handig.

   Ik heb een vraag over wat je noemt de Toekomst van Geneeskunst en dan specifiek ‘digitale biologie’.
   Je bent voor mij de eerste geweest die een tijd terug het begrip ‘digitale homeopathie’ introduceerde. Dit was super verfrissend, een beetje mysterieus en heel interessant.
   Echter ik snap nu niet zo goed hoe je (en evt de Zonnewijzer) het begrip DIGITALE BIOLOGIE bedoelt in je comment.

   Als ik hier op google, dan kom ik bijvoorbeeld uit bij: http://www.amazon.com/Digital-Biology-Nature-Transforming-Technology/dp/0743204476

   Het gaat hier meer om een soort digitale biomimicry, in andere woorden met technologie natuurlijke patronen en processen nabootsen en creëren, al dan niet in een virtuele omgeving.
   Dat lijkt een volledig ander onderwerp.

   Ik ben zelf steeds meer tech trends en futurisme aan het volgen. Je komt dan vanzelf stromingen als transhumanisme tegen (wat al veel langer als breder begrip bestaat, dan de recente ‘Singularity hype’ van Ray Kurzweil). Digitale biology is in sommige transhumanistische (en posthumanistische) stromingen een hot item.

   Misschien kun je uitleggen hoe je digitale biologie bedoelt?
   *Ik ben me ervan bewust dat New Age en (het meer ‘wetenschapsgebaseerde’) transhumanisme vaak niet mengen 🙂
   Mvg, Berend

  3. Beste Berend, voor jou zou dit boven genoemd boekje Fads & Fallacies ook uiterst geschikt zijn, een eye opener.

  4. Nou kijk Berend het is altijd goed te weten waar je het over hebt, deze man is de auteur van meer als 80 boeken, en inderdaad bekeken van uit een kritiese optiek, kritiek is niet altijd afbrekend, te veel met zout spelen, is een beetje over dun, maar goed zo je wilt.

  5. @ Jenne: Dank voor de tip, maar gezien mijn tijd als mens en wetenschapper houd ik meer bezig met echte (en dus niet de valse, met 2 maten metende en met belangen verstrengelde) wetenschap, en ben ik niet zo geïnteresseerd in pseudowetenschap (wat veel reguliere wetenschap in feite is als je kijkt naar de belangenverstrengeling, onderzoeksfraude, corruptie en draaideuren politiek, hetgeen ik ook in mijn boek ‘De Zoete Wraak: Aspartaam en het Ware Gezicht van de Farmaceutische – en Voedingsindustrie’ uitgebreid beschrijf).

   @ Berend: de digitale biologie houdt in dat medicijnen en helende werkingen van de ‘essentie’ (of energetische ‘blauwdruk’) van een stof, ook via infomatieoverdracht kunnen worden ingezet, zonder de fysieke stof dus nog te gebruiken (ik ken diverse wetenschappers die dit met meerdere stoffen gedaan hebben, van morfine tot paracetamol en immunologische parameters). Met maar een ‘nadeel’ (voor de industrie: het kan bijna gratis en zonder bijwerkingen 😉 Dit onderwerp is een groot deel van mijn komende boek over ‘Informatie Geneeskunde’, dus wordt vervolgd!

  6. @John, bedankt dat maakt het duidelijk. Ik dacht ook al dat je het zo bedoelde, want dat sluit aan bij de digitale homeopathie waar je het al eerder over had. Fascinerend. Voordelen zonder bijwerkingen zijn altijd de moeite waard om verder te onderzoeken en te delen.

   @Jenne, bedankt voor de leestip. Ik ben best wel een open minded persoon en heb dan ook aardig wat uurtjes studie gestopt in allerlei stromingen inclusief die van de sceptische weg. Voor mij is dit voorlopig een gesloten hoofdstuk.
   Soms hebben de sceptische hobbyisten wel een punt, wanneer men bijvoorbeeld solipsisme bestrijdt. Iets wat in sommige New Age stromingen zorgt voor het afdwalen van (de) realiteit.

   (het is een vrije wereld, dus als mensen dit willen doen…)

   Ik ben wel voorstander van de gegronde New Age stromingen. Bijvoorbeeld die zich nuchter richten op het kosmische en holistische geheel. Het woord placebo is eigenlijk een woordje voor iets dat nog onbegrepen dynamiek is.

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Solipsisme

  7. proficiat met dit centrum!

   Om toe te voegen aan medische aspecten: Thermografie: heeft plaats in centrum in Sinaai ( EFT-centrum- B)maar evt ook in Ned?

   gr en doe naarstig verder
   Mieke

  8. Geachte heer consemulder, mijn echtgenoot is op reis, maar ik kan het niet nalaten om even zijn plaats in te nemen, en U te antwoorden op Uw houtaine pertinente leugen, dat U niets uitstaande heeft met belangen verstrengeling, U geeft Uw boeken dus weg en heeft Uw nieuwe sokken fabriek gekocht van plakjes wortels, U bent de pseudo wetenschappelijke wonderdoener alles beter wetend, als zo veel andere zelf benoemde verlichte semi wonderdoeners, dat is ook de rede dat ik mij langgeleden al gedistanseerd heb van veel internet site’s waar mensen hun tijd verdoen, en zich verstoppen voor de werkelijkheid, mijn man weet hier van, I rest my case als grootmoeder, moeder, en liefhebbende echtgenoot, Carla.

  9. Guido de boodschapper krijg in dit geval de schuld.
   Het was toch Carla?

   Don’t shoot the messenger. 😉

  10. Jenne is Bovendien! 😉 naar Constantinopel (Istanboel)
   Wil je toch weten? Carla snijdt worteltjes zonder spinnenweb-uitzichtjes; bemoeit zich er niet mee. I rest my case 🙂

  11. Precies, Lezer. Goed gelezen 😉 Jenne blijkt dus nog de vrolijke noot in het stel te zijn. De geliefde wederhelft kan blijkbaar verroeste bouten losmaken door er simpelweg even langs te ademen. Wat heeft John toch zo verkeerd gedaan? Gelukkig ben ik simpel dus hoef ik me er niet druk over te maken. Lalalala

  12. En ik maar denken dat Jenne van zijn geliefde de raad had gekregen zich meer afzijdig te houden van het WTK publiek .Lijkt ze toch gekozen te hebben zelf ook een duit in het mandje te doen . Tja als je er eenmaal aan begint is vaak het einde zoek, Jenne en Carla, ze zijn aan elkaar gewaagd of soort zoekt soort? Maar al tijden wel lekker gezellig bij elkaar en dat is zeker ook wat waard,dus bij deze voor allebei groetjes van mij.

  13. We gaan gewoon as Zondag gezellig bij de hautaire John over de vloer voor een koppie/bakkie wortel koffie/thee getrokken en geitenwollensokken. Van zijn boeken gaan we een heuse piramide maken. Daarnaast is het ook de beurt om iedereen daar te plekken te voorzien van een hele dikke HUG en vooral Renske is dan ook weer de klos. Heel heel misschien komen we ook weer die zeer verlichte mooie dame tegen die laatst in het donker bij Konstini te bewonderen was. Jeetje ik ga me gewoon vermaken daar en neem een groen plantje mee die John gezond en alternatief in leven houdt. Degene die niet komt heeft pech en die nemen we dus ook niet meer serieus, Carla of Jenne, wat je ook wilt neer Penne, John is gewoon een ouwe honneponponpon van me. laterssss 😉

  14. Guido, jij mag helaas niet meer komen….
   We houden niet van ~reactie is wederom verwijdert vanwege een rankuneuze uitspaak ~ je weet wat ik er mee bedoel… 🙂

  15. Marcel, ben je er ook zondag..!? (Doe maar joh.. 😉 )

   Dat godvergeten talent van jou om kloo -reactie verwijderd, liefdevol maar beledigend-

  16. In verband met financiele perikellen , lijk ik niet in staat mij te vervoegen a.s. zondag bij dit feestelijke gebeuren. Tezij natuurlijk een donatie mij op tijd weet te bereiken zodat ik een grote oliemaatschappij bereid kan vinden mijn tankje te vullen. Als tegenwicht voor gulle donaties kan ik spiritueele adviezen geven, of desgewenst een handoplegging doen. Alles natuurlijk wel gehult in een wierookgordijn en onder begeleiding van geneeskrachtig geneurie van mijzelf.(geld innen maakt mij altijd weer vrolijk)
   @Guido Ik wist niet dat god mijn gaves( waarschijnlijk toch door hem zelf gegeven) Vergeten is ….. gevalletje van korsakov???

  17. Vergeet ik haast nog te vermelden dat men zich ook bij mij kan vervoegen voor het volgen van een nieuwe , door mijzelf ontwikkelde,Tupperware klankschalen fibrationele therapie workshop. Deze vorm van therapeutische fibratie kan voor velerlei kwalen enof relationele problematieken worden ingezet.

  18. Marcel ik heb nog 2 flessen druiven schnapss voor je, Coz heeft de zijne al leeg gezopen in 1 dag en de rest van de week zeer bezopen geweest. Ach bij John gaan we op de Cola met Stevia en Mentos persoonlijk wetenschappelijk uit testen…
   Wees dan blij dat je er niet bij bent psssjjjjjttttt….

  19. Ja, eh, 3 liter mousserend druivensap heeft bij mij het eeuwige leven niet.

  20. Lieve Carla, dank voor je mooie woorden en bespiegelingen, ik heb je als speciale gast op de gastenlijst geplaatst voor onze gratis open dag as zondagmiddag 😉

  21. ps: Alle WantToKnowers zijn van harte welkom…behalve (belachelijk lange lijst met namen verwijderd) 😉

   en neem je familie en kids mee!!!

