WantToKnow.nl

Lichaamsvreemd DNA in vaccins: oorzaak grote ziektes..?!

Er is genoeg wetenschappelijke informatie te vinden die de UN en haar ‘consorten’ aan het denken zou moeten zetten.. Is er een blind geloof in vaccinaties? Of spelen er opnieuw mega-miljarden-belangen en veel belangrijker: komen er langzaam maar zeker VERBORGEN AGENDA’s aan het licht??

Er zijn sterke nieuwe aanwijzingen gevonden van een schadelijke invloed van DNA-restanten in vaccins, op de lichamen van de gevaccineerden. Dit nieuwe bewijs is gevonden door recent onderzoek, dat indruk gemaakt heeft op veel wetenschappers van naam. Maar je vraagt je af, waarom dan dit DNA-gebaseerd vaccin toegediend mocht worden aan meisjes van 12 to 15 jaar, in de vorm van een HPV-vaccin.. Waren deze meisjes niet gewoon proefkonijnen? Met andere woorden: waren de vaccinmakers dus ABSOLUUT wel zeker van het feit dat het geklungel met lichaamsvreemd DNA in vaccins GEEN KWAAD zou kunnen..??!!

De stelling dat menselijk DNA in vaccins, er weleens de oorzaak van kan zijn, dat het gevaccineerde lichaam wordt aangetast en bijvoorbeeld autisme veroorzaakt in dat lichaam, was eerder al onderwerp van discussie, zoals wij er over deze ontdekking, ook al HIER op de site een artikel over plaatsten.

Toen, in 2011 was het al Dr. Helen Ratajczak, voormalig farmaceutisch onderzoekster, die de waarschijnlijke link gevonden had tussen het MMR-vaccin (BMR-prik (bof-, mazelen- en rode hond)) en autisme. Ze ontdekte dat autisme enorm toenam, sinds de tijd dat er menselijk weefsel aan vaccins werd toegevoegd. En dat niet alleen. Voor de productie van maar liefst 23 vaccins, waaronder dus ook het MMR/BMR-vaccin, die aan baby’s en peuters worden gegeven, worden menselijke cellen gebruikt van geaborteerde embryo’s.

Dr. Helen Ratajczak ontdekte dus dat er een enorme sprong was waar te nemen in het aantal autismegevallen vanaf 1983 en verder, toen het MMR/BMR-vaccin II werd geïntroduceerd. Je vraagt je zo langzamerhand wel af of we niet in een Frankenstein-horrorfilm zijn beland..!! En, volgens de Coutinho’s en Osterhauzen van deze wetenschappelijke wereld, de heren doctoren, mag er ABSOLUUT niet over de effectiviteit en schadelijke werking van vaccinaties gesproken worden, getuige het proces tegen huisarts Van der Linden..

Prof. Dr. Van Leeuwen is hoofd van de afdeling epidemiologie van het Nederlands Kankerinstituut, Vanaf het begin was zij tégen de HPV-campagne van het RIVM. En de farmaceutische industrie..?

Maar het verhaal is nog vele malen heftiger.. Mensen zijn FEITELIJK proefkonijn van de farmaceutische industrie.. ZOLANG DE VEILIGHEID NIET 100% IS BEWEZEN is de stelling dát we proefkonijnen zijn, helemaal waar.. We spreken dus niet meer over zomaar  ‘bijwerkingen’, maar over essentiële gebreken in de werking van vaccins.. Dit is niet alleen onverantwoordelijk, maar tevens ONACCEPTABEL..!!

En waarom lijkt het blinde vertrouwen in vaccinaties er toch bij het merendeel van de mensen te blijven? Dient er eerst iemand in je eigen familie-, vrienden-, of kennisenkring zichtbaar schade te worden geleden, als gevolg van een toegediende vaccinatie, vóórdat het bij de individuen doordringt dat vaccins per definitie ONVEILIG zijn..!!?

Officieel was en is er onder de wetenschappers onduidelijkheid, dus als zij het al niet weten… Hoe moet jij dat dan weten..?? Dit geeft meteen het krankzinnige aspect van de HPV-campagne aan. De schijnheilige beweringen dat er zekerheid is, dat het allemaal wel goed zit met die HPV-vaccins, terwijl de onzekerheid er aan alle kanten van afdroop, blijkt nu te worden bewaarheid. Een van die twijfelaars is zelfs kankerepidemioloog, namelijk prof. Floor Van Leeuwen van het Nederlands Kanker Instituut. Zij is het oneens met de snelle invoering van het vaccin, zo vertelde ze in het televisieprogramma Zembla op 19 oktober 2008:

“We weten nog niet of het vaccin echt wel baarmoederhalskanker voorkomt, we weten niet of het vaccin ernstige bijwerkingen heeft en we weten ook niet of er herhaalvaccinaties nodig zijn.

Het advies van de Gezondheidsraad om het HPV-vaccin in het Rijksvaccinatieprogramma op te nemen vinden wij als onderzoekers dan ook onvoldoende onderbouwd.”

prof. Floor Van Leeuwen van het Nederlands Kanker Instituut.

Onderaan het artikel vind je in de lijn van dit artikel een korte samenvatting van de hand van Cathalijne Zoete, orthomoleculair therapeut, van het artikel van  Gary Null, PhD en Nancy Ashley, VMD, getiteld: ‘Gardasil: kindermisbruik door Big Pharma’..

Een citaat uit dit artikel:

“Omdat wat we doen met ‘Gardasil’ niet alleen onnodig is, maar Gardasil is mogelijk het meeste gevaarlijke vaccin wat op dit moment op de markt is. Met de potentie om de kinderen te beschadigen, te verminken en zelfs te doden, die het vaccin toegediend hebben gekregen.”

x
* * *

x

Gardasil: Dr. Hanan Polansky verklaart:
x

Hoe lichaamsvreemde DNA-fragmenten in vaccins,

wereldwijd ‘grote ziekten’ kunnen veroorzaken.
x

2012 © vertaling Guido Jonkers – WantToKnow.nl

xx

Dr. Hanan Polansky heeft met zijn nieuwe studie de vaccin-heiligverklaring in één keer ongedaan gemaakt..!!

Volgens FDA, de Amerikaanse keuringsdienst van waren, kunnen de lichaamsvreemde DNA-fragementen die in het HPV-vaccin ‘Gardasil’ zijn gevonden, geen kwaad.. Maar het is Dr. Hanan Polansky, van het ‘Center for the Biology of Chronic Disease’, die zijn door vriend en vijand geroemde ontdekking van ‘Microcompetition’ gebruikt om te verklaren waarom JUIST deze DNA-fragmenten grote ziekteverschijnselen teweeg kunnen brengen.

Gardasil is zoals je weet, een vaccine tegen HPV of baarmoedehalskanker. Tot op 15  September jongstleden, ontving het CDC, dat is het Amerikaanse instituut voor ziektecontrole, maar liefst 20,096 rapporten van bijverschijnselen in relatie tot de toegediende Gardasil-vaccinatie.

Dr. Hanan Polansky, directeur van het Centrum voor onderzoek naar de biologie van Chronische ziekte, zal zijn ontdekkingen rondom ‘Microcompetition’ gaan bespreken met Norma Erickson, prresident van ‘SANE Vax Inc.’ Polansky zal met uitvinding rondom ‘Microcompetition’ een uitleg geven van het biologische mechanism dat werkzaam is, achter deze bijverschijnselen. Leslie Carol Botha zal hieromheen een radioshow presenteren, de ’Holy Hormones Radio Show’ die onlangs te horen was via het radiostation KRFC FM in de VS. (Wil je deze radio-uitzending beluisteren, klik dan op deze link voor de mp3 van de uitzending)

Was het geen gekkenwerk? Het inenten was volop aan de gang, moest bijna hals-over-kop gebeuren en geen mens wist de uiteindelijke precieze effecten!

Het CBCD, dat staat voor het ‘Center for the Biology of Chronic Disease, en dit is een onderzoeksinstituut dat erkend is door de Amerikaanse belastingdienst als een non-profit stichting. Het is de missie van dit CBCD om voortgang te maken met het onderzoek naar de achtergronden van het ontstaan van chronische ziektes. En om tevens vaart te maken met het behándelen van deze ziektes. Het CBCD treedt ook op als uitgever van het boek van Dr. Polansky, het hieronder afgebeelde ‘Purple’-book. (Dit boek kun je overigens HIER op onze site downloaden).

Dr. Hanan Polansky is de schrijver van het zogenaamde ‘Purple’-boek, waarover door veel wetenschappers hoog wordt opgegeven. Het boek heeft de ondertitel: ‘Microcompetition met lichaamsvreemd DNA en de oorsprong van chronische ziekte’ gekregen. Polansky verklaart in zijn boek hoe het kan dat lichaamsvreemd DNA-fragmenten er de oorzaak van kunnen zijn dat grote ziektes ontstaan, zonder dat deze daarbij het menselijke DNA aantasten of muteren. Meer dan 5,000 wetenschappers van over de hele wereld, hebben dit ‘paarse boek’ inmiddels gelezen en het is besproken in meer dan 20 vooraanstaande wetenschappelijke tijdschriften.

