Advertentie

Oproep vaccinatie van olympische atleten


x

Olympische Vaccinatie Waanzin:

atleten gestimuleerd om zich te laten vaccineren

2012 © Christian England voor VacTruth.com

vertaling © Frank Bleeker

x

Olympische atleten en toeschouwers van over de hele wereld worden aangespoord om een mazelenvaccinatie te halen voordat zij naar de Olympische Spelen vertrekken. Experts proberen alle deelnemers en iedereen die naar het Verenigd Koninkrijk reist voor de Olympische Spelen ervan te overtuigen om herinneringen mee terug te nemen, en geen ziekten. Met betrekking tot de honderdduizenden toeristen die naar verwachting dit jaar naar Engeland zullen reizen zijn infectieziektedeskundigen bang dat reizigers als een extra souvenirtje het mazelenvirus mee terug zullen nemen en dringen er daarom bij alle reizigers die naar de Spelen gaan op aan dat hun vaccinaties up to date zijn.

Democrat Chronicle[1] meldde dat vorig jaar het ergste mazelenjaar sinds 15 jaar was en stelde dat de meeste gevallen vanuit het buitenland waren ‘geïmporteerd’. Een van de experts, Dr. Anne Schuchat van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) stak haar gevoelens niet onder stoelen of banken tijdens een gesprek met verslaggevers; ze zei: “Voor wie van jullie naar het buitenland reizen: neem herinneringen mee terug en geen mazelen.”

Met GlaxoSmithKline (GSK)[2] als hoofdsponsor van de Olympische Spelen van 2012, wordt het duidelijk waarom vaccinaties zo hoog op de agenda staan. GSK moet zich in de zevende hemel hebben gevoeld toen zij de opdracht kregen voor de controle op medicijnen en drugs (doping). GSK kondigde in januari aan dat zij een contract getekend hadden met de organisatie van ‘Londen 2012’ om officieel leverancier te worden van de Olympische en Paralympische Spelen:

“Het Organiserend Comité van de Olympische en Paralympische Spelen van 2012 in Londen kondigt vandaag aan dat GlaxoSmithKline (GSK) de officiële leverancier van laboratorium diensten wordt in een drie partijen overeenkomst (Three Tier Deal). GSK zal faciliteiten en instrumenten ter beschikking stellen om het The King’s College in Londen mogelijk te maken om een World Anti-Doping Agency (WADA), een Wereld Anti-Doping Agentschap te bedrijven als geaccrediteerd satelliet-laboratorium tijdens de Spelen.”

Andrew Witty, CEO van GlaxoSmithKline meldde:  “De Olympische en Paralympische Spelen bieden GSK een geweldige mogelijkheid om onderdeel te zijn van het leveren van een dergelijk geweldig evenement op wereldschaal. Tevens ben ik verheugd dat we deze samenwerking met King’s College in Londen hebben kunnen realiseren om aldus te verzekeren dat hoogwaardige wetenschap een sleutelrol zal spelen om te garanderen dat de Spelen volgens de hoogste ethische principes zullen worden gespeeld en dat atleten een gezonder leven kunnen leven.”

Maar, zit er meer achter de woorden van Witty dan er nu zichtbaar is? Het lijkt er zeker op, want veel vakmensen denken dat het mazelenvaccin een onnodig vaccin is en dat mazelen al lang voor de introductie van een vaccin uitgestorven waren.

Dr Jayne Donegan, huisarts en homeopaat [3], heeft altijd geloofd dat we onnodig inenten tegen vele kinderziekten. Zij gelooft dat de enige reden waarom wij vandaag de dag vaccineren is, omdat ons verteld wordt dat het krijgen van die ziekten slecht is en tot duizenden doden leidt. Ze zegt: “Als we kijken naar de cijfers van het Bureau voor Nationale Statistieken, zien we dat 95% van de mensen die aan de mazelen overleden, stopten met overlijden voordat het vaccin in 1968 werd geïntroduceerd.” Ze is niet de enige deskundige die gelooft dat dit het geval is, vele deskundigen denken dit met haar.