  22. Jenne, de volgende keer dat je op vakantie gaat, effe je wachtwoorden veranderen. Je boswachter zit hele betogen te houden onder jouw naam :p en niet alleen hier 😆

  23. John, Sun had ooit het idee om een KwakFit te beginnen, voel je em? De Kwakel ! Beter kan je ze de wind niet uit de zeilen halen 😉

  24. Coz, Carla reageert met medeweten van haar man…
   Maar misschien kan Carla ook een account aanmaken hier.
   Lijkt me wel gezellig 😉
   Carla, hartelijke groeten van mij 🙂

  25. Carla,
   Vind het wel leuk dat je hier gereageerd hebt.
   Jenne is hier ondertussen kind aan huis.
   Join de family 😉
   En John heeft een groot hart, dus Jenne is van huis, laat dan maar de muizen in Nederland dansen, kom jij gewoon zondag naar De Kwakel.
   Afgesproken? 🙂

  26. Tot in de pruimentijd dan maar, voor die tijd zijn het allen zuurpruimen die er op uit zijn om een ander in een slecht daglicht te stellen zonder onderbouwde argumenten. Het type argumentloze zwartkijkers waar ik mijn diarree met genoegen op los laat want ze begeven zich in het alternatieve media cirquit zonder enige toegevoegde waarde, slechts hun zure pruim te zwaaien alsof het de heilige graal is. Ooit hebben de mongolen een boek gelezen dat inmiddels vergeeld is en de boekmijten kruipen er uit, daarop hebben ze hun opinie gebaseerd en een iedere afwijkende mening wordt afgezet als hautain. Met conservativelingen valt niet te praten over nieuwe of andere inzichten, ze zitten vastgeroest en vinden zichzelf provocatief, niet wetend wat dat woord betekent. Nee Anna, not my cup of tea zulke lui, laat ze hun azijn maar over hun eigen vastgeroeste dogma’s pissen, kan verlossend werken.

  27. Coz, ik snap je absoluut.
   Maar deze mensen zijn ergens teleurgesteld en wantrouwend geworden.
   Daarom denk ik dat als mensen elkaar treffen in het echt, de wereld er anders uit ziet, omdat mensen elkaar dan als mensen ontmoeten.
   De virtuele wereld is een behoorlijke valkuil om echtheid en oprechtheid te kunnen destilleren.

  28. Yeah, join de family. We hebben behoefte aan meer pseudointellectuelen.
   Het soort randdebielen die overal een mening over moet hebben ook al weten ze niet waar het over gaat. Vooral overal tegen zijn, dan scoor je punten. Join the family, please please pretty please

  29. Simpele vraag: Op internet kan men zich ongenuanceerd uitlaten over van alles en nog wat, een ander zwart maken of voor rotte vis weg zetten. Zou je degenen die dit zo lafhartig doen willen ontmoeten en dan jezelf in laten pakken? Ik niet, ik heb mijn buik vol van lafaards en halve zolen met 2 gezichten.

  30. Toen de dominee melkboer aan de winnende hand leek te zijn zong jij ook mee in zijn pastorie dus ik doorzie jou dubbele bodem ook wel. Geef een looser de kans om het ware gezicht te tonen en deze zal het pakken.

  31. Coz, even in stappen een reactie.
   Join the family betekent naar mijn inziens dat je het nodige kan verwachten van anderen als iemand zich ongenuanceerd uitlaat.
   Dat geeft de gelegenheid tot zelfreflectie, want weet zeker dat dat gebeurd…
   Dus vind dat zowel positief als negatief, omdat er hier behoorlijk wat gehakketakt wordt.

  32. En ik geloof niet in lafhartige mensen zoals jij ze omschrijft.
   Ik geloof wel in gekrenkte mensen, of mensen die zichzelf hier niet mogen zijn omdat de hoofdrolspelers (…) dat niet toestaan.

  33. Whatever, doe mij Jenne zelf maar ipv deze zuurpruim die hem aan lijkt te sturen. Ik snap nu waarom hij vroeg in de middag al als een balletje naar zijn nest gaat 😉

  34. Weet je nog hoe Jenne hier werd ontvangen?
   Volgens mij is er even sprake van geheugenverlies…

  35. Voor 8.37 zal je toch echt even je eigen geheugen moeten graven, of in het wtk geheugen(reconmended)

  36. Coz,
   “Toen de dominee melkboer aan de winnende hand leek te zijn zong jij ook mee in zijn pastorie dus ik doorzie jou dubbele bodem ook wel. ”
   Schaam je, zou ik zeggen…

  37. Ik kon het niet beter zeggen hoewel ik het idee heb dat je het anders bedoelt.

  38. Coz, en anderen, iedereen die denkt persoonlijke zaken hier over een ander te moeten bespreken óf zaken die persoonlijk zijn en zodanig te ver gaan hier openbaar te bespreken, we zijn Peaton Place niet hier, althans ík niet…, die moeten me maar mailen.
   Je hebt mijn emailadres…

  39. Dit was slechts ter illustratie van het effect van het zwartmaken via internet. Jenne en zijn kip zitten ongefundeerd op John te hakken. Mij is dat ook overkomen en ik heb daar strijd voor geleverd, zwartmakerij is zo makkelijk en alle achterlijke schapen volgen. Op internet mag je je kop niet boven het maaiveld uitsteken want dan voelen velen zich plotsklaps tekort gedaan. Lijkt de wind gunstig te staan voor de aanvallers dan laten zich plotsklaps alle infantiele egootjes zich zien. Jij was er 1 van Anna, samen met dat clubje dat nu stil is. Ik heb er schijt aan want ik kan zulke losers hebben met 1 hand op mijn rug, no problem, make my day punk.
   Kom met goede argumenten als je iemand aan wilt pakken om wat voor reden dan ook. Het gelul over pseudowetenschapper dat Clara doet is gewoon onder de gordel en getuigd van haar niveau.Daar kan ik geen respect voor opbrengen en zal dat ook niet als dusdanig behandelen, ik zie dat meer als het geratel van een dementerende oude teef die geen idee meer heeft wat er werkelijk in de wereld gebeurt en mogelijk is.
   KLAAR!!

  40. Gelukkig ben ik simpel en snap ik het allemaal niet zo goed. lalalalala

  41. Waar was ik één van Coz?
   Volgens mij heb je het helemaal verkeerd begrepen…
   Ik kwam hier in de wtk goegemeente, temidden van alles wat speelde, ik hou van mensen, dus in beginsel van allemaal…
   Ik hou niet van kliekjes, vroeger niet, nu niet, nooit niet.
   Heb je net geprobeerd te bellen…
   Neem even op graag…

  42. En for the record, toen John een artikel had over Robbert Broeke was ik 1 van de grootste critici. Dat hij zich voor dat karretje liet spannen…pfffff.

  43. Jij was er 1 van Anna, samen met dat clubje dat nu stil is. Ik heb er schijt aan want ik kan zulke losers…

   Nogmaals Coz, schaam je…

   Ik ben een van jullie, en zeker niet van een clubje, wie was de RNF ook alweer?

  44. Ben behoorlijk pissed off: bel mij maar even, nummers nog steeds ongewijzigd sinds jaren.

  45. Fijn hè Anna, temporary amnesia 😉 Helaas voor je is het niet gewist. Zodra Dominee Dick aan de winnende hand leek te zijn waren jij, Janee , lis Martijn en nog een paar er als de kippen bij om in te haken.
   Don’t mess with an elephants memory.
   Zelfs Hyper zat op het hek
   En weet je , ik vind het alleen maar mooi.
   Echte vrienden komen je dan te hulp, niet omdat het vrienden zijn, maar uit rechtvaardigheidsgevoel. Dat geeft dan weer een soort van warm gevoel.

  46. Coz, ik ben echt perplex, wie zijn je echte vrienden?
   Die meeheulen met alles wat ze zelf verkeerd doen?
   Echt, ik vind dit van jou een schandalige reactie!

  47. Wellicht dat men daarom over kliekjes spreekt. Ik heb geleerd dat sommige mensen voor de waarheid gaan. En dat ze iemand die zich opwerpt daarvoor ook onpartijdig steunen, hoewel dat als een tegenstrijdigheid klinkt.
   Ik hoef geen namen te noemen.

  48. En Hyper was jouw vriend!
   Wordt hier zo boos om!!!
   Waarom Coz?
   Vind dit echt zeer betreurenswaardig en denk dat je het niet echt meent.
   En zowel, ja, dan heb ik je opgegeven, en zijn jouw reacties hier op wtk voor mij iig niets meer waard, want je laat dan iemand ongelooflijk barsten.
   Kan ik echt geen respect voor opbrengen als je het niet erg vind.
   En dat vind ik dus erg…

  49. Ik vind Coz, dat je een gevaarlijk padje bewandelt!
   Zo kun je zaken niet oplossen.
   En genoeg anderen die het ook zo doen, mijn mening is daar hetzelfde over.
   Ik ben te bereiken op een paar telefoonnummers.
   Mail Guido als je/jullie bereid zijn om zulke confrontaties aan te gaan.

  50. En niet om Guido daarin te betrekken, maar hij heeft mijn mailadres, en hij mag deze van mij aan jullie verstrekken.
   Helden…

  51. Wat hebben je preken van waarde als je zo verdeeld insuineerd?
   Vind het echt niet kunnen.
   Wie er wel instinkt, mooi, ik niet iig.
   Dit is geen liefde.
   Maak maar een afspraak met Lilian over vergeven…

  52. zo, mooi tijdstip.

   Ok, dus Jenne is Jenne niet, maar Carla.

   Misschien had ik daarom al zo een verbaasd gevoel dat ik de tip kreeg om het inmiddels vergeelde 🙂 basis boek van de sceptische beweging te lezen? Of was dat Jenne wel?

