Advertentie

23 Doden in Noorwegen ná Corona-vaccinatie..??x

x

Noorse gezondheidsdienst:

‘Geef doodzieke 80-plussers géén COVID-vaccin’

2021 © WantToKnow.nl/be

x

De Noorse gezondheidsdienst stuurt een opvallende waarschuwing de wereld in: wie heel oud én doodziek is, kan zich beter niet laten vaccineren tegen het coronavirus. Het risico zou in dat geval te groot zijn. 23 hoogbejaarden zijn overleden kort nadat ze hun eerste dosis van een coronavaccin gekregen hadden. Op 13 van deze bejaarden is inmiddels autopsie uitgevoerd. Daaruit zou blijken dat de tachtigplussers heftige reacties gekregen hebben, op relatief milde bijverschijnselen van de coronavaccinatie. In Noorwegen ontvingen al 33.000 mensen de eerste dosis van een vaccin. De oudere bevolking kreeg prioriteit. In ons land wordt ook een mogelijk oorzakelijk verband tussen het coronavaccin en een overlijden onderzocht. De 82-jarige persoon stierf vijf dagen nadat hij ingeënt werd.

De Noorse gezondheidsdienst probeert met een nietszeggende quote, de vaccinaties voor 80-plussers te stoppen “Als iemand nog maar een heel beperkte levensduur heeft, heeft het eigenlijk geen zin”, stelt dit Noorse Instituut voor Volksgezondheid. Maar dat is natuurlijk volstrekt wat anders dan dat je beweert, dat je ‘doodzieke’  ouderen niet moet vaccineren..! En heel bizar is dan vervolgens de volgende opmerking van ene dokter Steinar Madsen: “We zijn hier niet door gealarmeerd, want er is heel weinig risico mee gemoeid, behalve dan misschien voor de allerzwakste patiënten. Artsen zouden in hun geval moeten oordelen of het aangewezen is om het vaccin te krijgen.”

EMA waarschuwde al..!
Mw. Emer Cooke, het hoofd van EMA, het Europese Geneesmiddelenagentschap had eerder al aangegeven, dat controle op de veiligheid van de vaccins, één van de grootste uitdagingen zou gaan worden. Ze verwees daarbij dan vooral naar de vaccins, die gebruikmaken van nieuwe technologieën, zoals mRNA. De vaccins van Pfizer en Moderna vallen in die categorie.

Deze 23 overlijdensgevallen zorgen voor onrust, zoals op Twitter, waar er vooral melding van wordt gemaakt (via #coronavaccin en #noorwegen.)
Wat verontrustend is, is natuurlijk het feit dat een Tv-nieuwsuitzending kennelijk niet mocht worden afgemaakt, maar werd onderbroken door een ’technisch probleem’. Mogelijk dat dit ’technische probleem’ te classificeren is als ‘overheid’..? De waarheid mag niet verteld? De leugen dient kennelijk stand te houden; kost wat kost..? Kijk naar één van deze Tweets, die ook het geposte filmpje toont:

Advies uit… China…!!
Wat een bijzonder experiment nietwaar..? Eerst de oudjes een veilig gevoel geven, door ze te vaccineren en nu toch weer NIET?? En nu blijkt dat Chinese gezondheidsexperts Noorwegen en andere landen hebben opgeroepen, de coronavaccins die worden gemaakt door bedrijven als Pfizer niet langer toe te dienen, vooral niet aan ouderen. De krant Global Times schrijft dat de sterfgevallen in Noorwegen volgens de experts goed moeten worden onderzocht (…!!), teneinde erachter te komen, of deze overlijdens zijn veroorzaakt door vaccins of door onderliggende ziektes.

Yang Zhanqiu, een viroloog van de Wuhan-universiteit, zei vrijdag: “Mocht blijken dat de sterfgevallen zijn veroorzaakt door de vaccins, dan zijn Pfizer-vaccins en andere mRNA-vaccins niet zo effectief als verwacht.” Een immunoloog uit Peking die anoniem wil blijven, zei dat de wereld het gebruik van het coronavaccin van Pfizer moet opschorten,

‘aangezien niet bewezen is dat deze nieuwe technologie veilig is bij grootschalig gebruik of infectieziekten voorkomt’.

Oudere mensen, met name 80-plussers, zouden het coronavaccin niet moeten krijgen, aldus deze immunoloog. Chinese gezondheidsdeskundigen zeiden verder dat ouderen en zwakkeren medicijnen moeten nemen om hun immuunsysteem te versterken..

 

1 gedachte over “23 Doden in Noorwegen ná Corona-vaccinatie..??

  1. Even naar aanleiding van de ‘berichtgeving’ van de staatpropaganda m.b.t. de aanwezigheid van een kluit mensen gisteren op het mus. plein in A’dam en een tel. gesprek met Rob Vellekoop wiens echtgenoot ook ooggetuige was van het fascistische optreden van de politie.
    Volgens getuigen waren er ±6000 mensen aanwezig in pl. van ‘duizend’, daarbij waren agent-provocateurs weer actief om de gewelddadigheden aan te wakkeren waarbij een overmacht aan politie met honden, paarden, drones en verder alles wat de intimidatie compleet moet maken is ingezet. Verder heeft men men stinkende gore bende gespoten vanuit waterkanonnen om het volk te verdrijven. Dat is Vernederland op dit moment. De volgende bijeenkomst zal in Eindhoven zijn!!!!! Tot hier en niet verder!!!!!!!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.