 

“Zelfs als slechts een deel van het beweerde in het boek van de auteur, Dr. Hanan Polansky’s, correct is, zou dat VOLLEDIG nieuwe inzichten opleveren in patho-genetische en chronische ziektebeelden. Hierbij zou zijn werk tevens een volledig nieuwe kijk geven op de behandeling en preventie van deze ziektebeelden.”

Dit is het commentaar van één van deze 5000 genoemde wetenschappers, Dr. Kim E. Barrett, PhD – Professor Medicijnen en vice-voorzitter van de afdeling Research, van de Universiteit van Californië, in San Diego.
De FDA meldt op haar website over het aantreffen van lichaamsvreemd DNA in Gardasil:

‘Al vanaf de eerste ontwikkeling van het middel Gardasil, weten zowel de FDA én de producent van het middel (Merck and Co., Inc.) al dat ná de schoonmaak van het geproduceerde vaccin, kleine hoeveelheden, residu recombinant HPV L1-specifiek DNA-fragmenten in het vaccin achterblijven…’

en deze verklaring is ook op de FDA-website te lezen:

‘De aanwezigheid van DNA-fragmenten kan worden verwacht in Gardasil.. dit zijn echter geen vervuilingen.. Deze fragmenten zijn geen risico voor de ontvangers van het vaccin en het is geen veiligheidsissue dientengevolge..’

Zowel de FDA als Merck, de industriële fabrikant van het HPV-vaccin ‘Gardasil’, geven toe dat er dus lichaamsvreemde DNA-fragmenten in dit vaccin zitten. In tegenstelling tot de FDA, dat dus GEEN risico ziet in deze aanwezigheid, ziet Dr. Hanan Polansky dit volledig anders. Zijn werk, zoals dat neergelegd is in zijn genoemde ‘Paarse-Purple Book’, legt overduidelijk uit dat fragmenten van lichaamsvreemd DNA, in hoge concentraties verantwoordelijk kúnnen zijn voor grote ziektes, zoals kanker, hartziektes, diabetes, auto-immuunziektes zoals MS en dat zelfs obesitas. Dit is het geval, ZELFS als van het lichaamsvreemde DNA de keten is verbroken en het specifieke DNA niet meer (oorspronkelijk) functioneert.

Het boek is gratis te downloaden op de site van CBCD, maar ook HIER kun je het op je computer downloaden. ()  Het CBCD ondersteunt de theorie van Dr. Polansky en nodigt alle stakeholders (belanghebbenden) uit, zoals media, wetenschappers en het grote publiek, om met hen contact op te nemen over dit uiterst gevoelige onderwerp. En uiteraard ligt dit gevoelig, als we kijken naar de 10-tallen miljoenen meisjes van 12 -15 jaar die de afgelopen paar jaar zo nodig, en volgens kenners als Dr. Floor van Leeuwen van het Anthony van Leeuwenhoekziekenhuis, VEEL TE VROEG massaal en heel snel dienden te worden gevaccineerd tegen HPV.

“Dr. Polansky’s kijk op het verband tussen ziektes en DNA-residue, zoals in zijn boek gepubliceerd, is uiterst interessant. Hij gebruikt een uiterst gedetailleerde kwantitatieve analyse, om zijn theorieën te verklaren rondom de ‘microcompetetion’ met lichaamsvreemd DNA. Het is een nogal een gedachten-opschudding veroorzakend onderzoek”, aldus Afshin Beheshti, PhD, onderzoekspartner in het ‘Department of Molecular Genetics’ van het ‘Forsyth Institute’, (Harvard Medical Center Affiliate)

Voor meer informatie over het ‘Center for the Biology of Chronic Disease’ of voor een afspraak met Dr. Polansky voor bijvoorbeeld een interview, kun je je dus melden op de website van het CBCD: http://www.cbcd.net .

Indien je de geruststellende woorden van de Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit wilt bekijken, over de aanwezigheid van lichaamsvreemd DNA in vaccins, klik dan hier:

x

# # #

Hebben we niets geleerd van de geschiedenis?

origineel: Gary Null, Ph.D., and Nancy Ashley, VMD Bron: HIER

2012 © nederlandse vertaling: Cathalijne Zoete – Orthomoleculair therapeut

x

Gardasil, het eerste vaccin tegen HPV is geproduceerd door firma Merck en werd met veel bombarie op de markt gebracht onder de valse claim ‘het eerste vaccin dat kanker kan voorkomen’.

Alles over de krankzinnige HPV-vaccinaties, door auteur Désirée Röver. (klik voor link naar BOL.com)

Terwijl het vaccin met spoed door de FDA in de USA werd geloodsd en voordat veiligheidsstudies waren voltooid op de markt gezet met een agressieve reclame-campagne. Door oneerlijke claims als zou het baarmoederhalskanker kon voorkomen, werd de markt gecreëerd door de pretentie dat het nodig was méér bewustzijn over deze vorm van kanker te genereren maar in feite kwam dit neer op angst bij vrouwen en meisjes aan te praten: we lopen zoveel risico op deze vorm van kanker, dat het vaccin nodig is.
En dit, terwijl het juist een zeldzame vorm van kanker is, die ook nog eens in een voorstadium op te sporen is middels het (regelmatig) uitgevoerde ‘uitstrijkje’. Daarbij kunnen we in een zeer vroeg stadium onrustige cellen opsporen en dus ook behandelen. Deze feiten worden onder het kleed geveegd, en daarom lopen we zelfs kans dat vrouwen en meisjes in de toekomst denken dat ‘het uitstrijkje niet meer hoeft’, met de gedachte: ‘Want ik ben toch gevaccineerd tegen kanker…!’

Merck, de fabrikant, heeft door reclames en lobbyen zelfs geprobeerd om het vaccin in 50 staten van de USA te verplichten voor meisjes, nog voordat het eigenlijk op de markt was toegelaten. Er kwam wel kritiek op de agressieve campagne, maar deze werd verdedigd door te zeggen dat zij de burgers toch een dienst verleenden door meiden bewust te maken van het risico op HPV… Is dat echt zo?

Het HPV virus kan in de meeste gevallen door het lichaam zelf worden vernietigd, maar als dat niet zo is, dan vormt het juist een risico als je dit vaccin neemt, en er het risico op kanker zelfs toeneemt. (Er zijn bovendien heel veel soorten HPV en niet alleen de vier waartegen het vaccin zegt te beschermen.)  Maar je hoort de firma nergens over testen op het dragerschap van HPV. Er is dus iets ernstig mis met de wijze waarop Farmaceutische bedrijven campagne voeren. Wat er fout aan is, is niet alleen het feit dat de campagne heel veel geld kost, maar vooral dat de suggestie dat een vrouw het nodig zou hebben om kanker te voorkomen. Gardasil is onnodig, zelfs niet veilig, en het gevaarlijkste vaccin dat momenteel op de markt is.

Naast de vele duizenden gevallen van ernstige bijwerkingen, zijn er ook gevallen van overlijden vlak na de vaccinatie. Het ellendige is alleen dat het voor de slachtoffers heel moeilijk, zo niet onmogelijk is, om de gezondheidsklachten te relateren aan de vaccins. De meisjes die ernstige klachten ontwikkelden zullen zeker proberen een arts te vinden die deze relatie wil leggen, ook al weten zij zélf heel goed wanneer en waardoor ze ziek zijn geworden en ook hun ouders of moeders weten het. Hun kind is na de vaccinatie opeens ziek geworden en de conditie na de tweede en derde vaccinatie nog eens sterk verslechterd.

1,2,3, daar gaan we dan! Gezondheidszorg of big business!? Gemanipuleerd door de angst van haar ouders, of haar favoriete tijdschrift ‘CosmoGirl’? Zeg het maar?! Maar de belangrijkste vraag is natuurlijk of onze ‘gezondheidszorg’ haar ook op de risico’s heeft gewezen. Haar heeft verteld dat het HPV-vaccin een ‘experiment’ is..??!!!

Het geval van Alexis
Zoals in het geval van Alexis, die 17 jaar was en eigenlijk heel gezond (behalve een diabetes die onder controle was) en goed functioneerde op school. Na de eerste vaccinatie veranderde zij niet alleen geestelijk maar ook lichamelijk en emotioneel. Zij begon in korte tijd ernstige maag-darm klachten te ontwikkelen, kon geen eten meer binnenhouden en moest regelmatig braken.
Zij had veel problemen, kon er ook niet mee omgaan dat zij opeens veel slechter presteerde. Veel artsen en specialisten werden geraadpleegd maar niemand kon de oorzaak opsporen, hoewel haar moeder ondertussen moest toezien hoe de situatie verslechterde. Alexis functioneerde ook op school niet meer goed en ging uiteindelijk van school.

Uiteindelijk werd een epilepsie geconstateerd, en mogelijk hersenschade veroorzaak door Gardasil. Maar men probeert nu d.m.v. een jurist dit te bewijzen. Wiliam Ronan zegt dat er bij hem inmiddels 12-15 soortgelijke gevallen bekend zijn bij hem en meerdere die nog in behandeling zijn die in twee categoriën vallen: auto-immuunziekten en neurologische ziektebeelden. Maar het bewijzen is heel moeilijk en vaak een langdurige kwestie…De moeder van Alexis voelt zich heel schuldig dat zij haar dochter dit vaccin heeft aangeraden.