   Ach online dragen mensen wel vaker een masker: http://www.imdb.com/media/rm2090842624/tt0110475?ref_=ttmi_mi_all_sf_7

   Volgens mij wordt het gezellig druk in de ZONNEWIJZER! dat gaat wel goed komen, dat is weer hoopgevend!

  53. Waarom worden mensen die vanuit hun hart en gevoel reageren toch altijd weer weggezet als een clubje? Het zijn gewoon mensen die iets gelijkwaardigs hebben , namelijk dat ze voor waarheid gaan. Ook is er de mogelijkheid dat die waarheden onderling verschillen ,maar toch ze voelen het aan hun water dat de ander die verschillen kan respecteren en staat voor wat ie zegt . Als dat een clubje is , ben ik daar graag lid van! Valse huigelarij is mij vreemd en vind ik zeer ongepast en ongewenst. En ja we hebben al eern dominee gehad hier die zo zijn volgelingen aanstuurde , zij het dat die het vaak zelf niet eens in de gaten leken te hebben. Wat een aantal mensen hier maar niet willen/kunnen vatten is dat ook al reageer je onder een schuilnaam , je wel eerlijk en oprecht dient te zijn . Valse profeten genoeg die preken maar dat zelf niet leven! Dat die gasten worden doorgeprikt is logisch, en in deze tijden onvermijdbaar. Kan je daar niet tegen en noem je hen die dit wel inzien een clubje , zet je jezelf dus weg in het clubje van de andere kant, en promoot je dualiteit en polarisatie , da’s geen liefde in mijn woordenboek! En dan steeds weer de RNF zien als een dogmatische beweging , ik lach me helemaal ziek hier. De bekrompenheid ten top hahahaha, men denkt er lid van te kunnen worden en initiatieriten te moeten ondergaan haha. Het is geen koorballenclubje hoor! Het is een vereeniging van echte mensen zonder lidmaatschappen haha, in de meest ware zin van het woord. Maar dat gaat een groot aantal van de mensen hier schijnbaar boven de pet.Nouja what the hell , wees gelukkig met het nalopen van weer een andere would be guru, als je dat leuk vind , mijn zegen heb je!

  54. Laatst had ik een mens nodig waarvan ik dacht dat die een vriend was…maar ook daar vallen de rookgordijnen…

  55. @ cozmic:

   KwakFit, hahaha. Ik maak er dan liever VIT (Verantwoordelijk, Integer en Transparant) van 😉

   Ik vermoed dat de Vereniging Tegen de KwakVitterij…ook aanwezig zal zijn zondag hoor, maak je geen zorgen, haha

  56. Lieve mensen, laten we de vrede bewaren (als we deze kunnen vinden), zelfs ‘skeptici’ en ‘kwikzalvers’ zijn welkom, samen met jullie gaan we toch wel degelijk de dingen neerzetten die we goed/mooi/belangrijk/bewustmaken/transformerend/inspirerend/verbindend vinden! Wie mee wil wil doen en aan wil sluiten mag dat doen en anders is het ook allemaal goed wat mij betreft.

  57. Cozmic, je schrijft je eigen verhaal maar. Helaas maar waar, Janee en Dick zijn topmensen. Ook bij hun kun je net ff te ver gaan, look in the mirror please. Je verkloot het elke keer weer voor jezelf. Komt door het oordelen, f*ck the mind het is een last. Ga eens een keer echt voelen man.

  58. De mooiste bloemen sloven zich niet uit, ze zijn gewoon zichzelf. En wat jij een mooie bloem vind, hoeft een ander niet mooi te vinden, dit speelt allemaal af in het denken. In essentie is alles mooi. Armoede en oorlog worden gevraagd, onbewust, door onbewuste mensen. De mens is maar een brug, geen werkelijk wezen. Ofwel je gaat terug naar je dierlijke aard, ofwel je gaat naar je goddelijke aard. De meeste mensen blijven twijfelen op de brug, leven naar leven. Wake up!

  59. Martijn lees je eigen comments nog eens even zeer aandachtig na , en zie dan de tegenstrijdigheden en oordelen die je daarin neerzet. Ook het hoge pot verwijt de ketel gehalte vraagt je aandacht.Succes

  60. Ja Marcel, misschien moet ik dat maar eens doen dan. Lees jij dan ook je eigen oude rommel ff door? Tis maar al te makkelijk om een ander te wijzen op z’n fouten namelijk. Is ook het enige wat je hier nog doet geloof ik. Een ander op z’n zinnen pakken, zelf heb je weinig meer te zeggen. Kan aan mij liggen hoor.

  61. Er zijn hier mensen die denken inzicht te hebben over anderen, whaha, daar moet ik nou om lachen. Tis te sneu voor woorden, je spiegelt je eigen gedachten over de andere en gaat dat hier als waarheid verkondigen. Dream on, spirituele ego’s genoeg. Kunnen er altijd nog wel wat bij. Hocus spocus pilatus pas, ik wou dat ik die onzin hier niet las.

  62. Hmmm, ik kom niet meer terug na dit leven. Of het moet heel gezellig worden! Ik ben zover dat het me allemaal niet meer interesseert. Alleen de natuur, de schoonheid kunnen mij bekoren. Al dat geleuter, het heeft geen zin, jaar naar jaar, geen stap verder komen. Dat schiet niet op. Ik ben slechts de toeschouwer, zelfs Tijntje komt er in op. Maar ik ben blij dat je om me kan lachen want lachen geeft openheid. Openheid is het enige echte. De werkelijkheid.

  63. Tijntje iis zo voorspelbaar alsof hij weer uit een van zjn favouriete boekjes citeert. Tijn ik heb nu 2 spiegels nodig om dubbel te liggen van het lachen van jou top clubje met geweldige voorbeeld vrienden. Allemaal gebasseerd op intuitie en op be vooroordeelt zijn door mooije mensen. Alles was toch liefde en volmaaktheid binnen jullie barmhartige straatje. Blijf lekker hier weg als je het niet bevalt en pik weer een heel lekker duur concert uit wat Dick betaald. Ik heb liever een paar armoede vrienden die ook niks te klagen hebben. Jij wel toch?

  64. Leven is verandering leren afleren fouten maken het weer oplossen verder groeien nieuwe inzichten, loslaten zo beleef ik ook een forum.

  65. Ik ben dat onvergankelijke waarin alles opkomt en vergaat. Ik hou nergens aan vast. Nu is nu en morgen is morgen ook weer nu. Het denken is alleen als extra zintuig handig. Ik laat me niet meer verleiden door het denken, tis alleen maar geklets in de ruimte die ik ben.

  66. Ja vind ik wel Berend de rivier naar zee beukt ook tegen oevers en sleept vuil mee om het in zee over te geven voor een vruchtbare bodem.

  67. Oh Paul, je hebt weer niet door hoe zielig je jezelf hier neerzet. Dacht je dat ik op je lip zou hangen als je me voor concerten kon uitnodigen? Heel vreemd. Nee, ik heb je door beste en daarom is het welletjes geweest. Wanna be’s hou ik niet zo van. Play your game maar laat mij er buiten aub.

  68. @lmfao )!(
   wtf haha, real women, he’s right I guess in a way, ofzeau

  69. Maar goed, ik heb eigenlijk niks te zeggen want wat ik graag zou willen delen is niet met woorden uit te leggen. Richtingaanwijzers werken ook niet, het onmogelijke is niet mogelijk te maken op deze manier. Ik verblijf in gelukzaligheid en dat is goed genoeg.

  70. Paul, ik hoef je niet te raken. Ik heb het op positieve manier geprobeerd en dat lukte al niet. En negatief, ja, daar heb ik geen zin in. Ik verblijf liever in de sfeer die voorbij alles gaat.

  71. SPIRITUELER?? Tijntje toch, wat een dualistische teksten hier mien jong. Als alles 1 en verbonden is en uit dezelfde bron, hoe kan iets of iemand dan spiritueler zijn? Een waarde oordeel vanuit de observeerder hooguit, dat zou zo maar kunnen. http://www.youtube.com/watch?v=ftjEcrrf7r0

  72. Het heeft echt geen zin om hier nog wat neer te pennen. Coz, je hebt helemaal gelijk, alleen Dick en Janee vallen er dan weer niet onder? Ik natuurlijk ook niet meer na al m’n gezanik. Ik word er van beschuldigt dat ik met 2 maten meet, mwoah, ik ben niet de enige denk ik dan maar goed, mijn feestje is het niet meer. Waar is toch de tijd dat ik er wat aan had om hier te komen… Dat ik er energie van kreeg. Nu zuigt het alleen maar hiero. Ik ben weer pleite.

  73. oh er waren al nieuwe posts, cozmic, die tune die raakt wel wat snaren, nice

  74. Tijntje, onenigheid had de frequentie die jou hier heen trok, ik hoefde slechts een toespeling te maken en je hapte als een karper. En je blijft er vet in. Welke frequentie resoneer je mee? Vul zelf maar in 😉 Bespeeld als een viool, I rest my case want Kees needs a rest en voor de rest… one love http://www.youtube.com/watch?v=tAjFnJuk1Aw

  75. Tijntje video, haha, die kleine van mij is ook ongeveer die leeftijd, Tijntje is wel lief en ook een beetje sullig lijkt me(in het filmpje), :}}

  76. beste mensen, ik ga de wereld van de dromen onveilig maken (of andersom) gegroet, thanx for the lessons and the music!

