Advertentie

Wordt de FED door Trump weer van VS-burgers..?.


Klik voor dit ontnuchterende interview op de illustratie. Ter info: Wallace Rosenthal ‘kwam om het leven’, 30 dagen ná het geven van dit interview..!

x

x

Wordt de FED door Trump weer van VS-burgers..?.

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Ook al lijkt het er nog niet écht op: toch heeft president Donald Trump stappen ondernomen die ervoor zorgen, dat de VS-regering, weer controle krijgt over bepaalde aspecten van de FED, de ‘Federal Reserve’, de Amerikaanse centrale bank. Deze ‘bank’ is GEEN EIGENDOM van de burgers van de VS, maar van het financiële Rothschild-imperium/gedrocht. En dát betekent heel simpel, dat de US-dollar, NIET van de Amerikanen is, maar dat de Rotschild-familie de eigenaren zijn. Naar verluidt wil Trump de verlammende voorschriften opheffen die het land zoveel jaren hebben geknecht en afhankelijk gemaakt. De Federal Reserve lijkt met die fraaie naam dan wel op een overheidsorgaan, maar dat is precies wat het NIET is.

De triljoenen schuld die de burgers van de VS hebben, feitelijk aan dit Rothschild-boevenclubje, en de strenge regelgeving die al decennia op de natie drukt, zouden Trump een doorn in het oog zijn. Volgens Trump is vooral het rente-instrument van de FED, de Federal Reserve, een doorn in het oog en zorgt deze voor het afremmen van de groei van de geldhoeveelheid, zodat de groei van de Amerikaanse economie wordt belemmert en de economische groei alleen ten gunste komt van de eigenaren van de US-dollar…!

De FED, eigenaar van de Amerikaanse dollar (!!), is een gedrocht geworden, dat met name de US-dollar wereldwijd als machtsmiddel heeft ingezet.. De dekking van dit ‘geld’..? Aardolie.. Elke liter olie in de wereld die gewonnen wordt, dient in US-dollar op de markt te worden gebracht.. Tegenstanders van die oliedollar, gekoppeld dus aan aardolie-winning, zoals Khadaffi in Libië, worden een kopje kleiner gemaakt. Onder valse voorwendselen, natuurlijk..

x
Het is niet zo simpel om deze FED uit elkaar te trekken, want het is daadwerkelijk een ‘stelsel van centrale banken’, doordat ieder gewest/staat zijn éigen centrale bank (FED-afdeling) heeft. Deze zijn (lijken) redelijk autonoom, maar ze worden -zonder enige twijfel- achter de schermen door de grote bazen (=eigenaren) aangestuurd.

De macht van deze FED-banken is ongekend..
Na de goedkeuring van de Dodd Frank Act in juli 2010 kreeg de Fed een enorme macht om het bankwezen te reguleren. Dat zorgde ervoor dat de FED snel een aantal nieuwe regels ten uitvoer gelegd had. Ze zette een systeem op dat banken die zich niet aan de nieuwe regels hielden, zou straffen. Deze regels waren o.a. het stellen van grenzen aan hoe groot een individuele bank zou kunnen/mogen zijn; hoeveel geld de banken moesten investeren in voedselfondsen en waardepapieren (zoals obligaties) als een percentage van hun activa; welke leningen wenselijk zijn en welke niet; waar de banken hun financiering vandaan halen en veel, veel meer, zoals tot en met hoeveel een bank haar investeerders in dividend mag betalen.

Deze regels hebben de investeringen van banken in de economie aanzienlijk vertraagd (de Volcker Rule) en hebben een verlammend effect gehad op de kredietverlening door banken op de woningmarkten. Van alle semi-overheidsinstanties is de FED daarmee misschien wel de meest restrictieve. Alleen, de FED IS GEEN OVERHEID.. President heeft al stappen ondernomen om excessen te corrigeren door een nieuwe FED-Gouverneur (Randal Quarles) in te stellen om het bankwezen te reguleren.