Het bewijs van schade door vaccinaties is heel moelijk te leveren, dat leert de historie. Het hele concept van vaccinatie-schade is nog niet eens geaccepteerd. Wat je moet doen is de bijsluiters lezen en veiligheidsstudies van de fabrikant nagaan. Maar die zijn nogal eens heel gunstig geschreven alsof het allemaal wel meevalt en ernstige schade zoals neurologische ziektebeelden zou slechts zelden na een vaccinatie optreden. En hoe te handelen als de schade niet onmiddelijk duidelijk is of niet op tijd wordt geconstateerd? De relatie tussen het vaccin en de bijwerkingen moet dus wel door een arts worden gelegd.

En veel artsen herkennen de symptomen niet als een gevolg van de vaccinaties, en er is dus ook veel onderrapportage. En ze zijn zelf gehersenspoeld door de reclame, en zullen niet geneigd zijn neurologische schade toe te schrijven aan een vaccin, en ze gaan er gewoon van uit dat een middel heus niet op de markt zou komen, als het niet veilig genoeg zou zijn….

Volgens Ronan zou hij, als hij er meer bekendheid aan zou geven, nog véél meer schadegevallen te horen krijgen, maar hij is er niet naar op zoek. Deze jurist is dan nog begripvol over vaccinatie-schade en hij heeft zelf gehoord hoe zijn dochter op school onder druk werd gezet om mee te doen aan de vaccinatie-ronde. En dat, terwijl er dus weinig tot geen informatie werd gegeven over de risico’s. Dus géén informed-consent, zoals het hoort volgens de patiëntenwet. even de feiten op een rij gezet:

1. Er is geen HPV gezondheidscrisis! Niet bij meisjes en ook niet bij jongens

2. Gardasil kan kanker niet voorkomen

3. Gardasil is niet effectief om hooggradige lesies van de baarmoeder te voorkomen

4. Gardasil is niet veilig, er zijn reeds duizenden gevallen van ernstige bijwerkigen en helaas 108 gevallen van overlijden na de vaccinatie (zie bijlage van VAERS nr.30 van literatuurlijst )

5. Er is geen bewijs dat Gardasil effectief is in het voorkomen van keelkanker bij mannen en genitale wratten bij jongens.

6. De HPV campagne in India is stopgezet nadat er daar ook doden waren gevallen. In Frankrijk is de agressieve reclame voor Gardasil en Cervarix niet meer toegestaan.

7. Gardasil heeft geen enkele belangrijke bijdrage voor vrouwen in het voorkomen van baarmoederhalskanker

8. het vaccin is niet veilig en mag dan ook zeker niet verplicht worden voor meisjes die aan welke opleiding dan ook willen beginnen

Zie voor alle argumenten en de onderbouwing met wetenschappelijke feiten de bijlage onderaan het artikel, met veel referenties o.a. naar kankeronderzoeken.

Kortom: het is zaak voor elke vrouw dat ze zich goed informeert voor zichzelf en vrouwen om haar heen, want elk geval van schade is er één teveel en een hersenbeschadiging kun je niet meer terugdraaien!

De reclame voor het vaccin is heel optimistisch en doet meisjes geloven dat het dé methode is om baarmoederhalskanker te voorkomen, dit is niet zo, maar vrouwen en meisjes willen het graag geloven en zijn niet in staat om ingewikkelde medische informatie te analyseren op waarde. Zo kunnen we ook de duizenden doden verklaren die vielen t.g.v. het medicijn VIOXX, waar de fabrikant ook geen enkel probleem had met het doorzetten van de reclame voor het medicijn, zelfs nadat er vele doden waren gevallen, en de ernstige bijwerkingen van het medicijn niet meer ontkend konden worden.
Toen pas, uiteindelijk nadat er 60.000 mensen waren overleden door hartaanvallen werd het medicijn van de markt gehaald. Men had overigens al koelbloedig $ 1.6 miljoen vastgesteld dat besteed zou worden aan rechtszaken en schadevergoedingen aan slachtoffers van Vioxx.

Hebben wij niets geleerd van de geschiedenis? Kennen wij de Farma-industrie zo slecht? Of weten we inmiddels dat zij geen scrupules hebben en door zullen gaan met agressieve immunizatie-campagnes…tot dat er nog veel meer vrouwen schade hebben geleden en rechtszaken zullen voeren. Tot die tijd, moeten wij onze hersens gebruiken, en slimmer zijn dan de artsen die deze vaccins aan goedgelovigen willen uitdelen. Zo kunnen wij als buurvrouwen, vriendinnen, docenten, verpleegsters, verzorgers en ouders toch nog veel leed voorkomen, door anderen deze informatie toe te sturen!

Bronnen bij het laatste artikel van Gary Null en Nancy Ashley:

______________________________________________________
 1. Lauritsen J, AZT on Trial, New York Native, October 19, 1987, http://www.virusmyth.com/aids/hiv/jltrial.htm, accessed January 3, 2012.
 2. Lauritsen J, The “AIDS” Hoax and Gay Men, July 17, 2010, Speech to the international conference, AIDS: zwischen Wissen und Dogma (AIDS: Knowledge and Dogma), Vienna, Austria, http://paganpressbooks.com/jpl/VIENNA.HTM, accessed January 6, 2012.
 3. Gannet L, An Eyewitness Account, Virusmyth, 2000, http://virusmyth.com/aids/hiv/lgazt.htm, accessed January 5, 2012.
 4. Siers-Poisson J, The Politics and PR of Cervical Cancer, Part II: Research, Develop, and Sell, Sell, Sell, PR Watch, June 30, 2007, http://prwatch.org/node/6207, accessed 12/27/11.
 5. Herskovits B, Brand of the Year, February 1, 2007, Pharmaceutical Executive Magazine,
 6. Zimm A and Blum J, Merck Promotes Cervical Cancer Shot by Publicizing Viral Cause, Bloomberg, May 26, 2006,accessed December 27, 2011.
 7. Pettypiece S and Zimm A, Merck Stops Campaign to Mandate Gardasil Vaccine Use, Bloomberg, February 20, 2007
 8. Bevington C, Researcher, Diane Harper, Blasts Gardasil HPV Marketing, Off The Radar, http://offtheradar.co.nz/vaccines/53-researcher-diane-harper-blasts-gardasil-hpv-marketing.html, accessed September 15, 2011.
 9. Siers-Poisson J, The Politics and PR of Cervical Cancer, Part III: Women in Government, Merck’s Trojan Horse, PR Watch, July 18, 2007, http://prwatch.org/node/6232, accessed 12/27/11.
 10. Lenzer J, Should Boys be Given the HPV Vaccine?  The Science is Weaker than the Marketing, Discover Magazine, November 14, 2011. http://blogs.discovermagazine.com/crux/2011/11/14/should-boys-be-given-the-hpv-vaccine-the-science-is-weaker-than-the-marketing/, accessed December 27, 2011.
 11. Levatin J, Why Do Doctors Push Vaccines? Tenpenny Integrative Health Center, December 24, 2011, http://tenpennyimc.com/category/vaccines/, accessed January 3, 2011.
 12. Tomljenovic L and Shaw CA, Human Papillomavirus (HPV) Vaccine Policy and Evidence-Based Medicine:  Are They at Odds? Annals of Medicine December 22, 2011; http://informahealthcare.com/doi/abs/10.3109/07853890.2011.645353, accessed December 23, 2011.
 13. Interview with Tracy Wolf, January 3, 2012
 14. Interview with William Ronan, January 5, 2012
 15. Interview with Meryl Nass, January 5, 2012
 16. Bevington C, Researcher, Diane Harper, Blasts Gardasil HPV Marketing, Off The Radar, http://offtheradar.co.nz/vaccines/53-researcher-diane-harper-blasts-gardasil-hpv-marketing.html, accessed September 15, 2011.
 17. Cervical Cancer, American Cancer Society, Cancer.org/cancer/cervical cancer/detailed guide http://www.cancer.org/Cancer/CervicalCancer/DetailedGuide/index, accessed October 15, 2011.
 18. Rothman SM and Rothman DJ, Marketing HPV Vaccine:  Implications for Adolescent Health and Medical Professionalism, JAMA 2009, 302(7); 781-786.
 19. Tomljenovic L and Shaw CA, Human Papillomavirus (HPV) Vaccine Policy and Evidence-Based Medicine:  Are They at Odds? Annals of Medicine December 22, 2011; http://informahealthcare.com/doi/abs/10.3109/07853890.2011.645353, accessed December 23, 2011.
 20. Lenzer J, Should Boys be Given the HPV Vaccine?  The Science is Weaker than the Marketing, Discover Magazine, November 14, 2011.
 21. Tomljenovic L and Shaw CA, Human Papillomavirus (HPV) Vaccine Policy and Evidence-Based Medicine:  Are They at Odds? Annals of Medicine December 22, 2011; http://informahealthcare.com/doi/abs/10.3109/07853890.2011.645353, accessed December 23, 2011.
 22. Erickson N, Dr. Sin Hang Lee: A case study in ethics don’t pay, Sane Vax Inc, http://sanevax.org/dr-sin-hang-lee-a-case-study-in-ethics-don%E2%80%99t-pay/, accessed October 15, 2011.
 23. Human Papillomaviruses and Cancer, National Cancer Institute, September 7, 2011, http://www.cancer.gov/cancertopics/factsheet/Risk/HPV/print, accessed January 3, 2012.
 24. Haug CJ, Human Papillomavirus Vaccination – Reasons for Caution, New England Journal of Medicine, August 21, 2008, 359; 861-862.
 25. Rubach MP, Increasing Incidence of Invasive Haemophilus influenzae Disease in Adults, Utah, USA,  Emerging Infectious Diseases, Volume 17, Number 9; September 2011. http://wwwnc.cdc.gov/eid/article/17/9/10-1991_article.htm, accessed October 16, 2011.
 26. Tomljenovic L and Shaw CA, Human Papillomavirus (HPV) Vaccine Policy and Evidence-Based Medicine:  Are They at Odds? Annals of Medicine December 22, 2011; http://informahealthcare.com/doi/abs/10.3109/07853890.2011.645353, accessed December 23, 2011.
 27. Ibid.
 28. Lenzer J, Should Boys be Given the HPV Vaccine?  The Science is Weaker than the Marketing, Discover Magazine, November 14, 2011.
 29. Examining the FDA’s HPV Vaccine Records, Judicial Watch Special Report, June 30, 2008, http://www.judicialwatch.org/documents/2008/JWReportFDAhpvVaccineRecords.pdf, accessed September 16, 2011.
 30. VAERS – Vaccine Adverse Event Reporting System. http://vaers.hhs.gov/index, accessed October 14, 2011.
 31. Botha LC, New Death Post-Gardasil Updated VAERS Figures & Report that HPV Vaccines Adverse Reactions are 50% Higher Than Other Age-Related Recommended Vaccines, November 29, 2011, Sane Vax, Inc., http://sanevax.org/new-death-post-gardasil-updated-vaers-figures-report-that-hpv-vaccines-adverse-reactions-are-50-higher-than-other-age-related-recommended-vaccines/, accessed December 4, 2011.
 32. Rubin S, Blog Entry for October 2011, National Vaccine Information Center, posted December 29, 2011, http://medalerts.org/analysis/archives/394, accessed December 30, 2011.
 33. Botha L, VAERS Reports with Percentage Increase, Sane Vax, Inc, http://sanevax.org/november-14-2011-vaer-reports-with-percentage-increase/, accessed December 27, 2011.
 34. Siers-Poisson J, The Politics and PR of Cervical Cancer, Part One: Setting the Stage, PR Watch, http://prwatch.org/node/6186, accessed December 27, 2011.
 35. Englund C, India has suspended the use of HPV Gardasil vaccines due to deaths, American Chronicle, April 11, 2010, http://www.americanchronicle.com/articles/view/150425, accessed December 27, 2011.
 36. England C, France Says “No” as They Ban Gardasil Ads, Sane Vax, Inc., January 11, 2011,
 37. Siegrist C et al, Human Papilloma Virus Immunization in Adolescent and Young Adults:  A Cohort Study to Illustrate What Events Might be Mistaken for Adverse Reactions, Pediatric Infect Dis J. 2007 Nov;26(11):979-84.
 38. Grant B, Merck Published Fake Journal, The Scientist, 30th April 2009, http://classic.the-scientist.com/blog/display/55671/, accessed December 15, 2011.