  77. Tijntje heeft zich al weer boos terug getrokken in zijn liefdevolle onverlichte hol, ver van de boze buitenwereld waar niemand het snapt hoe het nu werkelijk werkt. Mijmerend moppert hij nog even dat de wereld gek geworden is en vraagt zich af wat hij hier op deze klotewereld doet, hij kwam hier tenslotte om licht en liefde te stralen en niemand die die boodschap gvd begrijpt. Ze bekijken het maar, mompelt hij voordat hij in een diepe roes valt.
   http://www.youtube.com/watch?v=kF0ETzHsdDQ

  78. Hoi Cozmic, ja mooie gewaarwording die film. Groudhog day. Elke dag (leven) opnieuw blijven doen. Alle goede bedoelingen (denken, intentie) helpen niet. Het gaat om het voelen en het zijn (Bruce Lee). Daar kom je pas door het vaak te oefenen en echt maar dan ook écht om al je medemensen te geven en het allerbeste uit jezelf te kunnen halen. (het zijn??) 🙂

  79. @ martijn 8.78
   ff een hintje .
   Ik ben het onvergankelijke waarin alles opkomt.Ik zever een eind in de ruimte tegen nietwezens ( die in mij opkomen ) op een nietbestaande brug die oeverloos niets verbind ,immers de mens is een nietwezen die naar bestaanrecht hunkert op zijn brugje van het dierlijke naar het goddelijke. Maar allemaal opkomend in martijn. Ik predik niet wat ik leef en snap niet wat ik predik, maar het komt op ,als poepen . Op die momenten sla ik hoogdravende taal aan en spreek mezelf streng toe . Jammer alleen dat er steeds weer delen in mij opkomen die mij wijzen op de onvolkomendheid van de door mij geponeerde stellingen. Dan wordt ik boos op die delen die in mij opkomen en begrijp ze niet.Ik ben immers de onvergankelijke waarheid.
   Waarom komt dat dan toch ook allemaal in dat onvergankelijke , dat ik ben op? Waarom kan ik dan niet gewoon mezelf geloven of begrijpen? allemaal vragen weg ermee.
   Je roept dan gewoon ik ben dat wat niet te begrijpen valt , ik ben het onvergankelijke waarin alles opkomt , ik ben de aanschouwer van het lot, ik ben …… Alles ego en dus niet dat wat je tracht over te brengen! Wie steld zich dan groter op dan wie? Niet boos worden martijn je wordt dan slechts boos opjezelf , ook ik kom op in jou , weet je nog? Ook die prachtige vrienden van jouw komen op in jou , wat zegt dat over jezelf? Zelfs het conflikt dat zich afspeelt op deze site komt op in jou!
   Begint het al een beetje te dagen ?
   Ook je niets zeggende commentaar op mij is commentaar op jezelf . Ik zou maar eens wat liever naar mezelf wezen als ik jou was ! Oohhhhh dat ben ik ook……..namasté

  80. Geachte Mijnheer W in 5D.

   Bovenstaande tekst zou ik graag op een tegeltje hebben. Kunt u dat regelen?

  81. @ coz
   Afhankelijk van het door u beoogde lettertype en grootte wordt dat wel een heel tegelwandje .

  82. de uitgekookte holmaten van het eerste uur zijn het weer roerend met elkaar eens, al is het bovenstaande stukje tegenproza van Mars van de bovenste plank, bravo, de kern van het zen gezever van de drinkebroers, goed gevat samengeknepen tot een hard balletje prullaria, keihard naar de zatte bral kop in kwestie terug gegooid, maar verder onverteerbaar dat het edele drietal wordt omringd door de vaste prostie hostie jaknikker groupies van het antieke gemaal, niks gevats aan, meneer met de badmuts, ouwe vrouwtjes in elkaar rammen, zieke meisjes kapot treiteren, flinke jongen, wel of niet zuur of gepekeld te lang in het franse vat, met uitjes veel knoflook, de motorclub die ongevraagd bescherming geeft als service beurt, in ruil voor terreur in de binnenstad op zaterdagavond, zatvandaaraaah ahmuhhoelah.

  83. maar euh wie gaat er morgen naar John z’n opening, en dans marieke spiri specialist Razende Rens natuurlijk, mijn DomTom zegt 177 kilometer heen en terug, via Groningen weet ik niet, via de afsluitdijk terug

  84. >IK< zonder gemuts, kliekjes, left overs of worstel clubjes, altijd aanwezig waar ik zelf denk behoor te zijn. Met blote handjes zonder digitale smeer pen. Among old Friends! wassaah?!

  85. @ Mars in5d

   Gelukkig hebben we daar geen houvast aan, hoewel Martijn dat ook niet heeft, zal het wel niet al te veel omvattend zijn omdat te willen begrijpen. Je kunt op iemand bouwen of je kunt dat helemaal niet. Idem voor die andere 2 hebben geen houvast want die verdienen niet de fel begeerde nomatie iets te moeten zijn waar je je aan vast kunt grijpen.
   Nu ga ik maar weer verder lezen in mijn Romantje van Grijpstra & de Gier, aflevering, alles of niets.

  86. Ik zat er niet ver naast blijkt, bla bla bladiebla, hhhoeeww? De mazzel suckers.

  87. @ martijn
   Welke delen van jezelf die zich hier in jezelf manifesteren verwerp je nu weer? En waarom scheld je zoveel op jezelf?

  88. Was natuurlijk voor Hyper 8.121. Alles is relatief, groupies, groepies. Als je op een bepaald moment in een persoon zijn of haar leven een verschil kan maken voor het goede, dan zal ik nooit twijfelen. Als jij een zonnetje voor iemand kan zijn op een tijdstip dat het nodig is weet ik zeker dat jij ook dat zonnetje kan en wil zijn. Er zijn zonsverduisteringen genoeg. Ik ben nooit van de mineur geweest, wel van de ernst, dat moet ook. Het leven is bepaald geen kermis, maar ik houd ervan om het te leven en het verschil proberen te zijn.

  89. Odette, Hyper mag ook graag een visje uitgooien 😉 Wordt er niet gehapt dan weet hij dat God deze geep niet gezegend heeft.
   108 weesgegroetjes van de zieke oude vrouwtjes intimiderende badmuts ( het zal gvd je buurman maar wezen)

  90. Het hele verschil tussen lef en laf. Lef is om voor je mening uit te komen, wetende dat je een shitstorm over je heen krijgt, voor iemand op te komen zonder eigenbelang gewoon omdat je het niet aan kan zien hoe waarheidsverkrachters zo snel een voet in de aarde krijgen.
   Laf is als een stelletje hyena’s een ieder die zijn/haar kop boven het maaiveld steekt, diegene de grond in te boren en af te zeiken zonder geldige argumenten.
   Degene mat lef krijgt vaak bijval van anderen met lef.
   De laffen organiseren zich in een groepje dat elkaar slechts bijvalt zodra er een winning situatie lijkt te vormen.

  91. Mijn buurman, god hebbe zijn ziel (denk ik), zong ellenlange psalmen op het toilet, het is nogal gehorig, of hij was luid… Men moet wat als je niets anders weet ten tijde van de verdrukking 🙂

  92. Ik zit er nu serieus over na te denken of ik mijn schijtpot nu dichter naar mijn pc moet brengen, of dat ik de wifi weer aan moet sluiten zodat ik met notebook de pot op kan. Een craptext krijgt nu een hele nieuwe dimensie, en notebook wordt noodboek. Haleluja. Wellicht dat de dominee dit al eerder uit had gevonden. Vooral veel witbrood eten en pizza, des te langer worden de verhalen, een snelle plop zet geen joden aan de dijk.Typen, vegen, verzenden, nee we gaan terug naar het echte drukwerk, het is tenslotte zaterdagavond. http://www.youtube.com/watch?v=B4L6pPGEeCk

  93. Zo dus Hyper… volgens jou zijn ongefundeerde aanvallen op de persoon okee als ze vanuit een Frans verzuurde ouwe doos komen want daar moet je medelijden mee hebben. Wie daar tegenin gaat is een badmuts van een motorbende die ongewenste protectie aanbiedt. Als diezelfde persoon voor jou in de bres stapt is het een invoelend persoon, meten met 2 maten, lastig te volgen hoor. Het ene moment is het gezellig omdat er een gelijkgestemde sfeer hangt, staat het je tegen dan zijn het kliekjes die samenzweren, wederom lastig hoor dat meten met 2 maten.
   Ik kan nog ff zo doorgaan maar dan kom ik op het vlak van de zieke vrouw en dan ga ik te makkelijk de grens over die ik liever niet overschrijdt. Je valt me tegen in het kort. Beetje humor tussen de regels kan ik waarderen, dat dan weer wel. Iedere autist heeft zijn frustratie uitlaatklep nodig en die mag je best op mij botvieren als je dat nodig vindt. Het feit dat je dat nodig vindt zegt al genoeg. Van mij heb je geen shit gekregen, maar je spuit het wel over mij. Beetje triest. Anyway, fuck it, wat kan ik er mee? Ik snap je niet.

  94. jawel Monika, eigenlijk wel, in de de kern en aard, dank je ! haaah die is wel gevat Odette 8.135, euh Cozzie, jah Anna, dat is een Elfje, niet steeds de vleugeltjes uittrekken Cozzie, maar doe maar wat je niet laten kan hoor, maar maak me soms wel zorgen, mag je best weten, er zitten vaak 2 kanten aan; dusz dubbel, daarom juist, ziekteprocessen in vele soorten en maten, dat weet jij best Cozzie, maar net als jij ben ik voor spuien, niet te lang opkroppen, oooh is Martijn alweer beledigd, jammer, Martijn doe normaal en bedenk eens dat je welkom bent, nog gekeken of er wat te dansen valt maar de danszalen lijken wel leeg, op zaterdagnacht, jaren 50 crisis, terug achter de computer, beter dan niks, zeker weten, zuinig wezen op je vrienden, en schrijven blijft veel waard, penne met Jenne en zooh, en zovelen met dichterlijke prozaïsch aanvallen, en de vrouw van niet te vergeten, maar heb ik het goed gezien dat zij sinds kort onder haar eigen naam post? bijzonder toch, rechtstreeks uit de rimboe van Frankrijk. Wanna know gaat internationaal, intercultureel, vooral inter, over de brug van de bevroren IJssel, ze is net als Jenne even op vakantie, tenminste zo noemde ze dat, zo gaat dat tegenwoordig, heel alleen achter gebleven, net als Carla, sneu toch, zal wel modern zijn.