De groei gaat naar de eigenaren van het geld..!
In het tweede kwartaal van 2018 is de groei van de niet-seizoensgecorrigeerde geldhoeveelheid nihil geweest. Dat klopt, de geldhoeveelheid is helemaal niet gegroeid, doordat de FED haar balans met US$ 50 miljard dollar per maand inkrimpt. Daarnaast heeft de Fed sinds het 4e kwartaal van 2015 de rente maar liefst 7 keer verhoogd en vermoedelijk komen er nog zo’n 5 tariefverhogingen bij. Het meest strakke monetaire beleid sinds halverwege de jaren 1980; het leidde tot heftige recessies.

Het huidige monetaire beleid van de Fed is rechtstreeks in strijd met de economische doelstellingen van president Trump. Want voor hem gaat het om groei en ‘America First’. Maar door de schuldenlast van de burgers/overheid van de VS aan het Roschild-boevengilde, sorry, de FED, zal de VS-financiële overheid, dit fiscale jaar 2018, maar liefst US$ 415 miljard aan rent op de federale schuld zal betalen!!

En als de rentetarieven omhoog blijven gaan, zou dat bedrag zelfs naar US$ 450 miljard kunnen oplopen..!! Er zijn veel bruggen, tunnels en banen die met dit geld kunnen worden gecreëerd. De inflatie zal waarschijnlijk ook stijgen als de FED haar beleid versoepelt. Als dat gebeurt, wordt het afbetalen van de staatsschuld weliswaar iets gemakkelijker, maar weer minder aantrekkelijk is dat hogere rentetarieven leiden tot een lagere waarde van het vastgoed.

Lagere rentetarieven die de inflatie stimuleren, verhogen de waarde van het vastgoed. De president wil duidelijk de leiding nemen over het FED-beleid op dit gebied. Bij het opstellen van de wet tot instelling van de Federal Reserve werd de secretaris van de Treasury aangesteld als hoofd van de Federal Reserve. We gaan terug naar dat tijdperk. Of ze het nu leuk vinden of niet, deze Fed staat op het punt gepolitiseerd te worden. En dan is dat het begin van..

 

18 gedachten over “Wordt de FED door Trump weer van VS-burgers..?.

 1. Ik dacht dat Kahil Gibran van oorsprong Libanees is…?

  Helaas wordt Syrie nu ingedeeld in verschillende zones…en Israël voert weer de boventoon (ivm met hun doel)….de maskers zijn gevallen…Poetin moet nu opletten dat hij niet voor hetzelfde karretje wordt gespannen als Trump.

  https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2018/07/24/usa-und-russland-treiben-aufteilung-syriens-voran/

  Om in het NL te lezen, gewoon tekst vertalen met DeepL.com.

 2. Hoop doet leven, maar zolang dat Trump omringd is door “roofdieren” in dienst van de banksters, zie ik weinig veranderen. In feite dient de FED afgeschaft te worden. De FED is in werkelijkheid een “oorlogsmachine” in dienst van deze “banksters” niet alleen gericht tegen de USA, maar ook tegen de ganse wereld. Enkele jaren geleden mislukte een poging om de FED te onderwerpen aan een “audit”. Het zal ook eerder Trump die zal verdwijnen in plaats van de FED. De oprichting van de FED ging ook te samen met de invoering van een “inkomstenbelasting” :
  https://www.zerohedge.com/news/2013-04-15/100-years-old-still-killing-us-america-was-much-better-income-tax
  Voor 1913 werden de USA uitgaven voor het grote deel gefinancierd door importheffingen.
  Ik zie dan ook weinig gebeuren m.b.t. de FED…!!! De “banksters” zijn immers almachtig.