Dokter Tim O’Shea schreef, dat de meeste mensen die in de jaren vijftig opgroeiden, zich kunnen herinneren dat zij de mazelen hebben gehad. Hij schreef dat de mazelen ‘geen groot probleem’ waren en stelt dat iedereen die de mazelen kreeg, er een levenslange immuniteit aan over hield. Het boek ‘Vaccination is Not Immunization’ [4] van Dr. O’Shea voorziet in indrukwekkende overzichten en statistieken waarmee exact wordt aangetoond hoe de infectieziekten dramatisch stegen, nadat de vaccinaties werden geïntroduceerd.

Het lijkt erop dat de farmaceuten, onder wie GlaxoSmithKline, hun begerige ogen op de Olympische Spelen hebben laten vallen om hun producten te slijten.

Een andere vaccinatiecritica uit de Verenigde Staten, Cynthia Courtnoyer[5] is het hiermee eens en stelt: “Infectieziekten komen en gaan, zij maken deel uit van de biosfeer. Het is ongelooflijk roekeloos te denken dat wij ze simpelweg kunnen elimineren door middel van wat technisch geknutsel.”

Nadat ik haar werk gelezen had, kon het niet anders dan dat ik het met haar eens was, met name over het feit dat de geschiedenis ons heeft geleerd dat hygiëne en leefomstandigheden een belangrijke rol spelen in de relatieve afname van cholera en de pest (zwarte dood) en het feit dat er tegen geen van beide ziekten een vaccin is. Courtnoyer is weer een van die deskundigen die wijst op het feit dat het aantal sterfgevallen in de periode 1915 – 1958 met meer dan 95% af nam, vóórdat het mazelenvaccin überhaupt werd geïntroduceerd.

Veel deskundigen denken dat in tegenstelling tot het uitroeien van mazelen en andere ziekten waartegen we vaccineren, mensen in feite juist door de vaccinaties meer bevattelijk worden. Ondanks al deze belangrijke informatie blijft CTV News[6] ervan overtuigd dat de experts met recht bezorgd mogen zijn. Zij stelden in hun reportage dat het Brits-Canadese Center for Disease Control (CDC) opmerkte dat de mazelen in veel delen van de wereld weer in de lift zitten en dat er alleen al vorig jaar een uitbraak was van bijna 800 gevallen in Quebec, die begon met tenminste één niet-gevaccineerde reiziger.

Ik heb altijd moeite gehad met dit soort uitspraken… hoe is het mogelijk dat, als de meerderheid van de bevolking gevaccineerd is, één enkele ongevaccineerde reiziger zoveel schade kan aanrichten? Ik denk dat, door te blijven aandringen op vaccinatie van atleten en toeschouwers tegen mazelen, overheden hen meer vatbaar maken voor de ziekten waartegen zij worden ingeënt. Verder zullen duizenden ‘Olympianen’ en hun families misschien last van bijwerkingen hebben, inclusief autisme, allergieën, neurologische klachten, toevallen en mogelijk zelfs met de dood als gevolg. Ik heb het gevoel dat naast de prachtige verbroedering van naties door sport, die de Olympische Spelen van oudsher zouden moeten zijn, zij meer en meer een geweldige melkkoe voor ‘Big Pharma’ is geworden, waarmee heel veel geld is te verdienen.

Referenties:

[1] Democrat Chronicle – CDC: 2011 was worst measles year in US in 15 years http://www.democratandchronicle.com/viewart/CB/…

[3] Dr Jayne Donegan – Are Childhood Infections A Good Thing?   http://www.jayne-donegan.co.uk/wp-content/uploads/2010/…

[4] Dr Tim O’Shea – Vaccination Is Not Immunization

[5] Cynthia Cournoyer – What About Immunizations? Exposing the Vaccine Philosophy

[6] CTV News Headed to Europe – Do You Have All Your Shots http://healthblog.ctv.ca/post/Headed-to-Europe…

13 gedachten over “Oproep vaccinatie van olympische atleten

 1. Hi Guido….. even offtopic.. maar, ik mis een Like knop voor Facebook!
  Met de huidige knop moet je gegevens/app delen…..
  Is Wanttoknow ook op facebook?

  1. @ Mascotte…tegenwoordig kan je ‘likes’ kopen!
   Ik heb geen enkel boodschap aan facebook een eerlijk gezegd vind ik het maar raar dat toch redelijk veel zogenoemde ‘bewuste’ mensen hiervoor kiezen.
   Slapen of wakker zijn …het is een keuze.