   Mengvoeders United – Theo Maassen
   http://www.youtube.com/watch?v=-DVgzqVrpEk

  95. Zo net terug van John & Renske en moet zeggen het ws een gezellige drukte met veel bekende gezichten en. Een prachtige lokatie met veel meer mogelijkheden dan het doorsnee beginnende ruimte waar je aardig een balletje kon trappen. Veel muziek, dans, zingen en spelendde kinderen en vrolijke mensen. De meest actieve aanweigheid was dat van Guido zelf onder een ‘puts your hands up in the air’. Iedereen werdt behoorlijk Hyper zonder Hypers aanezigheid. De andere roeptoeters van wtk, lieten wederom hen apathie blijken tegen zich ophouden in kliekjes en clubjes in thuis verband of vast geroest aan een dode herdenkings bijeenkomst. Een ander vloog naar huis o voor een vergeten ogenblik voor een verdwaalde BBQ. Ik zelf heb me ook weer vermaakt op een behandeltafel van een of ander therapeut die graag aan klantenbinding doet voor zijn eigen portomnee. De enigste goede therapeut is voor ij de gratis therapeut die er niks voor vraagt maar het gewoon doet zonder toeters en bellen. Na wat liefde volle hugs met welwillende mensen heb ik mijn hielen gelicht richting huiswaarts om onderweg een wokrestaurant aan te doen voor een take or leave maaltijd mee te nemen. Weer klaar om de beuk er in te zetten op wtk als het moet met een handgietertje water en wat po-kon chi energy elbij.

  96. Veel van Zuid Holland gezien, ook een flink stuk Noord Holland. Navigatie Gooide De Kwakel direct naar Uithoorn ¿¿ Industrieweg bestond niet volgens dat ding. Toen ik helemaal richting Haarlem werd geleid vertrouwde ik het niet meer omdat De Kwakel zo’n 10 km boven Alphen a/d Rijn ligt. Nog wat gezocht zonder Tom en tevergeefs.
   Achteraf had Tom het wel goed gedaan, je wordt via een rare lus geleidt. Te laat nu 🙁

  97. Coz, heb hetzelfde meegemaakt, zat van het weekend aan de andere kant van Nederland, minivakantie met een lotgenotengroep, tomtom is geen goede navigator als het gaat om de meest logische weg…
   Je wordt omgeleid namelijk.
   Mijn hele gevoel druist tegen de navigatie in, en uiteindelijk kom je er wel met een grote omweg, maar ik wil binnendoor.
   en daar begint het probleem als je de leiding uit handen geeft.

  98. En tevens ook hilarisch, mijn medepassagier, die medepassagier werd om een dienst te verlenen op haar padje, vertrouwd helemaal op de ander en kon mij geruststellen dat we de goede kant opgingen omdat ze de omgekeerde richting kende…
   Dat geruststelde mij dan weer haha.
   Het kwam uiteindelijk ook goed 😉

  99. Maar jammer dat je uiteindelijk je doel gemist hebt…
   Maar snap het heel goed….
   Wat zegt dit Coz?
   Misschien kunnen we elkaar nog wat leren 😉

  100. Tsja, “normaal” print ik altijd ook even een routeplannertje uit… zo weinig vertrouwen heb ik in Tommie.

  101. Coz je mag de volgende keer mijn TamTammie wel lenen, die werkt ook oa met rooksignalen vooral als het te moeilijk wordt met vinden van.

  1. Fascinerende video door Pavlidis. De wereld (en ik) worden opgefrist met deze verhalen, beelden en wijsheden.
   Een mooie stap John en Renske, veel succes en volk!

  2. Ja he, ik kende deze man nog niet. Echt een indrukwekkend verhaal. Wat hij vertelt over het proces rondom de geboorte was ook nieuw voor mij en super mooi.

  3. oh er waren al nieuwe posts, cozmic, die tune die raakt wel wat snaren, nice

 6. Zeker geweldig, John en Renske, een hele mooie top locatie en wie weet kunnen we ook wat toevoegen. Goed bezig jullie. En de “Zonnewijzer is ook een prachtige naam voor zo’n bijzonder bewustwording- en ontmoetingscentrum voor diverse healings, evenementen en dans!

  1. Net met pensioen
   Misschien kan ik iets doen
   Ik kom zeker op 4 mei
   Het voelt nu al een beetje blij

  2. Ik zou bijna willen dat ik al met pensioen mag, haha. De beamer is in da house en werkt uitstekend, de parketvloer is (in delen en veel zweet, bloed en tranen) binnen en nu gaan we weer verder opbouwen en neerzetten voor zondag, hoop velen van jullie hier zondagmiddag te zien, gezellig!!!

 7. Voor de WantToKnowers die aanstaande zondagmiddag (we beginnen om 14.00 uur)naar de Open Dag/Meet and Greet/Soundhealing en Live Muziek/Zang/Dans performances willen komen ivm de opening van het nieuwe centrum’Zonnewijzer’, is hier een zeer handige routebeschrijving naar de locatie (Centrum Zonnewijzer, Bedrijvenweg 24 in de Kwakel is al berekend, je hoeft alleen maar je eigen vertrekadres in te voeren en dan krijg je de routebeschrijving via Google Maps!)

  HIER
  Of zie Facebook event hier:

  https://www.facebook.com/events/1427381334179949

  1. De week heeft 7 dagen. De laatste dag van de week is zaterdag, de rustdag volgens het Joodse geloof.
   In het westen wordt de zon vereert door middel van de ZON-dag.

   ZON-dag=aanbidden van satan.

 8. En aan alle mensen,
  Als het zo is dat hier op wtk de zon schijnt… Het is hier niet anders dan waar dan ook.
  Ik wens John en Renske alle goeds met deze nieuwe stap. Maar wat ik wens is dat mensen zich uit zichzelf met elkaar zich verbonden voelen, wat er ook in ons mensenleven gebeurd is. En dat vanuit dat, maar dat moet wel innerlijk gevoeld worden, we weten hoezeer we als mensen met elkaar verbonden zijn.
  Amen

  1. @ anna 11
   Als je nou eerst zelf eens ophoud met mensen in clubjes te plaatsen , geloof ik misschien de oprechtheid van je oproep tot eenheid! Tot die tijd zijn het in mijn ogen loze kreten, die je waarschijnlijk zelf heel mooi vind maar die je dus niet leeft snap je?

  2. Anna11 geen woorden maar daden, ga eens presenteren ipv roeptoeteren hoe iedereen functioneel zou moeten zijn. Het begint bij je zelf met de eerste stap te ondernemen. Zelf doe ik dit al jaren, ziekte, invalide zijn of niet, ik laat me neus zien en ga er juist fysiek voor, zou jij ook eens moeten gaan doen..

  3. en dan doel ik dus op onze onlosmakelijke verbondenheid in het algemeen…die voelen, ervaren, beseffen en vervolgens leven is een grote openbaring en test in het dagelijks leven!

  4. Doet ie het zo?

   Wij nodigen iedereen uit om zondagmiddag 4 mei om 14.00 uur (entree en parkeren gratis!) kennis te maken met ons team en ons nieuwe Centrum Zonnewijzer! We sluiten de dag af met een hartverwarmend soundhealing klankbad en spetterend benefiet live muziek/zang/dans concert!

   We geven een paar korte presentaties en we maken onze wensen en bedoelingen kenbaar die dag. Uiteraard mag je vrienden, familie en zakelijke contacten meenemen die dag.

   Meer informatie over ons en het gloednieuwe Events/Media/Beweging/Wellness/Gezondheidcentrum vind je hier: http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/john-consemulder/zij-wijst-ik-wijs-centrum-zonnewijzer/

   Je eigen Routebeschrijving vind je hier (kies je vervoermiddel en bereken en zie jouw eigen routebeschrijving – adres Centrum Zonnewijzer in de Kwakel is al ingevoerd als eindbestemming!):
   https://www.google.nl/maps/dir//Bedrijvenweg+24,+1424+PX+De+Kwakel/@52.277752,4.7837733,13z/data=!4m9!4m8!1m0!1m5!1m1!1s0x47c5de46dbc13ced:0x691ba993dc26ba22!2m2!1d4.7743131!2d52.2406215!3e0

  5. De week heeft 7 dagen. De laatste dag van de week is zaterdag, de rustdag volgens het Joodse geloof.
   In het westen wordt de zon vereert door middel van de ZON-dag.

   ZON-dag=aanbidden van satan.

  6. Paheto… Als ik de nummerieke waarde optel van deze nick, kom ik op 66 en dan is het nog maar 1 ‘6’ verwijderd van ‘jeweetwel’… Dank voor dit soort essentiële bijdragen.. Wat zouden we zonder je moeten?

  7. Het is maar net vanuit welke “realiteit” je kijkt GJ.
   Vanuit angst gezien, ben ik satan.
   Vanuit liefde gezien, BEN ik de waarheid.