  1. https://www.theguardian.com/world/2007/feb/08/usa.iraq1 Zoals velen weten heeft geld totaal geen waarde en dan heb ik het over de olie dollar en de Euro die door niets worden gedekt omdat ze de gouden standaard hebben losgelaten.In de verwijzing kunt u dan ook zien dat ze in Irak pallets met waardeloos geld hebben gedropt en zoiets zou ook in Iran gebeurd zijn.Ik vraag me dan ook af of het terug geven van de FED aan de Amerikanen niet betekend dat ze mensen blij maken met een dode mus.
   Oorlogen in het belang van de rijksten der aarde zijn betaald met waardeloos geld van geen enkele waarde en daarom hebben de rijksten dat dan mogelijk misbruikt om wel waardevolle goederen te verkrijgen zoals olie,goud en dergelijke.
   Zij hebben zo,n beetje alle bronnen in hun bezit die de aarde ons bied en het zou me dan ook niets verbazen dat ze van plan zijn de Dollar en Euro in elkaar te laten klappen waardoor zij alles in handen hebben en zij die nu zo hun best doen om geld te verkrijgen met legen handen achter blijven en erachter komen dat ze constant gejaagd hebben op waardeloos papier waarvoor ze niet zelden mensen naar de bliksem hebben geholpen met hun hebzucht.De enige remedie zou dan ook kunnen zijn dat alle op valse gronden en voorkennis verkregen rijkdom verkregen met waardeloos geld door de rijksten hen afgenomen worden en teruggegeven wordt aan ons allemaal zoals het ook hoort.

  2. En ja die waardeloze dollars.. Maar met waarde is het altijd zoals het woord, waar vandaan het komt: ‘WAARHEID’.. Zolang degene nog waarde toekent aan dátgene wat een ander je wil ‘verkopen’, is het iets waarheid dat je eraan toekent. En dus ‘waard’ geeft..

 3. https://jdreport.com/het-ergste-komt-nog-ecb-beleid-zorgt-voor-einde-euro-maar-dan-anders-dan-je-denkt/
  M.Bouman (econoom) kunt u regelmatig zien op TV en hij probeert telkens vol te houden dat het economisch goed gaat zoals ook vele anderen dat proberen vol te houden.
  In de verwijzing kunt u lezen dat de Euro waardeloos is.
  Met het kabinet Rutte drie komt het er eigenlijk op neer dat Nederland helemaal geen regering heeft wanneer het om de belangen van de burgers gaat omdat ze alleen maar bedrijfsvoering voor banken en multinationals en hun aandeelhouders lijken te voeren die het wel goed gaat omdat de burger gewoon bestolen wordt ten gunste van de rijken.
  De uitspraken van velen dat het goed met de economie gaat betekend dan ook niets anders dan dat het goed gaat met multinationals,banken en hun aandeelhouders waarvoor de volledig belasting betalende vaak hardwerkende burger mag opdraaien en daar totaal geen profijt mee heeft eerder het tegenover gestelde.
  Misschien moeten we opnieuw naar de stembus om een stem uit te brengen voor een regering die niet alleen de rijken bevoordeeld maar ook zorgt voor het welzijn van de mensen die nu gelegaliseerd worden bestolen.

 4. Arnold 2
  Misschien is het nog veel beter om je te realiseren dat het hele stelsel van regeren overal (provincies ,gemeenten en rijk)failliet is . Verkiezings uitslagen worden “bewerkt”waardoor er nog nooit een regering is geweest die recht deed aan die verkiezingsuitslagen. Coalities ( macht) gaan voor landsbelang, de verkozenen leggen een eed van trouw aan de koning af??en noemen zich volksvertegenwoordigers??
  Alles maar dan ook echt alles dient de economie(het graaigedrag van de zichzelf benoemde elite)dus ook de mens .Het enige lichtpuntje is dat we hier allen slechts tijdelijk aanwezig zijn ,en alle materie slechts te leen hebben, daar kan het dan dus niet om draaien. Geestelijke groei is onafhankelijk van materie en dus wel waardevol als reden tot bestaan. De keuze is aan ons,immers als je denkt dat veel geld je gelukkig maakt , heb je er nooit genoeg van .

 5. “Ik hou zeer zeker rekening met de mogelijkheid dat Donald Trump een verborgen agenda uitspeelt, om de VS en de wereld te verlossen van de invloed van de ‘negatieve krachten achter de schermen’.”