 

Boekentip(s) bij dit artikel:

Klik op de cover van de boekafbeelding voor meer informatie over het artikel

101 Reacties op Lichaamsvreemd DNA in vaccins: oorzaak grote ziektes..?!

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • Esther Kuperus

  Ik vin het heel goed dat dit naar buiten word gebracht.En bekent word gebracht.Ik snap niet dat er zo met mensen om word gegaan behandelt word.Ik dacht dat ze just waren zijn om mensen te helpen. Maar hier lijkt het helemaal niet op . met de vaccinatie.Dat de mensen ziek kapot en dood er aan gegaan zijn. Is on -gelooflijk onbegripvol Dat ze zo met levende mensen levens spelen.En zich voor doen of ze het middel hebben om te helpen tegen te gaan.Maar dat ze kwakkeloos te werk gaan dik geld aan verdienen en anderen dood of ziek worden. En dat de dokters het niet eens weten maar mensen wel van alles toe dienen. Ik zou graag op de hoogte wellen blijven. Want ik vin dit nogal belangrijk.Met Vriendelijke Groet Esther Kuperus.

  31
 • Janny

  Vanavond in Éénvandaag
  Opkomst HPV-vaccinatie nog steeds te laag

  De baarmoederhalskankervaccinaties gaan hun vierde jaar in. Deskundigen twijfelen niet aan de veiligheid van het vaccin. Toch komen er bij de vaccinaties weinig meisjes opdagen. Het opkomst percentage schommelt tussen de 50 en 60%, waar andere vaccinatieprogramma’s vaak boven de 95% zitten.

  Marina Conyn, hoofd van het Rijksvaccinatieprogramma, baalt hiervan. Volgens haar kost de lage opkomst op termijn tussen de 50 en 70 doden per jaar. Blijkbaar zijn veel mensen nog steeds banger voor het vaccin dan voor de baarmoederhalskanker zelf, iets wat Carlet Liberg zich niet kan voorstellen. Zij kreeg baarmoederhalskanker en vertelt hierover.

  Waar komt de angst vandaan? Hoe reëel is de angst voor het vaccin? Waarom hebben tegenstanders van vaccinatie bij dit middel zoveel succes?

  http://www.eenvandaag.nl/gezondheid/39822/opkomst_hpv_vaccinatie_nog_steeds_te_laag

  30
 • Koen

  @ Iedereen: Zo overtuigd van je gelijk. Je zou eens wat moeten lezen over het Dunning-Kruger effect (bvb op http://nl.wikipedia.org/wiki/Dunning-Kruger-effect) . Dat treedt op bij incompetente mensen, die juist door hun incompetentie hun kennis en inzichten serieus overschatten. In dit geval, een gebrek aan medische of wetenschappelijke achtergrond, geen kennis van immunologie, geen kennis van de uitvoering en interpretatie van clinische studies, maar toch overtuigd zijn dat je de juiste keuzes maakt rond vaccinatie. Sommigen baseren zicht alleen op hun gevoel, anderen baseren zich op stukjes (mis)informatie die ze niet in het breder kader kunnen plaatsen. Dus, natuurlijk weten jullie het allemaal beter! Wat voor nut heeft een opleiding? Hoe dommer hoe beter om tot de juiste conclusies te komen!
  TTFN

  29
  • Janny

   @Koen Hoe competent ben jij? Al een studie gevonden waaruit blijkt dat Gardasil meer dan 6 jaar effectief is??

   29.1
  • Janny

   @ Koen, zijn de FDA en CDC competent of incompetent als ze de veiligheid van Gardasil beoordelen op basis van het aantal VERSPREIDE vaccins en niet op basis van het aantal gevaccineerden?

   In 2009 hebben FDA en CDC een onderzoek gedaan naar de bijwerkingen van Gardasil.
   Er werden 12.424 rapporten onderzocht. 86% (8471 rapporten) daarvan was aangeleverd daar de fabrikant, de firma Merck. Van deze door Merck aangeleverde rapporten had maar liefst 7561 (89%) insufficient identifying information to permit clinical follow-up or review. Heeft Merck hiermee zijn competentie of incompetentie aangetoond?

   Zijn FDA en CDC competent of incompetent door nog steeds toe te staan dat bijwerkingen bij Merck gemeld mogen worden??

   Slade BA, Leidel L, Vellozzi C, Woo EJ, Hua W, Sutherland A, et al. Postlicensure Safety Surveillance for Quadrivalent Human Papillomavirus Recombinant Vaccine. JAMA 2009; 302:750-57.

   29.2
  • GuidoJ.

   Heerlijk pedant Koen.. ‘@Iedereen’ Volgens mij bén je écht Coutinho.. Koentinoh t.o. de wereld!!

   29.3
  • HyperAlert

   informatie van een domme jongen over een domme jongen met wel heel groffe ambities om de bevolkingsgroei bij te snoeien (Culling of the Herd);

   Quote:

   ” Bertrand Russell, one of the twentieth century’s most eminent philosophers, said the same in his book, The Impact of Science on Society:
   At present the population of the world is increasing … War so far has had no great effect on this increase … I do not pretend that birth control is the only way in which population can be kept from increasing. There are others … If a Black Death could be spread throughout the world once in every generation, survivors could procreate freely without making the world too full… ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/policestate_roadmap/policestate_roadmap14.htm

   Quote:

   ” Het Dunning-Kruger-effect treedt op bij incompetente mensen die juist door hun incompetentie het metacognitieve vermogen missen om in te zien dat hun keuzes en conclusies soms verkeerd zijn. Met andere woorden: incompetente mensen overschatten nogal eens hun eigen kunnen, en daardoor wanen ze zich bovengemiddeld competent.