  8. U zij geprezen, Amen. Fijne dag verder. Met dus niet téveel zonneschijn, als ik het goed heb.

  9. Paheto 13,9

   U slingerd wel heel wat voor U persoonlijke van belang zijnde, hyphotesus de ether in, of een ander hier iets mee kan maakt niet uit denk ik voor U.
   En dan die rust dag van de Joden, alleen mogelijk in dien er genoeg Goyims aanwezig zijn om het vuile werk te doen, zonder Goyims geen Joden, en geen Sabhat.
   De Zondag is een latere uitvinding net als de tijd, die kwam met het uurwerk en toen de klokken toren.
   Satan is een kind gewrochten door de al eeuwen lang bezig zijn de Charlatans, de Pseudo Guru’s, het kwaad komt uit het donker Lucifer, en vele andere bang makers, nu hebben ze moderne angst psychose verwekkers, je moet mee gaan met je tijd toch.

  10. Voor de Westerse klunsen onder ons ans Pahetootje in het heel bijzonder, Sabbath (Genesis 2:2-3)is nog altijd op Zaterdag ipv de Zondag.
   Oorspronkelijk was de verwijzing naar de zaterdag, de zevende dag van de week, of, wat preciezer, de tijdsperiode vanaf vrijdagavond zonsondergang tot zaterdagavond zonsondergang.
   In dehele Islamitsche wereld is Zaterdag de heilige rustdag en bij sommige landen zelfs op Vrijdag.
   Zondag is voor Zondaren die hun zonde gewassen willen hebben… 😉

  11. Ik geloof dat AnnaII wel gelijk heeft MARCEL, met de mensen in clubjes te plaatsen, want veel mensen hebben het nodig om ergens bij te horen, als individu blijven ze gewoon niet overeind.
   En veel mensen die de drang hebben om iets uit te dragen, gaan al gauw over op de gulden regel van de reclame wereld, de herhaling van de boodschap, ook wel brain wash of brain fu..k genoemd.
   Dit maakt veel mensen eenvoudig van brein, dood ongelukkig, als ze niet kunnen vol doen aan die voortdurende boodschappen, en consummeren als dat ze wordt voor gehouden, het kudde gevoel is nog
   steeds aanwezig.

  12. Hé He COZMIC, blijft mooi en vreselijk nostalgies, mooie liedjes gemaakt deze Robert Long, was een mooie tijd, eind hippie begin zakkenvullen!

  13. @GJ
   Numerologie…waarom ben je gestopt met het optellen bij 66?
   6+6=12=3!

  14. Pa Theo, de vader van god. Maar het is niet JO.. Ik zie een andere naam..

  15. Guido,
   dat het JO niet is was me duidelijk. Zijn Engels is belabberd terwijl dat van JO goed is.
   Maar zou zomaar een weggezwommen kikkervisje kunnen zijn met de paarlen voor de zwijnen arrogantie en nog wat over het paard getilde misvattingen die kant nog wal raken. Hoewel ik het Big Karma van Big Pharma niet onderschat zie ik soms toch wel nut in het toedienen van een flinke dosis Lithium en Prozac, die beren die steeds oversteken willen ook wel eens rustig van de ene kant naar de andere kant om dan te ontdekken dat ze nog steeds niet aan de overkant zijn.
   Ik bedoel maar.

  16. En daarnaast vind ik dat -uiterst verwerpelijke reactie verwijderd-
   Zo, ik heb gezegd.
   Amen.

  17. Zou het een Pathetische / pathologische leugenaar kunnen zijn ?!
   ~ Leugen detector inmiddels verwijderd, wegens lege batterijen ~

  18. Pilletje ingenomen – uitwerpelijke reactie verwijderd- opgeraapt en opnieuw ingenomen.
   Veel plezier met Paheto.

   @ Paheto, ga lekker door met jouw mooie verhaal over de satanische zon en al die dingen die je zo belangrijk vindt. Ik hou mijn muil wel. Wie zich achter Guido schaart krijgt daarna de volle laag van de heer des huizes, nou mij niet gezien, ik schijt liever zelf mijn luier vol.

  19. Dus Guru Oldenkamp met zijn slappe gelul en zijn gestook is een vriendje? Ok, got the picture 😉

  20. Teuben krijgt hier podium, degene die Anton Teuben het meest tot het bot afbrandt is een vriendje waar je geen neutraal of slecht woord, zeker geen sarcastisch woord over mag zeggen. Vreemd. Ik kan me niet vermannen om me op die kostssite van die dwerg te zoeken naar artikelen waarop hij Anton Teuben ten gronde richt. Zichzelf daarbij als reddende engel profilerend. Maar goed Guido, wat jij wil, lekker van beide walletjes eten, en/en.

  21. * kotssite
   ik word altijd onpasselijk als ik op pateo.nl terecht kom.

  22. Guido, ik vraag me af, waarom ben je zo agressief naar vooral vaste reageerders die jou niet aanvallen? Wil je ze weg hebben?

  23. Beauty is in the eye of the beholder Coz..
   So uglyness must have the same qualification..

   Anders gezegd: waar héb je het over…??!

  24. Je moet een lekker sappig hapje zijn en vol van smaak zijn in je commennts hier op wtk plaatst. Dan gaat het erin als zoete smaak sensatie. Voor je het weet is dab alles opgepeuzeld. Maar ben je bot, een bederfelijk left-overtje of een kliekje. En een bourgondier die van lekkere teksten hhoudt wil lekker genieten van bepaalde sappige verhalen afhankelijk of men kan koken of niet, als het maar voor het oprapen ligt en dat niemand anders het kan zien. Vriendjes zijn meestal mee eters waar je van kan profiteren.

   Eet smakelijk weer vandaag.

  25. PAUL.500,50
   Het is de schijn van het beeld wat duidelijkheid geeft of niet, had een tante fantastische wijf mooi en alles aanwezig, ze kookte als
   een gek, het was soms gewoon niet te eten maar ze had de flair, en t’is waar met veel goede wijn krijg je onsmakelijkste eten naar binnen, en ze was zo verdomde gul, had je net met veel moeite je bord leeg, hup kreeg je weer een lading, kreeg altijd prachtige dure cadeaux, geld geen gebrek, maar ze liet ieder één mee profiteren, ze is niet oud geworden wel over de 70, maar ze had pech, auto ongeluk ja niet echt gek, want auto rijden begheerste ze ook niet zo, maar ze had flair, nieuwe Volkswagen cabrio gehad van haar man, en dan zij ze kijk de Duitse auto, ze denken overal aan en dan liet ze motor zien achter in, en dan zij dat is de reserve motor, mijn Oom keek ons veel betekenend aan op zo’n moment, groet, ze hete tante Dina.

  26. @ Guido 13.34 “waar heb je het over” Ja goeie vraag 😉
   In een moment van zelfreflectie kwam ik erachter dat ik mijn energie steek in irritatie en de bijbehorende frequentie. Dat in plaats van inspiratie, de levensadem, een heel andere frequentie. Ik zit me druk te maken over wat ik zie als sitevervuilers, maar dat is helemaal niet mijn taak. Ik zou moeten “practice what I preach” en focussen op wat me inspireerd. En daar heb ik mijn handen al vol aan.
   Ik ben me bewust van “focus = locus” waar je je op focust is wat jouw frequentie bepaalt. Sitevervuilers en racistische shit dumpers zou Guido’s pakkie aan moeten zijn, het is zijn site, waarom zou ik op mijn paard te man en te zwaard gaan? Hooguit om mijn eigen innerdemonen te lijf te gaan, wel, ik ben daar al ff klaar mee, echter old habbits die hard.
   Coz 3.0 😉 Follow your highest joy

  27. Zo krijg ik geregeld onderkramp gevoelens tijdens het verdoven van mijn kriebelende keel met een fles jim beam. Maar allah dat zal er bij horen en zoals het klokje in gizah tikt tikt het nergens , behalve dan met priemgetallen! Ik kan niet wachten op de vol;gende stuiptrekking,Dacht dat ik hem laatst al een mooie voorzet gegeven had met energetische fibrationele tupperwhare klankschalen therapie , ik zelf heb er reeds mooie resultaten mee berijkt

  28. @13.16
   Haal eerst de stront uit je ogen Paul 5/5, ik schreef ”
   8 mei 2014 om 08:37

   De week heeft 7 dagen. De laatste dag van de week is zaterdag, de rustdag volgens het Joodse geloof.”

  29. Dat is het nou em juist Paheto, je lijkt op Klaas Vaak, stront in iemands ogen strooien. Vandaag is het je rustdag. Ik doe het speciaal om je boventoon weer waar te nemen. Wordt waarschijnlijk een zeer spannende dag met stormachtige uitspraken.

   😉

  30. En oh Paheto ik ben niet gelovig maar ben een rasachtige heidenen die zijn ogen vol stront heeft…

  31. Coz, ik zie vaak dat mijn cynische toon e.d. niet overkomt. Mijn denkwijze is daarbij ook niet voor iedereen te volgen. Let it be. Een platform is van ‘niemand’, ook al lopen ze te zuigen, te claimen en vervolgens te betweteren. So what..? Probeer gewoon negeren eens een keer.. Het is idd energie sturen naar negative shit. Want die voelen velen wel degelijk aan.. Maar het gaat vaak maar om een paar regeltjes, zeker als er betweterig en niet-inhoudelijk wordt gereageerd.

   En dan: Waarom denk je dat ze dit doen..? Energy-sucking all the way. Afleidende comments (-off topic dus-) hebben imo vaak dit als bodem..!

   Jouw (e.a.) hart bij wtk, is hartverwarmend. Ik zie dat hoor, mochten jullie daarover twijfelen. Maar ik voel NOOIT dat het ‘mijn’ wanttoknow is. Dat is -zo voel ik- meteen de kracht. Knijpen om het ‘mijn’ site te laten zijn, schiet niet op, voelt niet goed en heb ik geen zin in. En het is niet weglopen voor veraantwoordelijkheden, maar gewoon mijn ding niet om hier schoolmeestertje, betwetertje, oudste-gast of wat dan ook te gaan spelen, om mijn autoriteit oid te claimen.