  1. Ja dat geloof ik wel = 315 stemmen
  2. Ik weet het nog niet maar neig naar een ja = 286

  Bij elkaar geteld zijn dat 601 !!! stemmen van de 839 in totaal afgegeven….
  Dat doet me twijfelen aan mijn ‘alternatieve medemens’…

  1. MC 7 :
   De toestanden zijn zo verwarrend..dat het quasi onmogelijk is om nog klaar te zien. Alles verandert voortdurend, en bij de berichtgeving zitten we volop in een “Nacht und Nebel” toestand. Het vraag dan ook heel wat opzoeking- en voor al denkwerk om pogen te begrijpen wat er gaande is. Het is dan ook normaal dat mensen op het verkeerde been gezet worden. Ik dien dagelijks ook mijn opvattingen bij te stellen, door nieuwe elementen die opduiken. Met internet zijn deze bijstellingen een dagelijkse bezigheid… De tijd van urenlange opzoekingen in BIB is grotendeels voorbij. Van een te weinig aan info komen we nu terecht in een teveel, waarin men dreigt te verzuipen. Zoals ik ook reeds meermaals heb geschreven, heb ik ook mijn twijfels over Trump.. maar momenteel heb ik geen zicht op wat er zich achter de schermen afspeelt, want het is daar dat het gebeurt of ten minste moet gebeuren. Het is vooral zijn omgeving die mij weinig geruststellend is.

 6. Marcel en Sub Rosa.
  Wat een ieder van mij vind moeten ze zelf weten maar wederom verwijs ik naar De Protocollen Van Sion.
  Veel van wat daar beschreven staat IS AL UITGEKOMEN wat het aannemelijker maakt dat de REST OOK KAN UIKOMEN.
  Geld is waardeloos en dat weten zij achter de schermen maar al te goed en zij zullen dan ook mogelijk nu al afstand van dat waardeloze geld hebben genomen nadat ze eerst dat waardeloze geld hebben gebruikt om hun doelen te bereiken en dat is ze goed gelukt.
  Er staat letterlijk dat ze binnen twee dagen elk gewenst bedrag kunnen terug trekken.
  In Europa gebeurd dat nu al want bv Nederlands belastinggeld wat voor sociale voorzieningen in NEDERLAND bedoeld is wordt via de EU uit de Nederlandse economie weggehaald en zien we nooit meer terug.Op de langere termijn is het dan ook denkbaar dat deze economie in zal storten en bedrijven zullen hun deuren moeten sluiten.Dan heb je al grote werkeloosheid zoals ook voorspeld wordt in die protocollen.Resultaat grote voedsel tekorten en chaos waarbij iedereen die hier mee te maken krijgt zich zal willen wreken op hen die toch al een doorn in het oog waren omdat ze meer hadden dan de gemiddelde Nederlander namelijk de zakkenvullers van bedrijven en overheden,maar dan heb je de verkeerde mensen wat je wanneer je die protocollen goed leest en begrijpt er ook uit op zou kunnen maken.
  De echte machthebbers zitten achter de schermen en die we zien zijn hun puppets die zich ervoor lenen misbruikt te worden vaak verleidt door hebzucht of gewoon gechanteerd natuurlijk.
  De echte machthebbers zijn zij die zich zowat alle natuurlijke bronnen en mineralen hebben toegeeigend door misbruik van dat waardeloze geld te maken wat ze gelukt is omdat we het niet wilden toegeven dat geld waardeloos is.Ook staat in die protocollen dat regeringen zichzelf overbodig zullen maken en wanneer de chaos groot genoeg is zullen de echte machthebbers naar voren treden om weer orde te scheppen=probleem veroorzaken-laten sudderen-om vervolgens de oplossing aan te dragen.Dit is mijn kijk/mening op wat er gaande isniet meer of minder.