   Mensen die werkelijk bovengemiddeld competent zijn, hebben daarentegen de neiging hun eigen kunnen te onderschatten. Minder competente mensen slaan zodoende hun eigen capaciteiten hoger aan dan zij die veel competenter zijn. Dat kan een verklaring zijn voor het gebrek aan intellectueel zelfvertrouwen waar sommige competente mensen mee kampen: zij gaan ervan uit dat anderen net zo capabel zijn als zijzelf.

   Incompetente mensen vergissen zich dus doordat ze zichzelf verkeerd inschatten, terwijl competente mensen zich vergissen doordat ze anderen verkeerd inschatten.
   Het fenomeen is waargenomen door tal van filosofen, onder wie de Brit Bertrand Russell, die er het volgende over opmerkte: “In de wereld van vandaag lopen de domkoppen over van zelfverzekerdheid, terwijl de slimmeriken een en al twijfel zijn. ”
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Dunning-Kruger-effect

   Culling of the Herd

   Quote:

   ” Culling is the process of removing breeding animals from a group based on specific criteria. This is done either to reinforce certain desirable characteristics or to remove certain undesirable characteristics from the group. For livestock and wildlife alike, culling usually implies the killing of the removed animals . ”

   http://en.wikipedia.org/wiki/Culling

   29.4
  • marcel weltevree in 5D

   Was het nou niet zo dat wat koent over iedereen zegt meer zegt over koent dan over iedereen? staat me toch zoiets van bij……..( psychologische stickertje om op het voorhoofd te plakken luid ) projektie! Maar dat geeft niets we houden lekker toch wel van je.Bovendien je bent volhardend in je standpunt als een jehovagetuige en dat is toch zeker wat waard…..? Ik bedoel je bent geen draaikont die met alle winden meewaaid.
   Alleen is er denk ik een grens die ook jij nu wel moet inzien . Een grens waarvoorbij alleen verandering betaansrecht heeft. Vasthouden aan een dogmatische wetenschap is niet echt effectief om als fundament voor onderzoek te dienen , of heb ik dat fout?
   Waar waren we gebleven als we niet de theorieen die we steeds weer (tijdelijk) voor waarheid houden, af en toe met een rotgang verwisselden voor een hernieuwd inzicht?
   Zelfs de relativiteits THEORIE is schijnbaar weerlegt. Maar volgens koen zijn vaccins levensreddend en nodig voor een goede gezondheid. Tja ,dan rest mij niets dan dat ter kennisgeving aan te nemen en koen ’s mening te respekteren. Hoop ik stiekum wel dat hij dat ook bij mij kan .

   29.5
  • HyperAlert

   Jah Janny ik moest voor mijn twijfelachtige semie academische verzonnen studie ook Klinisch Statistische Reutel Rapporten leren lezen, de eerste keer dat ik zo’n kreupel verslag moest lezen viel mij op dat NIETS compleet beschreven wordt, er wordt alleen de indruk GEWEKT gegeven dat het “experiment” herhaalbaar na te checken is door een buitenstaander.

   Toen ik hier iets over zei, gewag van maakte, tegen een universitaire statistiek docent, toen zei die dat dat komt omdat er niet genoeg papieren ruimte is in een deftig pa-pieren Jhournaal, nou zijn we toch al een aantal jaren in het PeeDee Effe tijdperk aangeland, en ook een internet bladzijde heeft tegenwoordig bijna oneindig veel ruimte, en toch worden er nog steeds aan de lopende band kreupele rapportjes geschreven, de kunst is om te lezen waar juist NIETS over gezegd wordt, gaten omissies lezen, is het experiment eigenlijk wel echt HerHaalbaar?

   Dit was vroeger het kenmerk van echte Wetenschap, dat er een eerlijke uitgebreide gedetailleerde beschrijving wordt gegeven van ALLES dat wel en niet gedaan is, met welke middelen, tot in detail beschreven, EN DAT GEBEURT JUIST HELEMAAL NIET IN DIE JHOURNAAAALSSSZ

   29.6
  • Mascotte

   Koen, je hebt het over jezelf!

   Gebrek aan kennis van immunologie???? Ik heb je nu meerdere keren een vraag gesteld over het natuurlijk genezend vermogen en natuurlijke immuniteit opbouwen…… je hebt er gewoon geen antwoord op.

   29.7
  • GuidoJ.

   Mijn complete empathie die ik bij mensen voel, valt volledig weg bij Koen. Het is alsof ik een ijsberg zou gaan knuffelen. Wat een vooringenomen, KOUD gedrag. Mijn conclusie, ook omdat hij zich niet ‘bekend’ maakt, of bijna niets: ‘KOEN’ is een soort ‘KOENTINHO’.. Hier om PR te bedrijven!

   29.8
  • lezer

   Op korte termijn lijkt uitroeiing van een virus, of zelfs van een aantal ‘soorten’ virussen een droom. Het is maar de vraag of dit kan zonder te blijven vaccineren. Uitroeiing verwijdert een virus van de aardbodem en daarmee de ziekteverschijnselen die dat virus geeft. Je kunt je afvragen of dat hele idee wel zo goed is, als je ziet dat het ene virus genetische weerstand kan opleveren tegen een andere, veel ernstiger virusinfectie. Het verminderen van de ernst van een virusinfectie zou op lange termijn wel eens een betere en haalbaardere strategie kunnen zijn dan een pogingen om een virus uit te roeien. Zo’n virus zou dan toch uiteindelijk onverwacht weer kunnen opduiken in een veel onheilspellender gedaante dan ooit tevoren.
   Mijn conclusie is vaccineren is vechten tegen de bierkaai, dus gewoon niet meer doen.

   Wetenschap houd zich ook bezig met met abc transporteiwitten. Vanuit de dna uit celkern worden de abc transporteiwitten in de celwand aangestuurd. Die abctransporteiwitten bepalen wat door de celwand binnengelaten wordt en wat ook er weer uitgaat. Het onderzoek zit nog in de kinderschoenen Misschien in de toekomst om binnenkomende virussen tegen te houden en daardoor juist die virussen niet te vernietigen omdat die virus zich altijd kan muteren, want aan elke recombinantvirus(hybride virus dat in de mens is ontstaan uit een dubbele infectie een mens – en diervirus)kun je dood gaan afhankelijk van je weerstand tegen ziektes op zekere moment.
   Waar heel veel mensen (ook wetenschappers} zich ook vergissen met betrekking tot bijv. de hiv virus.Aan hiv ga je niet dood. Hiv breekt je totale weerstand af.
   En omdat je geen weerstand hebt vallen vele ziektekiemen(bacterien, schimmels, virussen) je aan tot de dood tot gevolg. En dat noem je aids. Het spreekwoord slapende honden wakker maken geldt voor vaccinatie dus gewoon niet doen.

   Vaccinatie= een kind met een pistool laten spelen, en je weet dat die een keer afgaat.

   29.9
 • Het wordt gelukkig steeds meer mensen duidelijk:

  Vaccinaties zijn effectief en veilig.

  En de wereld is plat.

  28
 • lezer

  24.2
  voorbeeld met politie is drogreden. U schetst een situatie in uw voordeel. Is dat ook de werkelijkheid? Neen, dat is uw werkelijkheid. Wat verwacht u van argumenten van de politie als diezelfde politie de loop van hun vuurwapen op u richt. Hoe snel handelt u danop dat moment. Schreeuwt u nog steeds om argumenten?
  Zaken kunnen ook anders lopen dan dat u in eerste instantie dacht. Het denken laat u op dat moment in de steek alleen intuitie (gevoel) kan u helpen uit die netelige situatie komen. Ik zeg het u niet om betweterig over te komen, omdat denken gewoon duurt te lang en u het leven kosten.
  En verwacht ook niet u altijd een eerlijke rechtsgang krijgt want voor minder gooien ze mensen de bak in en krijgen tbr en psychologische behandeling. Ik doel dan bijvoorbeeld op de waxinelichthouder gooier op Koninginnedag.
  Ga is van die theorie en bewijsstoel af. Snapt u nu wat het verschil tussen theorie en praktijk is. Zelfs gelijk krijgen en gelijk hebben daar zit een wereld van verschil tussen. De meerderheid heeft toch altijd gelijk? Kent u de schaduwen van Plato’s grotten. Verdiep uw daar maar in. Dan bent u meteen genezen met hele bewijstlast. Succes en een vonkje is genoeg om bewustzijn te verlichten.