  2. Juist via Facebook kan je veel mensen bereiken, op deze manier maak je juist veel mensen wakker denk ik.

   Wakker dier is bijvoorbeeld ook goed bezig via Facebook en ze hebben inmiddels al heel wat bereikt. Helaas zijn o.a. McDonalds en AH nog niet over, maar daar is al een leuke actie voor gestart:

   http://www.wakkerdier.nl/zeiken

  3. Als jullie nou boven aan het artikel rechts van de lijn kijken..! Daar zit de button..!

  4. @ Monika

   Niet zo jammeren, je kan met Facebook heel erg ‘hidden’ mee zijn, je moet dan ook niet overdreven je vuile was buiten hangen. Dat doen veel anderen natuurlijk wel en zolang je niet achter een beveiligde Proxy ISP hangt ben je gewoon open riool voor iedereen. Dat de CIA over je schouder mee kijkt dat doen ze ook al wanneer je hier een comment plaatst. Weet je iets van Hacken en Cracken af, dan weet je misschien nog niet dat de meesten top IT, ICT hackers gewoon met hun echte naam op FB rond hangen ipv hun ‘Fortknox nickname’.

   @ lis

   ff zoeken maar ik hang ook op FB rond, al wat jaartjes hoor, daar zijn er al heel veel wakker die nog meer ‘secrets’ weg posten dan men hier kan wegplakken.

  5. @Monika. Ik ben het eens met Lis. Ik zie Wanttoknow en een aantal andere sites op http://www.nieuwemedianieuws.nl/ als interessante podia om kennis op te doen en met elkaar te evalueren. Maar het echte wijd bekendmaken van zaken gebeurt eerder op de MSM, zoals kranten, Facebook, TV.

   Er zijn allerlei bezwaren tegen Facebook, al was het dat Goldman Sachs aandelen heeft. En er zijn bezwaren tegen vele kranten, maar waar het om gaat in mijn ogen is dat we de kennis die we waardevol achten met elkaar delen. Dat is dus daar, gewoon omdat daar veel mensen zitten. In die zin is TV nog steeds de top en niet voor niets onder controle van machtshebbers.

   Het argument dat de mensen die deze media beheren corrupt zijn of censuur plegen vind ik geen argument om het niet te proberen. Ik zie het eerder als gierigheid om je kennis digitaal door te fluisteren in een donkere kamer met de deur op een kier.

   OK, overdreven misschien. Guido zal ons kunnen zeggen hoeveel (unieke) bezoekers mensen er hier al zijn per maand en Micha Kat beweert dat zijn site groter is dan radio 1. Maar toch, als er iets te delen valt, waarom dan niet zo breed mogelij, waarom gierig zijn op je informatie. Wat is er zo geheim aan dit artikel dat geen enkele Telegraaflezer het mag weten?

   *) Even geheel on topic: James Murdoch moest in januari weg uit GSK board (http://www.guardian.co.uk/media/2012/jan/27/james-murdoch-quits-glaxosmithkline-nonexecutive).

   De hele Engelse media, pharmaceuten en politiek blijken enorm verweven, kijk naar de Leveson verhoren (http://www.guardian.co.uk/news/blog+media/series/leveson-inquiry-live?tw_p=twt) van o.a. de rode dame Brooks. Dit kan nog pijnlijk worden voor GSK tijdens de olypische spelen. Of voor de regering daar.

  6. @ Joris
   Het is voor mij niet zo zeer een vraag van goed of niet goed. Ik heb als ik het grotere plaatje bedenkvoel gewoon een ander gevoel dan jij en velen. That’s it.
   Mijn gevoel zegt me dat het niet mijn medium is. Alles wat voor mij belangrijk is kan door facebook ook niet bereikt worden.
   Het is afleiding van het grotere plaatje en daarbij worden zoveel gegevens aan elkaar gekoppeld, wat gebeurd ermee (überhaupt met het hele world wide web?) Die jongen Zuckerberg heeft blijkbaar een kapitaal van 13,8 miljard, gaat naar de beurs, men kan aandelen kopen, het is zo grootschalig, daar wil ik gewoon niet aan mee doen.

 2. Interessante artikel….bij mij komt meteen het ‘swineflue’ scenario op.
  Allemaal inenten ’tegen’ mazelen…geef het kind maar een naam. Het doel zal wel hetzelfde zijn.

  1. flu, ofcourse…had ik maar beter Mexicaanse griep gekozen 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.