 7. Een analyse over de “strijd”(sic) tussen de FED en Trump :
  https://www.zerohedge.com/news/2018-07-26/trump-vs-fed-america-sacrificed-nwo-altar
  De volledige tekst is van belang en geeft m.i. een goed beeld wat er momenteel gaande is.
  Toch enkele citaten :
  “…………..Not only this, but we have numerous examples of Fed officials admitting that a crash in markets and the economy would occur if the Fed cut off support. This includes current Fed chairman Jerome Powell, who outlined the result of balance sheet cuts and interest rate hikes back in 2012. Meaning, skeptics cannot argue that the Fed is somehow “unaware” of its own actions and the consequences. The central bankers KNOW exactly what they are doing and what will happen as a result. They are bringing down the U.S. economy deliberately as multiple sectors hang by the thin thread of low but steadily rising interest rates and Trump’s tax cuts.
  This has caused considerable confusion for many alternative analysts. They have spent so long operating under the notion that the Fed will protect U.S. markets, protect the dollar and thus protect itself. What they refused to accept was the possibility that the Fed is actually a suicide bomber whose goal is to eventually destroy itself and everything around it, thus bringing down America from within.
  But why would the globalists do this? For those that assume the U.S. economy represents the “goose that lays the golden eggs,” what I describe above is inconceivable. In order to understand what is happening and why, we must cast off the lie that America is a golden goose that perpetually supports the globalist agenda. Rather, America is more like a host to the globalist parasites, and once the host is drained of all vitality, the parasites will leave and move on to bigger and better targets. ………………..
  If we are looking for the top of the globalist pyramid, we would certainly not start with the Fed. The Fed is a tool for manipulating the U.S. political framework and economic engine, and like all other central banks in the world its policies are dictated by much more important entities like the Bank For International Settlements (BIS).It is organizations like the BIS and the IMF that are set to become the new centers of the financial world as the U.S. economy and the dollar sink into obscurity……………..
  Globalists do not care about maintaining the U.S. system as it is…………………..
  In particular, the induction of multiple banking elites and Council on Foreign Relations members into Trump’s cabinet makes it impossible for true change to ever take place within the White House, let alone the rest of Washington……………………..
  A battle between Trump and the Fed serves a couple of purposes…………….
  Firstly, it provides cover for the dismantling of U.S. stocks and the U.S. dollar, just as the trade war (also blamed on Trump) provides cover for the same. A conflict between the president of the United States and the Fed would lead to substantial doubt in markets over the safety of investment in U.S. equities, debt and currency.
  Secondly, if Trump is seen as “getting tough” on the Fed, liberty activists that are skeptical of the Trump administration and his globalist appointed cabinet might be lured into the fold and support policies which will ultimately be the unmaking of liberty. Dismantling the Fed several years ago would have done irreversible damage to the banking elites and their plans for a perfectly timed economic reset. Today, it’s too little too late. In fact, the globalists may PREFER that the Fed be taken down by conservatives now so that we become the bumbling villains that triggered a historic fiscal panic………………………………
  The actual plan will be the end of the dollar as the world reserve currency to make way for the global economic reset and a NWO currency framework, all in the name of stopping a catastrophe initiated by “evil conservative populists.”………………………….
  Het belangrijkste is het besluit in de laatste paragraaf :
  “Make no mistake, what we are witnessing is 4th generation warfare on the public – All other wars including the trade war are kabuki theater designed to distract from this reality. Even a war between Trump and the Fed would be ultimately farcical as the globalists are already positioned to exploit the outcome of a failing dollar system.
  The goal?
  To convince the masses that sovereign nationalism leads to planetary disaster, and that the “only solution” is to hand over economic and political power to a centralized authority of financial high priests with a direct line to the god of fiscal stability. (=einde citaat).
  Op basis van de voormelde tekst, gaat het dan ook over veel meer dan een strijd tussen Trump en de FED. Ik zie , zoals ook de auteur van tekst, de zoveelste episode, die ons moet leiden naar een NWO dictatuur, en dito terreurregime.
  Ter attentie van Arnold :
  Ik kritiseer U niet… ik poog alleen maar de aandacht te trekken op wat er zich achter de schermen afspeelt. Voormelde tekst is daartoe een hulp. U heeft echter volledig gelijk wat de rol van de Protocollen betreft. Deze zijn het scenario naar deze NWO dictatuur. Het feit dat deze Protocollen afgedaan worden als een verzinsel is klassiek. Opvallend hierbij is dat veel van deze “verzinsels” werkelijkheid zijn geworden. Men dient wel de durf te hebben om het te willen zien.