  27
 • ellen

  Dit nog maar even herhalend (ook voor Koen bestemd gezien zijn onwrikbare geloof in de doeltreffendheid van het vaccin) :

  Open brief aan Kathleen Sebelius, Secretary Department of Health
  HPV : 0,6% verlaging HPV-infecties dankzij vaccinatie, MAAR verhoogd kankerrisico vastgesteld bij gevaccineerden met maar liefst 2,6% – 6,2%

  http://sanevax.org/sanevax-open-letter-to-kathleen-sebelius-secretary-of-health-and-human-services/
  http://www.youtube.com/watch?v=o0Xn05hNJZo

  26
 • lezer

  Koen bedankt voor uw reactie. Het gaat bij om bewustwording iemand overtuigen heeft geen enkele zin dat betekent vechten en per definitie is er nooit een winnaar. Zo ervaar ik ook en respecteer ik ook alle leven om heen. Ook tov de eencelligen zoals virussen en bacterieen. De natuur streeft naar volmaaktheid en geen enkele wetenschap is instaat die natuur naar hand te zetten. Hoe goed het ook is bedoeld. Wij kunnen de natuur alleen als voorbeeld nemen nooit overtreffen of de arrogantie hebben ze verslaan. Wij maken ook deel van die natuur als wij natuur vernietigen dan vernietigen wij ook onszelf.

  Snapt u als wij bijvoorbeeld alle bijenvolkeren zouden doden wat voor impact dat zou hebben op ons bestaan? Bacterieen en virussen zijn voor u ziekteverwekkers. Is dat altijd zo geweest moet u zich afvragen. Hebben alle ‘eigentijdse’ ziekten altijd al bestaan of bestaan ze pas de laatste 200 jaar inherent aan onze manier van leven?

  Geloof u in toeval? Ik dus niet. En vooral niet wat wiskundige statistiek en kansberekening ons doen geloven, want als wetenschappers het niet meer weten is kansberekening hun oplossing . Hoe manipulatief is dat. Met een dobbelsteen kun je het resultaat beinvloeden. Hoeveel keer gooien zegt het u mij maar. Het blijft natte vingerwerk.

  Dat ik geen fouten maakt is uw conclusie. Juist fouten maken is mens eigen. Zonder fouten zouden we ook niet tegenover elkaar staan en een andere mening hebben. En zonder fouten ook geen bewustwording. Ik ben geen man van het bewijs. Want bewijs zegt mij helemaal niets. Vraagt u zich eens af of iemand die nu niets heeft met wetenschap wordt zijnl leven daardoor als ‘minder’ ervaren. Ik kan natuurlijk niet in uw hoofd kijken. Maar het vaccinatie probleem wordt een welles en nietus spelletje. Ben je er niet voor dan ben je er tegen. Altijd met bewijzen komen. Dat is vaak alleen obv ontvangen informatie. En zolang wij zelf die informatie filteren kan ik alleen concluderen dat iedereen daardoor zijn eigen waarheid heeft. En dat alles met alles te maken heeft. Is uw stellingsname de halve waarheid. Zoals mensen toen; Gallieo zei de aarde draait om de zon draait en is niet middelpunt van ons heelal. Het heeft voor velen jaren geduurd zowel honderd jaar geduurd omdat te accepteren.

  Ik heb genoeg redenen om tegen vaccinatie of antibiotica te zijn. Laat inzoverre de natuur haar gang want zij weet precies wat goed of fout voor ons is. Want ook bacterien virussen hebben hun nut in de natuur. We zoeken vaak onze vijand buiten ons zelf. Als iedere mens in evenwicht is met natuur en omgeving en wij ons daaruit deelmaken en er nooit boven willen staan dan zult u zien dat ook ziektes als kanker uit ons leven verdwijnen. Mensen worden niet genezen. Het is louter symptoombestrijding. Alleen accent op het fysieke en chemiereacties in de mens. Daarom al die exotische pilletjes en drankjes die de pharmacie ons aanbieden, die alleen helpen tegen dat die ene kwaal. De bron wordt niet aangepakt van die ziekte. En die vele disciplines binnen medische wetenschap maakt het patient ook niet gemakkelijk.
  Uit de praktijk blijkt dat je een batterij medicijnen moet slikken om 1 kwaal te bestrijden. Is het daarom niet terecht dat mensen opmerken ze willen aan ons verdienen. En het is toch schrikbarend wat u in bijsluiter leest en dat geldt ook voor gardesil.
  Wij kunnen er gemakkelijk over praten. Maar degene die het naar binnenkrijgt is toch het slachtoffer. Ik zegt elke dode is een dode. En niet volgens dat domme gelul volgens die statistiek hypothese sus en zo met waarschijnlijkheid moeten we dat accepteren. Wij zijn levende wezens geen producten. Met levende wezens moet je niet experimenteren. Je weet het zeker dat het werkt of je doet het gewoon niet. En er zijn genoeg redenen te verzinnen om de werking vaccinatie instand te houden want me moeten toch er wat aan verdienen.
  Als u mij naief vindt dat zijn uw woorden. Ik praat voor mijzelf u praat voor uzelf. Iemand beoordelen of veroordelen die grens ben allang ik voorbij.

  Voor de timebeing is polio en pokken is voor u uitgeroeid. Hoe is dat dan mogelijk dat juist pokken en kinkhoest als ziekte weer terug zijn. Is uw informatie wel uptodate. Wetenschap is toch dynamisch. Maar niet heus ook daar heb je verdeel en heers. En de gevestigde(statistiek) orde rules.

  Gebruik ook eens meer uw intuitie (gevoel) u komt dan dichter bij zelf en ik beloof u een ongekende wereld gaat voor u open. Vooral de kracht ligt juist in uzelf en niet wat anderen daarover vinden/denken. Moeilijk? Gewoon doen.

  25
 • Koen

  Er word hier in het artikel en in de reacties vaak beweerd dat het vaccin Gardasil gevaarlijk is, en dan wordt er verwezen naar één studie in India, waar er 4 meisjes stierven. Alle andere studies die aantonen dat het een veilig vaccin is, worden dan direct genegeerd. De veronderstelling die iedereen hier dan maakt over de Indische studie is: ze zijn gevaccineerd en ze sterven, dus het ene MOET het andere veroorzaakt hebben. Maar is dat wel zo? Of is het toeval? In India is er nog steeds een zeer hoge kindersterfte. Dus, hoe stierven ze? “two of the girls died of poisoning, one of drowning and the fourth of a fever” (http://www.nature.com/news/2011/110622/full/474427a.html). Voedselvergiftiging (poisoning) is iets dat in India nog vaak voorkomt. Verdrinken (drowning) heeft heel weinig te maken met vaccinatie. Koorts (fever) kan door vanalles veroorzaakt worden. Dus geen duidelijke indicatie dat er ook maar één van de sterfgevallen door vaccinatie is veroorzaakt. De conclusie van een onafhankelijke onderzoekscommissie was dan ook dat geen van de vier sterfgevallen veroorzaakt was door he vaccin. (En als je nu gaat roepen “witwaspraktijken”, zorg dan ook dat je goede argumenten hebt om zo’n beschuldiging te onderbouwen, en dat het niet enkel gebaseerd is op complot-theoriën en algemene paranoia, of je “intuitie” of “gevoel”).
  De studie had 23,000 meisjes gevaccineerd. Er wordt geschat dat 1 sterfgeval door baarmoederhalskanker voorkomen wordt op 1000 vaccinaties (in de Westerse wereld). Dus dit programma heeft mogelijks 23 levens gered.
  Deze studie werd wel (terecht volgens mij) bekritiseerd voor verschillende onetische praktijken.

  24
  • marcel weltevree in 5D

   @ koen
   Het feit dat je je nogal laag dunkend over intuitie en gevoel uitlaat ,spreekt voor mij boekdelen. Ook niet in het minst daar je het in een zin samen met complottheorieen en algemene paranoia noemt.
   Heb ik echter wel even een vraagje voor jou . Hoe zou jij de angstcampagne van het RIVM ten tijde van de mexgriep benoemen? Dat noem ik nou een algemene paranoide houding van die club.
   Hoe verklaar jij het feit dat de pharmaceutische industrie,juridische imuniteit eisten voor vervolgschade n.a.v. de vaccinaties? Hoe verklaar jij het feit dat niet mocht worden geopenbaard hoe duur de vaccins waren. Hoe verklaar jij de stelling dat kwik een lichaamseigen stof is en dus als adjuvant ongevaarlijk. Hoe verklaar je dat minister klink voor elke nederlander 2 doses heeft aangeschaft terwijl vanuit de gezondheidsraad een dosis voldoende werd bevonden en bekent is dat er max. zo’n 70% van de bevolking gebruik maakt van zo’n vaccinatie.. Hoe verklaar jij het door het RIVM gemelde aantal geinfecteerden mexgriepers , terwijl in het totaal slechts 11 onderzoeken zijn gedaan naar welke griepstam verantwoordelijk was voor de griepverschijnselen in patienten?( RIVM heeft ten tijde van de “pandemie”gemeld niet langer onderzoek te doen naar welke griepstam verantwoordelijk was voor symtomen, vanwege kosten en beperkte faciliteiten voor onderzoek.
   Wanneer je deze vragen allemaal beschouwd is het zeer verwonderlijk dat je die club nog steeds zo kritiekloos lijkt te vertrouwen. Wist je trouwens dat thiormisal( heette het zo?)op de europese lijst van biocydes staat en niet verhandeld of weggegooit mag worden , slechts door een erkent bedrijf mag worden vernietigd ( met daaraan verbonden hoge kosten) Hoe heeft dat nederland binnen kunnen komen . Volgens het RIVM was het gewoon een stof en geen biocyde. ( das ongeveer hetzelfde als ik zeg dynamiet in huis te hebben en stel dat het gewoon een stof is en geen explosief en dat het daarom mag.)
   En neem nou je laatste alinea , die rammeld toch aan alle kanten? er spreek geen enkel feit uit dat het vaccineren vergoeilijkt . Zeker niet wanneer je steld dat geschat wordt dat en dus mogelijk zo veel levens zijn gered. Een dergelijke argumentatie tegen vaccinatie had je gelijk al afgeschoten , zodra het echter voor is kan die argumentatie wel?
   Nee in mijn ogen is de gene met de kokervisie en het bord voor zijn kop hij die voor vaccinatie is.