   En de cynische toon over dat pilletje kwam kennelijk even niet door. Ik probeerde de verbetenheid te benoemen.. Let it be… hahaha.. 🙄

  32. T’is heel goed GUIDO.J, dat je voelt dat het niet jouw WTK is, ondanks je soms uitstekende artikelen, ben je toch niet helemaal vrij van oordelen, maar dat mag, niemand is zonder fouten, zelfs ik niet, mijn gevoel is dat het toch een clubje is, waar je toch wel bij wilt horen, ik wel tenminste, ik weet ook dat je soms moeite met mij hebt, maar dat is wederzijds toch, maar dat houdt het spannend,
   verder heb ik geleerd om ieder één te nemen zo als hij denkt te moeten zijn, je gevoelens lopen wel eens een deuk op, maar ala dat wordt de volgende keer wel weer goed gemaakt, vriendelijke groet, en bedenk wel we spelen allemaal de rol van schildknaap voor ridder Tuyl Uilenspiegel, en volgens Margritte zit de schildknaap op het paard en loopt de ridder er naast, dat deed Don quichotto dan weer, groet!

  33. ik zie meer een stuk of drie vier zwaar verveelde vijf die weer eens een afgedwaald donzen eentje verzuipen, just voor de fun, sinds kort is arme oude zieke antieke geweldenaar Maximiliaan kennis rivier JOrdan beroofd van z’n materiaal, geld, en naam en websteks, het nieboeboeh effect, maar dan in Amerika, bejaarden gehandicapten vrouwen en kinderen let op de misselijke roofridders;

   Secrets Of The Planet Earth Revealed By Jordan Maxwell
   http://www.youtube.com/watch?v=pRJfVOe6Fo8

   Eénling tegen wil en dank Francis vroeg of er nog ander leven op aarde is, heeft z’n sublieme ronkende radio gloei buizen berend microfoon stem weer eens vervroegd abrupt aan de wilgen gehangen;

   Freespeech on Air – Mijn werk zit erop! Slot en Dankwoord!
   http://www.youtube.com/watch?v=d45PZ6k5rTM

   Normaal De Boer Is De Keerl
   http://www.youtube.com/watch?v=i7H72exUw1s

 9. Beste John en Renske,
  Ik wil jullie op deze manier van harte feliciteren met de komende opening a.s. zondag van jullie eigen droom. Ik hoop dat het voor vele mensen een lichte weg mag zijn om jullie te vinden want daar staan jullie voor.
  Ik kan jammer genoeg niet van de partij zijn aangezien mijn werkrooster dat niet toelaat, had er graag bij willen zijn. Maar ik ben er van overtuigd dat het ook zonder mij een hele fraaie dag gaat worden! Geniet er met volle teugen van en wellicht in de toekomst, tot ziens!
  Hartegroet, Odette

 10. Ik heb net een bescheiden bedrag gedoneerd.

  (Bedankt voor het pionierswerk en goede gratis tv programma’s en de Zonnewijzer is een mooi initiatief!)

  Ik ben niet rijk, maar ik zie dit soort dingen graag, naast Nederland 1,2,3 etc.

  Ik denk dat Renske en John het ook begrijpen als de donaties niet heel groot zijn, maar kleine beetjes bij elkaar zorgen er uit eindelijk voor dat je er echt wat mee kan!

  http://www.healingsoundmovement.com/donations.html

  1. Beste John, hoe kunnen mensen doneren als ze (nog) geen paypal of creditcard hebben, ik zag nog geen Ideal of mollie of banknummer voor bankoverboekingen?

  2. Absoluut Berend, dank je wel! Ja alle beetje helpen, we hebben hoge kosten en nog geen opbrengsten maar we willen het goed doen (niet alleen inhoudelijk, maar ook qua centrum en zalen zelf).

   Ja ook voor de abonnementen voor tv.healingsoundmovement.com moet nog Ideal aangevraagd worden, maar dat is voor ons weer ene extra kostenpost en deal met MultiSafePay geloof ik, maar wel beter en makkelijker om via je pin zo een abonnement te nemen (dat kan nu dus ook al, maar dan alleen via Paypal of je creditcard, de komende maanden komen daar zo,n 50 Tv-interviews online).

  3. John, ik doe een levende en zeer gezonde donatie. Je weet nooit wat daar nog uit zal groeien.

  4. Coz je mag kiezen uit een gratis Chi-Qong les of een vrij vrolijke Soundhealing cha cha danspartij op het legio dansvloertje.

 11. Lieve John en Renske, en alle medewerkers, co-creators: zelf komen gaat niet 4 mei, maar op afstand wordt meegeleefd en ik wens jullie
  veel enthousiaste bezoekers, een heel fijne oppenings middag en dat het Centrum een bolwerk van activiteit mag worden voor het hoogste goed van iedereen die zich betroken voelt of dat nog gaat ontdekken.
  Dank jullie voor dit fantastische initiatief! Veel vertreouwen gewenst, veel inspiratie en laat het allemaal maar tot verdere ontwikkeling komen Dat vele mensen door jullie geinspireerd en gemotiveerd mogen raken! veel succes!

 12. The warrior’s reminder

  I’m awake
  my mind is free
  I am creative
  I love myself
  my willpower is strong
  I am brave
  I practice patience
  I don’t judge folks
  I give, not to receive
  I don’t expect
  I accept
  I listen more than I talk
  I know I’ll change
  I know you’ll change
  I’ll hold on one more day
  I start over when necessary
  I create my own situations
  I am coSmic
  I do not have the answers
  I desire to learn
  I am the plan
  I am strong
  I am weak
  I want to grow
  I know I will
  I take on responsibility
  I hide myself from no one
  I’m on my path
  warrior’s walk alone
  I won’t let my focus change
  taking out the demons in my range

  that’s mama’s gun…

  (Erykah Badu)

 13. Mmmmm, wow WTK als reclame uithangbord.

  De zonneaanbidders….
  De zon, aka de Black sun, is het aanbidden van het satanisme.
  De zon is een gate-way van waaruit de gevallen engelen terug keren op aarde. http://www.youtube.com/watch?v=n6v5GYiQZaY

  Het koningshuis zijn zonne-aanbidders (te herkennen aan het zonne-embleem wat gedragen wordt bij officieele gebeurtenissen). De katholieken kerk, alle religies zijn zonne-aanbidders.

  Spiritualiteit is het opnieuw maken van de verbinding met moeder-aarde. De aarde vormt de satanistische “zonne-energie” om tot een dienende factor voor de aarde.

  1. Misschien eens een keer een lezing geven over hoe jij het verband ziet tussen de zon en satan..?? Van alles suggereren en nergens concreet iets zeggen.. Voelt als een twee-tandige vork.. 🙄

  2. Dat zou paarlen voor de zwijnen zijn.
   Ik heb hier op het forum voldoende geschreven.

  3. Fijn dat je toch even je vrij wist te maken voor je cryptische bijdrage, je onvolprezen inzichten en vrijwillige zwijnenhoederswerkzaamheden. Alle goeds.

  4. @ Paheto,
   Het aureool is het logo van de zonne aanbidders ?
   Volgens mijn gegevens is het de zogenaamde Zonne boot vorm!
   De Egyptenaren staan aan het begin van deze religie ?
   Er zijn verscheidene veel oudere civilisatisch die de Zon als het leven brengende beschouwden, of je van een religie kunt spreken is te bezien.
   Het Katholieke geloof is een gevolg van deze ( aanbidding )?
   Zowel in het oude testament als in het nieuwe is er niet echt een
   aanleiding te vinden om dit te veronderstellen !
   De Zon kan nooit de Satanique gedachte gestalte geven, van wege zijn overwegende positieve gedachten beeld, van de leven brengende.
   Vr. Groet.

  5. Paheto, je hebt helemaal gelijk. WTK is een uithangbord voor de satanische zon. Dat maakt Guido J. tot Lucifer. Hoe het ooit zover heeft kunnen komen mag GOD weten. Fijn dat je mij de ogen opent, ik heb jarenlang lieden als jij bestreden en als religieuze fanaten bestempeld, nu weet ik dat ik als de duivels advocaat heb gewerkt. Het wordt de hoogste tijd dat lieden als Guido J. worden ontmaskerd voor wie ze werkelijk zijn. Met name jij en Johan Oldenkamp hebben daarin baanbrekend werk verricht, ook Olympic Zion heeft haar bijdrage geleverd.
   De zon is Satanisch, de maan is een controlemiddel van de 4D wezens, we moeten ons losmaken van de zon en de maan, dan kan de aarde zijn eigen gang gaan. Guidio J. plaatst steeds maar artikelen die ons weghouden van angst en dan weer hoopgevende artikelen, dat is controled opposition.
   Paheto, ga vooral verder met jouw levensbelangrijke missie, ontmasker de satanische suckers!!!!

 14. http://www.healingsoundmovement.com/news/149/lezingen-maandagenda-mei-centrum-zonnewijzer-desiree-rover-ad-broere-en-dr.-roeland-van-wijk.html

  Vanaf 16 mei 2014 starten wij wekelijkse vrijdagavond lezingen met vele inspirerende en bewustmakende sprekers, auteurs en wetenschappers! Research journalist, auteur en radiohost Desiree Rover bijt 16 mei de spits af over ‘de ziekte van Lyme’. Econoom, auteur en bedrijfsadviseur Ad Broere spreekt 23 mei over ‘Menselijke Economie’, en 30 mei zal mocelulair biologisch onderzoeker, biofotonenonderzoeker, auteur (en voormalig Associate Professor en Vice-President van International Institute of Biophysics) Dr. Roeland van Wijk een mooie presentatie houden over ‘Biofotonen’ (het levenslicht in onze cellen)!