 8. De Rothschild en andere leden van de Deep State zijn al veel van hun macht en geld kwijt.
  Maar de huidige EU politici werken met hen mee! Dit doen ze door via de ECB staatsobligaties te kopen met geld dat geen waarde heeft. In een komende crisis zullen die obligaties verkocht worden aan het Grote Geld met geld dat ook geen waarde heeft. Hierdoor krijgt het Grote Geld allerlei Nuts voorzieningen in handen. Wanneer de Europese bevolking dit niet op tijd stopt zullen spoorwegen, wegen, bruggen, vliegvelden, transport, voedselvoorziening, waterleidingbedrijven, elektriciteits bedrijven en gasvoorziening in handen zijn van gewetenloze geldwolven.
  En we hebben deze politici hun gang laten gaan omdat we ons heerlijk gewenteld hebben in de materiële geneugten van het leven.
  Griekenland is een voorbeeld van wat er met heel Europa staat te gebeuren wanneer er geen mensen opstaan die een tegenwicht vormen. Of kiezen we voor een vrijwillige slavernij?

 9. https://www.henrymakow.com/ Wanneer u naar het artikel “Svali-illuminati Defector Detailed Pervasive Conspiracy” gaat kunt u ook lezen dat ze van plan zijn de markt te laten klappen.
  Ongeloof en ontkenning met argumenten als dat is complottheory is natuurlijk een mogelijkheid en uw recht natuurlijk maar is het niet vreemd dat geld met pallets tegelijk uit vliegtuigen worden gegooid in plaats van dat ze goudstaven dumpen bijvoorbeeld? Weer anderen kunnen beweren dat het stemmingmakerij of bangmakerij is ook dat recht heeft iedereen maar dat is niet mijn intentie.Geruime tijd geleden heb ik al eens geschreven over de voorwaarden die in de meeste leningovereenkomsten opgenomen zijn waarna een discussie ontstond op WTK. Wat u ook van mij vind mag u zelf weten maar wat gaat u doen wanneer de bank uw lening in één keer terug opeist? In veel leningsvoorwaarden staat het er letterlijk dat de bank zich het recht voor behoud het volledige bedrag in één keer terug op te eisen.Ook hypotheken zijn leningen.
  Onder de kop Military Takeover staat: The illuminatie has planned first for a financial collapse that will make the great depression look like a picnic…….Most people will be indebted to the federal government through bank credit card debt,etc.The governments will recall debts immediatly.

 10. Trump is gewoon een marionet van het zionistische clubje.

  Dat blijkt uit alles wat ie doet.

  Hij schept alleen wat verwarring in de voorstelling op het ‘wereldtoneel’. De regie blijft in handen van de oude elite. Die kunnen wel wat verwarring gebruiken bij het publiek. Verwar, verdeel en heers. Over Trump hoeven we ons volgens mij geen illusies te maken. Hij gaat ook de waarheid van 9/11 ècht niet boven tafel brengen. Een paar dagen geleden kwam ik deze geschiedenisles tegen. Zeer informatief, uitgebalanceerd en volledig voor zover ik dat kan beoordelen. Het is het luisteren/kijken meer dan waard. Geschiedenis van de machtselite vanaf rond 1900 tot nu. Trump komt ook aan de orde.

  https://www.youtube.com/watch?v=2qlGVkHaeFc

  1. Goed herkend Rick, nou de rest van sommige “alternatieve media” nog.
   Als ik zie wat er op sites als b.v. Dotcom Radio aan Trump (en zijn ideologie) verheerlijking aan de orde is, dan kan je je echt alleen vol verbazing afwenden. Jammer, maar niet uit te houden. Zulke mensen als Mike Donkers (donker) de Churchill van de Trump beweging doen niets anders dan de gehele wereld in (dualistische) groepjes te verdelen… Zwart wit, vrouw man, links rechts, moslim – geen moslim vlees – geen vlees etc.
   Waardeloos, en niet bevorderlijk….een vrije wereld ziet er anders uit…maar ja, in het kader van de vrijheid van meningsuiting mag die van mij zijn heel erg subjectieve mening onder zijn aanhangers verkondigen…uiteindelijk dient het allemaal ter bevordering van de bewustwording. De maskers zijn gevallen…tenminste in mijn waarneming.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.