   24.1
  • Koen

   @MArcel: Het feit dat jij laatdunkend doet over kennis en feiten, en de voorkeur geeft aan intuitie en gevoel, spreekt voor mij boekdelen. Stel dat jij gearresteerd en veroordeeld zou worden, gewoon omdat een agent het gevoel heeft dat jij een moord hebt gedaan. Zou je dat normaal vinden? Ik niet; als dat met mij zou gebeuren, dan wil ik dat die agent met goede argumenten afkomt, en verwacht ik dat ik die zal kunnen ontkrachten in een rechtszaak als ik onschuldig ben.
   Verder ga je helemaal niet in op wat ik schrijf in mijn reactie, over die Indische studie. Is dat omdat het eigenlijk allemaal klopt? De feiten tonen nu eenmaal aan dat vaccinatie veilig is, en een efficiente manier om dodelijke ziektes te voorkomen. Dat ontkennen is je kop in het zand steken. Hoe de marketing afdeling van big pharma, de overheidsinstellingen en de politiek daar me omgaat, daar spreek ik me echter niet over uit.
   Dan kom ik ook nog even terug op een aantal van jou uitspraken:
   “Wist je trouwens dat thiormisal( heette het zo?)op de europese lijst van biocydes staat en niet verhandeld of weggegooit mag worden ?” Het heet thiomersal (ook thimerosal genoemd). Als je de naam er al niet van kent, hoeveel weet je er dan wel van? Ik weet inderdaad dat het onderhevig is aan de REACH richtlijnen, en ik weet er nog veel meer van. Maar ken jij de LD50 ervan? Kun jij de MSDS info daarvan terugvinden en interpreten? Trouwens, wat heeft thiomersal met deze discussie te maken? Het wordt al jaren niet meer in de routine vaccins gebruikt in Europa en de US. Het zit ook niet in de vaccins tegen baarmoederhalskanker.
   En dan jou uitspraak: “Hoe verklaar jij de stelling dat kwik een lichaamseigen stof is en dus als adjuvant ongevaarlijk” Van waar haal je de nonsens dat kwik een lichaamseigen stof is? Dat heb ik nog nooit iemand horen beweren. Zegt jou intuitie dat de big pharma dat beweert, of zo? Trouwens, kwik werd nooit gebruikt als adjuvant. Ik vermoed dat je naar thiomersal verwijst (een ethyl-kwik derivaat). Maar dat is ook geen lichaamseigen stof. Het werd vroeger als preservatief gebruikt (en dus niet als adjuvant, maar ken jij wel het verschil?), en is iets helemaal anders dan kwik.
   Tot slot, heb ik nog eventjes de definitie van kokervisie in Van Dale opgezocht: “eenzijdige visie van iemand die slechts een klein deel van het geheel overziet”. Ik heb elders op deze website al gezegd: ik ben bereid bij te leren, en als je met goede argumenten afkomt, ben ik steeds bereid mijn visie te veranderen. Maar ik krijg enkel niet-onderbouwde uitspraken, of persoonlijke aanvallen. Anderzijds, aangezien jij de feiten gewoon naast je neerlegt, zoveel redeneerfouten maakt, blijkbaar niet weet wat voor studies er allemaal gedaan moet worden om een vaccin op de markt te mogen brengen, en zoveel foutieve veronderstellingen en uitspraken doet, beantwoordt jij perfect aan deze definitie.

   24.2
  • monika

   @ Koen….aan de ‘Indiase kindersterfte’ wordt ook hard gewerkt om die in stand te houden…;)
   Wie was die onafhankelijke onderzoekscommissie?
   Poisoning is vergiftiging, kan dus alle kanten uit….

   Je bent zo gedreven in je pro-vaccinatie-houding, en je bent niet de enige in dit circuit!
   Ik vrees…. ook zouden er tig bewijzen zijn dat vaccinaties niet deugen en ons alleen maar zieker maken……een niet-willend oor luistert niet…ik snap jou ergens…je wilt het gewoon niet voor lief nemen, dat we zo vreselijk door ‘onze’ overheden voor te gek worden gehouden…het is niet erg…op een gegeven moment snap jij het ook…intuïtief of niet….
   Voor mij zijn de vaccinatie-programma’s een hulpmiddel om het degeneratieproces van de mensheid te bevorderen…
   Hoe ver ben jij in dit proces?

   24.3
  • monika

   @ Koen….het is misschien beter het onder jouW reactie te posten 🙂
   …hier is een link waar je met eigen ogen kunt lezen, wat er door mensen zelf is gepost, hoe mensen na vaccinaties reageerden….dus uit eerste hand.
   Het is wel in het Duits, maar ja, je bent volgens mij slim genoeg om het aan te kunnen….en anders mag je me een Nederlandse pendant sturen.

   http://www.impfschaden.info/de/impfschadensmeldungen.html

   24.4
  • Janny

   @ Koen als je dat artikel uit nature.com even weer op je beeldscherm te voorschijn haalt en dan naar beneden scrolled dan kun je daar het volgende lezen:

   [..The WHO approved Brighton classification of adverse events following immunization (AEFI) is used in such investigations. According to the Brighton classification, a death that occurs soon after a vaccine has been administered is classified as “certainly related” or “probably related to vaccine” if no alternative cause for the adverse events is found. There is no category “Probably not related to vaccine” in the Brighton classification of AEFI. We, at Sama are concerned at this attempt to water down the Brighton classification, as though the loss of lives in a vaccine misadventure in this region of the world is of less importance than in other areas of the world…]

   [..The article only mentions four deaths that occurred in Andhra Pradesh; one due to fever, two from poisoning and one from drowning.
   However, in the process, it leaves out the two deaths that occurred in Gujarat and one more that occurred in Andhra Pradesh following the suspension of the trials.
   In both cases in Gujarat, one reported as a suspected case of malaria and severe anaemia and the other as a suspected snake bite, no post mortem was carried out while at the same time further investigations were dropped stating the lack of causal relationships with the vaccine.
   Similarly in the 5th case in Andhra Pradesh, the Ministry’s investigative committee has criticized the lack of detailed medical records and past medical history of the child that makes it difficult to arrive at any logical conclusion regarding the cause of death.
   Similarly, in the case of the death due to suspected snake bite, Dr. Y.K. Gupta in his report mentioned that, “there was no description of a snake bite, no presence of fang marks and no local wound condition. It also does not mention the presence of either neurotoxic symptoms (paralysis, head drop, ptosis etc.) or hemotoxic symptoms (bleeding from wound/ DIC or hematuria etc).” [ Ref: Final Report of the Committee appointed by the Govt. of India to enquire into “Alleged irregularities in the conduct of studies using Human Papillloma Virus (HPV) vaccine” ]
   It thus seems absurd that the death could be written off as a snakebite without any further investigations just because “area has snakes”? Further the committee also categorically states that ¦ the methodology at both places was not designed well to capture AEFI. Further it has also been noted that a post mortem was only carried out in 2 out of the 7 cases..]

   24.5
  • Koen

   @Janny: Wat ik ook nog heb gelezen (op http://samawomenshealth.wordpress.com/):
   “One of the major deficiencies of the study in retrospect was inadequacy of the preparation for tackling Serious Adverse Events (SAEs) and deaths, whether related or unrelated to the vaccine. The deaths came to notice after a long gap of their occurrence, mainly when the preparations were a foot for the next round of vaccination. And then no independent body of experts analyzed the cause of deaths.”
   Dus, de studie was slecht uitgevoerd, en pas weken/maanden na die sterfgevallen, werden de organisatoren van deze studie zich bewust van die sterfgevallen. Het was dus moeilijk of onmogelijk om de doodsoorzaak via autopsie of zo ter dege na te gaan. Het wordt dus gewoon een wellens-nietens spelletje, want er is geen betrouwbare data beschikbaar. Daarom, om een beter beeld te krijgen, kijk ik naar meer betrouwbare studies: terug te vinden op clinicaltrials.gov. Zoek daar op “Gardasil”, en er zijn 22 studies met resultaten. Dit zijn studies waar er ook specifiek gekeken wordt naar bijwerkingen (in tegenstelling tot de Indische studie). Ik heb het niet opgeteld, maar ik schat dat over de verschillende studies heen, er zo’n 10,000 meisjes het vaccin hebben gekregen. En hoeveel zijn er gestorven? Eén, in studie V501-023. En dat was door een auto-ongeluk. Dus eigenlijk nul. In correct uitgevoerde studies.