  Entree: 12,50 Euro per persoon, per contant aan de deur te voldoen. Aanmelden via: info@healingsoundmovement.com

  Aanvang: 20.00 (zaal open 19.30, de presentaties duren meestal tot 22.30 inclusief een pauze)

  Locatie en adres: ‘Centrum Zonnewijzer’, Bedrijvenweg 24, 1424 PX De Kwakel

  (Een uitgebreidere uitleg staat zeer snel ook op: http://www.healingsoundmovement.com/hsm-agenda.html)

  Update 9 mei: Zojuist bevestigd: Benjamin Adamah (spreker en auteur van o.a. boek ‘Vamachara’, esoterie en metafysica kenner) zal vrijdag 6 juni spreken over ‘Straling en Orgon(Levens)Energie! Meer informatie volgt…

  1. Mag ik stiekem al een vooraankondiging doen dat we mooie evenementen met internationale sprekers gaan organiseren samen met WantToKnow? En dat de eerste toestemmig al binnen is van niemand minder dan Dr Rauni Kilde?

   Geen onbekende hier…

   https://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/dr-rauni-lukanen-een-bijzonder-verhaal/

   https://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/dr-rauni-kilde-over-de-mexicaanse-griep-samenzwering/

   Waarschijnlijk wordt het in juni, maar samen met Guido gaan we kijken wat en wanneer we precies gaan doen, dus wordt vervolgd…

  2. Wow John, dat is super. Ik meld me bij deze meteen aan 😀 (niet dat het straks vol is, je weet ik woon niet in de randstad…dus 😉 )

 15. Prachtig!!! Ik zie alleen tot nu toe geen aanwijzing hoe wij contact kunnen opnemen ivm deelname en openingstijden.
  Wilt u me dat persoonlijk toesturen? Dat zou ik fijn vinden.
  Dank je wel.

 16. “Zoals je weet staat de zonnewijzer symbool voor verbondenheid met de kosmos en helpt ie ons herinneren dat ons leven wordt geregeld en ingedeeld naar de stand van de zon.” (…)

  Het leven wordt geregeld door het hart in verbondenheid met het ego (the mind)

  http://www.youtube.com/watch?v=QdneZ4fIIHE

  En nu ik verder ga, gaat het om de verbondenheid tussen mind, hart en buik.

  http://pamela.jeshua.net/aarde/aarde2.htm
  “De doorbraak van hoofd- naar hart-bewustzijn (hoewel zij mooi en krachtig is), is niet de laatste stap op weg naar incarnatie van de ziel. De ziel wil nog dieper naar beneden toe, nog verder: zij wil doorstromen naar je buik. Daar waar de ziel is doorgestroomd tot op het niveau van het hart, ben je deels ontwaakt. Je bent je bewust van diepe gevoelens in jezelf, je durft je emoties aan te kijken, je bent bereid naar binnen te gaan en je eigen wonden te helen. Tegelijk voel voel je je ook zwak door je overgevoeligheid en de instabiliteit die daaruit voortkomt. Door een overvol hart, waarin je (te) veel opneemt vanuit je omgeving, kun je het spoor bijster raken, omdat je je aarding verliest. Dit gebeurt met velen van jullie. Je kunt het ook zo zeggen: wanneer je gevoelskant plotseling radicaal wordt geopend, ontstaat er een bepaald risico op instabiliteit. Je gevoeligheid kan je teveel worden, en je kunt de neiging krijgen je terug te willen trekken uit de wereld, je niet meer te willen manifesteren, omdat het allemaal teveel en te overweldigend is.”

  1. Wat een New Age crap!!! De ziel zit nog altijd in de ‘hara’ onderbuik en niet in je hart geleuter. Teveel energie zetten op je hart geeft hartberoertes. Wordt er een beetje pahetisch van je ideallisme..

  2. Weer zo’n man die impliciet verkondigd de waarheid in pacht te hebben; anderen ‘minkukels’ noemt en zich zo hoopt te profileren als ‘beter’, ‘intelligenter’ en vooral ‘etc’….. Ik krijg altijd het beeld van zwemles, waar 1 jongetje zich omhoog duwt, door 2 anderen onder water te duwen.. ”kijk eens hoe goed ik kan zwemmen’..!
   Inhoudelijk wordt er niets meer gedeeld, het etiketjes-plakken is begonnen. Wauw Paheto, duidelijk te zien hoor: ‘het hart met het hoofd verbonden’.. Wellicht nu de blinddoek af voor je eigen schrijfsels en intellectuele baby’s..?

  3. Vind ik ook. Moest er wel diep adem voor halen hoor. Dát mag je best weten over me..

  4. Als ik iets zeg dat het ‘crap’ is dan is het ook ‘crap’ in de volksmond. Modern Talking in the wrong way. Je kan dit soort Reiki nuanisme al ruim van te voren meten aan onkunde. De hele wereld ambieer van oudsher aan aan zienwijzes en geloofsvormen die een stroming zijn in de leer van het ‘al’, en Paheto geeft er een geheel nieuwe draai aan als ‘jet schijt zo en niet anders’, want dan ben je vies en val je af. Als iemand zich zelf in zijn hemelse hemd zet is het Paheto die wonderschoon weer van de trap afgelazerd en probeert iedereen mee te sleuren naar onbekende dieptes van uit het hart en het denken. Wat een Mooi mens toch die Paheto, je zou heb zo maar een duw willen geven in de goede richting. Guido mag als eerste duwen…

 17. Als we nu eens iedereen in zijn/haar waarde laten en accepteren dat vele wegen naar Rome leiden en dat eigenlijk helemaal niemand de ultieme waarheid bezit kan het toch nog een mooie aarde worden.
  het verdient steun dat mensen zich inspannen om de wereld meer leefbaar te maken ongeacht of we het met hun idee daarover eens zijn of niet.
  Overigens volgens de TCM … Traditional Chinese Medicine… woont de ziel in het hart…. als de ziel het lichaam definitief verlaat stopt het hart dus het idee is een optie.
  Waar gaat het om in dit aardse leven.. dat we respect en onbaatzuchtige naastenliefde leren beoefenen .
  Al de verschillende visies over een onderwerp kunnen heel veel nieuwe inzichten brengen dus een verrijking van de geest… een open mind naar nieuwe ideeën je kunt het best helemaal oneens zijn maar dan noch zal de tijd pas leren waar het gelijk lag.
  DUS veelkleurigheid van mening is alleen maar leuk onderzoek en behoud wat je waardevol vindt maar laat de rest ook lekker in de waarde.
  Elk idee is prima zolang niemand bewust gekwetst wordt

 18. Voor de WantToKnow-ers die in de buurt van Zeist wonen:

  Vanavond geef ik in Zeist een lezing over de ‘Blauwdruk van de Werkelijke Werkelijkheid van Geluid, Licht en Informatie’ – en de gevolgen hiervan voor uw Gezondheid – via Gezond Verstand Avonden, aanmelden via: coby@dutchu.nl (06-46224655, of gewoon langs komen…) Adres is: Prinses Beatrixlaan 6, 3708 CA Zeist.

  Ons overig nieuws (o.a. prachtige presentatie van moleculair biologg en auteur en biofotonen expert Prof. Dr. Roeland van Wijk over ‘BioFotonen: het Levenslicht in ons Lichaam!’ as vrijdagavond in Centrum Zonnewijzer!), zie:

  http://www.healingsoundmovement.com/news

 19. Zie hier het volledige Lezingen/Workshops/Standhouders (meer dan 25!) overzicht voor aankomende zondagmiddag 22 juni (onze eerste GezondZijnsBeurs in Centrum Zonnewijzer, met diverse lezingen, workshops en activiteiten):

  http://www.centrumzonnewijzer.nl/files/1414/0325/8260/Volledige_programma_aanbod_Centrum_Zonnewijzer.pdf

  De entree voor bezoekers is slechts 3 Euro per persoon en alle lezingen en workshops zijn gratis!

  Locatie en adres: ‘Centrum Zonnewijzer’, Bedrijvenweg 24, 1424 PX De Kwakel (gratis eigen parkeergelegenheid, De Kwakel ligt naast Aalsmeer en Kudelstaart en ligt een kwartier tot half uur rijden van Amstelveen, Hoofddorp, Haarlem en Amsterdam!)

  Zie ook praktische informatie en overig nieuws: http://www.healingsoundmovement.com/news

  Zouden jullie deze informatie ook binnen jullie netwerk willen verspreiden en delen svp!? Tot zondag 12 uur, samen maken we er een bijzondere dag van…

  John en Renske,

  Centrum Zonnewijzer, Centrum voor Bewust, – Gezond en Wel Zijn (http://www.centrumzonnewijzer.nl zojuist online!)

  ps: graag via dit e-mail adres blijven communiceren, zaterdag zijn we slecht bereikbaar omdat we dan op de Earth & Beyond beurs aanwezig zijn de hele dag

  Zoek ons even op bij onze stand E2, we doen ook een lezing en de hele dag filmwerk en TV-interviews, de nieuwe flyers en visitekaartjes zijn ook op tijd binnen ;-))

  Meer info over Earth & Beyond beurs/congres in Utrecht Jaarbeurs en mijn lezing in Mission 2 zaal (11.00 tot 12.oo uur) morgen hier:

  http://www.earthandbeyond.nl/programma/onderwerpen-korte-intro/ en hier: http://earthandbeyond.nl/data/documents/Presentatie-Programma_26.pdf

  1. Naast Duckstad..!
   Nee lieverd, gewoon even zoek op Google Maps.. ‘De Kwakel’ en dan nog bedrijventerrein ‘De Kwakel’.. En nu niet lachen.. Naast Kudelstaart, of zoals John C. altijd zegt: ‘At the center of the Universe’…. 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.