   24.6
  • Janny

   Waarom telt een auto-ongeluk niet?

   Op de FDA site kun je dit vinden

   [..As with all vaccines, FDA closely monitors the safety of Gardasil. Syncope (fainting) has been in Gardasil’s labeling for both the healthcare provider and the patient since October 2007; however, FDA and the Centers for Disease Control and Prevention (CDC) continue to receive reports of traumatic injuries of individuals fainting and falling after receiving Gardasil. Some who fainted have had serious injuries from falling, which have often occurred while still in the healthcare provider’s office, and other fainting episodes resulted in motor vehicle accidents..]

   http://www.fda.gov/BiologicsBloodVaccines/Vaccines/ApprovedProducts/ucm165145.htm

   24.7
  • marcel weltevree in 5D

   @ koen
   de stelling dat kwik een lichaamseigen stof is werdt gedaan op een persconferentie aangaande de mexgriep door een mevrouw.(gerelateerd aan ik meen het RIVM en anders het ministerie. ). Mijn desinterresse voor de door jouw aangehaalde “feiten” moet je niet verwarren met laagdunkend uiten erover, eerder het kan me niet meer schelen welke leugens en verdraaingen er nu weer gepromoot worden. Ik zou zeggen lees dit eens en kom er achter wat er werkelijk speelt en wie jij nu zo wanhopig poogt te verdedigen. Ik weet het het is een heel stuk maar doorspekt met studies rapporten en overheidsdocumenten om alle beweringen te stafen, lijkt mij een spekkie voor je bekkie.
   http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1023-financial-tyranny

   Dan nog even over adjuvants en preservatieven, beide hebben imo. niets te maken in het lichaam. En ik weet meer van deze materie dan je zou verwachten daar ik die hele mexfarce aandachtig gevolgt en bestudeert heb zowel op het net als uit de eerste hand met een zoontje van mij. Ik zal een verslag van de uren durende telefoongesprekken met gggd en andere instanties maar even laten voor wat het was .Halve waarheden ,verdraaingen van de werkelijkheid, leugens,en onwetendheid .
   Misschien leuk weetje nog, ik ben voormalig beroepsmatig in het gezondheidswereldje werkzaam geweest en weet derhalve van het gemak waarmee pilletjes worden uitgedeeld en uitgeschreven.
   Trouwens ik begin wel te twijfelen aan jouw kennis omtrent vaccinaties daar het een algemeen erkent feit is dat thiomersal wel degelijk aan de vaccinatie was toegevoegd.
   Dit verklaard ook de hele rel daaromtrent tijdens de mexgriep “pandemie”.

   24.8
  • Mascotte

   “Koen” heeft er een dagtaak aan om zijn vaccinatiereligie uitgebreid op allerlei blogs te deponeren en alles te onderzoeken en uit te kristaliseren. Of niet dan “Koen”? Moet toch wel een hoop tijd in gaan zitten…. “Koen” heeft geen zelfgenezend vermogen en immuunsysteem, Koen bestaat, omdat er vaccinaties zijn en daarom wordt hij ook nooit ziek. Zijn wereld is plat. Gelukkig zijn hier voldoende nadenkende en kritische personen die wel begrijpen dat met vaccinaties je het natuurlijke immuunsysteem volledig omzeilt en dat een er een hoop rotzooi inzit. Wake up Koen, you are part of the sheeple.

   24.9
 • 1.Op mijn website desireerover punt nl staat onder “Vaccinaties” een ‘Aansprakelijkheidsformulier Vaccinatieschade’.
  2. Dat formulier te laten invullen op de priklocatie, kan leiden tot afblazen van de vaccinatie omdat de desbetreffende arts de verantwoordelijkheid voor de negatieve gevolgen kennelijk niet kan/wil nemen.
  3. Op diezelfde website pagina staan een lange en een korte versie ‘RVP 2012′: de exacte inhoudsstoffen (gifstoffen) van alle vaccins in het Rijksvaccinatieprogramma.
  4. Deze tabellen/documenten te hebben gelezen, kan veel levensgevaarlijke beschadigingen aan baby’s voorkomen, waaronder gevolgen als wiegendood en Shaken Baby Syndrome.
  5. Ouders kunnen daarmee ook vermijden onterecht te worden beschuldigd van SBS en uit de ouderlijke macht te worden gezet, want dat is wat de gevestigde medische en justitiële orde in dergelijke gevallen doen.
  6. Let wel, sites die gaan over wiegendood en SBS spreken categorisch niet over vaccinaties.
  7. Op die manier wordt aan ouders informatie onthouden op basis waarvan zij
  A. vaccinatieschade kunnen herkennen en levensreddende doseringen vitamine C kunnen geven, of
  B. de beslissing kunnen nemen om hun baby helemaal niet te vaccineren en alle ellende te omzeilen.

  Overigens: vitamine C is de meest simpele manier voor het bestrijden van infectieziekten (inclusief polio, waar de autoriteiten zo graag mee dreigen) alsmede van vergiftigingen van allerlei aard. Zie op de website pagina onder “Voeding” het artikel ‘Vitamine C Redder in de nood’.

  23
 • lezer

  de gevestigde orde houdt elkaar het hand boven het hoofd. De goedendoelenfonds van Bill Gates wil alle vrouwen uit de derde werdld verplicht inenten tegen hpv. Snappen het kuddevolk de slapers niet dat ze naar de slachtbank worden gebracht. Nwo vind onze aardkloot te vol voor alle 7 miljard mensen. Een reden is reductie van het aantal mensen. Aluminum en kwik werkt averechts in ons menselijk lichaam dat zijn ook stoffen die in onze vaccins voorkomen. Heeft u wel eens gehoord van aluminium-oxidevorming zo groot als bloemkolen in
  het menselijk lichaam na chemische reactie van kwik en aluminium. Anneke Bleeker voor mij expert op vaccinatiegebied heeft dit beschreven via haar laatste nieuwsbrief in pdf. Te downloaden via haar site http:// http://www.verontrustemoeders.nl dd 05 02 2012.
  Het is niet alleen DNA restafval maar ook zware metalen die o.a. onze hersens kapot maken.
  In wo2 werden chemische experimenten op gevangenen in KZkampen door oorlogsmisdadigers uitgevoerd. Dat kon niet door de beugel. Wij ondergaan dezelfde soort experimenten hoe is mogelijk dat wij naief als we zijn weer massaal legetiem naar die slachtbank laten leiden(lijden). De geschiedenis herhaalt zich. Is dat nu moedwil. Of zijn we door de fluoride helemaal apatisch gemaakt? Lang leve de pharmacie van het grote geld. Gezondheid kun je tegenwoordig alleen maar kopen. Wat dacht u van codex alimentarus?

  22
 • ellen

  HPV best bestreden door vaccinatie meisjes

  Bron: VUMC; 12 januari. 2012

  Inenten jongens minder effectief

  Het oncogene humaan papillomavirus (HPV) kan het beste worden bestreden door zoveel mogelijk meisjes te vaccineren. Hiervan zullen ook de jongens profiteren. Aldus onderzoekers van VU medisch centrum in samenwerking met het RIVM. Volgens hen is het prematuur om over te stappen op een vaccinatieprogramma voor zowel jongens als meisjes nu de vaccinatiegraad onder meisjes beperkt is. Deze conclusie gaat in tegen een recente aanbeveling van het Amerikaanse CDC, dat in oktober nog stelde dat vaccinatie van jongens wenselijk is om het risico op blootstelling aan HPV te minimaliseren. De onderzoekers publiceerden onlangs hun bevindingen in het online tijdschrift PLoS Medicine.

  HPV kan verschillende vormen van kanker veroorzaken: baarmoederhals-, penis- en anuskanker en diverse hoofd- en halstumoren. In Nederland komen meisjes in aanmerking voor een gratis HPV vaccinatie, maar de opkomst in de vaccinatiecampagne viel vooralsnog tegen. Ongeveer de helft van de doelgroep van preburale meisjes heeft zich laten inenten. In de VS is de vaccinatiegraad nog lager.

  Eerdere studies hebben laten zien dat het voordeel van mannenvaccinatie groter is naarmate er minder vrouwen zijn gevaccineerd. Maar VUmc-onderzoeker Hans Bogaards en collega’s concluderen dat verhoging van de HPV vaccinatiegraad onder meisjes veel effectiever is in het blokkeren van virusoverdracht. Vaccinatie van 100% meisjes en 0% jongens leidt tot een grotere reductie dan vaccinatie van 50% meisjes en 50% jongens. Oncogene HPV infectie komt veel voor onder vrouwen, omdat het virus kan aanhouden in de baarmoederhals. Daarom moeten juist de meisjes worden gevaccineerd. En is er volgens de onderzoekers geen reden om nu te starten met jongensvaccinatie.

  http://ajn.artsennet.nl/Artikel/HPV-best-bestreden-door-vaccinatie-meisjes.htm

  21
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.